Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

O fea e 'ai taugofie ai i Viena: pito i luga o paketi 9 i le laumua

Pin
Send
Share
Send

O Vienna, o le totonugalemu o turisi faavaomalo i Europa, ua tumu i faleoloa eseese, faleoloa ma faleʻaiga. O le filifiliga o faʻapotopotoga e matua tele naua, a aunoa ma le sauniuni muamua, e mafai ona na ona e se i le laumua gastronomic parataiso. O le mea lea, ae le i asia le taulaga, e taua le suʻesuʻe o faʻamatalaga e uiga i faleʻaiga ma menus muamua, faʻapea foʻi ma faitau iloiloga. O le mea moni, o le tele o tagata femalagaaʻi e popole e uiga i le mea e 'aʻai ai i Vienna suamalie ma i le taimi e tasi taugofie. O le taulaga tele o Ausetalia e taʻutaʻua ona o le taugata, ae e ui lava i lenei mea moni, i totonu o le laumua e mafai lava ona e mauaina paketi nofoaga ma lelei taumafa. E uiga ia latou o le a talanoaina i lenei tusitusiga.

Schachtelwirt

Afai o loʻo e sailia se nofoaga taugofie e 'ai ai i Vienna, Schachtelwirt Fast Food atonu o le filifiliga saʻo lea mo oe. O se 'aiga' ai laʻititi e lima laulau lea e faʻatau ai e tagata e tele a latou meaʻai. O le lisi i lenei cafe e le mafai ona taʻua o le mauoa: e suia i vaiaso uma ma e masani ona le sili atu i le 5-6 ipu. Muamua lava, e aoga le faʻataʻitaʻi o povi ma puaʻa ii, ae ia manatua e ui lava o taumafa e fai si suamalie ii, o meaʻai e tele lava gaʻoa ma maualuga-kalori. Vegetarians o le a maua salati ma mea suamalie luga o le lisi. I le averesi, o se taumafataga mo le lua i lenei cafe ma aano o manu o le tau e 20 €, lea e taugata mo Vienna.

O le faleʻaiga e iloga i lona foafoaina o ipu, o le mea lea e fiafia ai tagata o le atunuʻu ma turisi. O le au faigaluega vave meaai o loʻo faʻafeiloaʻi ma faʻauo ma tautatala lelei Igilisi. O ipu uma ua saunia saʻo i luma o ou mata. O le pito i lalo o le 'aiga' ai o lana tamaʻi avanoa: ia nofo sauni e nofo i le laulau ma tagata ese. Ae e iai lava le avanoa e ave ai au meaʻai i totonu o se atigipusa ma 'ai i se tulimanu mafanafana. I se aotelega, Schachtelwirt o se taugofie, faʻafiafia nofoaga e fai ai se taumafataga manaia.

  • Le tuatusi: Judengasse 5, 1010 Vienna.
  • Itula faigaluega: Aso Gafua - mai le 00 i le 15:00, mai le Aso Lua e oʻo i le Aso Faraile - mai le 11:30 i le 21:00, i le Aso Toʻonaʻi - mai le 12:00 i le 22:00, Aso Sa - tapunia.

Vienna Sausage

E lauiloa Viena i ona sosisi suamalie, ua leva na avea ma meaʻai mama. O le faʻalauiloa faʻapitoa faʻapitoa i le tautuaina o maile vevela i ofu eseese ma sosi. Sisi ma sisi ma puaʻa e sili ona suamalie ii. Tasi le tautua e lava mo se taumafataga manaia. E faʻatau atu foʻi e le cafe le pia pia manaia. Oe mafai ona 'ai iinei taugofie: mo se faʻataʻitaʻiga, lua maile vevela ma meainu mo le lua o le a tau ai le averesi o le 11 €.

E tolu laulau i totonu o le 'aiga' aʻai ma le faʻaaogaina o mea i fafo. E faʻaaloalo tele le aufaigaluega, e sauni latou e taʻu auiliili atu mea e uiga ile lautele ma fesoasoani ia te oe e faia sau filifiliga. Faʻatasi ai ma mea le lelei o lenei faʻavae o le le lava o faletaele. I se aotelega, o le Vienna Sausage e lelei atoatoa mo se 'aiga aoauli vave ma le taugofie.

  • Le tuatusi: Schottenring 1, 1010 Vienna.
  • Tatalaina itula: o le cafe e tatala i aso uma mai le 11:30 i le 15:00 ma mai le 17:00 i le 21:00. Aso Toonaʻi ma le Aso Sa o aso malolo.

Gasthaus Elsner

O se tamaʻi fale lelei lea e tu latalata i le ogatotonu o Vienna mo se taumafataga manaia. O le lisi e aofia ai ipu masani a Austrian, o le pia ma le lisi uaina. E mafai ona e vaʻaia i taimi uma le tele o tagata nofomau i le cafe, o loʻo faʻailoa mai ai le tulaga saʻo o le nofoaga. E vela matua suamalie: moa schnitzel tautua ma pateta salati e sili ona agamalu. Mo meaai suamalie, taumafai le apple strudel ma Sachertorte. Oe mafai ona 'ai iinei taugofie: o le averesi pili mo le lua e tusa ma le 20 €.

O le nofoaga ei ai se toʻafilemu ma mafanafana siosiomaga, ma filemu, malie musika. E aoga tele le au faʻatali, tautala lelei Igilisi, okaina e vave ona tuʻuina atu. Tagata tafafao maimoa na asia lenei nofoaga matauina le maoae vaega tele e le masani ai mo le tele o faleaiga i Vienna. I se tulaga lautele, afai o loʻo e sailia se cafe taugofie ma suamalie malo a le atunuʻu, lea e mafai ai ona e alu i totonu o le Viennese tofo moni, ona mafai lea ona fetaui lelei Gasthaus Elsner ma oe.

  • Le tuatusi: Neumayrgasse 2, 1160 Vienna.
  • Tatalaina itula: aso uma mai le 10:00 i le 22:00. Aso Toonaʻi ma le Aso Sa o aso malolo.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Kolara

O se nofoaga manaia, tu i totonu o puipui o se fale tuai, lea e mafai ona 'ai taugofie ma momose. O le faʻalapotopotoga e faʻapitoa i le sauniuniga o keke mafolafola ma isi faʻatumuina: aniani, champignons, olive, ma isi. Kaliki ma keke kulimi oona e sili ona suamalie ii. I luga o le lisi o le a e maua ai le tele o ituaiga o meainu 'ava malosi, e aofia ai pia, uaina ma mulled uaina. Tagata malaga asiasi atu i le faleʻaiga fautuaina le okaina pia pogisa lotoifale. O se fale 'ai taugofie lenei, peʻa mo le 2 sulu o totila ma tioata pia e lua e mafai ona sefe mai le 15 i le 20 €.

I Kolar, o le a faʻafeiloaʻi oe e tagata faʻatali fiafia, o le toʻatele e tautatala Igilisi. O le cafe e faʻaalia i le maualuga o le auaunaga ma le vave. O loʻo tu i le ogatotonu o Vienna, fai sina lautele, faʻatulagaina ma le tele numera o laulau. Afai e te fia 'aʻai a o savali faataamilo i le taulaga ma manaʻomia se taumafataga suamalie ma taugofie i le ogatotonu, ona mautinoa lea o lenei filifiliga e fautuaina mo le asiasi.

  • Le tuatusi: Kleeblattgasse 5, 1010 Vienna.
  • Itula amata: mai le Aso Gafua i le Aso Toʻonaʻi - mai le 11:00 i le 01:00, i le Aso Sa - mai le 15:00 i le 00:00.

Swing Kitchen

Afai o loʻo e tau mafaufau poʻo fea e 'ai i luga o se paketi i Vienna, ona matou fautuaina oe e mafaufau i lenei faleaiga. O lona uiga iloga o loʻo taʻoto i le lisi: o ipu uma e tautuaina iinei e matuaʻi lava vegetarian, ae matua suamalie. O le faleʻaiga o loʻo faʻatautaia e se ulugaliʻi faʻaipoipo (vegans talitonu) o loʻo tautuaina meaʻai lelei mo le aiga. Faʻatasi ai ma ipu tuʻuina atu oe o le a maua taugofie burger, salati ma meaai suamalie. O vaega e fai si lapopoʻa ma faʻatumu. Muamua lava, oe tatau ona taumafai le chili burger ma cheeseburger iinei. Ma mo meaai suamalie, ia mautinoa ia oka ni tonati ma keke keke. I totonu o lenei faleʻaiga taugofie, o le a e totogia se 'aiga aoauli mo le lua mai le 12 i le 20 €.

E faʻamalieina le aufaigaluega i se uiga faʻauo ma fesoasoani. I le siakiina oe mafai fesili mo se lisi i le Igilisi. E ui lava i le vegan bias o le faʻatuina, o tagata asiasi ua mautinoa o meaʻai a le atunuʻu o le a faʻapea foi ona apili i tagata e le o vegans. I se aotelega, o se sili lelei lenei nofoaga e 'ai suamalie ma taugofie.

  • Le tuatusi: Operngasse 24, 1040 Vienna.
  • Tatalaina itula: aso uma mai le 11:00 i le 22:00.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Zanoni & Zanoni

Ole isi faleʻaiga laʻititi lea i Vienna mo meaʻai taugofie. E ui lava o lenei faʻatuina tulaga ia lava o se aisa kulimi potu, o lana lisi o loʻo i ai tone o isi ipu e pei o sanuisi, salati ma meaai suamalie. E ofaina e uiga i le 20 ituaiga aisa kulimi, suamalie ma le taugata. Faʻatasi ai ma isi mea suamalie, matou te fautuaina le faʻataʻitaʻia o le keke a Sacher, ae le tatau ona e okaina le strudel: o lona tofo e laititi. Mo meainu, matou te fautuaina le tofoina sukalati vevela ma kulimi. E ofaina foʻi e le Zanoni se meaʻai suamalie ma taugofie. O le averesi pili mo le lua o le € 10-18, lea e taugata i fua Viennese.

O le cafe e iloga i le televave ma le maualuga o auaunaga, o le au faʻatali e faʻauo ma sauni i taimi uma e fesoasoani i tagata asiasi. E maua fua le Wi-Fi i luga ole laiga. Ae ui i lea, o le tele o malo valaʻauina le taua o le asiasi atu i lenei nofoaga mo na o le manuia o meaai suamalie ma aisa kulimi. O nisi tagata e le fautuaina le okaina o kofe iinei, aua ua latou iloa e palapalā ma leai se aoga. E le mafai ona e 'ai faʻamalieina iinei, talu ai o lenei filifiliga e sili atu ona talafeagai mo se malologa malologa a o savali faataamilo i Vienna.

  • Le tuatusi: Lugeck 7, 1010 Vienna.
  • Tatalaina itula: aso uma mai le 07:00 i le 00:00.

Bitzinger Wurstelstand Albertina

O le a se mea e sili atu ona faʻafiafiaina ai nai lo le 'ai e' ai ma sosisi Viennese o loʻo siʻomia e faʻamanatu matagofie a le taulaga? E leai se turisi e fia misia lenei avanoa, o lea e iai lava laina umi i tafatafa o le faleoloa o Bitzinger e faʻatau atu ai maile vevela. Lenei oe mafai ona okaina uma sosisi i se taaiga, drizzled ma sosi eseese, ma eseese vavae sosisi. O vaega e lapoʻa ma faʻatumuina, suamalie ma le taugata. I totonu foi o le faleoloa o le a e maua ai le malosi ma faʻamafanafanaina uaina mulled. O le 'aʻai faʻatasi i lenei mea e mafai mo naʻo le 10 €, e matua taugofie lava mo se taulaga taugata pei o Vienna.

O le aufaigaluega o le fale faʻatau iloa latou ni nai upu o Lusia ma o loʻo naunau e togafiti ana tagata asiasi i niu kukama. E i ai le eria ma laulau faataamilo i le 'aiga' ai. Lenei o se sili lelei filifiliga mo i latou o loʻo vaʻai e puʻe vave le 'ai o taugofie meaai auala. Ae i tagata tafafao maimoa o loʻo i ai foʻi manatu le lelei e uiga i le faʻalapotopotoga: aemaise lava, tagata e le o faʻamalieina i le maualalo o le lelei o sosisi.

  • Le tuatusi: Albertinaplatz 1, 1010 Vienna.
  • Tatalaina itula: aso uma mai le 08:00 i le 04:00.

Knoedel Manufaktur

Afai e te alofa i uluaʻi suamalie ma o loʻo e suʻea se nofoaga i Vienna e mafai ai ona 'aʻai suamalie ma taugofie, ona tatau lea ona e asiasi i Knoedel Manufaktur. O le cafe faʻapitoa i dumplings tautua i ituaiga eseese. E toatele tagata tafafao maitau mai o lenei faleʻaiga o loʻo tautua i meaai suamalie sili ona suamalie i Vienna. Ia mautinoa e taumafai le keke Mozart ma le kofe uliuli malosi. I le averesi, e mafai ona 'aʻai mo le lua iinei mo le 10-15 €, e matua taugofie lava mo le ogatotonu o Vienna.

O meaai suamalie uma e saunia e lima, e masani ona fou ma suamalie. E fiafia tele le aufaigaluega i le faleʻaiga ma naunau e fai ni a latou fautuaga i auala e asiasi ai i vaaiga a Vienna. O le cafe o le a mautinoa le talisapaia e suamalie alofa.

  • Le tuatusi: Josefstädter Str. 89, 1080 Viena.
  • Tatalaina itula: Aso Gafua i le Aso Faraile - mai le 11:00 i le 20:00, i le Aso Toʻonaʻi mai le 12:00 i le 18:00, i le Aso Sa - tapunia.

Schnitzelwirt

Afai na e moemiti i taimi uma e taumafai se schnitzel moni i Vienna, ona faʻafeiloaʻi mai lea ia Schnitzelwirt. O le nofoaga e matua lauiloa lava, o lea o nisi tagata asiasi e tatau ona tutu i se laina umi e o ai i totonu. O le faleaiga lisi faʻaalia eseese ituaiga o schnitzel, sosisi ma isi itu. Ma o nei mea uma e manaʻomia lava ona tofoina. O vaega e tetele, o lea e mafai ai ona e okaina se ipu se tasi mo le lua. Matou te fautuaina foʻi oe e iloilo le ata pia a le atunuʻu. O nei fiafiaga uma e matua taugofie lava: mo lua schnitzels ma meainu o le a e totogia e le sili atu ma le 30 €.

E ui lava o lenei o se nofoaga suamalie ma taugofie, ei ai lona taua tuaiti - o se tamai avanoa ma se lava fufusi nofoaga, lea e mafua ai le le faʻamafanafana mo le toatele. O totoe o le faleaiga e lelei, faʻaalia ai le maualuga-lelei ma lelei tautua.

  • Le tuatusi: Neubaugasse 57-41, 1070 Vienna.
  • Tatalaina itula: aso uma mai le 11:00 i le 22:00, o le Aso Sa o se aso malolo.
Galuega Faatino

O lenei ua e iloa le mea e 'ai i Vienna taugofie ma suamalie, ma e tusa ai ma mea e te fiafia i ai, oe mafai ona filifilia se faleaiga mai le lisi saunia. Ia mautinoa e te uai totoʻa i itula amata o le faʻatuina ma aua neʻi galo o le tele o latou e tapunia i faaiuga o vaiaso.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Простатитті қарапайым емдеу жолдары (Iuni 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com