Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻafefea ona filifili ofu talafeagai mo gaʻo

Pin
Send
Share
Send

Faiga faatemokalasi. O se fafine o soʻo se mamafa ma ituaiga tino e mafai ona foliga lelei pe afai na te iloa filifilia filifiliga saʻo ofu talafeagai mo le soona mamafa.

O se teine ​​curvy mafai ona faigofie ona maua lavalava ofu. Pau lau mea e te manaʻomia o se saʻo iloiloga o au oe tapulaʻa ma se malaga i le faleoloa. O lavalava mo fafine paeee o faiga e le ese mai lavalava mo donati, sei vagana ai le tele. O mea, lanu ma silhouette e tumau pea tutusa. O le sitaili ma totoga faʻaosooso latou lava e sui.

Stylist fesoasoani mo fafine curvy o loʻo fai ma sui o le faʻateleina o le faʻamamafaina o le amio lelei. O i latou e tele susu o loʻo fautuaina e ofuina se ua nai lo le nana le lalelei i tua o le lapel. E le fautuaina mo teineiti ma le puimanava puimanava e fai o latou lautele fusipaʻu. Lenei lavalava aitema fetaui mo tamaʻitaʻi fafine. O se fusipaʻu manifinifi e avatua mo donuts.

O le ofuina o ofu e leai ni foliga e le mafai ona faʻafiafiaina ai lou ata. A e taumafai i se mea, ia mautinoa ia mautinoa ia ofi lelei.

O le a ou taʻuina atu ia te oe e uiga i faiga masani i lavalava mo fafine puta.

  • O le alofilima e aofia ai Maxi ofu, ia e iloga i laina lamolemole ma faigofie tipi. Lenei oloa faʻamamafaina le ata ma faʻalauteleina le silhouette. E sili atu le aloese mai tele elemeni ma volumetric embroidery.
  • Mo teineiti oe manaʻo e faʻamamafaina le laina o sulugatiti, ou te fautuaina le faʻalogo i se ofu tulip, aemaise lava ma se uliuli ma paʻepaʻe mamanu.
  • Aʻea i le tumutumu o faiga ma se ofu talaloa. Afai e te filifilia ni mea saʻo, i se ofu faapena o le auala e matala i aso malolo, faʻafiafiaga, mea savali, malo.
  • A-laina ofu e taua foi. Faʻataʻitaʻiga faia i le paʻu moni foliga sili ona lelei. O lenei pito ofu e tuʻufaʻatasia ma se peleue umi ma se fusipaʻu.
  • O ofuvae e faia i mea mama e tafe i se paolo lanumoana ma lanu o pastel, e aofia ai le kofe, lanu viole ma le piniki, e fai ma masani
  • Art Deco style o le 70s ma faʻavaʻa ata e talafeagai.
  • O laʻau fugalaʻau e tatau ona faʻatatau i ai faʻapitoa, ae e fautuaina e fai faʻapea le ofuina o ia ofu, a leai o le ata o le a avea ma se tele-lanu foliga pupuni.

Faʻafiafiaga ofoina tele avanoa e fausia ai se ata. Manatua, o se tamaʻitaʻi o soʻo se faʻavasega e mafai ona foliga lelei pe a ia mautinoa.

Lisi o laei faʻaonapo foliga mo le atoa

E faʻauiga e tagata taʻitasi le uiga o le lalelei i lana ia lava ala. O nisi tamaloloa e mananaʻo i fafine paee, aʻo isi e mananaʻo i teine ​​puputa. I le taimi muamua, o se atoaga fuainumera na manatu o se faʻailoga o le soifua maloloina. O lona toesea ai o se faailoga o le vaivai ma le tiga. O le mea lea, fafine ofuina ofu i le tele o faaputuga, lea vaʻaia faʻateleina le silhouette. I aso nei o se fafine o soʻo se ata ei ai le aia tatau e aloaʻia ai mo le lalelei.

O nisi gaʻo fafine e mautinoa o le faiga e mafai ona le amanaʻiaina. Latou ofuina ofu leai se foliga e vaʻaia faʻateleina le ata. E sili atu le faʻaalu o le taimi ma filifili ni mea mananaia o le a faʻamamafaina ai le mamalu o le ata.

Mafaufau i fetu o Hollywood. E le o latou uma e paee foliga, ae e le taofia ai latou mai le aulelei, faʻalelei foliga, matagofie ma lalelei.

Le isi, o le talanoaga o le a taulaʻi atu i faiga masani mo le tautotogo vaitau.

  1. I le tautotogo, o ofu ofutino, ofu mafanafana, ofuvae ma ofuvae, ofu mafanafana ma ofuvae e fai ma masani. O ia lavalava e nana ai le manava ma faʻamalamalamaina le matagofie o fatafata ma sulugatiti.
  2. Afai e te manaʻo e faʻapaleni le fuainumera, faʻalogo i le faʻamamaina aʻafiaga, lea e faʻavae i luga o lanu foliga. O ofu malamalama lanu e faʻalelei atili ai le ata, ae o ofu pogisa e faʻaitiiti ai oe.
  3. Afai o le curvy lady amanaʻia le ata foliga saʻo, o le a ia filifilia lavalava o le a aumaia ai le silhouette latalata i le lelei. Fautuaina fashionistas ma tamaʻi fatafata ma lautele lautele sulugatiti fautuaina e ofuina ofuvae pogisa ma se ofutino malamalama. O se fusi o le a fesoasoani e faʻamamafaina se puimanaiti puimanava.
  4. Stylists fautuaina laʻau laulelei e fai ofutino ofutino, ofutino ma feololo-umi pito i luga. Faʻafetai i le tu saʻo o elemeni teuteuina ma mamanu, o ia lavalava faia le silhouette matagofie ma paee.
  5. Ua ova le tulaga o ofu atoa. O le ofu faʻa nana foliga sese, faia foliga foliga lelei ma vaʻaia laititi.
  6. Monochromatic maxi-length ofu, faʻapea foi ma aiga e iai fugalaʻau fugalaʻau, e tatau ona i ai i totonu o ofu. O le a latou faʻatumuina le ata i le alofa faʻaipoipo ma le tamaʻitaʻi.
  7. O le taua o le vaitau o manu foliga. Laʻei, seevae ma mea faʻaaoga o lanu leaga i le maualuga o laei. O ia lavalava o le a faʻaalia lelei sili tofo i le lalolagi.
  8. O lenei ofutino paepae ofutino o se moni masani o le a faigofie ona ofi i totonu o se aloaia ma masani ai silhouette.
  9. Lautele jeans e faʻalelei foi i le tautotogo. Ina ia foliga matagofie lau silhouette, faʻatau tusitusi.
  10. Faʻafefea lanu? Malamalama ma susulu lanu o loʻo i ai i taimi masani. O oloa o malulu malulu, e aofia ai le lanumoana ma le efuefu, foliga matagofie i lalelei lalelei.
  11. E faigata ona mafaufauina se foliga lalelei o se tamaitai lalelei e aunoa ma ni mea faʻaaoga. O le ato, seevae ma mata tioata o le a faʻafaigofieina ma faʻaopopo sina chic.

Afai e te manaʻo e vaʻai i laina ma laʻei, o mea lisi e tatau ona i ai i totonu o lavalava. Manatua ia alofa i lou tino. O lenei mea o le a avea oe aulelei i tagata o siomia oe.

Faʻafefea ona filifili ofu o le taumafanafana mo soona mamafa

Soʻo se teineititi e manaʻo e fai ona ofu e faʻafiafia ai ma aulelei. E le fautuaina mo se asini faʻaonapo nei ona ofuina ofu tetele ma faʻapipiʻi. Nai lo o na mea, e sili atu le filifili ni ea ofu.

Sa ou matamata i le tele o faʻaaliga foliga ma faia faaiuga e uiga i faiga masani. O lenei o le a ou faʻasoa atu loʻu manatu i lenei mataupu ma faʻamalamalamaina ni autu taua o le taumafanafana vaitau.

Muamua, tatou faʻamalamalama le lanu o laei faʻaonapo. O ata o le lanumoana ma le samasama o loʻo fai ma masani i le taumafanafana. Tuʻu le fiafia i ofu lauiloa ma malamalama. Laʻei ma fugalaʻau mamanu o i faiga i le vaitaimi atoa o le taumafanafana. Faʻaitete pe a filifilia na ituaiga gizmos. O ofu sese e faʻaleagaina ai foliga.

Ofuvae. Ou te manaʻo e maitau le tupuolaola lauiloa o susulu ofuvae o lanu eseese ma soʻo se ituaiga. E fautuaina e tuʻufaʻatasia i latou ma blus poʻo mitiafu. Umi lima faia se tulaga lua.

Ofu ofu. A filifilia se ofu mafanafana o le taumafanafana, e fautuaina e le au fai faʻataʻitaʻi ia Donuts faʻalogo i se ofu laʻei mananaia. E le afaina le maua o se lautele lautele ofu ma se manifinifi fusipaʻu, o se maualuga-sulugatiti ofuvae po o se ofu ofu. Soʻo se tasi o oloa lisiina ofi i totonu o le ata o se fashionista ma curvaceous foliga.

Tunic. Afai e te filifili mo se ofu mafanafana ofu, filifili ofuvae e faʻafetaui ia. O le lanu o le oloa e malamalama, eseʻese, e oʻo lava i se ituaiga geometric faʻatusa.

Sundresses I le tau mafanafana, laulu lanumoana malamalama sundresses e lauiloa foi. Stylists fautuaina faʻatau oloa o le maualuga umi. A iai ni ou vae lālelei, e faʻataʻitaʻia e le umi le umi.

O ofu uli. E talia fiafia e le vaitau o le taumafanafana le ofuina o ofu uli. O lenei ofu o le a fesoasoani e faʻaitiiti ai le ata. Manatua, o le taumafanafana o le taimi lea mo lanu susulu ma lagona lelei, ofu faʻanoanoa e le sologa lelei ma latou.

E tumau pea e suʻe se sitaili, filifili se lanu mananaia poʻo se faʻataʻitaʻiga. Lenei ofu o le a faʻailoa ai lou mamalu ma tu ese mai le motu o tagata.

Lelei mea o le tautoulu mea

O le tele o fafo atu ma le tele o ituaiga o laʻei ofu faʻafaigofie e faigofie ai ona filifili. Ua lava le iloa o a faiga o loʻo faʻatonutonuina e le faiga o le tautoulu, ma faʻatonutonuina e latou pe a faʻafouina ou ofu.

  1. Lanu poloka ua mauaina lauiloa. Na ia faʻaititia le faʻatusa. O fafine lafulafua o laei e fautuaina e filifili ni ofu ma lautele lautele laina. O le eseʻese lanu o le a tosina ese mai le sulugatiti.
  2. O le isi tulaga paʻu o le fusi fua. Faʻafetai i lenei, o elemene o le donut o le a tusia le silhouette. O le tali talafeagai o se oloa ma se susulu lanu eseʻese i lavalava autu.
  3. I le tautoulu, e fautuaina e ofuina ofu malamalama e ufiufi ai le "mamafa" o suilapalapa ma faia le silhouette sologa lelei.
  4. O oloa paʻu uliuli o loʻo i le maualuga o laei - ofutino, ofuvae, ofuvae. Faʻatau se fulufulu paʻu paʻu ma se sulugatiti faaleoga.
  5. O ofu taugata pisinisi o loʻo fai ma sui o cardigans ma peleue. Soʻo se tasi o nei elemeni e galulue lelei ma le ogatotonu-umi penitala ofu.
  6. Busty e le tatau ona nanaina lo latou mamalu. O le V-neck i luga o se ofu ma se pito i luga ma se pito ofu ma se fugalaʻau o le a fesoasoani i lenei. O lenei ofu e faʻamamafaina ai itu uma o le tino.
  7. I le taimi muamua, na talitonuina o le tumu e matua faasa ona ofuina se poncho. Ua faʻateʻa e le faiga faʻavae lenei talafatu. E tuʻuina atu e le au mamanu se filifiliga sili ona lelei o faʻataʻitaʻiga masani ma ni lalaga lalelei ma faʻamalosia e se fusi. O lenei ofu mananaia o le a suia ai se peleue tautoulu.
  8. Afai e te fiafia e alu i pati, oe manaʻomia se afiafi poʻo ofu o le Tausaga Fou. O tagata fai tifaga e ofoina atu ni oloa e le masani ai i paʻu uʻamea ma laʻau e faʻasolosolo ona faʻalogo mai i faʻaletonu o foliga.

O le tautoulu faiga mo fafine lapopoʻa e matagofie. Na ia faʻamalosiʻau i fafine e matamumuli i foliga faʻapipiʻi e tuʻu ese le fefe ma faʻataʻitaʻi i le ata. Aua le nofo i le fale ma aua le faʻaali i nofoaga faitele i ofu mataga. Nai lo lena, laei i se mea laʻei ma teuteu.

Matou te filifilia ofu taumalulu mo le soona mamafa

E naunau le au mamanu e fausia ni lavalava mo tagata e teuteu foliga ma foliga faʻapipiʻi. Faʻapitoa ata ma faʻataʻitaʻiga i le ata "Oversize" e le masani ai. Afai e te manaʻo e tumau i tulaga, mulimuli i faiga masani.

  • O lanu malulu e le mautonu ma toʻafilemu. O ofu i fafo e fai ma sui o peleue, ofu mafanafana, ofu mafanafana, ofu talaloa mamoe ma paka i totonu o ituaiga eseese o ituaiga ma ituaiga ituaiga.
  • Fautuaina e le au atamamai le faʻatau o ofu umi ile tulivae e fai mai i mea lamolemole ile lanu saʻo.
  • O le faʻaaliga iloga o le vaitau o le a avea ma se ofu puupuu paʻu mamoe. Lenei taumalulu fasi faia foliga foliga manaia ma taʻitoʻatasi.
  • Fai mai le au mamanu, o Donuts e ofuina pullover, cardigans ma ofu mafanafana. I le maualuga o faiga, mea ma le Igilisi kola ma faʻataʻitaʻiga ma se faʻamau faʻamau faʻalua.
  • O se lapoʻa mamanu o lalaga aitema vaʻaia faʻatumuina, ae o le sao tulaga o le faʻataʻitaʻi faʻalauteleina le silhouette.
  • O ofu mafanafana e tatau ona uaʻi faapitoa i ai. O lavalava e sili ona tamaʻitaʻi ma mafanafana lavalava aitema. O le faiga o le taumalulu e ofaina atoa ai ituaiga ituaiga o filifiliga, lanu ma sitaili. Faʻatau ofu ofutino ma ofu mafanafana ma maualuga-sulugofie faʻataʻitaʻiga i le efuefu, lanumoana poʻo le emerald.
  • O le a mafai ona latou tuʻituʻi ese se nofoaga i le la ma mafanafana sundresses. Faʻafesoʻotaʻie nei ofu aoga ma mafanafana ma ofutino poʻo laumei. Lenei tandem e talafeagai mo se ofisa poʻo foliga masani.
  • O ofuvae e masani ma tipi saʻo. Faʻaitiiti vaʻaia ma se fusipaʻu ofuvae i le pito i lalo o le a faʻaaogaina. Faʻafetaui ma ofutino lima, ofutino poʻo ofu mafanafana.

Nei o ni fesoasoani ile auala e tatau ona ofuina faʻalelei ma tuʻufaʻatasia lavalava mo le soona mamafa.

  1. Aua neʻi ofuina ni osooso poʻo ni ofu ma le paʻu o le tauau o le tauʻau.
  2. Afai e te le manaʻo i se sikuea silhouette, faʻamavae ni ofuvae puʻupuʻu.
  3. Faʻatau ofu ma ofuvae i lanu malu e aunoa ma ni mamanu.
  4. O lavalava fufusi e le ofi i se crumpet. O se tamaʻitaʻi foliga sili atu ona manaia i se lavalava ofu.
  5. E te manaʻo e faʻafoliga mai mea sese? O le soʻosoʻo o se peleue ma jeans ma se manuleine manoa o le a sili ona aoga.
  6. A faʻapea ua tumu ou lima, aua neʻi ofuina ofu i luga, ofu mafanafana, ma ofu e leai ni lima.
  7. Ou te le fautuaina le maualuga donuts e fai seevae mulivae maualuga.
  8. Ofuvae masani o se filifiliga mo tamaitai oe miti o se manifinifi silhouette.

Maimau pe ana manuia sau faʻatauga, lagona ma foliga faʻafiafiaina mai tamaloloa!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Manu Samoa - Vaniah Toloa (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com