Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Fuafuaina o le aoga ituaiga o meaafale

Pin
Send
Share
Send

Igoa Faʻamatalaga lelei Minus
Laulau i autafa o le moega O laulau i autafa o meaafale e faʻatumuina ai totonu. E eseese ituaiga, mea e gaosi ai. I le ituaiga o fausiaina, e mafai ona latou i ai pe leai ni taupega faʻataʻamilo. O curbstones o loʻo faʻaauupegaina i tamaʻi drawers, e mafai ona e filifilia se faʻataʻitaʻiga ma se loka.Faigofie. Faʻatusatusa i isi ituaiga o meaafale, e toetoe lava a le faʻaaluina se avanoa.

Le tele o ituaiga o ituaiga i le ata ma le fausiaina.

Tau maualalo

Faʻamalieina totonu, faia ia sili atu le mafanafana.

O se mea e manatu le aoga aua e faʻaalu fua, ae o le tele o mea e le mafai ona tuʻuina. Ma lapisi vave fausia totonu o meaafale.

Mo le foafoaga, o mea taugofie e masani ona faʻaaogaina.

Lua nofoa e nofo ai sofa E masani lava o le umi o nofoa e lua nofoa e tusa ma le 1.7 mita. O le lautele e tusa ma le 90 cm. O faʻataʻitaʻiga e le o gaugau e laʻitiiti lava, ae o la latou filifiliga e laʻititi, talu ai o loʻo faʻaalia i luga o le maketi tele lava ma auala.Latou toetoe lava a le faʻaaluina avanoa. Lenei faʻataʻitaʻiga e atoatoa mo le faʻatulagaina o se potu potu.

Tau maualalo o meaafale.

E mafai ona e filifilia soʻo se mea e teu ai le ie.

O meaafale e alu ai laʻititi avanoa, ae e matua faʻafaigata lava pe a faʻaaogaina. E mafua ona o le mea moni e faapea na fuafuaina mo naʻo le lua tagata. I le taimi e tasi, o le leai o se suiga suiga auala e le faʻatagaina ai le faia o se moe nofoaga.

Laʻititi vaega o faʻataʻitaʻiga.

Le talafeagai mo se tele aiga.

Laulau itu tioata mo le potu malolo O laulau kofe tioata e faia i tioata malosi tele, e faigata ona faʻaleagaina. Ae o lenei i luga o tuutuuga oe filifilia oloa mai se faʻatuatuaina gaosi oloa. O faʻataʻitaʻiga taugofie e vave ona leaga. Lenei aso e mafai ona e filifili i le va o manino ma lanu luga. E seasea faʻaaoga le tioata masani ona o lona pala.Latou foliga matagofie. O sea laulau kofe e talafeagai mo soʻo se totonu.

Vaʻaia vaʻai e faʻalauteleina le potu. E mafua lenei mea ona o le tioata aumaia se malamalama faapitoa i totonu.

Foliga muamua.

E leʻo valu i le taimi o le taotoga.

Tau maualalo

E ui i lea, o laulau tioata e matua maaleale lava, o lea afai e te faʻaaoga ma le faʻatamala, e tatau ona e faʻatauina se tasi fou.

Faʻailoga mai tamatamailima, mea i totonu, ma isi mea e tumau pea.

Laʻititi lapoʻa faʻatusa.

Pa o meaafale a Soviet O puipui o meaafale ua masani ona faʻaaogaina i potu malolo, aua latou te faʻatagaina oe e fausia se matagofie ma faʻafaigofie totonu. Ae afai o loʻo tatou talanoa e uiga i meaafale a Ossetian, lona uiga e tele se avanoa e alu ai. Ma e le talafeagai mo uma totonu sitaili. O le autu gaosia mea o le natura fafie.Faatuatuaina ona o le tulaga lelei o mea ma totoga.

O le tau o puipui fou e fai si maualuga.

Galue e tele. E mafai ona e faʻaogaina e teu ai tusi, au mea totino, ma isi.

O meaafale e matua mamafa lava.

Foliga aulelei

Ona o lona tele, e fausia ai se potu gaogaosa.

Ave le tele o avanoa. E mafai ona e filifiliina sili atu puʻupuʻu, ae tutusa lava potu faʻalelei.

Nofoa O se nofoa faʻataʻoto o se meaafale faʻafouina talafeagai mo totonu masani. Tele taimi e masani ona faʻaogaina faʻatasi ma sofa. E mafai ona e filifilia gaugau faʻataʻitaʻi, piki i luga meaafale leai ni mea. E faigofie le faʻaogaina o nofoa faʻanofilima ma auala, aua e mafai ona avea ma faʻaopoopoga nofoa.Latou fausiaina se mautinoa tamaoaiga o sitaili i totonu.

Tau maualalo o faʻavaʻa faʻatusa.

Faigofie e fai

Latou te faʻaaluina le tele o avanoa, ae o meaafale e manatu e le aoga tele.

Le talafeagai mo uma totonu sitaili.

E faigata ona filifili ni mea lalaga matagofie.

Tusitusiga faʻatulagaina:

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Crochet Off the Shoulder Top with Straps. Pattern u0026 Tutorial DIY (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com