Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

O le a le lanu i le faiga i le 2015

Pin
Send
Share
Send

I le 2015, tagata ofo lalolagi ofo atu e malolo ma malolo, galo e uiga i le pisi ma saoasaoa saoasaoa o le olaga, ina ia faamemelo ai i le matagofie o le natura. O lenei e molimauina i lanu ma paolo filifilia e le au mamanu mo aoina. Seʻi o tatou vaʻavaʻai atu poʻo le a le lanu i le faiga i le 2015.

Ina ua maeʻa faʻafiafiaga ua teʻa, na aliaʻe mai o le lisi o lanu mananaia o loʻo fai ma sui o le malu ma le paʻu o paolo, e le faʻaituau ma faʻapipiʻi leo masani. Seʻi tatou talanoa auiliili ia latou.

  1. Aquamarine. I le 2015 i le maualuga o faiga. O le paolo malulu ma le maʻaleʻale o le lanumoana e faʻamaluluina ai le atuatuvale, tuʻufaʻatasia ma paolo o lanumeamata ma lanumoana.
  2. Turquoise. O le paolo o turquoise e manatua ai le sami vai. E aumaia ai se lagona o le malamalama ma aumaia miti o le le mafaamatalaina loloto o le sami ma matagofie motu vevela. O le soa sili ona lelei o le turquoise o se paolo malu o le lanumoana.
  3. Mint. O se paolo fou o lanumeamata na mafai ona aʻe i le tumutumu o faiga. O se leo malu e faʻaosofia ai le moli susulu, tuʻufaʻatasia ma pupuni o le lanumoana ma le turquoise.
  4. Lanu moaga. O le lanu e talitonuina ma toʻafilemu, faʻatumuina le olaga i le poto ma le fealofani. Faʻamalieina i le lanu mumu-enaena.
  5. Almonds vela. E leai se taimi ma sili ona lelei, e galue o se auro uiga o se malulu palette o sitaili lanu. Faʻamanatuina o lagona tuʻinanau ma matagofie tanning.
  6. Strawberries ma kulimi. O se paolo lalelei e masani ona mafanafana, faʻafouina ma faʻataulaitu. O se ofu o lenei lanu o le a faia se fafine foliga pupula.
  7. Lanu moli. O se paolo paolo e iloga mai i le natura lelei, faauo, olioli ma le talitonu o le a lelei mea uma. Ona o le lava ia lava, outfits o lenei lanu foliga matagofie. Vaʻaia lelei i lolomitusi.
  8. Puipuiga O le paolo suamalie o le samasama e maua ai le lagona o se masi masi manaia ma se aso malolo mafanafana taumafanafana. Eseesega i le malamalama, agamalu ma le lalelei.
  9. Lanu mumu. Se paolo manaia, faʻamamaina, pei o se uaina lelei, fale o manu, e pei o le aʻa o se tele laau. E maua ai le talitonuina o oe lava ma le fiafia.
  10. Lanu efuefu. Suli i le vaitau o le tautotogo o le tausaga talu ai. Mo le tauagafau, o se talaʻaga paolo e faʻalauteleina isi lanu. Nofoaga e malolo ai ma malolo ai i se toʻafilemu ma le le gaoia siosiomaga.

A filifilia ni aitema fou mo ou lavalava, e le mafai ona e sese. O ou foliga i lenei vaitau o le a matagofie, talafeagai ma faʻaonapo.

Ole a le lanu o lauulu i le faiga i le 2015

E faigata ona finau o le lauulu lanu e mafai ai e se fafine ona suia ona foliga mo le sili atu. Ina ia ausia lenei aʻafiaga, ua lava lea e suʻe ai poʻo le a le lanu o lauulu i le maualuga o laei.

Faiga masani e ofaina fou ma faʻaleleia filifiliga lanu tuai. O lanu e eseese: natura paolo ma leo e le masani ai.

Afai e te manaʻo e faʻataʻitaʻi ma le laulu lauulu, siaki le fesoasoani fesoasoani o loʻo taʻua i lalo e fesoasoani ia te oe e filifili ai le saʻo teuga lanu.

  1. Lanu faalenatura. O loʻo fautuaina e le au lauluulu le lafoa o le ulu felanasani. Natura lalelei e faʻamamafaina naʻo le paolo masani: mumu, enaena, uliuli ma le lanu viole, uliuli lanu enaena.
  2. Lanu samasama. A oʻo mai i moli malamalama, e fautuaina e tagata atamamai le tuʻuina atu o le fiafia i paolo mafanafana: apamemea, meli poʻo le oneone.
  3. Lanu papeti. E sili le galo ia i latou. Pau lava le tuusaunoa o ni laulu laʻitiiti, lea e avea ai le enaena enaena ma tali sili ona lelei. Afai e te fuafua e faʻamamaina lou lauulu, faʻaaoga se shampoo moli.
  4. Muli uliuli. Afai o le paʻu uliuli ma enaena mata, o le a faamamafaina le lalelei ma faia le foliga lilo. Mo se malosi malosi, faʻaopopo se lanu viole.
  5. Paolo mumu. O laumei mumu mumu e laki, e le faʻatapulaʻaina e tagata faʻapitoa. Uma lanu mumu o loo i faiga. Na o le filifili o le paolo saʻo ina ia fetaui le lanu o le lauulu i foliga vaaia.
  6. Kalefonia mea taua. E foliga matagofie mai i lauulu mumu. Afai e te fiafia i le mu-out aafiaga ia te oe, aumai.
  7. Valivali gradient. O se filifiliga mo fafine o loʻo manaʻo e faʻataʻitaʻi ma ni paolo i le taimi e tasi. O le metotia faʻaalia maua ai mo le tele lamolemole suiga mai lanu i lanu.
  8. Ata vali. O le autu autalavou foliga o le 2015 faiga vaitau. Lenei metotia o valivali faʻatagaina oe e faʻaaoga se le masani ai faʻataʻitaʻiga i lou lauulu: o se geometric poʻo le nameri mamanu.

A e filifili e vali lou lauulu, oomi le lanu masani i tua, aua neʻi faia ni mea sese matuia. O lona iʻuga, o le ata o le a liua atoatoa, ma faʻatumuina ia i se sitaili lelei.

O le a le lanu o le varnish i le faiga i le 2015

Ole tele o teine ​​e fiafia ile manikula taugata. Ina ia iloa poʻo fea varnish lanu e talafeagai, siaki le sili ona lata mai oloa ma aga.

I le amataga, ou te fia talanoa e uiga i le uumi ma foliga o fao. Mo le tele o vaitau ua tuanaʻi, sikuea ma pupuu marigolds tumau i le pito i luga o faiga. I le 2015, oval fao na talafeagai.

Mo faʻataʻitaʻiga, e filifilia e tisaini ni fao maʻai ma umi, ae o lenei filifiliga e le talafeagai mo le olaga i aso uma. O le autu autu o le natura foliga o marigolds oʻo i le 5 milimita umi.

  1. O le lisi o lanu mananaia faʻalanila lanu o loʻo faʻaalia i kulimi, uliuli, auro, burgundy ma lanumoana, uaina ma susu susu.
  2. O pupuni uʻamea e talafeagai mo le fausiaina o uluaʻi faʻaaliga i mamanu. O se susulu leo ​​faʻaopoopo faʻaopoopoina le fiafia i le manicure.
  3. Malamalama ma matte peleue teuteuina e talafeagai. Ina ia foliga lelei ou fao, ou te fautuaina le ufiufi ia latou i se ilaila.

Na matou faʻailoaina foliga, o le uumi o fao ma le lanu o le varnish. Ou te tuuto atu le vaega mulimuli o le tusitusiga i le manicure. E le lava le lanu saʻo o faʻailo.

  1. Farani manicure. Faʻalelei i taimi uma, o lenei vaitau e leai se tuusaunoa.
  2. Manicure avanoa. Fetaui lelei mo impudent ma susulu teine. Faʻapaʻu i totonu o le faleoloa ma se tagata tomai faapitoa tufuga o le a fausiaina se tulaga ese mamanu e tuʻufaʻatasia lanumoana lacquer ma acrylic vali.
  3. Faʻailogaina O se stencil faʻatagaina oe e faia se lalelei ma faʻafaigofie foliga manicure. O le lauiloa o lenei ituaiga o manicure ua faʻateleina. E oʻo lava i se teineititi e leai ni ona tomai ata e mafai ona fausia se manicure i ni nai minute.
  4. O se maliega tuʻufaʻatasia. Ina ia manaia ma le masani ai lau manicure, faʻaaoga ni lanu. I le 2015, o lenei tasi e talafeagai ma faʻaavanoaina mo se tuʻufaʻatasia o pupula ma pupulu paʻu.
  5. Susulu faaiila. Snowflakes, frosty drawings and winter-themed pattern e foliga lelei i fao. O le mea autu o le fausiaina o se faʻavae faʻaaoga lanu moana, lanu viole poʻo le pāuli.
  6. Varnish oneone. Masani ua toe foi i faiga. Fautuaina e le au atamamai le uai atu i le lacquer ma se oneone oneone.
  7. Polo faaiila. O lenei teuteuga teuteu na taofia lona tulaga ma tumau ai le talafeagai. Kofe, peach poʻo mint varnish o loʻo fai ma masani.
  8. Gradient. Malie sifi mai le lanu i le lanu. O le tuʻufaʻatasia o ata tusi e lauiloa i tagata faʻapitoa i le matata o le manicure.
  9. Thermovarnish. Afai e i ai ni ou fao puʻupuʻu ma teuteuina lelei, faʻalogo i lenei varnish. O le faʻaaliga taua o le teuteuina o le teuteuina o le lanu e faʻalagolago i le siosiomaga vevela.

I le 2015, o le faiga mo le manicure e eseese ma tele ona vaega. Soʻo se lalelei o le a maua le atoatoa sitaili. Afai e te manaʻo ia maua se foliga faʻalelei, aua le faʻamoemoe i le foafoaina o le manicure. Suʻesuʻe faiga masani ma amio saʻo, aua o le soifua maloloina ma le matagofie masani o fao o le mea muamua, ae le lanu.

O le a le lanu o lavalava e teuteuina i le 2015

Talu ai nei o faʻaaliga foliga ua faʻaalia ai o aga masani a le vaitau o loʻo i ai nei o neon ma susulu lanu. Sei o tatou iloiloina auiliili.

  1. I le vaitau malulu, ou te fautuaina le ofuina o lavalava i leo le mautonu; malulu efuefu ua manatu o se paolo lautele. Peleue ma ofu e faia i le ie efuefu e talafeagai.
  2. O se talafeagai counterbalance i efuefu o se mafanafana beige lanu e vaʻai luga cashmere ofu i fafo. O le paolo ofe o loʻo fai ma masani, lea e tuʻufaʻatasia ma le pāuli.
  3. O se lototele faiga ua aliaʻe i le afiafi faiga - o le faʻaaogaina o enaena. O sea ofu laei e foliga lelei pe a fai o le lanu e i ai se sukalati lanu.
  4. O le lanu o le kopa sulfate o le pupula sili ona susulu i le vaitau o le taumalulu 2015. E foliga paʻu ma lanu uliuli paolo ma e talafeagai mo peleue, ofu, ofuvae.
  5. Mo fashionista lototetele, ou te fautuaina le mataala i lavalava e faia i le malamalama lanumeamata ie. Lanu e faʻaolaola ai le ofu.
  6. O le faʻaaliga taua o le vaitau o le malulu o le paolo susulu o moli. E oʻo lava i se toa toa e faʻaipoipo o le a fefe e fai se ofu moli, o le lanu e luʻi, e le o tagata uma o le a faʻamalosi e talia.
  7. O se matagofie ma matagofie fofo - pastel paolo tuʻufaʻatasia ma susulu mea faʻaaoga.
  8. Mo tisaini foliga, o tautotogo-taumafanafana aoina o loʻo faʻaalia i neon paolo o lanumoana, moli ma lanumeamata.
  9. Faʻatusatusaga pastel pupuni o lanumoana ma piniki o se sili filifiliga. O nei lanu e faia ai lavalava lavalava fafine ma springy.

Manatua, o le lanu o lavalava e fautuaina e toe fai i le teuteuga ina ia mafai ai ona fausia se foliga feololo ma paleni.

Na ou tilotilo atu i lanu mananaia mo lavalava, fao polesi ma lauulu. Ou te le fautuaina le faia o laa tetele. E sili pe a fai o se faʻataʻitaʻiga manuia. Faʻafefea pe a liliu i se isi auala.

Ou te fautuaina oe e sui le ata ma mulimulitaʻi ma le faʻaeteete faiga, mafaufau i tulaga faʻaagafesootai, mea e fiafia i ai ma mea e tofo i ai. Naʻo nai laʻasaga o le a fesoasoani e faʻataunuʻuina le iʻuga. Ia manuia au taumafaiga. Feiloai mulimuli ane.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Pule ile ola ile le malamalama by: SAMI SEFO - Dr. Rome Production (Mae 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com