Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

O nuances o le tuʻuina o le sofa semicircular i totonu, filifiliga filifilia

Pin
Send
Share
Send

Faʻatasi ma le tele o sitaili ma tisaini, oe mafai faʻapitoa lava soʻo se potu. O le sitaili masani o le a faʻamamafaina ai le faʻasao o manatu o tagata e ana. Maualuga-tekonolosi e filifilia e tagata onapo nei oe mulimuli i oloa fou, ae latou te le malamalama i le olaga i aso uma. O le aitia o le faia o le ogatotonu o le potu malolo o le semicircular sofa fetaui i totonu o le manatu o se foafoaga uiga. O ia meaafale e manaia tele i le vaai, ma o le a manatua e malo le masani ai totonu mo se taimi umi.

Features ma penefiti o le oloa

O sofa susuluga o meaafale faatafafa lapoʻo ma le piʻo piʻo mo nofoa. E masani ona faʻatumuina i latou i uluaʻi armrests poʻo faʻamau faʻamau faʻapitoa. O foliga o tua ma vae e gata na o mafaufauga o tagata mamanu. O le laupepa sikuea ono tau leiloa. Ae o loʻo i ai fale faʻapipiʻi lata ile 180 tikeri.

Fofo masani meaafale e le gata ona tosina mai ai le mafaufau. E tusa ai ma le mafaufau, curved laina aumaia se lagona o le filemu ma le toʻafilemu. O tulimanu faʻataʻamilomilo e faigofie ona iloa e le faiʻai ile tulaga le malamalama. O le fomu e le gata ina fealofani, ae faʻapea foi ona sili atu ona masani ai.

O le sofa semicircular e fausia ai se siosiomaga mafanafana. O meaafale lapotopoto e ofi lelei i le vanimonimo, avatu i totonu totonu se ofu manaia, faʻaopopo i ai le malamalama ea. E oʻo lava i le sofa faigofie e mafai ona faʻatulagaina se ata o se potu.

O le le lelei o radius upholstered meaafale o loʻo manaʻomia avanoa. Oe mafai ona maua se tali i le filifilia o se modular faʻataʻitaʻiga. O ona fua e mafai ona faigofie ona fetuʻunaʻi i le potu malolo lautele o se atunuʻu fale ma se tamai umukuka o se masani maualuga-tulaʻi maualuga fale.

O le isi drawback o le maualuga tau. O nei sofas o loʻo i le latou tumutumuga o lauiloa i aso nei. I se faʻaopopoga, latou e taugata mo gaosi. O itu uma e lua e aafia ai le tau mulimuli, puipuia mai le nofo ai i le vaega o le tamaoaiga.

E mafai ona liua vave ia sema liʻo sofas i se mea e moe ai. Ina ia faia lenei, ua lava e fesuiaʻi le fausiaina modules. O faʻataʻitaʻiga a le Monolithic e faʻaauupegaina ma suiga o auala. Ae e foliga mai o le ae le manuia i le filifilia o ie moega o se foliga talafeagai. Afi ma lapoʻo pepa, faʻavae teuteuina tatau ona okaina.

Faʻafefea ona seti lelei i totonu o totonu

Ina ia mafai ona faʻamamafa foliga uma o mea le masani ai meaafale, e tatau ona e ofi faʻalelei i totonu o le potu. Semi liʻo sofa e sone le avanoa. Ina ia fausia se tulimanu o le malologa, oe mafai ona faʻamaeʻaina le liʻo i le tuʻuina o le sofa i luma o le taʻinaafi poʻo le fale teʻaili lau.

O le siʻosiʻomaga o se faleoloa maualuga-lautele o le seneturi lona 19 e faigofie ona faʻamatalaina e ala i le faʻavasegaina o nofoa faʻataʻavale ma poufs i le afa afa. O se laulau lapoa o le a foliga fealofani i le ogatotonu. O lenei sone e sili ona lelei mo se afiafi mafanafana ma aiga poʻo uo vavalalata.

O meaafale lapalapa meaafale faʻafetaui lelei i potu o se foliga tutusa. Latou te le masani ai i ona po nei fale ma le matagofie fausaga. I potu mautotogi na o ni nai sefulu tausaga le matua, o le tele o potu e faʻatafafa. I lenei tulaga, o le tali atonu o se faitotoʻa i le tulaga o se faitotoʻa poʻo se faʻataʻamilo niche.

A le mafai ona toefausia, e aoga le faʻatumuina o totonu i se faʻata oval poʻo se kapeta. Lenei galuega tauave o le a manuia aveina e isi mea totonu. I lenei tulaga, e taua le fomu.

O liʻo i luga ole taualuga o le a fesoasoani e faʻalelei le liʻo ma tulimanu taumatau o le potu ma meaafale o loʻo iai. E mafai ona fausia e faʻaoga ai le puipui poʻo le faʻalo o faʻalo i mea taua.

Gaosiga mea

Foliga Vaaia faia se taua tele pe a filifilia se sofa. Ae taua foi mea i totonu. O le malosi ma le anagata e faʻalagolago i le "faʻatumuina" o meaafale. Muamua lava, e tatau ona e vaʻavaʻai i a mea o loʻo fai ai le faʻavae o le sofa semicircular. E mafai ona faia i laupapa poʻo le uamea. E masani ona faʻaaoga le Plywood mo nei faʻamoemoe.

O le mafiafia sili ona lelei o plywood mo meaafale potu malolo o 8-12 mm.

O laupapa laupapa mautu o meaola anagata o loʻo avea ma filifiliga faʻalelei i le siʻosiʻomaga. Sili ona masani ona faʻaaoga mo le faʻavae:

  • conifers;
  • beech;
  • nut;
  • lefulefu;
  • oak;
  • Laʻau Birch

O le faʻavaʻa o le tino o le filifiliga sili ona taugata. O sea sofa e foliga manaia, ae o lona anagata e tele ai ona manaʻomia. O meaafale ma se fale aluna o le a taugata tele. O le filifiliga pito sili ona lelei ile tulaga ole tau ole lelei ole birch.

I le faʻaopopoga i mea, o le ituaiga o fesoʻotaʻiga mataupu. E faufautua tagata gaosi meafale e faʻatatau i le faʻatauina o susulu susulu ile kelu poʻo le fao. O le filifiliga sili ona lelei o le filifiliga ma ni faʻamau faʻamau o le faavaa.

Plywood o se fetuutuunai ma mama mea. O le mafiafia o le, o le malosi o le auivi. Pei o sofas uma, e tatau ona tatalia sofa e soʻona liʻo liʻo i avega mamafa. O ni faʻataʻitaʻiga e mafai ona ofi ai tagata 5-10. O le venier birch ua faʻamamaina e faʻatinoina lelei le galuega. I le faʻaopopoga i le malosi, o le mea o loʻo i ai isi aoga taua: e le mago, e le sosolo, e le maua ai ni leaga leaga, ma i le tulaga o le siosiomaga faauo e le maualalo i le maʻaʻa laʻau. E le gata i lea, o le tau o le oloa o le a matua sili maualalo.

O le taitai i tulaga o le malosi o se uamea faʻavae. Faatasi ai ma lana fesoasoani, o le tele o faʻataʻitaʻiga e faia i le sitaili o minimalism ma maualuga-tech. O se anagata, faatuatuaina mea. O loʻo aofia ai i lalo le tau maualalo. O sofa ma lenei faʻavae e faigofie ona toe faʻaleleia. Ua lava e sui ai le mea e faʻatumu ma mea teu ofu.

E tele filifiliga mo le faʻatumuina o le sofa. Tautotogo poloka - o se masani i le "teuina". Na faʻaaogaina e le kapeneta i taimi ua tuanaʻi. E anagata ma faʻatuatuaina. Meafale ma pusa vaipuna ei ai meatotino anatomical. O nofoa ma tua o le sofa i luga o vaipuna e iloga i le maʻaʻa maʻaʻa. O le le lelei o le toe faaleleia taugata.

Natura latex e sili ona faʻatumu. E le mafua ai allergy, tausia lelei lona foliga, ma ua manava. Latex mattress e le sosolo. Ona o le porous fausaga, o le paʻu tuufaatasi faigofie ona avea foliga o le tino, ma i le taimi "manatuaina" ia. O mea e naʻo le tasi lava le toe faʻafitauli - o le tau maualuga.

Latex o se faʻailoga o le paʻu masani ma mea faʻaola i se fuafaatatau 60/40.

Meaafale foam poʻo le polyurethane foam mafai ona avea ma autu autu o le faʻatumu poʻo se tasi o ona vaega. O se vailaʻau oona porous e 90% ea. Mea lelei:

  • saogalemu, anagata;
  • ofuvae, tausi lelei ona foliga;
  • talafeagai mo tagata afaina allergy;
  • le fefe i le fungus;
  • e i ai le tau temokalasi.

O le lelei o le pu foam e taua. Afai e maualalo, o le sofa nofoa o le a vave amata ona deform, ma le tagata e faʻatumu lava ia mafai ona malepe.

O le polyurethane foam faʻatumuina e fefe i le susulu o le la. I lalo o la latou faatosinaga, o mea na vave ona leaga. Ae o lenei drawback mafai ona aveʻesea. O le faʻafitauli e foia i le sao saofoa. Sintepon ma holofiber e toetoe lava a le faʻaaogaina o se faʻatumu. E faʻatumuina i latou i aluga teuteu.

Tautotogo poloka

Latex

Foam foam Polyurethane

O le supa afifi lapoa e faʻamatagofie ai ma tutasi. O le ituaiga o mea faʻalagolago i le mea o le a tu ai le oloa. Ae mo soʻo se potu, nisi o uiga faʻapitoa o le ie e taua:

  • ofu teteʻe ma le ono mafai o le faʻapipiʻi;
  • siosiomaga faauo, ea permeability;
  • lanu anapogi;
  • mautu, o lona uiga, o le agavaʻa o se ie e faʻaloaloa pe oomi, faʻamoemoe i le vevela ma le susū.

Soʻo se potu mo le mauaina o malo o le a teuteuina i se sofa ufiufi i le natura poʻo le siʻosiʻomaga paʻu. Faux fulufulu, o se filifiliga mo mea e teu ai ie, ua vave ona lauiloa. Faʻafetai i le tele filifiliga o lanu, o mea o le a fetaui ma soʻo se ituaiga o teuteuga potu. Ma mo totonu o atunuʻu i fafo ma mafuaʻaga Aferika, faʻataʻitaʻi o paʻu manu ua naʻo se atua.

Lino ma le vavae o ni filifiliga sili mo le potu malolo. E manava lelei ie masani. Latou te mananaʻo i soʻo se taimi o le tausaga. I le tau malulu latou te mafanafana ai, ma i le vevela o le taumafanafana o le a latou maua ai se lagona o le malulu. O le tele o lanu lanu faʻatagaina oe mafai ona faʻamalieina soʻo se tofo ma fausia ai se avanoa mo se lele o se fatufatu mafaufauga. Faʻapea foi, mea e talafeagai mo se tamai sofa lapoʻa i le vasega pepe.

O le sofa semicircular mo le umukuka e tatau ona filifilia i le vinyl. E le fefe le mea i le susu. E faʻapalepale ile vevela ova. Leai ni mea faigaluega e manaʻomia e fufulu ai le ufiufi. Ua lava lea se omomi poʻo se ie ua susū i le vai.

Ie lino

Vavae

Paʻu

Faʻasao paʻu

Faiga suiga

O suiga suiga o masani foloa sofas e le talafeagai mo i latou faia i foliga o se semicircle. Tele o taimi, e mafai ona faʻaliliuina i latou i se atoa moe nofoaga faʻafetai i le ata foliga.

O se sofa masani e avea ma moega pe a maeʻa toe faʻatulaga poloka. O faʻataʻitaʻiga a le Monolithic e faʻatulagaina i ni metotia e suia ai, pe a gaugau, e aveʻese i lalo o le nofoa. Afai e manaʻomia, o se faʻaopoopo semi lio e faʻatagaina ai oe ona faia se nofoaga moe atoa. O le matafaioi a le faʻataʻoto e taʻalo e aluga i tua.

Ona o ona itu taua ma le mamafa tele, o le susulu sofa e toeititi lava faʻaaoga mo moe i aso uma. Ole faʻaavanoaina pea ole fausaga ose mea faigata tele. O le mamafa vaega o se sofa modular o le a vave valu le foloa. Ma transformer models (mo se faʻataʻitaʻiga, se sofa gaugau semicircular) e mafai ona liua i se moega na o totonu o se potu vateatea. O se tamai potu malolo e le fuafuaina mo se tele moe moega.

Filifiliga taʻiala mo mea e faʻaaoga i le radius

E ui lava i foliga mamanu, o tulaga mo le filifilia o le sofa lapotopoto e tutusa lava pe a filifilia se masani faatafafā. E tatau ona totogi atu le tutusa o manatu i mea nei:

  1. O le lapoʻa ua filifilia e amanaʻia le vaega o le potu ma le aofaʻi laʻititi o malo e manaʻomia e nonofo.
  2. O le faʻavae e tatau ona maualuga lona tulaga. O se sofa ma se manifinifi, maaleale faʻavae o le a vave manaʻomia toe faaleleia pe suia. O le filifiliga pito sili ona lelei o se laupapa laupapa plywood.
  3. O le tagata e faʻatumu e tatau ona teu lelei ona foliga. O se sofa faʻapipiʻi ma le lelei mea lelei o le a fufulu ese i ni nai masina ma masani ona faʻaaoga. O se tali lelei o le polyurethane foam filler, spring blocks poʻo se faʻateʻi masani.
  4. Pe a filifili i luga o le tapili, oe manaʻomia le amanaʻia o ona hygroscopic meatotino. Faigofie tausiga e taua. I totonu o se potu malolo e tumu i le malamalama i le itu la, e le tatau ona e faʻatauina se sofa e ufiufi i ie e faigofie ona mou atu. O tulimanu e faʻapipiʻiina sofas mo le umukuka e tatau ona fufulu lelei, ma o le mea e faʻamasani ai e tatau ona vevela-teteʻe.
  5. Afai o le sofa o le a avea o se moega, oe tatau ona mautinoa ia talafeagai mo lenei faʻamoemoe.

O le lapoʻa ua filifilia e amanaʻia le eria

O le faʻavae e tatau ona maualuga lona tulaga

O le tagata e faʻatumu e tatau ona uʻu lelei ona foliga

Mafaufau i le hygroscopic meatotino o le ufiufi

Oe manaʻomia le filifilia o se sofa mo faʻamoemoe faʻapitoa

O le aoga aoga o le potu e taua pe a filifilia se faʻataʻitaʻiga o le semicircular sofa. Soʻo se faʻataʻitaʻiga o lenei mamanu e talafeagai mo le potu malolo. O le sofa tulimanu o le a ofi lelei i totonu o le avanoa i le va o tuaoi puipui. Ma i totonu o se tamai faʻailoga e aliali mai ona o le 'eseʻesega o le geometry, e mafai ona e tuʻuina se lamolemole fola faʻataʻamilomilo fola. O le a faapaleniina le maʻai tulimanu ma le sloping laina o upholstered meaafale.

O se sofa umukuka semicircular e le gata i le matagofie, ae faʻapea foi i mea faigaluega e fai. E faʻaopopoina e tagata gaosi oloa fata ipu, potu mo le teuina o mea a le aiga i nei faʻataʻitaʻiga. O le modular design faia i totonu o se sami foliga foliga mai. O ona vaega e faʻanumeraina pei o le paelo paelo. Faʻatasi ma le laulau filifilia i le lotogatasi, o meaafale tuʻufaʻatasia o le a avatua i le umukuka sina vaega o le taua o le adventurism.

O le sofa semicircular o le a faʻaopopoina le paʻi o chic i totonu o le pito sili ona le mafaufauina totonu. O le a aveʻese le avanoa, fausiaina se lagona o le malamalama weightlessness.

Mo umukuka

Mo potu malolo

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: DIY - HOW TO REUPHOLSTER A SOFACOUCH - ALO Upholstery (Iuni 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com