Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

O a filifiliga mo meaafale mo se tamaʻi faapaologa, filifiliga ata

Pin
Send
Share
Send

Filifili meaafale mo se tamaʻi faapaologa e le o se faigofie galuega. I le i ai o se matua laitiiti lava avanoa, e tatau ona faia mea uma e mafai ai ia faia le faitotoʻa ulufale faʻafiafiaina, mafanafana ma matagofie a mafai. O le uluaʻi lagona o le fale mai le au valaʻaulia e fausia mai i foliga vaaia o le alasavali. E mafai ona e filifilia meaafale saʻo i le alasavali, o se tamaʻi laʻititi ata o loʻo maua atu i lalo, pe afai e te tausisi i ni tulafono. A faʻatulagaina se potu faapena, e taua uma auiliiliga: mai meaafale filifilia i moli moli. O le matafaioi autu i le fuafuaina o se tamai auala savali o le a faia e meaafale, lea e mafai ona seti ai le sitaili o totonu o loʻo i ai.

Ituaiga

Modular mamanu ma elemene e talafeagai mo se tamai auala savali. O ia meaafale mo le auala savali e tele ona lelei, aua e le gata e sili atu ona taugofie, ae e i ai foʻi tulaga masani.

I le taimi nei, e na o ni nai filifiliga e faatatau i le filifiliga o meaafale e talafeagai mo se tamai auala savali. Uma kapeneta oloa ua standardized fua. Mo le tau e sili atu nai lo taugofie, ao latou te lava potu. I le tele o tulaga, o se tamaʻi fale tele o loʻo i ai se foliga faʻatafafa, o lea e le faigata ai ona filifili ni tino o tino. E mafai ona e faʻafesoʻotaʻia faleʻoloa faʻapitoa e mafai ona fai ai meaafale e faia e le tagata lava ia, pe a manaʻomia uma manaʻoga o le tagata faʻatau.

Ae o mea fausiaina i totonu o fale e seasea faia e tusa ai ma se tulaga masani mamanu faʻaaogaina fua o le potu filifilia. O ia ituaiga foliga foliga sili atu ona manaia, ae o latou tau e mafai ona sili atu. Ae o se fofo o le a faʻatagaina ai oe e faʻatulagaina se potu faʻavae i luga o ou oe lava aitia e uiga i le faʻamafanafanaga ma pe faʻapefea ona foliga mai lenei potu. O sea fofo o le a faʻatagaina ai oe e te tutoʻatasi mafaufau i ni avanoa talafeagai mo le faʻatumuina o se vaʻaiga puʻupuʻu, filifili le lanu, sitaili o meaafale ma se faʻaopoopo faʻaopoopo.

Tele tagata e fiafia i lenei metotia aua e oʻo lava ile iai ose potu e le masani ai ma le paʻu ole fale e le laugatasia, e masani lava ona faigofie ona piki ni meafale na fausia ile fale, e ese mai ile meaafale a le kapeneta e leʻo iai i soʻo se mea. O le faʻaaogaina o meaafale fausia i totonu o le a fesoasoani e faʻasao tele i galuega toe faʻaleleia.

I le amataga, e tatau ona e filifili pe faʻafefea, i lou malamalamaaga, meaafale e tatau ona foliga i se tamaʻi auala savali. E manaʻomia le faia o fua talafeagai e fesoasoani faʻalelei ai le potu. Naʻo nei togafiti o le a fesoasoani e suʻe poʻo fea meaafale o le a talafeagai iinei ma o le a sili atu. O le isi paketi mo le faʻatauina o meaafale o le a faʻamoemoe i lenei. O le mea e tatau ona i ai i le faapaologa e mafai ona vaaia i le laulau.

Se fasi mea totonuLona autu mafuaʻaga
Lavalava seevaeE tatau ona filifili se retractable ma maximally lautele fausaga lea e mafai ona e nofo i lalo i le lumanaʻi.
Lavalava mo ofu i fafoO le sili ergonomic mamanu o le a foliga mai o se lavalava. O le a latou sefeina avanoa avanoa i le faʻaaogaina o sliding faitotoʻa. Manaʻomia mo tautau ofu i fafo.
Tu faamaluO le a le gata fesoasoani i le faʻatulagaina o le teuina o faʻamalu, ae mafai ona avea ma faʻaopopo teuteu elemeni.
FaʻataO lona tele e mafai ona fesuisuiaʻi, ae e fautuaina e tuu i luga o le faitotoʻa o se potu teu ofu.
Niche poʻo le fata mo le teuina o kiLenei o le a faʻatagaina ai oe e aua neʻi galo mea taua a o le i tuʻua le fale. Atonu e i ai ki i se fale, fale mautotogi, fale mafanafana poʻo se taʻavale.

O matau mo lavalava ma ato e mafai ona faʻaaogaina o se faʻaopoopoga o faʻamau, ae faʻatoa mafai pe a avanoa le avanoa o le potu, peʻa manaʻomia se mea. Afai e le lava le avanoa, ona tatau lea ona latou nanaina i totonu o se pusa tu, i ese mai mata. Tele tele crocheted fafo ofu mafai ona faia le auala savali le tosina ma faʻanumera, lea e le fiafia uma tagata. Meaafale i totonu o le sikuea poʻo le faʻatafafā i le aofai o le auala savali e tatau ona o tulaga masani. O mea lapotopoto, tulimanu poʻo ni meafale taugata iinei o le a vaʻaia mai le nofoaga ona o le laʻititi o le avanoa.

Gaosiga mea

O se tasi o itu taua o le filifiliga o mea mai le meaafale na fai ai. Particleboard ma MDF e masani ona faʻaaogaina mo lea. O le natura laʻau, ioe, e le mafai ona faʻatusatusa ma latou, ae e tau le faʻasologa o le sili atu. O ia meaafale o le a foliga sili atu ona lelei i totonu o se tamaʻi potu potu. Faʻapitoa mafaufau e tatau ona totogia i le fausiaina lelei. A faʻapea e le faʻatuatuaina ia faʻamau ma faʻamamaina faitotoʻa, ona le umi lea o se oloa faapena. O ia faʻaletonu e mafai ona faʻasaʻo tutoʻatasi, faatasi ai ma le fesoasoani a faovilivili ma se tuʻi.

Faʻatoʻaga meafale e le tatau ona faʻaaogaina e teuteu ai se tamai auala savali. O le a fesoasoani i le leiloa o fafo foliga o le potu ma ona foliga vaaia.

O faitotoʻa tatau ona faigofie ona matala, ma fata e tatau ona faʻaseʻe fua. O matau ma faʻatautau e tatau ona fuafuaina mo le mamafa tele o ofu paʻu mamoe ma ofu talaloa. E fautuaina e faʻaaoga tioata ma palasitika mo teuteuga o tamaʻi hall. O le uʻamea o le a foliga leaga ma o le a tau le ofi i totonu. O le mea lea, e le tatau ona e suʻe i le faiga o tekinolosi maualuga. E mafai ona faʻaaoga le atoʻi mea mamafa, ae o le filifilia o se mea e faʻavae ma i le taimi e tasi e faigata tele.

Pusa e mafai ona aofia ai aitema nei:

  • faʻata;
  • seevae loka;
  • mātau mo lavalava;
  • se numera tele o fata;
  • uamea lapoʻa;
  • faitotoʻa.

O ia seti o le a fesoasoani ia te oe e faia le filifiliga saʻo, aveʻese le ono maua o se faʻaletonu. Lenei o le a manaʻomia ai le filifiliga o se ituaiga sitaili ma le fuafuaina o le lata fua. Faʻavae i luga o le ata, ua fautuaina e filifili modular meaafale i se tamai auala savali. Lenei o le a faʻatagaina oe e filifili le sili ona lelei faʻatulagaina o le a talafeagai i totonu o se potu faapitoa. A manaʻomia, e mafai ona toe fesuiaʻi pe fesuiaʻi elemeni taʻitasi.

Lanu fusi o alaleo

Tagata uma iloa o le faʻaaogaina o malamalama lanu i le mamanuina o se tamai avanoa o le a fesoasoani e vaʻaia lautele le potu o loʻo i ai. O lenei tulafono e faʻatatau e le gata i le puipui ma luga o le taualuga, ae faʻapea foi i meaafale. E fautuaina e faʻaaoga le laʻau masani i lanu malamalama. Lenei mafai ona avea ma sili sili atu i isi malamalama lanu lanu. Ina ia fausia se mafanafana ma mafanafana totonu, e mafai ona e faʻaaogaina le faiga faʻaopoopo pe a teuteuina. E mafai ona faʻapipiʻi se potu paʻepaʻe paʻepaʻe, e fetaui lelei mo le teuina o ni mea se tele o se aiga tele. O itu e mafai ona faʻaumaina i matau, ua mamanuina e taofia ai tamaʻi vavae ma mea faʻaaoga.

Semi-tapunia teuina fale ua manatu e le itiiti ifo faautauta ma aoga. Mo tusitusiga malie fiafia ma feau, e mafai ona e tuʻuina ni penisina penisina. Faatasi ai ma le latou fesoasoani, oe mafai ona saini fata ma pule na teuina mo tagata taʻitasi o le aiga. Faʻaoga sili ona aoga ma multifunctional drawers laupapa ma fata e mafai ona avea ma teuteuga o soʻo se totonu. O se lapisi faʻata ma malamalama pepa puipui o le a fesoasoani vaʻaia faʻalauteleina se tamai avanoa. E mafai ona e faʻalauteleina totonu totonu ma le fesoasoani o faʻatusatusaga ie, teuteu poʻo mea teu i luga.

Faatasi ai ma pa papaʻe, o se kapeneta o le tutusa lanu o le a avea toetoe lava le vaʻaia, ao totoe avanoa. I totonu o se auala vaʻai pu, e masani lava ona i ai sina avanoa mo se fatatusi e mafai ona e tuʻuina i ai fugalaʻau ma mea faʻaaoga. Malamalama lanu e faʻaaogaina foi pe a teuteuina se potu i le atunuʻu sitaili. O meaafale laupapa e tatau ona faʻaaogaina e fausia ai se siosiomaga mafanafana. Afai o le filifiliga pa'ū i luga o lanu felanulanuaʻi ma se mamanu, ona totoe meaafale tatau ona faia faʻapitoa i moli malamalama.

Filifiliga faiga

O le Minimalism atonu na o le pau lea o le auala e fuafua ai se tamai auala savali. E malamalama o le a oso mai se ea i totonu o le potu. I le tele o tulaga, e na o le lava avanoa mo le tuʻuina o se tamai seevae fata ma ni nai matau mo ofu i fafo. Afai e laʻititi le auala savali, ona sili atu lea ona lelei le tuʻuina o lavalava ma lavalava i seisi potu e sili atu lona lautele. I lenei tulaga, e sili atu le tuʻuina atu o le fiafia i meaafale ma tulimanu lamolemole. O lenei mea o le a fesoasoani e 'aloese mai ono manuʻa i le lumanaʻi.

O se nofoa mautu e mafai ona faʻapipiʻi i luga o le puipui atoa, lea i le faʻataʻitaʻiga e mafai ona avea ma se avanoa lautele seevae teuina. I le taimi e tasi, o matau mo lavalava e mafai ona tuʻu faʻafuaseʻi i luga aʻe o le nofoa, ae i se isi itu, o loʻo tele se faʻata i luga o le puipui atoa. Racks o loʻo i ai nei e tatau ona faʻatulagaina i se tosoina i fafo auala. Minimalism mafai ona faʻaaogaina pe a teuteuina se potu i se atunuʻu sitaili. Ina ia faia lenei mea, oe manaʻomia le faia o se malamalama i tua ma faʻaaoga meaafale laupapa i pogisa lanu. O se eseʻesega pei o lenei o le a foliga ofoofogia.

Features o le mamanu o se laʻititi avanoa

Ina ia mafai ona faʻatulaga saʻo se potu laʻititi, e tatau ona e tausisi i tulafono masani. Faʻaaoga lelei ata. Tele faʻata e mafai ona tuʻuina i luga o le puipui, ae faʻapea foʻi i le faitotoʻa o le kapeneta e seʻe. A maeʻa le faʻatulagaina, le tusa ma le 80 cm o le avanoa e tatau ona tumau mo le leai se totogi. A leai, soʻo se taimi e te tago ai i meaafale poʻo isi mea i totonu, oomi loloto i totonu o le fale.

O foliga o le auala savali e tatau ona faia latalata i le mafai i se sikuea. Mo auala vaapiapi ma potu malolo, ua fautuaina e faʻaaoga ni ofu umi ma ni faitotoʻa e seʻe ai, ona e leai se avanoa faʻaopoopo e manaʻomia e tatala ai.

Fai avanoa:

  • lalo - o se faʻafitauli tutusa tupu pe a fai o le potu e vaapiapi, lea e maua ai le aʻafiaga o le i ai i se vaieli. O ata e faʻaaogaina mo teuteuga e mafai ona faʻapipiʻi i lalo ifo o le tulaga o le soʻotaga o le puipui ma le faʻalo. Ina ia faia lenei mea, latou tuʻuina 20-30 cm i lalo o le faʻalo. Sili atu e faʻaoga ai laina soʻosoʻoso ma ulugaliʻi mamanu. O laina saʻo o le a faʻamalamalamaina manino le avanoa avanoa. E mafai ona valivali puipui i leo fesuisuiaʻi o leo, ae e le manaʻomia le faʻaaogaina o mamanu;
  • sili atu vateatea - i lenei tulaga, oe le tatau ona faʻaaogaina pepa puipui ma se tele tele;
  • lautele lautele - e fautuaina e faʻapipiʻi faʻata umi i luga o puipui. I lenei tulaga, o le pito i luga o le mea e tatau ona iila, ae le matte. E mafai ona e faʻaaogaina tioata malamalama poʻo meaafale palasitika. O le faʻatulagaina saʻo o meaafale o le a faia se sao taua i le faʻaaliga vaʻaia o le avanoa avanoa. E fautuaina e faʻaaoga kapeta, tile ma laupapa laupapa ma se faʻaeteete faʻataʻitaʻiga poʻo se mea e le masani ai e pei o se foloa faʻaputuga;
  • i luga atu - mo lenei mea e fautuaina e faʻaoga tuʻusaʻo laina ma laina i luga o pepa puipui ma isi luga.

Filifilia lelei sili ona lelei meaafale mo se tamaʻi faapaologa e le tatau ona avea ma se popole poʻo se faʻafitauli. E manaʻomia le faia o faʻatatauga i le taimi tatau ma faʻalatalata i lenei mataʻupu ma se tikeri sili atu o tiute. O le filifiliga o vaega taʻitasi e tatau ona faʻavae i luga o le ata o le potu faʻaaoga, ae le o le intuition poʻo seisi manatu. I le uma, na o le pau lenei o le auala e faia ai le filifiliga saʻo ma teuteuina le potu i lau oe lava tulaga ese.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Justice Teja 2019 Telugu Hindi Dubbed Full Movie. Ravi Teja, Sanghavi, Sivaji (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com