Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻafefea ona sefe se puaʻi mamae? E mafai ona toe faʻafouina rosa i se tuʻufaʻapa, ma faʻafefea ona fai?

Pin
Send
Share
Send

O le tu masani o le tuʻuina atu o teu fugalaʻau na oʻo mai ia matou mai anamua. I le tuʻuina atu o fugalaʻau, na faʻaalia ai e tagata lo latou tigaalofa, faʻaalia o latou lagona, taʻutaʻu atu lo latou alofa.

Ma o le mea moni, o le tagata na mauaina se faʻaputuga o matagofie rosa o se meaalofa manaʻo e faamemelo i lo latou matagofie i le umi e mafai ai.

Pei ona e iloa, tipi rosa vave leiloa latou amataga foliga mai, ae e tele metotia e toe faʻaola ai le teufugalaau i se fagu vai. Mulimuli ane i le tusitusiga, o le a tatou talanoa ai pe faʻafefea ona sefe rosa i le fale.

O le a le uiga o le faʻaola?

Reanimation o rosa o se seti o metotia ma metotia o le a fesoasoani toe faʻafoi se piniki piniki i se foliga latalata i lona muamua. Peitai, e tatau ona malamalama o nei metotia e le tumau.

E faʻapefea ona ese mai le tausiga faigofie?

Rose resuscitation le tatau ona fenumiai ma teuga... O le faʻaeteete e faʻaaogaina e faʻatumauina ai foliga vaaia o le teufugalaʻau o fugalaʻau. Faʻaola e faʻaaogaina e toe faafoi ai fugalaʻau i se foliga foliga lelei. E faʻaaogaina ile tulaga pe a toeitiiti maeʻa fugalaʻau, ae e te manaʻo e sefe latou.

O afea e manaʻomia ai?

E i ai ni tuutuuga mautinoa e iloa ai le fou o fugalaʻau. O le a faʻamatalaina i lalo. Afai o nei aitema o loʻo misia, o lona uiga o le manaʻomia e apalai rosa toe faʻafouina.

  1. A filifilia ni fugalaʻau, e tatau ona e mataala i le setete o fuga. O latou foliga vaaia e tatau ona matagofie i le vaʻai. O fuamoa e filifilia tapunia, ae i le taimi e tasi, e lava le malosi. E mafai ona e tago i le laʻau lava ia mautinoa ai e malosi. O fugalaʻau tipiina faʻatoa tipiina o loʻo iai lenei uiga ma, tusa ai, o le a tu umi i totonu o se tuʻamea.
  2. Faalogo i le pito i fafo petals o le laʻau. E le tatau ona matala, ae tatau ona malosi. Faatasi ai ma le atinaeina o sili atu petals, i ai le faamoemoe o le fugalaau o le a tumau umi. E mafai ona tatou faʻapea o se ituaiga puipuiga lea mai le faʻaleagaina o masini i fua mai fafo. O isi taimi o le pito i fafo petals foliga unpresentable, ae o le latou autu aoga o le puipuia le autu tupu.
  3. Fou, e le uliuli laulaʻau ma laʻau mausali o lelei faʻailoga foi o le fou o fugalaʻau. Leai se mea e te paie ai e siaki ia poʻa taʻitasi o le teufugalaau, pe a faʻaleagaina le poʻa, ona le umi lea o se fugalaʻau. E manino lava o le auala mo le aveina o meaʻai i le fuga e sese.

O afea e faigata ai ona toe faʻamalosia rosa?

E taua le iloa afai e le ofi lau faʻaputuga fua i luga atu 3 ma rosa ua le toe suia, tusa lava poʻo le a le faigata e te taumafai ai, e oʻo lava i auala sili ona mamana o le a le fesoasoani e toe aumai le teuina o rosa toe ola.

Faʻafefea ona sefe fugalaʻau e mamae i totonu o se vaʻa vai?

E tele auala e sefe ai roses magumagu i totonu o se tuʻufaʻafefe ia latou fou mo le umi e mafai ai. O le a faʻamatalaina i lalo.

Ma suka ma fetilaisa

Afai e te manaʻo e toe faʻafouina le fou o le teuina o rosa, ona mea muamua lava, e tatau ona e vaʻaia vai o le a tutu ai fugalaʻau.

  1. E tatau ona faʻamautu le vai, e le fautuaina e sasaa le vai mai le paipa.
  2. I masina vevela, o le vai vevela tatau ona o se faʻatonuga o le maualuga maualalo. Ma i le taumalulu, e sili atu le sasaʻa vai i le tanoa i le vevela vevela potu.
  3. Ina ia mafai e le teufuga ona tumau lona foliga matagofie, e tatau ona faʻaopopoina meaʻai i le vai.

Tele tagata faitau e popole e uiga i le "fafagaina" rosa.

Tusitusiga! Ina ia mafai e se faʻaputuga o rosa ona maua se aofaʻiga lava o meaʻai, o suka paʻepaʻe ma fugalaʻau fugalaʻau (1 tbsp) ua faʻaopopoina i le vai. E te manaʻomia foʻi sina suka: tusa ma le 30-40 kalama ile lita o le vai.

I le faʻaaogaina o se aitema siliva

Ole toʻatele na suia le vai ile teu fugalaʻau na maitauina o loʻo aliali mai ni suka ile au o loʻo faʻatofuina ile vai. Latou te aliali mai i le gaioiga o le pala ma le pala o le rosa. E mafai lava o siama o loʻo fausia ai lenei ata e mafua ai.

Ina ia puipuia lenei tulaga, fautua mai tagata atamamai i le tuʻuina o se mea siliva i le pito i lalo o le tuʻugama ma rosa. O se oloa e faia i le siliva o le a puipuia ai le faʻagasologa o au o pala i se tuʻu vai ma toe fafagu fugalaʻau mo sina taimi.

Ma le ava malosi poʻo le amonia

I iʻuga o au, o le tele o siama faʻalauteleina ma ola i le atoa, lea e i ai le afaina ai aʻafiaga o le teuina. I fale teu fugalaʻau, e faʻatautaia le siama i le faʻaaogaina o vailaʻau eseese. I le fale, e mafai foi ona e faʻaogaina lenei metotia. O nai mataua o le 'ava malosi poʻo le amonia e faʻaopoopoina i se tuʻuga fugalaʻau.

I le toʻatele, o lenei metotia atonu e foliga mai e katinale, ae ina ia faʻalauteleina le ola o fugalaʻau, e mafai ona e alu iai. I tua atu i na mea uma, o lenei o le a puipuia ai le faʻagasologa o le pala, o le teu teu fugalaʻau o le a faʻateleina lona ola.

I le faʻapipiʻiina o le vailaʻau

Fugalaʻau e masani ona tupu e faʻaaogaina vailaʻau. Ma ina ua maeʻa le tipi oe mafai ona faʻaopopoina mataua o le mumu i le ipu tuʻu i luga o le teu fugalaʻau o le a tu ai... Bleach o se aiga tutusa ma vailaʻau.

O le aoga o le toe faaola saʻo e faalagolago i le vave o mea na faia. O le tele o fugalaʻau na tu i totonu o le fagu ma leiloa a latou foliga vaaia, o le laititi foi lea o avanoa e sefe ai latou. Oe tatau foi ona sauni mo le mea moni o le toe faʻafouina e le masani ona fesoasoani ma e le vave maua ai se faʻataulaitu aʻafiaga. Tusa lava pe a maua e rosa foliga matagofie, e leʻo iloa le umi latou te tumau ai.

O se teuina o rosa faʻamalamalamaina le lagona o lē ana. O le mea lea, e taua tele ia nei laʻau tumau i le lelei tulaga mo le umi e mafai ai. Ae afai e atili ai ona leaga, ona mafai lea e fugalaʻau ona toefaʻamanatu ia fautuaga o loʻo i luga.

Faitau e uiga i isi mea e mafai ona e faʻaopopoina i le vai e teu ai pea rosa i totonu o le fagu mo se taimi umi. Ma i lenei tusitusiga, oe o le a aʻoaʻo pe faʻafefea ona toto se tipi fugalaʻau pe a fai ua mauaʻa.

Matou te ofaina oe e vaʻai pe faʻafefea ona e toe faʻaolaola rosa i le fale:

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: БЕҲТАРИН ДОРУ БАРОИ КАМБУДИ ШАҲВАТ ВА ДАВОМНОКИИ КОР. (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com