Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Le mea e vaʻai i Kemer - TOP 8 mataaga

Pin
Send
Share
Send

Afai na e fuafuaina se malaga i se tasi o le sili ona lauiloa taulaga i Turkey, Kemer, ioe, e mautinoa, oe fiafia i uma auiliiliga e uiga i lenei nofoaga malolo. O se vaega tele o soʻo se faigamalaga e tuʻuina atu i tafaoga, ma o nisi taimi ou te manaʻo ai e faʻatulaga e aʻu lava, ae le ova le totogi mo le taʻitaʻi malaga. Kemer, o mea e tosina i ai e eseese ia latou mataupu mataupu, e mautinoa e manaia ma faʻamatala e asiasi ai. Ma ina ia mafai e le nofoaga ona tuʻua oe naʻo lagona lelei, e aoga le suʻesuʻeina o le lisi o ona itu mataʻina muamua ma filifili filifiliga sili ona manaia mo oe.

Faʻamatalaga lautele e uiga ia Kemer

O Kemer o se taulaga tutoʻatasi i Turkey, tu 42 km sautesisifo o Antalya itumalo. O le vaega o le mea e 471 sq. km, ma lona faitau aofai e le sili atu 17,300 tagata. O le matafaga o le nofoaga e mulumuluina e le vai o le Metitirani, ma o le umi o lona talafatai e 52 km. O le taulaga e alu i lalo o le itu i sisifo o Taurus mauga, o le maualuga tulaga o le Mauga o Tahtaly (2365 mita).

Ua faaliliuina Kemer mai Take o lona uiga o le "fusi, fusipau". E oʻo lava i le faʻaiuga o le lona 20 senituri, o se tamaʻi nuʻu, ae o aso nei o se nofoaga taua mo turisi o loʻo maua ai faʻafiafiaga sili ona lelei. Lenei, o le tagata faimalaga o le a mauaina e le gata i le tele o faletalimalo ma lelei matafaga, faʻamaonia e le faʻailoga mamalu o le Blue Flag, ae faʻapea foi le tele o faʻafiafiaga eseese, tafafao ma mataaga. Ma afai oe le mautonu i le fesili o le a le mea e mafai ona e vaʻaia i Kemer na o oe, o la matou filifiliga o mataʻina mea o le taulaga o le a mautinoa lava o le a sau.

Mataʻaga i le taulaga ma siʻosiʻomaga

Ae e te leʻi amata suʻesuʻeina tulimanu mananaia o le nofoaga malolo, matou te fautuaina oe e te tilotilo i le faʻafanua o Kemer ma mataʻaga i Lusia, o loʻo faʻaalia i le pito i lalo o le itulau. O le a fesoasoani ia te oe sili faʻatautaia mea o loʻo matou faʻamatalaina.

Moonlight Park

Afai e te maua oe i Turkey i Kemer ma le mafai ona filifili le mea e te alu i ai ma le mea e vaʻai ai, ona Moonlight Park o le a avea ma se filifiliga aoga. O le teritori o le fale e aofia ai 55,000 sq. m, o loʻo tele ai laufanua lanumeamata, o taʻaloga a tamaiti ma tamaʻi sikuea ma togalaʻau, i lona paolo e manaia le lafi mai le vevela o le la susulu. O le oneone oneone o le igoa lava e tasi o loʻo tu i le Moonlight Park: o lona mama ma le saogalemu ua tauaaoina i ai le Fuʻa Lanumoana. I luga o le matafaga e mafai ona lisiina sun loungers ma faamalu.

I totonu o le paka, o le a e mauaina ai le tele o faleʻaiga ma faleʻaiga o loʻo tautua ai taumafataga a Take ma Europa, ma musika ola i afiafi. O loʻo iai iinei faleʻoloa o faʻamanatuga laiti ma faleoloa. Mo tagata uma e fiafia i le olaga i le po, Moonlight ei ai le kalapu vaʻalele avanoa. I luga foi o le teritori o le nofoaga o loʻo i ai ni faʻasolo vai ma se lumanaʻi, e mafai ai ona e matamata ai i faʻafiafiaga ma le auai e le gata i ai, ae faʻapea foi ma le leona sami, o lona uiga o se nofoaga lelei tele lea mo le savavali faʻatasi ma tamaiti. Ma, mea moni, pe a oei luga o le Moonlight matafaga, oe mafai ona auai i vai taʻaloga ma alu i se yacht tafaoga.

O le faitotoʻa i le paka e matua leai se totogi, ma le nofoaga e faʻatautaia i le uati. E ese le totogi e totogi mo le asiasi i le dolphinarium, vai paka, ma isi. O le paka o loʻo tu i le ogatotonu i sasaʻe o Kemer, i le itu taumatau o le taulaga vaʻa, ma e mafai ona e sau iinei pe a e savali pe a fai o loʻo tu lou faletalimalo i le nofoaga o loʻo fai ai oe. Afai o loʻo e nofo i se tasi o nuʻu faʻaalu, ona faʻaoga lea ole dolmus poʻo se taxi.

Alu i lenei tosina, mautinoa ia ave se meapueata ina ia aua neʻi misia le avanoa e puʻeina ai ni ata tulaga ese i le taulaga o Kemer.

Goynuk vanu

O le vaitafe o le vaitafe o Goynuk, e tafe atu i le Sami Metitirani latalata i le nuu o le igoa lava e tasi, e lauiloa mo lona vanu tulaga ese. Atumauga laufanua, togavao paina, vai emerala o vaituloto ma, ioe, o le vanu lava ia mafai ona faateia e oʻo lava i le sili ona malamalama asiasi o Turkey. Lenei tonu o le tosina mai a Kemer, e mafai ona e asia oe lava. O loʻo iai se nofoaga faʻa-pikiniki i totonu o le paka, lea e maua ai e tagata asiasi le avanoa e faʻatulaga ai le 'aiga aoauli e faʻatatau i le vaaiga o se vaaiga e le galo.

Lenei oe mafai ona totogiina se 'ofu mafanafana ma' aʻau e faʻatoʻilalo le aisa vai mauga. Ina ia foia le aofaʻi mamao o le vanu, oe o le a manaʻomia 1.5-2 itula, i le taimi e mafai ai ona e faamemelo i le mama aʻiaʻi matagofie o Turkey. Ile iʻuga o le ala o le a faʻafeiloaʻiina oe e se tamaʻi afu, mai le mea e mafai ai e tagata uma ona feinu i totonu o le vai sili ona mama.

Tagata faimalaga na iinei na fautuaina e ave seevae taʻele ma paʻu paʻu (leai ni laupapa) ma se susu mea pueata pusa.

O le vanu o loʻo tu i le 15 kilomita mai le taulaga o Kemer ma le 3 km mai le nuʻu o Goynuk. Afai e te manaʻo e te sau iinei na oe, e mafai ona e faʻaaogaina le dolmush ($ 2), lea e alu i le auala o Kemer - Goynuk i le 30-40 minute, ona savali lea i le 3 kilomita pe tiʻetiʻe i se pasika e totogi i le paka. Mo i latou e le masani e sefe tupe, e talafeagai le tiʻetiʻe taxi.

  • O le paka e matala i aso uma mai le 8:00 i le 19:00.
  • Ulufale i le teritori mataaga e $ 2.5 + ulufale i le vanu lava $ 12.
  • Ma le isi, e tofu tagata uma ma avanoa e tiʻetiʻe ai i se fale fale mo le $ 12.

Phaselis

O le taulaga anamua o Phaselis i Turkey na aliali mai i le senituri lona 7 TLM, ma na faʻatuina e tagata faʻakolone mai le motu o Rhodes. Ae o aso nei naʻo toega o toega o totoe ai, o se asiasiga e faʻatagaina ai oe e te alu i totonu i le vaitaimi o taimi o Roma ma Byzantine. Ma afai oe masalosalo e uiga i le mea e vaʻaia i Kemer, ia mautinoa ia uai atu i lenei faʻailoga iloga o le talafaasolopito. Lenei o le tagata faimalaga maua le avanoa e suʻesuʻe ai le faʻatafunaga o le sili ona anamua amphitheatre, malumalu ma crypt. Ma i luga o le itu i matu o malifa, e te vaaia ai se vaaiga o le neropolis. O le tuai uafu ma le agora e aoga foi le vaʻai iinei.

O le taulaga e siʻomia e tele faga ma le sami sili ona mama, lea e mafai ai e tagata uma ona goto ifo ma aau. Ae maise lava le matagofie o le talafatai i sauté ma le matafaga oneone ma le malu o le ulufale atu i totonu o le vai, lea e matala ai se vaaiga ofoofogia o le Mauga o Tahtali. E maitauina o faʻafuaseʻi mea anamua o loʻo siʻosiʻomia e lanumeamata paina, o lea o le ea iinei e tumu i manogi manaia o paina. Ma ina ia mafai moni ona lagona le siʻosiʻomaga o lenei tosinaga i Kemer, o se ata ma se faʻamatalaga e le lava - e tatau ona e asia iinei oe lava.

I le vaitau maualuga i Turkey, Phaselis ua tumu i le motu o tagata tafafao maimoa, lea e mafai ona faʻaleagaina ai le atoa poto masani o le taulaga, o lea afai e te fuafua e vaʻai i lenei tosina, ona sau iinei ia Aperila po o Oketopa.

  • O le 'aʻai tuai e matala i aso uma mai le 8:00 i le 17:00.
  • totogi ulufale ma e tusa ma le $ 3.
  • O le mea o loʻo tu 12.5 km i saute o Kemer, ma e mafai ona e sau naʻo oe i le dolmus ($ 2.5) poʻo le taxi.

Ana ana

Na maua i le 1956, o le ana i aso nei ua faʻaosofia le fiafia moni i malo o Turkey. O loʻo tu i le maualuga o le 25 mita i luga atu o le sami i le nuʻu o Beldibi latalata i le vaitafe o le igoa tutusa. O lenei nofoaga e taua tele i tala faasolopito, talu ai na mafai e tagata suʻesuʻeina eleele ona maua ii e tusa ma le ono faaputuga e amata mai i vaitaimi o Mesolithic, Neolithic ma Paleolithic. Ma afai oe maua oe i Kemer i Turkey, ona faʻaopopo lea o lenei tosina i lau lisi malaga.

O mea sili ona leva o maʻa ma mea gaosia mai ivi o manu na maua ii. I luga o puipui o maʻa malupuipuia, e mafai ai e se tasi ona iloa ata anamua o tagata, 'oti o le mauga ma aila. Ma a maeʻa ona e asia le ana, e tatau ona e vaʻai i le afu matagofie, o le ae mauaina i le isi itu o le Vaitafe o Beldibi.

  • O le mea o loʻo tu 15 km mai Kemer, ma e mafai ona e sau iinei na o oe i le dolmus masani ($ 3) poʻo le taxi.
  • O le faitotoa tau 1,5 $.

Tagata tafafao maimoa na iinei fautuaina e ave ni seevae mafanafana malu ma latou, talu ai e susu i nofoaga i le ana. Faʻapea foi, aua neʻi galo e aumai ni ofu mafanafana, aua o suiga o le vevela e masani ona faia i totonu o le mauga.

Mauga o Tahtali

Afai e te le iloa le mea e te vaʻai ai i Kemer na o oe, matou te fautuaina le alu i le tumutumu mauga sili ona maualuga o le nofoaga - Mount Tahtali. Lenei oe o le a maua le avanoa e fiafia ai i se ofoofogia matagofie vaaiga i le maualuga o 2365 mita. E mafai ona e aʻea le Mauga i luga o le Olympos Telerifi malie, ma o le a aveina oe i le tumutumu i le 10-12 minute. E maitauina e le tautuaina e tagata Take, ae o tagata mai Suiselani.

Afioaga ma tupuaga tau mo se tagata matua e $ 30, mo tamaiti mai le 7 i le 12 tausaga - $ 15, e oʻo atu i le 6 tausaga - leai se totogi.

I le tumutumu o Tahtali o loʻo iai se faleoloa faʻamanatu ma se cafe e mafai ai ona e faia se 'aiga manaia o le afiafi i le afiafi faʻatasi ai ma musika ola. Ole Olympos Telerifi o loʻo iai se polokalame eseʻese a le Sunrise lea e agaʻi ai tagata malaga i luga o le mauga i le vaveao e puʻe le la ma vaʻai i le natura o loʻo ala lemu mai. Faʻatasi ai ma faʻafiafiaga i Tahtali o loʻo iai foʻi le vaalele paragliding ($ 200 mo le tagata e toʻatasi).

O le tosina atu o loʻo tu i le 26 km i saute sisifo o Kemer, ma e mafai ona e tutoʻatasi e sau iinei i se pasi masani, ae o le auala e sili ona talafeagai o le totogiina o se taʻavale.

O siʻi i luga o lenei nofoaga i Turkey faʻagaioia mai le 9:00 i le 18:00.

Aua le manatu faʻatau i le vevela i le tumutumu o Tahtala, ia e mautinoa la e o mai ma oe ofu mafanafana pe a e alu aʻe i le mauga.

Eco-park Tekirova

O le tulaga ese-faasao-paka i le nuu o Tekirova i Turkey o se tele lavelave vaevaeina i lua sone. O le vaega muamua o le faʻasao e faʻasao mo togalaau faʻatoʻaga, lea e mafai ona e vaʻaia ai ni meaola laʻitiiti (sili atu i le 10,000 ituaiga), o le tele o ia vaega o loʻo aofia i le Tusi Mumu. O le vaega lona lua o le paka o le pa manu, lea e maua uma ai e tagata asiasi le avanoa e suʻesuʻe ai i ituaiga o manu fetolofi. E le gata o gata uogo ma isumu tetele o loʻo nonofo iinei, ae o laumei ma korokotaila. E mafai foi ona vaʻaia o pa ma peacocks i le pa manu.

E i ai le faleoloa meaalofa i luga o le 'upega tafaʻilagi faʻatau atu ituaiga o suauʻu, laʻau ma maʻa. E i ai se tamaʻi cafe e mafai ai ona fai sau meaai māmā pe a maeʻa le maimoaga.

Ina ia i ai se taimi e faamemelo uma matagofie o le faʻasao, matou fautuaina le asiasi i ai i le taeao.

  • O le paka e matala i aso uma mai le 9:00 i le 19:00.
  • Totogi ulufale mo se tagata matua e $ 30, mo tamaiti mai le 6 tausaga - $ 15, e oʻo atu i le 6 tausaga - leai se totogi.
  • O le faatosina o 16 km i saute o Kemer, ma e mafai ona e oʻo mai iinei na o oe i le dolmus, mulimuli i le auala o Kemer-Tekirova ($ 3), pe o taʻavale laʻupasese.

Mauga o Yanartash

O Yanartash o se tulaga tulaga ese i totonu o Take, e leai ni ona faʻatusa i le lalolagi atoa. Afai e te vaʻai i le faʻaliliuga o le igoa o le mauga (ma ua faʻaliliuina o le "maʻa mumū"), o le a manino o lenei o se matua ese lava vaʻaiga. Ma o lenei e moni lava: mulimuli ane, i nisi eria o Yanartash, laulaufaiva o le afi o loʻo mumu pea. O le mea lea, afai e te le iloa le mea e vaʻai ai i Turkey i Kemer, ia mautinoa ia e asiasi i le mauga, lea e masani ona taʻua foi o le afi-manava Chimera.

O le mea moni, e toʻatele e fia vaʻai i faʻailoga lilo i luga o se tumutumu mauga, ae o loʻo iai se faʻamatalaga faʻasaienisi mo lenei mea mataʻutia. E faaputuputu le kesi faalenatura i le loloto o Yanartash, lea e ui atu i alavai ma fesoʻotaʻi ma le okesene, e pa mai lava le afi ma fai ai se afi. O le Mauga foliga foliga faʻapitoa a maeʻa le goto o le la, pe a laulaufaiva le afi taʻalo i le matagi i lalo o le afiafi ufiufi.

O le tosina atu e tu 40 km mai Kemer, latalata i le nuu o Cirali. Oe mafai ona e sau iinei na o oe i le dolmus, mulimuli i le Kemer-Cirali auala, ona savali lea 3 km mai le nuʻu i lalo o le mauga. Peitai, o le a sili atu ona talafeagai e totogi se taʻavale. E leai ni siʻi i luga ii, o lea e tatau ai ona e aʻea oe na o oe i le tifato, ma o lou ala i le pito i luga e tusa ma le 900 mita. O le mea lea, matou te fautuaina oe e fai ou seevae lelei ma faʻasoa i luga o le vai.

O le faatosina e matala mo asiasiga 24 itula i le aso, ulufale mo le tasi tagata tau $ 2. O tiketi e mafai ona faʻatau i le po. Afai o le a e aʻea le mauga i le pogisa, ia e mautinoa ia i ai se moliuila pe sauni lau telefoni, ae ia mautinoa ia lava lau totogi mo le malaga i tua ma luma.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Dinopark Goynuk

O le a se isi mea e te vaʻaia ai na o oe i Kemer ma ona siʻosiʻomaga? Afai na e savalivali solo i mea mataʻina uma o loʻo mafai ona maua, ona oʻo mai lea ile taimi e te vaʻai ai i totonu ole fale. O le a sili ona manaia mo tamaiti, ae o tagata matutua o le a fiafia foi iinei. O loʻo i ai le tele o ata o tainasoa i luga o le teritori o le paka, o le tele o na minoi. E i ai foi se tamaʻi pa manu, se vai taele, trampolines ma se cafe. Uma tagata asiasi maua ai le avanoa e tiʻetiʻe ai i se solofanua. Talavou tafafao maimoa o le a fiafia e pasi le toatuga vasega ma auai i le le mafaamatalaina eliina.

  • O le paka e matala i aso uma mai le 9:00 i le 20:00.
  • Tau ulufale ulufale e $ 25, mo tamaiti i lalo o le 6 tausaga le matutua - leai se totogi.
  • O le tosina o loʻo tu 9.5 km mai le taulaga o Kemer i le nuu o Goynuk, ma e mafai ona e sau iinei na o oe i le dolmus, mulimuli i le auala Kemer-Goynuk ($ 2).

O nisi o faʻafiafiaga faʻaalia i le paka e faʻatatau i totogi faʻaopoopo, o lea matou te fautuaina ai oe e fesili muamua e uiga i le tau o lenei poʻo lena mea na tupu.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Galuega Faatino

O Kemer, o ana mataʻaga ua fuafuaina mo le lautele o mea e fiafia i ai, o le a le faʻavaivaia ana malo. Lenei taulaga o Turkey tuʻuina atu i tagata tafafao maimoa se avanoa sili ona lelei e faʻaalu ai se mea na tupu o se tafaoga i se tulaga maualuga. Ma o tagata femalagaaʻi uma iinei o le a mautinoa le mauaina o se mea latou te fiafia i ai, lea e maua ai se faʻaopoopoga faʻaopoopo i le nofoaga malolo.

Mata o Kemer luga o le faafanua.

Vitio e uiga i malologa i Turkey i Kemer.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Top10 Recommended Hotels in Kemer, Antalya Province, Turkey (Mae 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com