Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻafefea ona fai se ofu faʻaseʻe lelei i ou lava lima, fesoasoani aoga

Pin
Send
Share
Send

O le i ai o se faʻailoga ma le manaʻoga e faʻaaoga tatau le avanoa avanoa o le tele e faʻaosofia ai le manatu o le faia o se ofu tuʻufaʻatasi ma o latou lava lima, lea e mafai ona faia e latou lava. E i ai tufuga latou te faaliliuina talipupuni mai meaafale tuai i totonu o lavalava. Matou te fuafua e suʻea faʻamatalaga auiliili mea e manaʻomia mo se ofu mautu e aliali mai i totonu o le fale ma pe mafai moni ona faia mea uma oe lava e aunoa ma le aofia ai meaafale faʻapitoa.

Mamanu ma auiliiliga

Faʻataʻitaʻiga faʻaalia ai mo i latou e le o auai i galuega kamuta i se tulaga faifai pea, e ono aoga le liliu atu i tagata faʻapitoa e tipi ni vaega, tusi se ata saʻo, talu ai le le lelei le galuega i nei laʻasaga mafai ono aofia ai taua tele tau o le a lafoaia o taumafaiga uma e sefe le tupe.

Ae e te leʻi toe alu i le gaosiaina o sliding wardrobes mo le vending vaega o lou fale, oe tatau ona filifili poʻo le a le filifilia ituaiga o fausiaina o le a:

  • kapeneta, lea e mafai ona tu uma i le tulimanu ma i le pa atoa;
  • fausia-i totonu, mo lea nofoaga o loʻo i totonu o se faʻailoga, poʻo se vaega o se potu vaiti, mo se faʻataʻitaʻiga, o se tulimanu.

Mo se tasi ua uma ona auai i le gaosiaina o se kapeneta na o ia lava, ua i ai le poto masani galue ma mea faigaluega, pe na fausiaina se fale ma ona lava lima, faia o se kapeneta o le a le faigata. A filifilia se faigofie tisaini, o le mea autu o le faʻamautinoa saʻo le tele o le oloa.

O le mea lelei, afai o ia oe ni polokalama e faʻatagaina ai oe ona faia ni ata ma ni ata, ae o le tele o taimi nai lo tagata le fiafia, ina ia mafai ona faia saʻo le faʻatulagaina o ofu mo o latou lava lima, o ata e faia i luga o kalafi pepa, o le mea lava e tasi o loʻo faʻaaogaina i le tusiaina o lesona. E fesoasoani lea e faʻatino ai ni tulaga maualuga i le fale e aunoa ma ni masini faapitoa, polokalama.

Mo le filifilia o se filifiliga e sili ona faʻamanuiaina, e muamua ona e puʻeina se ata o le nofoaga e te fuafua ai e faʻapipiʻi ai le kapeneta poʻo le faʻapipiʻiina o ofu tuʻufaʻatasia, ma faʻataʻitaʻi i le faʻamaeʻaina o se meaafale, ma ia vaʻai i le vaʻai a le avanoa. Afai e te fuafua e faia se fale lavalava fausia-i totonu o lavalava i le atunuʻu, manatua o se laupapa fausaga o loʻo feagai vaitau suiga i le tausaga atoa, lea e fesoʻotaʻi ma le faʻateleina poʻo le paʻu o le susū ma le ea vevela. O le mea o le fausia-i le kapeneta o le a suia mulimuli ane i puipui o loo faʻamau ai, lea e mafai ona mafua ai faigata pe a tatalaina ma tapunia le kapeneta, o le mea lea, kapeneta meaafale e sili i fale o le atunuʻu.

Pe a fuafuaina le faʻatumuina totonu, o le moni ma le aoga itu e amanaʻia:

  • mafiafia o fata, tino panels;
  • le avanoa o le a faʻaaogaina e le vaega faʻataʻitaʻi;
  • galulue loloto o fata kapeneta;
  • tautau maualuga;
  • static, sliding vaega.

Faʻamoemoeina i le nofoaga i totonu o le potu, faʻatulagaina (saʻo, angular), "oti sone" mafai ona fausia i totonu o le kapeneta - faigata-e-aʻapa, faigofie nofoaga e faʻaaoga. A o mamanuina, mafaufau i lenei vaega i totonu o teuga ma a le faʻaaogaina o se potu mo mea seasea faʻaaogaina i sea itu, pe toe faʻaleleia ma agavaʻa faʻatumu totonu ina ia avea le avanoa e pei o mafai - o se fata, o se fausia-i pusa o drawers, o se faʻatautau.

I le maeʻa ai ona faia o se ata muamua o le kapeneta, e sili atu le tuʻuina atu i le tisaini, o le a faia se suʻesuʻega maeʻaeʻa i le polokalama. Pe a siakiina, o faʻafitauli ua aliaʻe mai ma le le mafaitaulia faʻaupuga mafai ona iloa ma faʻasaʻo. Aua le faʻatauaina le kapeneta, a leai o le a faigata ia oe ona maua ni mea mai lalo o le pa. O le lautele o fata e le tatau ona sili atu i le umi o lou lima. I se faʻaopopoga, pe a fuafuaina le tuʻuina o le tautau i le pusa tu, e le tatau ona faʻatagaina ofu e olo pe a minoi faitotoʻa.

Mea ma mea faigaluega

Ina ia faia sau oe lava ofu faʻaseʻe, oe tatau ona faʻatau ni mea ma ia mautinoa o loʻo ia oe ni mea faigaluega talafeagai.

  • vili eletise, faovilivili;
  • faovilivili, vili mo le galueina i luga o fafie, laupapa laupapa, MDF poʻo le laupapa chips;
  • naifi - jamb ma mea faigaluega;
  • togafiti mo vaega, togafiti, paʻu palapala;
  • mo le faʻamaoniga - o le ki hex, sina mea;
  • fusi fua, awl, penitala, sikuea;
  • uʻamea, pepa solo lelei mo le teuteuina.

O lenei seti o le a lava mo oe e faʻaputuputu ai le fausaga. Ia galue ma le uʻamea, ia vaʻaia foʻi le puipuiga o lima, faʻaputu i luga o totini lima. E sili le tuʻu ole 2 ile lima faʻatonutonu ile taimi e tasi e aloese mai le mu.

A faʻaputuputu le tino, e fautuaina e faʻaaoga se taʻiala ma faʻapipiʻi ia maua ai le 90 ° fesoʻotaʻiga. Faʻafefea ona faʻaaoga saʻo ia taʻiala e mafai ona vaʻaia i ata faʻataʻitaʻi, e faʻaalia manino ai le faʻasologa o le potopotoga.

Sei o tatou see atu i mea. E masani ona faʻaosooso le faia o se kapeneta fou mai se tuai. E mafai ona e nonoina mai vaega taʻitasi mai le kapeneta tuai - mo se faʻataʻitaʻiga, drawers poʻo fata mo totonu. Toefaʻailogaina atoa se kapeneta, aunoa ma le faʻatauina o ni mea fou, e mafai ona avea ma faʻafitauli i le itu o vaega tutusa ma mea. I se faʻaopopoga, o mea o le tuai kapeneta mafai ona faʻaleagaina i le taimi o faʻagaioiga ma mulimuli ane faʻasese le oloa fou.

O le filifiliga pito sili ona lelei o le faʻatau lea o mea fou mo le gaosiaina o vaega. Kapeneta laupapa mafai ona faia i chipboard, MDF, mautu laupapa.

MeafaitinoPenefitiVaega:
Chipboard, laupapa laupapaTau maualalo tau, tele filifiliga o ie ma lanu. Malosi maualuga, sili ona lelei mo facades.Fetaui lelei mo faigofie fausaga, e le nonoina ia lava lelei i le lelei gaosi.
MDFAoga, taugofie mea, faigofie e faʻagasolo. Se lautele lautele o tali mo paolo ma ie.O le tau e sili atu le taugata nai lo chipboard ma chipboard.
Laʻau mautuFaʻasao-faʻalelei, mea masani e mautinoa ai le umi o le olaga tautua.O le maualuga tau o mea, faigata i le faʻagaioiga, pe a fai o le mea e iai ni faʻaletonu i luga. E malamalama le fafie i suiga o le susu, e mafai ona fulafula ma mago e aunoa ma se tausiga lelei.

O se potu laupapa o le a avea ma se teuteuga moni o le fale pe a fai e i ai ou tomai kamuta. E le totogia tagata uma e fai meaafale fafie ma o latou lava lima, talu ai o mea e manaʻomia le malamalama. O le tele o taimi, o kapoti e faia i meaafale laupapa - o se faʻapitoa faia laupapa laupapa na faia i lalo o le talafeagai gaosi i le taimi o gaosiga. E le fautuaina e faia se sliding ofu teu ofu mai laupapa laupapa laupapa. O mea e taugofie, ae le lava le malosi ma manifinifi. A i ai ni au fasi laupapa laupapa i ou lava lima, e mafai ona e tipiina le pito i tua o pa poʻo lalo mo ni toso totonu.

Meafaigaluega

Faʻamau

Laupapa

Sauniuniga o vaega

Afai ua uma ona e vaʻai i se ata o le sauniuniga o vaega muamua, ona e malamalama lea i le tulaga o ia tele-fua fausaga, e taua tele le matua mulimuli i le ata. Matou te faia muamua faʻailoga o vaega aunoa ma le toilalo. A tipiina, aua neʻi galo e amanaʻia le mea moni o le tipi e mafai ona aveʻese le millimeter manaʻomia ona o le fata poʻo se isi vaega o le a laʻititi nai lo le mea e tatau ai, laa i tua laititi mai le pito.

Faatasi ai ma se lelei atinae o mea na tutupu, tipiina faia i luga o le maualuga-sao masini i totonu o se meafale meaaoga. O le okaina o le tipiina o 'canvases o le tali sili lea ona lelei e faʻasaoina ai le taimi ma tupe, aua a i ai se mea sese, e tatau ona e faʻaopoopo faʻatau mea. A maeʻa ona tago i vaega, faanumeraina e tusa ai ma le ata ina ia mafai ona faʻatulagaina le potopotoga o laei ma ou lava lima e pei ona manaʻomia e le faʻamatalaga o le algorithm - faʻataʻoto poʻo le faʻatulagaina.

Matou te faia uma vaega o vaega. I se faʻaopopoga, nisi tufuga fautua fautuaina le faia o se faʻataʻitaʻiga ma le matua 90 ° tulimanu mo potopoto. E le gata i lea, o le faʻaaogaina, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻia vaega o le tino i se saoasaoa ina ia leai se faʻapiʻopiʻo, e sili ona taua pe a fai na e filifilia se faʻalava ituaiga o kapeneta faʻapotopotoga, o lona uiga, faʻapipiʻi luga o le foloa, ona siʻi aʻe lea ma faʻatu.

O le taʻiala ma togafiti o le a avea ma fesoasoani taua i le taumafanafana fale, pei o le atunuʻu fale laupapa e mafai ona faigata ona maua se atoatoa lelei mafolafola luga mo galuega.

Talosaga pito

Afai e te leʻi faia lava le mimigi muamua, matamata muamua i le faʻamatalaga. Faʻafetai i se lipine faʻapitoa, le pito, o lona uiga, o le tipi laina, e faigofie e faʻagasologa oe lava. Auiliiliga laʻasaga ma lea laasaga faʻatonuga e faʻapipiʻi i mea. E i ai tufuga latou te fautuaina le faʻaseʻeina o vaega e aʻafia i le vaʻaia vaʻaia. Ae i leisi itu, o le pito puipuia le vavaeina vaega mai le susū ma le efuefu.

Naʻo le pipiʻi o oe le mea faʻapipiʻi, puipuia le itu pipiʻi ma faʻamafanafanaina ina ia ofi i se uʻamea vevela. Faʻamolemole manatua matou te le o talanoa e uiga i se mea faigaluega faʻapitoa - o se fale masani uʻamea. E fautuaina e faʻamafanafana mea i le "2" mode. Ia mautinoa e fai ou totini lima e aloese ai mai le mimilo ou lima. A maeʻa le faʻamaluluina, o le sili atu lipine ua teuteuina ma fufuluina ma le lelei-grained pepa emery poʻo se faʻapitoa pa, lea ei ai se itu vaivai ma maualalo abrasion. Faʻataʻatia uma faʻamatalaga auiliiliina faataamilo i le perimeter.

Pito PVC

Potopoto tino

Mo i latou e leʻi tuʻulafoaʻia le manatu e faʻatasia se ofu faʻaseʻe ofu i o latou lava lima, o se vitio faʻatasi ai ma le auai o tagata fai meaafale potopoto potopoto o le a avea ma aoga tele taʻitaʻi. E faʻamatala auʻiliʻili e matai i le gagana faigofie i mea e amata ai ma le faʻasologa e agaʻi ai i luma.

O ofu e fausia i totonu e masani ona faʻamau i luga faʻasolosolo, amata mai le vaega i lalo, ona iai foʻi lea o le faʻamau o faʻamau sese, o le faʻatulagaina o vaega i totonu ma fata. O taiala mulimuli o loʻo faʻapipiʻiina i luga le faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻataʻavale i faitotoʻa. E le pei o kapeneta umukuka, o le a leai tua puipui ma tulaga, aua o le fausia-i le fausaga e faʻapipiʻi saʻo i le puipui, fola ma faʻalo o le fausaga.

Mo le kapeneta kapeneta, faʻapotopotoga o le a faʻataunuʻuina amata mai le kapeneta pusa, ona faʻaleleia le pito i tua puipui ma fata. E le gata i lea, o le fausaga e siʻi i luga, faʻapipiʻi luga faʻasolosolo, ma ua i ai i lenei tulaga, o le faʻafanua ua faʻapipiʻiina. O isi taimi o le itu o le potu le faʻatagaina oe e faʻaputuputu faʻatasi le kapeneta, ona tatau lea ona e galue i le itu taumatau.

Faailogaina o vaega

Sauniuniga pu

Faapipii vaega o le tino

Faapipiiina le vaega

Faʻamau totoga

A faʻaputuina ou ofu i ou lavalava, aua neʻi galo o mea e sili ona lelei e mafai ona faʻalauteleina ai le ola galue o soʻo se meaafale. Faʻamau faʻaonapo nei faʻamautinoaina o se lapoʻa mamafa o loʻo taofia ma e leai ni maʻai tulimanu e ono faʻaleagaina mea poʻo lavalava i le lumanaʻi.

O totoga e faʻamau e faʻaogaina ai le sikulini tipiina e ia, o itu tuʻufaʻatasia e tapunia ma fulu e nana ai luga faʻaletonu ma faʻafoliga le pito i luga viliina. Faʻatau mea i fale faʻatuatuaina faleoloa. E taua tele lenei, talu ai o le avanoa i totonu ole ofu e faʻaaogaina ona o taʻiala ma faʻamau.

Faʻamau saʻo

Faʻapipiʻiina o se sliding system

O se foliga iloga o le coupe o le tonu lava o le sliding faitotoʻa sisitema. Talu ai o le faʻaseʻeina o ofu tuʻufaʻatasi ma ou lava lima o le a fai si sili atu ona faigata nai lo naʻo se ofu tuʻufaʻatasi, ia mautinoa ia e suʻeina ia auiliiliga o le faʻamauina o le taʻitaʻi ala.

E mafai ona 'eseʻese' eseʻese faiga i ituaiga autu e lua:

  • mea - uʻamea poʻo po nei alumini alloys ua avea o se faʻavae;
  • o le faʻavae o le faʻalauteleina.

O mea a taiala e faʻaaoga tutusa pei o faʻatulaga i faitotoʻa. E ui lava o uamea fausaga e le taugata, e ave le fiafia i le alumini mo lona mama ma le malosi.

Fausiaina o sliding wardrobes aofia ai le faʻaaogaina o 2 ituaiga o sisitema:

  • luga - o le taʻiala faiga faʻatautau le faitotoʻa;
  • lagolago i lalo - o auala e mafai ona faʻapipiʻi saʻo i luga o le foloa.

E taua tele le saʻo ma le tutusa faʻamalosia o ala uʻamea ina ia faʻasolosolo solo gaioiga i le taimi o le gaioiga. Faʻamaoniga o mea uma ua faʻapipiʻi saʻo o le sologa lelei ma filemu gaioiga o le masini. Aua neʻi galo e tausia le faiga faʻatonutonu - e tatau ona faʻamamaina, faʻasaua. A faʻamalosia le ala i le pito i lalo, e tatau ona faʻamamaina masani o le efuefu ma otaota e mafai ona faʻalavelaveina le gaioiina o le masini.

Ata faitele potopoto

Saunia o taiala

Faʻapipiʻi Schlegel

Fetuunaiga

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Malcolm X. The Ballot or the Bullet. HD Film Presentation (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com