Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Munich-Innsbruck - faʻafefea ona taunuʻu i nofoaafi, pasi, taʻavale

Pin
Send
Share
Send

O le auala Munich-Innsbruck e taʻutaʻua tele i turisi, o le mafuaʻaga lea o le fesili - o le fea e sili atu - taʻavale, pasi poʻo nofoaafi Munich - Innsbruck? - tumau le talafeagai. Mai le tusitusiga oe o le a iloa ai le auala e sili ona lelei ma sili ona vave, o le a le tele o tiketi tau.

Faʻafefea ona sau mai Munich i Innsbruck

Mafaufau pe faʻafia ona sui taimi o taimi ma tau o pepa, o malaga mai Munich i Innsbruck e tatau ona fuafuaina muamua. E i ai malae vaʻalele i nofoaga e lua, ae leai se fesoʻotaʻiga vaʻalele i le va oi latou. Peitaʻi, e iai isi auala e alu ai mai le taulaga o Siamani i se nofoaga taʻutaʻua i Austria.

Lelei e iloa! E i ai vaʻalele tumaʻoti mai Munich i Innsbruck, ae leai ni faʻalapotopotoga tuʻufaʻatasia ia vaʻalele. Ina ia faʻasaoina se nofoa i luga o le vaʻalele a tumaʻoti jet, oe tatau ona faʻafesoʻotaʻi le ana ma faʻatautaia le mataupu ia te ia

Auala lauiloa e ufiufi ai le mamao mai Munich i Innsbruck:

  • televave televave poʻo nofoaafi faʻaitulagi;
  • pasi;
  • poloaʻi se fesiitaʻiga;
  • totogi se taavale.

Taʻitasi auala ua i ai a latou lava lelei, le lelei ma foliga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se taugata fesiitaiga, fuafuaina mo se kamupani tele ma le atoa seti o mea faigaluega, e le talafeagai mo i latou fuafuaina se malaga vaʻai i le Alps mo ni nai aso. I le taimi e tasi, o tagata afeleti e felelei i Innsbruck ma mea faigaluega atoa o le a faʻafaigata ona vaʻai mo le talafeagai felauaiga ma faia fesuiaiga.

Toleni Munich - Innsbruck

Tagata tafafao maimoa mai fafo ma tagata foi e sili i lenei auala o femalagaiga. Le lelei o le faimalaga i nofoaafi:

  • o le faʻasologa e aofia ai malaga i aso uma ma e oʻo lava i ni malaga i le aso
  • e i ai vaalele tuusaʻo;
  • tiketi tau e tau maualalo - mai le 25 € i le 42 €;
  • o le auala e 1 itula ma le 20 minute.

Faʻamoemoeina i le tau o pepa malaga, e mafai ona e filifilia se auala puʻupuʻu ma televave, poʻo se auala umi ma sili atu ona matagofie, ma se fesiitaʻiga i Mittenwald.

O faʻatau e faʻatau atu i ofisa o tiketi i le nofoaga, faʻapea foʻi ma masini mumu faʻapitoa e faʻapipiʻi i nofoaga o faʻatonutonu, pe poloaʻi i luga ole Initaneti. O le tau o se pepa malaga mo se nofoaafi manino maualuga o le vasega lona lua o le 42 €, ma o le malaga i luga o nofoaafi faʻaitulagi o le a tau ai 25 €.

Lelei e iloa! O pepa e tatau ona lolomiina ina ia leai ni faʻafitauli pe a faimalaga i fafo atu o Siamani.

Mai le malae vaʻalele i Munich i le nofoaga autu o nofoaafi, e lua laina o nofoaafi - S1 poʻo le S8. O le malaga e tau ile 10 €. A maeʻa lena, e tatau ona e filifilia se vaʻalele i Innsbruck.

Faʻafefea ona faʻatau se resitala luga ole laiga:

  • alu i le 'upega tafaʻilagi nofoaafi: www.bahn.de;
  • filifili le taunuʻuga: Munich (München) - Innsbruck Hbf.

I le mea lea, e mafai ona e faʻatau se pepa malaga mo se malaga tuʻusaʻo.

Toleni tuʻua mai le nofoaga autu o nofoaafi - München Hbf, tu i le taulaga ogatotonu. O nofoaafi faʻaitulagi e o ese foi mai le itu i sasaʻe, ae i lenei tulaga e muamua ona e oʻo i se tasi o taulaga:

  • Matagofie;
  • Rosenheim;
  • Kufstein.

Faimalaga i soo se tasi o nei nofoaga - 13 €, ma i Innsbruck - 10 €. Faatasi ai ma se suiga, o le auala e tusa ma le 3.5 itula.

Fautuaga! Ua e taunuʻu i le va nonofo ai, aua le faʻatopetope e faʻatau se pasese mo le isi nofoaafi i Innsbruck, savali faataamilo i le taulaga ma lagona le tofo moni a Europa ese mai turisi auala.

Ua taunuʻu nofoaafi i Innsbruck i le nofoaafi o le Innsbruck Hbf.

O tagata o Munich e o atu i le Austrian resort i le nofoaafi, i faaiuga o vaiaso e toatele tagata e mananao e o ese, ae leai se fiafia, talu ai o femalagaaiga e o atu i le itu o Innsbruck i itula uma. Pau lava le nuance e tatau ona amanaʻia o le, aʻo le i tuʻua le nofoaafi, atonu e leai ni pasese mo taʻavale vasega vasega. Ina ia aua neʻi i ai i se tulaga le lelei, e sili atu le tusi muamua o se pepa aloaia.

I le va o Munich ma Innsbruck taufetuli:

  • nofoaafi manino saoasaoa - alu ese itula uma;
  • nofoaafi faʻaitulagi - lua malaga i le aso, i faaiuga o vaiaso - fa malaga.

Lelei e iloa! E faigofie le faʻaaogaina o se tiketi Bavarian e malaga ai i se nofoaafi faʻaitulagi.

O le tiketi Bavarian - Bayern Ticket - e naʻo nofoaafi faʻaitumalo e aoga ai. E mafai ona faʻatau mai i nofoaga mumu i le Malae Vaʻalele o Munich. Faatasi ai ma lenei pepa, oe mafai ona maua i le nofoaafi mai le malae vaalele i le nofoaafi nofoaga. I lenei tulaga, oe mafai ona faʻatau se pepa faʻamaumauga mo ni nai tagata, mo lenei oe o le a manaʻomia e totogi sili atu € 23 mo tagata taʻitasi i le autu tau. Ona faʻaigoa lea o igoa ma igoa o tagata e ona i mataitusi Latina.

Faatasi ai ma le tiketi Bavarian, oe mafai ona ave se tamaititi mai le 6 i le 14 tausaga le leai se totogi, pe a fai e le sili atu i le lua tagata matutua o loʻo aofia i le pepa. Uma tamaiti i lalo o le 5 tausaga tietie soʻo se taʻavale i Siamani aunoa ma se totogi.

Lelei e iloa! Afai e te fuafua e malaga i le nofoaga malolo ma se tiketi Bavarian, oe tatau ona filifilia "naʻo nofoaafi i le lotoifale" pe a tusi se nofoa i Innsbruck.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Pasi Munich - Innsbruck

Afai o loʻo e malaga e aunoa ma taʻaloga taʻaloga, o le filifiliga pasi o le a sili atu le toʻafimalie. E le faigofie le femalagaaʻi ma faaseʻe ma masini atoatoa i luga o lenei felauaiga.

O pasi o kamupani eseese o vaʻa feaveaʻi e tuʻua mai nofoaga eseese, o le mea lea, pe a tusi se nofoa, ia e mautinoa e faʻamaonia mai le mea e fuafua ai le malaga. Ole tele o vaalele e tuʻu ese mai le nofoaga tutotonu o pasi. Mai le malaevaʻalele i Munich i le pasi pasi e mafai ona maua e le nofoaafi S-Bahn. Ua taunuʻu femalagaiga i le nofoaga tutotonu o nofoaafi i Innsbruck. E tu foʻi pasi i Südbahnstraße i le taulaga, mai le tele o faletalimalo e mafai ona oʻo iai vae o tagata.

O le vaitau e tuʻua ai e toeititi lava o itula uma. Ole tau maualalo ole 8 €. E leai se aoga e tusi muamua ai, talu ai e masani lava ona iai tiketi i le pusameli, tusa lava poʻo le a le tele o turisi. Ole pasi e 2.5 itula ile auala, ae ono faʻateleina le taimi e fuafua ile tau.

Faʻafefea ona faʻatau se pasi pasi lugalaina:

  • alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia: en.busliniensuche.de/;
  • filifili itu taunuʻu ma aso;
  • filifili le taimi manaʻomia mai filifiliga ofo, i tafatafa o vaʻalele taʻitasi i le agavale o loʻo faʻailoa mai "+", afai e te kilikiina, e mafai ona e faitauina faʻamatalaga o le malaga;
  • e faʻamaonia ai le filifiliga o le vaʻalele, na oomi le faʻamau lanumoana ma totogi mo le pepa.

Lelei e iloa! Afai e te manaʻo e te alu mai Munich i Innsbruck i se aso malolo lautele, oe mafai inisiua oe lava ma faʻatau se pepa malaga i muamua.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Faʻaliliuga ma taʻavale totogi

Transfer is a analogue of taxi, ma naʻo le pau le eseesega - oe mafai ona aveina tele atopau ma masini. O le lelei o le fesiʻitaʻiga o loʻo i totonu o le faʻamafanafanaga atoatoa mo le tagata faʻatau - o le felauaiga e tautua saʻo i le malaevaʻalele fale, o turisi e le manaʻomia e alu i se mea, ua lava e tuʻua le nofoaga tu fale ma ulu i totonu o le taʻavale. O le averesi tau o se fesiitaiga mai Munich i Innsbruck o 200 €. Ae ui i lea, o le tau e fesuisuiai fuafua i eseesega itu:

  • numera o pasese;
  • tuutuuga faʻaopoopo - le iai o fagafao;
  • le taimi e manaʻomia ai le fesiitaʻiga;
  • ato ato;
  • taimi e taunuʻu ai - pe a fai o le faletalimalo i fafo atu o le taulaga, e ono faʻaopopo le tau;
  • vasega taʻavale.

E fautuaina le okaina o se fesiitaiga mo se kamupani e ova atu ma le 4 tagata ma ato lapoʻa pe le masani ai. Ole taimi ole faimalaga e oʻo atu ile 3 itula faʻamoemoeina ile tau.

Totogiina o se taʻavale - i le tasi itu, e aoga, talu ai o tau i Munich e sili ona maualalo i Siamani, peitaʻi, o tagata tafafao maimoa faʻapitoa fautua mai faʻaaoga lenei filifiliga pe afai o oe o se poto masani avetaʻavale. Mai Munich i Innsbruck, o le ala e matua faigata lava ma le tele o maʻai faʻasolosolo. I le tau malulu, faʻasologa o aisa foliga.

O le mea lea, o le faimalaga i le taʻavale e ono le aumaia ai ni lagona lelei; ae, o le a taofia ai oe i le masalosalo. Afai o loʻo e filifili pea e faʻataʻitaʻia lou lima i le o atu i le Austrian resort i autafa o gata, ia sauni e ufiufi le mamao o le 102 km mai Munich i Innsbruck i le taʻavale.

E le faigata ona maua se taʻavale - e mafai ona faia muamua i luga ole auaunaga i luga ole laiga pe a taunuʻu foʻi i Munich. E i ai ofisa tutusa galulue latalata i le Sasaʻe Station.

O tau ile itulau e mo Novema 2018.

O le a le mea manaia e uiga i Innsbruck

Muamua lava, o le Innsbruck e taʻua o le taulaga na faʻatautaia ai taʻaloga o le Olimipeka. O taulaga Ausetalia e taʻutaʻua foi ona maota anamua. O le mea moni o sui o le aiga aiga Habsburg talisapaia ata i soʻo se tasi o ona faʻaaliga. Innsbruck e tele ona matagofie puipuia fale:

  • Hofburg;
  • Ambras.

O le Hofburg Palace o loʻo tu i le taulaga tutotonu ma foliga itumalo, ae e pei o se aiga. Muamua lava, o le fale, na fausia i le seneturi lona 14, na foliga mai na pogisa, ae ina ua maeʻa le toe fausiaina, na suia le maota - o ona moli malamalama na fefiloi lelei i laufanua laufanua.

O le Ambras Palace e fausia i sasaʻe, luga o se maupuepue, ma e siʻomia e laufanua laʻau. O le vaifanua lata ane e foliga lelei ona teuteuina, o loʻo i ai se vaituloto e aʻai ai pato, swans, ma e mafai ona e feiloaʻi i se peacock. O le maota fale fale o le aiga atoa o Habsburg, o se faʻaputuga o ofutau. I le taimi o le maimoaga taamilo, e mafai ona e asiasi i lalo o le maota o le maota, ae maise o tagata tafafao maimoa e faigofie ona mafaufau o aitu e nonofo iinei.

Afai o loʻo e fuafuaina se malaga i Innsbruck i le Vaeluaga o le Kerisimasi, ia e mautinoa e te asiasi i faʻailoga.

O le mea lea, o le sili ona faigofie auala e malaga Munich - Innsbruck o nofoaafi. Peitai, matauina turisi poto masani o le pasi pasi e le itiiti ifo matagofie, manaia ma e le mamafa, pe a fai e leai sau masini faaseʻe.

Vitio: Se savaliga faataamilo i Innsbruck ma se aotelega o le taulaga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Lou Tofi Mai Luga - Bolonti ft Radiokillar (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com