Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Lea taʻavale taʻavale e faʻatau

Pin
Send
Share
Send

O se taʻaloga taʻavale o se mea faigata ma sili ona mataʻutia. Ae e te leʻi faʻatau, mafaufau muamua pe aisea e manaʻomia ai se "manu feʻai". Mo tuning ma tuʻuga poʻo mo lalelei, aua o le mamanu o taʻaloga taʻavale o le a le tuʻua ai se tasi pasia-e aunoa ma le mataʻituina. Sei o tatou mafaufau e uiga i taʻaloga taʻavale e faʻatau ma mafaufau i mea lelei ma leaga o taʻaloga taʻavale.

Le lelei o taʻaloga taʻavale

O se taʻaloga taʻavale manaʻomia le saoasaoa malosi ma maualuga saosaoa. E 'ausia lenei mea e se afi malosi poʻo le faʻapipiʻiina turbines. Faʻateleina suauʻu faʻaaogaina e maua, e le o "racer" uma mafai gafatia se taʻavale.

O le sili le leaga o le faʻateleina o le faʻalavelave. A faʻapea o oe o se tagata tiʻetiʻe malosi pe e te manaʻo e tiʻetiʻe i le savili, mataitu ma le totoʻa mea uma o le taʻavale, e taua uma mea laiti. Soʻo se malepe i luga o le auala mafai tau soifua maloloina po o le ola.

Lelei o taʻaloga taʻavale

O le autu aulelei o taʻaloga taʻavale o chic foliga ma le malosi. Le lalelei foliga ma le "manu gogolo" faatosina mata tagata. Afai e te alofa i le i ai i le malamalama faʻapitoa, o se taʻaloga taʻavale e atoatoa.

Faʻatau se taʻavale e tatau ona faʻavae i luga o paketi ma sini. O se taʻavale tuʻuga o le a tau sili atu i le $ 50,000, faʻatasi ai ma le aofaʻi tutusa o le a faʻaaluina i faʻatofalaʻiga tuning. Mo nisi, o le manaʻo e "tiʻetiʻe" vave mouʻese mai na aofaʻi. Afai e le faʻafefe oe i lenei mea, o oe o le milionea ma lototele filifili e ave, alu i se taʻavale faʻatau.

Filifili se taʻavale ma se tuʻuina atu o se tusi lesona mo le faʻatonutonuina o le auala. Aua neʻi galo e uiga i uili uʻamea malamalama, latou te foia tele. Faʻafetai i mama mama discs, o le taʻavale televave saoasaoa, e sili atu pulea i luga o le auala, taofi sili lelei ma faʻaaoga faʻaititia le suauʻu.

Malosiaga le maua

O le taʻaloga taʻavale e sili ona malosi o le Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport, 16 cylinders, o le aofaʻi o 8 lita, o le gearbox e fitu-saoasaoa, fa-wheel drive, 1001 horsepower, faʻavave mai le 0 i le 100 kilomita i le 2.7 sekone. O sea "vaalele" e sili atu nai lo mafuaaga, ua auina atu i le oka, ma le tau ...

Lamborghini Murcielago LP 640 Roadster, 6.5 lita, 12 cylinders, 640 horsepower, tusi lesona e ono-saoasaoa kia, saoasaoa mai 0 i le 100 kilomita i le 3.4 sekone. O le taufaʻafefe mo le faʻaaogaina o le kesiini e 21 lita i le 100 km.

Bugatti Veyron ma Lamborghini Murcielago o taʻavale e mamao mai o tatou auala.

Taʻaloga taʻavale gafatia

O se filifiliga lelei tuuga o le AstonMartinDB9. Lelei tele le saoasaoa, uumau lelei. Mitsubishi Eclipse GT - talafeagai mo tuʻuga ma mo le taulaga, o le averesi faʻaaogaina o 13 lita i le 100 kilomita, matua tamaoaiga e faʻatatau i se taʻaloga taʻavale.

Afai e te manaʻomia se taavale mamana matagofie, o le a faia se filifiliga faigofie e pei o MazdaRx8, Rx7, Honda S2000. O Audi o loʻo iai ni taʻaloga lelei - TT, A5, A7, RS4, RS6. Faʻatau se taʻavale lelei e moni.

A filifilia se taʻavale, faʻamoemoe i ou oe lava lagona ma paketi. O loʻo faʻailoa mai i le tusitusiga se vaega laʻititi o filifiliga taʻaloga o loʻo maua i le maketi taʻavale. E pule lava oe ile mea e faʻatau.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: WEDDING SONG: To Have And To Hold with lyrics (Iuni 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com