Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Chaweng o le sili ona pisi matafaga i Koh Samui

Pin
Send
Share
Send

Chaweng (Koh Samui) o se matafaga tele i le itu i sasaʻe o le motu Thai o Koh Samui. E iloga Chaweng ile oneone paʻepaʻe mamā, suavai manino ma le agamalu e ulufale faʻafuaseʻi, faʻapea foʻi ma le mauaina o faʻafiafiaga uma ma penefiti o le malo. Tele faletalimalo, faleʻaiga, faʻamau ma faleoloa o loʻo tuʻufaʻatasia i lenei nofoaga lauiloa i turisi. O le matafaga o Chaweng e faigata tele mo tagata o loʻo fia nonofo naʻo latou ma le natura, ae mo tagata faʻafiafia i mea uma e maua e le pisinisi faʻafiafia, e iai lava le vanimonimo iinei.

Faʻamatalaga i matafaga

O le matafaga o Chaweng e 6 kilomita le umi i le pito i sasaʻe o Koh Samui. Na taʻua e i latou na iinei, a faatusatusa i isi matafaga o le motu, o le oneone e sili ona paʻepaʻe ma o le vai e sili ona lanumoana. O le tele o le tausaga, e manino ma toʻafilemu vai o le apitagalu, naʻo le tolu masina: ia Novema, Tesema ma Ianuari, e agi mai matagi mai sasaʻe ma galu.

I se tulaga lautele, o le tau i Chaweng, faapea foi ma Koh Samui, e eseʻesega ma le tau o le laueleele tele o Thailand. A o iai i le malae o le laueleele mai ia Me e oʻo ia Oketopa, e puaoa le lagi, ma e toulu pea timuga, e oʻo mai le la i luga o Koh Samui, ae e vave ona pasi. Lenei, o le vaitaimi mai ia Me ia Oketopa e sili ona lelei mo se tafaoga i le matafaga.

Chaweng Beach i lona umi o loʻo i ai vaega ma eseʻese uiga, ona o lea e tuʻutuʻuina vaevaeina i 3 vaega: matu, ogatotonu ma saute.

North Chaweng

E amata mai i matu i Samui Faʻavaomalo Falemai, lea e tuʻu eseina mai le ogatotonu vaega. O le vaega autu o matu Chaweng o le agamalu tele ulufale i le sami. Ina ia mafai ona ulu i totonu o le vai a itiiti ifo i le sulugatiti-loloto i le taimi o le tai maualalo, e tatau ona e savali selau o mita. O le oneone iinei e mafiafia ma faigofie ona savali. Ae e sili le alu i totonu o le vai i seevae o le matafaga ina neʻi afaina oe i mea maamaʻai o amu.

Mai le itu i matu o Chaweng Beach, o le tamai motu lanumeamata o Koh Matlang e vaaia i le sami. E mafai ona e fauina, ae na o le tai peʻa. I le tai sousou, e le mafai se fesoʻotaʻiga o tagata savali ma le apitaogalu, ia manatua pea pe a e filifili e savali i luga o le vai i le motu matagofie.

O loʻo i ai faletalimalo taugata i le itu i matu o Chaweng Beach, ma ona vaʻaiga sili ona matagofie ma le toʻafilemu, ma le filemu o le atemosifia, pe afai e te le amanaʻia le pisapisao o vaʻalele na tuʻu ese mai le malae vaʻalele lata ane.

Chaweng tutotonu

O le ogatotonu o le Samui Chaweng Beach, e pei ona tatau ona i ai i le ogatotonu, o le sili ona pisi nofoaga i le itu i sasaʻe o Samui. Lenei o le tele o discos, faleʻaiga ma fale kalapu e faʻalauteleina. I le tautuaina o tagata tafafao - o ituaiga uma o gaioiga vai, fefaʻatauaiga i meaai ma meainu, matala nofoaga o faleʻaiga ma pa ma musika e foliga mai i le ao ma le po.

Central Chaweng Beach o loʻo i ai se lautele lautele o le talafatai o le oneone tafe ma vaivai. O le faitotoʻa i le sami e le papaʻu pei o le itu i matu o le matafaga, iinei oe mafai ona aau e aunoa ma le alu mamao mai le talafatai. Ona o le lautele lautele ma le umi o le tutotonu o Chaweng Beach, e le o tumu e oʻo lava i le maualuga o le turisi vaitau; oe mafai ona maua i taimi uma nofoaga le tumu i luga. E ui lava o le matafaga tutotonu, o le vai ma le oneone i Chaweng Beach e mama.

Chaweng Noi

O le itu i saute o le matafaga e taʻua o Chaweng Noi, o le matafaga e tuueseeseina e se maʻa papa o lo o tolotolo atu i totonu o le sami, o lea e faigata ai ona oʻo atu i le talafatai. E mafai ona e sau iinei mai le itu o le auala auala, ui atu i le teritori o se tasi o faletalimalo faletalimalo poʻo faleʻaiga.

Chaweng Noi Beach o loʻo tu i totonu o se faga mafanafana faʻataʻamilomiloina e atumauga ua lofia i vaomatua, o lona umi e tusa ma le 1 kilomita. O se vaitafe e tafe atu i le sami vaeluaina le matafaga i lua afa. I luga o se tasi o na mauga, e oso aʻe mauga latalata i le sami, ma o le aoauli e paʻu ai se paolo i luga o le matafaga.

O le oneone i luga o Chaweng Noi e lelei ma mamā, e aunoa ma se faʻafefiloi o maamaai maʻa maʻa, e manaia le savali i luga. E manino le vai, e papaʻu le faitotoʻa o le sami, ae le umi. Tele tafaoga e manatu Chaweng Noi matafaga (Koh Samui) le sili i le motu.

Atinae Eseese

I tafatafa o Chaweng Beach i lona umi atoa e tele faletalimalo, faleʻaiga, faʻamau, faleʻaiga. Lenei oe mafai ona 'aiga i le aoauli ma le' aiga o le afiafi, filifilia o se talafeagai lisi ma tau, ma i le afiafi e mafai ona faʻaaluina le taimi i luga o le matafaga, fiafia i cocktails ma malu musika.

Taitasi faletalimalo pa poʻo cafe i ai a latou lava sun malulu ma faamalu, tele e avatua ia latou tagata faʻatau fua. Pau lau mea e fai o le faʻatau se mea i le pa ma oe mafai ona faʻaaogaina le sun loungers ia ia aunoa ma se tau faʻaopoopo. Peitai, o lenei tautua e le avanoa i soʻo se mea, ina ia aloese mai le le malamalama, oe tatau ona fesili e uiga i ai muamua. O taʻele ma faleu taele i luga o le matafaga e masani ona totogi, o le tele o latou e auai foi i faletalimalo.

Mai faʻafiafiaga, tagata tafafao e ofoina atu le faaseʻe i le vaʻalele, faaseʻe vai, faʻi, foe laupapa, vaʻa, Flyboard. Tau faʻalagolago i le vaitau. O le taugofie o le vaʻa kayak (i ​​le taumafanafana - mai le $ 6 i le itula), faaseʻe vaʻalele poʻo le faaseʻe - mai le $ 30 mo le 15 minute, o le aofaʻi tutusa o minute lele i luga o le Flyboard o le tau e $ 46.

E i ai le paka vai a tamaiti i le tutotonu o Chaweng matafaga. O le tau o le asiasiga e tusa ma le $ 9 i le itula pe $ 21 mo le aso atoa.

E mafai ona fai sau faʻasologa Thai i luga ole Chaweng Beach, tasi le itula e amata ai le $ 7.5.

I totonu o le savali savali mai le ogatotonu o le matafaga o le tutotonu o Chaweng auala, lea e tele faleoloa, maketi, faleʻaiga, faleʻaiga, discos, fale kalapu. Chaweng Street faʻatumuina tagata tafafao maimoa i le afiafi; o se sili ona fiafia i ai nofoaga mo le afiafi savali ma le olaga i le po. O loʻo iai le fesuiaʻiga o tupe ma le totogiina o uila, o le fale faʻatau faʻatau ma le fale tifaga, kalapu taʻaloga, fale faʻafomaʻi. Soʻo se tafaoga iinei o le a mauaina mea uma e tatau ai mo se malologa lelei ma faʻafiafiaga.

Faletalimalo

O le pito sili ona lauiloa o Koh Samui o Chaweng, o faletalimalo e maua iinei i soʻo se taimi. E tusa ma le 300 faletalimalo o tulaga eseʻese o loʻo faʻapipiʻiina iinei, ae le faitaulia tamaʻi faletalimalo.

Faletalimalo e tu i tafatafa o le talafatai ma e maua ai le matafaga e le taugofie. O le tau o le potu faʻalua i le faletalimalo e lima fetu e amata mai le $ 250 i le aso, ma le villa e iai le vai taele mo le lua e amata mai le $ 550.

Tau mo le potu faʻalua i le 3-4 fetu faletalimalo faletalimalo amata i le averesi o le $ 100 i le po.

Le Potutusi

Le lima-fetuʻuga taugata O le Faletusi o se tasi o le sili ona faʻaaloalo faletalimalo i Samui Chaweng. O loʻo tu tonu i tafatafa o Chaweng Central Beach. O le Faletusi o loʻo i ai se ata faʻaonapo nei, o ona foliga matagofie, o lona vaitaʻele mumu ofoofogia ua avea ma faʻailoga iloga o Koh Samui, ma o ata o lenei vaitaʻele o loʻo lautele faʻaaogaina i faʻasalalauga polosiua.

O loʻo iai i le faletalimalo le potu malolo, spa ma se faletusi taʻutaʻua e silia ma le 1,400 tusi. E i ai le mafanafana faitau vaega, komipiuta ma leai se totogi Wi-Fi i totonu o potu uma. Ole mea lea e fausia ai le igoa ole Faletusi ole faletalimalo sili mo tagata aʻoaʻoina maualuga.

O se taeao lelei tele e aofia ai i le tau. O le faleʻaiga faletalimalo o loʻo tautuaina le tele o ituaiga meaʻai gourmet ma uaina sili ona lelei, ae o faʻamau e ofaina ai ituaiga o cocktails ma meaʻai mama na tuʻuina atu i lou potu.

Avanoa filifiliga o vaitaʻele villas, potu ma potu. O potu ma villas o loʻo faʻaauupegaina i le jacuzzis ma le 1-mita plasma TV. Tau o le ola mo le lua i le aso:

  • potu potu - mai le $ 350;
  • suites - mai le $ 420;
  • villas - mai le $ 710.

Le tuatusi: 14/1 Moo.2, 84320 Chaweng Beach, Taialani.

Samui parataiso

O lenei faletalimalo 4-fetu o loʻo tu i le matafaga o Chaweng Noi i se nofoaga filemu ma le toʻafilemu i totonu o le 10-minute savali mai le taulaga tutotonu. O le faletalimalo e faʻatosina mai ma se lelei teuteuina lanumeamata eria, mama i aso nei potu ma se matagofie matafaga, o se tasi o le sili ona lelei i luga o le motu.

I auaunaga a malo - se spa, se vai i fafo, 2 faleʻaiga. O potu e iai vaʻaiga i le sami poʻo togalaau mananaia e sili ona mafanafana. O se taeao lelei tele e aofia ai i le tau. O loʻo faʻaauupegaina suites i vai taele i palone ma poletito.

O le faleaiga 'aʻai eseese Thai ma faʻavaomalo ipu. Nofo i tafatafa o le faʻamalama, oe mafai ona fiafia i le matagofie vaʻaiga o le faga. O pa e ofoina atu le tele o ituaiga o meainu malulu.

  • O le sili ona taugofie filifiliga o le nofo i le Grand Deluxe Villa o le tau e tusa ma le $ 145 / aso mo le lua;
  • faʻalua potu laiti - tusa ma le $ 215;
  • tamaoaiga - mai le $ 315.

Le tuatusi: 49 Moo 3, 84320, Thailand, Chaweng Beach.

Chalala samui

O loʻo siʻosiʻomia e laʻau vevela, o loʻo tu lenei faletalimalo i le North Chaweng Beach. O le faletalimalo o loʻo tu i se nofoaga filemu, o le lima minute savali mai le nofoaga ola. E ofaina ai i tagata asiasi se vai i fafo, leai se Wi-Fi, fale talimalo lelei ma se pusaaisa, taʻele vevela, TV. O se taeao lelei o loʻo aofia i le tau.

O le faletalimalo ei ai se faleʻaiga, pa, tagamea. O Chalala Samui o loʻo ofaina ni fesiitaiga, faʻasologa Thai ma tautua tafafao. O le sami latalata i le faletalimalo, faʻapea foi i le itu i matu o Chaweng Beach, e papaʻu, e lelei mo aiga e iai fanau laiti.

Tau o le ola:

  • masani faʻalua fale fale - mai le $ 45;
  • faʻaleleia le fale talo mo le lua - mai le $ 60;
  • aiga fale mo le 4 - mai le $ 90.

Le tuatusi: 119/3 Moo 2, 84320, Thailand, Chaweng Beach.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Faʻafefea ona e alu iina

E le faigata ona oʻo i Chaweng aʻo e nofo i Koh Samui. E mafai ona e faʻaaogaina:

  • totogi uila;
  • felauaiga lautele, e pei ona taua songteo - o se pikiapu matala e aunoa ma se tioata, ae faʻatasi ma le taualuga;
  • Taxi

O pese uma e iai le auala faʻapitoa ma taimi faʻatulagaina, ae a maeʻa le 18.00 ua amata ona latou galulue i le taxi mode ma faʻaopopo a latou pasese i le 2-3 taimi. E faʻapena foi ona tupu pe a amata ona e fesili e uiga i pasese i itula faigaluega - o le a le manatu le avetaavale e avane ia oe se pasese mo le tau o se taxi. Afai la e te le manaʻomia se faʻaopopoga faʻaalu, alu i le pasi o loʻo tu i le pasi, e aunoa ma le fesili e uiga i le pasese, ma, pe a tatau, faʻatali seʻia tumu.

O le malaga mai le nofoaga pito i mamao o Koh Samui i Chaweng ile pese a le songthaew o le tau e sili atu i le $ 1.8 mo le tagata, i taʻavale laʻititi, taʻitasi, 2-3 taimi sili atu le taugata. Samui Malae Vaʻalele o loʻo tu i le 2 kilomita mai le itu i matu o Chaweng Beach, o lea e mafai ai ona e taunuʻu faʻavave ma le taugofie e faʻaaoga ai se taxi. E mafai ona e okaina muamua se fesiitaʻiga, i le tulaga la e feiloaʻi ai le avetaavale ma oe i le malae vaʻalele ma se faʻailoga.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Galuega Faatino

Chaweng (Koh Samui) o se nofoaga tafaoga matagofie ma le papaʻe oneone ma le vai mafanafana manino. O le vaitau sili ona lelei iinei e mai ia Me ia Oketopa. Aso malolo i lenei nofoaga malolo o le a apili i tagata fiafia i pati, tagata fiafia i le filemu filemu malologa, ma aiga ma fanau.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Main street of Koh Samui - Chaweng street. Streets of Thailand 2020 (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com