Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Cirali - o se nuʻu i Turkey mo se malologa malologa matafaga

Pin
Send
Share
Send

Tele tagata faimalaga i le sailiga o se filemu ma malolo malolo aso malolo ua sauni e o atu i le faitau afe o kilomita mai le fale. Afai o loʻo e sailia le toʻafilemu mai le taulaga pisi, oe mautinoa e mafai ona maua le mea e te manaʻo ai i le nuʻu o Cirali, Turkey. Faʻalilolilo, o se matafaga mama, sami manino ma atumauga, o le mea lea e tosina ai tagata tafafao maimoa mai i lenei nofoaga lauiloa. O le a le nofoaga ma pe faʻafefea ona e alu i ai, matou te faʻamatala auiliiliina i la matou tusitusiga.

Faʻamatalaga lautele

Cirali o se tamai nuu tu i le itu i sautesisifo o le talafatai o le Sami Metitirani i Turkey. O loʻo tu i le 37 km i saute o le taulaga o Kemer ma 81 km mai Antalya. O le faitau aofai o le nuu e le sili atu i le 6,000 tagata. Faʻaliliuina mai Take, o le igoa Cirali ua faʻamatalaina o le "mumū": o lenei igoa o le nuʻu o loʻo faʻamatalaina e lona latalata i le lauiloa mauga Yanartash, lauiloa mo ona lava afi mumu.

O le nuu o Cirali i Turkey o se nofoaga tuufua ma ni auala vaiti e lua o loʻo laina ma fale faigofie o le nuu. Lenei e te le maua fale maualuluga, sima savali, kalapu ma taugata faleʻaiga. E le masani le nuʻu i le tele o turisi ma o le tele o taimi o tagata faimalaga e tutoʻatasi e faʻatulaga a latou aso malolo e avea ma ana malo. Lenei o le tulimanu o Turkey vavaeʻese mai malo, lea na mafai ona faʻasaoina le natura matagofie e leʻi tagofia e le tagata, o se lautele lautele matafaga ma le sami sami vai.

Ona o le latalata i le nofoaga o le nuʻu i mea taua na faʻaosofia i le itumalo o Kemer, ua avea ai Cirali ma nofoaga lelei mo i latou e mananaʻo e tuʻufaʻatasia aso malolo o le matafaga ma gaioiga vaʻaiga. E ui lava e leai se pisinisi i le po i totonu o le nuʻu lava ia, e mafai ona maua i le nofoaga lata ane o Olympos.

Nofoaga tetele mo turisi

Fale

O le nuu e ese mai i nofoaga masani a turisi, lea e faʻamaonia atoatoa e ata o Cirali i Turkey. O iinei e te le maua ai ni fale talimalo matagofie 5 * o loʻo faʻagaioia luga o le "all inclusive" system. O le tele o fale e ofaina e ofaina i tamaʻi taʻutaʻua fale mautotogi i fale fale poʻo ni fale tetele, faʻapea foi ma faletalimalo e 3 *.

O le tau o le nofo ai i se potu faʻalua i le aso e mafai ona amata mai le $ 10-15 ma eseese i le averesi i le va o le $ 40-60. E i ai foi faletalimalo taugata i le nofoaga malolo, le nofoaga e $ 300 - $ 350 i le po. O nisi faletalimalo e aofia ai le 'aiga o le taeao ma le' aiga o le afiafi i le aofaʻi, o isi e faʻatapulaʻa i le 'aiga o le taeao, ae o isi e leai se mea maua fua.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Faleʻaiga ma faʻatau

E le mafai e Cirali i Turkey ona mimita i le tele o faleʻaiga ma faleʻaiga eseese. E i ai nai tamaʻi fale i le talafatai e mafai ona e faʻataʻitaʻia ai meaai a Turki ma oka ai mea inu. Faʻatauga i totonu o le nuʻu e faʻatapulaʻa i ni faleʻoloa se lua, o lea mo le tele o faʻatau e te manaʻomia e te alu i isi nofoaga lata ane e pei o Olympos, Tekirova poʻo Kemer. E ui lava i le utiuti o atinae tetele, ae o loʻo iai foʻi ofisa mautotogi taʻavale i Cirali.

Matafaga

O le matafaga i Cirali i Turkey e fai lava si umi, sili atu ma le 3 km. O le talafatai faʻalauteleina i matu, o lona lautele lautele oo atu i le 100 m. I le tasi itu, o le matafaga malolo faasaga i se papa, e le mamao mai le mea na fauina ai se nuu fagota, i le isi itu, na motu i lalo o le Mauga o Mose. Lenei o le a le faʻalavelaveina oe e tagata faʻatauoloa o loʻo feoaʻi solo i luga o le matafaga ma le au faʻatauvaʻa ofo atu e tiʻetiʻe i se vaʻa pe o atu i se faʻatauga tafaoga.

O le talafatai e aofia ai maamaʻa ma oneone, o le ulufale atu i le sami e papaʻe ma le laugatasi, o lea e sili atu ai ona faigofie ona aau iinei i seevae faʻapitoa. E tele potu malolo i le itu i saute o le matafaga, e matua saoloto lava e faʻaoga. E iai foʻi faleʻaiga ma faleʻaiga, faʻapea foʻi ma paka taʻavale. O timuga ma potu fesuiaʻi i luga o le matafaga lautele e leʻo maua, ae e mafai e tagata uma e fiafia i le faʻamafanafanaga ona faʻaaogaina le matafaga o fale talimalo lata ane mo se totogi faʻaopoopo.

E mama ma mama le vai o le sami. O vaʻaiga matagofie o atumauga, laʻau lauolaola ma le sami i luga matala mai le talafatai, lea e faʻamaonia e ata o le matafaga o Cirali na puʻeina i Turkey. E oʻo lava i le vaitau maualuga, e le tumu le gataifale, o lea o tagata faimalaga e mananaʻo i se tafaoga filemu filemu o le a mautinoa le talisapaia o lenei eria.

Tau ma le tau

Pei o le tele o nofoaga faʻapitoa i Turkey, o Cirali e faʻaalia e le Metotia Metotia, e vevela i le taumafanafana. O le vaitau iinei e amata ia Me, pe a oʻo i le tau o le vai mafanafana e taeele (pe a ma le 22 ° C), ma faʻaiʻu i le faaiuga o Oketopa. O masina sili ona mafanafana ma mafanafana o le nofoaga o Iulai ma Aukuso, pe a le paʻu le fua i lalo o le 30 ° C.

Iuni ma Setema o le a faʻalelei mo le malologa: i lenei vaitaimi, o le ea e fesuisuiaʻi i le va o le 29-30 ° C, ma le vai e latalata i matafaga o Cirali mafanafana e oʻo atu i le 25-28 ° C. Ia Me ma Oketopa, o le tau e faʻatupuina ai foʻi ni tulaga lelei mo aso malolo, peitaʻi, i nei vaitaimi o taimi i le nofoaga faʻapitoa, e mafai ona e maua ni timu, lea i le averesi mulimuli 3-5 aso i le masina.

I se tulaga lautele, e mafai ona e alu i matafaga o Cirali i Turkey i soo se masina o le vaitau. O e fiafia i le vevela o le tau o le a lagona le mafanafana iinei ia Iulai, Aukuso ma Setema, ae oi latou e fiafia i aso mafanafana ma afiafi malulu e sili atu ona fetaui ia Me, ogatotonu o Iuni po o le amataga o Oketopa. O isi faʻamatalaga e uiga i le tau i le nuʻu faʻapitoa e mafai ona suʻesuʻeina ile siata o loʻo i lalo.

MasinaOle averesi ole vevela ile aoOle averesi ole vevela ile poO le vevela o le samiAofaʻiga o aso susuluAofaʻiga o aso timuga
Ianuari11.3 ° C5.8 ° C18 ° C156
Fepuari13.2 ° C6.6 ° C17.3 ° C165
Mati16.1 ° C8 ° C17 ° C204
Apelila20 ° C9.9 ° C18.1 ° C233
Mae24.1 ° C13.6 ° C21.1 ° C284
Iuni29.3 ° C17.7 ° C24.6 ° C303
Iuli32.9 ° C21.2 ° C28.1 ° C310
Aukuso33.2 ° C21.6 ° C29.3 ° C311
Setema29.6 ° C18.8 ° C28.2 ° C302
Okitopa23.7 ° C14.8 ° C25.3 ° C283
Novema17.8 ° C10.6 ° C22.2 ° C223
Tesema13.3 ° C7.4 ° C19.6 ° C185

Faʻafefea ona alu i Cirali mai Antalya

Afai e te le iloa pe faʻafefea ona e alu i Cirali i Turkey na o oe, matou te fautuaina oe faʻamasani ia oe lava i faʻamatalaga ua matou saunia. E naʻo le lua lava auala e te alu ai i le nuʻu mai Antalya - i taxi ma pasi. O le filifiliga muamua o le a taugata i le tenari, talu ai o le mamao e tele, ma o le penisini e le taugofie i Turkey.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

I le pasi

O le filifiliga lona lua e sili atu temokalasi i tulaga o tau, ae e manaʻomia ni taumafaiga ma se taimi.

Muamua, e tatau ona e sau mai le malae vaʻalele i Antalya Central Bus Station (Otogar). Lenei e mafai ona faia i le puʻeina o pasi numera 600 pe ala i le aveina le Antrau tram. I le taimi lava e te alu ai i le nofoaafi, alu i totonu o le pasi pasi pasi ma alu i soʻo se ofisa tiketi e faʻatau ai sau pasese i Cirali.

E tatau ona manatuaina e leai se pasi tuʻusaʻo i le nuʻu, ae o loʻo i ai le pasi e alu i Olympos, e te manaʻo ai e te alu ai i le afe ma saini i Cirali. O le mea lea, logo muamua le avetaavale e te manaʻomia le alu i lalo i le fetaulaʻiga ala. O le pasese e $ 4, ma o le malaga e tusa ma le itula ma le afa.

A maeʻa ona e alu i lalo i le avanoa, o le a e vaʻaia se paka taʻavale ma dolmus, e mulimuli i itula uma i le nuʻu lava ia (mai le 8:30 i le 19:30). O le pasese e $ 1.5. Matou te le faʻutuaina e te savali, ona e faʻaopopoa le ufiufi o le 7 kilomita ma ato i luga o se auala tifato. I seisi filifiliga, mafaufau i se taxi poʻo se tiʻetiʻe. Ole ala lea e mafai ai ona e oʻo atu i Cirali, Turkey.

Vaʻai i le vanimonimo ma le natura o Cirali i lenei vitio.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Unknown Brain - MATAFAKA feat. Marvin Divine NCS Release (Iuni 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com