Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻavae inisiua a le MTPL - faʻafefea ona fuafua le tau o inisiua ma le mea e faʻatau ai le faʻavae MTPL: TOP-5 inisiua kamupani + 3 auala e siaki ai le faʻavae mo le faʻamaoni

Pin
Send
Share
Send

Le aoauli manuia, au faitau pele o le Manatu mo le Olaga mekasini tupe! Lenei aso o le a tatou talanoa e uiga ile OSAGO inisiua, e faʻaigoaina: o le a lea, faʻafefea ona fuafua le tulafono a le CTP ma le a le tau e aofia ai, le mea e faʻatau ai le tulafono a le CTP ma faʻafefea ona faʻamaoniaina mo le moni.

Tusa lava, ua e vaʻai i le a le tele o le tala ua uma ona aoga? Amata maua tupe i luga o le eseʻesega o fesuiaiga o tau iinei!

Inisiua taʻavale afi i Lusia o faamalosia ma faʻapea o le puipuiga o tagata afaina i faʻalavelave faʻafuaseʻi mai tupe leiloa na faʻatupuina e aunoa ma so latou lava sese.

Ina ia le mafai e tagata na faʻatupuina ni faʻalavelave i auala ona le totogiina le taui mo le faʻaleagaina o taʻavale ma le soifua maloloina o tagata afaina mai a latou lava taga, e tatau ona i ai se latou tulafono talafeagai a le CTP. I lenei tulaga, kamupani inisiua ave matafaioi mo taui mo leiloa i se aofaʻi faʻamautuina e le tulafono.

Mai lenei tusitusiga o le a e aʻoaʻo ai:

  • Aisea e te manaʻomia ai se tulafono o le inisiua faamalosia o tagata e ana taʻavale (OSAGO);
  • Ole a le faʻavae ole faiga faʻavae OSAGO;
  • Ole a le mea e afaina ai le tau ole faiga faʻavae ma pe faʻafefea ona fuafuaina le OSAGO inisiua;
  • O fea le nofoaga sili e faʻasalalau ai (faʻatau) ma faʻafefea ona siaki le tulafono a le CTP mo le moni.

Ma i le faaiuga o le tusitusiga, o le a tatou taliina fesili e masani ona fesiligia.

O lenei tusitusiga o le a aoga i tagata uma e ana taʻavale o loʻo mananaʻo e inisiua se taʻavale e pei ona aoga pe a mafai, puipui i latou lava mai tagata taufaasese ma malamalama i le faʻamalosia o taʻavale inisiua. Faitau pe faʻafefea ona inisiua lau taʻavale e aunoa ma le leiloa i le taimi nei!

O le a matou taʻuina atu ia te oe i lenei lomiga le mea e taʻu o le inisiua a le CTP ma le mea e mo ai, e fia le inisiua a le CTP mo se tau o le taavale ma le auala e siaki ai mo le moni.

1. Ole a le OSAGO ma ole a le inisiua a le OSAGO mo le 📃 🚗

Avetaavale, tagata savavali ma leoleo leoleo feoaʻi faʻatasi fausia se saogalemu auala auala, faʻatinoina a latou gaioiga ma le tali atu i a latou amioga, e tusa ma le faʻavae tulafono. O taʻavale inisiua e taua foʻi ile mea lea.

I nisi auiliiliga e uiga i inisiua taʻavale, faʻafefea ona inisiua se taʻavale ma le a le mea e vaʻai i ai, na matou tusia i la matou tusitusiga talu ai.

OSAGO (Faʻamatalaga: inisiua faamalosia noataga tau le va o tagata) faia le sili ona tauagaioiga e puipui ai tagata e ana taʻavale mai mea leiloa e fesoʻotaʻi ma faʻalavelave faʻafuaseʻi o auala.

Mautinoa lava soʻo se avetaavale e tatau ona i ai le aoga CTP tulafono faʻatasi ma ia. A aunoa ma ia, aveina o se taʻavale afi faasaina... Ole faʻamaoniga lea ole puipuiga ma le taui pe a faʻaleagaina meatotino poʻo le soifua maloloina o tagata na aʻafia ile faʻalavelave.

OSAGOo le inisiua lea, lea e tauia ai le faʻaleagaina na mafua mai i le tagata inisiua i se isi taʻavale poʻo lana pasese.

O tinoitupe e totogi atu ie ua afaina i se faalavelave ona o seisi sese, ma e le totogiina e le tagata na faia le faalavelave, ae o le malosiaga o le kamupani inisiua.

Mai ia Mati 17, 2017 teuteuga i le tulafono na taliaina, lea ua mafai ai nei ona maua tupe totogi pe a maeʻa se faʻalavelave na faʻaleagaina atoa le taʻavale pe o le tau o lipea na sili atu i le 400 afe rubles.

I isi tulaga, kamupani totogi inisiua o le a totogi mo le lipeaina o latou tagata faʻatau taʻavale.

O le e anaina le taʻavale (TS) ua faia se maliega ma le tagata inisiua, peitaʻi, o totogi mo ia inisiua e fuafuaina e ofisa o le malo. Inisiua kamupani faʻamanuiaina mai le mea moni o totogi e faia sili atu laʻititi nai lo inisiua mea tutupu tupu.

O mea e inisiua, i totonu ole faʻavae ole OSAGO, e mafai ona iloiloina:

  1. faʻaleagaina na mafua ai le taʻavale poʻo isi meatotino a le tagata manua;
  2. faaleagaina le soifua maloloina po o le ola o le avetaavale ma pasese o le taavale, mama i le faalavelave.

I se faaupuga faigofie, o le autu o ia inisiua o le afai e le tuuaʻia le avetaavale mo le faalavelave, na te mauaina le totogi mo le leiloa (taavale toe faaleleia, totogiina), ma afai o ia e sese, o le mea sili ia na te le totogiina taui i tagata na afaina mai lana lava taga. E i ai mataupu pe a fai o i latou uma na auai i se faʻalavelave faʻafuaseʻi e tuuaʻia, ona toe totogi atu lea e kamupani inisiua taʻitasi 50% toe faaleleia tau.

Afai o le faʻamaonia o le nofosala o se avetaavale e le mafai ona faia i luga o le nofoaga, ona tupu lea e ala i le faʻamasinoga, lea e faʻamaonia ai le tikeri o tagata uma auai.

2. Auto insurance OSAGO - o le faʻavae o le faʻagaioiga o le inisiua OSAGO 📋

E faʻatoa aoga le tulafono a le OSAGO pe a tupu se mea inisiua.

I lalo o tulafono fouafai e leʻi manunuʻa le pasese i le faʻalavelave, e tatau i le tagata manua ona faʻafesoʻotaʻi lona tagata inisiua (na faʻatagaina muamua e faʻafesoʻotaʻi le kamupani inisiua a le tagata na mafua ai le faʻalavelave).

Ae ui i lea, o le inisiua totogi (i le tulaga o le faʻaleagaina atoa o le taʻavale) pe toe faʻaleleia mai le kamupani inisiua o le a le faia vave, o le tulafono ua tofia e faia se faʻaiuga e le kamupani inisiua 20 (lua sefulu) aso... Afai ua sili atu lenei vaitaimi, o faʻasalaga mo le tolopo e faʻaaofia i le tagata inisiua, lea e fuafuaina e le tulafono ma le inisiua konekarate.

Faʻapea foi se aoga aoga mo taʻavale taʻavale o le mea moni o le lesitalaina o se inisiua gaioiga i le nofoaga o se faʻalavelave e mafai ona faia tutoʻatasi, aunoa ma le i ai o leoleo auala, pe a fai o le aofaʻi o mea faʻaleagaina e le sili atu 50 (lima sefulu) afe rubles O le ata lea ua taʻua o le "Europrotocol»Ma faʻatagaina tagata auai e faʻaititia le taimi o le lesitalaina ma le mauaina o le toe faʻaleleia manaʻomia o le taʻavale mai le inisiua kamupani.

O lenei faʻatinoga e faʻatoa aoga pe a fai o le faʻalavelave e le afaina ai avetaavale lava latou, a latou pasese, tagata savali poʻo isi meatotino.

E tatau ona matauinao le tulafono faʻatapulaʻaina tapulaʻa le aofaʻi maualuga o totogi i lalo o le OSAGO aiaiga, ma afai o le faʻaleagaina sili atu i lenei tapulaʻa, o le eseʻesega o le a totogiina e le tagata na faia le faalavelave na o ia.

I le taimi nei, kamupani inisiua, nai lo tupe totogi, o le a totogi mo le lipeaina o latou tagata faʻatau taʻavale.

A faʻaleagaina e le gata i le taʻavale, ae faʻapea foʻi meatotino mai fafo, pei o laupapa faʻailo, pou malamalama, meatotino tumaoti ma isi, Kamupani Inisiua o le a le aofia uma tupe leiloa i lalo o le faʻamalosia inisiua faʻavae. Ile tulaga lea, e ono aoga se tulafono inisiua tauofo (DSAGO) pe a fai na faʻatau muamua e le na faia le faʻalavelave.

O le filifiliga o se kamupani inisiua e tatau ona togafitia ma le tiutetauave atoa, aua o le faʻaleagaina o le a toe totogiina i se tasi auala po o le isi, ma, o le mea lea, o le saogalemu o tupe a le tagata lava ia o le taʻavale taʻavale e fesoʻotaʻi ma le faʻatuatuaina o le kamupani inisiua.

Afai o le taʻavale a le tausala poʻo ia foʻi na pagatia i se faʻalavelave, o le tau o le toe faʻafoʻi o le a paʻu atoa i ona tauʻau, seʻi vagana, o le mea moni, ua inisiua o ia e le tulafono a le CASCO, lea, i le mea moni, aiaia mo taui i ia tulaga. E tele faʻamatalaga e uiga ile inisiua CASCO e mafai ona maua ile tusitusiga ile fesoʻotaʻiga.

E tatau foʻi ona maitauina e manaʻomia le aveʻese o le inisiua a le OSAGO ma le CASCO peʻa lisi atu le taʻavale. O le a le lisiina i ni upu faigofie, na matou tusia i se isi tusitusiga.

O mea taua e aʻafia ai le tau o le inisiua a le OSAGO mo se taʻavale

3. E fia le tau o le inisiua a le OSAGO - TOP-7 vaega e aʻafia ai le tau o le OSAGO 📑 💰

O se tuʻufaʻatasia o taualumaga mo le fuafuaina o le tau o se inisiua OSAGO ua faʻamaonia faʻatulafonoina, ae o le aofaʻi o le aofaʻi e ono eseese ma faʻamoemoeina i mea taua nei:

Vaega # 1. O le avetaavale le poto masani ma tausaga

Oe mafai ona inisiua se taʻavale i soʻo se tausaga, ae o le fua faatatau o le faʻaopoopoga i le tau aoga e fesoʻotaʻi faʻatatau i le matua o le avetaʻavale ma le umi na ia aveina ai.

O talavou avetaavale faatoa laiseneina e talitonu o le mafuaaga o faalavelave tele taimi.

Vaega # 2. Taavale ituaiga

Mo eseese ituaiga o taavale apalai eseese tau... Mo se faʻataʻitaʻiga, e sili ona taugofie le aveina o inisiua mo se uila afi poʻo le ATV, ae o le tau e sili ona taugata o inisiua mo taʻavale e faʻaaogaina e feoaʻi ai oloa poʻo pasese (e aofia ai taʻavale laʻititi).

Vaega # 3. Aofaʻiga o faʻalavelave ma soli tulafono

O avetaʻavale faʻaeteete e leʻi faʻatupuina se faʻalavelave ma e leʻi faʻaaogaina la latou kamupani inisiua ile totogiina o tulafono, e iai le paʻu 5% mo tausaga uma aunoa ma se faʻalavelave.

Totogi maualuga - 50%, lea e mafai ona faʻaputuputu i luga ole sefulu tausaga leai se faʻalavelave.

Vaega # 4. Malosiaga afi afi

Mo taʻavale e iai le afi e le atoa le 50 horsepower, o le laʻititi laʻititi e faʻatulaga e fuafua le aofaʻi o tau o inisiua 0,6.

O le maualuga o le tau o inisiua e setiina e le tagata faigaluega 1,6 mo e anaina taʻavale e sili atu le mamana nai lo 150 horsepower.

Vaega # 5. Inisiua vaitaimi

O le vaitaimi puʻupuʻu e mafai ai ona inisiua se taʻavale o le tolu masina, i se tulaga lautele. Peitaʻi, i faʻatonuga o masina taʻitasi o le vaitaimi inisiua, o ia inisiua e sili atu lona tau nai lo inisiua mo le tausaga.

Vaega numera 6. Aofai o avetaavale

Taʻitasi avetaʻavale o le a agavaʻa e aveina se inisiua taʻavale tatau ona ulufale i totonu o le inisiua.

Ae ui i lea, e mafai ona faʻatuina se tulafono mo se numera le faʻatapulaʻaina o tagata faʻaaoga, i se tulaga o le a faʻaaogaina ai le faʻateleina o le aufaigaluega - 1,8.

Vaega # 7. Itumalo o lesitala o avetaavale

Taʻitasi itulagi ei ai a latou OSAGO coefficient. O lenei mafuaʻaga mafua mai i le mea moni o le avetaʻavale i se 'aʻai tele e fesoʻotaʻi ma sili atu lamatiaga nai lo le avetaʻavale i nuʻu i tua.

O auala autu ole fuafuaina ole tau ole faiga faʻavae a le OSAGO

4. Faʻafefea ona fuafua le tau o le OSAGO inisiua ae le i lesitalaina (calculator ma tautua) 📊 💸

Ole tau inisiua mo OSAGO e mafai ona fuafuaina tutoʻatasi, ma le iloaina o faʻamatalaga talafeagai uma. Peitai, e faigofie lava ona faia ni mea sese.

Mo se faʻatusatusaga fuafuaina o le tau o le OSAGO inisiua, matou te fautua atu e faʻaaoga la matou calculator:



Pule

  • Taʻitoʻatasi
  • Faalapotopotoga
  • Faʻamata e faʻaaoga ma se taavale toso?

    Aofai o tagata taliaina

  • Tapulaʻa
  • Le faʻatapulaʻaina
  • Vaitaimi o le faʻaaoga i le tausaga

    Solitulafono ogaoga o tulaga inisiua?


    Se auala sili ona saʻo mo le fuafuaina o le tau o se inisiua faʻavae - 'auʻaunaga faʻaeletise faʻapitoa ma CTP calculator, i le taimi e tasi e mafai ai ona e faʻatusatusaina ia ofo a ni kamupani inisiua i le taimi e tasi.

    O ia auaunaga galue i luga o se tutusa mataupu faʻavae:

    • faʻatumuina le pepa resitala;
    • fuafuaina o le tau o inisiua e ala i se faʻapitoa mea fuafua;
    • faʻatusatusaga o iʻuga ma filifiliga o le sili ona aoga filifiliga.

    O le faʻaaogaina o ia tautua e faʻatagaina ai le gata i le sefeina o le taimi, ae ia aloese foʻi mai mea sese i faʻatatauina, faʻapea foi ma le taimi nei le tuʻuina atu o se inisiua faʻavae mai le kamupani filifilia.

    Ae peitaʻi, afai e manaʻomia pe manaʻomia e le tagata e ana le tulafono le tutoʻatasi fuafua le tau o le inisiua faʻavae, oe tatau ona malamalama i le faʻavae o sea faʻatatauga.

    5. Fuafuaina o le tau o le OSAGO ma lona faʻamoemoeina i le vaitaimi o le faʻaaogaina + o le aʻafiaga o fesoʻotaʻiga i le tau o inisiua i le 2020

    Muamua lava, e manaʻomia le faamasani ia te oe lava i le Faʻatonuga a le Faletupe Tutotonu o le Russian Federation Nu. 3384-U, o loʻo faʻamatalaina auiliili ai le faiga mo le fausiaina o le tau o inisiua. Faʻavae luga o lenei, o kamupani inisiua faia fuafua.

    E faʻavae i luga o le faʻavae faʻavae, e faʻamoemoe i luga o le taʻavale vaega. Mo se faʻataʻitaʻiga, o lona taua silisili e fesoʻotaʻi ma taʻavale e faʻaaogaina e feoaʻi ai pasese ma e eseese i totonu mai le 4 110 i le 7 399 rubles... Ma o le tau laʻititi o loʻo i le tulaga mai le 1 401 i le 2 521 rubles ma auai i le vaega o le tarama.

    I le lumanaʻi, o se faʻavae taua faʻavaeina e faʻateleina e coefficients ia e fuafuaina e eseese mea e afaina ai le tau o inisiua (itulagi, aafiaga avetaavale ma tausaga o le umiaina, ituaiga inisiua ma isi). Ma e taua foi faaletulafonope faʻaletino fofoga tusia inisiua.

    Vagana ai le KBM, o le taua o le coefficients o loʻo i totonu o faʻamatalaga matala. Fuafuaina ole MSC mai Ianuari 1, 2017 ua suia ma o lea ua nonoa e le o le taʻavale, ae o le avetaavale lava ia, e faʻatagaina ai oe e puipuia oe lava mai le le talafeagai totogiina mo inisiua, faʻapea, pe a suia se taʻavale.

    RSA (Iuni a Lusia o taʻavale inisiua) o loʻo sauniuni se mea faʻaeletoroni e mafai ai e taʻitasi avetaʻavale ona sailia lana ia lava KBM.

    Aafiaga o auaufaatasi luga o le tau o inisiua

    1) faʻaitulagi

    Lenei coefficient e fausia faʻavae i luga o le tikeri o le tulaga lamatia o se faʻalavelave, lea e matua faʻaopopoina pe a faʻaaogaina le taʻavale i totonu taulaga tetele e maualuga le tafe o auala... Mo nofoaga tutotonu tele, o ia luga atu 1 (iunite).

    O le coefficient ua fuafuaina faʻavae i luga o le itulagi o le lesitalaina o le taʻavale poʻo le lesitalaina o le aia tatau, i le pule faitalia a le kamupani inisiua.

    2) KBM

    O le tutusa coefficient lea e aiaia toese i luga o inisiua mo le avetaavale-leai se taʻavale... Muamua, o lona aoga e 1 (tasi), tausaga a sau, pe a fai e leai ni faʻalavelave faʻafuaseʻi ma inisiua totogiina - 0,95a leai - 1,4... O lona tau e masani lava i le tulaga 0.6 i le 2.45.

    3) Ituaiga o inisiua

    Faʻamalosi inisiua ono aofia ai le aveina o soʻo se nisi avetaavale pe numera le faʻatapulaʻaina o tagata, i lenei tulaga o loʻo faʻaaogaina le coefficient 1,8... I tulaga o faʻatapulaʻaina i le faʻaaogaina, o le aofaʻi atoa o inisiua e le suia.

    Ole faʻatapulaʻaina ole OSAGO e talafeagai lelei mo itutino faaletulafono peʻa mafai e tagata eseʻese ona aveina le inisiua taʻavale ma a latou faʻamatalaga e le o iloa muamua.

    4) Avetaʻavale poto masani

    Afai ole tausaga ole avetaavale sili atu 22 tausaga le matua, ma o le vaitaimi o le umiaina o se laisene avetaʻavale ua maeʻa sili atu 3 tausaga, lea o lenei coefficient o le a 1 (iunite), o lona uiga o le a le afaina ai le tau o inisiua.

    I isi tulaga, o le coefficient mafai ona avea tulaga taua 1.6 i le 1.8.

    5) Malosiaga afi

    O le maualalo o lenei faʻailo, o le maualalo o le coefficient. Mo se faʻataʻitaʻiga, e 0,6 mo le afi taʻavale oo atu i le 50 Malosiaga o solofanua. Mo masini sili atu le malosi, o le coefficient o loʻo i le tulaga 1-1,6... Ae ona o le mea moni e faapea o lenei uiga e le mafai ona aafia saʻo ai le tulaga lamatia o le avea ma se tagata auai i le faalavelave, na fuafuaina e aveese ai i le 2017ae ui i lea, o ia suiga e leʻi faʻamaonia i le taimi nei.

    I se faʻaopopoga, o lenei faʻamatalaga o loʻo faʻailoa mai i le tusifolau faʻapitoa o le taʻavale, peitaʻi e leʻo amanaʻia le mea moni e faʻapea o le tutoʻatasi siʻitia o le malosi o le taʻavale e mafai, ma lelei auala mo le mataʻituina ma le sailia o ia suiga e leʻo maua.

    6) Le umi ole faiga faʻavae

    Masani, Ua filifili le au inisiua e faʻapipiʻi le OSAGO mo le tausaga, mea sili, ina ia aua neʻi maimauina lou taimi i le toe filifilia o se inisiua kamupani, pepa ma isi. Peitai, e taua foi le tau o inisiua.

    Pe a talosaga mo se tulafono mo se vaitaimi e sefulu masina pe sili atu, coefficient = 1... I se faʻaopopoga, ina ia mafai ona faʻateleina le fiafia o tagata faʻatau i ni vaitaimi uumi, o le tau o le faiga faʻavae e le faʻaititia e tusa ma le faʻaititia o le vaitaimi, ae faʻafaigofie ai le resitaraina.

    Mo se faʻataʻitaʻiga, o le aveina o se faʻavae mo le afa o le vaitaimi, inisiua o le a le avea ma afa o le tau. Ma o le faʻaititia vaega o le a e 0.7.

    Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e fuafuaina le suiga i le tau o se inisiua faʻavae, fuafua i lona aoga vaitaimi. Sei tatou fai atu o le tau o le faiga faʻavae, i le amanaʻia o isi mea uma, e tutusa ma 8 600 rubles.

    A faʻavae se tulafono faʻavae mo se vaitaimi e sili atu i le sefulu masina, o le a tumau le suia, ma mo puʻupuʻu vaitaimi, o le a suia le tau e tusa ai ma le faʻatulagaina tuuina atu:

    VaitaimiTau o le OSAGO
    9 masina8 600 x 0.95 = 8 170 rubles;
    8 masina8 600 x 0.9 = 7 740 rubles;
    7 masina8 600 x 0.8 = 6 880 rubles;
    6 masina8 600 x 0.7 = 6 020 rubles;
    5 masina8 600 x 0.65 = 5 590 rubles;
    4 masina8 600 x 0.6 = 5 160 rubles;
    3 masina8 600 x 0.5 = 4 300 rubles.

    Faʻatusatusaina o iʻuga na mauaina, oe mafai ona vaʻaia o le sili atu vaitaimi mo le tuuina atu o se faʻavae e sili ona aoga.


    O se faʻaopoopo aiaiga mo le suia o le tau o le OSAGO atonu o le vaitaimi o le faʻaaogaina o le tulafono. E faʻaoga lea i mataupu o le le masani ona faʻaaogaina le taʻavale (mo se faʻataʻitaʻiga, o le tulafono faʻavae e faʻailoaina mo le tausaga, ae e faʻatoa faʻatagaina mo le tolu masina i le taumafanafana).

    E moni foi lenei mea mo taʻavale ua lesitalaina i fafo atu o le Malo o Rusia ma e faʻaoga le tumau i lona teritori. O fuataga mo le suia o le tau pe a faʻaaogaina sea faiga faʻavae o loʻo faʻaalia i le laulau:

    Laulau - suiga i le vaʻavaʻaia o le faʻaititia o tau o le tulafono a le CTP, fuafua i lona aoga taimi mo taʻavale le tumau i le teritori o le Rusia Feterale.

    Vaitaimi o le faʻaaogainaCoefficient
    5-15 aso0,2
    16-30 aso0,3
    60 aso0,4
    90 aso0,5
    120 aso0,6
    150 aso0,65
    180 aso0,7
    210 aso0,8
    240 aso0,9
    270 aso0,95
    300 aso pe sili atu1

    O loʻo faʻaalia mai ile siata ole umi ole aoga ole faiga faʻavae ole CTP e pito sili ona aoga.

    O fea e aoga ai le faʻatau / faʻapolokalameina o le OSAGO - kamupani inisiua ma le au fai pisinisi e mafai ona e inisiua se taʻavale

    6. O fea e faʻasalalau ai ma faʻatau se tulafono faʻavae OSAGO - TOP-5 kamupani ia e sili atu le aoga e inisiua se taʻavale i lalo ole OSAGO + togi o kamupani inisiua 📄

    O le maketi tau inisinia a Lusia o loʻo fai ma sui o le tele o kamupani inisiua o loʻo i ai le aia tatau e tuʻuina atu ai tulafono a le OSAGO.

    Lalo o mea sili ona faʻatuatuaina ia latou, faʻapea foʻi ma soʻoupu o loʻo tuʻuina mai le avanoa e filifili ai le sili atu ona lelei tuʻutuʻuga mo le faʻamalosia inisiua:

    1) Alfa Inisiua

    Avea se tulaga taʻimua i le matata o inisiua o eseese mea ma tagatanuʻu... Inisiua tautua i lenei kamupani o loʻo tuʻuina atu i se tulaga maualuga ma tuʻuina atu inisiua atoa mo tagata.

    Moscow e faʻagaioia foʻi faamalosia le inisiua a le kamupani inisiua CTP, ma tagata nonofo i itulagi uma o le atunuʻu mafai ona faʻaaogaina le gaioiga o le vave faʻafouina o le tulafono, faʻapea foi ma le fesoasoani i le uati i le telefoni poʻo luga o Initaneti.

    Tekinolosi faʻaonapo nei nofoia se nofoaga faʻapitoa i le Alpha Insurance. O le mauaina o se auaunaga talafeagai ma malamalama lelei e faʻatagaina ai oe ona tuʻuina atu se tulafono faʻateletonika MTPL, lea o le a siakiina i le PCA i se taimi vave e mafai ai ma auina atu i le tagata o tausia imeli.

    I se faʻaopopoga, AlfaStrakhovanie faʻaavanoaina se avanoa e tuʻuina atu isi inisiua oloa, aofia ai CASCO, Green Card (pe a malaga i fafo), Alfabusiness (mo faamuamua tagata faʻatau).

    2) Inisiua Renaissance

    Lenei kamupani ua leva ona faʻatuina ia lava i le taʻavale inisiua maketi ma fiafia lautele lautele manaʻoga ma tagata faʻatau talitonuina. O loʻo faʻatautaia talu mai le 1997 ma o loʻo faʻaauau pea ona atiina ae faʻavave ma galue malosi i lenei itu. Inisiua taʻavale - o se tasi lea o faʻamuamua vaega a le kamupani, lea e tumau ai le maualuga o le tauvaga.

    O loʻo faʻaavanoaina e le kamupani le avanoa e tuʻuina atu ai aiaiga i luga o le upega tafailagi ma le aofaʻi maualuga o mea na inisiua, faʻapea foʻi ma isi auaunaga faʻaopopo e fesoasoani e faʻafaigofie ai le talosaga mo se taui. O se fesoʻotaʻiga tele o ofisa faʻaitulagi, i le isi itu, faʻatagaina oe e vave ma faʻafaigofie fofo soʻo se mataupu ma maua maualuga-lelei auaunaga.

    3) Ingosstrakh

    O se tasi o kamupani inisiua sili ona umi i le maketi. O lona gaioiga amata i tua i 1947 tausagaa maeʻa ona tatalaina taʻitasi o lala i le atunuʻu atoa ma le lalolagi atoa. Muamua lava, o Ingosstrakh na fai ma sui o manaʻoga o le matou setete i le tulaga o inisiua i le malae taʻalo faava-o-malo. I le 2004, na ulufale le kamupani ile Ingo International Insurance Group.

    I le inisiua, o le gaioiga gaioiga a le kamupani i le maketi a Rusia o loʻo faʻatusalia e le tele o 'auʻaunaga o loʻo tuʻuina mai i le tulaga maualuga ma o loʻo manaʻomia tele e tagata faʻatau.

    O loʻo tuʻuina mai e le kamupani avanoa mo le faʻalauteleina tulafono masani a le CTPi le ofoina atu o tautua pei o:

    • «Puipuiga o taʻavale»- puipuiga o tagata e ana taʻavale e le ova atu i le lima tausaga, e ufiufi ai le eseesega i le va o le tau o le maketi moni ma le totogiina mo le lipeaina, e tusa ai ma le masaesae ma le loimata o le taʻavale (o loʻo faʻatinoina e se auaunaga faʻapitoa ma ua maeʻa totogiina e le tagata e ona le faiga faʻavae);
    • «Mautinoa tausiga»- toe totogiina o tupe faʻaletonu ua mafua mai i le tulaga o le manaʻomia e aveʻesea masalava na aliali mai i le taimi o le taʻavale asiasia i lalo o le sefulu tausaga.

    4) Tinkoff Inisiua

    O se kamupani talavou lava ofaina inisiua tautua. Sa faigaluega talu mai le 2013 ma o loʻo galue malosi. Ofo tautua o le tuʻuina atu o aiaiga, talafeagai totogi metotia ma lelei auaunaga.

    Tinkoff ofaina avanoa lesitalaina o se tulafono faaeletoroni, ma lafo fua o lona pepa lomiga i soo se taimi talafeagai. I nisi auiliiliga e uiga i le tulafono faaeletonika CTP ma le auala e manaʻomia ai ona tusia i luga, matou tusia i se isi mea.

    E ui lava i le kamupani talavou o se inisiua, e nofoia tulaga maualuga i ituaiga uma o 2016 tulaga ma o ia o se taʻitaʻi aloaʻia i totonu o isi Initaneti punaʻoa i le matata o inisiua ma, e tusa ai ma le faʻatulagaina atunuʻu, o le atoatoa taʻimua i tagata faʻatau tautua.

    5) Ins-Broker

    Auaunaga faʻapitoa mo le filifiliga o polokalame inisiua ma a latou tisaini. Lenei oe maua le avanoa e filifili ai inisiua aiaiga luga preferential tuʻutuʻuga mo uma OSAGO ma CASCO polokalama.

    O le tautua ofaina le avanoa faaooina fua o le faiga faavae mo le lua-itula vaitaimi ma fufusi galuega o loʻo faʻatinoina ma sili atu nai lo 20 o kamupani inisiua sili ona tele i le tatou atunuʻu. I se faʻaopopoga, tagata faʻatau mafai ona feutanaʻi ma tagata faʻapitoa i taimi nei faʻalauiloaina ma ofa.


    Lisi - faʻavasegaina o kamupani inisiua OSAGO

    Kamupani Inisiua≈ Faasoa tupe faavae
    1Rosgosstrakhsili atu i le 123 piliona rubles
    2FAʻAALIGAsili atu i le 94 piliona rubles
    3Ingosstrakhtusa o le 76 piliona rubles
    4"RESO-Garantia"tusa o le 59 piliona rubles
    5AlfaStrakhovaniesili atu ma le 53 piliona rubles

    O kamupani inisiua e 5 o loʻo faʻailoa mai i le laulau o loʻo maualuga le faʻavasegaina o le lalolagi A ++ ma le mautu o le atinaʻe.

    Siakiina ole tulafono a le CTP - 3 auala faigofie e siaki ai le tulafono a le CTP mo le moni

    7. Faʻafefea ona siaki le faʻavae MTPL mo le moni - 3 auala e siaki ai le MTPL inisiua faʻavae (i le numera, PCA database) 🔍

    Nisi kamupani inisiua faʻatauina inisiua ono leai ni laisene mo le tuuina atu o OSAGO tulafono faʻavae. I se faʻaopopoga, aua neʻi galo e uiga i le i ai o scammers o loʻo mauaina polofiti mai le fausiaina o inisiua faʻavae.

    E ui lava i le mea moni o le faʻamaoni ma le faʻatau pepelo o faiga faʻavae e faʻasalaina e le tulafono, o e anaina na te faʻaaogaina ia faiga faʻavae o le a latou tali atu i le mea muamua.

    O le moni o le pepa e tatau ona siakiina i luga o le nofoaga poʻo le, sili atu, i luma o le tulaʻi mai o se inisiua mea na tupu.

    Ua i ai nei 3 (tolu) auala e faʻailoa ai (faʻailoa) le pepelo OSAGO.

    Metotia 1. Iloiloga faʻapitoa

    O le inisiua faʻavae e faia faʻaaogaina mafiafia pepa ie ma eseese tikeri o puipuiga, ma e iai foʻi lisi o meatotino:

    • numera a le tagata lava ia e toʻasefulu fesoasoani fesoasoani;
    • o luma o le pepa e faʻatusatusa i le faletupe ma ei ai lona tutusa faʻavae;
    • o le itu i tua o le tulafono faʻavae o loʻo i ai se filo uʻamea puipuia e ulu i totonu o le fausaga o le pepa, ma e le faʻapipiʻiina i luga;
    • embossed mamanu i le itu pito i luma;
    • le iai o faʻailoga vai PCA;
    • le i ai o villi susulu i ultraviolet malamalama

    Ae ui i lea, e oʻo lava i le auiliiliga auiliiliina e le mautinoa ai le selau pasene le puipuiga mai tagata taufaasese oe ono mafai ona latou gaoia pepa moni gaoia.

    E aoga le uaʻi atutalu mai Oketopa 1, 2016, ua suia le mamanu o faiga faʻavae, nei o fomu e piniki, ae le lanumoana. Ioe, o faʻavae tuai e aoga seʻia oʻo i le iʻuga o le latou vaitaimi aoga.

    Metotia 2. Faʻaaogaina o le Initaneti i luga o le faʻavae o PCA

    I le faʻaogaina o le auaunaga i luga ole laiga a le Iuni a Lusia o taʻavale inisiua (RSA), e mafai ai ona e faʻamaonia le faʻamaoni o le inisiua. Ina ia faia lenei mea, oe naʻo le manaʻomia e ulufale i le sefulu-numera tulafono faʻavae numera luga o le aloaia PCA 'upega tafaʻilagi (autoins.ru)

    Afai e i ai se numera numera i le faʻamaumauga, o le a vaʻaia e le tagata faʻaaoga nei faʻamatalaga:

    • tulaga faʻamaumauga (mo faʻamaoniga aoga, e foliga mai "o loʻo iai ma le tagata e ona le tulafono");
    • aso faʻatinoina o le inisiua konekarate;
    • le igoa o le faʻalapotopotoga na tuuina atu le tulafono.

    E ala i le Initaneti, e mafai foi ona e faʻatautaia le taualumaga atoa mo le tuuina atu ose inisiua, pe a manaʻomia. Ona mafai lea ona e sefeina le taimi, ia e mautinoa o le faʻatonuga o le faiga faʻavae e faia i luga o le 'upega tafaʻilagi aloaia a le kamupani inisiua, lea e le aofia ai le ono mafai ona faʻamaʻimau. O sea faiga faʻavae mafai oka ma le tilivaina i le fale.

    I se faʻaopopoga, talu ai nei na mafai ai ona tuʻuina atu se tulafono faʻamalosi inisiua faamalosia, lea e i ai le mautinoa mautinoa ma suia atoa se pepa faʻavae. Faʻatasi ai ma lenei lisiti o inisiua, e leai se manaʻoga e iloilo ai le pepa feaveaʻi mo le moni.

    Metotia 3. Faʻamatalaga ma le kamupani inisiua

    I tulaga a vaʻai ma faaeletise E leʻi mafai ona maua ni faʻaiuga mautinoa, e mafai lava e le tagata o tausia ona siaki le tulafono a le OSAGO mo le moni aʻiaʻi ma le kamupani inisiua na latou tuʻuina atu. O ana tagata faigaluega e manaʻomia le tuuina atu o se tagata poto manatu i le moni o le faiga faʻavae.

    Afai ua faʻamaonia o le inisiua tulafono e pepelo, e tatau ona aumai se fou, ma vave tuʻuina atu le tuai i leoleo, i le tusiaina o se faʻamatalaga... E talafeagai lea mea ina ia puipuia ai oe mai le molia i le pepelo.

    8. Sese CMTPL - 5 mafuaʻaga e siaki ai le tulafono a le CMTPL mo le faʻamaoni 🔔 🔔

    Tusa lava pe faʻatau se tulafono i luga ole laiga, e iai le avanoa e feiloaʻi ai ma tagata taufaʻaleaga. I tausaga ua tuanaʻi, ua atili ai ona tupu lenei mea ona o le siʻitia o le tau o inisiua. Ina ia aloese mai lenei, e tatau ona vaʻavaʻai totoʻa i le kamupani inisiua lava ia, lea e le tatau ona i ai faʻailoga masalosalo nei:

    Mafuaʻaga 1. E le tuuina atu e le sooupu se lisiti mo le totogiina o le inisiua

    Pei o seisi lava faʻagaioiga, o le faʻamauina aloaʻia o le tulafono faʻamalosia le tagata inisiua e tuʻuina atu le lisiti tutusa, i le muamua talosaga a le tagata maʻi.

    Afai o le inisiua sooupu mo nisi mafuaaga e le tuuina atu se lisiti mo le totogiina ma o loo saili mo se 'alofaga, e leai se masalosalo o lenei o se taufaasese. Tusa lava foi ma le lesitalaina i luga o le upega tafailagi, o loʻo avatua se lisiti, lafoina i se eletise.

    Mafuaʻaga 2. E leʻi manaʻomia e le tagata inisiua le kata o taʻavale

    E taua le mafaufau pe a fai o le tagata inisiua e leʻi talosagaina se diagnostic card poʻo seisi lava taʻavale faʻamaumauga manaʻomia e maua ai inisiua.

    Tusa lava pe resitaraina lugalaina, o le lesitala tulafono e le tatau ona solia ma le faʻavae e faʻatoa tuuina atu i luga o le tuuina atu atoa o faʻamatalaga e uiga i le tulaga faʻapitoa o le taʻavale.

    Mafuaʻaga 3. E le faʻaaogaina e le sooupu le PCA database i le taimi o le lesitalaina o le tulafono

    Uma faiga faʻavae o loʻo iai le aoga i le taimi nei e tatau lava ona maua i le PCA database, ma i le numera o le pepa, oe mafai ona siaki tuʻusaʻo luga o le PCA aloaia 'upega tafaʻilagi.

    Soʻo se inisiua sooupu e tatau ona faʻalelei faʻamaumauga ma le PCA database, ina ia aua neʻi aliaʻe o le aiaiga o le a le aoga.

    Ona o le mea moni e umi se taimi e faʻamaonia ai faʻamaumauga ma le saʻo o faʻatatauga, e tatau ona e malamalama o lenei faiga faʻavae e le vave ona tuuina mai.

    Mafuaʻaga 4. O le tau o le faiga faʻavae e maualalo tele

    Ole tau mo le galuega a kamupani inisiua e fesuisuiaʻi ile va 5-20% ma o loʻo faʻamalosia lava. O lenei mafuaʻaga mafuaʻaga ona o le mea moni o le faʻavae faʻavae mo le manaʻomia afi laisene vaega lona tolu aitalafu inisiua ua faʻavaeina i le tulafono tulaga.

    Tau maualalo o le tulafono: o le mafuaʻaga e siaki ai le tulafono a le CTP

    O faʻamatalaga ma tau o inisiua e mafai ona maua i luga o le upega tafailagi aloaia a le PCA.

    Mafuaʻaga 5. Teʻena o le tagata inisiua e tuʻuina mai le konekalate

    A le mafai e se sooupu ona tuʻuina atu se konekalate i lana tagata maʻi, mo se suʻesuʻega auiliili o itu uma, e tatau ona matua mafaufau loloto i ai le tagata faʻatau. E aliali mai, e leai se konakarate, pe e le moni.

    Ole manaʻomia o se konakarate poʻo se laisene o le aia tatau lea a soʻo se tagata faʻatau, o loʻo aʻafia i le tulafono ma e tatau ona faʻamalieina.

    9. Fesili e masani ona fesiligia (FAQ) ile OSAGO inisiua📜

    I le taimi o le suʻesuʻeina o le mataupu o le tuuina atu o le OSAGO tulafono mo se taʻavale, tele tagata faitau mautinoa le feagai ma le tele o numera o fesili. O le sailiga o tali ia latou e manaʻomia ai le aofaʻi o taimi ma taumafaiga.

    O le mea lea, na matou filifili ai e tali fesili e masani ona fesiligia i le autu.

    Fesili 1. O a pepa e manaʻomia mo le lesitalaina o OSAGO?

    A o le i faʻailoaina se OSAGO tulafono faʻavae, e tatau i se tagata ona sauniuni mea nei:

    1. Asiasiga (pepa faʻamaonia);
    2. Tusi faamaonia o le lesitalaina o taavale (pepa pepa) (piniki poʻo moli, pepa palasitika). Afai e le lesitalaina le taʻavale, ona faʻapena loa lea o le tusi folau taʻavale ("footcloth").
    3. Tusifolau (poʻo se pepa e suia ai, faʻataʻitaʻiga, se pemita nofomau).
    4. Laisene avetaavale... O se laisene vai e manaʻomia pe a fai o le lisi o avetaavale faʻatagaina e aveina e gata.
    5. Malosiaga o le loia (pe a fai e le o oe e ona le taʻavale). I nisi tulaga, o lenei pepa e ono manaʻomia, e ui lava na faʻaleaogaina.

    Fesili 2. O le a le faʻasalaga mo le leai o se faʻavae OSAGO?

    I totonu o le Malo o Lusia, o loʻo iai se sala tupe mo le le lava o le inisiua a le OSAGO.

    Lisi - ituaiga o faʻasalaga ma faʻasalaga mo le le i ai o se faʻavae:

    Faʻasalaga mo:Mataupu o le Tulafono Laititi o Solitulafono Faʻataʻitaʻiga a le Malo o RusiaFaʻasalaga
    Avetaavale e aunoa ma se inisiua (tuuina atu, ae leai se tulafono)Vaega 2 o le Art. 12.3 Faʻatonu Tulafono o le Malo o Rusia500 rubles
    Avetaavale e aunoa ma se inisiua (le faʻailoaina)Vaega 2 o le Art. 12.37 Faʻatonuga Faʻatonu o le Malo o Rusia800 rubles
    Avetaʻavale ma le faʻavae OSAGO ua maeʻa le aogaVaega 2 o le Art. 12.37 Faʻatonuga Faʻatonu o le Malo o Rusia800 rubles
    Avetaʻavale i fafo atu o le vaitaimi o le faʻaaogaina o le taʻavaleVaega 1 o le Art. 12.37 Faʻatonuga Faʻatonu o le Malo o Rusia500 rubles
    O le avetaavale o le taʻavale e leʻo aofia i le OSAGOVaega 1 o le Art. 12.37 Faʻatonuga Faʻatonu o le Malo o Rusia500 rubles

    Taua! Mai ia Novema 15, 2014 mo le avetaavale e aunoa ma se inisiua faalēaogāina faʻasalaga i le tulaga o le aveʻesea o laisene peleni ma faʻasaina o taʻavale taʻavale.

    Fesili 3. Ole a le MSC ile OSAGO ma faʻafefea ona iloa?

    I upu faigofie,

    KBM OSAGOO le aofaʻi o le tau paʻu na mauaina e le inisiua mo avetaʻavale-leai se taʻavale i le taimi ua tuanaʻi. Lenei coefficient faalagolago naʻo le aofaʻi o totogi sa faia i le tausaga talu ai ina ua aliaʻe mai inisiua mea na tutupu (le aofaʻi o tau mo le lipeaina o le taʻavale).

    A maeʻa le tausaga e tasi o le avetaʻavale e aunoa ma se faʻalavelave, ua paʻu le tau, ma, o le mea lea, ua faʻaitiitia le tau o inisiua. KBM o se tasi faʻailoga o soʻo se avetaʻavale ma se talafaʻasolopito o inisiua.

    I le taimi ua teʻa, sa faʻaaluina le KBM mo naʻo se taʻavale ma a faʻatau atu se taʻavale, na leiloa le tau paʻu na maua e le avetaʻavale. Ma, ina ia mafai ona maua se paʻu, e manaʻomia le toe maua o le "pule". I le auala, sa ma tusia i le lomiga mulimuli o le tatou mekasini "Manatu mo le Olaga" auala e faʻatau atu ai se taʻavale vave ma taugata.

    ae, nei o le KBM ua nonoa i le avetaavale ma e le faʻamoemoe i le fea taʻavale na te aveina. E le gata i lea, o lenei faʻaitiitiga o le a tumau pea tusa lava pe suia le tagata e ona le faiga faʻavae (o le mea taua o le va i le va o le inisiua lesitala e le sili atu ma le tausaga).

    Ma le faʻaaloalo, e iai foʻi faʻasalaga, i le tulaga o se faʻalavelave faʻafuaseʻi - o le tau o inisiua faʻateleina (ae o lenei faʻatoa faatatau i na mataupu pe a o le aofaʻi inisiua na totogi).

    Afai o le faʻaleagaina i se faʻalavelave e le taua ma o le avetaʻavale, ina ia aloese le le talafeagai lesitalaina, toe faʻafoʻi le taʻavale i lana lava tupe totogi, o lenei o le a le aʻafia ai le tau o inisiua.

    Afai o le avetaavale (tagata faʻatulafonoina) na tofia muamua le vasega tolu (lima) (KBM = 1) ma e leai se faʻalavelave faʻafuaseʻi (totogiina o inisiua, lipea mai tagata inisiua) ma lenei aiaiga, ona o le tausaga a sau o le a tofia o ia i le vasega lona 4 (KBM = 0.95), mo tausaga taʻitasi o le taʻavale fua-leai se taʻavale o le avetaavale o le Kbm e faʻaititia e le 0,05 (o lona uiga, o le 5% paʻu).

    Faʻafefea ona faʻaaoga le laulau o taua KBm (bonus-malus coefficient):

    Fesili 4. Faʻafefea ona siaki le CMTPL CMTPL ile PCA database

    I le taimi muamua, o le tau o le MSC sa i totonu o teugaoloa a kamupani inisiua ma, o le mea lea, pe a suia le inisiua, o le avetaavale na talosagaina le tusi pasi tutusa mai lana kamupani inisiua ma tuʻuina atu i le fou. I aso nei, o loʻo iai le faʻavae tuʻufaʻatasia o PCA coefficients.

    E le gata i lea, matua i ai lava soʻo se avetaʻavale mafai ona tutoʻatasi siaki lana MSC coefficient o loʻo iai nei.

    Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e asia le 'upega tafaʻilagi aloaia a le PCA (autoins.ru).

    1. Muamua oe manaʻomia e ulufale i le faaiu, igoa muamua ma le patronymic, le avetaavale aso fanau, ma le faasologa ma le numera o le avetaavale laisene (O tusi ua tusia i le Igilisi).
    2. Ona faʻailoa mai lea ole aso na e fuafua e tuʻuina atu ai le tulafono a le OSAGO, ua faʻaulu le faʻailoga faʻamaonia ma oomi le ki o le "search".
    3. Ole faiga ole a faʻagasolo ai faʻamatalaga ma faʻaalia ai le aoga o le MSC coefficient.

    Afai, e tusa ai ma faʻatatauga a le tagata lava ia, i se faʻamatalaga masani, o le tau o le MSC e le fetaui ma le mea na mauaina, e tatau ona uia auala e toe faʻafoʻi mai ai le MSC lea e te manaʻomia e faʻafesoʻotaʻi ai le kamupani inisiua, lea na faʻasalalau muamua ai le tulafono a le CTP.

    Fesili 5. Aisea na mafua ai ona tofia aʻu le MSC sese?

    Muamua lava, o sea le saʻo atonu e mafua mai i ma le laisene ave pasi, pe ana fai e leʻi leva atu. Ona o le mea moni o faʻamaumauga uma a le MSC e aoina i luga o faʻavae o faʻamatalaga i luga o le OSAGO tulafono faʻamuta ua maeʻa faʻasalalau e le avetaʻavale, atonu e leai ni faʻamatalaga e uiga i se avetaʻavale ma se laisene fou i totonu o le database, e ui lava faʻamaumauga i luga o aia tatau muamua, ioe, o le a tumau i le tulaga ma o le a le mouʻesea i soo se mea.

    Pe a suia se laisene ave taʻavale, tauaina ia i le taimi o le lesitalaina o se fou faiga faʻavae, o se faʻamatalaga fesoʻotaʻi e uiga i aia tuai na faia. I le tulaga o le tulafono a le CTP o loʻo i ai se vaega faʻapitoa "tulaga faʻapitoa", lea e tatau ona tusia ai le faʻasologa ma le numera o le laisene muamua.

    I se faʻaopopoga, o le mafuaʻaga o lenei le saʻo atonu avea ma tagata vaega, o lona uiga, o se sese sese o se le mataala faʻatautaia. E mafua ona o le mea moni o faʻamatalaga e uiga i se tagata e masani ona ulufale i totonu o le 'upega tafaʻilagi e se tagata faigaluega inisiua poʻo se sooupu, ae le o se otometi polokalama, o lona uiga e le tatau ona galo e uiga ono ono mea sese.

    Mo se faʻataʻitaʻiga, o mataʻitusi "e" ma le "ё" i le avetaavale igoa atoa e masani ona avea ma maa tuʻia, e tatau i le tagata fai tulafono ona siaki ma le faʻaeteete uma au oe lava faʻamatalaga tusia.

    Afai o le avetaavale ua ulufale i le tele o inisiua tulafono faʻatasi i le taimi e tasi, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a ia aveina ni taʻavale eseese, e mafai foi lenei mafua ai se sese fuafuaina o le MSC... E mafua ona o le mea moni e iai le ono mafai ona seti eseʻese eseʻesega o tulaga ole MSC mo le tasi avetaʻavale i ni tulafono eseese.

    E tupu foi le kamupani inisiua taofi ana gaioiga e aunoa ma le fesiitaʻiina o faʻamatalaga i le AIS RSA system, o se faʻaiuga e le o lisiina ai iina.

    Fesili 6. Faʻafefea ona ou faʻasaʻoina le sese le KBM faʻamaumauga i totonu o le database ina ia mafai ai ona taofia laʻu faʻaputuputuina paʻu?

    Muamua e te manaʻomia le faʻamautinoa le taimi na faia ai se mea sese i le fuafuaina o le MSC coefficient, aoina uma aiaiga tuai ma toe faitau le MSC oe lava, talu ai, paga lea, e le o faʻailoa mai ia latou.

    E tatau ona manatuaina o faʻatonuga tutusa mafai ona suia i vaitau eseese, o lea e tatau ai ona faʻatatau i le Tulafono o le Faletupe o Lusia "Ile aofaʻiga maualuga o fua faatatau o fua o inisiua ma aufaʻatatau o tau o inisiua ....... inisiua o le vaʻaiga lautele o tagata e anaina taʻavale»Poʻo tau o inisiua a le OSAGO i le taimi o le lesitalaina o tulafono taʻitasi. O faʻamatalaga uma e mafai ona maua i nofoaga faitele i luga ole Initaneti. Sili atu e amata i le lata faiga faʻavae tuuina atu.

    Le mea sili, afai e te faʻatusatusaina le tau o le faʻavae faiga faʻavae ma le faʻamaumauga o se faapitoa fuafua i tausaga uma ina ia aloese mai mea sese, ona mafai lea ona latou fuafuaina i se taimi faʻatulagaina.

    Afai ua maua se mea sese, ona tatau lea ona e faʻafesoʻotaʻi le kamupani inisiua na faia lenei mea sese. Afai a maeʻa ona siaki le mea sese ua faʻamaonia, latou te mafaia e faamalosia faʻasaʻo le faʻamaumauga i totonu o le database, e masani ona faia i totonu 2-3 (lua pe tolu) aso.

    Afai o le tulafono faʻavae ma sese faʻamaumauga ua le toe aoga, lona uiga naʻo le tagata inisiua na tuuina atu e mafai ona faʻasaʻo le faʻamaumauga.

    Taua! E tusa ai ma faʻamaumauga a le PCA, latou te le mafaia ona suia ia faʻamatalaga i totonu o le database; o le mea lea, o le ulufale saʻo atu ia latou e masani ona leai se uiga.

    ae, e tele taimi mataupu pe a le mafai ona faʻafesoʻotaʻi le tagata inisiua na faia se mea sese, ona o le faʻamutaina o ana gaioiga. I lenei tulaga, e foliga mai e le mafai ona faʻasaʻo le faʻamatalaga a le MSC. O isi kamupani inisiua o le a mumusu e faia lenei mea, ma o le a tali PCA e leai se avanoa faapena. O le mea lea, e le tatau ona le amanaʻiaina e se tasi le toe faʻavasegaina tatau o le tau o le tulafono a le CTP.

    ae, e aoga lava le taumafai e faila se faitioga ma le PCA, faʻamatalaina le tulaga ua tupu. Ioe, e manaʻomia muamua ona e tuʻuina mai faʻamaoniga o lau saʻo ma le sese o faʻamatalaga i luga o le KBM i le database.

    Ina ia faia lenei mea, oe manaʻomia le tuʻuina atu muamua inisiua faʻavae, faʻatasi ai ma kopi ma tusi faʻamaonia mai tuanaʻi tagata e ana faiga faʻavae e leʻi faʻaleleia le taʻavale ma e leʻi totogiina oe mo inisiua na tupu... Ma lafo atu se faitioga i le tulaga o se faʻamatalaga faʻatasi ai ma pepa faʻamaonia i le PCA. Ina ua uma ona taliaina le tusi talosaga, o le a amata ona latou malamalama i le mataupu.

    O le tusi talosaga e tatau ona aofia ai faʻamatalaga nei:

    • Igoa atoa;
    • Laisene laisene faʻamaumauga (faʻatasi ai ma le kopi faʻapipiʻi);
    • Afai e tele avetaʻavale e ofi i tulafono faʻavae, ona kopi lea o tusifolau o tagata uma na faʻatagaina ona tuʻuina se taʻavale.

    Fesili 7. Mafai ona ou sefeina le tau faʻaputuputuina pe a ou faia se faʻalavelave?

    I nisi tulaga, oe mafai, ona o le mea moni o le taimi nei tulafono aiaia ai mo le aloaia avanoa o le lesitalaina o se faʻalavelave i luga o le taimi tonu, aunoa ma le auai o le alatele leoleo ma le inisiua kamupani.

    Ma tamaʻi mea ua faʻaleagaina, faʻapea, maosiosiosiosiosi, le tau o le lipeaina o le a tau 1-2 afe rubles, e mafai ona feutanaʻi ma le tagata aʻafia e uiga i le totogiina i le taimi tonu, ae sefe lona ma lona taimi, talu ai e te le tau faʻatali mo le au leoleo leoleo auala ma tusia pepa mo le inisiua kamupani e toe faʻaleleia le taʻavale.

    E alu e aunoa ma le faʻapea o sea filifiliga e naʻo le taimi e aoga ai pe a le o le afaina, a leai o le totogiina mo le toe faʻaleleia atonu e sili atu le taugata nai lo le leiloa paʻu i le OSAGO.

    Inisiua noataga taʻavale e le gata o se tulafono faʻamalosia mo le taliaina e aveina se taʻavale, ae o se mea tatau tuutuuga mo le puipuia o oe lava ma puipuiga o isi auala auala mai tupe leiloa. o lea Faʻavae OSAGO - ole faʻalavelave faʻafuaseʻi lenei mo soʻo se tasi e ana taʻavale.

    I le faaiuga, matou te fautua atu e maimoa i se vitio e uiga i eseesega ma mea e tutusa ai i le va o le moni ma le le tonu CTP tulafono faʻavae ma pe faʻafefea ona iloa se pepelo:

    Mai lenei tusitusiga, na e aʻoaʻo ai le tulafono a le CTP, pe faʻafefea ona fuafua lona tau, ma pe faʻapefea ona le avea oe ma tagata aʻafia i tagata taufaʻafefe i le maketi o inisiua taʻavale. O lenei e mafai ona e filifilia tulaga sili ona lelei ile kamupani inisiua e fetaui ma oe. Ma i le tulaga o le masalosalo e uiga i le ulua inisiua o OSAGO, oe aʻoaʻo pe faʻafefea ona e siakiina le faʻavae mo le moni i le numera i le faʻavae i le PCA.

    O se fesili mo le au faitau!

    O fea (o fea kamupani inisiua) e te faʻatau ai se OSAGO tulafono? Ua e feiloai ma taufaasese o tulafono a le CMTPL?

    Matou te moomoo ia manuia oe ile ala ma sefe saogalemu, o le a fesoasoani ia oe e sefe ai lau tupe!


    Le au faitau pele o le upega tafailagi mekasini "Manatu mo le Ola", matou te matua fiafia pe a fai e te tuʻuina atu ou manatu e uiga i le autu o le lolomiina i lalo. Seia oʻo i le isi taimi!

    Pin
    Send
    Share
    Send

    Tuua Lau Faamatalaga

    rancholaorquidea-com