Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Tusifolau faaeletoroni i Lusia

Pin
Send
Share
Send

I le tele o atunuu i le salafa o le lalolagi, pepa pepa ua suia e ala i ala faaeletonika. O lenei tulaga faavaomalo na tosina mai ai le fiafia o le malo o Lusia, o latou sui na faia le tele o talosaga e sui ai le tusifolau masani.

E tusa ai ma le manatu, o le faʻailoga pepa faʻamaonia o le a tuʻufaʻatasia ia faʻamatalaga o loʻo iai nei i pepa eseese ma tusi pasi, e aofia ai: o se tusi folau o se tagatanuʻu o le Malo o Rusia, TIN, SNILS ma UEC.

O faʻamatalaga e uiga i le lata mai o se pepa fou o loʻo sosolo, na faʻatupuina ai le tele o talanoaga, aua o le tusi folau faʻaeletoroni, faʻapea foʻi ma mea laiti o lana ata, o loʻo avea pea ma mea lilo i tagata uma. O le mea lea, i le aso tusitusiga o le a ou tatalaina le pupuni o faalilolilo ma faʻasoa faʻamatalaga e uiga i lenei oloa fou.

O le a le tusi folau faaeletoroni

O se pepa e faʻailoa mai e le malo, o se pepa na faia i le pepa iila. O faʻamatalaga a lē e ana e tuʻuina atu i le eletise ma foliga vaaia. Nisi o faʻamatalaga ua faʻailogaina ma avea avanoa pe a suʻea le malamala.

O luma o le kata o loʻo iai ma oe lava faʻamatalaga e uiga i lē e ana.

  • Igoa Atoa.
  • Itupa;
  • Nofoaga ma aso fanau;
  • Aso o le tuuina atu ma le aloaia o le pepa aloaia;
  • Numera ID

I le agavale o se ata lanu. I le itu taumatau o le lona lua, laʻititi, ata na tusia i leisa. O ata uma o loʻo i ai le tele-layer fausaga ma puipuia lelei le pepa mai le faʻasese.

I tua atu o loʻo iai le ata faʻaeletise ma le numera o le pepa. E le gata i lea, o faʻamatalaga faʻaopopo ua faʻaalia ii:

  • Faʻatonuga o le pulega na tuʻuina atu le pepa;
  • Faʻamatalaga i leoleo o tamaiti i lalo ole 14 tausaga.

O le eseesega autu i le va o le tusi folau eletise ma le pepa auala o se masini-faitauina faʻamaumauga aofia ai ma mataʻitusi ma fuainumera. O ia lea na te faʻamaonia le faʻailoga.

I le talosaga a le ana, pe a tusia le pepa, o le TIN ma SNILS o le a faʻailoa i le itu i tua, ma isi faʻamatalaga o le a tuʻuina i totonu o le malamala: toto vaega, inisiua numera, faletupe.

Faʻamatalaga ata vitio

O afea o le a amata ai ona latou tuʻuina atu

O le faalauiloa tele na tolopoina ia Mati 2018.

Na faamaonia e le malo o Lusia le ata faataitai o le tulafono i le faaulufaleina o tusi folau faaeletonika i tua i le 2013, ae mo mafuaaga eseese, o le taimi na tuuina atu ai le faamasinoga na toe tolopo lava. O le avanoa faʻapitoa e faʻatino ai le poloketi na aliali mai i le maeʻa ai o le 4 tausaga.

I le taimi o sauniuniga, na feagai le au ofisa ma le tele o toatuga i le agai atu i le latou sini pele, ma o uiga o tagata Lusia i suiga na iu ina le mautonu.

O loʻo aʻafia le malo i le fofoina o mataupu tau le mafaufau ma faʻatekinolosi, ma le tusiaina o tusi resitala tuʻufaʻatasi.

Le lelei ma le leaga o le tusi folau

I le lumanaʻi lumanaʻi, o le a lagona e tagata Lusia le fiafia i le alualu i luma ma o le a auai i le faʻamatalaina o sosaiete. O loʻo matou talanoa e uiga i le faʻaulufaleina mai o tusi folau eletise i le faʻasalalauina. Lenei talafou o loʻo talanoaina ma i le gasologa o le tele o talanoaga na mafai ai ona iloa le lelei ma le leaga itu o le pepa.

Lelei

  • Faigofie. E tusa ai ma lona tele, lea e ausia tulaga faʻavaomalo, o le tusi folau eletise e leai se eseʻesega mai se kata pisinisi poʻo se faletupe. Ma o se tusitusiga fou e mafai ona ofi i totonu o se ato tupe.
  • Anagata E le pei o se tusifolau masani, o se tusi folau eletise e iloga i le faʻateleina le teteʻe atu i masini faʻaleagaina ma le susu.
  • Galue e tele. O le ID fou o le a tuʻufaʻatasia faʻamatalaga aloaia mai le tele o matagaluega ma, pe a manaʻomia, e mafai ona faʻaaogaina o se pine.

Minus

  • Faigofie o le faafoliga pepelo. Faia o se linden pepa tusifolau manaʻomia faigata mea lolomitusi ma pepa faapitoa. E faigofie atu ona fai se pepa iila i tuʻuga tuʻaiga. Ma o le a leai ni faʻafitauli i se tagata atamai e faʻapopoleina i le faʻaulufaleina o faʻamatalaga biometric i totonu o se pepa pepelo.
  • Suia taimi. E tusa ai ma tulafono o iai nei, ole toe suia o pepa e iloagofie ai pepa e faia ile 20 ma le 45 tausaga. O le "fata ola" o le mea fou o 10 tausaga.
  • O le tele O se tasi tulaga lelei o le tusi folau eletise o loʻo i ai i le taimi e tasi lona le lelei. Ona o lona tele, e sili atu ona faigofie le leiloa o sea pepa.

E le tumau le alualu i luma ma o le tele suia o tusi folau o le a mautinoa lava e tupu i se taimi lata mai. Ae o tagata Lusia e naʻo le faʻamoemoe o le taimi lena o le a faia ai e le malo mea uma e tatau ai ina ia puipuia le pepa fou.

Faʻamatalaga ata vitio

Le tala a le lotu

I le taimi nei, o tagatanuu uma o le Malo o Lusia na fausia se manatu e uiga i le faalauiloaina o tusifolau tusifolau i le faasalalauina, ma o faifeau e leai se tuusaunoa. E lelei lea, aua o manatu ole lotu e faʻaaloalo iai le toʻatele. O le a le manatu o le ekalesia?

O nisi Kerisiano talitonu faʻafesoʻotaʻia le tuʻuina atu o tusi folau eletise ma le faʻamaufaʻailoga a le Anetikeriso. Latou fesoʻotaʻi ma ia se laina faʻailoga, lea, pe a puʻeina se ata faʻanumeraina mo le faʻailoaina, e faʻaaogaina i se leisa i le muaulu o le ata.

O finau mai isi patele o le tusi folau eletise o le a matua afaina ai se tagata. O le malamala o loʻo faʻaauupegaina ai le pepa fou o le a avea ma fale teuoloa o faʻamatalaga taua uma e uiga i le anaina. O loʻo matou talanoa e faʻatau, femalagaaʻi, pisinisi ma isi vaega o gaioiga. Ma o nei faʻamatalaga uma o le a paʻu atu i le umiaina o se tagata ma avanoa i le lesitala. O lona iʻuga, e maua e tagata Lusia uma le matagofie o le faʻatonutonu.

Faʻafefea ona teʻena se i-tusi folau

Sitiseni o le Rusia Malo e fiafia i le fesili o le faamalosia faamalosia le suia o le pepa. O le taualumaga e ofo fua. Mauaina o se tusifolau fou o se mataupu o le faʻafaigofieina, aua e sili atu ona faigofie le teuina faʻamatalaga i luga o le tasi auala nai lo le faʻagaioia ma le tele o pepa.

O tusifolau faaeletoroni i Lusia o le a amata faamamaluina i le tautotogo o le 2018. Mo le isi 7 tausaga, o le a tufatufaina pepa fou faʻatasi ai ma isi pepa.

Mo le tuuina atu o se eletise ID, oe o le a totogiina se totogifuapauina, le aofaʻi o lea e leʻi fuafuaina lava. Ina ia maua se pepa, ua lava le faʻafesoʻotaʻi o le ofisa o le tusi folau ma tusi se faʻamatalaga. E le o toe mamao ae mafai ona faʻatumu pepa i luga ole laiga, i luga ole faitotoʻa "State Services".

Aoteleina. O aso nei tagata soifua ua faʻateleina ona faatofuina i le lalolagi o eletise ma komepiuta tekinolosi. Faatasi ai ma lenei i le mafaufau, o le naunautaiga a le malo i le tausisia o taimi talafeagai tatau. E naʻo le taua e sauni ai tagata mo ia suiga ma vaʻaia le saogalemu o tagatanuʻu.

Ae mo le faʻatonutonuina o le puleaina, pei o aʻu, ua naʻo tali a le fefe, talu ai o lo tatou alualu i luma o tekonolosi e leʻi oʻo i lenei tulaga. Ia maua se laki!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Unaloto Fonua 2018 (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com