Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

O le a le aitalafu a tagata faʻatau

Pin
Send
Share
Send

Ole a le aitalafu ole tagata faʻatau? Tagata nono faʻaaogaina o nonogatupe faletupe mo tagata taʻitoʻatasi o loʻo saunia mo soʻo se oe lava fuafuaga - mai le faʻatauina o oloa anagata i le totogiina mo aʻoga ma auaunaga faafomaʻi, lipea ma faʻamaeʻaina galuega.

O aitalafu taʻavale ma mokesi fale e masani ona taʻua o nonogatupe a tagata. O le a sili atu le saʻo o lona uiga o tagata faʻatau nonogatupe naʻo le tolopo i le totogiina o oloa ma tautua poʻo le tuʻuina atu o tinoitupe e aunoa ma le faʻamaʻotiina o le mafuaʻaga mafuaʻaga. O le faletupe e tuʻuina atu le aofaʻi i le tagata faʻatau atu le mea talafeagai pe tuʻusaʻo i le tagata nono, ma le tagata nonoina totogi totogi tului mo le faʻaaogaina o tupe.

Ituaiga o nonogatupe tagata faʻatau

O loʻo faʻatupeina ni nonogatupe i le teritori o le faʻalapotopotoga i fefaʻatauaiga i vaega o le faʻatau atu o auaunaga tau tupe faʻatau atu a le paʻaga faletupe. O le tagata faʻatau e foaʻi se vaega o ana ia lava tupe, ae o le isi o loʻo ufiufi e le faletupe. O lona iʻuga, e le aitalafu le tagata faʻatau i se faʻatau, ae le o se faleoloa, ae o se fale fai aitalafu.

Polokalame nonogatupe e leʻo faʻamoemoeina mo le faʻaaogaina o tupe e aofia ai le tuʻuina atu o tinoitupe i le kesi a le faletupe poʻo le lafoina o uaea i le teuga tupe a le tagata nono. E mafai e le tagata nonoina tupe ona faʻaaluina ia mea i lana pule faitalia. O ia nonogatupe, faʻalagolago i le ituaiga ma manaʻoga faʻatulafonoina, ua vaevaeina i collateralized ma unsecured, puipuia ma unsecured.

Faʻamoemoeina i le saoasaoa o le faʻagaioiga o le tusi talosaga ma le tuʻuina atu o tupe, latou te tuʻufaʻatasia ai tulaga masani aitalafu a tagata faʻatau, na tuʻuina atu i ni nai aso, ma faʻaalia ni aitalafu - faʻaopopoga o nonoga tupe o loʻo faʻasalalau i ni nai minute poʻo itula.

O ai e mafai ona ave se aitalafu a tagata faʻatau?

Sitiseni o le Malo o Lusia o loʻo faʻamalieina manaʻoga mo tagata nono tupe e mafai ona faʻamoemoe i aitalafu a tagata faʻatau i faletupe a Rusia.

O le taua filifiliga filifiliga o tausaga ole tagata o tausia. Nonogatupe ua faʻatupeina mai le tausaga o le 21, ae o nisi faletupe ua sauni e galulue ma laiti vasega o tagata nonoina ma tuuina atu tupe mai le 18 tausaga. Nonogatupe e totogi ai aʻoga mafai ona maua i le tausaga o le 14, pe a fai o tagata matutua aiga ma se mautu tupe maua ma aloaia galuega ua lesitalaina o ni-nono.

O le tapulaʻa maualuga, ae e te leʻi ausia le mea e tatau ona totogi e le tagata nonoina le aitalafu ile faletupe, e faʻatapulaʻa ile tausaga o le litaea ile matua - 55 mo fafine ma le 60 mo aliʻi.

E leʻo faletupe uma e faʻavasega ma sauni e ofo le penisiona le avanoa e faʻaaoga ai nonoga tupe seʻia oʻo atu i le 65-70 tausaga, tusa lava poʻo le a le itupa. O nisi faletupe o loʻo faʻatupeina ni nonogatupe e oʻo atu i le 75-80 tausaga faʻatasi ai ma isi faʻaaliga faʻaopoopo i le tulaga o tagata soifua ma inisiua soifua maloloina.

O manaʻoga mo le lesitalaina ma le nofoaga moni o le nofo ai o se ono mafai ona nonoina tupe e eseese foi. O nisi faletupe e oʻo lava i le filifiliga o tagata ma faʻasalalau aitalafu naʻo le lesitala tumau i totonu o le nuʻu e apalai ai se nonogatupe. O isi e sili atu ona faʻamaoni ma talia talosaga e oʻo lava i le le tumau o lesitala i soʻo se itulagi o le atunuʻu. O le vaitaimi ole lesitala le tumau e le tatau ona sili atu ile umi ole nonoga tupe.

A iloiloina se tagata nono tupe, o le solvency e taua tele.

E taua le lava o tupe maua aloaia e ufiufi ai aitalafu aitalafu i le faletupe, i le amanaʻiaina o le faʻaopoopoina tului ma komisi mo le tautuaina o le nonogatupe.

Aloaʻia galuega aloaia ma galuega poto masani a itiiti mai 6-12 masina e manaʻomia. A leai, o le a musu le faletupe.

O a tuutuuga oe mafai ona maua ai se aitalafu tagata faʻatau?

O le aofaʻiga o le nonogatupe e faʻamoemoe i le tulaga o tupe maua, collateral ma le igoa taʻuleleia o le tagata nono tupe. A faʻamautuina fanua faʻatau fale, o le aofaʻi e mafai ona oʻo atu i le 10 miliona rubles, ma le mautinoa - 3 miliona rubles, a aunoa ma le faʻamaoniga o le a mafai ona ave e le sili atu i le 300-900 afe rubles. E i ai tuʻusaʻoga, o le tutusa Sberbank o Lusia faʻasalalau e oʻo atu i le 1.5 miliona rubles i le au faʻatau o loʻo iai nei mo le 5 tausaga e aunoa ma ni tusi pasi ma ni faʻamaoniga faʻaopopo.

O loʻo tuʻuina atu le taimi e nono ai tagata mai le 1 masina i le 7 tausaga. O se nonogatupe le mautinoa o le a le tuʻuina atu mo se vaitaimi e sili atu i le 1-3 tausaga, ma se faʻamaoniga - mo le 3-5 tausaga, faʻatasi ai ma se taʻutinoga o le fesiitaʻi ma le faʻagaeʻetia meatotino - e oʻo i le 7 tausaga.

Ole tau o nonogatupe a le au faatau e eseese ile 15-50% ile tausaga, fuafua lava ile tuutuuga ole faletupe ma le tulaga ole aitalafu.

O a pepa o le a manaʻomia

O isi taimi e lava ai le tusifolau e faʻaiʻu ai se maliega o nonogatupe, o le ala lea e avatua ai ni aitalafu manino. O le tele o taimi, e manaʻomia ni pepa faʻaopoopo e faʻamaonia ai le tagata o loʻo ia talosaga - o se laisene ave taʻavale, o se tusifolau mai fafo, o se tusi pasi o penisiona, o se tusi pasi e faʻatonuina ai le TIN, ma isi mea. Faʻatasi ai ma se nonogatupe puipuia, pepa faʻamaonia mo le tagata e faʻamautinoaina poʻo pepa o ulutala i le mataupu o le tautoga e manaʻomia.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Italian Grammar Prepositions - IN vs NEL and DI vs DA Explained (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com