Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

O a ofuvae mo ofu ofu, o se aotelega o toso-mai faʻataʻitaʻiga

Pin
Send
Share
Send

I le fesoʻotaʻiga ma le malosi o le atinaʻeina o meaafale alamanuia, fou fou masini masini mo ofu ma lavalava ua aliali mai e fausia ai le mafanafana i le olaga o tagata. O se tasi o mataupu autu mo le faʻatumuina o le potu i totonu o meaafale, tausiga o le faʻatonuga ua avea ma drawer mo se ofu teu ofu, lea e faʻaititia ai le tagata faʻatau taumafaiga a o faʻagaioia.

Faamoemoega ma foliga vaaia

O le matata eseese galuega o le mamanu o le saunia faigofie ma vave faʻamalolo le tumau o sili atu ma le tasi oloa i le taimi. Faʻafetai i le faʻavaomalo faʻamauina, o le ofuvae tautau mafai ona faigofie ona toso i fafo, e le tele se avanoa, lelei mo se lavalava ma faʻamalama faitotoʻa, se ofu faʻaofuofu, se maʻa.

O le faʻatautau tautau e sili atu ona aoga nai lo le masani ai, o se lautele unai faiga i luga o taiala polo e maua ai se malu, sologa lelei agai i luma gaioiga. La latou iloga iloga o le maualalo ma maualuga lautele lautele, lea e mafai ai ona filifilia se ofuvae mo le tagata lava tapulaʻa o le kapeneta.

O tautau mo ofuvae i totonu o pusatu ma slats o le umi lava e tasi ma atoa pe faʻaopopo faʻalautele o loʻo faʻapipiʻi le mea o le maualuga o le potu mo lavalava o 120 - 130 cm, o le loloto o le afifi e eseese mai le 600 i le 1000 mm. E matua talafeagai ma faigofie e teu ofuvae, ofuvae, sikafu, stoles luga o ia masini, ua lava na o le toso ese mai le masini.

E taua le iloa afai o le loloto o ofu e laʻititi ifo i le 53 cm, e le fautuaina la le toe faʻatuina o meaafale e faʻapipiʻi ai. Afai o le kapeneta tino e faia i chipboard, le mafiafia o lea 2.5 cm, ona faʻapitoa dowels e faʻaaogaina mo mautu faʻamau.

Ituaiga

O se apa toso mai fafo pusa mo le faʻaaoga tatau o le avanoa i totonu e maua ai se atoa vaʻaiga o mea uma i luga. Fonotaga tulaga maualuga tulaga faatonuina, e faʻatagaina ai oe e teu se tele aofaʻi o lavalava i se tulaga faʻasaʻo, e le matua fufusi. Ofuvae i lenei tulaga, aua le maanuminumi, i taimi uma a foliga lelei. Lelei o le retractable auala:

  • teuina tatau;
  • faigofie ona faʻaaoga;
  • Aveesea o faʻasesega o le masini pe a utaina;
  • malamalama, gaioi gaioi.

O le faigofie ona ofi i ofuvae o ofuvae i totonu o le pusa tu e faalagolago i le natura o le ata. E masani lava o le tautau o le ofuvae o se faʻavaʻa faʻatumuina ma transverse tubes, o loʻo i ai silicone mama o loʻo tu ai, e puipuia ai fafo ofu mai le seʻe. E tusa ai ma le faʻatulagaina o laʻau, e mafai ona tasi itu, lua-itu, tuʻufaʻatasia, gaugau.

Pe a fuafuaina le faʻatumuina totonu o kapoti vaapiapi 60 cm le lautele, o se toso-i fafo pa faalava e masani ona faʻaaogaina, lea ou te tuʻu ai faʻatautau - trouser clip poʻo se ili foliga foliga.

I le nofoaga

O le toe toso fesoasoani, fuafuaina mo tulaga masani meaafale, mafai ona faigofie faapipiiina i soʻo se kapeneta i tulaga eseese, e aunoa ma le faʻalavelave i le faitotoʻa gaioiga. Faigofie ma puupuu, latou te faʻaaogaina e aunoa ma ni masini faʻaopoopo e maua ai ni mea. O le fiafia i le faʻaaogaina e faʻamoemoe i le tulaga saʻo o le module i le kapeneta.

E masani lava o tautau i fafo tautau o loʻo faapipii i le fata pito i luga pe i luga o le tasi pe lua itu o le potu. O le sili ona talafeagai ma tamaoaiga o lo latou faʻatulagaina lateral. Faʻapipiʻi mau i le puipui, o le ata e le faʻaaluina tele avanoa i lalo o le ogatotonu pa, faigofie toso mai i fafo, maua saoloto avanoa, talafeagai tuʻuina o lavalava.

I luga o le fata

I luga o le kapeneta puipui

E ala mounting metotia

O le faʻatautau mo ofuvae e faʻaauupegaina i tusi faʻataʻitaʻi e mafai ona tatalia avega mamafa, e faʻailoa mai e le vave, faigofie ona faʻapipiʻiina, ma le leai o se faʻalavelave. O faʻamau e masani ona manaʻomia, o ni taʻavale faʻasolosolo ma se faitotoʻa latalata pe faʻapipiʻi.

Telescopic taiala, galulue ma polo, maua atoa faʻalautelega o le fausaga, o loʻo faʻapipiʻi faʻatasi i le itu aupa o meaafale faʻaaogaina faʻapitoa dowels, e le manaʻomia fetuʻunaʻiga. O le i ai o kapoti tapuni faʻatagaina oe e faapipii totoga i le pito i luga, faia o le masini vaʻaia. O le lelei o taʻiala e sologa lelei, faʻatuatuaina.

E ala i mea

Aso nei, fou tekonolosi faʻaleleia le matagofie ma faʻatinoina meatotino o uamea mo le gaosiaina o feaveaʻi faʻatautau ma a latou vaega. Tagata gaosi oloa, tausisi i faʻataʻitaʻiga, maofa i le fou ma aoga o oloa. Faʻaaogaina o le chrome plating, o le silicone ufiufi fausiaina se luga luga o ie e puipuia le ofu mai le seʻe, faʻateleina le tulaga o le mafanafana. O le tautau ofuvae ua faia:

  • faia i alumini;
  • uamea;
  • palasitika anagata;
  • i se tuʻufaʻatasiga o uʻamea ma palasitika.

Tagata gaosi oloa, i le amanaʻia o manaʻoga o aso nei, na vaʻaia lelei uiga matagofie o mea, fausia matagofie paʻepaʻe, sinasina, enaena, siliva, uliuli mo teuteu teuteu teuteu.

Polokalame palasitika e manatu e sili ona māmā ma tau le aoga; i lalo o avega mamafa latou te mafai ona oʻo i suiga ma malepe. Tau maualalo tautau manaʻomia faʻaeteete ma le faʻaeteete.

Laupapa

Uamea

Palasitika

Fua

O le lautele fetuutuunai fetaui ma meaafale tulaga. Mo se puipuiga ma le malu puipuia o mea, o le uta o le 15 i le 20 kg e fautuaina. A o le lapoʻa tele o le kapeneta o le 30 i le 80 cm le lautele, ua faʻatagaina e faʻaaoga se module ma tubes mai le 4 i le 7 pcs. E masani lava faʻavaʻa ma ni numera o faʻamau e gaosia:

  • i le umi mai le 250 - 600 mm;
  • i le mafiafia uʻamea mai 0.8 - 1.2 mm.

O le alu i tua ma luma o gaioiga o ofuvae e faia e ala i le fa manifinifi uʻamea faʻamaumauga ma palasitika rollers. Uma fausaga vaega e matua teteʻe atu i le pala ma abrasion i so o se mounting nofoaga i le kapeneta, maua lamolemole ma filemu gaioiga.

Le mea e vaʻai i ai pe a filifilia

O se ofuvae uʻamea e masani ona i ai ma tumau ai pea o se tasi o le autu uiga o soʻo se ofu. O se masini faigofie e faʻatagaina ai oe e taofia uʻamea uʻamea, e aloese ai mai ni maanuminumi laiti ma gaugau i luga o le ie. O isi taimi, afai e te filifilia le faʻatautau sese, e mafai ona e faʻaleagaina ou lavalava. O lea la, o le toso-i fafo tautau e faʻaaogaina na o mo le kapeneta ma e faʻaaogaina e pei ona fuafuaina e le kamupanī. O le mea lea, pe a faʻatau, e tatau ona e mafaufau:

  • lelei mea;
  • fausaga fausaga;
  • lapoʻa ma numera o faalava;
  • o le i ai o kilipa i uili;

O le mafuaaga lena, pe a filifilia, e aoga le amanaʻia o mea taua e pei o le aofai o ofuvae ua fuafuaina e teuina, o lenei o le a le sili atu i le ono mamafa o le avega o loʻo i ai ofuvae. I se faʻaopopoga i la latou faʻamoemoe tuʻusaʻo, o ofuvae e masani ona faʻaaoga e teu ai fusipaʻu, solo, fusiua ma sikafu.

E tatau foi ona le faʻapipiʻi le faavaa, o le mamao i le va o faʻamau e le tatau ona sili atu pe laʻititi ifo nai lo le faʻatulagaina tapulaʻa. O tootoo latou lava e tatau ona ufiufi i enamel, maua se mafolafola laugatasi luga. Soʻo se ituaiga o tautau-i fafo tautau e tatau ona ofi i le tele o ou lavalava. O le iloaina o le le lelei o le retractable sisitema ma ua aʻoaʻo pe faʻapefea ona teu ofuvae, e le mafai ona e popole e uiga io latou foliga matagofie.

O le suti pisinisi o se vaega taua o ofu o le tamaloa. O le teuina saʻo o mea taugata o le iai lea o se pusa tuʻu avanoa, faʻataʻavale faʻapitoa, e le gata ina faʻasaoina ai foliga vaaia lelei o lavalava, ae faʻapea foi ona puipuia ai latou mai le pefu, aua neʻi faʻatagaina ni ofu e toe pala. Mo ofuvae o loʻo iai le faʻatautau faʻapitoa ma ni uʻamea uʻamea se lua poʻo se tosoina toso ofuvae e tuʻuina i totonu o le pusa tu, ma o le a teu lelei ai foliga o ofu i fafo ma o le a le olopalaina ai.

O le tausiga lelei ma le tausisi i le teuina o tulafono e faʻaititia ai le tau o le faʻamamagoina faʻamamago, faʻafoligaina, ma le toe faʻaleleia o le fausaga o mea. O se suti pisinisi i totonu o se kapoti o le a taofia lona foliga foliga lelei mo le tele o tausaga. O le i ai o mea masani, talafeagai mea a le fale e faʻafaigofie ai ona teuina au mea e te fiafia iai, faʻamafanafana foliga, faigofie, sologa lelei o le olaga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Tama Samoa.. Sefo Hansen MIX 2016 (Mae 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com