Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻalelei fale - faʻatonuga ma fesoasoani

Pin
Send
Share
Send

Faʻamamaina ma le gaʻo i le fale o le a aveʻesea ai le manaʻomia lauulu mo se taimi umi. Faʻafetai i le solo, e le mafai ona e popole e uiga i le tafi mo le 3 vaiaso, e taua mo malaga uumi, aso malolo ma se tamaloa poʻo uo.

Faʻatonuga faʻaeteete

O le potu e faʻatino ai le taualumaga e tatau ona faʻamalieina manaʻoga tumama mo le tumama. Amata mai puipui i totonu o le potu, faʻaiʻu i mea faigaluega.

I luma o depilation, e aoga e faamasani oe lava i le contraindications:

  • maualuga maualuga suka suka;
  • alatoto;
  • faʻateleina o faʻamaʻi paʻu;
  • susulu o le la;
  • manuʻa i luga o le paʻu;
  • matua;
  • maʻito

O le aliaʻe o maʻi ina ua mavae waxing o se mafuaʻaga mo le vave asiasi i se fomaʻi ma se faʻamaoniga. E i ai tulaga iloa o se faʻaletonu tali atu i le vailaʻau aofia ai i le tuufaatasiga.

Faʻafefea ona sauniuni mo le faʻamautuina ma ituaiga o gaʻo

Faʻamaʻaina e faia pe a o le lauulu umi paʻu i le 3 mm. Fautuaina e le au Kosmetologists e aveʻese i latou i le maualuga o le 15 mm, a faʻapea a leai, e maualuga le avanoa e ono sosolo ai i totonu. Ae le i faia le sauniga, e fautuaina e ave le faʻamalū o le taele faʻatasi ai ma ni suauʻu manaʻomia, ma faʻaaoga se fufulu e aveʻese ai ni vaega ninii o le epidermis ma faʻalelei le paʻu.

Ae le i faʻatauina oloa, faitau le iloiloga, ma ia mautinoa e leai ni afaina o le tino ma le ita i mea o loʻo i totonu o le tuʻufaʻatasiga. E mafai ona e siakiina teuteuga i le tulimanu o le tulilima.

O le filifiliga o le talafeagai metotia faʻalagolago i le eria o le a e faʻamoemoe e aveʻesea le manaʻomia laʻau. E 3 ituaiga: vevela vevela, mafanafana solo ma malulu faasolo. Aveʻese vevela i vaega faʻapitoa lava maaleale: luga o foliga, i totonu o lima, uila. O totoe o le tino e togafitia ma le mafanafana. E faʻaaoga le wax strips mo le toe faʻafouina o lauulu i vae. O mea faigaluega manaʻomia mo ituaiga taʻitasi o loʻo faʻaalia i le laulau.

Lolo vevelaLolo mafanafanaSolo malulu
Losi / faʻasusu aʻo leʻi faʻatonuinaLosi / faʻasusu aʻo leʻi faʻatonuinaLavalava fasi pepa
TalcLolo mafanafana i totonu o katuniLafo-faʻasologa solo soloina
Solo soloVoskoplav mo katuniʻu
VoskoplavFasi ie
Laʻau laupapaKulimi poʻo le suauʻu pe a maeʻa faʻapipiʻi
Kulimi poʻo le suauʻu pe a maeʻa faʻapipiʻiLafo-faʻasologa solo soloina
Lafo-faʻasologa solo soloina

Faʻafefea ona aveʻese le solo peʻa faʻamamaina

O le aveʻeseina o solo e masani ona misi pe leiloa mai i le afifiina. Ona faʻaoga loa lea o sui.

  • Losi, faʻapipiʻi pe a maeʻa le faʻapipiʻiina.

E faʻapea foi ona faʻamatuʻu atu e le au gaosi oloa tupe O vailaʻau i le tuʻufaʻatasiga e le tuʻua se lagona pipiʻi ma gaʻo.

  • Kulimi pepe

O le kulimi pepe kulimi masani e faʻamamaina ma aveʻese toega o faʻasolo. A faʻasusu le paʻu, solo ese ma solo solo masani.

  • Sunflower, olive poʻo le suauʻu pepe.

Faasusu le fusi i le suauʻu, apalai mo le 5 minute i nofoaga mau, ona solo ese lea.

Aua le fufulu ese fasi meaʻai pipii i le fasimoli vai, aua o le a faʻamaluluina ma faʻamamaina le solo. Taumafai e faʻamafanafanaina i luga ma se lauulu o le a le galue foi, o lenei e tumu i mu ma le itaitagofie.

Lauulu vevela vevela - laasaga ma lea laasaga fuafuaga

E faʻaaogaina le solo vevela e aveʻese ai ni lauulu talatala ma talatala. Ole faiga e fai lava si tiga, aua ole maualuga ole vevela e tatalaina ai pores ma e faigofie ona aveʻese lauulu. Ae ui i lea, faʻaeteete aua neʻi faʻaleagaina lou paʻu. O le vevela vevela o loʻo faʻaalia mai i le kamupanī faʻatonuga, o lenei tau le mafai ona sili atu!

  1. Uʻamea filogia le paraffin ma se solo liusuavai. Nai lo o mea faigaluega faʻapitoa, e mafai ona e faʻaaogaina se ogaumu poʻo le faʻavevela i se vai taʻele. I lenei tulaga, fua le masani le vevela. O le sauniuni e fuafua i le setete o le viscous ma le viscous.
  2. Taulima muamua le paʻu i le kulimi faʻafefeteina, ona faʻaopopo lea o le talcum powder. Faʻafetai i lenei togafiti, o le wax o le a sili atu ona pipiʻi. Nai lo le talcum pou, o le pepe pauta o le a faia.
  3. Tuʻu le vaega faʻasusu i luga o le paʻu i se laʻau laʻau. Tamoe i se vaega lelei i luga o le gaioiga o le lauulu tuputupu ae, aunoa ma le tago ia latou o loʻo faʻasino i isi itu.
  4. Tuʻu e pipiʻi. Ole taimi faʻaalia tele e 1 minute.
  5. Aveʻese mea faʻamaʻaʻaina ma le vave toso faasaga i le tuputupu aʻe o lauulu. Soso ese le faʻapisaisa i naʻo le 1 gaioiga! O leisi lima e tatau ona uu le paʻu ma toso ia te oe. A leai, e le o lauulu uma e o mai, ma e tatau ona e toe faia le gaioiga, lea o le a mafua ai le itaitagofie.
  6. Aveʻese mea niniʻi ma fagu suauʻu.
  7. Tapuni pu ma se kulimi malulu, faʻasesega taele poʻo le aisa.

O le tulafono autu: ae le i faʻaogaina le solo, ia e suʻesuʻe ma le faʻaeteete i le itu e tupu ai le lauulu, aua e taʻitasi mo tagata taʻitasi.

Nofoaga feagai

Ua fautuaina e tagata e faʻaaulelei e fai mea tau meaʻai, le vevela vevela e aveʻese ai le lauulu o ou foliga. O le vevela vevela o loʻo suʻesuʻeina muamua ile lima ona faʻaaogaina lea i luga o ou foliga. O le tulaga masani lauulu i le pito i luga o le gutu e mai i le ogatotonu o laugutu i alafau. Aveese mea mai le tulimanu o le gutu i le isu.

Vaega o Armpit

O le paʻu o le armpit e fai lava si maaleale, o lea o le vevela vevela e fautuaina mo le tuʻuina i lalo. E masani lava, o le lauulu iinei e faʻatonutonuina i itu eseʻese mai le median fold. Ona latou aveʻese taʻitasi.

Eria bikini loloto

O le uiga ese o le lauulu tuputupu ae i lenei eria le faʻatagaina depilation o se loloto bikini naʻo ia. Tasi le tagata e mafai ona faia se masani bikini, ae o le loloto bikini faʻamatalaina le auai o se fesoasoani. Faʻafuaseʻi gaioiga faʻasaga i lauulu tuputupu ae tino le mafai i tafatafa o le perineum ma papa. I se faʻaopopoga, e tatau ona lipea le paʻu i le taimi o le aveʻeseina le solo.

Faʻatonuga vitio

Faʻafefea ona solo i se solo mafanafana

O le solo mafanafana o loʻo iai ni mea e faʻamaluluina ai ae le vevela tele. O le ono mafai ona susunuina ma lenei metotia e sili maualalo. Ae ui i lea, o le tikeri o le fegasoloaʻiga o le solo ma le paʻu ua faʻateteleina. E faʻafaigofie ai ona faʻaalu lauulu i le fale.

  1. Sauni le paʻu ile kulimi aʻo leʻi faʻataʻitaʻia.
  2. Faʻamama le faasee aʻo leʻi faʻaogaina le solo mafanafana ma faʻaoga i le itu o le tupu aʻe o lauulu. Ina ia faia lenei, o le faasee o loʻo uuina i luga o se ie fasi. Afai e te le faia, o le gaioiga o le a mafua ai le le mautonu.
  3. Vave faʻapipiʻi le fasi ie ma oomi i lalo i ou lima.
  4. Aveʻese le fasi pepa i le tasi faʻamaʻi faʻasaga i le tupu o lauulu. O le lima maua fua e tatau ona tosoina le paʻu ia te oe. Ina ia faʻaititia le lagona tiga, e mafai ona e oomiina i lou lima le vaega na aʻafia.
  5. Aveʻese lauulu o totoe ma tweezers.
  6. Aveʻese le mea e fai ma se mea e aveese pe a maeʻa le faʻasologa.
  7. Faʻaoga se kulimi tausi poʻo ni foliga teuteu e faʻasusu ai lou paʻu.

Vaega o vae

Faʻaoga le solo mai tulivae i le vae i lalo. O fasi ie e aveʻese i le isi auala faʻataʻamilomilo - mai le pito i lalo luga. Mo le tele o tagata, o le lauulu i luga o tamai povi e faʻatonuina mai fafo o le vae pito i lalo i totonu. Faʻaeteete aemaise lava pe a faʻapipiʻi luga o ogavae.

O le lelei o lenei metotia o se vaitaimi umi i le va o taualumaga, oʻo atu i le 5 vaiaso. I le fale, o le vevela mafanafana e sili atu le saogalemu aua e galue lemu i luga o le paʻu ma le vevela ma tatala pupuni. Ina ua maeʻa le sauniga, tuua e le ese mai le tuua i le maeʻa o le vevela filifiliga.

Vitio fesoasoani

Faʻaalia depilation malulu malulu

O le malulu foliga o waxing e le manaʻomia le faʻatau o polofesa masini. Faigofie taoto i saunia-faia ie fasi pepa ua uma impregnated ma se solo vaega.

  1. Lulu le fasimea ma ou lima ma pipii ile vaega e togafitia. E eseese le aofaʻi o taimi mo kamupani taʻitasi. O le masani faʻaaliga taimi o 30 sekone.
  2. Faatasi ai ma se maai gaioiga, sae ese le fasimea faasaga lauulu tuputupu.
  3. Faʻaaoga se kulimi malu.

Faatasi ai ma le fesoasoani a le filifiliga malulu, toe alualu i luga lauulu e le i tupu lapoʻa mo isi taualumaga ua aveʻesea foi.

Tali i fesili

Faʻamaonia i le gaʻo poʻo le suka - o le fea e sili atu

Sugaring e i ai le tele o tulaga lelei nai lo waxing. Peitaʻi, o le tele o taimi o nei mea lelei e fausia i luga o le mafuaʻaga ma e leai se mea e fai ma mea moni.

Faʻamatalaga:

  1. O le shugaring taualumaga aofia ai lauulu aveʻese i le itu o le tuputupu ae, ma waxing - faasaga i. O lenei mea moni e le afaina ai le tele o taimi o sauniga.
  2. O auala uma e lua e faʻaaoga ai mea masani i le tuʻufaʻatasiga. E ui lava i lenei, e i ai tulaga iloa o allergy i nisi o vailaʻau.
  3. O le tikeri o le tiga e faʻatonutonuina faʻapitoa e uiga taʻitasi o se tagata, o le mea lea, e le mafai ona fai mai o le tasi metotia e sili atu le tiga nai lo le isi.
  4. Afai o le faʻaaogaina e vevela lelei, o le a leai ni mu i tulaga uma e lua.

Ina ia faia se filifiliga i le fiafia i depilation poʻo sugaring, e aoga le faʻataʻitaʻia o metotia taʻitasi.

Eseesega i le va o epilation ma depilation

Epilation o se ituaiga o laʻau aveʻese ma vaega poʻo le faʻaleagaina atoa o le lauulu follicle. O lona uiga, o le faʻateʻaina o lauulu e faʻavavau, faʻaleagaina faʻaleagaina aʻa. O ia metotia o loʻo faʻaaogaina i masini teuteu masini: leisa poʻo le photoepilation.

Depilation o se faʻagaioiga e faʻatagaina ai oe ona aveese le tumau lauulu e aunoa ma le afaina o le faʻavae. Faʻaseʻe, shugaring ma e oo lava i le tafi ma epilators o ituaiga o depilation.

Faʻafefea ona sili ona lelei e faʻamalosi le vaega na togafitia

E tusa ai ma suʻesuʻega, o le sili ona aoga metotia o le aveʻesea o tiga i le taimi o depilation o vailaʻau. E fautuaina e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi aʻo leʻi faia le tautala. E mafai ona e faʻaogaina ni kulimi faʻapitoa ma kulimi e faʻaititia ai le paʻu.

O le a le umi e tumau ai le aafiaga

Mea uma iinei e taʻitasi, talu ai o le tikeri o le laulu tuputupu e eseese mo tagata taʻitasi. O le maualalo o le umi o le aʻafiaga o le 1 vaiaso. Mo le tele o tagata, o le umi e 3 vaiaso.

E faʻafia ona fai

O le umi o taualumaga e fai, o le lemu ma manifinifi o le lauulu avea, o lea la o le le tumau malologa o le a faʻateleina i taimi uma. Ole tapulaa maualuga ole taimi ile 1.5 masina.

Fautuaga Aoga

  1. Mole ma isi faʻaletonu o le paʻu e le tatau ona manuʻa i le gaʻo.
  2. A aveʻese mea, faʻalelei lelei le paʻu. A leai, o le a aliaʻe le maʻama.
  3. Ina ia faʻamutaina le depilation, o se eseesega taʻele ma se alofa kulimi e talafeagai.
  4. Ina ua maeʻa le taualumaga, aloese mai lavalava e faʻatapulaʻaina gaioiga mo 3 aso.
  5. Aloese mai le susulu o le la.

Ole soloina ole fale ole auala masani e aveʻese ai lauulu. Faʻafetai i ituaiga eseese o solo, o le manaʻoga taunuʻuga mafai ona ausia e oʻo lava i vaega maaleale. Faʻatusatusa i isi metotia, o lenei filifiliga e sili ona aoga ma saogalemu.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: باد صبا - نسیم باد صبا دوشم آگهی آورد - غزل 147 - 135 - همراه با تفسیر تفال و شرح غزل (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com