Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Luga itulau - o le a lea ma faʻafefea ona fausia fua fua - o le sili tuutuuga itulau fausiaina + faʻataʻitaʻiga ma faʻataʻitaʻiga o le faʻatau atu itulau tulaʻi

Pin
Send
Share
Send

Talofa, tagata faitau o le Manatu mo le ola mekasini mekasini! O aso nei o le a tatou talanoa e uiga i le tulaʻi mai, o le a, o le a le lelei ma le le lelei o iai, ma isi.

Tusa lava, ua e vaʻai i le a le tele o le tala ua uma ona aoga? Amata maua tupe i luga o le eseʻesega o fesuiaiga o tau iinei!

Itulau tulaueleele ("Luga itulau" poʻo itulau tulaueleele) O se taimi sili ona lauiloa mo se 'upega tafaʻilagi itulau ma se faʻapitoa faʻamatalaga. Peitai, o le aano o ia itulau e le iloa e tagata uma.

O le a la le mea e taʻu o le itulau tulaueleele? O se faʻamatalaga puʻupuʻu o le "landing page" e mafai ona faaleoina e pei ona taʻua i lalo - o le itulau itulau lenei i luga o le vaega, subdomain i le faʻatulagaina html / css (poʻo se uo).

Itulau tulaueleele fiafia i tagata e faʻatau atu oloa eseese i luga ole Initaneti.

O sea "itulau tulaueleele" o le a le faʻaalia faʻasoesa faʻasalalauga, tusitusiga leai se aoga, moli uila poʻo pop-up menus.

I lenei tusitusiga, o le ae aʻoaʻo ai:

  • O le a le itulau tulaʻi ma faʻafefea ona faʻaaogaina;
  • O a ni mea lelei o se laupepa itulau i luga o se 'upega tafaʻilagi masani;
  • Faʻafefea ona fausiaina se laupepa itulau oe mo maua fua ma faʻalauiloa ai luga o le initaneti;
  • Ole a le sili tuutuuga itulau fausiaina ma le mea e download ai saunia-faia template;
  • Faʻafefea ona maua tupe i luga o le tulaʻi mai itulau ma o a lafoga oe manaʻomia e totogi.

Matou te moomoo ia te oe se aoga suʻesuʻega o mea!


O le a le Landing page (tulau itulau), o a ituaiga na, faʻafefea ona fausia oe lava ma isi faʻamatalaga, faitau atili i le tusitusiga


1. O le a le itulau tulaueleele (poʻo le tulauʻuga itulau) - ona foliga ma penefiti 📌

Itulau Tulaueleele O se tasi-itulau 'upega tafaʻilagi luga o le' upega tafaʻilagi e mafai ona tele ona igoa:

  • tulaueleele poʻo le tulaueleele itulau;
  • "Lendos";
  • tagata faʻatau pueina itulau.

O le galuega autu o le itulau tulaueleele o le faʻamalosiʻau tagata asiasi i le 'upega tafaʻilagi e faia ni ituaiga o gaioiga gaioiga - valaʻau, tuʻu se talosaga, faʻatau se oloa, lesitala i le nusipepa ma isi

Ioe, itulau tulaueleele ua taʻua o le Initaneti maketiina meafaigaluega fuafuaina e faʻateleina le faʻatau atu o oloa eseʻese poʻo auaunaga i luga o le Initaneti.

O sea itulau e ese mai isi i lona faʻafaigofie faʻataʻitaʻiga, le leai o ni lapisi tele o tusitusiga ma le manaʻomia menus. Faitau foi le tala - "Faʻafefea ona fausia se 'upega tafaʻilagi oe mo maua fua - laʻasaga ma lea laʻasaga faʻatonuga"

1.1. Tutuina itulau itulau atinaʻe talafaasolopito

Landing Page na fausia i Amerika e tusa ma le 10 tausaga talu ai e tagata fai pisinisi i luga ole initaneti.

I se taimi mautinoa, na latou amata iloa ai o le tauvaga i le maketi o loʻo faʻateleina pea. 'Upega tafaʻilagi, faleoloa i luga ole laiga ua faʻaleleia ma e le mafai e tagata asiasi ona iloa i taimi uma le mea e sili ai le tasi kamupani nai lo le isi.

Ogaoga tauvaga i le alamanuia o le muamua mafuaʻaga mo le fausiaina o le tulaʻi itulau.

O se faʻataʻitaʻiga o se itulau lelei atoatoa faʻatau atu itulau

1.2. Sini ma sini autu o le itulau tulaueleele

O le mafuaʻaga o le tulaʻi mai o le mauaina o faʻafesoʻotaʻiga o tagata ono ono faʻatau na asia lenei tasi-itulau.

Faʻaaliga!O le faʻatauina atu o oloa / tautua o loʻo faia i le isi laʻasaga - pe a maeʻa le gaioiga a le tagata asiasi, o lona uiga, failaina se tusi talosaga mo le faia o feutanaiga.

Ua fai mai le au atamamai i maketi i luga ole initaneti, o le itulau e maualuga lona tulaga e mafai ai ona faʻateleina le liuaina o se 'upega tafaʻilagi. Faʻatasi ai ma le faʻaaoga saʻo o le itulau tulaueleele, faʻatau atu faʻatauga mafai ona faʻateleina e 8-35%.

1.3. Faʻatumu faʻatumu ma faʻaliliuga

Soʻo se tagata e ona le 'upega tafaʻilagi o loʻo vaʻavaʻaia ni auala e faʻatele ai lona taʻuleleia ma faʻateleina ai faʻatau.

O le faʻavae autu e iloa ai le aoga o se Initaneti o loʻo fuafuaina "faʻatau faʻatau" ma "Liliuga o le 'upega tafaʻilagi"... I le malamalama ai i le aano o nei manatu, oe mafai ona iloa le tulaga o au faʻatau. Sei o tatou faamasani i nei faauigaga sili auiliili.

Liua ma faʻatau faʻatumu o faʻailoga autu ia o le faʻatutuina o le itulau faʻatinoina

1) Liliuina o le 'upega tafaʻilagi

O le liuaina o le 'upega tafaʻilagi e manatu o se faʻailoga taua lea o le aoga o se Initaneti.

O le liua taua faʻaalia ai le numera o itulau tagata asiasi na faʻatau au oloa / tautua.

I nisi upu, 'Upega liliuina o se ituaiga o "faʻailoga" e faʻailoga ai le faʻataunuʻuina o manaʻoga e te manaʻomia, e faʻapea:

  • faʻatau o oloa;
  • lesitala i le nusipepa;
  • downloadina o ni faila faapitoa;
  • lesitalaina;
  • isi gaioiga.

Taʻitasi vasega o oloa po o tautua i ai a latou lava fesuiaiga fua faatatau.

o lesi foi mea mo turisi e manatu o se tulaga masani 8-13%... Ae mo se 'upega tafaʻilagi e faʻatau atu ofu mafanafana matagofie, o le liuaina o i le 10%ma o lenei ua manatu o se sili faʻailo. (O le mea taua o tagata faʻatau iinei e i ai le maualuga faʻatau mana).

Taua!E masani lava, o fesuiaiga o fua faatatau e fesuiaʻi mai le 2-3% i le 20-40%... Afai o le faʻaliliuga o, mo se faʻataʻitaʻiga, 20%, lona uiga o le sili atu i le selau tagata asiasi mai na o mai i le 'upega tafaʻilagi, luasefulu maeʻa le gaioiga gaioiga.

E tatau ona faʻaleleia i taimi uma le liua o le nofoaga. Ina ia faia lenei mea, oe manaʻomia le mauaina o le faʻatuatuaina o 'upega tafaʻilagi tagata faʻaaoga. O lau '' upega tafaʻilagi e tatau ona faʻaoga-faʻauo ma faigofie faigofie ona maua faʻamatalaga.

E taua le maitauina o le liua fua faatatau o le tulaʻi itulau e masani ona maualuga atu nai lo le tulaga o se 'upega tafaʻilagi masani.

2) Faʻatumu faʻatumu

O se faʻatau faʻatau mafai ona faʻaalia le aofaʻi o tagata asiasi i lau '' upega tafaʻilagi e leʻi maeʻa gaioiga e te manaʻo ai. O se faʻafanua pyramid liliu. O se faʻatumu lea ei ai le faʻamatalaga lenei:

  • le aofai o tagata ese asiasi;
  • numera o tagata tutasi asiasi mai na faʻatinoina gaioiga e te manaʻomia;
  • numera o tagata faʻatau na totogiina le oloa poʻo le tautua.

A faʻaoga saʻo, a faʻatau faʻatau mafai ona avea ma se fesoasoani lelei i le fuafuaina o le sili ona lelei aofaʻiga o faʻasalalauga mea, le numera o fesoʻotaʻiga i laʻasaga taʻitasi o faʻatau ma isi

Faʻavae luga o faʻailoga o le faʻatau atu faʻatumu, oe mafai ona tusia faaiuga e uiga i le tulaga lelei o le pulega ma le manaʻoga e fetuʻunaʻi le galuega i se taimi faapitoa o faʻatau.

O lenei auiliiliga auiliiliga mea faigaluega maua ai se malamalamaaga i le faʻafefea e le tagata gafatia ono faia se filifiliga e faʻatau le oloa poʻo le tautua e te ofoina atu. Le mea e tuleia ai o ia i sea gaioiga.

I le suʻesuʻeina o nei laʻasaga, oe tatau ona mafai ona faʻamalositino le faʻatonutonuina o amioga a tagata faʻatau e ala i se laupepa fuafuaina lelei.

O le taua o le faʻatauina faʻatumu o loʻo taʻoto i le vaevaega o se tele tele o tagata faʻatau e amioga ma le fiafia.

Faʻataʻitaʻiga - e i ai tagata e toʻalua o loʻo mananaʻo e faʻatau se taʻavale.

Tasi le i faia se filifiliga poʻo le a tonu le mea na te manaʻo e faʻatau - o se vaʻalele poʻo se taʻavale. O le lona lua, i se isi itu, ua uma ona ia iloa lelei na te manaʻomia se taʻavale. O nei tagata e matua eseʻese lava - o le muamua, pe a maeʻa talanoaga umi, o le a faʻatau se uila mo ia lava, ae o le lona lua ua sauni e alu mo se taʻavale tusa lava taeao.

I le avea ai o se tulafono, o auala uma mai le fiafia i lau oloa i le taimi popole o lona mauaina ua vaevaeina i vaega e fa:

  • Vaega 1. Faʻalauiloaina;
  • Vaega 2. Tului;
  • Vaega 3. Faaiuga;
  • Vaega 4. Galue.

I le faʻatumauina o nei laʻasaga luga o numera o tagata o loʻo i tulaga taʻitasi, o le iʻuga o le iʻuga o se faʻatumu e faʻapipiʻi agai i lalo.

1) I le pito i luga o tagata o latou na iloaina latou te fiafia i se oloa faapitoa. I lenei laasaga, o se tagata taumafai e saili lautele faʻamatalaga e uiga i le oloa e fiafia i ai, atonu o ona faʻatusatusaga, laʻititi uiga.

2) Le isi sosoʻo mai le fiafia i se ituaiga faʻapitoa. Faʻatusatusaga o autu taua, avanoa lelei, mamanu, ma isi.

3) I le tulaga o le faia o se faʻaiuga e faʻatau se oloa, o le tagata faʻatau agaʻi i luma i le isi laasaga, lea o le manino ma le manino o mea i totonu ua tuuina atu i ai le taua matafaioi. O ia lea e mafai ona faʻamalosia se tagata e faia se faʻatau pe avea ma faʻalavelave i se filifiliga faʻapena.

4) I le pito i lalo o le faʻataʻotoga o tagata na o ese mai le tulaga o tagata tafafao maimoa i le tulaga o tagata faʻatau. A faʻatulaga lelei le faʻatumu faleoloa, e mautinoa o le tagata faʻatau e faʻatau le oloa i luga ole laiga e tasi.

O le manulauti o soʻo se tulaga maualuga tulaga o le itulau o le le vaʻaia faʻalauiloaina o le tagata asiasi e ala i laʻasaga uma o le faʻatauina faʻatumu mai le malamalama i gaioiga. O mea faigaluega sili ona lelei o le a avea tusitusiga faʻaleaʻoaʻoga, laʻasaga ma lea laʻasaga taiala, infographics.

Taua!O faʻamatalaga o oloa e tatau ona faʻapitoa. O lona sini o le faʻateleina le faʻaosofia o se ono tagata faʻatau e faia se faʻatau.

O loʻo faʻateleina pea le faʻateleina o faʻatauga i luga ole laiga. Faʻatasi ai ma lenei, o le faʻatau faʻatumu o le a suia foi. Atonu e atili ai ona faigata ile taimi. O le mea lea, e taua tele le malamalama i ai i le taimi nei.

1.4. Pueina le faatinoga o laupepa

O le sili ona lelei o le tulauʻiga itulau mafai ona ausia na o le auai i le atinaʻeina o se atoa 'au o polofesa.

Mo le fausiaina o se tulaga maualuga tulaga tulaueleele (i luma o faalauiloaina i luga o le Initaneti) oe o le a manaʻomia le fesoasoani a nei tagata faʻapitoa.

  1. Pule o le poloketi. Faʻailoaina le sini autu pe a atiaʻe se lauʻeleʻele itulau, siaki uma laʻasaga o le faʻatekinolosi fuafuaga, fuafua le toe maua i luga o tupe teufaafaigaluega i faʻasalalauga, faia uma taua filifiliga.
  2. Faʻailoga. O lana galuega o le atiaʻeina o se lautele taʻiala, fausia se faʻataʻitaʻiga o le lumanaʻi 'upega tafaʻilagi, aoga vavalalata polokalama ma USP (tulaga ese faʻatau atu faʻamatalaga). E faʻapea foi ona fuafuaina le lumanaʻi o le fatuina manatu ma auʻiliʻiliina iʻuga maua.
  3. 'Upega Tafaʻilagi Tusia Avea le prototype faʻataʻitaʻia o le 'upega tafaʻilagi o se faʻavae, na ia atiina ae le faʻatulagaga o le laupepa itulau, e nafa mo le faʻapitoa aafiaga mo le' upega tafaʻilagi.
  4. Luma pito i luma atinae. O loʻo galue o ia i polokalame ma le faʻatulagaina mulimuli ane o le landing page, faʻataʻitaʻia le faʻaaliina o le itulau i luga o masini eseese, fetuʻunaʻi le galuega o fomu faʻamoemoeina mo le lafoina o tusi talosaga ma telefoni mai le 'upega tafaʻilagi.
  5. Tusitala. Tusitusi "faʻatau atu" mea, fausia ulutala faʻaaogaina le 4U metotia. Auai foi i le faʻataʻitaʻiga o le laupepa itulau ma faʻaleleia atili lona poloka semantik.
  6. SEM Faʻapitoa Cont Contologist. Iloilo le autu taua, filifili faʻatatau fesili mo masini suʻesuʻe, seti faʻasalalauga faʻatonutonu, auiliiliina ma, pe a manaʻomia, toe teuteuga (Na matou tusia i se tusitusiga faʻapitoa pe faʻapefea ona faʻaputuputu se autu taua mo faʻasalalauga faʻatonutonu).

Naʻo le faʻamaopoopoina lelei o galuega a tagata faʻapitoa uma e mafai ona fausiaina se lauʻeleʻele sili ona lelei.

1.5. Aisea le fausiaina o le tasi-itulau '' upega tafaʻilagi - 3 autu lelei o se laupepa itulau

Le isi, oe o le a iloa pe e aoga le fatuina o sau oe lava itulau faʻatutu ma pe aisea.

Sei o tatou mafaufau i le autu aoga o le tulaʻi itulau i le faʻatusatusaga ma isi 'upega tafaʻilagi ma faleʻoloa faleoloa. (Faitau foi la matou tusitusiga pe faʻafefea ona tatalaina se faleoloa i luga ole laiga, lea e te maua ai laʻasaga i lea laʻasaga faʻatonuga pe faʻafefea ona fausia ma faʻalauiloa se IM manuia).

Ma ia tatou amata i le faasologa:

  1. O le tasi-itulau itulau o le a fesoasoani faʻateleina le numera o tagata asiasi o loʻo lesitalaina talafou faʻasilasilaga ma i-meli meli e tusa 20-30%, faʻatusatusa i se 'upega tafaʻilagi masani!
  2. Faʻateleina e 50% le ono mafai ona faʻatau le oloa e te ofaina!
  3. Faʻamautuina tagata asiasi i luga ole laiga e download ma faʻapipiʻi se polokalame fou poʻo se polokalama!

Taʻiala ma fesoasoani mo le fausiaina o se itulau tulaʻi

2.13 tulafono faʻavae mo le fausiaina o lau oe Landing Page 📎

E i ai itulau tulaueleele ma liua 40-60%... O ia faʻailoga o lona uiga o soʻo se tagata asiasi lona lua i luga o le 'upega tafaʻilagi tuua a latou faʻamatalaga pe faʻatumuina se tusi talosaga mo le faʻatauina o oloa. Lua mea taua na saofaga i lenei manuia:

  1. O le tele o le itulau tagata asiasi o le faʻamoemoe maimoa. O le 'upega tafaʻilagi na asia e tagata na fiafia i le oloa fuafuaina.
  2. O le laupepa itulau na faia e tusa ai ma tulafono faʻaleaganuʻu ina ia mautinoa maualuga tulaga faʻatinoga.

Lalo o le a tatou iloiloina nei tulafono auiliili.

Tulafono # 1. Tasi le oloa e tatau ona tuʻu i luga o le laupepa itulau

Le mafai ona faʻatagaina le tagata asiasi e kiliki le faʻamau faʻatau?

Ina ia maua atili tagata faʻatau, oe tatau ona tausisi i mataupu faʻavae ia:

  • e tatau ona taulaʻi le mafaufau o le tagata i le oloa e tasi;
  • taʻu i le tagata o tausia le aoga o na o lenei polokalame faapitoa;
  • seti se tau paʻu mo le tasi oloa;
  • ia faʻaosofia le fiafia o le tagata asiasi i se nusipepa i luga o le tasi mataupu.

A o tele oloa e tuʻu i luga o le tutusa vaʻaiga, o le tagata faʻatau o le a faʻasalalauina. Na te tilotilo solo i le itulau atoa. Masalo o le a ia faʻaalia le fiafia i ni ata malie poʻo se paʻu paʻu. Peitai, i le iuga, o le tab o le a tapunia lava. I lalo ifo o le minute, o le a faʻagaloina e le tagata asiasi lau '' upega tafaʻilagi.

Afai e sau se tagata asiasi i le 'upega tafaʻilagi ma vaʻai se tasi oloa e mafai ona ia taulaʻi uma i ai lona mafaufau, o le tikeri o lona fiafia o le a tupu. Ma o le ono mafai ona ia faia le gaioiga e te manaʻomia o le a avea foi ma sili ona maualuga.

Tulafono # 2. Valaʻau i gaioiga e tatau ona manino

Ulufale i le itulau, o le tagata faʻaaoga muamua lava fesili ia te ia lava po o fea na ia oʻo i ai ma pe aisea.

Taua!Afai i sekone muamua o lona nofo ai i luga o le itulau e le mafai ona ia mauaina ni tali, o le tagata ono ono faʻamautinoa e leiloa. E manaʻomia le tuʻuina atu i le tagata asiasi ma faʻamatalaga manino ma malamalama e uiga i au oloa.

Faʻamaonia fuainumera e uiga 80% ono tagata faʻatau tuʻua le 'upega tafaʻilagi i le muamua sefululima sekone... O mafuaʻaga autu mo lenei:

  • Le lava le faʻamalosiʻau mo gaioiga. Lona uiga, e leʻi maua e le tagata asiasi (le malamalama) i le mea e fai i luga o le upega tafailagi. E le ofoina se tagata e oka, lesitala, aʻoaʻo atili, ma isi. O se lelei tulaga tulaueleele tatau tatau ona aofia ai valaʻau faapitoa mo se tasi e faia gaioiga. Afai e leai se "lapoʻa mumu lapoʻa" i luga o le itulau ma le upu "faʻatau" i luga o ia, o sea faʻatutu itulau o le a le aumaia le manaʻoga taunuʻuga;
  • Maualuga itulau avega e le mautonu le tagata asiasi. E le mafai e se tagata ona malamalama i le mea ua ofo faapitoa atu ia te ia. Le tele o auʻiliʻiliina o faʻamatalaga faʻamavae, o le tele o le le manaʻomia le faʻafiafiaga, ma isi mea, na o le faʻaaoga tagata le fiafia. Taʻitasi itu elemeni taumafai e tosina mai le mafaufau o se tagata. O lona iʻuga, o le autu valaʻauga e faʻatau pe lesitala leiloa lona taua.

4 fesoasoani aoga e fesoasoani e faʻamama ai lau valaʻau

O nei fesoasoani o le a fesoasoani faʻateleina le faʻatau atu o au oloa.

  1. Faamau mūmū tafafā faʻatasi ma se veape capacious tuu i le ogatotonu e fesoasoani ia te oe. Lenei faʻamau tatau ona i ai uma i le amataga ma i le faaiuga o le tulauʻiga itulau.
  2. Faailoa manino atu ma le manino oe lava... O se faʻamalamalamaga manino ma puʻupuʻu o le mea e tatau ona fai e le tagata asiasi ma le mea na te mauaina aua e manaʻomia.
  3. Aveʻese se mea e ono faʻalavelave ile mea autu, e faʻaigoaina, ulutala le mafaamatalaina, kalafi, tele faʻasalalauga faʻailoga ma isi tagata oloa, le faʻaituʻau ata, ma isi.
  4. Faʻamautinoa le tagata o tausia le tulaga ese o le oloa e te ofaina. Tele faʻatusatusaga ma numera e tatau ona faʻaaogaina pe a faʻamatalaina penefiti o se oloa. E tatau ona tuʻu le faʻamau mumu i tafatafa o lenei faʻamatalaga. O isi taimi o le faʻaiuga e faʻatau se oloa e mafai ona tupu fua. Ina ia faʻamalieina vave le manaʻoga o le tagata faʻatau, e manaʻomia lenei faʻamau manaʻomia "faʻatau"
  5. Faʻailoa faʻapitoa penefiti mai le faʻaoga e le tagata asiasi lau ofo.

Ae ui i lea, aua le soʻona filiga i le manaʻo e maua se faʻatau. O le i ai o le tele o gimmicks faʻasalalauga ma se ofo ofo e faʻatau se oloa o le a mafua ai naʻo le leaga i le tagata asiasi.

Tulafono # 3. Faia maketiga ma faʻaosofia ulutala

O se itulau lelei laupepa ei ai le tasi faʻasalalauga e ofi faigofie i le ulutala.

Faʻataʻitaʻiga o le faʻatau atu o ulutala: Afai o lau oloa o moli malamalama? O le ulutala lea - "Sefe le malosi i le 4 taimi sili atu le lelei"... Manaʻomia le valaʻaulia o gaʻo i se nofoaga faʻamalositino? Tusi le latou miti i le ulutala - "O ai e manaʻomia se ata TV fetu?".

E tatau ona faʻaaoga le laupepa faʻataʻoto h1 ma h2 faʻailoga... A mafai, faʻaulu fuaitau taua i ulutala - o upu ia poʻo fasifuaitau e maua ai e tagata faʻatau lau 'upega tafaʻilagi e ala i le search engine.

Tulafono # 4. Faʻaaoga le atamai maketi kopi

O le tusitusiga o le muamua faʻamuamua.

Taua!O le tuʻuina atu i lalo ole laiga e tatau ona okaina pe a maeʻa le faʻauigaina o tusitusiga mulimuli.

E tusi muamua-vasega tusitusiga e te manaʻomia:

  1. faia se ata o le "tagata faʻatau lelei", o lona uiga, o le tagata o loʻo manaʻomia lau oloa;
  2. faitau tusi e uiga i le mafaufau o faʻatau ma maketiga;
  3. aʻoaʻo e faʻaauai le tagata asiasi i le talanoaga. I lenei tulaga, o le a avea ma monotaga. Taumafai e faʻatu se talanoaga faʻapitoa ma le tagata o tausia, taʻu mai ana fesili atonu o ia ia. Tusi tali ia latou i le tusitusiga. O faʻamatalaga o oloa e tatau ona lautele. Aua le faʻatapulaʻaina i ni numera o mataʻitusi.

Lenei mai le itu o initaneti maketiga gurus oe mafai ona faʻalogo faitioga o tele laupepa itulau. Peitai, afai e te suʻesuʻeina ma le totoʻa lenei tulaga, o le a manino mai o le tele o faitioga e paʻu luga o le malie ma le malamalama i tusitusiga. Ae o le au alofa e galo ona latou faitio e uiga i le mautu itulau folau umi.

E leai se mea e te fefe ai i tusitusiga tetele pe a fai:

  1. O le oloa e le iloa ma faigata. E manaʻomia e le tagata o tausia le faʻamatala auiliili o ona penefiti. Tuʻu mai ni faʻataʻitaʻiga se tele e faʻamaonia ai le aoga o le oloa.
  2. E taugata le oloa. Ina ia fiafia se tagata, e tatau ona e "faʻaauupegaina" malosiʻaga uma o le laupepa itulau - faapau, meaalofa, tusi saisai ma le tuʻufaʻatasiga tautua, mataupu, iloiloga.

Tulafono # 5. Faʻalelei saʻo au tusitusiga

O lenei tulafono o se tasi e sili ona taua mo le faʻalauiloaina ma le faʻatauina atu o tautua poʻo oloa.

A faʻavasega le tusitusiga, e tatau ona e tausisi i fautuaga nei:

  1. Faʻailoga mafai ona faitauina - 16 togi le tele. (Tatala Sans, Garamond, Georgia, PT Serif, Arial).
  2. O le laina tatau ona aofia ai le sili atu i le 80 mataitusi.
  3. O laina 3-5 uma e tatau ona i totonu o le palakalafa.
  4. E manaʻomia se soāulutala mo palakalafa 2-4 uma. O ulutala e tatau ona tuʻufaʻatasia i se auala e mafai ai e le tagata faʻaaogaina, pe a faitauina, ona malamalama gofie i mea o le a talanoaina i le palakalafa lenei.
  5. Faʻamalosia le i ai o laulau, upusii, lisi (numera pe faʻailoga)

Tulafono # 6. Faʻasalalauga faʻasili !!!

Tolu faʻailoga ofo i le faaiuga o se tasi o faʻailoga o faʻasauā faʻasalalauga. I se faʻaopopoga, o loʻo iai foʻi ma le "CAPS LOCK".

Faʻaaliga!Mo le tele o tagata, upu poʻo fasifuaitau ma mataʻitusi tetele ma faʻailoga faʻailoga e masalosalo. E iai lo latou talitonuga malosi e iai se tasi e manaʻo e faʻaoleole ia i latou.

Afai o le kopi kopi, mea pule pule poʻo le faʻatonutonu faʻaaogaina ia mea, o lona uiga o la latou maualalo agavaʻa.

E le fautuaina foi e tuʻu i totonu o tusitusiga tusitusiga hackneyed fuaitau pei o "le tau maualalo i le itulagi", "fetuʻutuʻunaʻi faiga o paʻu", "auala taʻitasi", ma isi. O faʻamatalaga e le lagolagoina e mea moni, fuainumera, faʻatusatusaga e matua leai se aoga. O le mea lea, e tatau ona aveʻese mai le tusitusiga e aunoa ma se faʻanoanoa.

Tulafono # 7. Fausiaina itulau folau agavaʻa

E tatau ona e malamalama pe faʻafefea ona minoi le tagata vaʻai mata.

Afai o elemene uma o le itulau ua tuʻuina io latou tulaga, e mafai ona faigofie ona iloa e se tagata le faʻamatalaga. Ma afai e malamalama le tagata asiasi i le oloa o loʻo e ofoina atu, o le ono ono faʻatau e ia o le a faʻateleina tele.

E manaʻomia foi vaʻaiga vaʻaia - o ata nei o ata, aikona ma aū. E mafai ona e faʻatosina mai se tagata ile vaʻai lanu - faʻamamafa ulu, fai mumu le faʻamau, lanu moli pe lanu samasama.

Tulafono # 8. O le laupepa itulau e tatau ona talafeagai - e taua tele lenei!

O le manatu o le talafeagai o lona uiga ogatasi.

O lesi foi mea, afai o se tagata asiasi mai i lau itulau mai se faʻasalalauga faʻasalalau ma le ulutala "faʻatauina o taʻavale pepe", o lona uiga o le ulutala o le laupepa itulau ma lona autu mataupu e tatau ona fesoʻotaʻi ma pepe taʻavale.

O se itulau talafeagai tulaueleele o se 'upega tafaʻilagi e fetaui ma faʻamoemoega o le tagata asiasi.

Tasi le isi faʻataʻitaʻiga - afai e kiliki e se tagata faʻaaoga se fuʻa faʻasalalauga e valaʻau e faʻatau se ituaiga telefoni poto i se tau paʻu, ona iai lea o le ofo e faʻatau ai lenei atamai faapitoa ma le tau lava e tasi e tatau foʻi ona tuʻu i luga o le laupepa itulau.

O le folau itulau e tatau ona atiaʻe e le gata mo faʻasalalauga tau maketi taʻitasi, ae mo auala taʻitasi. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e asia e tagata asiasi lau itulau mai soʻo se upega tafailagi, e tatau ona faʻaalia lenei faʻamatalaga i luga o le upega tafailagi.

Tulafono # 9. E tatau ona e sauni mo mea tetee

E tusa 9 mai le 10 tagata faʻatau ae e te leʻi faia se faʻatau, mafaufau i le latou filifiliga. E fefefe tagata i tagata taufaasese, latou te fefefe mo lo latou lava saogalemu.

E tele tagata faʻatau e mananaʻo e nana a latou faʻatau mai isi. O nisi tagata e fefefe neʻi maumau a latou tupe pe le talitonu i se tau maualalo o oloa.

Talu ai e leai sau avanoa e te fesoʻotaʻi ai ma aveʻese uma mea e fefe ai le tagata faʻaoga, oe manaʻomia le vaʻai lelei i tali talafeagai i mea teteʻe uma i le taimi muamua. E tatau ona tuʻuina i totonu o le tusitusiga.

Nei o ni taiala:

  • mautinoa le toe faafoi o tupe teu faafaigaluegafaʻataʻitaʻiga, i totonu ole 1-2 vaiaso;
  • tuu le avanoa e faataʻitaʻi ai le oloa mo fua, faʻapea foi, i totonu o le 2 vaiaso vaitaimi. Faamamafa atu o sea talosaga o le a fesoasoani i le tagata e filifili.

O nei maketiga gaioiga sa masani ona avea ma o le a talafeagai pe a atiaʻe itulau tulaueleele.

Tulafono # 10. Faʻaaoga le mataupu faʻavae o le le lava ma le faʻanatinati aʻafiaga

E tatau ona e faʻaeteete lava i se tupe faʻaletonu, talu ai e leʻo tagata uma e taʻitaʻia i se togafiti.

Taua!Leai seisi e faʻalogo ile countdown timer nei. E le gata i lea, afai e masani ona faʻafouina pe a maeʻa le toe utaina o le itulau.

Oe tatau ona faʻaaoga isi metotia. O lesi foi mea, faʻaali faʻamatalaga i luga o le aofaʻi o totoe oloa ma faʻafouina nei numera masani. E tatau ona vaʻai le tagata asiasi o loʻo faʻatau atu vave le oloa.

Faʻataʻitaʻiga:E tatau ona tatou taumafai e mautinoa o le algorithm o gaioiga poʻo mafaufauga o le tagata faʻatau e faapea: "O ananafi sa i ai le 100 paʻu falaoa masini i faʻasoa. 50%, o le taeao nei ua atoa le 33, ma latalata i le taimi o le aoauli e na o 5 fasi Matou te manaʻomia vave e faʻatau aʻo oloa o loʻo iai pea! "

Tulafono # 11. Talitonu le tagata asiasi i lou faʻatuatuaina

Faʻatuatuaina mea e sili ona tuʻu latalata ile valaʻau ile gaioiga.

Nei o ni taiala i le auala sili e faia ai lenei:

  • Faʻaogaina o faʻasalalauga lautele - fausiaina o se kulupu (itulau), se lisi o le au lesitala i le VK kulupu, o se tweet fafaga, Facebook fiafia. (Ua uma ona matou tusia pe faʻafefea ona fausia se kulupu, se Vkontakte itulau ma faʻalauiloa i la matou lomiga mulimuli ")
  • Lolomiina o iloiloga faʻatasi ai ma soʻotaga i kamupani poʻo tagatao ai na tuua i latou.
  • Faʻaalia tusi faʻamaonia, faʻailoga. Afai e tatau ai, o pepa uma e tatau ona tatala atoa ma faigofie ona faitau.

Tulafono # 12. Leai ni fomu faigata e faʻatumu i luga ole 'upega tafaʻilagi

I le avea ai o se tulafono, o le fomu mo le ulufaleina o oe lava faʻamaumauga e le afaina ai le toʻatele o tagata asiasi. Afai e manaʻomia, o tagata mai le faʻamoemoe aofia e masani ona sauni e tusi igoa, galuega, tuatusi imeli.

O faigata e masani ona aliali mai i isi laʻasaga o le lesitalaina, pe a fesiligia le tagata asiasi e faʻamatala ia auiliiliga o lona olaga. E sili atu le fesiligia o ia fesili pe a maeʻa ona faʻamaonia e le tagata faʻaoga le mea moni o le lesitalaina.

Faʻalavelave captcha o se tutusa tutusa faʻafitauli!

CaptchaO se pop-up form mo le ulufaleina i se seti o faʻapitoa mataʻitusi (numera ma mataitusi). I le faʻatumuina o le captcha, ua faʻamaonia ai e le tagata asiasi e leʻo ia o se robot.

O isi taimi e tele le taimi e faʻamatala ai mataʻitusi ma tusi i latou i le faʻasologa saʻo. O le mafuaʻaga lea e tusa 30-40% Naʻo le tapunia e tagata o le tab ma faʻagalo ai lau talosaga.

Leai se mea e te faʻaaogaina ai captcha. Tuʻu i ou tagata tauva.

Tulafono # 13. Faigofie ma faigofie ona mauaina le malamalamaaga

O lenei tulafono o loʻo faʻaalia ai le aano o tulafono uma ua mavae.

Taua!E tatau ona e okaina se faigofie itulau tulaʻi.

E tatau ona ia:

  • aunoa ma le le manaʻomia ata ma tusitusiga;
  • ma se talosaga e faʻatinoina naʻo le tasi gaioiga - e faʻatau ai se oloa se tasi, lesitala i le tasi nusipepa, ma isi.
  • lautele ma e le pisi tele.

Itulau Tulaueleele Atoatoa O se itulau e mafai ona maua e ala i suʻega, fetuʻunaʻiga ma faʻatinoina fua.

3. Fausia se laupepa itulau oe lava pe e sili atu le okaina o se itulau tulaʻi mai polofesa?

O le atiaʻeina o se laupepa itulau oe le o se galuega faigata. Faatasi ai ma le malamalama ma le onosaʻi, soʻo se tasi e mafai ona fausiaina se itulau tulaueleele. Peitai, i se tulaga faapena o loo i ai uma lelei (+) taimi ma leaga (-).

Mafaufau uma i tulaga lelei ma le lelei o le fausiaina o se laupepa itulau oe lava:

Lelei (+)

  1. O le laupepa itulau fausiaina ma lou lava lima o le a taugata ai i se tagata matua saoloto.
  2. E leai se manaʻoga e fausia ai tuutuuga o faʻasino. E te maua le avanoa e faia ai oe e tusa ma lau aitia.
  3. Fausiaina o se itulau tulaueleele ma ou lava lima maua ai taua taua, lea o le a aoga tele i le lumanaʻi pe a galulue ma le Initaneti.

Minus (-)

  1. I le leai o se malamalamaaga talafeagai, e umi se taimi e suʻesuʻe ai i latou.
  2. E umi se taimi e atiaʻe ai se itulau tulaueleele mo oe e faʻatau atu se aofaʻi o se oloa.
  3. Oe ono faʻaiʻu i se maualalo lelei tulaga itulau, ma o le iʻuga, o le maketi ono o le faʻalauiloa oloa o le a le faʻaalia atoatoa.

Faʻatonu se laupepa itulau i se potu faʻapitoa potu pe galue ai oe lava - pule oe.

Ae ui i lea, e taua le manatuaina o le faia o se itulau i ou oe lava lima e le aofia ai ni tau. O le mea lea, e tatau lava ona e taumafai lou lima, tusa lava pe i le taimi e tasi na e faia se faʻatonuga mo se tulaʻi itulau i le potu.

I le tulaga o le fausiaina o se tulaga maualuga tulaga tulaʻi itulau, i le lumanaʻi e mafai ona e atiina ae le mauaina agavaʻa ma faia le atinaʻeina o itulau folau lau pisinisi mai maosiosi. O le manaʻoga mo nei tautua ua faʻateleina i tausaga uma.

Faʻaaliga!Afai o lenei ituaiga o galuega e foliga lofituina ia te oe, talu ai e manaʻomia le tutumau ma e tele taimi, ona sili atu lea le aua le faʻasaoina tupe ma okaina le fausiaina o le tulauʻega itulau e polofesa. Ma a o latou feagai ma lau oka, oe o le a maua le taimi e foia ai le autu pisinisi faʻafitauli.

Fai-oe-oe tulaʻi itulau itulau atinaʻe e tauamiotonuina pe a fai o ia oe muamua ma e te manaʻo e sefe lau tupe. I tua atu i na mea uma, e le mafai e se tasi ona mautinoa o le oloa poʻo le tautua faʻalauiloaina e ala i lenei 'upega tafaʻilagi o le a manaʻomia tele.

Ae peitaʻi, afai o faʻatau ua uma ona faʻalauiloaina, o le muamua faʻatonuga ua aliali mai ma e te mautinoa o lau oloa o le a avea i le manaʻoga, o lona uiga o le taimi e faʻafesoʻotaʻi ai tagata faʻapitoa. O le a latou fesoasoani e faʻateleina le aoga ma le aoga o lau itulau tulaʻi mai, ma o le a matua faʻateleina ai lau fua faatatau o le liua.

I le totogiina mo tautua 5-15 afe rubles, e ono faʻateleina au faʻatau mo 2-3 iunite i le aso... I le tausaga, o le a sau luga se aulelei lelei aofaʻi, lea o le a sili atu sili atu nai lo le aofaʻi faʻaaluina i le "faʻaleleia" lau 'upega tafaʻilagi.

Taua!Faʻateleina le liua mo naʻo 0,5% mafai ona aumaia miliona i tupe mama i le tausaga.

O le mea moni, oe mafai ona fausiaina se sili atu tulaga tulaga lelei itulau oe lava nai lo le tutoatasi toʻatasi mafai ona faia. Faitau e uiga i ai o se freelancer o i ai i le tusitusiga i le sootaga.

O se oka i le potu potu o le a le taugofie, ae o le a sefe lou taimi, ma o le tupe faʻaaluina o le a toe foi mulimuli ane i le tele o taimi i le tulaga o polofiti.

4. Faʻaonapo nei fausiaina itulau 🛠 - TOP-3 o le sili

O le lauiloa tele o laupepa itulau na mafua ai le tulaʻi mai o le tele o tisaini. Sei o tatou vaʻavaʻai atu i nisi o le sili ona lauiloa Rusia-gagana fausiaina.

Tutuina itulau itulau # 1. "LPgenerator" (lpgenerator.ru)

Lpgenerator o se sili ona lelei fausiaina '' upega tafaʻilagi e mafai ai ona e fausiaina se laupepa itulau mai valu. Auaunaga e tele atu mea e ofoina atu 300 template, o se numera tele o mea faigaluega - taitai taʻitaʻi, A / B suʻega ma le tele o isi mea lelei.

Tau faigofie tau - mai 500 rubles i le masina. O lenei faʻasologa e faʻatapulaʻaina le numera o tagata asiasi - 9 afe ile masina.

e iai totogi faʻatapulaʻa... O lona tau e 4000 rubles i le masina.

O tau e fai lava si taugata, ae fai mai le toʻatele e aoga le Lpgenerator.

Tutuina itulau itulau # 2. Flexby (flexbe.com)

O le Flexbe website builder ua avea o se tasi o sili ona faʻatuatuaina ma faigofie tuʻutuʻuga itulau fausiaina. E i ai se maua fua faʻamatalaga e aoga 14 aso. Lenei taimi ua lava lava e iloilo le faigofie o le tisaini ma lona talafeagai mo lau pisinisi.

O le tau e sili ona taugofie - 750 rubles i le masina. O le faʻasologa e aofia ai: vaega - 1, itulau - 10, SMS faʻasilasilaga - 250, lagolago faʻapitoa, oe lava pusameli, saoloto .RU vaega, etc.

Totogi sili ona taugata tau 3,000 rubles i le masina. E aofia ai numera le faʻatapulaʻaina o laupepa ma itulau, 1000 SMS faʻasilasilaga, ma isi.

O leaga (-) e mafai ona matou faʻamamafaina tapulaʻa i le fausiaina o se itulau tulaueleele. E le mafai ona maua se mea malu aua o le meafaigaluega a lenei fausiaina 'upega tafaʻilagi e le lapoʻa.

IA plus (+) E taua le taʻua o le saoasaoa o le fatuina o se itulau tulaueleele. I le sefulu minute, na ia maua ai se sili atu onosaia tasi-itulau itulau e foliga lelei i luga o laupepa telefoni feaveaʻi.

Tutuina itulau itulau # 3. "LPTrend" (lptrend.com)

LPTrend o se faigofie-ia-malamalamaina tuʻuga itulau tufuga talafeagai mo amata. E mafai e le 'auʻaunaga ona ofaina le 61 saunia-template ma faʻataʻitaʻiga faʻatapulaʻaina.

Manatua!Fausiaina o se itulau tulaueleele mai valu e le o saunia iinei. E leai se tuʻufaʻatasia ma isi tautua.

Mai le aoga e iai le suʻega A / B, o le "auaunaga aoga" tabe i ai fesoʻotaʻiga i mea faigaluega eseese.

O le vaitaimi o le faamasinoga o 15 aso. Ua lava le taimi e faʻataʻitaʻia ai le agavaʻa o le tautua.

O le tau taugofie — 500 rubles i le masina. E mafai ona gaosia se tasi itulau tulaueleele.

Per o le tau e sili ona taugata e tatau ona sosolo i luga 2000 rubles i le masina.

Lesitala i fua faatatau totogi mafai ai ona fausia se faʻatapulaʻa numera o tulauʻiga itulau.

Isi fausiaina itulau itulau tulaueleele

E i ai ni ulugaliʻi sili atu fausia 'upega tafaʻilagi e tatau ona e faʻalogo i:

"Basium" O se sili lelei fausia 'upega tafaʻilagi. O le tautua e ofoina atu toeititi lava 400 tisaini fesuiaʻiga, 53 poloka ma 27 eseʻese tulaga, mafai ona faʻamalieina atoatoa manaʻoga uma. I le itu lelei, e mafai e se tasi ona faʻamamafaina le avanoa e totogi ai tautua peʻa faʻaaogaina. E tatau ona e totogia lenei tautua 35 rubles i le aso.

"Tilda" - ofaina se faʻavae faiga. Ole tau e sili ona taugofie e 500 rubles e totogi ile totogiina mo le tausaga atoa. Afai e faia le totogi i masina taʻitasi, o lona uiga o le tau o le totogi e 750 rubles.

5. Faʻafefea ona fausia se itulau tulaʻi mo saoloto 💸

Mafaufau i tautua lauiloa e mafai ai foʻi ona e fatuina se itulau faʻalautele (tasi-itulau) e leai se tau:

  • landingi.ru;
  • www.setup.ru;
  • lpgenerator.ru;
  • ru.wix.com;
  • Fausiaina o laupepa itulau (tasi itulau itulau '' 'upega tafaʻilagi mo se laʻititi aofaʻi i luga o freelance' upega tafaʻilagi (mai 1000 itu. ma maualuga atu).

6. Faʻataʻitaʻiga o itulau sili ona faʻatau atu itulau 📰

Sei o tatou vaʻavaʻai i ni faʻataʻitaʻiga o le faʻatau atu o laupepa itulau. Manatua o le tulaʻi mai o itulau e suia i taimi uma lo latou taua. Afai o le "aso" nisi faʻataʻitaʻiga sa i ai ma maualuga liua, o lona uiga e le o se mea moni o nei faʻataʻitaʻiga "taeao" o le a galue ma le tutusa liua.

O le mea lea, matou te fautua atu aua le kopi, ae fai oe ma faʻataʻitaʻiga ma fausia au oe lava itulau folau ma a oe lava tulaga ese ata ma tusitusiga (anotusi e le maua e isi), pe faʻatonuina i latou mai tagata faʻapitoa latou te iloa le talafeagai o gaioiga o le laupepa itulau.

Fautuaina itulau itulau # 4

7. Laupapa Itulau faʻataʻitaʻiga - o fea e download ai + sitepu ma lea sitepu faʻatonuga faatonuga 📝

O le faʻavaeina itulau itulau aofia ai le tele o elemene:

  • Logo, numera o telefoni, pepa puʻeina o faʻamatalaga, o lona uiga, o le callback.
  • O se ofa poʻo se ofa e faʻaalia o se ulutala talafeagai.
  • Lisi o au penefiti.
  • Valaʻau i le gaioiga (lanu mumu faʻamau)
  • Ata, ata ma isi ata lelei.
  • Faʻamatalaga e fesoasoani e faʻateleina ai le faʻatuatuaina o le oloa - tusi faʻamaonia, iloiloga, ma isi.
  • Faʻamatalaga faʻafesoʻotaʻi.

O tulaga lauiloa uma pei "Upega Tafaʻilagi", Joomla ma isi, ei ai a latou lava itulau itulau faʻataʻitaʻiga. Ae ui i lea, o loʻo iai ni tulaga maualuluga ma leai se totogi itulau mo le WordPress. lē mafai... E amata lelei itulau folau lelei mai le 15-25 tala.

E i ai foi faʻataʻitaʻiga e le fusia i soʻo se tulaga. E faitau selau afe i latou. E mafai ona e mauaina le tele o 'upega tafaʻilagi e mafai ai ona e downloadina saunia-faia maua fua laupepa itulau.

Peitai, e leai se mea e te talanoa ai e uiga i se masani maua fua itulau. O le tele o nei talosaga ua naʻo le lapisi. E i ai ni nai filifiliga lelei. Maualuga-lelei Landing Page template mafai ona maua i luga lauiloa lauiloa tulaga (mo se faʻataʻitaʻiga, lpgenerator, wix, ma isi)

Faatonuga i lea laasaga ma lea laasaga mo le faapipiiina o se itulau tulaueleele

Sei tatou mafaufauina ua uma ona e mauaina (download) se masani masani, talimalo, laupepa. O a laʻasaga e tatau ona faia i le isi?

E naʻo nai laʻasaga faigofie e faʻapipiʻi ai lau 'upega tafaʻilagi itulau e tasi. Nei o latou:

  • Laasaga 1. Alu i lau '' upega tafaʻilagi tautua kamupani. Ona e alu lea i lau teuga faʻatonu vaega.
  • Laasaga 2. Saili le faila faʻavae o le 'upega tafaʻilagi (e tatau ona avanoa). O le igoa o lenei faila o le igoa igoa na e faʻatau muamua.
  • Laasaga 3. Oe tatau ona oomiina le download button ma i le pop-up window e tatau ona e filifilia le archive ma le template.
  • Laasaga 4. A maeʻa ona kopiina le faʻamaumauga i le vaega faila, kiliki i le "Tatala" faʻamau tu i tafatafa o le.
  • Laasaga 5. Faatali e tusa ma le 20 sekone mo le tatalaina o gaioiga e faʻamaeʻa ai. Faʻafouina le itulau.
  • Laasaga 6.Faʻapipiʻi le laupepa itulau!

Ina ia faʻasaʻo le laupepa itulau, oe manaʻomia le alu i le root folder o lau vaega ma saili le faila manaʻomia.

Oe mafai ona suia tusitusiga, ata, faʻaofi vitio. E le faigata ona fai lenei mea - naʻo le faitau o nai tusitusiga faʻavae, ma e mafai ona amata amata maua tupe maua.

8. Fesili e masani ona fesili 💬

O le tele o fesili e faʻatatau i le tulaʻi mai o itulau o mai i le matou ofisa faʻatonu, o le a matou mafaufauina le sili ona taatele o latou.

Fesili numera 1. E fia le tau e fai ai (atiaʻe) se itulau tulaʻi ma o le a le mea e faʻamoemoe iai lona tau?

Nisi taimi e tasi e mafaufau ai tagata faʻatau 'upega tafaʻilagi tagata mafaufau pe aisea e le ese ai tele le tau o lona atinaʻe mai le tau o le tele-itulau tasi. I tua atu i na mea uma, o le 'upega tafaʻilagi o le a tuʻuina atu i le na o le tasi le itulau ma le le faigata tele fausaga. Peitai, e leai se sootaga i le va o numera o itulau ma a latou tau. Seʻi o tatou vaʻai pe aisea.

Luga itulau o se faʻasalalauga auala o loʻo iai le faʻatonuga o le maualuga maualuga liliu atu faʻatusatusa i se 'upega tafaʻilagi masani. I nisi upu, o le autu faʻamoemoe o se itulau tulaueleele o le ia mautinoa o le fua faʻatatau o tagata uma e faʻaaogaina le 'upega tafaʻilagi i le aofaʻi o tagata na faia le gaioiga gaioiga(oka, lesitala, lesitala, faʻatau) avea ma maualuga.

E tusa ai ma fuainumera, o le liuaina o se masani tele-itulau 'upega tafaʻilagi o loʻo teuina i totonu 3-5%... Ae o le liuaina o se lelei tulau itulau taunuu oo atu i le 25%.

A o fuafuaina le paketi faʻasalalauga, e manaʻomia le amanaʻia e le gata i le tau o le tasi-itulau itulau, ae o lona totogiina taimi. O se tulaga maualuga tulaueleele itulau ei ai le maualuga fesuiaiga fua faatatau, o le mea lea, o le a vave maua ai tupe maua, ma i se tulaga lautele, optimize faʻaaluina i faʻalauiloa. O sea oloa e le taugofie, ae faʻamaonia ia lava.

Afai e te sefeina le tupe i le fausiaina o se itulau tulaueleele, lona uiga o le itulau maeʻa foliga mai e le lava faʻatau atu, o lona uiga o loʻo i ai se aʻafiaga o se taua leiloa o le aoga o le faʻasalalauga faʻasalalauga. O le mafuaʻaga mo lenei o le a maualalo fua faatatau o le liua.

O le taua vaega e fuafua ai le tau o se itulau tulaueleele o lona faigata. O lona uiga, o le aofaʻi o galuega e tatau ona faia ina ia mafai ai ona ausia se maualuga liua fua faatatau. E le gata i lea, o le tau o le laupepa itulau o le a faʻamoemoe i luga o auiliiliga o le oloa o loʻo faʻalauiloaina - o le faigata o le atiaʻe o se faʻatau atu, o le mauaina o ata vitio, ata, ma isi.

O le tulauʻiga itulau maketi o loʻo alualu i luma ma e faigata ona taʻu le tau saʻo. Ae ui i lea, e mafai ona matou fai atu ma le mautinoa o se maualuga-tulaga tasi-itulau itulau e le mafai ona taugofie. (Freelancers masani ona faʻafaigaluega mai 100-200$, design studio - mai 1000$, ofisa lauiloa - mai 5000$ ma sili atu.)

Fesili numera 2. Faʻafefea ona faʻalauiloa (faʻalauiloa) se tasi-itulau itulau?

Matou te valaʻaulia oe e faamasani ia te oe lava ia 10 auala lelei mo le mauaina o feoaʻiga:

  1. Fausiaina o faʻasalalauga faʻasalalauga i le Yandex.Direct. Matou te fautuaina le faitauina o le tala - "Faʻafefea ona seti le Yandex Direct, filifili faʻaupuga autu, ma isi."
  2. Fausiaina o faʻasalalauga faʻatonutonu ile Google Adwords.
  3. Faʻapipiʻiina o faʻasalalauga ile tele o upega tafailagi.
  4. SEO faʻalelei ma faʻalauiloaina.
  5. Tusitusiga faʻalauiloaina poʻo faʻasalalauga maketi.
  6. Tuʻuina o faʻamatalaga i luga o laupapa laupapa i luga ole laiga.
  7. Faʻalauiloa ile imeli.
  8. Faʻaaogaina o se laupepa itulau o se faʻaliga i offline offline.
  9. Tuuina atu o faʻasalalauga i upega tafailagi o mea fai pisinisi.
  10. Tele tele SMS i uma masini feaveaʻi.

Fesili numera 3. O fea e mafai ona ou vaʻai ai i ni oloa iloga Landing pages?

I luga o le Initaneti, oe mafai ona maua ia sili faʻataʻitaʻiga o le tulaʻi itulau oe lava. I totonu o le pusa suʻesuʻe "Yandex" poʻo le "Google" ituaiga i le fesili "faʻasologa itulau faʻataʻitaʻiga" (poʻo le "faʻasologa itulau faʻataʻitaʻiga") ma o le a ofoina atu ia te oe ni filifiliga eseese mo '' upega tafaʻilagi ma faʻamalosia ai faʻataʻitaʻiga o le faʻatau atu o itulau.

Fesili numera 4. Faʻafefea ona maua tupe i luga o le laupepa itulau?

I se taimi umi, oe mafai ona maua ai tupe luga o tulauʻau itulau i auala e tolu:

  • Metotia 1. Atiaʻe itulau faʻapitoa na faia e tagata. O lona uiga, fausia se 'upega tafaʻilagi potu, saili se talafeagai' au ma amata galue.
  • Metotia 2. Faʻaaoga tasi itulau itulau tulaga mo latou faamoemoe faamoemoe. O lona uiga, ia faʻatau atu au oloa / tautua e ala atu ia latou.
  • Metotia 3. Auai i le taʻimua augatupulaga. O le upu "taʻimua" o lona uiga o fesoʻotaʻiga ma tagata e ono ono faʻatau. O nei tusi talosaga o loʻo faʻatau atu i kamupani taulaʻi iai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo ia te oe le laupepa itulau "Sliding wardrobes Yekaterinburg". Oe aveina auala i ai, ona ofaina lea o le gaosia tusi talosaga i kamupani o loʻo latou fausiaina nei lava lavalava (I seisi auala, e taʻua o feʻaveaʻiga ala).

O le filifiliga o se auala faʻapitoa o le mauaina o lau oe. O le muamua metotia aofia ai tupe maua mai tagata faʻatau latou te manaʻomia na tulaga. O le taofi i isi metotia o tupemaua o le a aumai e tagata faʻatau.

Fesili numera 5. O a lafoga ou te totogia i luga o le laupepa itulau?

Tagata fai pisinisi o loʻo auai i luga ole laiga faʻatau atu e manaʻomia e totogi lafoga i luga o polofiti. E sili ona lelei le faia o lenei pe a o lau laupepa itulau o le a faʻateleina faʻatau, tupe maua, ma isi. Ina ia totogi lafoga, oe e tatau ona lesitalaina se LLC pe tatalaina se tagata fai pisinisi. (I nei tusitusiga, oe o le a maua ai le talafeagai pepa ma laʻasaga e lesitala ai se kamupani).

E tele ituaiga o lafoga faiga:

  • Lafoga faiga # 1. Lautele faiga o lafoga (OSN).Faʻaoga se pulega faʻapenei, o le tagata faipisinisi o le a totogi le sili ona tele o lafoga totogi. E aofia ai lafoga o tupe maua a le tagata lava ia, VAT, lafoga o tupe maua, tele saofaga i pulega eseese o inisiua ma isi lafoga.
  • Lafoga faiga # 2. Faigofie lafoga faiga (STS). O lenei faiga e sili ona lauiloa i tagata fai pisinisi o lea ua faʻatoa amata. 1) Totogi 6% i le aofaʻi o tupemaua. 2) E mafai foi ona e faʻaaogaina le tau 5-15% ma le eseʻesega i le va o tupe maua ma tupe faʻaalu. O le tului e faʻamoemoe i le itulagi o loʻo faʻatautaia ai le pisinisi. Matou te fautuaina foʻi le faitauina o le tala - "Faʻafaigofieina lafoga faiga mo tagata taʻitoʻatasi tagata fai pisinisi".
  • Lafoga faiga Nu.3. Tuʻufaʻatasia lafoga o tupe maua (UTII). Lenei ituaiga lafoga faʻatatau i nisi ituaiga o pisinisi gaioiga o loʻo sipelaina i totonu o le lafoga numera. O lenei pulega e aofia ai le totogiina o le lafoga lafoga. O le aofaʻi o lafoga o le a faʻamoemoe i le itulagi o loʻo faia ai le pisinisi.
  • Lafoga faiga №4. Faʻatonuga o lafoga o Pateni. E tatau ona mauaina se pateni mo se faʻapitoa gaioiga. O le tau o sea pateni e eseese mo itulagi taʻitasi. O le lafoga e faʻatulagaina, totogi i rubles. O lenei ituaiga lafoga e avanoa mo naʻo tagata faipisinisi. Mo nisi faʻamatalaga, faitau le tala - "Faʻafefea ona maua se pateni mo IP gaioiga"

Mo nisi faʻamatalaga e uiga i le faiga o lafoga mo tagata taʻitoʻatasi, faʻapea foi lafoga ma saofaga e totogi e le tagata fai pisinisi - faitau le tusitusiga i le sootaga.

A lesitala lau pisinisi, oe tatau faʻailoa OKVED tulafono laiti ma le ituaiga o lau pisinisi gaioiga.

Mo se faʻataʻitaʻiga, afai na e tu i le lesitalaina o se tagata fai pisinisi taʻitasi (IE) ma filifilia le faʻafaigofie lafoga faʻatulafono (STS), lona uiga o le a manaʻomia oe e totogi 6% mai tupe maua, tusa lava poʻo a auala o a latou lisiti. E masani lava, o gaioiga uma e tatau ona faʻatinoina naʻo totonu lava o le tulafono.

I aso nei, tele tagata ua leva ona fiu i le tulaʻi itulau. I le toeititi lava o laupepa itulau, latou vaʻaia le le mafaitaulia faitauga timers, toeititi lava 100% paʻu i oloa, tone o faʻamalo, ma le tele o isi togafiti e le suia mo le tele o tausaga ma e na o le soesā.

Taua!Afai e te manaʻo i le tagata faʻaaoga na asia lau itulau e tasi le itulau e aua le tapunia i se sekone, aua neʻi avea ma se faʻataʻitaʻiga.

E manaʻomia le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga, ae a faʻatumuina, e tatau ona e taumafai malosi ma fausia se tulaga tulaga ese tulaga ese.

Aua le faʻaseseina le tagata asiasi i se manaʻoga mo vave tupe maua. Mafaufau i taimi uma i au tagata faʻatau ma taumafai e faʻamalie o latou manaʻoga.

Ia, seʻi o tatou aotelega:

  1. O le folau itulau o se mea faigaluega sili ona lelei mo le faʻateleina o numera o tagata faʻatau ma tagata lesitala.
  2. Aua le taulaʻi faʻamoemoe i le itulau tulaueleele. I le tutusa, e tatau ona atiaʻe isi eria - 'upega tafaʻilagi autu, blog, ma isi.
  3. E te le tau faʻanatinati i totonu o le potu potu ma oka se laupepa itulau - oe mafai ona faia lenei i soʻo se taimi. Muamua taumafai faia le tasi-itulau fai oe lava... E tele fausiaina ma faʻataʻitaʻiga mo lenei. E tatau ona e atiaʻe se auala tau maketi, tusi se faʻatau atu tusitusiga ma faʻatu se faʻasalalauga faʻalauiloa.

I le faaiuga o le autu, vaʻai i le vitio "O le a le itulau tulaueleele? Aisea e manaʻomia ai? ":

I soo se tulaga, o le tulaʻi itulau o loʻo atinaʻe avanoa mo le tele o tausaga a sau. Ma o le a avea pea ma se tasi o mea faigaluega sili ona lelei mo le faʻateleina o au faʻatau.

Le au faitau pele o le Ideas for Life pisinisi mekasini, matou te faʻafetai pe a fai e te tuʻuina atu ou manatu e uiga i le autu o le lolomiina i manatu o loʻo i lalo. Matou te moomoo ia manuia oe ma manuia i le fatuina ma le faʻalauiloaina o lau laupepa itulau!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Where Can You Buy Physical Gold Bullion? (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com