Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Le mea e vaʻai i Brussels - pito i luga mataaga

Pin
Send
Share
Send

O le laumua o Peleseuma, o loʻo tu i luga o auvai o Senne, e taʻi miliona tagata tafafao mai i taulaga eseese o le lalolagi. Tagata tafafao maimoa e fiafia e le gata i mea e mafai ona vaaia i Brussels, ae naunau e avea ma se vaega o lenei le masani ai le taulaga. O le taulaga tuua se lagona o le le moni ma faʻataulaitu, aua naʻo iinei lava-faʻaonapo nei fale ma faʻamanatuina faʻamanuiaga i le faiga Gothic nonofo faʻatasi i se auala ofoofogia, ma o le atemosifia e faʻatumuina e le tele o faleʻaiga ma faleaiga tautua arofo kofe ma lauiloa waffles.

E tele naua mea taua i le laumua o Peleseuma e mafai ai ona taʻua le taulaga o se falemataaga i fafo. Ioe, e le mafai ona e asia nofoaga faʻasolopito uma ma le fausaga i Brussels i le aso e tasi, ae mafai ona e tusia se auala tafafao ma vaʻai i mea e sili ona taua. La matou tusitusiga o le a fesoasoani ia te oe fuafua po o fea e alu i le laumua o Peleseuma, ma le mea e vaʻai i Brussels i le 1 aso.

Le mea e vaʻai i Brussels i le aso e tasi

Ae e te leʻi amata suʻesuʻeina le taulaga, faʻatau se faʻafanua o Brussels ma mataʻaga i Lusia. Lenei o le a fesoasoani ia te oe faatautaia le kaleidoscope o falemataaga, maota, paka.

1. Talaʻaga ogatotonu o le laumua o Peleseuma

I le tala faasolopito, na vaevaeina Brussels i vaega e lua - o le Aai i Luga, le mea na mau ai tagata mauoa, fausia maota matagofie, ma le Aai Maualalo, na nonofo ai sui o le aufaigaluega.

E sili atu le amataina o lau masani ma Brussels mai le nofoaga faʻasolopito - o le Grand Place, o le sili ona lelei faʻamaonia o le maualuga matagofie ma agafesoʻotaʻi tulaga o le Belgians ma e tatau ona manatu o se galuega sili ona tele o tusiata ata. E saʻo lava, na maua e le Grand Place le tulaga o le sikuea sili ona matagofie i Europa, o lona paʻu tutasi o le tumutumu o le Aai o le Aai, 96 mita maualuga, lea e vaʻaia mai soʻo se mea i Brussels.

Mea moni manaia! O le tumutumu o le taulaga fale ua teuteuina i se faʻatagata o le Archangel Michael, o ia o le paʻia o le taulaga.

Faʻafeagai o le taulaga maota o le King's House, o se maota matagofie e foliga mai e pei o se mafaufauga tifaga seti. O fale taʻitasi o se mea taua o measina faʻaleaganuʻu ma ua tumu i le agaga o le tala faʻasolopito, vaitaimi ogatotonu.

Lelei e iloa! E faigata mo se turisi o loʻo i Brussels mo le taimi muamua e faʻatauaʻi; e manaʻo e maua se taimi e vaʻai ai mea uma. Lenei o le a fesoasoani i ai se taʻiala o le a faʻatautaia se maimoaga maimoa taamilo ma taʻu atu le tele o mea moni mananaia ma tala faʻasolopito e fesoʻotaʻi ma Brussels.

E tusa ai ma se tasi o tala faʻasolopito, o Louis XIV, i le laumua o Peleseuma, na ia matauʻa i le matagofie ma le matagofie o le taulaga ma faʻatonuina e susunuina. Peitaʻi, o le aufaʻatau o Brussels na toe fausia le sikuea ma a latou lava tupe ma atili ai ona matagofie. O le Grand Place o se faʻavae tulaga ese fausaga, lea o mafaufauga auiliili uma.

Lenei o le fale o le pulenuu o le laumua - o le taulaga fale, teuteuina i le faiga Gothic. O le itu tauagavale o le fale na fausia i le amataga o le 15 seneturi. O le itu taumatau o le taulaga fale na fausia i le ogatotonu o le 15th seneturi. O lua pito i tua olo i le faiga Baroque. O le faʻafoliga ma totonu o le fale e sili ona matagofie ma matagofie teuteuina. Tagata tafafao maimoa e ofoina atu asiasiga taamilo i le Igilisi, Dutch ma Farani. O le tau o le tafaoga e 5 euro.

O le teuteuina o le sikuea o le Guild House. E i ai 29 o latou ma sa latou fausiaina i tafatafa o le nofoaga o le Grand Place. O fale taʻitasi e teuteuina i se ituaiga sitaili, masani a le seneturi lona 17. O luma o fale o se galuega o faatufugaga, aua na taumafai aiga e faʻailoa lo latou tamaoaiga.

Mea moni manaia! O le tele o turisi e tosina mai i le Swan House, e ana le vasega o le au fasi manu. O le faʻataʻitaʻiga o le fale o le haberdasher e teuteuina ma le maualuga o le mapusaga i foliga o se alope. O le au fanafana guild fale ua teuteuina i se faigata-fafine luko. E talitonuina o faʻatagata e aumaia le fiafia pe a paʻi i ai.

O se aga masani i Brussels e taʻilua tausaga ma liliu le Grand Place e avea ma togalaʻau fugalaʻau.

O le isi faʻatasiga e fesoʻotaʻi ma aso malolo o le Kerisimasi, pe a oʻo le toʻatele o turisi e omai i le laumua o Peleseuma e asiasi i le nofoaga sili ona matagofie i Europa. I aso malolo, e feilafi le Grand Place i moli lanu eseese, manogi o manogi eseese ma felanulanuaʻi ma tofo eseese. O sui o itumalo uma o Pelese e omai iinei e tuʻuina atu uluaʻi ipu ma vai inu.

Tamaiti o le a fiafia i le tele o mea manaia ma, ioe, o se aisa tofu. O le fir-laau e tuu i le ogatotonu, feilafi ma afe o moli.

Faʻafefea ona e alu iina:

  • nofoaafi - na o 400 mita i luga o vae mai le nofoaga;
  • metro - nofoaga De Brouckere, ona 500 mita savali;
  • nofoaafi - taofi Taofi;
  • pasi - taofi Parlement Bruxellois.

2. Falesa o St. Mikaele ma Gudula

O le fale matagofie na fausia i luga o le maupuepue o Torenberg. E tu mimita i le va o vaega e lua o le taulaga. O le maota autu lea o le laumua, na fausia i le seneturi lona 11 ma teuteuina i le faiga faa-Romanesque. I le seneturi lona 13, na toe fausiaina ma toefausiaina i le faiga faa-Gothic. O aso nei o se fale tulaga ese o lona fausaga o se paluga o Gothic ma Romanesque sitaili.

O pa o le malumalu e paʻepaʻe, e maua ai le fale atoa se lagona o le malamalama ma le mamafa. Tagata tafafao maimoa e mafai ona vaʻai i le fogafale i lalo o mea na faʻaleagaina o le falesa anamua na teuina.

O le faʻafanua o le faʻailo o loʻo faʻatusalia e ni 'olo se lua i se tu ma aga masani, faʻa Gothic style, i le va o latou e iai le fale fai ata, teuteuina i ni mamanu vaʻaia vaneina mai maʻa.

E manaia! O 'olo uma e toeititi 70 mita le maualuga. O le matamata tulaga ofoina atu a matagofie vaaiga o le taulaga.

O le mamalu ma le maoaʻe o nofoaga ma fale e leai seisi e le kea. Tagata femalagaaʻi e savali mo le tele o itula i le va o koluma, faʻatagata, maofa i faʻamalama tetele teuteuina i faʻamalama tioata.

I le falesa mafai ona e auai i se konaseti o okeni musika. I Aso Sa, e mafai e le pitonuu atoa ona lagona atu fati e taina e logo o le lotu.

Tau tiketi:

  • tumu - 5 euro;
  • tamaiti ma tagata matutua turisi - 3 Euro.

Oe mafai ona vaʻai i le falesa i aso uma:

  • i aso o vaiaso - mai le 7-00 i le 18-00;
  • i le Aso Toʻonaʻi ma le Aso Sa - mai le 8-00 i le 18-00.

Faʻafefea ona e alu iina:

  • metro - Gare Centrale nofoaga;
  • pasi ma pasi - taofi Parc.

3. Royal Galleries o Saint Hubert

O le faleoloa sili ona leva i Europa i totonu o vaaiga a Brussels (Peleseuma) e mitamita i le nofoaga. O le fale na fausia i le ogatotonu o le 19 seneturi. O se tuʻufaʻatasia, tuʻufaʻatasia lelei tu ma aga o aganuʻu ma faʻapisinisi i lalo o se taualuga tioata faʻasolo.

E taua! Ua faʻaigoaina e turisi le faleoloa o faleoloa e sili ona matagofie i Europa.

Monarch Leopold ma ona ataliʻi na auai i le tatalaina o le tosina. O le faleoloa e aofia ai tolu potu.

O le fale ua teuteuina i le neo-renaissance style. E sili atu ma le limasefulu faleoloa iinei ma e mafai ona e faʻatau se oloa. Afai e te manaʻo e faʻatau se faʻamanatuga o lau asiasiga i Brussels, ia e mautinoa e te asia le ofoofogia faleoloa faleoloa i le laumua. O loʻo iai le fale faʻafiafia ma se fale mataʻaga, o se faʻaaliga o ata puʻeina, e mafai ona maua sau meaʻai māmā ma faʻamalieina le ea.

O le faitotoʻa i ala e faʻatulagaina mai auala e fa. I le ala, 212 mita le umi ma 8 mita lautele, oe mautinoa o le a mauaina se mea e fai ma vaʻai.

Faʻamatalaga taua:

  • tuatusi tuatusi - Galerie du Roi 5;
  • 'upega tafaʻilagi - galeries-saint-hubert.be.

4. Paka faʻafuaseʻi Laken

O le tosina atu o loʻo tu i le itumalo faʻasolopito o Brussels ma le igoa tutusa ma o loʻo aofia i le lisi o nofoaga e vaʻai ai i le tasi aso o femalagaaiga i le laumua. O se maota tupu e fausia lata ane. Mo le taimi muamua, o le manatu e faʻamalosia le teritori e sosoʻo ma le maota, na oʻo mai i le ulu o le tupu Leopold II.

Mea moni manaia! O le tatalaina o le paka na fetaui lelei ma le 50th anniversary of Belgian tutoʻatasi, lea na faʻamanatuina i le 1880.

O se paka ua teuteuina lelei i le 70 hectares, teuteuina i fugalaʻau ma laʻau, ua faʻatulagaina greenhouse iinei - o se greenhouse complex, na fuafuaina e le tusiata o Alfons Bala. E i ai le faʻamanatuga i Leopold I luga o le maupuepue, faʻapea foi ma le Saina Pavilion ma le 'olo Iapani.

Ina ia faʻamalieina atoatoa i le matagofie o le paka fugalaʻau ma vaʻai i laʻau tulaga ese, e sili le sau i Brussels i le lona lua afa o Aperila poʻo le amataga o Me. O le fale faʻafuaseʻi e tatala mo naʻo le 20 aso. Tau tiketi mo le asiasi i se tasi o mataʻaga autu o Brussels o le 3 euro.

5. Malumalu o Notre Dame de la Chapelle

O le ekalesia o le sili ona leva i Brussels ma lauiloa mo le mea moni o le atavali Pieter Bruegel ma lona faletua tanu i lalo. I le amataga o le seneturi lona 12, na faʻatuina ai e le Benedictines se falelotu i luga o le tulaga o le malumalu, ma i le aluga o taimi o fale o tagata matitiva na fausia faataamilo ai. Lenei aso ua faʻaigoaina le nofoaga lea o Marol. I le lumanaʻi, na faʻalauteleina le falelotu ma avea ma ekalesia, na faʻaleagaina ma toe fausia sili atu ma le tasi.

I le ogatotonu o le senituri lona 13, na faʻaalia ai le malumalu ma le relic - vaega o le Faasatauroga ia Iesu Keriso. Talu mai lena taimi, ua avea le lotu ma faʻailoga iloga o Brussels, tagata malaga mai iinei i tausaga uma.

I le taimi o le toefausiaina, o se logo logo, teuteuina i le toso ma le koluse, na faaopoopoina i le malumalu. I se faʻaopopoga, o le falelotu fale o anamua vai papatisoga, na fausia i le 1475, ma le pulelaa faia i fafie i le amataga o le 18th seneturi.

6. Falemataaga o Natura Saienisi

O le faatosina e tulaga ese i lona sili ona tele aoina o le tele o ituaiga dinosaurs. E iai foʻi potu faʻapitoa e faʻapitoa mo:

  • atinae o tagata;
  • tafolā;
  • iniseti.

O le faʻaaliga faʻaalia sili atu i le 2 afe minerale. Aiga atoa eo mai iinei, aua o le savaliga i totonu o falefaafiafia o se moni malaga i le lalolagi o ofoofogia sailiiliga. I se faʻaopopoga i tainasoa, e mafai e tagata asiasi ona vaʻai i se mammoth moni, faamasani ma le olaga o tagata tulimanu anamua. Nei o faʻaaliga o latou tausaga e faigata ona mafaufauina. O le talafaʻasolopito o tagata o loʻo faʻaalia i se auala sili ona fiafia ma faigofie ona maua. Faʻatasi ai ma le faʻaaliga o loʻo ua leai ni ola manu ma manulele, moonstone, meteorites.

Oe mafai ona matamata i le tosina atu i le: Rue Vautier, 29, Maelbeek, i aso uma (seʻi vagana le Aso Gafua) mai le 9:30 am i le 5:00 pm

Auala:

  • metro - nofoaga Trône;
  • pasi - taofi Muséum.

Tau tiketi:

  • tumu - 9.50 euro;
  • tamaiti (mai le 6 i le 16 tausaga) - 5.50 euro.

Mo tamaiti i lalo o le 6 tausaga, e leai se faʻatagaina.

7. Palemene

O Brussels o le fale o le Palemene a Europa, lea e iloa ai e turisi le galuega a le Iuni a Europa mai totonu. O le fale o se maota fuafuaina i se futuristic sitaili. O lona olo foliga le maeʻa - o se faʻailoga o le le maeʻa lisi o setete o EU.

O se faʻatagata e faʻapipiʻi latalata i le faitotoʻa, o le faʻatusa lea o malo lotogatasi Europa.

O tafaoga e faia i le fale autu o le Palemene a Europa, e mafai foi ona e alu i se sauniga plenary. O le autu aotelega o le malaga o le ia o fesoʻotaʻiga atoatoa, e maua ai le fiafia tele i tamaiti, aua e mafai ona e fetaomi soʻo se ki. Oe mafai ona vaʻaia le tosina mo fua.

Faʻafefea ona e alu iina:

  • ile pasi numera 34, 38, 80 ma le 95;
  • Metro laina 2 ma 6, Trone / Troon nofoaga;
  • Metro, laina 1 ma le 5, Maalbeek nofoaga.

O le faitotoʻa autu o le Palemene Lotoa.

Itula faigaluega:

  • Aso Gafua - mai le 13-00 i le 18-00;
  • mai le Aso Lua i le Aso Faraile - mai le 9-00 i le 18-00;
  • faaiuga o vaiaso - mai le 10-00 i le 18-00.

Oe mafai ona ulufale i le fale 30 minute ae leʻi tapunia - i le 17-30.

Afai e te asia nei vaaiga o Brussels i le aso e tasi, e mautinoa o le a i ai sau oe lava manatu o lenei tulaga ese aʻai taulaga i Peleseuma.

O a isi mea e vaʻai i Brussels

Afai o lau malaga i le laumua o Peleseuma e le gata i le tasi le aso, ia mautinoa ia faʻaauau lau masani ma Brussels. I tua atu i na mea uma, e i ai le le mafaatusalia numera o tulaga ese nofoaga e le mafai ona vaʻaia i le tasi aso.

Bois de la Cambre Park

O le faʻatosina o loʻo tu i le ogatotonu o le laumua o Peleseuma i le Avenue Louise, o se tele, teuteuina lelei togafiti vaomatua nofoaga aiga ma uo kamupani omai e malolo. Aisea e le aofia ai le paka i le lisi o mataaga e mafai ona vaaia i le aso e tasi? O le mea moni o loʻo e manaʻo e faʻaalu le tele o taimi iinei - nofo faʻalelei i lalo o paolo o laʻau, faʻatulaga se tafaoga. O tagata nonofo i Brussels e taʻua le paka o se manava o le ea fou i le vevesi o le taulaga.

O le paka e faʻatautaia ni mea faʻaleaganuʻu ma faʻafiafiaga, e mafai ona e asia se fale faʻafiafia, fale kalapu, ma 'ai i le faleʻaiga. O le faʻatosina nofoia 123 hectares, o lea e sili ai le faʻaaogaina o se uila poʻo ni taʻavale taʻavale mo le asiasia.

Mea moni manaia! I le paka, oe mafai ona faia ni lesona ma aʻoaʻo pe faʻafefea ona faaseʻe i sikate.

Fale Mataaga i Autoworld

Afai o le gothic, medieval Brussels o le a faʻavaivaia oe laititi, vaʻai i le fale mataaga faleoloa falemataʻaga.

O le faʻaaliga o le a fiafia ai e le gata i tagata matutua e fiafia i taʻavale, ae faʻapea foʻi ma tamaiti. O le falemataʻaga o loʻo tu i le itu i saute o le hall, fausia i le 50 tausaga faʻamanatu paka. E sili atu ma le limasefulu taʻavale o vaitau eseʻese o loʻo aoina iinei - mai le afa lona lua o le seneturi lona 19 e oʻo mai i le aso. Mea e mafai ona vaaia i le falemataaga:

  • muamua-taua Belgian taavale, i le ala, latou e le i gaosia mo se taimi umi;
  • muamua taʻavale faʻataʻitaʻiga;
  • o loli afi muamua;
  • taavale tuai a le militeli;
  • limousine;
  • o se paka taʻavale e anaina e se aiga o tupu;
  • Roosevelt ma Kennedy taʻavale.

O faʻaaliga o loʻo tu i potu faʻatulagaina ma luga o foloa e lua - e tofu ma faʻailoga o se vaitau.

Lelei e iloa! O loʻo iai le fale faʻamanatu i totonu o le fale mataʻaga, e mafai ona faʻatau ai ni taʻavale, o loʻo faʻaalia i le faʻaaliga.

Oe mafai ona matamata i le tosina atu i le: Parc du Cinquantenaire, 11 tausaga.

Itula faigaluega:

  • Aperila-Setema - mai le 10-00 i le 18-00;
  • Oketopa-Mati - mai le 10-00 i le 17-00, i le Aso Toʻonaʻi ma le Aso Sa - mai le 10-00 i le 18-00.

Tau tiketi:

  • tumu - 9 Euro;
  • tamaiti (mai le 6 i le 12 tausaga) - 3 euro.

Tamaiti i lalo o le 6 tausaga le matua e faʻatagaina saoloto.

O faʻamatalaga aoga e mafai ona maua i le autoworld.be.

Cantillon Fale Fai Fale

Le isi nofoaga faʻatosina metropolitan, e vaʻai ai e mafai ona e faʻaaluina i se tasi aso, ma le faʻamaoni suʻesuʻe i le gaioiga o le gaosiga o pia. O le fale mataaga faleoloa o loʻo tu latalata i le nofoaga tutotonu i Gheude 56. O le mamao mai le Grand Place e tusa ma le 1.5 km.

O le itu lea o Brussels e taʻua o Anderlecht, ma tagata malaga mai Aferika e nonofo iinei. O le fale pia o loʻo tu i tua o se faitotoʻa e pei o se faletaavale ulufale. E mafai ona e faamasani i le faiga gaosi mai ia Oketopa ia Aperila. O le oloa autu o le lambic beer, e ese mai i isi ituaiga - faʻafefeteina fua. Ia sauniuni o le fale inu pia e mamao mai le leai o se tino ma e mafai ona vaaia le suia i faaputuga.

Mea moni manaia! Lambic o le faʻavae mo le sauniuniga o isi ituaiga pia - Goise, Creek, Faro.

Asiasi tau 6 Euro, o le taʻamilosaga e aofia ai ni ipu inu pia se lua, e filifilia e le malo le na o ia le ituaiga.
Tatalaina itula: mai le 9-00 i le 17-00 i aso o le vaiaso, mai le 10-00 i le 17-00 i le Aso Toonai, o le Aso Sa o se aso malolo.

Art Mountain Park

O le faʻatosina o loʻo tu i le Saint-Rochese eria, o se falemataaga faigata. O le paka na faia e le faʻaiuga a Monarch Leopold II. I le 1910, na faia ai le Faʻaaliga a le Lalolagi i Brussels, na lomia ai e le tupu se faʻatonuga - ia faʻaleagaina fale tuai ma faʻatulaga se paka i lo latou nofoaga e faʻateʻia ai malo.

O le paka ua faataatia i luga o se maupuepue fausia pupula, i lona pito i luga o le Royal Faletusi ma le Maota o Congresses, ma luga o le malifa o loo i ai 2 falemataaga - mea fai musika ma lelei faatufugaga. O se sitepu matagofie, faʻaopoopoina e vaipuna, e tau atu i le pito i luga. O loʻo iai faleoloa ma mea suamalie i luga o le fale vaʻai.

I tafatafa o le paka, o loʻo iai le nofoaga faʻatonuta o Gare Centrale ma le fale pasi pasi Royale
Le tuatusi: Rue Royale 2-4.
Nofoaga aloaia: www.montdesarts.com.

Paka Iti Europa

Le isi taulaga faʻatosinaina e mafai ona e faʻaaluina i se tasi aso e suʻesuʻe ai. O le paka e tu i tafatafa o le Atomium. O le vaega o le paka o 2.4 hectares, malo na o mai iinei talu mai 1989.

I fafo, 350 faaaliga mai 80 taulaga na aoina i luga o le fua o le 1:25. O le tele o faʻataʻitaʻiga faʻasolosolo o loʻo feʻaveaʻi - o se nofoaafi, taʻavale, fale miliolo, e sili ona fiafia iai o le maugamu lea o Vesuvius. O le paka o loʻo aofia i le lisi o le sili ona asia ma taʻutaʻua mataaga o Brussels; sili atu 300,000 malo o le laumua omai iinei i tausaga uma.

E mafai ona e oʻo i le paka i le metro ma faʻataʻavale i le nofoaga o Heysel, ona e savali lea e le sili atu ma le 300 mita.

Faʻasologa:

  • mai ia Mati 11 ia Iulai ma Setema - mai le 9-30 i le 18-00;
  • ia Iulai ma Aukuso - mai le 9-30 i le 20-00;
  • mai ia Oketopa i le Ianuari - mai le 10-00 i le 18-00.

Tau tiketi:

  • tagata matua - 15.30 euro;
  • tamaiti (i lalo ole 12 tausaga) - 11.40 euro.

O le ulufale e leai se totogi mo tamaiti i lalo ole 120 cm le umi.

'Upega tafaʻilagi Park: www.minieurope.com.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Lotoa Grand Sablon

O le tosina atu o loʻo tu i luga o le maupuepue e vaevaeina le laumua i ni vaega se lua. O le igoa lona lua o le sikuea o Sandy. O lenei mafuaʻaga ona o le mea moni sa i ai se maʻa oneone iinei i le 13th seneturi. Ona fausia ai lea o le falesa ma le faʻatagata o le Taupou Maria. I le seneturi lona 15, ua avea le falesa ma ekalesia, faia sauniga ma kerisiano faia i totonu. I le ogatotonu o le 18th seneturi, na fausia ai se vaipuna iinei, lea na ola pea e oʻo mai i lenei aso. I le seneturi lona 19, sa faʻatinoina se toe fausiaina tele. O aso nei o se nofoaga faʻaaloalo e faʻaaogaina e faleʻaiga, faleoloa, faletalimalo taugata, fale sukalati, ma faleʻoloa tuai.

Faʻafeagai ma mea e faʻatosina mai o loʻo iai se togalaau matagofie na teuteuina i faʻatagata. I le itu i sasaʻe o le malumalu o Notre-dame-du-Sablon, o lona fausiaina na amata mai lava i le 15 senituri.

E mafai ona e taunuʻu i ai ile numera o le taʻavale numera 92 ma le 94 ma le metro, nofoaga o Louise. I faaiuga o vaiaso, e i ai maketi mo aso anamua.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

E i ai le tele o vaʻaiga luga o le faʻafanua o Brussels, ioe, e le mafai ona vaʻai ia latou i le tasi le aso. Peitai, o le taimi lava i le laumua o Peleseuma, e mautinoa o le ae manaʻo e toe foʻi mai iinei. Saunia mo oe lava se lisi o Brussels vaʻaiga ma ata ma faʻamatalaga ma faʻatofu oe lava i lona maoaʻe atemosifia.

Faʻafanua ma vaaiga ma fale mataaga o Brussels i Lusia.

Tomai vitio i le maualuga tulaga faʻatagaina ai oe e lagona le siosiomaga o Brussels - ia mautinoa e matamata!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Brussels Summer Walk - Royal Theatre of La Monnaie. Rue Neuve -4K 60fps (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com