Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻafefea ona filifili le saʻo komepiuta nofoa mo se tagata matua poʻo se tamaititi

Pin
Send
Share
Send

Lenei aso, tagata faʻaalu sili atu ma sili atu taimi i luma o le mataʻituina. O le atinaʻeina o le tekonolosi alualu i luma aumaia le tele o penefiti ma i le taimi lava e tasi e aofia ai faʻafitauli tau soifua maloloina. O le iloa faʻapefea ona filifili se nofoa komupiuta o le a fesoasoani e puipuia le tuao pou mai le curvature. Maualuga-lelei oloa maua ai talafeagai ma faʻateleina le lelei.

Tofiga

O le nofoa komepiuta o se meaafale faʻapitoa e manaʻomia e tuʻu ai le tino i le tulaga saʻo a o galue. E i ai le atoa lisi o foliga e eseʻese mai masani nofoa:

  1. Nofo filemu vaivai.
  2. Elastic maualuga concave i tua mo le maualuga-lelei tuʻaiga lagolago.
  3. Faʻamau lima.
  4. Mafai e fetuunai le tulaga o le nofoa, backrest.
  5. Le agavaʻa e suia le maualuga mo se tulaga sili ona lelei i luma o le mataʻituina.
  6. Faatuatuaina o le lagolago fausaga.
  7. Uili mo faigofie feoaʻi i totonu o le potu.
  8. O le ufiufi e faia i mea lelei e mafai ona manava.

Nofo filemu

Faʻamau i tua

Faʻamau lima

Tulaga maualuga backrest ma fetuunaiga tulaga

Faatuatuaina o le lagolago fausaga

Le iai o uili

Maualuga tulaga lelei

O se nofoa komipiuta filifilia e iai faʻamanuiaga nei:

  • puipuia o intervertebral hernia, osteochondrosis;
  • tausisia le tulaga, faʻasaʻoina le mea malepe;
  • aveʻesea le tiga i le tua, ua ua fulafula;
  • faʻaititia le lelava, faʻateleina le lelei o le galue, toleniga.

E tatau ona filifili ma le faʻaeteete se nofoa, mafaufau i le taimi o le galue i le komepiuta, o uiga taʻitasi o se tagata, o le mafuaʻaga o faʻataʻitaʻiga. O oloa laʻititi le lelei e afaina ai le soifua maloloina, faʻaosoina le piʻo o le ivitū, leaga le afaina o le alatoto, e mulimuli ane taʻitaʻia ai le ulu ma oso ai le omiga.

Ae e te leʻi filifilia se komepiuta nofoa, e manaʻomia le faʻailoa mo oe lava le mafuaʻaga ma le faʻamoemoe o le faʻaaogaina o fausaga. E tele ituaiga o faʻatusa:

  1. Mo tagata matutua. A faʻaoga i le fale, o le ata ma fua o oloa e taua tele. O lapoʻa e filifilia taʻitasi mo se ofi lelei. O le fafo fuafuaga e tatau ona ofi totonu i totonu o le potu.
  2. Mo se tamaiti aʻoga. O oloa o loʻo i ai se aoga malamalama mama mamanu ma ua fuafuaina mo le faʻaaogaina mai le 5 i le 13 tausaga. O meaafale faʻaonapo nei e maua ai mo le maualuga fetuʻunaʻi o le nofoa ma backrest. O nofoa Orthopedic mo se tamaititi aʻoga e naʻo le filifilia o tamaiti peʻa iai ni faʻafitauli i le musculoskeletal system poʻo le vaʻai.
  3. Mo tagata taaalo. O le autu iloga foliga o le nofoa o fausaga malosiaga, lea e saunia e se uʻamea faʻavae, ergonomics, ma le tele o gaioiga. O faʻataʻitaʻiga ua mamanuina e faʻamama ai le feteʻenaʻi i le pito i lalo, tauʻau, tapulima, e vave ona lelava ona o le tulaga o le tino.
  4. Mo taʻitaʻi. O se faʻapitoa ituaiga o meaafale ma se maualuga tulaga o le mafanafana. I le faʻagasologa o le gaosiaina o le nofoa, tekonolosi faʻaonapo nei, faiga masani, ma mea taua e faʻaaogaina.
  5. Mo tagata faigaluega. Faʻatumuina i le spring-faovilivili auala mo faʻatuatuaina lagolago i tua, o se nofoa malu, o se crosspiece i uili, armrests. I se nofoa lelei, o le aufaigaluega ofisa o le a mafai ona galulue mo 8 itula e aunoa ma le lagonaina le lelava ma le toʻafilemu.

O le nofoa orthopedic o ergonomic, e faʻatagaina oe e fetuʻunaʻi le nofoa maualuga ma backrest tulaga mo tagata taʻitoʻatasi. O le tau o ia ituaiga faʻatusa e fai lava si maualuga. Afai e leai ni faʻafitauli ma le tuasivi, oe tatau ona ave le fiafia i faigofie oloa.

Mo tagata matutua

Mo tamaiti aʻoga

Mo tagata taʻaʻalo

Mo le taitai

Orthopedic

Mamanu

Afai o le komepiuta nofoa mo le fale ma le ofisa ua fuafuaina mo galuega tumau, e tatau ona e mautinoa o le sili atu le mafanafana ma le saogalemu a mafai. E faʻaauupegaina e le au gaosi a latou oloa i nofoa faʻasolosolo, e mafai ona fetuʻunaʻi i tua, o lima, o alofivae. O le tulaga masani mamanu o se nofoa i luga o se koluma ma le lima-pou koluse. O le oloa mafai faʻasolosolo faataamilo i lona 'au ma e faʻaopoopoina e armrests ma faʻaseʻe.

O nofoa e tatau ona faʻataʻamilomilo ma sologa lelei. E manaʻomia le saolotoga e faʻafoliga le ea ma le vai ma e le faʻailoaina ni vailaʻau oona. O le agavaivai e maua mai i le mafiafia o le fola o mea ma puna i totonu. Ole mea lea e maua ai le faʻafaigofie ile taimi e faʻaaoga umi ai. O oloa maumaututū e faia i mea maopoopo, e aunoa ma le fola. O lenei filifiliga e i ai ni faʻaletonu ogaoga: o le tino e vave ona gase, o le tagata oʻo i tiga ogaoga faigata, o le mea lea, e le talafeagai mo le faʻaaoga pea.

O le filifiliga o le nofoa komepiuta faʻamoemoe foi i luga o foliga o le tua. Faatasi ai ma le fesoasoani a faʻapitoa faʻasaʻosaʻo sikulini, ona faʻavae ua suia. Ina ia seti le maualuga sili ona lelei, oe manaʻomia nofo i luga o se nofoa, tuu ou vae mafolafola i luga o le fola ma lagona lelei le lagolago mo uma curves o lou tua. O le loloto e faʻamoemoe i le tulaga e fiafia iai le tagata. E le fautuaina e faalagolago i tua mamao, e malolo faʻasaga i le fausaga pe faalagolago i luma ma taumafaiga. E tatau ona faia le sili ona lelei tulaga ma fetuunai uma tapulaʻa mo ia.

O se nofoa mo le galue i se komepiuta ua faʻaauupegaina i le tele o ituaiga auala. O se tasi o ia mea o le kesi siitia manaʻomia e suia le maualuga o le fausaga. O le fetuutuunai lever o loʻo tu i lalo o le nofoa. O le eletise corsetry tua e avea ma se foliga tino pe a faʻaalia i le atuatuvale, faʻamama avega mai le ivitū ma le itulagi tapu. O le lumbar cushion e malolo ai maso i le tua a o tausisi pea lona piʻo masani.

O le i ai o armrests maua ai le lagolago lelei pe a tu i luga se tagata pe nofo i lalo. Ae i le taimi o galuega, e le tatau ona faʻaeʻe lima i luga ia i latou, aua o lenei tapulaʻa gaioiga ma vave ona tau atu i le lelava. O pulumu o loʻo tuʻu i luga o le laulau i le itu taumatau, aʻo faʻasolosolo lemu paʻi luga o au. Faʻavae luga o lenei tulafono, o le maualuga sili ona lelei mo i latou ua faʻamautuina. O le tu e faʻaaogaina i tulaga e le mafai ai ona tu saʻo ou vae i luga o le foloa.

E matua eseʻese le lapoʻa. Ae e te leʻi filifilia se nofoa mo se sofa, e tatau ona e malamalama lelei pe faʻafefea e se tandem ona ofi i totonu. O le avanoa faigaluega e masani ona faʻatapulaʻaina, o lea la o le faʻaaogaina o meaafale e tatau ona faʻalelei e aunoa ma le faʻalavelave i le leai o se mea e feoaʻi ai i totonu o le potu. O le puʻupuʻu tua e aapa i le 60 cm, o le maualuga tasi - 90 cm. O le lautele e eseese i le va o le 45-60 cm. O le loloto o taʻaloga faʻataʻitaʻiga mafai ona suia e le 5-6 cm ia mautinoa ai le fetaui lelei.

O le mafiafia o le nofoa masani lava e le sili atu 5 cm, o le lautele tapulaa o le a tutusa ma mo le tua. O le nofoa o loʻo tu i le maualuga o 45-55 cm mai le foloa.

I totonu o totonu

Faiga faʻatonutonu

Faʻamau lima

Fua

Oloa mea

O le nofoa sili ona lelei mo le ofisa ma le fale e tatau ona faʻatuatuaina ma mautu. O le faʻavaʻa e faia i palasitika uʻamea poʻo uamea. O oloa e faia i le mama uʻamea umi, lea e oʻo atu i le 100 tausaga, e masani ai. E masani ona faʻaaogaina le Chromium ile faʻagaioiga o isi mea e faʻateleina ai le malosi ma uiga faʻalelei.

O le nofoa ma le solomuli e mafai ona aofia ai se faʻavae ma se ufiufi, ma o loʻo iai foʻi faʻataʻitaʻiga ma le faʻatumuina. Tele o tagata gaosi faʻaaogaina le paʻu paʻu, polyurethane foam e faʻasoa atu ai le vaivai. Latou te faia le latou fomu muamua i ni nai sekone pe a maeʻa le tagata. O mea sili ona lelei e tautua mo se taimi umi, aua le leiloa a latou meatotino muamua.

Tagata e tatau ona faʻaalu se taimi umi i luma o le mataʻitu e tatau ona filifilia se komepiuta nofoa ma fofō sone. Multifunctional models maua ai le faʻamamaina, lautele ma le itu aʻafiaga. E i ai oloa faʻaopopoina ma le tele o ituaiga auala manaʻomia mo togafitiga ma malologa.

O le ie ufiufi na faia i le natura ma le paʻu paʻu, ie, mesh. O mea taʻitasi e iai ona uiga faʻapitoa:

  1. Paʻu Moni. O se taugata filifiliga ma a matagofie foliga vaaia, vaivai e faʻalagolago i le tulaga lelei o le workmanship. Eseesega i le maualuga malosi, teteʻe atu i fafo mea. O mea le lelei aofia ai le maualalo o le ea permeability, manaʻomia tausiga, maualuga tau. O le nofoa e talafeagai mo se pule, o le a ofi fetaui i totonu o se lalelei fale totonu.
  2. Paʻu gaosia. E iloga i le agavaivai ma le malosi, taofia lona amataga foliga mai mo se taimi umi. E mafai ona e filifilia se nofoa mo se tamaititi aʻoga poʻo se tagata matua, faʻapea foʻi ma tagata faigaluega i le ofisa.
  3. Ituaiga ie. Le sili ona lauiloa o ie gaosi: microfiber, polyester, nylon. O latou uma e saoloto le pasi i le ea, e faʻaalia e le anagata, teteʻe atu i ofu. E talafeagai mo tamaiti ma tagata matutua.

Paʻu Moni

Paʻu gaosia

Ituaiga ie

Grid

O aso nei filifiliga mesh e manava mo le mafanafana i soʻo se tau. O faʻataʻitaʻiga e talafeagai mo le ofisa; e masani ona faʻaaogaina e le gata i tagata faigaluega, ae faʻapea foi ma le pule. O le nofoa e talafeagai mo se talavou, faʻapea foʻi ma se tagata matua e faigaluega i le fale. Lea e sili atu - filifili tagata taʻitoʻatasi mo ia lava, faʻavae i luga o a latou lava manaʻoga.

O nofoa komepiuta e faʻatumuina i le siʻiina i luga auala. Piastra faʻatagaina oe e faʻatu i luga le nofoa, o se tamai ipu ma le lever. Fesoʻotaʻiga tumau o se tautotogo-faovilivili mamanu e auauna e fetuʻunaʻi le nofoa loloto, faʻasolosolo tulimanu ma tua maualuga.

Gaslift o se faʻapitoa siitia masini e faʻaauupegaina uma komepiuta nofoa. O le faʻamavaeina o lenei masini e faʻasa. O le faʻamaoni o le ipu malamalama e le tatau ona solia, e le mafai ona lipea. Afai e i ai se malepe, oe tatau ona sui le mea ua faaleagaina i se fou.

Faʻafefea ona filifili le mea saʻo

O faʻataʻitaʻiga e filifilia faʻavae i luga o manaʻoga taʻitasi ma mea e manaʻomia. Ina ia iloa poʻo le fea nofoa e sili ona lelei mo le galue i se komepiuta, e tele mea taua e tatau ona mafaufau i ai:

  1. Mafai aveina. Toeititi lava o oloa uma ua fuafuaina mo le 110-120 kg. E seasea maua se nofoa tele komepiuta e mafai ona ofi i luga le 160-200 kg.
  2. Umi o le taimi o le taotoga Afai e faʻaalu e se tagata i luma o le monitor e le sili atu i le 3 itula i le aso, e le aoga le faʻaaluina o tupe i se taugata fale. Afai o taʻaloga ma fesoʻotaʻiga i luga o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga faia 4-5 itula, oe e tatau ona mafaufau e uiga i le faʻafaigofieina. Mo galuega faifai pea i le komepiuta, e sili atu le filifilia o oloa orthopedic ma faʻaopopo galuega.
  3. Lagolago mea ma fetuʻunaiga auala. E tatau ona maualuga le tulaga, faʻatuatuaina ma anagata. E masani lava palasitika, chrome-plated alumini, fafie faʻaofi e faʻaaogaina.
  4. Mea e faʻaaoga i le ufiufi. O filifiliga talafeagai e teteʻe i ofu, le faʻalelei i le tausiga, aulelei i foliga vaaia. Ae le i filifilia nofoa mo se sofa, e taua le mafaufau muamua pe faʻafefea ona tuʻufaʻatasia ma le tasi.
  5. Le iai o le ulu ulu. O le elemeni faʻafaigofie faʻaaoga, faʻamalosia maso malolo.
  6. Faʻamau lima. O le a aoga mo le umi-faʻaaoga, faʻateleina le mafanafana pe a lolomiina.
  7. Tulagavae. E aoga pe a fai e le ausia e ou vae le foloa i le maualuga maualuga o le nofoa.
  8. Le lelei ma le maeʻa o uili. Solid polypropylene ma nylon rollers e talafeagai mo le faʻaaogaina i luga o maʻa ma papa o luga. Filemu polyurethane o le a faʻasaoina le faʻamaoni o le laminate ma poloka fola.
  9. Faʻailoga I aso nei, tele kamupani faʻapitoa i le gaosiga o meaafale mo le galulue i le komipiuta. O falefaigaluega a Saina e maua ai nofoa masani ma faʻataʻitaʻiga, Italia - oloa taugata, Europa - oloa e iai le fua faatatau e sili ona lelei ile tau.

O le iloa faʻapefea ona filifili le nofoa saʻo mo le galue i se komupiuta e mafai ona faʻasao lou lava soifua maloloina ma faʻateleina lou agavaʻa e galue. Ae mo le tau, e filifili tutoatasi tagata faatau pe toafia ua ia sauni e totogi mo le faʻatusa e fiafia iai.

Malosiaga siitia

Umi o le taimi o le taotoga

Faʻaleleia auala

Upholstery mea - paʻu moni

Ulu ulu

Faʻamafanafana lima

Tulagavae

Tulaga lelei ma ufiufi o uili

Siamani igoa Brabix

Tulaga manaʻomia mo meaafale a tamaiti

Soʻo se oloa e faʻaaoga e se tamaititi e tatau ona sefe ma aoga pe a mafai. A filifilia se lelei tamaititi nofoa, oe manaʻomia le uai atu i uiga nei:

  1. Fetuunaiga maualuga. Pepe e vave tutupu aʻe, o lea e tatau ai ona e faʻaaogaina lenei gaioiga i le tele o taimi.
  2. Nofoa beveled. O lenei foliga e puipuia ai ala toto mai le oomiina i le tulivae vaega.
  3. Nofoa loloto ma backrest maualuga fetuunaiga. O galuega e manaʻomia e faʻafetaui atoa ai le tulaga lelei o le tino.
  4. Meatotino Anatomical. O se nofoa mo le vasega muamua filifilia ua filifilia e amanaʻia le maualuga o le mamafa, mamafa, tausaga. Lenei o le a fesoasoani faʻaititia le popole i le tuasivi.
  5. Le lava o lima. E le o se le lelei lea, ae o se lelei. E le mafai ona paʻa le tamaititi, o lea e tu saʻo pea lona tua. O lona iʻuga, ua faʻamalosia le muscular system ma faʻatutuina le tulaga saʻo.
  6. Siosiomaga Saogalēmū. O mea e fai mai ai le tino, mea e faʻatumu ai mea, ma mea e teu ai ie, e le tatau ona faʻailoa mai ai ni vailaʻau oona.

Matua, faʻavae i luga o manaʻoga i luga, o le a mafai ona filifili se komepiuta nofoa mo se tamaititi aoga o le a aoga ma saogalemu. O le isi taua taua o le faʻataʻitaʻiga e tatau ona ofi totonu i totonu o le vasega pepe ma faʻamalie le tamaititi.

Fetuunaiga maualuga

Nofoa beveled

Fetuutuunai loloto nofoa

Meatotino Anatomical

Le lava o lima

Siosiomaga Saogalēmū

Vaega o faʻataʻitaʻiga mo tagata taʻalo

O nofoa mo tagata e fiafia i le taʻaloga vitio e eseʻese mai oloa tali tutusa i lo latou faʻateleina o le malosi faʻatulagaina, o le i ai o le tino uʻamea, o se numera tele o faʻaopoopo galuega, ma ergonomics. Faʻataʻitaʻiga faʻatagaina oe e nofo i luma o le monitor ma sili faigofie. Faatasi ai ma le fesoasoani o le kesi siitia, o le nofoa ua seti i le sili ona maualuga. O headrests ma armrests mautinoa ai le masani ai, malolo tino tulaga.

Filifili saʻo o se nofoa komepiuta mo lou fale, oe tatau mautinoa ona uai atu i le fetuunaiga laina ina ia mafai ona fetuʻunaʻi uma tapulaʻa mo tagata taʻitoʻatasi manaʻoga. O le autu mafuaʻaga o oloa o le faʻaititia o le popole o le pito i lalo, tauʻau, ma tapulima e sili ona faʻaalia.

O nisi faʻataʻitaʻiga e faʻaopoopoina e ni ata faʻapitoa mo le tuʻuina i luga ole keyboard. Latou te faʻamaloloina le tino atoa ma maua ai le mafanafana mo maso ma mata.

Gamer nofoa i totonu

Nofoa Gamer ma tutu

Tagata gaosi lauiloa

E tofu kamupani ma a latou lava vaega o oloa e eseese e le gata i galuega, ae faʻapena foi i tau. E mafai ona e filifilia se nofoa mo se pule, se tama aʻoga poʻo se tagata matua i totonu o oloa a lauiloa ituaiga:

  1. Taitaifono. O se kamupani i totonu o le atunuʻu ua faʻamatuʻuina atu le 14 aoina o meaafale mo le faigaluega i se komupiuta E oʻo atu i le 1 miliona iunite o oloa e faia i le tausaga. O le numera o faʻaopopo galuega e laʻititi - siʻi i luga ole kesi, sasau.
  2. Brabix. Siamani ituaiga ma le tele o ituaiga o faʻataʻitaʻiga, o le mamanu e mafai ona avea laconic pe fatufatu. Tele oloa o loʻo faʻaauupegaina i armrests, headrests, mesh tua. Nofoa o loʻo fausiaina e mafai ona tatalia e oʻo atu i le 200 kg.
  3. Kolisi O le kamupani faʻapitoa vaʻai totoʻa i le mafanafana ma ergonomics o le papatua.O le tele o mea vaivai e tuʻufaʻatasia e faʻatagaina ai oe e te tu i se tulaga lelei ma le fiva maso.
  4. Metta Tasi o le sili gaosiina o meafale ofisa. Naʻo le uʻamea e faʻaaoga e fausia ai ni faʻavaʻa, e faʻateleina ai le malosi ma le ola tautua o faʻataʻitaʻiga.

Taitaifono ma Metta gaosia oloa lelei ma foliga foliga lelei. E tatau ona e faʻalogo i le tuʻufaʻatasiga o nei kamupani pe a fai e talafeagai le fesili - faʻafefea ona filifili se pule o le pule. O sitaili faʻataʻitaʻi e avatua se tulaga faʻapitoa, maua ai le faʻamafanafanaga i le aso faigaluega atoa.

Nofoa komepiuta mo le fale ma le ofisa, mo tagata matutua ma tamaiti e tatau ona i ai le malosi, faʻatuatuaina, anatomical meatotino. A filifilia, foliga foliga, mea taua, faʻaopopo galuega, ma tisaini e taua.

Taitaifono

Brabix

Kolisi

Metta

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Crochet Cropped Long Sleeve Turtleneck Hoodie. Pattern u0026 Tutorial DIY (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com