Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Filifiliga meaafale Pallet, ata o maeʻa faʻataʻitaʻi

Pin
Send
Share
Send

Pallets o se faʻavaea punaoa o uluaʻi aitia tisaini. E masani ona faʻaaogaina mo le faʻataʻitaʻiga o laufanua o togālaʻau, ae talu ai nei e masani ona e mauaina meaafale mai paleti i fale o le taulaga, o ata o totonu e faʻatosinaina, faʻafiafiaina i lo latou matagofie, faʻavaeina, ma le laʻitiiti.

O a pallets ma o fea e maua ai

Pallets na muai fausiaina e faʻafaigofie ai le felauaiga o mamafa avega i luga o taʻavale faʻapitoa. Latou avanoa i ni tele lapoa ma e mafai ona tatalia se avega o oʻo i le 2 tone o le mamafa, e anagata, tetee i laei. Tele o fefaʻatauaiga faavaomalo sa ma o loʻo faʻaauau pea ona faʻatautaia e faʻaaoga ai oloa gaosi tutusa.

Peitaʻi, i le alu o le taimi, ua maitauina e tagata o ia oloa e matua aoga lava le faʻaaogaina o se mea mo le gaosiaina o uluaʻi mea totino. O nei aso, o le taua o ia fausaga ua siʻitia i luga maualuga sili atu. Pallets ua avea ma soona lauiloa i latou e mananaʻo e teuteuina le fale na o latou.

O aso nei, o ia ituaiga ata e faʻaaogaina mo le fausiaina o meaafale lelei. E oʻo lava i meaafale meaafale e mafai ona faia mai ia mea. Teuina o mea mo mea, seevae e faia i paleti e sili ona aoga ma aoga.

Afai na filifili e tutoʻatasi faia meaafale mai laupapa laupapa, ona tatau lea ona e mafaufau pe o fea e aumai ai. O le mea moni, o le galuega e le faigata tele. O laupapa laupapa e laʻititi atu le umi nai lo latou uʻamea poʻo ni paʻu palasitika, o lea a oʻo mai ni faaletonu muamua, uta uta uta na fausia pe faʻatau atu i latou i se tau maualalo. E le gata i lea, o le tele o paleti o loʻo ofoina atu i tagata faʻatau i nofoaga faʻatau fale ma mea fau fale. O le mea lea, o le sailiga mo mea mo le gaosiaina o uluaʻi mea totino i totonu o se taulaga masani fale e le tele se taumafaiga, taimi, poʻo tupe. E mafai foi ona e mauaina ni paʻu ua faʻaaogaina i luga o faʻaupuga autu i luga o le Initaneti. Tele o taimi e anaina fale teu oloa, ma isi. tuʻuina atu oloa faʻapena i se tau maualalo lava.

E le faigata ona fai meaafale e oe lava i le faʻaaogaina o paleta. O latou ua sauni-faia elemeni o se meafale meafale, aua latou i ai tulaga masani.

O a meaafale e mafai ona faia mai paleti

O aso nei e leʻo tu le fale fai meaafale. E faʻafiafiaina e le au gaosi oloa tagata faʻatau ma le anoanoaʻi o meaafale eseese ma le maualuga o mea e fai, e matua ofoofogia lava le ata, e lapoʻa lava. Ae maeʻa meaafale e le faʻatagaina se tagata e faʻaali mai a latou lava agavaʻa ma lima tomai. E le gata i lea, o nisi taimi e tau tele ai ni tupe. O le mea lea, o le toʻatele o tagata e taumafai e aʻoaʻo pe faʻafefea ona fai a latou lava aitema mo latou fale mai paleti.

Pallets e tutusa ma sauni-faia elemeni o le fausiaina, avea o se sili lelei faʻavae mo le fausiaina sili ona aoga, aoga, gafatia ma muamua-vaʻaia totonu mea. Ae o a fasi meaafale e tatau ona fausia mai paleti? E toatele tagata e fiafia i lenei fesili. O le ata o loʻo sosoʻo mai o le a faʻaalia ai filifiliga mo meaafale mamanu o loʻo fananau mai e faʻaaogaina ai foliga tutusa.

Nei mafai ona avea filifiliga pei o:

  • nofoa togalaau ma nofoa mo se fale taumafanafana. Mo le gaosia o se togalaau nofoa, e masani ona lava e maua ai 3-4 paleta, ma o le nofoa ei ai le tua ma lima, o lea la o le a tele palallet o le a manaʻomia;
  • sofas o tulaga faʻatulagaina, tulimanu faʻataʻitaʻi, moega taofia. Ina ia faia se sofa o se tulaga masani foliga ma le tua ma lima, o le a e manaʻomia ni paleta se 6, pe a fai e te manaʻo i se tulimanu sofa - 8;
  • ituaiga uma o fata mo le umukuka, potu o tamaiti, ala savali, fale o le atunuʻu;
  • laulau 'ai, laulau kofe, laulau poletito, laulau itu ma isi. O se aitema o lenei ituaiga manaʻomia naʻo 1-2 paleta;
  • tautau lelei mo lavalava ma pulou. Mo a latou gaosiga, tasi paleta e lava, lea o loʻo faʻatiʻetiʻe luga o le pa luga, teuteuina ma sapalaiina faʻatautau. O lona iʻuga, e mafai ona e mauaina se meaafale manaia ma aoga mo ni nai pene;
  • teuteuga elemeni mo nofoaga nofomau: tu, faatufugaga tusiga mo le faʻaalia o ata, ma isi.

Ina ia fausia se ato meaafale atoa mai ia mea, e te le tau manaʻomia ni tomai poʻo ni mea taugata. Ma afai e te faʻaauupegaina i uili, ona faʻaaogaina lea o se laulau, kapeneta poʻo le sofa o le a sili atu le mafanafana.

Metotia teuteuina

O mea totino i totonu, na fausia e lima ma lima mai mea gaosi, faʻatagaina le latou tufuga e faʻaali a latou taleni ma tomai i isi. E taua tele lenei mea mo tagata taʻutaʻua ma le atinaʻeina o mafaufauga ma lagona ole sitaili. E mafai ona latou tutoʻatasi filifilia le sitaili, lanu ma foliga o meaafale mai paleta, faʻapea foi ma le o mai ma le tele o metotia mo lona teuteuga.

Pallet meaafale mafai ona teuteuina i ni auala eseese. O le a matou faʻamatalaina sili ona lauiloa i lalo.

Fuafuaina teuteu aualaFaʻamatalaga
Luga laupapa lacquered luga laupapaAfai e te oneoneina se laulau pallet e aunoa ma le valiina, ae varnishing ia, oe mafai ona aumaia le mafanafana o laʻau paolo i totonu o totonu. O le varnish e mafai ona faʻatuatuaina puipuia le pito i luga o paleti mai mea le lelei.
ValivaliPallets mafai ona valiina i lau lanu e te fiafia i ai e faʻaaogaina ai le vali acrylic. O lenei mea o le a faʻatagaina ai oe ona ofi lelei i le oloa i totonu o le maeʻa teuteuina o le potu. A manaʻomia, e mafai ona valivali meaafale ae le o le tasi, ae i le tele o lanu, ufiufi i ata mananaia ma lolomiina.
Faʻaogaina o tioata, palasitika mea faigaluegaIna ia fesuisuiaʻi le ata o laulau, kapoti, TV tulaga na faia i lenei mea, e mafai ona e keluina se ipu malamalama, palasitika i luga o le oloa.
Teuteu lipine, rhinestones, aufana mo meaafale mai palletsAfai e te manaʻo e tuʻuina atu i se fasi meaafale se foliga fiafia, e mafai ona e faʻaaogaina ni mea teuteu e pei o aufana, lipine, rhinestones, lopa. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, oe mafai ona avatu se sili muamua, aulelei foliga e oʻo lava i ni mea faigata o meaafale.
Backlight ma fasi pepa TAITAIINAMo le fausiaina o se tulaga alofa, e mafai ona e faʻaogaina moli uila o lanu eseʻese e pei o se teuteuga mo se moega poʻo se sofa e faia i palallets.

Lenei lisi o teuteuga elemene e talafeagai mo teuteuina faia-ia-oe lava meaafale mai pallets e mamao mai le maeʻa. E mafai ona e faʻaalia lou mafaufau i le faʻaaogaina o mea muamua i ou lima mo teuteuga faʻamoemoe.

I soo se tulaga, elemeni teuteu e tatau ona faʻamalieina le nofoa, sofa, fata ma lo latou lalelei, tuʻufaʻatasia ma puipui teuteuina, ie i luga o faʻamalama, fola. Ma o le potu o le a maua le mafanafana, faʻatumuina i le mafanafana.

Faʻafefea ona ofi i totonu o totonu

Pallet meaafale mai le ata faʻataʻitaʻiga i le filifiliga e iloga i le tulaga muamua, matagofie, ma atagia mai ai le taʻitoʻatasi o le na faia. O le mea lea, e le faigofie tele ona ofi ia mea totonu i totonu o teuteuga o puipui, foloa, faʻalo. O lenei fesili e manaʻomia ai se auala faʻapitoa ma e le faʻapalepale i le faʻataʻitaʻi i le faiga o filifiliga.

O se auala sili e tuʻuina atu ai se sofa poʻo ni tamaʻi nofoa nofoa maualuga, ina ia ofi i totonu o le fale, e faʻamaeʻaina ai le ata o le potu, o ni teuteuga o aluga. Mo concenesseness, atoʻatoa, faamaoni o le mamanu, le aluga mafai ona faia i le tutusa lanu fuafuaga e pei o le sofa lava ia. E mafai foi ona e faʻaogaina se lanu eseʻese mo le aluga, ua uma na faʻaaogaina i le faʻamaeʻaina o faʻamalama matala poʻo fola. Afai e tuʻufaʻatasia aluga ma pupuni i luga o faʻamalama poʻo se kapeta i luga o le foloa, ona mafai lea ona ofi lelei le sofa i le potumoe poʻo le potu malolo.

Afai tatou te talanoa e uiga i le lanu o luga laupapa o mea, ona tatau lea ona tuʻuina atu i ai le paolo tutusa e pei o fasi meaafale ua i ai i totonu o le potu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le lanu lanu o le laulau, mo le gaosiga o paleti na faʻaaogaina, e tatau ona tutusa ma le lanu lanu o faʻatautau tautau, laupapa i lalo, faʻata faitotoʻa i le potumoe. Ma o lona totonu o le a foliga atoa.

E tusa ai ma le vaega i luga, matau le mea lenei. Afai o le tele o luga palasitika na faʻaaogaina e teuteu ai le umukuka, valivali le pailate i ilaila vali. Lenei metotia o le a faʻatagaina oe e vaʻaia fesoʻotaʻi se umukuka seti ma se laulau pallet. Ma afai o le potu a tamaiti na teuteuina i le siosiomaga faʻauo mea, o loʻo i totonu mea e faia i le natura laʻau i totonu, ufiufi le palallets ma varnish. O lenei mea faigaluega o le a atili ai ona manino ma manaia le faʻauivi o laʻau.

O le a le sitaili e talafeagai mo

Totonu mea na faia mai Euro paleta ei ai se tulaga ese matagofie. Latou te foliga lalelei i totonu o soʻo se ituaiga faʻatonuga, peitaʻi, e i ai sitaili e matua le talafeagai mo ia mea totonu. Faʻatasi ai ma latou: aso nei maualuga-tech, conservative classics, taugata baroque, ma isi.

Nofoa ma laulau e faia i paleta e talafeagai i aso nei totonu o potu malolo, potumoe, potu o tamaiti, faʻapea foi luga o le veranda poʻo le togalaau i le latou taumafanafana fale. Latou ofi lelei i totonu o le atunuʻu, siʻosiʻomaga faiga, Procece, minimalism. O lona uiga, o na faʻatulagaina faʻatonuga e faʻaalia ai laina laconic, faigofie o le mamanu o mea uma o loʻo i ai i totonu o le potu.

I se ata o minimalism i tua, e faigofie ona vaai faalemafaufau i se moega gaugau mai pallets. Ona o le tulaga masani o nei ata, e masani ona faʻaaogaina e tagata eco-style. Ma faʻatasi ma le faʻamaeʻaina lelei o le laualuga o le pallet, o ia oloa o le a matua ofi lelei i le alofa Provence.

Minimalism aofia ai le faʻaaogaina o sili ona laconic, puʻupuʻu, ae matua aoga meaafale. O nei uiga taua e eseese fata, laulau, moega eseese, mo le gaosiaina o na palallet na faʻaaogaina e o latou lava lima.

O le le faʻatauvaʻa, o se uiga masani o pa pallet fausaga, manuia faʻavasegaina na oloa faʻasaga i le talaʻaga o masani masani. Afai na e maua le tamaoaiga tele e faʻaoga ai ia meaafale, o le a e misia lona mafanafana ma lona aoga. O le mea autu e le o le solia o le tekinolosi gaosi, teuteuina o le mataupu, ona avea lea ma avea o se vaega taua o totonu.

Tulafono tausia

Pallet meaafale e tutusa i lona faʻatulagaina tapulaʻa i laʻau masani fausaga, o lea la o tulafono mo le tausiga mo ia e tutusa ma fautuaga mo oloa laupapa. Afai e te mulimuli ia i latou, o oloa o le a tumau i le umi e mafai ai, o le a le leiloa a latou fafo fafo faʻalelei ma le aoga. O le mea moni, afai i le gaosiaina o meaafale, palaleti sili ona lelei e aunoa ma se vaʻaia vaʻaia na faʻaaogaina, ma o le tekonolosi saʻo mo a latou gaioiga ma teuteuga na faʻaaogaina.

I le taimi o le gaosiga o gaioiga, e taua tele le faʻagaioiga lelei o mea faʻapipiʻi o le tasi pallet i le isi ina ia le uʻamea fao poʻo le sikulini na faʻaaogaina mo lenei faʻamoemoe e le pala mulimuli ane. E taua foʻi le faʻamamaina o le oneone ma faʻapipiʻi luga o pa taʻitasi ma se varnish puipuia. I tua atu i na mea uma, o na faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai se ufiufi vali e sili atu le aoga i le tuʻua. E fautuaina e solo ese le varnish mai le pefu ma ie vaivai, aua e faigata ona tuua ni ie i luga o le varnish. Aua le faʻapa'ūina mea maai i luga o le varnish, aua e mafai ona taʻe mai se aafiaga masini, lea o le a taitai atu ai i le leiloa o le ufiufi o le amio saʻo ma ana puipuiga galuega tauave.

Aua le faʻatagaina le suavai poʻo isi suavai e sasaʻa i luga o le laupapa, faʻapea foi ma le tuʻuina o meaafale mai pallets i fafo i le taimi o timuga, talu ai o le faʻaalu umi i le vai e mafai ona faʻaleagaina ai le varnish ma faʻaleagaina ai le vaʻaia o se fasi meaafale na faia mai paleti.

Faʻapea foi, aua le faʻaaliina se sofa, nofoa faʻanofilima, laulau o lenei ituaiga e faʻaalu umi ai le la, ina ia latou le mu. Afai o meaafale e latalata i le faamalama i saute, vaai lelei o iai pupuni poʻo pupuni uli. I taimi sili ona susulu o le aso, e tatau ona toso i tua pupuni, puipuia ai oloa laupapa mai le mou ese atu i lalo o le aafiaga o ultraviolet radiation. O lona uiga, o le a aloese mai faʻafitauli ma le lanu o meaafale.

Afai na faʻaaoga ni aluga vaivai e teuteuina ai le sofa, e tatau ona fufulu o latou aluga i lea taimi ma lea taimi, ma o aluga latou e tatau ona faʻamamaina i fafo. Ma o le a latou le maua ai se manogi leaga pe le faʻalelei foliga.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: how to load a container with a forklift without ramp (Iuni 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com