Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Laulau teuteuina manatu mo Fepuari 14, laulau seti foliga

Pin
Send
Share
Send

I le Aso o Valentine, uma ulugaliʻi i ai le mafuaʻaga e faʻaalia ai o latou lagona i le alofa i le gagana o meaai. A o fuafua e seti le laulau mo Fepuari 14, e mafaufau tagata pe faʻafefea ona tuʻuina atu le mamanu sili ona agamalu, alofa, ma le faamaoni. I taimi faʻapena, e te manaʻo lava i le tagata e toʻatasi (e le afaina pe o se teine ​​poʻo se aliʻi) ia lagona le mafanafana o se agaga alofa.

Features o le auauna atu mo le Aso o Valentine

E leai ni tulafono eseese e faʻatulaga ai le laulau mo Fepuari 14. O le aso malolo, lea na oʻo mai i Lusia talu ai nei, e le faʻatapulaʻaina se tagata e manaʻo e tatala ona lagona e tusa ai ma le faʻavaeina canons. I se isi itu, o se alofa, naunau e faʻafiafia lana filifilia, mafai saogalemu faʻalauiloaina le sili muamua mafaufauga, seti le laulau ma le alofa ma le agamalu. Mo lenei, eseese elemeni teuteuina, teu fugalaʻau, teuteuga faia mai i mea masani pe gaosia mea o le a sau e laveaʻi.

Ae ui i lea, o le aganuʻu o le faʻatulagaina o laulau e tatau ona i ai pea. O tulafono masani o:

  1. O le ie ufilaulau e tatau ona uʻamea faʻamamaina ma ufiufi ma le faʻaeteete (leai ni ie faʻapitoa). O ona tulimanu e tuʻu ifo i lalo latalata i vae, ufiufiina i latou e le itiiti ifo i le 25 cm, ae le o lalo o tulivae o se nofo tagata.
  2. Aua le fefefe i papatusi faʻapitoa. O a latou filifiliga e faʻamoemoe lava i le tele o ipu.
  3. O naifi ma sipuni o loʻo i le itu taumatau o papatusi, ma tui i le agavale. O le tulaga o nai naifi e faapea: i tafatafa o le ipu mafolafola o se potu 'ai, ona iʻa lea, ma le mulimuli o le meaʻai mama. Forks - i le auala lava e tasi, naʻo le isi itu. O le mamao i le va o masini e tusa ma le 1 cm.
  4. I tua atu o papatusi i le itu taumatau o loʻo iai ni matatioata, i le faʻasologa mai le maualuga e oʻo i le aupito maualalo. E le tatau ona i ai ni tulagalima ia latou.

O le fesili e masani ona tulaʻi mai pe e aoga le faʻaaoga o le atoa tautua i le Aso o Valentine. E faʻamoemoe lava i le lisi tuʻufaʻatasia.

Afai e te manaʻo e fesoʻotaʻiga toʻafilemu ma faamaoni ma lau pele, togafitia o ia i se malamalama salati ma le lelei uaina, o le a lava tele mea faigofie. Afai e te manaʻo e maofa i ou tomai kukaina, o se maeʻa tautua seti o le a avea ogatasi faʻaopoopoina i le mau lisi.

O le seti matagofie o le laulau mo le Aso o Valentine o lona uiga ia teuteuina i se faiga faʻamasani faʻaaoga ai le talafeagai teuteuga. Talu ai o le ulugaliʻi i le alofa o le a naʻo le nonofo faʻatasi i le laulau, e tatau ona la nonofo faʻafeagai. O lenei mea e sili atu ona masani ai le fesoʻotaʻi ma se tagata e aunoa ma le leiloa o ona foliga vaʻaia. I se faʻaopopoga, e sili atu ona talafeagai le tuʻu ipu e aunoa ma le tago i le interlocutor ma ou tulilima.

Filifiliga o lanu

Mo teuteuga o le laulau i le aso Fepuari 14, e masani ona faʻaaoga se palaka lanu mumu ma papaʻe. Loto mumu i luga o le ie papaʻe o se faʻamaoniga manino o le alofa ma le manaʻo e faʻatasi. E mafai ona latou teuteuina i luga o ie afeafua, faia i foliga o aluga ufiufi, faʻapipiʻi e fai ma faʻamanatuga i luga o le laulau. O se teuteuga matagofie aulelei o le a avea ma tuufaatasiga o papaʻe ma mumu rosa. E ofa foi e tagata fai teu fugalaʻau e teuteuina se laulau faʻamalie ma se ato ma lili papaʻe o loʻo teuina i totonu, faʻapea foʻi ma rosa mumu mumu. O se filifiliga faigofie o se faʻaputuga o lapopoʻa daisies nonoa ma se lanumumu mumu lipine satin. O le lanu mumu mo le laulau ia Fepuari 14 e mafai ona tuʻufaʻatasia e le gata i le paʻepaʻe, ae faʻapea foi ma le piniki, beige, malamalama efuefu. Faʻatasiga sili atu ona manino - ma le lanumoana, enaena.

Faʻafefea ona teuteuina se laulau

Oe mafai ona teuteuina se laulau mo le Aso o Valentine i le masani lomiga faʻaaogaina tipi latou, teuina fugalaʻau, tutusa tapoleni ma uluaʻi ipu. Mo se 'aiga o le afiafi mo le lua, moligaʻo o se uiga taua tele. Tagata fiafia i faiga faʻamasani i aso nei o loʻo faʻalauteleina le lisi o mea teuteu. Latou te faʻaaogaina:

  • lipine satin;
  • upega fugalaʻau auro poʻo siliva;
  • lace masani poʻo le faʻafoliga;
  • lapoʻa ma laʻitiiti
  • lopa, confetti lanu;
  • bouquets of candies i mumu ma auro afifi susulu.

O le lisi o aitema talafeagai mafai ona faʻaauau. O le mea taua o le e le tele o latou. O mea teuteu e tatau ona soʻosoʻo i le faiga ma aua neʻi leiloa lona agamalu.

Fautuaina e Stylists le faʻamalamalamaina o le susulu o le leo i mea teuteuga o le laulau mo le Aso o Valentine, lea e manaʻomia le faʻaopoopoina i nai auiliiliga. O se faʻataʻitaʻiga o se tasi fatu tele tuu i luga o se ipu o se foliga tutusa faia i ulu poʻo petals o mumu rosa. Vavae ese papaʻe (pe felanulanuaʻi) petals ua salalau i luga o le ie afifi.

E sili le filifili o se ie ie silika pe mai seisi lava mea tafe. O lona lua-layer design e mafai, lea o se tasi o vaega e mautinoa papaʻe ma ea. O ituaiga ie ie ie o ie masani e masani ona taʻua. Ma o sea gaioiga maua ai faʻamaumauga o le ethno style ma manaʻomia ipu talafeagai (sili atu, omea).

Lisi teuteuga mo Fepuari 14 mafai ona faia e le gata i le aulelei ma aganuu sitaili. O aso nei le autalavou fiafia agai i minimalism ma maualuga-tech. E le faʻafitia e le au mamanu mea e mafai ona faia se laulau talafeagai mo e pele. E mafai ona teuteuina ma le laʻititi ifo o lanu ma susulu siʻosiʻomaga. E tasi le pupula mumu mumu i totonu o se ipu siliva, lea e faʻapipiʻi luga o le laulau e ufiufi i se ie manifinifi sinasina, o le a foliga matagofie. O le isi filifiliga mo teuteuina o le laulau ia Fepuari 14 ma fugalaʻau o le tuʻuina i latou i tioata ma se lautele lautele ma se vaapiapi pito i luga.

Aʻoaʻoga i le gaugau o se fatu mai se solosolo

O le teuteuina o le laulau ma solosolo gaugau i foliga o se fatu e faigofie, muamua. E faʻatinoina i lalo:

  1. Faʻasalalau le solo ina ia e maua se tafatolu.
  2. Gagau i le afa faʻasolosolo toe.
  3. Ia afifi ma le faaeteete le tasi afa o le sikuea i luga (o le tulimanu i totonu o le lafu e tatau ona liliu saʻo).
  4. Fai tutusa ma le afa lona lua.
  5. Liliu le itu faʻasaga ia te oe, gaugau tulimanu o fasi e tutusa totonu.
  6. Liliu le fatu i luga, tuu i luga o se napkin paʻepaʻe po o se lautele mafolafola ipu.

O se laulau teuteuina ma ia loto foliga matagofie ma muamua.

O aitia pe faʻafefea ona teuteuina se laulau ia Fepuari 14 atonu e eseese mo tagata taʻitasi. Latou foliga o le manaʻo e faia se pele ia fiafia, e foaʻi se vaega o le agaga i le alofa. O le mea lea, e te le tau faʻatapulaʻaina ou mafaufauga.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Recipe Story: LauLau (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com