Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

O sofas po nei o se tuʻufaʻatasiga o gaioiga ma se ata matagofie

Pin
Send
Share
Send

O le sofa o se vaega taua o soʻo se totonu; o lenei meaafale meafale e tele mea e faʻaaoga, aoga, faʻalelei, ma anagata. Ao ma le afiafi o se nofoaga lelei e malolo ai a o matamata i se tifaga poʻo le faitauina o se tusi, ma i le po e avea o se mafanafana, lautele moega moega. O le mea fou na suʻesuʻeina ma le manuia na tuʻufaʻatasia lona laiga tisaini ma sili atu le faʻafaigofieina, o aso nei o le sofa o se vaega taua tele o le potu malolo, umukuka, potumoe, potu 'ai, aʻoga poʻo le potu malolo A filifilia se ata talafeagai mai se tele tele o talosaga, e tatau ona e uaʻi atu i mea o gaosiga, o le suiga suiga, o le fomu ma le ata o le fausaga, o le kamupani gaosi. O le soifuaga tautua ma le lelei o nei meaafale e faʻalagolago tonu lava i le aofaʻi o uma tapulaʻa.

Vaega iloga

I tulaga masani, o le sofa e masani ona taʻua o se ituaiga o meaafale meafale fuafuaina mo nofo pe taʻoto. O le mamanu, faʻalagolago i le tele, ua fuafuaina mo se nofo lelei nofoa mo 2-4 tagata. E aofia ai se avanoa, avanoa potu ma se ergonomic backrest, o se sili lelei lagolago i tua. O isi faʻataʻitaʻiga e faʻaopopoina i alofilima, aluga teuteuga, isi mea aoga - lino lino, puleʻaga mo tusi ma se taumamao, o se laulau tuʻuina i totonu. O tagata gaosi onapo nei e ofaina sofa i ituaiga eseese ma lapoʻa. O le filifiliga o le tisaini faʻamoemoe e le gata i le tagata lava ia e manaʻomia, ae faʻapea foi i uiga o le potu e tatau ona tuu ai meaafale. Ina ia faia le filifiliga saʻo, e tatau ona e faamasani ia te oe lava i uiga o fomu taʻitasi:

  1. O le sofa saʻo e masani lava o se mea masani. E masani lava ona faʻaauupegaina i se malu, tua saʻo i tua ma lima faʻasolosolo. E talafeagai mo soʻo se mea i totonu, ae o ia meaafale e faʻaaoga tele i tamaʻi potu malolo. Faʻamoemoeina i lona tele, pe a gaugau e mafai ona ofi ai 2 i le 4 tagata. Faʻateʻaina, o le faʻataʻitaʻiga liliu i se lelei faʻalua moega.
  2. Ua lautele le fausiaina o tulimanu. Mai le igoa e manino o lenei meaafale ei ai se tutusa foliga. E talafeagai uma i tamaʻi avanoa ma i potu malolo lautele. I se faʻaopopoga, o le faʻataʻitaʻiga e mafai ona liua i se moega tele. Ae o lenei o se aotelega mamanu, aemaise pe a tatalaina. E ui lava o loʻo iai foʻi sofa e fuafua mo umukuka ma potu 'ai.
  3. L ma U-foliga foliga o loʻo taʻua o ni ata masani. O le faʻataʻitaʻiga e aofia ai se autu faʻatulagaina sofa ma itu itu i itu uma. E masani ona faʻaauupegaina i latou i vae faasee, e faʻafaigofie ai ona faʻagaoioia vaega. E ui lava i le manaia o itu, e faigofie lava ona faʻaoga oloa.

E i ai sofa lapotopoto, lapotopoto, fau tisa. Ma mo potu a tamaiti, o faʻataʻitaʻiga e faia i foliga o manu ma taʻavale, e pei o se taʻavale, vaʻa, vaʻalele, taʻavale.

Saʻo

Angular

U-foliga

Lapoʻa

Tamaititi e le masani ai foliga

Foafoa

Mea faigaluega

Tele taimi, pe a filifilia se sofa, tagata faʻatau e taʻitaʻiina naʻo le aliali mai o le oloa, filifilia mo se maeʻa totonu totonu. Ae o mea masani mai le sofa e faia ai e taua foʻi, taua ai le faʻamaoni ma le saogalemu o le fausaga. Ina ia aua le faʻaletonu le faʻatau, oe tatau ona malamalama i le mea o le vaega o le sofa ua valaʻau, o a elemene aafia ai le auaunaga olaga o lenei meaafale..

Faavaa

O le vaega sili ona taua o le faʻavaʻa. O le mautu o le atoa fausaga faalagolago i ai. O mea mai le mea na faia ai e fuafua ai le mafai avega, le malosi o le faʻaaogaina.

  1. O fausaga uʻamea na faʻamaonia lelei lava latou - e matagofie o latou foliga vaaia, lelei le faʻatinoga ma tumau ai. I totonu o minus - o meaafale e fai si mamafa, ma o gaugau auala e toeititi lava le faʻaaogaina mo ia.
  2. O faʻataʻitaʻiga ma le laupapa laupapa poʻo le laupapa laupapa e faʻauia le siʻosiʻomaga, mama, o latou tau e taugofie i taimi uma. I le taimi nei, o nei mea e le lava le malosi, latou te le mafai i taimi uma ona tatalia mamafa avega.
  3. O le faʻamaʻaʻa laʻau e iloga i le umi o le olaga tautua, le maualuga maualuga, ma naturalness. O oloa e faia i le birch, oak poʻo le beech ua faʻamaonia foʻi latou latou. Conifers e sili ona maʻa; e le fautuaina e faʻatau meaafale ma ia faʻavaʻa. O le le lelei o fafie o le tau maualuga, e le mafai e tagata uma ona gafatia.

O se mea fou faʻaonapo nei e leai ni sofa. E fetaui lelei lenei mo potu a tamaiti: o meaafale e leai ni tulimanu, mea mautu, o oloa e mama, feaveaʻi.

Fuafua uamea

Laʻau masani

Fiberboard box

Faʻataʻitaʻiga leai se faʻavae

Faʻamau lima

O armrests o sofas e faia foi mai mea eseese, e i ai a latou lava lelei ma le lelei:

  1. Faʻataʻitaʻiga ma fusifau laupapa foliga foliga fealofani i totonu o le fale ma le ofisa totonu. E masani lava ona faia i latou i se mautu, laconic mamanu.
  2. O sofa ma elemeni elemeni e lautele ma tele mea e fai. O armrests mafai ona poloka, fata, drawers, po o tamaʻi laulau. Mafai ona upholstered i ie po o varnished.
  3. O le uʻamea armrests e anagata ma tetee i masini faʻaleagaina. Latou te foliga taugata i luga o sofas ufiufi i le natura paʻu.
  4. O meaafale laʻitiiti e faʻatulagaina mo tamaʻi potu e leʻo faʻaauupegaina i lima. E mafai ona faʻaaoga aluga.

Ole tele ole sofa e iai latou lima vaivai e faʻapipiʻi i paʻu faux. Latou te teteʻe i abrasion ma faʻaleagaina, e le pei o ie, e faigofie ona faʻalagolago ia latou ao malolo. Ae a faʻatusatusa i oloa gaosia mai le paʻu moni, e le toe anagata, ova vave ona ofu.

Laupapa

Ufiufi i paʻu

A aunoa ma armrests

Uamea

Nofoa

O se tasi o elemeni autu o le sofa o le nofoa. E leai se taua o lona faʻatumu, lea e mafai ona springy pe vaivai. O le filifiliga muamua, i le isi, ua vaevaeina i faʻalagolago ma tutoatasi poloka tautotogo.

I se faʻalagolago, o elemeni uma e fesoʻotaʻi. Afai o se tasi o latou undergoes deformation, lea o le tasi tu i tafatafa o ia foi ua le manuia. Afai o le iunite e faʻataʻamilomiloina e se uʻamea faʻavae, o lona fausaga e sili atu le malosi.

O le paelo vaipuna fausia se tutoatasi iunite. O paelo uma e tuu i totonu o se ie ufiufi. Ona o le mea moni o elemeni e le paʻi, e le sosolo le sofa i le taimi o le faʻaaogaina, e le goto mai le suia o le tulaga o le tagata o loʻo nofo i luga. O ia ituaiga faʻataʻitaʻiga e faʻaaogaina e le gata mo le nofo, ae faʻapena foi mo le moe faifai pea.

O le a le sofa o soʻo se faʻataʻitaʻiga e faia ma se nofoa e aunoa ma vaipuna:

  1. O se faʻapitoa vaega o padding polyester. Lenei mea faʻatumu e maua mai synthetics aofia ai o polyester alava. I le fale gaosi meafale, e faʻaaoga e teu ai alofilima ma aluga. E masani foi ona faʻaaogaina o se faʻaopoopoga faʻaopopoga tuʻusaʻo i lalo o le ie ufiufi. O le lelei o le tau maualalo. Ae i le taimi e tasi, o le padding polyester e leai se tasi tulaga, o le mea lea e i ai le ono lamatia o le faʻatau mai o oloa na faia mai i le laʻititi poʻo le maloloina o mea aoga.
  2. O le faʻatumu autu o foam foam, o se tasi o ituaiga sili ona lauiloa, faʻaaogaina i le gaosia o sofas mo le tele o tausaga. E mafai ona aofia ai ni vaega eseʻese pe i ai le foliga o se ipu tutusa ma le umi o le meaafale luga. Lumpy faʻatumu vave vili i luga ma sags, o lea e fautuaina ai e filifili mautu laupepa o mea. Foam e masani ona faʻaaogaina o se faʻaopoopo vaega e maua ai le agavaivai. O lona tau maualalo e mafua mai i lona puʻupuʻu olaga tautua: e vave ona leiloa lona foliga, ofuina fafo.

O le sili sili ona manaʻomia mea mo se faʻaopopo faʻatumu vaega o foam polyurethane, lea e mafua i le tele o ona lelei meatotino:

  • sologa lelei foliga, tausia vaega o le tino o le tagata;
  • mitiʻi faʻateʻia pe a nofo;
  • aafiaga orthopedic;
  • e oʻo lava i le tufatufaina o le mamafa;
  • puipuia le aliali mai o leo mai fafo peʻa faʻaaogaina se faʻaopoopoga vaega o ie - lagona poʻo se ie afifi.

Pau lava le toe faʻafitauli o le polyurethane foam o le fefe i le susulu saʻo o le la, i lalo o le malosiʻaga o lona fausaga ua faʻaleagaina, o lea e tatau ai ona teu i totonu o ie malamalama-fufusi pupuni.

Faʻaputuga

Paʻu paʻu

Sintepon

Faiga suiga

Mo le sao filifiliga o se sofa faʻataʻitaʻiga, e taua le iloa o le a lona suiga suiga faʻataʻitaʻiga e aofia ai. E le gata i le ola tautua, ae o le faigofie o le faʻaaogaina o meaafale e faʻamoemoeina i foliga o lenei ata. E i ai sofa e aunoa ma se gaugau auala - o mea nei o ni faʻataʻitaʻiga ata e talafeagai mo tamaʻi avanoa. E masani ona iai se pusa teu oloa i lalo ole nofoa.

O ituaiga autu o suiga suiga.

  1. Dolphin e masani ona faʻaaogaina i vaega tulimanu. O au faʻapitoa i foliga o faʻamaufaʻailoga e faʻapipiʻi i le vaega i lalo ole nofoa, lea e te manaʻo ai e toso i luga, ona faʻapea ia oe lava. O le drawer o le a faʻasolosolo i luga, tu i luga ma tu i tafatafa o le autu nofoa, fausiaina o se mafanafana ma tele nofoa nofoaga. O sea galuega galue tuʻuina se mamafa avega i luga o le meaafale tino, o lea e tatau ona faia i anagata, maualuga lelei mea.
  2. Eurocomfort. O le mataupu faʻavae o le faʻagaioiga e faʻavae i luga o le minoi o le nofoa i luma e ala i rollers. O le backrest fetaui i totonu o le iʻuga faʻailoga. O lenei mamanu e iloga i le faigofie o suiga suiga ma le faʻatuatuaina. Ma le isi, e tele avanoa e teu ai i lalo o le nofoa.
  3. "Pantograph", o le igoa lona lua o le "puma". O le faʻatulagaina o ia sofas e faʻatinoina tutusa ma le ituaiga muamua, ae aunoa ma ni taʻavale. O le nofoa e tosoina i fafo e se faʻapitoa lavelave auala e minoi luga ma lalo.
  4. "Teleskopa". Ina ia tatalaina meaafale, e tatau ona e tosoina le pito i lalo, a maeʻa ona faʻasolosolo uma isi elemene, e pei o se teleskopita. O lenei masini e faigofie ona faʻaaogaina.
  5. O le rotary rotation metotia e masani ona faʻaaogaina i le gaosia o tulimanu o sofa. E matua faigofie lava ona tatalaina, mo lenei mea oe manaʻomia liliu le nofoa i se isi vaega.
  6. O le Puma o se faʻatuatuaina ma faigofie auala na aliali mai talu ai nei, ae na mafai ona faʻalauiloaina. O le faʻatulagaina faia i ni nai sekone, ma matua filemu. O le nofoa pito i luga o le sofa e faʻalata ia te ia lava, i le taimi nei o le tasi maualalo tulaʻi i le faʻalauteleina tulaga. Ua fausia se moega moe.
  7. Modular o se agavaʻa auala e faʻatagaina ai le anaina na te suia meaafale i le loto. Talu ai o le sofa e aofia ai vaega eseese, e mafai ona e fesuiaʻi latou, faʻatau isi vaega, fai le moega moe puʻupuʻu pe lautele.
  8. O le lola i fafo aofia ai lua vaega, o loʻo tu i le meaafale tino. Ina ia tatalaina le sofa, oe manaʻomia ona toso mai i fafo le vaega pito i lalo, ma faia ai avanoa mo se isi aluga.
  9. "Accordion" - o le auala e taua ai ona o le tutusa i se mea fai musika. O le sofa, tatala, tulei i luma, ona faʻaloaloa lea.
  10. "Amerika clamshell" o se fausiaina o lua vaega, natia i le tino. Ina ia tatalaina meaafale, e tatau ona e tosoina le nofoa i luga, ona lalo i lalo.

Ole auala e taʻua i luga e sili ona taatele, ae e iai foʻi isi auupega mo le suiaina o sofa e tutusa lelei le mafanafana ma faigofie e faʻaaoga.

Amerika clamshell

Aveesea

Liliu

Maliega

Faigofie

Dolphin

Pantograph

Puma

Eurobook

Teleskopita

Upholstery

Mo le ufiufi o sofas, e lua ituaiga o mea e faʻaaogaina: paʻu (natura ma faʻafoliga) ma ie. O le filifiliga muamua e anagata ma anagata. E mafai e le paʻu ona tatalia avega uumi e aunoa ma le faʻaletonu. I se faʻaopopoga, e maua ai se faʻalauiloa foliga vaaia i meaafale. Paʻu oloa manuia faʻalelei i totonu o totonu, faʻatumuina i taugata, chic ma aristocratic nota. Ona o le faʻapitoa faʻavae, o le paʻu ufiufi mea e le o manaʻomia e tausi ma e faigofie ona fufuluina, o lea ua avea ai ma filifiliga sili ona lelei mo le faʻaaogaina loloto o le sofa.

O ie e mafai ona fai ma masani pe faʻafoliga. O le upholstery faia o le muamua vaega o mea e faʻalelei siosiomaga ma saogalemu mo le soifua maloloina. E masani ona faʻaaogaina ile gaosiga o meaafale teuteuina mo potu a tamaiti. Laupepa lauiloa faʻaaogaina o upholstery:

  1. Cotton - e iloga ile eseese o lanu, saogalemu ole siosiomaga.
  2. Jacquard o se taugata, elite mea o maualuga maualuga ma le anagata, ei ai le tele filifiliga o lanu poʻo faʻatusa.
  3. Tapestry o se natura mea ma se aulelei vaʻaiga. Minus - e le talafeagai mo le faʻaaogaina malosi.
  4. Lafu - o lona mafiafia faʻatulagaina maua ai le tapoleni ma le malosi ma le anagata, ei ai le vai-faʻatamaia aafiaga, e le fefe i le susulu tuusaʻo o le la, e le mou.

O le ie o le sofa e filifilia e faʻatatau i totonu ma le mafuaʻaga o le potu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o mea masani e sili ona lelei mo le vasega pepe, ma mea e faʻaaoga e le mafai ona ofuina mo se potu malolo. I totonu o le umukuka, mea e manaʻomia e tatau ona ave i meaafale e faigofie ona fufulu.

Paʻu

Lafu

Vavae

Jacquard

Laulama

Fautuaga mo le filifilia

I le aotelega o mea ua taua i luga, e i ai le tele o fautuaga taua a tagata atamamai i le filifiliga o ia meaafale meaafale. Ia mautinoa e te amanaʻia:

  1. Mea faavaa. Afai e faʻamoemoeina le faʻaaogaga o le sofa, e tatau ona e filifilia se faʻataʻitaʻiga ma se faʻavaʻa e fai i laupapa poʻo le uʻamea, aua e sili ona anagata.
  2. Filler, lea e mafai ona avea ma punavai poloka poʻo vaivai gaosi mea.
  3. Tofiga o meaafale. Afai o le sofa e manaʻomia mo le moe faifai pea, anagata ma mafanafana fausaga o le a tumau mo se taimi umi e sili.
  4. Faiga suiga. O le tatalaina o meaafale e le tatau ona tele se taimi ma e le tatau ona aofia ai le soʻona faʻamalositino taumafaiga. O le auala e tatau ona faʻatuatuaina ma saogalemu e faʻagaioia ai.

O le filifiliga filifilia mulimuli, o le tisainiina o meaafale, e tatau ona ofi faʻatasi i totonu, faʻafouina pe faʻamamafaina, aua o sofa o se mea taua a soʻo se fale. E manaʻomia foi le filifilia o se faʻataʻitaʻiga ina ia fausia ai se siosiomaga o le mafanafana ma le mafanafana o le fale.

Fesoʻotaʻiga ma totonu

Malosi ma le anagata

Faamoemoe o meaafale

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Program for clinic (Iuni 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com