Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Vaega o le faʻaaogaina o le sofa pauli, mea e gaosi ai

Pin
Send
Share
Send

Filifiliina o meaafale i lanu susulu e le faigofie. E sili atu le sefe pe a faʻaoga le paʻu malulu i le paʻu. E naʻo ni tagata e sili ona maoaʻe faʻatasi ai ma se uiga faʻapitoa e mafai ona gafatia se sofa pauli - o le tino mai o le tagata lava ia. E taua le malamalama pe aisea e lelei tele ai lenei lanu na manumalo ai i se nofoaga mautu i le faiga pisinisi.

Foliga lanu

E mafai ona e talanoa mo le tele o itula e uiga i le agavaʻa o le sofa lanu viole i le potu malolo totonu. Lanu e sili atu paolo nai lo se isi lava - sili atu ma le 150 masani ona taliaina i le ata. Mai le lavender maaleale i le tupu viole, mai le paolo lilac o le amataga o le lagi i le loloto indigo o le po - o meaafale viole e tele ona foliga ma eseese, e faʻatagaina ai oe e taʻalo ma totonu totonu sitaili.

O se laʻitiiti, feteʻenaʻi, lanu viole e taʻua e psychologists o se paolo o le fatufatuaʻi, atuatuvale, mataʻutia lagona ma imperiousness. Pau lava le uiga o le faʻafefiloi lua faʻafeagai:

  • mumu - o se faʻailoga o le pupula, uiga lelei;
  • lanumoana, avatua le filemu, filemu.

I totonu o le ata, o pupuni o le lilac e faʻaaogaina uma e avea o se faʻavae ma o se mea e fai toatasi e fausia ai se leo susulu: e faʻamoemoe lava i le leo, siʻosiʻomaga ma le aitia. E faʻaaogaina i sitaili uma, faʻaopopo elemeni o mea fou e oʻo lava i le ituaiga masani.

Gaosiga mea

E mafai ona e ofi i se sofa paʻepaʻe laulelei i le lanu mo soʻo se ituaiga totonu e ala i le filifilia o le saʻo paolo o le oloa poʻo le faʻaaogaina o le tino o le ie. I se faʻaopopoga i le masani ai mo mea masani o ie faia o le jacquard, ie ma le ie, o meaafale e ufiufi i le paʻu ma le suede o loʻo i ai se tulaga mautinoa. E talafeagai mo pop art ma eclecticism. Filemu velveteen, lafu poʻo le veli faʻaopoopo matagofie i Provence-faiga ata.

Ioe, o mea taʻitasi e iai a latou lava lelei ma leaga. O i latou uma e iloga mai e eseʻese mea e faʻaalia. Jacquard e fesoʻotaʻi malosi ma le tele o taugata meaafale o le sefuluiva seneturi. E iloga i le lalagaina faʻapitoa o filo o filo, lea e fausia ai se ata matagofie. Uiga mea totino meatotino:

  • faʻateleina le malosi ona o le vavalalata vavalalata o filo;
  • ofu tetee: o le ie e anagata, toetoe lava a le oʻo i le faʻamamaina;
  • anagata ona o se faʻapitoa faʻapitoa e le faʻatagaina le tatalaina o filo;
  • tamai kalave faapitoa;
  • lautele lautele vevela o faʻaaogaina;
  • hypoallergenic - o mea masani a le lalolagi e faʻaaogaina mo le gaosiaina o le jacquard sili ona lelei;
  • taofia mamanu ma lanu mo se taimi umi.

Ae ui i lea, faʻatasi ai ma mea lelei, e i ai mea le lelei e faʻatapulaʻaina le tele o apalai, ma tuʻu ai le paʻi o le faʻapitoa, chic ma le tamaoaiga i tua atu o mea. Le mea sili leaga:

  • taugata tele - o le gaosiga o mea e faigata, tele-tulaga, ei ai le tele pasene o le teʻena, ona o le laʻititi solia o le lalaga fausaga e tau atu ai i se faʻaseseina o le faʻataʻitaʻiga;
  • suamalie i le tausiga - o le ie e le faʻatagaina le viliina lelei, faʻapea foi ma le aʻafiaga o le fufuluina pauta.

O le ie o le ie e lafulafua ma umi le aoga. E i ai aoga tutusa pei o le jacquard. O lona le lelei e mafai ona mafaufauina o le tapulaʻa sitaili fofo faʻaogaina le mea e pei o ie faʻapipiʻi mo meaafale meaafale.

Ie lauiloa mo sofa e faia i le lafu poʻo le veli e lauiloa. E lautele faʻaaogaina ona o le tele o tulaga lelei:

  1. Maualuga uiga malosi, aofia ai ma le malosi faʻamalosi.
  2. Tetee i abrasion, taavale, ofu masini.
  3. O le susu-faʻafouina meatotino o le lafu faʻateleina le aoga o le oloa mai ia.
  4. Le valivali ma umi-lanu valivali. O ie e taofi lo latou lanu mo se taimi umi, aua le magalo, aua le faʻaleagaina le foliga mai o le faʻafesoʻotaʻi o luga.
  5. Aoga ile tausiga ma le faʻamamaina. Ua lava e aveʻese ai le palapala i se ie susu pe o le solosolo.
  6. Tetee i fesuiaiga o le vevela.

Faʻatasi ai ma vaivaiga o le lafu sofa faʻaputuga mea nei:

  1. Fausia le eletise tumau, tosina mai le pefu, faʻaleagaina le tumamā o le oloa.
  2. Acetate ma viscose upholstery crumples matua tele.
  3. Maʻaleʻale i le ava malosi, lea e faʻaleagaina le fiva faʻavae, o le mea lea o le faʻamamaina ma le tausiga oloa faʻavae i luga e le mafai.

O le le lelei o le natura velor mafai ona avea o se taugata tele ma nisi faigata i le tausiga. I le taimi o le faʻagaioiga, o nisi tulafono e tatau ona tausia. O mea e le tatau ona faʻamamaina i le acetone-o loʻo iai oloa.

O samasama samasama e faia i le paʻu maualuga o se faʻailoga o le le gata i le maualuga tulaga, ae faʻapea foi ma le tupuga o le ana. O le lauiloa o lenei mea e mafua foi i ona sili ona lelei faʻatinoga uiga:

  1. Tumama E leai ni faʻaputuga ole pefu, palapala, microbes ile paʻu. Ua lava e solo ai luga luga ma se solosolo e aveʻese ai le palapala.
  2. Hygroscopicity. O ia mea faʻapipiʻi e mitiia ma faʻasaʻoloto le susū, ma e le faʻalavelave foi i le ea, faʻatumauina se microclimate lelei i totonu o le oloa.
  3. Anagata Faʻagasologa o paʻu faʻaaogaina fou tekonolosi maua sili lelei ofu-tetee lelei.
  4. Aoga. O le filifiliga pito faigofie e faʻamama o le sofa paʻu. Faʻatasi ai, e mafai ona galo ia te oe le fufuluina mamafa o ie afu.
  5. E le tosina mai i ai fagafao. Masalo, ona o le manogi faʻapitoa, o mea na gaosia ai se mea leaga, ma o le mea lea o matiuʻu ma nifo o fagafao e le fefefe i meaafale paʻu.

Faʻatasi ai ma le le atoatoa o le paʻu o se mea e faʻapipiʻi ai mea e masani ona taʻua:

  1. Tau E le mafai e tagata uma ona gafatia se sofa i totonu o le potu malolo ma isi potu, e fesoʻotaʻi ma le amataga o mea, o faigata o gaosiga, oofu.
  2. Vevela lagona. E tau mago, taʻe, le toe mau. O lona iʻuga, ua leiloa ona foliga aulelei.
  3. Faʻaalia i ultraviolet malamalama mafua ai le lanu, faʻamago, ona taʻe lea o luga. O le mea lea, oe tatau ona aloese mai le faʻaalia i le susulu o le la.
  4. Mitiia o manogi le manogi.
  5. O nisi tanini faʻaaogaina i le faʻagasologa e mafai ona aʻafia ai le tino.

Paʻu o le sili ona aoga mea, lea, faʻafetai i ona uiga, mafai ai oe e vaʻaia faʻaalia le loloto o le lanu.

Tele laititi e masani ona faʻaaogaina le leatherette o mea e teu ai ie. O mea faʻafoliga e leai se maualuga faʻatinoina o uiga. Lenei faia le sofa le tumau anagata ma itiiti le toʻafimalie.

Lafu

Velours

Jacquard

Paʻu

Paʻu paʻu

Laulama

Lea totonu e faʻaaoga

O meaafale pupula e setiina le leo mo totonu, e tosoina ai le tele o le mafaufau ia te ia lava. E le gata i lea, o lona faʻaaogaina e talafeagai i potu uma. O le lilac sofa e leai se tuusaunoa, faatasi ai ma le agavaʻa filifilia o le siʻosiʻomaga e fausia ai le atoaga o le ata, o le a ofi ofi totonu o totonu o le potu malolo uma ma le umukuka, vasega pepe, aʻoga, poletito ma poletito.

O le mamanu o le potu malolo ma meaafale i lanu viole paolo e mafai ona fetuʻunaʻi i soʻo se sitaili, filifilia o sili ona manuia lanu fofo ma taʻalo ma le tonality. Vaega o faʻaaoga i totonu eseese:

  1. O puipui i lanu mumu lanu mumu, pupuni i lavender shade, o se sofa lanu viole loloto - o se mea manaia lelei mo se mamanu masani. Upholstery faia i taugata ie, teuteuina elemeni o matagofie foliga e manaʻomia.
  2. I le ethno style, o le autu matafaioi e tatau ona tuʻuina atu i se susulu lanu viole sofa, faʻataʻamilo ai e tatau ai ona tuʻufaʻatasia vaega o totoe o mea faitino e sili ona toʻafimalie lanu.
  3. I totonu o le fale tekonolosi maualuga, o meaafale lanu plum o le a avea ma totonugalemu o le tuʻufaʻatasiga.
  4. O se fofo lelei i le agaga o le minimalism - o le lilac sofa o le matua faʻafaigofieina fomu e faʻasaga i le talaaga o le mama papaʻe pa.
  5. Laulelei feololo o le lilac ma le lavender, tele o le ea, malamalama, o le i ai o aulelei matafaga gizmos faia mai masani natura ma fafie - o nei mea uma e fetaui lelei mo Provence.
  6. I totonu o le Baroque, o le taugata o auro, maamora ma le vaitusi lanu i meaafale ma lavalava ma teuteuga foliga ma faʻamatagofie teuteuga na oʻo mai i luma.

I totonu o le umukuka, o le aoga e taua tele, o lea e sili ai le filifilia o le sofa i le tulimanu lanu viole ma le lafu poʻo le leatherette upholstery. Lenei o le a sefe ai taimi i meaafale tausiga. I luga o sea laufanua, foliga o le palapala e tau le iloa.

Ina ia aloese mai le le mautonu ma le pisapisao, oe tatau ona faʻaaoga teuteuina ni leo se lua e mama atu nai lo meaafale. Lenei mafai ona avea ma fata vaneina, faʻamanogi fagu poʻo se seti o fuchsia solo.

O totonu e iai le sofa lanu viole e masani ona fai i potu o tamaiti. I le taimi lava e tasi, o lanu piniki e fetaui lelei mo teineiti, ae o lanu pogisa e sili atu ona pogisa e talafeagai mo tama. O le maitauina o tulafono o le faʻafaigofie, o le lanu i tua o totonu e tatau ona tuʻua le malamalama.

Mo umukuka

Mo le vasega pepe

Baroque

Maualuga

Masani

Aso nei

Minimalism

Provence

Ethno

Tekonolosi maualuga

Lauiloa lanu lanu tuʻufaʻatasia

O se tasi o paolo fafine e sili ona lelei, lilac, e matua ogatasi lelei ma mea tutusa uma e lua ma eseesega o mea teuteu. O se sofa faʻapenei i totonu o le potu malolo totonu ua faʻamanuiaina lelei ma papaʻe poʻo ni lemoni aluga. I le taimi lava e tasi, o se faʻafetaui nofoa o le a sili atu nai lo talafeagai ma fetaui ma pupuni pupuni.

O le tuinanau o le lilac lanu, o loʻo tino mai i totonu o meaafale o le potu, ua faʻatulagaina e le piniki, siliva o pupuni o puipui. O se lelei fofo o le aofia ai elemene o tina o penina. I totonu o le potu malolo, o le lilac sofa e mafai ona faʻamamafaina lelei i le mafiafia o le leo o le paʻu burgundy rose ma teuteuina pa.

O se sili ona lelei lanu tuʻufaʻatasia avane Vaioleti ma efuefu, paʻepaʻe ma uliuli. Potu ma se sofa i lenei paolo maua le malosi o tamaitai. Lavender ma leo mafanafana o laʻau malamalama o se sili atu lelei tele mo totonu o le potumoe, potu pepe.

O lilac sofas ma se ata vaneina i tua na faia i laupapa malamalama ma aluga ma mea teuteuina fugalaʻau e faʻafetaui lavender upholstery i luga o le beige background e manuia faʻaaogaina i le shabby chic style.

O le tamaloa "leo" o totonu e mafai ona maua e ala i le tuʻufaʻatasia o Vaioleti ma le paolo o tamaloloa pouliuli laʻau faʻavaeina e uamea tuʻufaʻatasia vaega. Atoatoa matagofie aulelei faatasi ma paʻepaʻe. Vaʻaia lelei lanu viole ma turquoise, paolo o talavou greenery, samasama, moli moli.

Tuaoi ma lanu mumu mumu ma mauoa lanu lanu e manatu e le manaʻomia, le alualu i luma.

O sofa o lanu eseese o lanu viole e mafai ona faʻaaoga lelei i soʻo se ituaiga o totonu, pe a e matauina le tuʻufaʻatasia o lanu ma tuʻufaʻatasiga. Faigata, feteʻenaʻi, o lenei lanu o le a maua ai se faʻapitoa ea. O lona malosi o le a maua ai se lagona o faʻamaneta, mea lilo, ma i le sao o le siʻosiʻomaga o le a faʻamamafaina le tofo o lē ana.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Village Life In Pakistan Daily Routine Work in 2020 (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com