Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻamatalaga ma le ata o le "Magic Tulip" violet, faʻapea foi ma isi ituaiga o le faʻatoʻaga Natalia Skornyakova

Pin
Send
Share
Send

Aʻo faʻafiafiaina a matou fugalaʻau matagofie, e seasea lava ona matou mafaufau pe faʻafefea ona tupu. I tua atu i na mea uma, i tua atu o laʻau totoina uma o loʻo iai le tagata - o se faifaʻatoʻaga na faia lea poʻo lea ituaiga.

Ma o kulupu o varietal violets o le RM series na i ai a latou lava "tina" - Natalia Skornyakova. Tatou talanoa i le aso e uiga i Natalia violets, pe faʻafefea ona latou ese mai isi.

O le a e vaʻai foʻi i ata o ituaiga uma o Vaioleti o le vaega a le PM, saili a latou foliga vaaia, maua ni fesoasoani ma ni togafiti.

Breeder Natalia Skornyakova

Faʻatoʻaga o le meleniuma fou - O Natalya Skornyakova e nofo i Kursk, o loʻo galue ai i le faʻatupuina o ituaiga fou o vaioleti faʻatasi ai ma le isi faʻatoʻaga o Tatyana Pugacheva. E taʻitasi i latou ma sui o latou lava ituaiga. I le igoa o kopi uma o le aoina a Natalia o loʻo i ai le nauna RM... Ua aliali mai o tala muamua ia a le tina fai lafumanu, na ia faʻapaʻiaina i fua o lana galuega.

Tusitusiga! E i ai teineiti la latou 'upega tafaʻilagi "Kurskaya violet", o loʻo iai le lisi o a latou galuega. Lenei e le gata e te faʻafiafiaina i fugalaʻau matagofie, ae faʻapena foi ona lauina lau o lauulu ma tamaiti o au mea e te fiafia iai faʻapitoa i se tau taugofie.

Faʻamatalaga ma ata o ituaiga

Natalia ua atiaʻe se atoa aoina i se taimi puʻupuʻu, lea e mafai foi ona vaevaeina i ni kulupu e tusa ma le taimi o latou foliga mai.

Vave (seʻia oʻo i le 2015)

"Tala o le Kerisimasi"


Fugalaʻau tetele-faʻaputuga fugalaʻau ma se galu mata ma a latou pupula foliga tutusa ma le matagofie ofu o se medieval tamaitai. O le lanu e tele papaʻe ma tints o piniki, lilac ma lanumoana paolo. O lanu e manatua moni ai le malulu-malulu o lanu o le aisa ma le tafa o ata o le taumalulu. Laʻau lanumeamata lanumeamata loloto.

Taua! E folafola mai e le faifaatoaga ia matou se fua tele ma uumi lava.

Aso Agelu (taʻaloga)


Matua lapoʻa faʻalua fugalaʻau ma le corrugated pito. Lanu mai le sesega piniki i autafa malie faʻamalosia maua malosi agai i le ogatotonu... O le faʻatumuina o le piniki e eseʻese mai le fuga i le mata, ma faʻamoemoe i le vevela o mea i totonu. I le taimi o fugalaau, o le togavao e na o le salalau solo ma le pale piniki galu ina ia avea laulaʻau lanumeamata laulaʻau o se masani foliga e toetoe vaʻaia.

"Aso Agelu"


Fugalaau paʻepaʻe paʻepaʻe. Eseese-faʻapipiʻi ma corrugated, latou fausia se tulaga ese fausaga ma le tele. Faʻamoemoeina i tuutuuga o le taofia, e mafai ona latou tuʻuina atu sina laititi o se lanu piniki. O laulaʻau e lanumeamata ma sina pito gaugau. Latou te fuga tele lava.

"Masiofo o Seepa"


O fugalaʻau e lapoʻa tele, loloto lanu piniki i le lanu ma se tuaoi manifinifi mumu. I tulaga o le maualalo o le vevela, e aliali mai se paʻepaʻe papaʻe o petals... O laulaʻau e lanumeamata lanumeamata. Fuga fugalaʻau, sili atu ona tele i malulu tulaga.

"Tautotogo"


Fugalaʻau lapoʻa ma fausaga faʻalua-faʻalua. O le valivali e le masani ai - o le sesega piniki piniki paolo o le vaega autu o le petal ma se lelei faʻamatalaina corrugated pito o se sesega sesega lanumeamata lanu. O laulaʻau lanumeamata lanumeamata o le rosette e tutusa avanoa. Fuga tele.

Cherry Afi

Faigofie ma fai sina faʻalua fugalaʻau e bicolor... E i ai le fetu paʻepaʻe i le ogatotonu, ma le toega o le avanoa i luga o petals o se mafanafana mauoa cherry lanu. Se manifinifi paʻepaʻe manifinifi faataamilo i le pito.

Fautuaga! O le uiga eseʻese o ituaiga e eseʻese o le fugalaʻau e sili atu le malosi i le faʻateleina o le vevela o mea i totonu.

"Steppe poppy"

Fugalaʻau malulu lapoʻa semi-lua fugalaʻau ma faʻaali i le pito. Laʻau o foliga masani, loloto paolo o lanumeamata. Fuga fua.

"Aso malolo a Roma"

Fugalaʻi semi-lua pupula ma se pito pito... O le petal e tricolor. Lautele sisina itu i le ato atoa, pupula lanu samasama ogatotonu ma lanu moana-efuefu vaega. Fugalaau olaola lauolaola. Lea e lanumeamata lanumeamata i ona foliga masani.

2015-2016

"Peterhof"

Tetele fugalaʻau ma pito mafolafola, faigofie ma semi-lua ituaiga. Lanumoana pupula, atonu e fai mai se tasi, ultramarine, ma se sisina papaʻe i le pito, agaʻi i le ogatotonu o le lanu e sili atu le malosi. Tuua ma se pupula lanumeamata lanumeamata luga. O le faʻaluaina o fugalaʻau faʻateleina ma le faʻaititia o le vevela o mea i totonu. Fugalaau olaola lauolaola.

Fautuaga! Afai e te teuina lenei Vaioleti i se nofoaga e malamalama lelei, o le a sili atu le puʻupuʻu o fugalaʻau nai lo tulaga maualalo o le moli.

"Vasa manino"

Faʻaopoopo felanulanuaʻi fugalaʻau faigofie ma se pito i le pito. O le lanu o petals e lanumoana pe a sui moli, e alu i totonu o se malamalama lilac paolo. O uaua lelei na maua ai foliga o se ie e tele itu e folasia... Fuga tele o le tau fuga e fai si umi.

"Gypsy tuinanauga"

Fugalaʻugofie fugalaʻau fugalaʻau ma le papaʻe tutotonu ma papaʻe sisina faataamilo i le pito. Lea e masani, lanumeamata.

"Gzhel"

Lelei tele tele corrugated-wavy lua fugalaʻau. O le lanu e tutusa ma le igoa o le ituaiga. O le loloto lanumoana pito, o le paʻepaʻe ogatotonu o le fugalaʻau ma le paʻepaʻe tutotonu o petals fausiaina a vaʻai foliga vaaia fetu-foliga. Lea e maua le lauolaola lanumeamata o le lanumeamata, fausia se lalelei, e oʻo lava i le rosette. Fuga ma umi fuga.

"Cynthia"

Fugalaʻau lapoʻa ma faigofie e iai ona pito. O le ogatotonu o le fugalaʻau o le samasama samasama. Le lanu o petals ma fesuiaiga mai le paʻu i le lanu piniki malamalama. O laulaʻau e loloto lanumeamata, fausiaina se mama e oʻo i rosette. Latou te fuga mai ma le matagofie ma mo se taimi umi.

"Emerald Surf"

O se muai fugalaau, uma i foliga ma lanu. I le ogatotonu o le fugalaʻau o loʻo i ai se fugalaʻau lanumeamata susua gaosi e faia i se vaega o petala. O totoe o petala e matala, e tele papaʻe i le lanu, ma manifinifi lanumoana lanumoana vavalalata ma felavasaʻi ma susulu lanu meamata i le itu pito tele. O laulaʻau e masani, lanumeamata lanumeamata, ma lona magaugagia pito.

Kuindzhi

Fugalaʻau lapoʻa e le masani ai o le lanu viole-lilac lanu e iai ma le paʻepaʻe papaʻe i le ogatotonu. Semi-lua ma faʻalua petals. Laʻau o se paolo o susua lanumeamata ma se masani foliga.

"Purinisese o le siriva"

Fugalaʻau lapopoʻa faʻalua ma petala lapisi-faʻapipiʻi. O le lanu e tricolor. Paʻepaʻe papaʻe ma le ogatotonu o le fugalaʻau, o le ogatotonu o le petal i se paolo o le maaleale fuchsia ma se vaega o le malamalama blueberry paolo. E foliga mai o le fugalaʻau na sausau i le vaitusi.... O laulaʻau e lanumeamata lanumeamata. Fuga ola lauusiusi.

Fou - 2017

"Suamalie le miti"

Fugalaʻau papaʻe faʻalua paʻepaʻe ma maʻa 'aʻafia i amu i le ogatotonu. Lea e lanumeamata loloto.

"Matagi lemu"

Fugalaʻau lapoʻa ma se faʻalelei magaugagia pito, o petals i fafo faʻafesoʻotaʻi ma malamalama lanumeamata i autafa, pito i totonu petals ma papaʻe sisina. O le lanu autu o petala o le lanumoana malamalama... Peduncles e pupuu, o laula e masani. Greenery i le pito o petals e sili atu le malosi i le maualalo o le vevela.

"Purinisese Turandot"

Matua lapoʻa, sesega sesega, toetoe lava mautu fugalaʻau, ma petals toeititi lava i le pito. O le itu e mumusu mumu, mafolafola. O laulaʻau e lapotopoto lanumeamata.

"Oa o Tupu"

Tetele fugalaʻau lapoʻa o lanumoana pupula ma ona lanumoana pupula ma ilaila mumu. Fuga malosi. O laulaʻau e lanumeamata ma lona faʻasiasia pito. Lanu malosi faʻaitiitia i maualuga vevela.

"Sea jellyfish"

Se fugalaʻau faʻalua lapoʻa ma ni felavasaʻi felavasaʻi. O le lanu o petals e lanumoana-lanumoana ma le lanu samasama. Fuga malosi i fuifui.

"Taumalulu taeao"

Extraordinarily maaleale lapoʻa fugalaʻau, semi-faʻalua ma fringes. O le ogatotonu e pupula pupula, o le isi e lanu piniki sesega ma lanumoana lanumoana ma manifinifi mata, pei o le lanu o le ogatotonu. Lenei ituaiga taʻaloga, o lona uiga, fugalaʻau ma isi uiga ono aliaʻiae, pei ona folafola mai e le faifaatoʻaga, sili ona matagofie. O laulaʻau e loloto lanumeamata ma lona soʻoga ala. Fuga tele.

Chopin

Fugalaʻau paʻepaʻe paʻepaʻe tele faʻapitoa. E mafai ona faʻalua ma faʻalua-faʻalua. O petala i fafo ei ai le efuefu lanumeamata efuefu efuefu. Lea e masani ona pogisa lanumeamata.

O le sili lava

O togalaau e sili ona faʻatauaina mo lo latou pupula, matagofie ma le ola fuga umi.

"Magic Tulip"

E sili ona le masani ai fugalaʻau i foliga o se tulip ua matala laitiiti. Paʻepaʻe faataamilo i le pito ma le ogatotonu, piniki ma le lanumoli tint luga o le tele o le petal. Fugalaʻau mafai ona oʻo atu i le 4 cm le umi... O laulaʻau e lapotopoto lanumeamata.

Lalo oe mafai ona vaʻai i se vitio toe iloilo o lenei ituaiga:

"Faina"

Faʻalua-faʻalua fugalaʻau lapoʻa o le mau paolo o le fuchsia ma tui masani o vaitusi. O laulaʻau e lanumeamata lanumeamata ma sina tamaʻi galu faataamilo i le pito. O le mataʻitusi e mama ma maopoopo. E fuga matagofie ma mo se taimi umi.

Tusitusiga! O le uiga eseʻese o fugalaʻau o loʻo taofia lona matagofie susulu mo se taimi umi.

"Aulelei Lilac"

Fugalaʻau lapoʻa lua ma faʻalua o se paolo pupula pupula matagofie ma se tamaʻi vaega o le lilac-crimson, lea e liu lautele. O laulaʻau e lanumeamata lanumeamata ma nifo i le pito.

Vaega:

I le galuega i luga o lenei tusitusiga, na mafai ai ona ou maitauina foliga vaʻaia o loʻo mulimuli mai o Vaioleti na fafagaina e le faʻatoʻaga:

  • Fugalaʻau e lapoʻa ma telē tele i luga o le Vaioleti fua.
  • E le masani ai le valivali o lanumeamata lanumeamata, e tolu lanu i le tasi, aila vaʻaia, pupula pupula, ma isi.
  • Fugalaʻau e laʻitiiti foliga - faʻalua, tele-faʻapipiʻi, faʻapipiʻi.
  • Fuga tele ma umi.
  • E pei ona taʻua e Natalia lava ia, e taumafai lava mo le anapogi lanu mai le mou atu.

E le o ituaiga uma o Natalia Skornyakova o loʻo lisiina atu iinei, ae ua uma ona manino mai ia i latou le tele o le faanaunauga fiafia i le gaioiga. Tasi e mafai ona vaʻaia le alofa mo nei tamaʻi lalelei fale, faʻapea foi ma le manaʻoga e faʻaleleia latou. O se maoaʻe o galuega filifilia ua maeʻa ona faia, o se faʻanoanoaga tele ona e laʻititi ni faʻamatalaga e uiga ia Natalia lava ia. Le tagata na faia sili ona lalelei e tatau ona vaʻai faapitoa!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Ms. Reena, resident,Tulip Violet shares her experience at Tulip Violet. (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com