Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Ikea Poeng nofoa fesuiaiga, faatonuga a le potopotoga

Pin
Send
Share
Send

O le sili meatotino o meaafale o se tuʻufaʻatasia o le faʻafaigofieina ma le matagofie; o ona elemeni taʻitasi e tatau ona ofi faʻatasi i totonu o totonu. O se saogalemu faʻaopopoga i soʻo se tisaini o le Poeng Ikea nofoa, lea na fausiaina 40 tausaga talu ai e le Iapani Noboru Nakamura. O lea ma o loʻo tumau pea o se tasi o oloa faʻailoga o le lauiloa faleoloa faʻatau, ma tele suiga i aso nei. O le nofoa e matua manaia lava, mama ma aulelei.

Vaega o le faʻataʻitaʻiga

E leai se masalosalo o le Poeng Ikea nofoa e leai ni faʻatusa i oloa a isi kamupani faʻatau. Tasi le tilotilo i ai e lava e faʻafetaia ai le alofatunoa o le fomu. O le nofoa o loʻo i ai se faʻavae mautu ma se piʻo lamolemole, leai ni fao e faʻaaogaina i le taimi o potopoto.

O le vaivai i fafo o le nofoa o loʻo faʻaseseina, o le maualuga o le avega o le 170 kg.

E ui lava i se mautinoa tutusa ma se nofoa faalue, o le tekonolosi mo lona foafoaga e fai si eseʻese. Vaega o le faʻataʻitaʻiga mai Ikea:

  1. Poeng e ofi i totonu o soʻo se potu, aua e sili atu ma le sefulu ma le lua filifiliga mo ufiufi ma mamanu lava ia. Filifilia o se nofoa e tusa ma le sitaili o totonu, oe le mafai ona faia se mea sese.
  2. E tuʻuina mai e le gaosi oloa se tusi saoloto e 10 tausaga, o lona uiga o le tumau e sili atu ma le masalosalo: o le meaafale o le a tumau mo le tele o tausaga.
  3. E mafai ona e faʻatasia lau oe lava nofoa tulaga ese, aua e ofaina e le kamupani ni mea ma lanu e filifili mai ai mo meaafale taʻitasi.
  4. O le mamanu e le aofia ai fao, o le mafuaʻaga lea e potopoto ai vave ma faigofie.
  5. O le anatomical backrest e mafai ai ona e nofo lelei i le nofoa. Faʻaopopo faʻafaigofieina e saunia e le ergonomic faʻafanua o le fausaga, lea, pe a faʻaaogaina le oloa, puna laitiiti.

O ia meaafale o le a alofagia e tagata uma o le aiga, a o lelei mo faʻafiafia ma galuega uma. Oe mafai ona faʻapipiʻi i lau suesuega, potumoe ma e oʻo lava i le togalaau. E ui lava i le tele o penefiti ma umi le olaga tautua, o le Poeng nofoa e le tau sili atu nai lo ona faailogaina paaga. O le tau o le oloa mai le 8,000 i le 16,000 rubles, faʻamoemoe i le faʻapitoa faʻatusa.

Suiga

O nofoa poeng e sili ona lauiloa e le gata ona o latou lelei silisili. Latou o loʻo faʻaalia i ni fesuiaʻiga, e faʻatagaina ai tagata uma ona faia le filifiliga sili. Suiga o oloa:

  1. O se vaega masani o le nofoa e mafai ona faʻaopopoina i se mea e tu ai vae. Lenei mamanu fausiaina se tasi anatomical laina, lea e sili ai le mafanafana. O le faavaa e springy, ma lua luma taofi e taofia le nofoa mai le liliu i luga pe a siʻi.
  2. Poeng faalue nofoa, o le mamanu o lea e ese mai le masani masani. Mo le gaosiga, o se sili fetuutuunai birch veneer o loʻo faʻaaogaina. O se uiga iloga o le oloa o vae piʻo i le tulaga o se faʻasolosolo faʻatafafa. E leai ni taofi i luma ina ia aua neʻi faʻatapulaʻaina gaioiga, ae o loʻo i ai lima faʻanofilima. Lenei fesuiaiga o le Poeng nofoa e talisapaia mo tua maʻi ma e fiafia i ai tagata matutua. Faʻafetai i le mamanu o le tua, o le avega i luga o le tuasivi ua faʻaititia, o le maso corset le maua le tiga. I le taimi o felauaiga, o le faʻafoega o gaugau, lea e sili ona talafeagai - o le potopoto nofoa mafai ona ofi i totonu o le pusa o se taʻavale. O se ponesi manaia o se aluga e mafai ona aveʻese, lea e faigofie ai ona faʻanofo lou ulu.
  3. O se nofoa nofoa. Ina ia moe lelei mo ni nai itula, e le manaʻomia le totoina o se moega: o lenei suiga na faia faapitoa lava mo lenei. O lona lautele ma le loloto e sili atu nai lo isi ata, ma le itu o loʻo faʻalilolilo foi i se isi itu. O le faʻavae o le faʻavaʻa o le maualuga-malosi birch veneer.
  4. Nofo faataamilo. Ole mea taua lea ole laina ole Poeng. I tulaga o anatomical uiga, e leai se eseʻesega ma isi ituaiga. Na o vae e le tutusa: iinei latou te faia i le moega ma veneer. O le oloa e mafai ona faʻamaeʻaina i le vae nofoa. O lenei filifiliga e atoatoa pe a fai e le lava le avanoa mo se nofoa nofoa. O le ufiufi o le faʻasolosolo faʻataʻitaʻiga e mafai ona aveʻese, lea e faʻamamafaina ai le aoga.
  5. O le tamaititi Poeng nofoa o se tamaʻi kopi o le masani faʻataʻitaʻiga. E le faʻaaluina tele avanoa - o le fua o meaafale e puupuu. Faʻafetai i le eseʻese o lanu ufiufi, o le nofoa e faigofie ona filifili mo totonu o le potu a tamaiti.

E masani ona fiafia tamaiti e faitau tusi a o taoto i le moega poʻo luga o le nofoa umi, ae o lenei mea e faʻaleagaina ai a latou vaʻai ma o latou tulaga. Ma o lenei nofoa o le a avea ma sili lelei fofo mo tamaiti.

Masani

Nofo faalue

Faasolo

Potu moe

Pepe

Filifiliga faʻavaʻa

Filifili aluga

Isi ituaiga: wicker, moega

Mea ma lanu

O le lapoʻa faʻaopoopo o le Poeng nofoa o le agavaʻa e filifili taʻitasi vaega eseese: o se faʻavaʻa, se aluga ma e faʻapea foʻi se faʻataulaga. E le gata i lea, e le o se filifiliga lea i le va o le lelei ma le leaga: o isi auala e le maualalo i le lelei. O le tau mulimuli na faia mai le faʻaputuputu ato, o lea e mafai ai ona faʻatau se nofoa e oʻo lava i se tau maualalo.

O le filifiliga muamua o le Birch frame (plywood ma le veneer). O le lanu e aofia ai 3 pupuni - uliuli-enaena, paʻepaʻe ma enaena. O se uʻamea faʻavae o le nofoa faʻavae e mafai.

Ona e manaʻomia lea e filifili le meafaʻafa i luga:

  • Stanley ma Wisland ie o loʻo avanoa mo le nofoa faalue, uma 100% cotton;
  • mo isi faʻavasegaina ofoina: Hillared (55% cotton, 25% polyester, 12% viscose, 8% ie), Kimstad poʻo paʻu ufiufi - Smidig poʻo Glose.

Kimstad o se umi ufiufi polymer coated ie e le mafai ona mulumulu faʻatusatusa i isi mea lisiina. Mo le faʻamamaina, ua faʻaalia e solo le nofoa i se ie susu. Kimstad e iloga mai i le maualalo o le abrasion coefficient nai lo isi ie, ma e umi pe a faʻaaoga ma le faʻaeteete.

E tusa ai ma le paʻu ufiufi o le nofoa, o ituaiga uma e tutusa o latou manaʻoga tausiga ma le tutusa fata olaga, e ui lava i le eseʻesega o metotia gaosi. Glose e faia mai i le tumau manu povi, lea e avea malu pe a uma ona faʻagasolo. Smidig o se 'oti oloa paʻu. O nei ituaiga o ie ufiufi e faigofie ona tausi, e puipuia mai le paʻu ma le palapala.

O le ufiufi o vaevaevaevae ma aluga e faia mai ia lava mea e tasi, aua o le faʻamoemoe o le maua mai o se tasi faʻatasi. Tele o faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai ufiufi mafai ona aveʻesea. E faʻatagaina i latou e fufulu masini i le 400 ºC (seʻi vagana Kimstad). E tele lanu o ufiufi - 15 filifiliga (ma eseese lolomiga poʻo monochromatic). O le a liliu atu e filifili le sao talafeagai mo le susulu mamanu o le potu malolo pe mo le malu le ea o se potu moe mafanafana.

Birch faʻavaa

O le uliuli

lanu enaena

lanu paʻepaʻe

Stanley

Glose

Smidig

Wislada

Hillared

Maea ma potopoto

O le afifi a Poeng e faʻateʻia lava - e iai le faʻavaʻa i totonu o se isi pusa, e naʻo le 2 kg le mamafa. O le aluga ua gaugau i totonu o se maualuga-malosi palasitika ato. O le potopotoga e faia tutoʻatasi, e umi sina taimi. E le manaʻomia ni mea faigaluega faʻaopoopo mo le galuega. O loʻo iai faʻatonuga, e mafai foʻi ona e download mai luga ole upega tafailagi ole faleoloa. I se tulaga lautele, o le faalue nofoa nofoaafi gaioiga e faapea:

  1. Aumai ni 4 orthopedic lamellas mai le atigipusa.
  2. Faʻaofi i latou i totonu o le slots o le 2 curved vaega. O le battens ua faʻapipiʻi i le tasi itu, o lea o faʻavae faʻavae ma lamellas tatau ona faigofie ona fesoʻotaʻi. Ina ia puipuia le fausaga mai le pa'ū ese, faʻamau i faovilivili. E manaʻomia e tuʻu i totonu ma le itu concave i totonu.
  3. A maeʻa ona potopoto le tua, e tatau ona e alu i le nofoa. O le kapeti lapisi faʻavae e lua potu e te manaʻomia e tuʻuina i ai totoga o totoe. Faʻamau i latou i ni fasi pepa L e pei o ni sikipi.
  4. Faaputuputu le tua ma le nofoa.
  5. O le autu faʻavae aofia ai L- ma L-foliga vaega - latou manaʻomia e mimilo ina ia maua ai se faʻataʻamilomilo faʻaletonu (i le tasi lima, e foliga pei o se tafatolu).
  6. Faʻaaogaina uumi faʻamaonia, faʻasolo le fetosoina elemeni i le itu o le muamua potopoto i tua ma nofoa.
  7. Tuʻu le sui koluse i le va o itu itu, o lona pito i luga tatau ona faʻasusu ma luma o le nofoa.
  8. Siaki uma faʻovilivili ma faʻamaoniga, faʻamau peʻa manaʻomia.

O le potopotoga o totoe o nofoa e sili atu ona faigofie, aua o la latou mamanu e le o lona uiga o le faalue. E faigofie lava o faʻatonuga o loʻo i totonu o le pusa e faʻapipiʻiina ma ata ma saini.

Fono a le nofoa e le sili atu ma le 15 minute, ma e faigofie ona feaveaʻi na faʻasalalauina e oʻo lava i femalagaaʻiga lautele.

O le Poeng armchair ua mauaina le lauiloa i le lalolagi atoa, ma avea ai ma tagata sili ona faʻatau atu a Ikea meaafale. O le tele o lanu, meafaitino ma tau maualalo o vaega autu ia o le oloa manuia. Faigofie ona faʻaaoga e avea ai ma nofoaga e te fiafia iai i totonu o le fale, e mafai ai ona e malolo mai le vevesi ma le pisi i mea tau soifua maloloina.

Faʻaofi 4 lamela i totonu o le slots o 2 punou vaega

Faʻamaonia i fao

Faʻaofi toe lau i totonu o le lapisi faavae

Faʻapipiʻi le lamela i fasi pepa e pei o L e faʻaaoga i faovilivili

Tuu faʻatasi le tua, nofoa, faʻavae autu

Fua

Tusitusiga faʻatulagaina:

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Unbreakable Ikea Chair Breaks on Japanese Live TV (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com