Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

O plasticine i luga o lavalava e le o se faʻasalaga, e i ai le auala i fafo!

Pin
Send
Share
Send

I totonu o se aiga o loʻo i ai ni tamaiti laiti, o le faʻafitauli o le aliaʻe mai o stains i luga o lavalava, meaafale, puipui e tulaʻi mai i taimi uma ... Na o le taimi a tina e fufulu ma faʻamama ai. Tamaiti fiafia e tusi ata, fausia mai se fausiaina, ma latou te fiafia foi e vaneina ata mai palasitika. Fai mai le au atamamai, o lenei gaioiga e atiaʻe ai ni tomai lelei i le afi, mafaufau loloto ma finafinau. A maeʻa ona vaneina, o fasi e mafai ona maua i luga o soʻo luga.

O le plasticine o se palasitika, mea pipii. O le lanu lanu e maua mai i le faʻagasologa ma faʻapitoa vali. O le tuʻufaʻatasiga e aofia ai omea, solo, ozokerite, gaʻo eseese. Taʻitasi elemeni eseese e tatau ona aveʻese i ala eseese.

O le tau o meaafale ma lavalava pisia e avea ma luʻitau tele mo matua e toe faʻafoʻi mea na leaga i o latou foliga vaaia. Faʻafefea ona fufulu palasitika mai lavalava i le fale ina ia mafai ai ona faʻasaoina mea a le fale ma le faʻatauina fou i taimi uma, O le a ou taʻuina atu ia te oe i lenei mea.

Ina ua uma ona aveʻese le faigata o le palasitika, o le gaʻoa pisipisia totoe i luga o lavalava. O se mea sese pe a aveʻeseina stains o le fufuluina o lavalava, faʻapea foi ma le valuina i se naifi. O le muamua metotia o le a tuʻu tumau ai se pisipisia i luga o lau mitiafu e te fiafia i ai, o le lona lua o le a faʻaleagaina ou lavalava e ala i le teuteuina faʻafuaseʻi.

Mo le faʻamamaina o lavalava mai le plasticine, e tatau ona e faʻatumuina ni nai laʻasaga.

TULAGA TASI! Aveese le plasticine pipii. Afai o le mea mo le vaneina e faigata i le tino, e sili atu ona faigofie ona aveʻese. Isi ituaiga - maoaʻe malu, susulu, opeopea i totonu o le vai, matua 'ai i totonu o ie ma tuʻu lanu lanu gaʻoa.

Lelei fofo a tagata

Isopropyl poʻo le amonia

Lenei metotia o le faʻamamaina mai le palapala e talafeagai mo ofu, ofuvae poʻo aitema faia mai ie o loʻo i ai alava masani. E le mafai ona faʻaaoga mo ie gaosi.

Faʻaʻaila le pisia i le ava malosi isopropyl ma tuʻu mo le afa itula. A faʻaogaina le amonia, faʻapipiʻi 10 mataua i se ipu vai, faʻasusu se cotton pad ma olo le palapala palapala seʻia mou le faʻafitauli.

Fasimoli tagamea

Aveʻese le pisia i le fasimoli e mafai foʻi. Fai se fofo vai fasimoli ma faʻatumu le mea i totonu mo le 10 i le 15 minute. E mafai ona faʻaaogaina le vailaʻau fufuluaina ona o loʻo malosi le faʻaaogaina o mea totino.

Hydrogen peroxide

Ina ia togafitia mea malamalama lanu, faʻaaoga le 3% fofo o le hydrogen peroxide ma le fasimoli fasimoli. Tuʻufaʻatasia i latou i se homogeneous tele 1: 1.

Faʻapipiʻi le mea ua saunia i le pisia, olo faʻalelei i le pulumu, fufulu i lalo o le vai tafe ma fufulu pei ona masani ai.

I le taimi muamua, na faʻaaoga e tinamatutua se totini fulufulu mamoe e faʻamama ai le palasitika, ona maua ai lea o le tali o le fasimoli.

Suauʻu fualaʻau

E i ai le isi auala tuai faʻaaogaina fualaʻau suauʻu. Tele tagata e fefefe neʻi mafai ona faʻafaigata le tulaga i le faʻailoa atili o le pisia.

Ina ia puipuia lenei mai le tupu:

  1. Faʻalu lemu le suauʻu fualaʻau i luga o le cotton cotton ma olo faʻamalulu i luga o le vaega palapala seʻia mou ese le pisia.
  2. Faʻasusu lavalava i le faʻafesoʻotaʻiina Fairy dishwashing detergent solution.
  3. Fai tagamea e pei ona masani ai.

Afai e paʻepaʻe pe malamalama lanu, faʻaopopo sina paʻu ma fufulu i le vai vevela.

Pauta kuka

Faʻasusu lavalava ua faʻaleagaina ile vai fasimoli. Fai se mafiafia faʻafefeteina o tao tao ma sina vai. Faʻapipiʻi le paluga i le mea ua leaga ai ma faʻatali mo le 30 minute seʻia mago atoa.

Uʻu le eleele seʻia oʻo ina mou ese le ila, ona fufulu ai lea i le vevela maualuga.

FAʻAPATOA! E le mafai ona mulumulu mea faʻapenei ma ie maaleale pei o lenei mea!

Kerosene

O nisi fafine tausi fale e faʻaaoga le karasini. O lenei metotia o le a fesoasoani ia te oe vave faʻatautaia ma plasticine luga o lavalava.

O sitepu ia e pei ona taʻua i lalo: faʻasusu le fasi ie poʻo le cotton pad i le karasini ma olo le pisipisia gaʻo seʻia oʻo ina mou atu atoa. Ona fufulu lea o ou lavalava i lalo o le vai tafe.

Pau lava le leaga le lelei o le metotia o le manogi o le karasini. Ae e le afaina, na o le fufulu eseʻese o le aitema, faʻaopopo le pauta ma le manogi faʻamago.

MANATUNATUGA! Ina ia aloese mai faʻateia le manaia, muamua tofotofoina le gaioiga o le oloa i luga o le le mafaamatalaina vaega o le mea.

Malulu pe faʻavevela

Malulu o se tu ma aga masani o le tetee plasticine. A faʻailoa atu i ai, e faʻamaʻa le palasitika ma e faigofie ona aveʻese mai le ie.

O le faʻavae o le faʻagaioiga e faʻapea:

  1. Afai e mama le faʻamaʻi, faʻaaoga se aisa. A i ai ni lapoʻa tetele, tuʻu le aitema i totonu o se ato ma lafo i le pusaʻaisa.
  2. Aveese mai le pusaaisa ma aveese le faʻafitauli.
  3. Fufulu i le vai vevela.

Taua! E le mafai ona faʻaaogaina lenei metotia mo synthetics ma silika!

E mafai ona aveʻese le plasticine ile vevela. A faʻamafanafana, faʻavave ina neʻi taufetuli i alava o le ie.

Mo lenei metotia oe manaʻomia: pepa solo, solofanua pepa, o se uʻamea poʻo se masini faamago.

Gaioiga:

  1. Tuu ofu palapala i luga o se mea mafolafola.
  2. Tuu le pepa i le tulaga i itu uma e lua.
  3. Faʻavevela le pisia i se masini faamago lauulu, sui solo seʻia maeʻa mou ese atoa. Afai o le faʻaaogaina o se uʻamea, filifili se nofoaga mo ie maaleale.

Aveese mea mama

Ina ia feagai ma le faʻafitauli, oe mafai ona faʻaaoga eseese stains remover, ia mautinoa ia mulimuli i laʻasaga faʻailoa mai i faʻatonuga. E masani lava, o le oloa e faʻaoga i le palapala ma faʻatali i le 30 minute le maualuga, ona fufuluina lea i le masani masani.

Ina ia tuʻufaʻatasia le aʻafiaga, faʻaopopo se stain remover pe a mulumulu. Faʻaitete ma galue ma totini lima, pei o le fesoʻotaʻi ma le paʻu, o vailaʻau a le aiga e ono mafua ai se faʻateʻi o le tino.

Faʻamatalaga ata vitio

https://youtu.be/JnuSu_nunk0

Faʻafefea ona aveʻese le plasticine mai puipui ma pepa puipui

I le gaioiga o le fatufatuaʻi, tamaiti aveina ese ma palapala e le gata lavalava ma meaafale, ae faʻapea foi ma pepa puipui i luga o puipui. Oe o le a manaʻomia se lauulu masini faamago, pepa, po o solosolo e aveʻese ai le plasticine.

Fuafuaga faʻatino:

  1. Faʻapipiʻi mau se laupepa i le mea na leaga ai, ma feula le ea mafanafana o se masini faamago.
  2. Fano i solo solo seʻia maeʻa uma le pisia, ona soloi lea i se ie susu susu susu i le fasimoli.
  3. I le faaiuga - ma se omomi omo.

Afai o le pepa puipui ma faʻamaʻaina o latou foliga, aveʻese mea lanu ma papaʻe palasitika, faʻapipiʻi ma saeia seʻia mama atoatoa.

Vitio fesoasoani

E aoga metotia uma. O le filifiliga ea oe, tau lava o le mafaufau i le ituaiga o ie poʻo luga. Ina ia aua neʻi faʻaleagaina le mea, ae le i faʻaaogaina ni oloa, siaki lona aʻafiaga i se tamaʻi vaega.

Taumafai e vaʻavaʻaia lau tama a o faia ni galuegaa omea e 'alo ai i le pisia. E oʻo mai i le taimi nei, e leai se tina nofo toʻatasi na faʻamanuiaina, o lea o faʻatonuga o le a mautinoa lava ona oʻo mai i le ono. E ui lava, atonu o oe o le muamua?

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: IA LAVA LAVA REMIX. ACAPELLA W. UKE (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com