Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Features o meaafale i le hookah, nuances o filifiliga

Pin
Send
Share
Send

I atunuu Mosalemi, ulaula narghile o se masani a le atunuʻu, o se atoa auaunaga alamanuia ua fausia faataamilo ia te ia, faia uiga, meaafale meaafale. O le agaifanua ua mauaʻa i totonu o le tatou atunuʻu, ma o meaafale mo le hookah ua avea ma vaega taua o le tele o taimi faʻafiafia tafaoga.

Meaafale manaʻoga

I le maeʻa ai ona faʻamalosia o le tulafono i le faʻasaina o le ulaula i nofoaga faitele, na ave ai loa matau e tuueseese nofoaga. O nisi taimi o se faʻapitoa vaega ma lelei ea faʻavasegaina mo latou.O mataupu i sasaʻe e manumalo ile tisainiina o ia tulimanu. I le taimi lava e tasi, afai latou te le ofi i totonu o le aotelega sitaili, latou te faʻaaogaina metotia o le eclecticism, palu sika. Masani ai, o meaafale seti aofia ai:

  • vaega vaivai: sofa, pou e faʻapipiʻi i pa puipui, nofoa maualalo. E le gata i lea, o meaafale ua maeʻa ma aluga vaivai, maʻa i le itu i sasaʻe;
  • o se laulau maualalo mo le faʻapipiʻiina o se matau ma isi elemeni o le sauniga;
  • e manaʻomia le i ai o se tamaʻi pusaʻaisa pusa tisa e teu ai fualaʻau ma sikaleti.

E i ai eseʻese filifiliga faʻavasegaina, e masani ona fuafuaina mo le kamupani o 3.4 tagata, laititi oʻo atu i le 7. E mo lenei faʻamoemoe e manaʻomia nofoaga faʻaopopo, pou, nofoa, O le averesi o le maualuga o nofoa o mea totino e fesuiaʻi e oʻo atu i le 45 cm.Faʻaaoga mea taugofie maualalo (25-30 cm) e faʻaaoga mo le malologa i sasaʻe, pe a taʻoto le au asiasi.

Faʻamatalaga faʻaopopo, ipu, lamepa e fausia ai se siosiomaga mafanafana. E fautuaina e faʻaaoga le malamalama pupula, ma le malamalama susulu.

E masani ona faʻapipiʻi Niches i luga o laulau. Na latou tuʻuina le matau iina, tuʻu taʻaloga laupapa, backgammon, chess, pe faʻaaogaina se tamaʻi auala mo taʻaloga seti.

Faatulagaina o meaafale

E tele filifiliga mo faʻatulagaina ma nofoaga. O i latou uma e tatau ona tutusa i sini autu - o le faʻafaigofieina o le ulaula o se hookah ma malolo.

Avanoa avanoa e nonofo ai:

  • tasi sofa saʻo ma aluga, mea vaivai i foliga o lapoʻa pou pou;
  • Sof, П-foliga sofa, ia i latou se seti o mea faʻaaoga.

O le faʻapitoa o le faʻalapotopotoga ma ona sitaili faʻapea foi ona faia se sao. Mo se faʻataʻitaʻiga, o faleʻaiga, kalapu, e masani ona malolo ai tagata talavou, e faʻatumuina i tulimanu mo kamupani tetele. O sofa lapoʻa e sili ona talafeagai mo lea.

Mo mautu kalapu i tua atu o potu, lea e potopoto ai tagata ua sili atu le matua tausaga, latou te faʻatotogaina potu ofisa-ituaiga. O le mea lea, o se ea e fausiaina e le gata mo le malologa, ae faʻapea foi mo le talanoaina o mataupu taʻitasi pisinisi. Musika e tatau ona malū, le faʻalavelave, fuafuaina e malolo, faʻamama avega.

Mea e faʻaaoga

O le ata i totonu e faʻatonutonuina mea o loʻo faʻaaogaina. O mea totino a le Hookah i se faiga faʻaonapo nei e faʻaaogaina ai laina laconic e aunoa ma ni mea teuteuga e le manaʻomia. E taʻutaʻua le mea e taʻua o le "pallet furnitures" e fai mai i paleta poʻo le faʻataʻitaʻi ia latou Laulau e faia i MDF panels ma tioata faʻaofi ma mea tuʻufaʻatasia. O nofoa faʻavaʻa e faʻaaogaina e faʻapipiʻi ai. Sheathing tatau ona aoga, ma aneti-pisia impregnation, le mitiia suavaia mai lauti, kofe. O ia ie e i ai le maualalo o le tikeri o le afi ma e leai se afi.

O meaafale meaafale na fuafuaina mo potu i tua o le fale e masani ona faʻaaoga ai laupapa mo laulau ma ie taugata. Lenei o le faamamafa o luga o faʻaopopo elemene elemene. O ie na faʻaaogaina e fai ma palanquins, o lamepa matagofie. I le amanaʻia ai o le sitaili ua avane, o filifiliga mo mea faʻaaoga ma mea e faʻaaoga e eseese.

O le East Moorish style faʻatagaina mo laulau e faia i uʻamea ma embossing, keramika sisipania mosaic, ma vaneina elemeni laupapa. O le malamalama organza, i le tulaga o ituaiga eseese o tapunia, palanquins, e talafeagai foi mo teuteuga. O le pito e talafeagai mo le faʻamaeʻaina o le vaega vaivai, aluga, faʻaseʻe. O pupula susulu susulu e talafeagai mo le lanu lanu.

Classics tosina laupapa vaneina ma inlay, sofa e faia i suʻiina lolomi ie, satin. Mo teuteuga puipui, tapestry pepa puipui e talafeagai. Faʻatonutonuina ma solia enaena, burgundy, lanumoana-lanumoana tone, ma faʻaofiina o siliva ma auro, ua fautuaina e avea ma sili lanu.

O le maketi faʻaonapo nei manatu i le tele o filifiliga o mea o le a faia meaafale mo se potu hookah i soʻo se sitaili. E mafai ona e filifilia meaafale mai seti saunia o seti sauniuniga, mo se faʻataʻitaʻiga, sofas e oʻo atu i le 45 cm maualuga o le a faia. O se seti-faia seti o le a tulaga ese ma o le a matua ofi i totonu o totonu. O laulau i sasaʻe ma se faʻamau i totonu e mafai ona avea ma mea ese. Latou te tele taimi faʻaalu i le tautua, ae o le a avea ma teuteuina o le faʻalapotopotoga.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: STEAMULATION PRO X UNBOXING u0026 REVIEW ENGLISH (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com