Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻafefea ona filifili le saʻo netbook - auiliiliga faʻatonuga

Pin
Send
Share
Send

O se netbook o se masini ma se sikurini puʻupuʻu ma faʻaititia foliga faʻatusatusa i se komepiuta feaveaʻi. Na fuafuaina e galue ma le 'upega tafaʻilagi, o le mafuaʻaga na ala ai le igoa: Upega - o se upega tafaʻilagi, tusi - o se tusi, ma se vaega o le upu "api" - o se feaveaʻi komipiuta. O le iʻuga o le "PC feaveaʻi mo le faʻaaogaina luga o le upega tafailagi."

O se netbook e lelei e nofo i se nofoaga filemu ma le mafanafana, fealualuaʻi i le vao o le Initaneti, faʻalogo i musika. Mo tagata taʻaʻalo, e le talafeagai le masini, o le netbook e le malosi e pei o le laptop, ae o loʻo iai le umi o lona ola i le tuʻu na o ia. Netbooks ua fuafuaina e galulue ma pepa faʻamaonia ma le Initaneti, feʻaveaʻi solo i le taulaga, tausia se tusi tusi pe malaga.

E leai se masini a le netbook mo faitauga disk, o lea e i ai fesili e uiga i le faʻapipiʻi saʻo o le faʻagaioiga, o nisi taimi e oʻo lava i ni faʻatonuga auiliili e manaʻomia. O le faʻamatalaga ua utaina mai se flash drive poʻo le faʻaaogaina o se memory card.

Netbook uiga

O uiga e aofia ai le mafai ona alu i luma, o le RAM, ma le faʻapipiʻiina o le tino.

O le aofaʻi o hard drive o loʻo faʻapipiʻi i netbooks e amata mai i le 250 GB i le 750 GB. O nisi suia le hard drive ma le solid state drive - o le SSD drive. O le tau e maualuga, ae o le gaosiga e faʻateleina ma teteʻe atu i masini faʻalavelave poʻo le gatete faʻateleina.

Afai tatou te talanoa e uiga i le RAM, e i ai uma 1 GB ma 4 GB. O le masini gaioiga fale se pule e galue ma manatua. O le aofaʻi maualuga o loʻo lagolagoina e le RAM e sili ona vaʻaia ile faʻataʻitaʻiga faʻapitoa i luga ole upega tafailagi a le kamupanī.

O le maualuga maualuga mafai gafatia o 8 GB, e ui lava 2-4 GB ua lava mo se netbook. E faʻateleina le RAM pe a manaʻomia.

Afai tatou te mafaufau i uiga o le faʻagaioiga polokalama, o le a ou tuʻufaʻatasi le aso nei "faʻamalama" sisitema Windows 10. Windows 7-8 galue foi ma uma faʻataʻitaʻiga o netbooks, ae o le 10 lomiga e sili atu ona po nei.

Vitio fesoasoani

Tino ma le lau

O le galulue vaega o taugata netbooks e faia i uʻamea. O le uamea ua gaosi ma ufiufi i le lelei vali. I le tepa muamua lava, e foliga mai o le palasitika, ma le uʻamea o loʻo nanaina i lalo o le vali ma luga o le faʻailoga. O lenei e aoga ona e tetee i ofuina, maosiosi ma tamatamai lima.

Lau

O le diagonal o faʻaaliga o netbooks o 10-12 inisi. Talu ai, sa i ai ni faʻataʻitaʻiga ma le diagonal o 8-7 inisi. O a latou gaioiga na faʻamavae ese ae fiafia i papamaa. E tele ni iugafono o loʻo avanoa mo 10-12 inisi inisiua: 1024x600, 1366x768. Maualuga maualuga - 1920 x 1080 maua ai le sili ata auiliiliga. O le matamata i ata o le Tausaga Fou i luga o sea pupuni o se mea fiafia tele, ae o le tusitusiga e laʻititi i nisi nofoaga.

Ole iugafono ole laupepa mo se upega tafaʻilagi ose itu taua tele. Ina ia matamata i se ata sili ona lelei, filifili se netbook ma se iugafono a itiiti mai 1366x768 pixel. E tele mea e manaʻomia e tuʻuina atu i faʻataʻitaʻiga ma le ie matte poʻo le anti-reflective coating. I luga o sea pupuni, tusa lava pe oʻo mai le la, e manino lava le ata.

Le netbook e le galue lelei ma mamafa polokalama, mo lenei sili atu le filifilia o se PC ma se malosiʻaga gaosi. Ae o le netbook o loʻo i ai se lelei ata vitio, manatua mai le 1 GB ma le masini faʻagasolo ma le uati televave o le 1.8 GHz, lea o le a faʻatagaina ai oe e matamata i tifaga, faʻaaoga faʻaoga ma 'aloese mai i faʻateia le fiafia e pei o le' aisa. A faʻatau, siaki le taimi faʻagaioia e aunoa ma se moli, o le iai o se masini faaleotele leo totonu ma se meapueata e fesoʻotaʻi ai luga o le upega tafailagi.

Fesoʻotaʻiga ma uaealesi adapters

Fesoʻotaʻiga masani: USB, VGA, D-sub, e fesoʻotaʻi i se monitor fafo, HDMI e fesoʻotaʻi i masini fale. SD - memory cards, LAN - uaea fesoʻotaʻiga i le upega tafailagi.

O le sili atu faʻaonapo nei o le netbook faʻataʻitaʻiga, o le sili atu USB 3.0 ports. Tasi lea o tulaga maualuga saosaoa e faʻafaigata ai ona faʻaaoga le masini. Faʻatusatusa ile USB 2.0, tusa o le 10 taimi.

I aso nei netbook faʻataʻitaʻiga, e taua le i ai o se WI-FI adapter o le n faʻavae. Lenei module faʻatagaina oe e fesoʻotaʻi i le initaneti soʻo se mea. O le Bluetooth adapter o se uaealesi fesootaiga tulaga faatonuina e mafai ai ona e faafesootaʻi headphones, se isumu, se telefoni feaveaʻi i se netbook aunoa ma ni maea.

3G adapter - mo le Initaneti i luga o fesoʻotaʻiga feaveaʻi, e le avanoa i uma faʻataʻitaʻiga. Masini e iai le faʻapipiʻi 3G o le vaega e maualuga lona tau. Ae e faʻatau ese atu pei o se USB stick.

Maa mo netbook

Maa - Ole vaega lea e aʻafia ai le ola ole maa ma le mamafa o le netbook. O le ola o le maa e faʻamoemoe i le malosi o le maa.

O maa e mafai ona afa - 3-4 sela, masani - 5-6 sela ma faʻamalosia - 7-8 sela, e fetaui lelei mo suʻesuʻega. O le aofaʻi o sela e fesoʻotaʻi ma le numera o itula o le ola maa. Afai o le maa e 6 sela, o le taimi faʻagaioiga e 6 itula.

O le pupula o le faʻaaliga, o le tele foi o le paoa e faʻaaluina ma o le pupuʻu foʻi o le ola o le maa.

... Afai e te fuafua e matamata i se tifaga, o le taimi offline o le a tipiina i le afa faʻatusatusa i le galue ma ofisa ofisa.

Ua matou filifili i le tapulaʻa ma uiga o le netbook, e totoe lava e filifili se netbook. Lea foi ua toe tu mai le fesili, o le a le mea e fai ai? Seʻi o tatou taumafai e vaʻai faʻasolosolo.

Aisea e te manaʻomia ai se netbook?

Faʻafiafiaga

Initaneti faʻaaogaina, fesoʻotaʻiga lautele, blog, fonotaga, imeli poʻo le Skype. Pauna ma fua faʻatagaina le pule o le masini e faʻafesoʻotaʻi ma le lalolagi i fafo. Ua mafai ona ia suia le tagata taalo. A iai se WLAN module, Bluetooth - mo fesoʻotaʻiga e ala i tagata feaveaʻi, ExpressCard e faʻafesoʻotaʻi se 3G module, fausia-totonu mea puʻeata ma le masini faaleoteleleo.

Iopu

O le isi filifiliga o le galue ma pepa. Gauai atu i polokalama. Le iai o le Windows operating system i le netbook. E ala i faʻagaioiga faigofie ma tupe teu tupe, o le a fesoasoani ia te oe e faʻapipiʻi ai le Microsoft Office polokalama afifi talafeagai o loʻo manaʻomia i lau galuega. Ona lava lea o le Atom processor ma le 1GB o RAM.

Manatua, afai o le netbook ua faʻaaogaina o se feaveaʻi ofisa, oe tatau ona uai atu i le tele tele. O le vaʻaia o laupepa Excel i luga o le 7-inisi sikuea e faigata.

Malologa

O le isi filifiliga o se netbook tafaoga. E aofia ai ma le maimoaina o tifaga ma ata vitio, faʻalogo i musika, teuina o ata o e pele, aiga ma uo, faitau tusi poʻo tamaʻi agavaʻa taʻaloga.

Ina ia matamata i tifaga, oe manaʻomia se drive i fafo e fesoʻotaʻi ala USB. Mo tagata fiafia i musika, o le netbook o se teuina MP3, o le mea e lelei ai, o le tele o mea faigata e mafai ai e oe ona faia lenei mea, e avanoa tele, ma o le au failauga i totonu o le a faʻamalieina le tofo.

A oʻo mai i ata, e leai se sili atu fale teu. Faatasi ai ma se netbook, oe mafai ona nofo i luga o le matafaga faitau se i-tusi. O le 7-inisi netbook ua lava mo le faitauina. Ae ono le faʻamalieina le au fai meaʻai i mea tau tupe maua. Moni, netbooks ma discrete video cards o loʻo faʻatau atu, ae o lo latou malosiʻaga e le lava mo taʻaloga onapo nei, ae e mafai ona e taʻalo Tetris, manatuaina o ou tausaga o tamaiti, oe vaʻai, e mafai ona e o ese le taimi i luga o le auala, o le mea taua o le o le faʻatupeina o le pili ua lava.

Vitio - o le a le mea e filifilia se laulau poʻo se netbook?

Faʻalogo i fautuaga a faufautua, ona leai lea o se mea e faʻalavelave i le ofi atu i le upega tafailagi, faapipiiina o polokalame pe faʻafesuiaʻi faʻamatalaga i le va o masini.

Ma, na matou suʻesuʻeina itu e aʻafia ai le filifiliga o se netbook: tele lapoʻa, fausia-i totonu o se paʻu poʻo se disk tisiki tele, faʻagaioiga, mana eletise

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Watch how bullets and American weapons are produced. Incredible video. (Mae 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com