Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻafefea ona fai togalaʻau meafale ma ou lava lima, faʻataʻitaʻiga o ata ma ata o le manuia gaosi oloa fale

Pin
Send
Share
Send

Alu i se pitonuu itu, matou te mananaʻo e toe malolo ma i se lagona lelei. Ina ia manaia le faʻafiafiaga i le atunuʻu, e manaʻomia muamua ona tuʻuina atu i meaafale lelei muamua. Ina ia faia lenei mea, e fautuaina e faia mea togalaau meaʻai i ou lava lima, o faʻataʻitaʻiga lelei e mafai ona vaaia i le ata, ma o ata o le a fesoasoani ia te oe e faʻatino ai.

Mea manaʻomia ma mea faigaluega

Ina ia fefiloi lelei meaafale togalaʻau ma le siʻosiʻomaga mamanu, e fautuaina e ave le fiafia i fafie. Lala, lala, ogalaau ma ogalaau faia tulaga ese oloa. Ae ui i lea, e le gata o lenei mea e talafeagai mo le faia e oe lava. Filifilia o mea taua, oe mafai ona faʻaalia ou mafaufauga i le taumafai e faia fofo le masani ai mo le 'upega tafaʻilagi. A filifilia ni mea masani mo galuega, mafaufau e le gata i sitaili lautele, ae faʻapea foi le aoga. E manaʻomia le faʻamamafaina o mea lauiloa mo le teuteuina o se oe lava togafiti ma meaafale a la matou lava gaosiga:

  1. Poloka sima - e mafai ona e faia se faʻatuatuaina laulau mai ia latou, lea e mafai ona faigofie ona faʻaalia ma faʻataʻitaʻiina tile;
  2. Laʻau fetuutuunai laʻau - o nei mea masani gaosia lalelei nofoa, nofoa luelue ma laulau. E talafeagai le malolo ia latou i le vevela vevela i lalo o le pupuni;
  3. Laʻau faʻavae - uʻamea o le a maua ai le malosi maualuga, e le mafai ona faʻapea e uiga i laʻau. E faigata ona galue ma mea masani, e tatau ona fesoʻotaʻi ma faʻamau ma taula. Mo galuega, paipa faia i uamea po o duralumin e faʻaaogaina;
  4. Faʻaleleia mea - meaafale fale mafai ona faigofie ona faia mai toega o mea masani ina ua uma ona toe faʻaleleia, faʻapea foi ma mea le manaʻomia e aunoa ma se tau faʻaopoopo. E aofia ai ma pa, paʻu, atigi filo laupapa.

O le filifiliga o mea o le a faʻalagolago i mea e fiafia i ai tagata e ona: afai e te manaʻo e fausia ni meafale muamua, oe tatau ona ave le fiafia i le le masani fofo. Afai o le autu faʻailoga o le malosi, filifili uʻamea. Mai mea faigaluega, o se jigsaw, o se viliina, o se sikulini, se mea faʻapipiʻi, se penitala faigofie, se samala, drills, sikulini o le a mautinoa lava ona aoga. Ina ia galue i fafie, e te manaʻomia se vaalele, se toʻotoʻo, se matau. Ina ia galue ma uamea oe manaʻomia se olo ma tipiina discs. A filifilia uma mea faigaluega talafeagai ma mea e manaʻomia, e mafai ona amata ona e foafoaina ni mea taua.

Meafaigaluega

Mea e faʻaaoga

Mea e faʻaaoga

Faatonuga i lea laasaga ma lea laasaga

O le lelei o meafale meafale fai-fale o lona taugofie, faʻavae ma suia. Afai e le fiu meaafale i le alu o taimi, e faigofie ona suia i ni oloa fou, fausia e ou lava lima. Faatasi ai ma le lauiloa faʻataʻitaʻiga mo le togalaau o le nei ituaiga o meaafale:

  • Nofoa;
  • Nofoa nofoa;
  • Sol;
  • Pallet meaafale;
  • Filifiliga fili.

Ina ia malamalama lelei pe faʻafefea ona faia soʻo se tasi o nei aitema, oe tatau ona mafaufau i laʻasaga ma lea laasaga faʻatonuga faʻatonuga. I le gasologa o le faʻamatalaina o le gaosiaina o togalaau meafale ma ou lava lima, manuia oloa gaosia i le fale, ata ma ata o le a faʻaalia i lalo.

Nofoa

O le auala pito sili ona faigofie e fai ai se nofoa togalaau o le faʻaaogaina o laupapa laupapa ogalaau. O oloa e fai mai mea faʻapena e faʻaopoopo faʻapitoa faʻamafanafanaga i le taumafanafana fale, faʻaopopoina masani natura ma lanu. E mafai ona e tuʻuina le nofoa i se mea i luga o le tulaga: luga o le polotito, i le gazebo, i lalo o laau, latalata i le vao ma e latalata foi i le faatanoa.

Mo oe lava gaosiga, oe o le a manaʻomia 2 ogalaau, tasi o na e tatau ona mafiafia nai lo le isi. Oe manaʻomia foʻi mea faigaluega mo le galulue ma fafie ma poloka mafiafia. E taua le maitauina o le vaega na faʻaaogaina mo le nofoa e tatau ona lamolemole. E 'ausia lenei mea i le faʻaaogaina o le masini olo. Afai e le mafai ona faʻaaoga le masini, faʻatau se ogalaau ua uma ona faʻataʻamilomilo.

Ae e te leʻi amata fausiaina se nofoa mo se taumafanafana fale, e tatau ona e filifili i lona ituaiga. O le nofoa e mafai ona i ai se backrest, lapotopoto, faia i mautu ogalaau, pe ua i ai nofoa tumau.

I lenei mea, ua fautuaina e faia se togalaau nofoa ma se tua. Ina ia faia lenei mea, oe tatau ona mulimuli i le algorithm o gaioiga:

  1. Vaʻai i se mafiafia ogalaau i ogalaau ma seti i latou i le filifilia nofoaga. O le mamao i le va o latou le tatau ona sili atu 90 cm;
  2. O le umi o ogalaau e tatau ona umi atu nai lo le nofoa o le lumanaʻi faleoloa. Mo lenei, e aoga le tuua o avanoa o le 20 cm;
  3. Vaʻai fafo o alavai i poloka mo le faʻaofiina o le nofoa. Ina ia faia lenei, e aoga le fuaina o le lautele o le manifinifi ogalaau ma faia tatau talafeagai;
  4. O se ogo manifinifi o loʻo 'aloina umi i ni afa uumi. O se tasi o ia mea e faʻapipiʻi i ogalaau, itu mafolafola luga. O le nofo lea;
  5. O faʻamau e faʻamau i le pito i lalo o ogalaau - o latou umi o le a avea ma maualuga o le tua;
  6. O le vaega lona lua o se laupapa manifinifi e faʻapipiʻi i pa, faʻasolo i tua le tua.

I le faaiuga o le galuega, o auiliiliga uma o le nofoa e tatalaina ma ni faaputuga o puipuia varnish. Ina ia faia se teuteuga, oe mafai ona tusia se ata i luga o le nofoa oe lava pe faaaofia ai tamaiti i se ituaiga o gaoioiga malie.

Matou te faʻagasolo laupapa

Matou te faia faʻailoga mo vaega polesi

Tatou fesoʻotaʻi elemene uma. Ua sauni le nofoa

Malologa o le la

E mafai ona e faia se potu malolo faigofie mo le malologa i le la e faʻaaogaina ai laupapa laʻau. O meaafale na faia e lima e fai mo le taumafanafana e le tatau ona taugata, ma o pa e iai le tau taugofie. O mea nei o le a faʻaaogaina i le galuega:

O le telenumeraFaamoemoega
Komiti Faatino 5x10 - 88 cm2 pcsMo solomuli
Komiti Faatino 5x10 - 39 cm3 pcs
Komiti Faatino 5x10 - 60 cm1 PC
Uʻamea umi 215 cm2 pcsMo faavaa
Koluse pa 50 cm2 pcs
Vae 35 cm6 pcsMo vae
Reiki 2.5x8x60 cm13 pcsMo nofo
Reiki 2.5x8x88 cm6 pcsMo solomuli

O le mea muamua e fai o le fausiaina o se mautu mautu faʻavae faavae mo lou sun malolo. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga vaega faʻavaʻa ma faʻafesoʻotaʻi i latou i totonu o le tafatolu ma faovilivili. Le isi, o le nofoa lava ia na faia mo le sun malologa. 60 cm slats o loʻo faʻapipiʻi i luga o le faʻavaʻa, tuʻu ai avanoa o ni nai senitimita. Mo le afiafi o le taʻaloga, faʻaaoga spacers o talafeagai talafeagai

O le maualuga o vae mo le oloa mafai ona soʻo, o le taua tele o 35 cm ua manatu sili ona lelei. O vae e mimilo i luga o le tagata lava ia e tipi faʻovilivili. I le itu o le a iai vae, latou tuu 2 vae i le taimi e tasi, i le ulu o le moega latou faovilivili 1 vae tasi. Sosoo ai, o se faʻavaʻa mo le tua ua faia, ua lelei teuina i totonu o le tino faavae, ae o se tamai avanoa e tatau ona tumau. O le backrest slats e teu i luga o le faʻavaa, e mafai ona faʻataʻamilomiloina mo le aulelei. E faaseʻe le pito i tua i le nofoa ina ia mafai ona fetuʻunaʻi. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona solomuli mai le pito e uiga i le 9 cm. Mo togalaʻau meaafale, foliga vaaia e taua, o le mea lea, e sili atu le valiina o se chaise longue i se pupula lanu ma faʻaleleia i le acrylic varnish.

Faaputuputuina le faʻavaʻa

Faia o le nofoa

Fausia le tua

Suʻisuʻi le faʻavaʻa

Matou te lipea le tua

Fausia malologa

Ua maeʻa le nofoaafi i le la

Laulau

O meaafale uamea e iloga i lona faigofie, ae i le taimi e tasi faʻatuatuaina. A o faia se togalaau laulau, oe mafai ona faʻaogaina se uʻamea faʻamaumauga o le a avea ma se faʻavaʻa. E sili le aoga o le faia o se laulau mai laupapa pe faʻatau se maeʻa chipsboard laupepa. Ina ia galue i le uamea, oe o le a manaʻomia se uelo masini, se olo, se ili, faʻapea foi ma se vali faʻapitoa e puipuia ai le pala, pulumu ma se faʻaseʻe. I se faʻaopopoga, oe o le a manaʻomia laupapa vali e togafitia le countertop ma se acrylic faʻamamaina varnish.

O elemeni mo le faʻavaʻa, o paipa faʻatonutonu o itu ia e manaʻomia:

  • 18x730 mm - 3 pcs;
  • 18x385 mm - 3 pcs;
  • Tulimanu 30x30 mm, umi 400 mm - 3 pcs.

O le laulau i luga e tatau ona oʻo atu i le 1 mita le lautele, ae o lona mafiafia e tatau ona 19 mm. E te manaʻomia foʻi faʻovilivili, kelu ma polo mo vae. O le faiga gaosi foliga e pei o lenei:

  1. O se tafatolu ma tulimanu o 60 tikeri e faia mai tulimanu;
  2. Mai se talaʻaga o le 38.5 cm, o le tutusa tutusa tafatolu e faia;
  3. Faʻaogaina o se vili ma viliina mo uʻamea, o pu e faia i le faʻafanua, lea o le a faʻapipiʻi ai i le laulau;
  4. Paipa o le 73 cm e piʻo oʻo i le 65 cm faʻaaoga ai le sui ma le samala. Nei o le a avea ma vae, o se tafatolu-foliga tulaga tu uʻamea ia latou;
  5. O tumutumu o paipa ua loloʻu, ia ua avea ma vae laulau, ua ueloina i le tafatolu faʻavaʻa mo le laulau pito i luga;
  6. Uʻamea uʻamea o loʻo ueloina i le pito o vae.

I le faaiuga lava, o le laulau pito i luga o gaioiga. Afai o le chipsboard, e tatau ona faʻaeteete faʻaeteete, vali ma varnished. Ona faʻapipiʻi lea ile faʻafanua laulau. E i ai le tele filifiliga mo teuteuina o le countertop, o se tasi o na o se stencil, lea e manatu o le sili ona faigofie. Mo lenei, o se ata ua lolomiina, faʻaaogaina i le faʻavae, faʻamatalaina ma se penitala. O le iʻuga foliga e valiina luga ma se eseʻese lanu. Ata o fualaʻau ma fualaʻau o le a talafeagai mo le talafatai nofoaga.

Matou fesoʻotaʻi laupapa o le lumanaʻi countertop

Matou te faia puipui

Faaputuputuina o le countertop ma itu itu

Matou te faia vae ma osooso, faʻapipiʻi ia

Matou te ufiufi le laulau i le varnish

Ua sauni le laulau

Mai palaleti

O le sili ona taugofie ma sili ona muamua auala o le faia o togalaʻau meaafale o le faʻaaogaina o pallets. O ia mea e le manaʻomia se faʻapitoa fonotaga potopotoga, e faʻamoemoeina uma i luga o mafaufauga ma filifiliga a lē e ana.

Pallets mafai ona tuʻua i tua pe a maeʻa felauaiga o fale mea, latou mafai foi ona maua i le tele aofaʻi latalata i le fausiaina supamaketi. Pallets o loʻo faʻatau atu i se tau maualalo.

O le auala pito faigofie e faʻaaogaina ai paleta o le faia o se laulau. Ina ia faia lenei mea, valivali le pallet i soʻo se lanu, tatala ma le varnish ma tuʻu se ipu maʻa o le chipboard, palasitika poʻo se ipu i luga. E mafai ona e teuteuina le laulau i lou fiafia i ai. O se tulimanu malologa nofoaga mo le foaʻi mai paleti o le a foliga matagofie ma aoga. E aoga le tuʻu i totonu o se tulimanu toʻafilemu o se togalaau i lalo o laʻau pe latalata i se vaituloto. Mo fale gaosi oloa o le ae manaʻomia:

  • 8 pallets mo nofoa ma 6 pallets mo backrest teuteuina;
  • Pallets mo le fausiaina o le faʻavae i lalo o le tulimanu;
  • 2 tamaʻi paʻu mo le laulau;
  • Faʻamau ma faovilivili;
  • Vali, pulumu, varnish.

Muamua e tatau ona e saunia se nofoaga e faʻapipiʻi ai le tulimanu. Mo lenei mea, o paʻu mautu e aveina, i luga o nei mea mautu faʻavae ua tumu. Latou o le a avea ma faʻavae mo le tutusa faʻatulagaina o le sofa tulimanu. Ona 8 palallets mo le nofoa ma 6 mo le pito i tua e sanded, vali ma varnished. Ua tuu i latou ma le mataitusi G i luga o se tulaga muamua saunia. E tutuʻi tua i tuafatu mai tua. Ina ia teuteuina le laulau, 2 tamaʻi pauni e faʻaaoga, faʻamau i le tasi ma le isi.

Ina ia aveʻese le tulimanu o foliga vaaia o le alamanuia faiga, o malulu aluga ma palanikeke e tuu i luga o le sofa fou. E manaʻomia le eseesega o le lanu o meaafale ma mea e momoe ai. E faigofie le tuʻu o ipu vai inu, meaʻai ma mea teuteu i luga ole laulau. O se manaia gaioiga o le faia o togalaau meafale i ou lava lima ma le manuia oloa gaosia i le fale e maua ai, faʻaosofia tagata e ona i fou galuega. Pallets o se sili atu mea aoga e aoga mo le faia o meaafale, uma o se atoa ma disassembled.

Fausia pu

Aveese deformations

Matou te fufuluina le ufiufi

Fausia nisi pu

Matou te faamauina uma elemeni

Olo ma valivali luga

Matou te faʻatutuina vae

Meaafale e sili atu ona aoga

O le faiga mo mea masani e naʻo le faʻateleina i tausaga uma. E faʻapipiʻi foʻi i meaafale meaʻai i totonu o le fale, lea e maua ai le mafanafana i le fale taumafanafana. O ia meaafale e mafai ona faʻavasegaina o "fai oe oe", aua e oʻo lava i tamaiti o le a fiafia i le lalagaina o gaioiga.

O mea masani mo meaafale masani i aso nei o:

  • Paʻu lau;
  • Hyacinth;
  • Ofe;
  • Seaweed;
  • Rattan;
  • Willow

Mo tagata amata, o le galulue faʻatasi ma le loloʻuina o manulele fugalaʻau e sili ona talafeagai. E faigofie ona faʻagaioia, aua ua faʻateleina palasitika. Mo lalaga, e faʻaaogaina ai tootoo e le iai ni fuga. E tipiina i latou i le 40 tikeri tulimanu ma tofotofoina mo fetuʻutuʻunaʻi. Mo le faʻaleleia atili o uiga, o laʻau e vela i le vai pe a ma le itula, o lala pogisa e velaina mo le 3 itula. Mo le gaosiaina o se tamai sofa, o le faʻavae o le 4 tootoo e faia. I le isi laasaga, o le nofoa e faʻamau, ma mulimuli ane faia vae.

O se uumi uʻamea e mimilo i vae, lea e amata ai le faʻamau o le tua. A maeʻa le gaosiga, e fautuaina e faʻaopoopo le afifi o le fale atoa i le vine willow - e manifinifi. O loʻo faʻataʻoto le nofoa i luga ole nofoa ma teuteuina. O le vaega mulimuli o le galuega o le ufiufi o le sofa i le pisia e puipuia ai le faʻaleagaina o meaafale. E mafai ona e tuʻuina se faamalu pupula i luga pe faʻapipiʻi le nofoa i tamaʻi aluga. Afai e leai se poto masani i le lalagaina o meaafale, muamua e sili atu le faʻataʻitaʻi i le faiga o se ato. Lenei auala e mafai ona e iloa atoa le vine. O meaafale fai-togalaau e faia e lima e masani lava ona iai ma e taʻitasi. Afai e te manaʻo e faʻateʻia au uo ma e masani, taumafai e fai se laulau pe faʻataʻoto oe lava.

Polokalama fausaga faʻavae

Matou te faʻapipiʻiina le faʻavaʻa

Lubricate le faʻavaʻa i le kelu

Filifilia o le ituaiga o lalaga ma amata galuega

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Faamanu i le Alii (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com