Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Tauvaga ma taʻaloga a le Tausaga Fou mo le kamupani ma le aiga atoa

Pin
Send
Share
Send

Ua latalata mai le Tausaga Fou. O se vaega taua o se aso malolo fiafia ma malie o tauvaga mo le Tausaga Fou. Latou te tuʻufaʻatasi ma faʻamalosia tagata auai ina ia toaaga.

O nisi tauvaga e taʻalo i le natura, o isi mo atamai, o isi mo le agavaʻa poʻo le atamai. Aua neʻi galo e uiga i le i ai o erotic tauvaga e talafeagai mo tagata le faʻamalosia.

Afai e te manaʻo ia manatua le aso malolo o le Tausaga Fou mo se taimi umi, ia mautinoa ia aofia ai ni tauvaga fiafia i le polokalame o le Tausaga Fou. O ata puʻeina i le faiga o le a faʻamanatu ai i lenei afiafi ma le siʻosiʻomaga fiafia i le tele o tausaga mulimuli ane.

Le tauvaga sili ona malie mo le Tausaga Fou

Ou te ofaina 6 tauvaga malie. Faatasi ai ma le latou fesoasoani, oe o le a faʻamalieina le kamupani, siisii ​​i luga le lagona i le maualuga, faia le au fiafia 'au sili atu le toaaga.

  1. "Fagota Tausaga Fou". Oe o le a manaʻomia meataʻalo Kerisimasi faia i vavae vulu, o se fagota ma se lapoʻa matau. O sui o le tauvaga o le a feauauai e tautau meataalo o le Tausaga Fou i luga o le auala, ona aveese lea. O le manumalo o le na te faʻamaeʻaina le galuega vave nai lo isi.
  2. "Ata malie". Fai ni pu se lua mo lima i luga o se pepa malo tele. O tagata taaalo e tatau ona valivali le Snow Maiden poʻo Santa Claus ma se palasi, pasi o latou lima i totonu o pu. Latou le mafai ona vaʻaia le a latou ata. O le faʻailoga o le a alu i le tusitala o le sili ona manuia galuega.
  3. "Manava malulu". Tuu se pepa lapoʻa 'oti' oti i luga o le laulau i luma o tagata auai uma. O le galuega a tagata uma o loʻo auai o le feula ese o le snowflake ina ia pa'ū i le foloa i le isi itu o le laulau. Na muta le tauvaga ina ua pa le fulu aisa talu ai. O le manumalo o le tagata taalo na ia faʻaalu le tele o le taimi e faʻamaeʻa ai le galuega. Na mafua uma ona o lona manava malulu, na mafua ai ona "malulu" le aisa i luga o le laulau.
  4. "Ipu o le Tausaga". E tatau i sui auai ona sauni se ipu e faʻaaoga ai oloa mai le laulau a le Tausaga Fou. O le New Year's tuufaatasiga o salati poʻo se tulaga ese sanuisi o le a faia. A maeʻa lena, o se tamaloa nofo i lalo i luma o tagata auai uma, ma o tagata taʻalo uma e fusi o latou mata. O le manumalo o le "Tausaga Fou talimalo" na te fafagaina ipu i le tamaloa vave.
  5. "Fiafia o le Tausaga Fou". Tuʻu fagu i luma o le tauvaga ma tuʻu atu ni sipuni. E tatau ona latou feauauai i fagu ma usu le fati ma le sipuni. Ua manumalo le tusitala o le musika fou a le Tausaga Fou.
  6. "Modern Snow Maiden". O tamaʻitaʻi o loʻo auai i le tauvaga e faʻataʻofuina fafine ina ia mafai ai ona fausia se ata o se teine ​​faʻaipoipo o Snow i aso nei. E mafai ona e faʻaaogaina mea lavalava, mea teuteu, meataʻalo o le Kerisimasi, ituaiga uma o teuteuga. O le manumalo o le a alu i le "stylist" na faia le sili ona le masani ai ma ofoofogia foliga o le Snow Maiden.

E le gata iina le lisi. A iai ni ou mafaufauga, e mafai ona e sau ma se tauvaga lelei. O le mea taua o le faia ia fiafia ma aumai ataata i luga o foliga o tagata auai ma tagata matamata.

Vitio faʻataʻitaʻiga

Tauvaga o le Tausaga Fou mo tamaiti ma tagata matutua

O se aso malolo moʻi, e faʻaopoopo i le pisapisao o faʻafiafiaga i le laulau, e faʻaavanoa mo tamaʻi malologa siva, taʻaloga tetele ma tauvaga eseese.

O le New Year's Eve e faʻatatau i se aofia fefiloi, o lea ia filifili se tauvaga a le Tausaga Fou ina ia mafai e tagata uma ona auai. A maeʻa le 'afa-itula' aiga, ofo i au malo ni tauvaga musika ma toaaga. Ina ua maeʻa malamalama ma sisiva, na latou toe foʻi foi i le 'ai o salati o le Tausaga Fou.

Ou te ofaina ni tauvaga manaia se 5 mo tamaiti ma tagata matutua. Ou te mautinoa o le a latou tulaʻi i le tulaga saʻo i le polokalame o faʻafiafiaga a le Tausaga Fou.

  1. "Laau-fafie". Tagata mafaufau auai o latou o ni Kerisimasi laau tutu i le ogatotonu o le togavao. Fai mai le tagata folau o laʻau e maualuluga, maualalo pe lautele. A maeʻa upu nei, sisii i luga lima o le au auai, faʻapipiʻi pe faʻaloaloa o latou lima. O le tagata taalo na faia le mea sese ua aveʻesea. O le manumalo sili ona mataala.
  2. "Faʻaofuina le laau." E te manaʻomia ni pale, tinsel ma lipine. O Kerisimasi laau o le a avea ma fafine ma teine. Latou te uuina le pito o le pale i latou lima. E teuteuina e tama le laau i le uuina o le isi pito o le pale i o latou laugutu. O le manumalo o le ulugaliʻi o le a fausiaina se matagofie ma matagofie Kerisimasi laau.
  3. "Tina". O le tauvaga e aofia ai le faʻaaogaina o pepa faleuila. Ua vaevaeina tagata auai i ni 'au se lua ma filifilia ai se tina mo latou. O isi o le a auai o le a tatau ona mummify ia. Latou te afifiina le "laki" i le pepa faletaele. Ia mautinoa e 'au e leai ni avanoa i le va o le avanoa. O le 'au e faʻamaeʻaina le galuega vave manumalo.
  4. "Masaga". Ulugaliʻi aʻafia. Mo se faʻataʻitaʻiga, tina ma tama, tama ma le afafine. Tagata opo auai fusi tasi i le isi i le puimanava i le tasi lima. Mo le lua, e lua ou lima maua fua. A maeʻa lena, o le ulugaliʻi e tatau ona tipi le ata. Tasi sui auai o loʻo uuina se pepa, o le lona lua o loʻo uu seleulu. O le 'au ma le sili ona lalelei foliga manumalo.
  5. "O se tamato". O le tauvaga ua fuafuaina mo tagata auai e toalua o loʻo tutu faʻafesagaʻi i itu faʻafeagai o le nofoa. O le pepa tupe o loʻo tu i luga o le nofoa. I le faaiuga o le countdown, tagata auai tatau ona ufiufi le pili i o latou lima. Poʻo ai lava na muamua manumalo. A maeʻa ona valaʻaulia sui auai i se toe fusi mata. Nai lo le tupe, na latou tuu se tamato i luga o le nofoa. Faateʻia tagata auai o le a faʻafiafiaina le aofia.

Taʻaloga a le Tausaga Fou mo tamaiti

O le malologa autu taumalulu o le Tausaga Fou, eo mai ma tafaoga, lelei lagona ma le tele o taimi avanoa. A potopoto malo i le fale, o le Tausaga Fou taʻaloga mo tamaiti o le a oʻo mai i le ono.

O comic task, faʻatasi ai ma ata susulu ma lagona faʻafiafia o le a fausia ai se talaʻaga lelei mo le aso malolo. E oʻo foʻi i se taʻaloga tuʻufaʻatasi e le faʻafaigata o le a fiafia pe a taʻalo ma se kamupani faʻauo. O le a sili ona fiafia le fanau i tauvaga, le manumalo lea e aumaia meaalofa o le Tausaga Fou.

  1. "Le siʻu o le taika". Tagata auai auai laina luga ma ave le tagata i luma i tauʻau. O le tauva muamua i le laina o le ulu o le taika. O le pito o le koluma o le iʻu. A maeʻa le faʻailo, o le "siʻu" taumafai e puʻe le "ulu", o loʻo taumafai e sola ese. O le "tino" e tatau ona tumau i le faʻalavelave. Ina ua mavae sina taimi, suia e tamaiti nofoaga.
  2. "Merry Round Dance". O le siva masani siva e mafai ona matua faigata. O le taʻitaʻi e setiina le leo i le suia e le aunoa o le itu ma le saoasaoa o gaioiga. A maeʻa ni nai liʻo, taʻitaʻi se siva siva ma se gata, fealuaʻi i le va o fasi meaafale ma malo.
  3. "Malaga". Taʻalo taʻaloga aofia ai le faʻaaogaina o fusi mata ma pine. Tuʻu pine e pei o se "gata" i luma o tagata auai o 'au e lua. Uso sui auai lima ma ufiufi le mamao fusi mata. O pine uma e tatau ona tumau i luga. O le 'au o ana sui na paʻu atu i nai pine na malo i le taʻaloga.
  4. "Faʻamalo i le Fafine Faʻa-Snow". Filifili Snow Maiden. Ona valaaulia lea o ni nai tama o le a faamalo ia te ia. E tatau ona latou o ese mai taga taga pepa ma tusitusiga ma, luga o le faavae o upu o loʻo tusia i luga o latou, faʻailoa mai "upu mafanafana". O le tagata taʻalo ma le tele o faʻamalo e malo.
  5. "Magic Words". Vavae ia tagata auai i ni 'au ma tuʻuina atu ni seti o mataʻitusi e maua ai se upu faapitoa. E naʻo le tasi le tusi e maua e sui taʻitasi. I le tala na faitau e le na saunia, o upu mai nei tusi e fetaiaʻi. Afai e faaleo se upu faapena, o le au taʻaalo ma mataitusi tutusa e o mai i luma ma toe faʻatulaga i le manaʻoga faʻasologa. O le 'au o loʻo lumanaʻi le' au tauva e maua se togi.
  6. "O le a le mea na suia". Manatu vaʻaia o le a fesoasoani ia te oe manumalo i le taʻaloga. O tagata auai uma mo se taimi faapitoa latou te suʻesuʻe ma le totoʻa meataalo o loʻo tautau i lala o le Kerisimasi laau. Ina ua tuua e tamaiti le potu. E tele nai meataʻalo ua outweighed pe fou ua faʻaopopoina. A toe foʻi mai tamaiti, e manaʻomia ona latou faʻaleoina le mea ua suia.
  7. "Meaalofa i se liʻo". Tagata tutu auai tutu i se liʻo faafesagai. E tuʻuina atu e le talimalo i se tasi o tama taalo se meaalofa ma ki le musika. A maeʻa lena, ona alu le meaalofa i se liʻo. A maeʻa le musika, ona tuʻu loa le fesiitaiga o meaalofa. O le tagata taalo o loʻo iai le meaalofa na totoe ua faʻateʻaina. I le iʻuga o le taʻaloga, e tasi le sui o le a mauaina lenei faʻamanatuga.

Vitio o taʻaloga a tamaiti

Manatu mo le Tausaga Fou

O le faʻatali mo se vavega o se galuega faigata, e sili atu le fausia oe oe lava. O le a le mea e fai? Vaʻai faalemafaufau oe o se faataulaitu, tilotilo solo, aoina unpretentious mea ma fausia se mea agaga, susulu, mafanafana ma tulaga ese. E alu sina taimi avanoa.

  1. "Kerisimasi polo ma ie applique". Mo se Kerisimasi laau e avea teuteu ma muamua, e le manaʻomia le faʻatau taugata o meataalo. Oe mafai ona faia se faʻapitoa mamanuina faʻaaogaina taugofie palasitika polo aunoa ma se mamanu. Oti ese ia lava motugaafa mai se sikafu tuai poʻo se fasi ie matagofie, ma faʻapipiʻi luga o polo.
  2. "Mea Kerisimasi laʻau faia i le moli". Oe o le a manaʻomia ni nai moli, o se aulelei matagofie lipine, o se aulelei manoa, o se uluaʻi o kinamona fasi. Otioti moli i fasi fasi ma lafo e mago i le ogaumu. Nonoa se manoa o laau sinamoni ma nonoa i se fasi moli. Fai se matasele i luga. O le paʻi mulimuli o se aufana e nonoa i le matasele.

Maofa aisa kiona

E faigata ona vaai faalemafaufau i se aso malolo o le Tausaga Fou e aunoa ma le sefululua fulufulu kiona snowflakes.

  1. Faʻaoga seleulu e tipi ese ai le pito o le nifo. Faʻaaoga se tipi pepa e fai ai se tamai tipi i le ogatotonu o le tasi pito o le nifo. Ole meafaigaluega autu lea.
  2. Fai ni avanoa mai pepa. O le lautele o le fasi pepa i le itulagi o le tolu milimita. O le umi e tutusa ma le umi o le laupepa.
  3. Fausia se liʻo. Faʻaofi totoʻa le pito o le fasi pepa i totonu o le faʻamalama i luga o le nifo ma mimilo ia i totonu o se liʻo. Mimilo le mea faigaluega ae le o le pepa. Ia mautinoa o le liʻo e faʻapipiʻi pei ona mafai. Aveese le loloʻu ma tuu i luga o le laulau.
  4. Faʻasalalau le pito o se fasimea o loʻo mimilo i totonu o se liʻo ma kelu ma fetaomi atu i le faʻalava. Oomi mama le pito. E te maua se tamaʻi tamaʻi faʻamaʻa ma totonu i totonu. Fai le tele o nei elemeni pe a mafai.
  5. O le foliga o elemene mafai ona suia. I le taimi o le faʻapipiʻiina, oomi le elemene i ou tamailima, ma tuʻuina atu i ai se siʻi. E le gata ina fausiaina liʻo, ae o mataua ma mata.
  6. A uma ona saunia le manaʻomia numera o elemeni, amata fausia le snowflake. Fausia se mamanu mai elemeni taʻitasi, faʻapipiʻi ma se mataua o kelu. Oe o le a maua ai se ofoofogia sili matagofie snowflake.

Masalo o oʻu manatu mo le Tausaga Fou o le a foliga faigata tele. A lelei ona faʻatino, o le iuga o le a sili ona matagofie, ma le faʻaalu faʻatau o taimi ma tupe.

Manatu mo le Tausaga Fou ma lou aiga

Tausaga Fou o se aiga aso malolo, o se matagofie taimi e potopoto ai i le laulau, fefaasoaai manatu, ave faʻasoa ma faia fuafuaga.

I lenei aso, tamā matua, aunts ma matua o le a potopoto i le tasi fale. E tatau ona tatou taumafai e faʻalelei ma malie le po faʻafiafiaga. Naʻo le muaʻi fuafuaina ma le faʻaeteete sauniuniga o le a fesoasoani i lenei.

  1. Saunia se tala. E tatau ona tofia tagata taʻitasi o le aiga e tusia se tamai upu faʻamanuia. E fiafia tagata vavalalata e faʻalogo i upu agalelei.
  2. Tusi fasi mea malie i luga o fasipepa. I le taimi o le tausamiga, malo o le a fefaʻasoaaʻi o latou lava manatu ma faʻafiafia le tasi i le isi.
  3. Faatulaga se faatalanoaga a le aiga. O se lelei mea puʻeata puʻeata o le a sau i totonu ono. Oe mafai ona puʻeina manaʻoga o tagata o le aiga i luga o le vitio.

Tu ma aga

  1. E tofu aiga ma tu ma aga masani ma agaifanua mo le faʻamanatuina o le Tausaga Fou. O nisi eo atu i fafo ma tapuni afi, o isi e asiasi i le malae autu, o isi e nonofo i le fale ma fesuiaʻi meaalofa.
  2. E tatau ona mulimulitaʻia tu ma aga a aiga. E toe fafagu mai ai mea na manatua e tamaiti a o taumafai matua e fuafua se tala faafagogo o le Tausaga Fou.
  3. Aiga Tausaga Fou o se moni aso malolo o le alofa, i lenei taimi o loo siomia i tatou e tagata vavalalata, o se olioli ma le toafilemu siosiomaga nofotupu i le fale.
  4. Tuʻuina atu i tagata o le aiga le tele o taliega ma le fiafia e mafai i lenei afiafi.

Tausaga Fou o se aso malolo pe a le tatau ona faʻagata oe lava i faʻavaʻa. I se isi itu, faʻamatuʻu lau miti ma tuu le avanoa e feoaʻi ai i le atoatoa. I lenei tulaga, o le a oʻo mai se aso malolo le masani ai, o se taumafataga moni ma taʻaloga, siva, malie, keke manaia.

Manuia tele ile tausaga a sau ae aua neʻi galo ia oe pele ia te oe meaalofa ole Tausaga Fou. Aua le tuliina aitema taugata. Tuʻu ia taugofie, ae mai le fatu. Feiloai mulimuli ane!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Michael Dalcoe The CEO Karatbars This is a better way Michael Dalcoe The CEO (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com