Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Vaaiga aoao o meaafale conductors ma template, le nuances o filifiliga

Pin
Send
Share
Send

Ina ia faʻatelevaveina le faiga o meaafale, masini faʻapitoa e faʻaaogaina. E oʻo lava i tufuga latou te mafaia ona faʻaaogaina ia mea, e faʻaopoopo i ai meaafale ma faʻataʻitaʻi e mafai ona faia tutoʻatasi. O oloa e eseese ituaiga, fuafua mo ituaiga eseese o galuega.

Tofiga

O ia masini e faʻafaigofieina galuega, aua e mafai ona faʻaaogaina e pu ai pu tonu. O meaafale e faʻataʻitaʻiina ma faʻataʻitaʻiga e manaʻomia pe a tuʻufaʻatasia kapoti, laulau, isi mea i totonu mo le fale, ofisa, gaosiga, e oʻo lava i meafale teufale mo se falefalaoa. I le taimi o la latou potopotoga, e faia ai e tufuga ia lava gaioiga e faʻatatau i le makaina ma le viliina. O mea faigaluega faʻapitoa e fesoasoani e faʻatopetope ai nei faiga.

O le meaafale faʻataʻitaʻi o se fasimea ma pu, lima. O le mamao i le va o latou e ese, o le lautele o pu e ese. Faʻapipiʻi le jig i le vaega, vili pu o le tele manaʻomia ma se laʻasaga mautinoa.

Faʻamanuiaga o le faʻaaogaina o template mo le faia o meaafale:

  • viliina vave;
  • faigofie ona faia o pu;
  • viliina saʻo

O nisi oloa faʻafaigofie le gaioiga o le viliina ma le faʻaputuputuina o vaega, o isi e manaʻomia e faʻafaigofie ai le makaina. Faʻamoemoe i lenei, o le conductors o le makaina po o le viliina. O le tele o taimi, e faʻatau mea faigaluega i totonu o le faleʻoloa, ae e iai tagata e fai a latou lava masini. E le faigata ona fai se jig mai le sikuea o le kamuta poʻo le pa uʻamea.

I le potopotoga o meaafale, o oloa eseese o loʻo faʻaaogaina: fata, laupepa. O faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi e faʻaaogaina pe a fai e sili atu le umi o le makaina o elemeni nai lo le 1 m. E i ai foi masini tuʻufaʻatasia e tuʻufaʻatasia le tele o ituaiga.

Meafale meaafale

O le faigofie meaafale template

Faʻailoga numera

Masini ma uiga

O le conductor e faia i laupapa, uʻamea, palasitika, MDF, chipsboard ma isi mea. E i ai tulaga faʻatatau e tusa ai ma pupu e faia i le mamao e sili atu i le 8 mm, faitau mai le pito. O le mamao i le va o latou e le itiiti ifo ma le 32 mm. Ua faʻalauteleina nofoaga tutotonu, ua faʻapipiʻi filo, ma ua tu le taofi i luga o le nofoaafi.

O se taua elemeni o le conductors o latou lagolago, lea e talafeagai mo le mausali faʻamau o le masini i luga o le meaafale vaega. Lagolago e lapoʻa, atiaʻe, mafolafola. O ituaiga nei o papatusi e faʻaaogaina e faapipii ai togavao:

  • taofia lē tumau;
  • siʻiina;
  • taavili;
  • tumau;
  • aveeseina

Mo pu faʻaseʻe

Lalo o sooga

Ma le turret

Lalo o faʻamaoniga

Eseese

O le meaafale mamanu mafai ona i ai o ituaiga eseese. O oloa e eseʻese ile auala ole fausiaina, foliga faʻaaogaina. Faʻamoemoeina i lenei, conductors ma template mo le makaina ma le viliina mafai pa'ū i totonu o se tasi o vaega:

  • auala faʻatosina;
  • taavili;
  • fuli i lalo;
  • lautele

O oloa i luga atu e manatu o le filifiliga sili lea mo le viliina o pu i mea mafolafola. E fetaui lelei mo le laupapa laupapa, laupapa MDF. I le taimi o le faʻagaioiga, e faʻaogaina i le pito i luga o le elemene e manaʻomia ai ona fai se pu, ma uʻuina e lima ina neʻi latou minoi. I isi tulaga, o le meaafale faʻataʻitaʻi e faʻaaogaina i se nofoaga faʻapitoa pe faʻamau.

O le masini viliina o loʻo i ai se tulaga galue e minoi faʻasolosolo pe faʻasolosolo. O le faʻataʻitaʻiga e faʻatagaina ai oe ona faia ni pu i ni vaega ma se angled axis. O se rotasi jig e faʻaaogaina pe a manaʻomia oe e faia se pu i luga o elemeni ma se laʻititi foliga foliga.

Tilting masini e manaʻomia e galue ma vaega o loʻo i vaʻalele eseese. O oloa lautele e faʻatagaina oe e toe fetuʻunaʻi mo le gaosiga, faʻatasiga o ituaiga meafale eseese. E masani ona faʻaaogaina i tamaʻi fale faigaluega e fausia ai kapoti, laulau, afifi i tamaʻi fale.

Faʻamoemoeina i le ituaiga o faʻamaumauga o mea faapipii i luga o vaega, o le meaafale faʻataʻitaʻiga e vaevaeina i le sliding ma faʻamau. O faaseʻe e paʻu saoloto i luga o vaega, faʻatagaina oe e faia eseese pu taʻitasi. O ia masini e manatu e le talafeagai tele. O Dockable template e sili atu ona talafeagai e faʻaaoga, e ui lava latou te faʻatapulaʻaina gaioiga a le taulaitu.

Toeititi lava o ituaiga uma o masini e i ai se faigofie faigofie, o lea e mafai ai ona e faia oe i le fale. Ole mea lea e sefe ai lau tupe.

Luga

Faaseʻe

Angular

Lautele

O nuances o filifiliga

O se meaafale faʻataʻitaʻi mafai ona faia e le gata mai le sikuea ma le uʻamea pule, isi mea i le lima e talafeagai foi. O se masini e faia e oe lava e mafai ona sili atu lona faʻapitoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, oloa mo viliina pu mo au, uʻamea, ma isi elemene. O ia masini e sili atu ona talafeagai pe a fai o le gaosiaina o meaafale mea e faia i ni vaega laiti.

Mo se sili atu lautele faʻagasologa o le faia o totonu aitema e le gaosiga o se taʻitaʻifono, ua fautuaina e faʻatau tomai faʻapitoa masini. Faʻamolemole manatua o nisi faʻataʻitaʻiga e mafai ona fai si taugata. Faʻaogaina o se polofesa faʻataʻitaʻiga, o meaafale o le a sau i fafo ma maualuga-lelei faʻamau ma o le a tumau mo se taimi umi.

A filifilia, e fautuaina e faʻalogo i multifunctional masini e faʻatagaina le gata i le faia o le saʻo maka, ae faʻapipiʻi foʻi pu. O le seti o mea faigaluega o loʻo i ai togafiti, ma suia ai togavao, pule, ia e matua faʻafaigofieina ai gaioiga o le faʻaputuputuina ma gaosiaina mea i totonu. Faatasi ai ma le latou fesoasoani, pu e viliina i le mamao manaʻomia ma se mautinoa diameter.

O meaafale taʻavale e faʻatagaina oe e faia faʻailoga saʻo mo pu i le lumanaʻi, vili i latou ile itu taumatau. O a latou ituaiga eseʻese faʻatagaina oe e saʻo, vave ma lelei fesoʻotaʻi elemeni meafale i le tasi. I le iuga, oe maua se oloa o le a tumau mo se taimi umi.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: O nai tips pea o fia faatau sau Kitara atonu o iai nisi mea ao nisi ia o mea taua. (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com