Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

O matafaga sili ona lelei i Turkey - o fea e filifili mo se tafaoga

Pin
Send
Share
Send

O Turkey o se atunuʻu tele, i luga o le umi o le talafatai o loʻo iai le tele o nofoaga faʻapitoa ma matafaga, e eseese uma i tau, tau, ea ma le vevela o le vai. Filifili le sili oneone oneone ma resort, iloilo tulaga mo faʻafiafiaga faʻaaogaina le punaoa 1001beach.ru. O iinei e mafai ai ona e mauaina faʻamatalaga auiliili e uiga uma nofoaga malologa - tau, faʻafiafiaga, tau mo mea e nonofo ai ma meaʻai, isi faʻamatalaga aoga mo turisi.

Filifilia matafaga o Turkey i luga o le tautua 1001beach.ru

O foliga o le tele o matafaga i Turkey e mafua ona o le nofoaga nofoaga o le nofoaga i luga o le faafanua. O le atunuu e fufuluina e le fa sami - o le Metitirani, Aegean, Black ma Marmara. I tulaga o turisi, o nofoaga taʻutaʻua sili ona lauiloa i le sami o Aegean ma le Metitirani, e iai foʻi mataʻaga mataʻina i le talafatai o le Sami Uliuli.

Taua! Tagaʻi i le tau faʻaletonu o Take, filifili faletalimalo e latalata i le sami pe a mafai ma taimi uma i le ea malulu.

Autalavou Kemer

Afai e te manaʻo galue malosi, faʻafiafiaga, i lenei tulaga - faʻafeiloaʻi ia Kemer. Nei o ni tulaga lelei mo se malologa matafaga malologa i le ao ma fiafia pati i le po. Talitonu ia te aʻu, e sisiva turisi i soo se mea - i le disco, i luga o le matafaga ma luga o vaʻa.

Itu a le Aiga

Vaʻai mo se matafaga ma oneone lelei, slop malie i le sami - Itu o loʻo faʻatali mai mo oe. Tulaga lelei mo se malologa aiga - e toʻafilemu iinei, faletalimalo e fausia i se mamao faapitoa mai le tasi ma le isi, faʻatulagaina, e leai se vevesi ma pisapisao olaga po. O leisi plus mautinoa o lenei nofoaga o tau gafatia mo malologa.

Faʻaleleiulu Belek

Ia talisapaia le mafanafana ma manaʻo e faʻaalu se tafaoga tafaoga i le taʻalo tapolo ma tiʻetiʻei solofanua? Gauai atu i matafaga o Belek. O se nofoaga ofoofogia lenei, lea na aliali mai i se nofoaga masani - i totonu o togavao paina, ma o loʻo taulaʻi atu i faʻafiafiaga taugata.

Temokalasi Antalya

Atonu o le nofoaga sili lea ona lauiloa i Take, o lea e masani ona tumutumu ai matafaga iinei. Lelei tele tulaga na faia mo faʻafiafiaga - lautele matafaga, faʻafiafiaga ma faʻatau nofoaga, faleʻaiga, faleʻaiga, vai vai, matagofie embankments, discos. I Antalya, o le a e mauaina sili atu o se taulaga tafaoga nai lo o se matafaga tasi.

Green Marmaris

O matafaga o lenei nofoaga talimalo e amanaʻia o se tasi o sili ona lelei i Turkey, o loʻo tu i se nofoaga matagofie e feiloaʻi ai le Metitirani ma Aegean Seas. O lenei o se lelei sili ona lelei ma siʻosiʻomaga faʻalelei nofoaga talimalo, e tele tele tuʻufuaina vanu, ma o matafaga e tele lava municipal. E i ai le vaipuna faʻamalolo iinei.

Fethi Fethiye

Nofoaga e le mamao mai Marmaris, ua faʻatulagaina o se faʻaalu masani ma faʻaesea nofoaga. O iinei e toʻa le sami, puipuia mai matagi ma galu, e mafanafana le vai i soo se taimi o le tausaga. O laumei e mafai ona vaaia i Oludeniz Bay i taimi lelei.

Bodrum Europa

Lenei o le sili Europa o Turisi nofoaga malolo uma; sui o matata eseese matata e pei o musika, tusitala, solo, tusiata fiafia e malolo iinei. Ma faʻapea foʻi ma tagata fiafia o le aau maulu ma oʻo i le matagi i luga.

Talavou Kusadasi

O le nofoaga lea o le Aegean Sea, o faletalimalo faʻaonapo nei ua fausia iinei, sili atu ona lelei tulaga na fausiaina mo le tuʻufaʻatasia o matafaga ma tafaoga tafafao, talu ai o loʻo iai nofoaga tafafao e pei o Efeso, Miletors, Priene lata ane. E omai foʻi le Matuu i Kusadasi e fai ai faamoega. O se fiafia i le alofa savali o le a mautinoa le fiafia i le 30 km umi matafaga.

Ae mo le gataifale o le Sami Uliuli, o le nofoaga tafafao maimoa iinei e le atiaʻe faʻapea foi luga o Aegean ma Metitirani sami. E ui i lea, o matafaga o le Sami Uliuli e tele ona lelei - e toʻaititi tagata tafafao, taugofie ma e leai se vevela vevela. Vaʻavaʻai vaʻavaʻai i matafaga i na nofoaga taua - Trabzon, Amasra, Sinop.

Afai e i ai lava sau fesili pe e te fia iloa atili e uiga i matafaga o Turkey, matamata i le vitio.

E pei ona e vaaia, o loʻo iai le tele o filifiliga o matafaga i Turkey, e faigata tele ona maua se talafeagai. I sea tulaga, oe le mafai ona faia e aunoa ma le fesoasoani a tagata tomai faapitoa. E mafai ona e mauaina se manatu faʻapolofesa e uiga i nofoaga taʻitasi i le 1001beach.ru. Lenei oe o le a filifilia le sili nofoaga e malaga, faʻatulagaina oe lava i luga o le autu faʻavae mo le filifilia o se matafaga ma malologa.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Moe Ile Po Masina (Mae 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com