Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Filifiliga mo kapoti lavalava ma faaseʻe pupuni ma filifiliga filifiliga

Pin
Send
Share
Send

I le aluga o taimi, tele mea e mafai ona faʻaputuputu i totonu o le fale e le o latou uma o le a maua lava avanoa avanoa. Ae maise lava pe a fai e le eseese le falemautotogi i se vaega tele, faigofie ona faʻatulagaina. Mo ia tulaga, o se sili ona aoga faʻatau o se ofu i luga o le poletito ma faasee pupuni, lea o le a fesoasoani e faʻatulagaina le talafeagai fetuʻutuʻiga o le tele o mea e pele i le pule o le fale.

O a faasee pupuni

Soʻo se poletito i itu uma o loʻo i ai se lautele lautele avanoa, lea e sili ona lelei mo le faapipiiina o le kapeneta. Peitaʻi, o faʻataʻitaʻiga ma faitotoʻa faʻamoe e manaʻomia ni avanoa se tele, lea e mafai ona matua le toʻa ai le tagata faʻaaoga. O le mea lea, o meafale meafale na o mai ma se muamua, aoga, aoga fofo - e faʻatuina se kapoti lavalava faʻamalama.

O faitotoʻa o mea totino i totonu ua suia i faasee pupuni, faʻatagaina ai oe e fuafua tamaoaiga le avanoa o le poletito poʻo le loggia. O faasee pupuni e faia i lamellas faʻapipiʻi faalava i totonu o se tulaga mautu. Ona o le i ai o meaafale faʻaseʻe pupuni, o lamela e fealualuaʻi i luga o taʻiala, e faʻatagaina ai le tapoleni e seʻe i luga o le puipui pe faʻaputuputu i se pusa faʻapitoa le pisapisao. Sili taugata faʻataʻitaʻiga ono i ai se faʻapitoa afi ma se faʻamau e amata ai.

O le mea na fausia ai e tagata gaosi laupapa e le fefefe i suiga o le vevela, susu, susulu o le la, o lea latou te taofia ai lo latou matagofie ma faʻamafanafanaga mo se taimi umi. E masani lava, ole alumini, faʻapipiʻi ma le faʻaeteete ile vali e faʻaalia ai le teteʻe maualuga o ofu.

I a latou vaʻaiga matagofie, o faaseʻe pupuni mo le kapoti kapoti e tutusa ma pupuni ma e faigofie ona faʻaaoga. Latou te tuʻuina atu i se tagata le agavaʻa e tatala atoa ai le loka. O le tatalaina atoa o le kapeneta e matua talafeagai mo le tagata faʻaaoga i le mataupu pe a manaʻomia e tuʻuina se mea tele i totonu o le kapeneta. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se pusa. I le taimi e tasi, o faʻaseʻe faitotoʻa naʻo le faʻatagaina e tatalaina le afa.

Faasee pupuni mamanu

Ituaiga o faʻamatalaga mo faʻaseʻe pupuni

Ituaiga faʻavae o faʻavae

O lavalava faʻaonapo nei ma pupuni e faʻataʻavaleina o se ata sili ona aoga, lea e tele ona uiga lelei:

  • lapoʻa lapoa, maualalo mamafa;
  • agavaʻa e puipuia mea mai le pefu,
  • amataga mamanu;
  • umi le ola tautua, malosi;
  • tausiga le mautonu. O ia oloa e tatau ona solo i se ie susu mai le faaputuputu efuefu;
  • faigofie ona faapipiiina.

O ia meaafale i luga o le poletito o le a faʻasaʻolotoina lava avanoa e malolo ai i se taumafanafana afiafi. Ae o le fea mamanu e tatau ona e filifilia? Ioe, aso nei o meaafale mo le poletito ma faʻamalama pupuni e matua eseʻese lava i lona fausaga.

E mafai ona gaosia i se lautele lautele kapoti ma faasee pupuni i luga o le poletito i le tele o ituaiga eseese. O le mea lea, ae e te leʻi filifilia se faʻataʻitaʻiga, e taua le iloiloina o le avanoa o le fale, ma ona fua. Lenei o le a faʻatagaina ai oe e filifili le sili ona lelei fua o meaafale.

E mafai foi ona faia i ni mamanu eseese. Faʻamoemoe i le numera o faaseʻe pupuni faʻaaogaina, e i ai:

  • faʻataʻitaʻiga ma pupuni faasee solo e fai ma sui o fata ma fata o eseese maualuga, lea e tapunia mai prying mata ma se laupepa malo. Lamela tatala mai lalo i lalo, fealualuaʻi i taiala;
  • fausaga ma tele faʻaseʻe pupuni. E masani lava, o se kapeneta aofia ai le tele o kapoti faʻapipiʻi tasi luga o le isi ma a latou lava faʻamalama pupuni. O le faʻafaigofieina o ia ituaiga faʻataʻitaʻiga o le leai lea o se manaʻoga e tatala uma mea o le kapeneta. Ua lava e tatala ai le faaseʻe pupuni i lena itu o le mea o loʻo i ai le aitema tatau ai.

Faʻavae i luga o le auala o gaioiga o le lamella lau, o loʻo i ai:

  • fausiaina ma faasee pupuni o loʻo tu aʻe i luga taiala, faʻaalia mea o le kapeneta ma faʻaputuputu i se pusa faʻapitoa;
  • faʻataʻitaʻiga ma se tapoleni e tulia i le itu o le fausaga.

Gaosiga mea

O faasee pupuni lava latou e masani ona faia i le mama mama alumini, lea e ufiufiina i se vali faʻapitoa. O lenei mea e faʻatagaina ai oe ona faʻalauteleina le lanu lanu o faʻamalama pupuni, ia ofi lelei i totonu o ofu tuʻu totonu o le polotito i soʻo se sitaili ma lanu. Alumini e tetee i mea le lelei, o le mea lea e aoga tele ma aoga. O faaseʻe pupuni e faia i lenei mea tautua mo se taimi umi, seasea leaga i se taimi puʻea pe a maeʻa ona faʻapipiʻi.

Afai e te fuafua e faia se kapeneta ma ia elemene oe lava, e taua le faitau o tekonolosi mo le faʻatinoina o le galuega ma faamasani oe lava i mea faigaluega talafeagai mo lenei. O foliga vaaia ma faʻataʻitaʻiga o le lumanaʻi oloa tele lava faalagolago i le tulaga lelei o mea ma mea faigaluega faʻaaogaina. Ina ia faia se kapeneta ma faʻaseʻe pupuni i luga o le poletito na o oe, e tatau ona i ai na ituaiga mea avanoa.

MeafaitinoTofiga
Utupoto ma le vaega o le 40x40 mmO se meaafale faʻavae na fausiaina mai ma se kapeneta ua faʻapipiʻiina i le foloa tapuni. Mo le tasi ana ana faʻataʻitaʻiga, o le faʻavaa o le fa fausaga fausaga. Afai o le kapeneta ua fuafuaina e vaevaeina i lua tūsaʻo lua, oe o le a manaʻomia ono slats ma se vaeluaina i le tulaga o se laupapa. Ina ia faʻaleleia meaafale i le foloa, e manaʻomia ni isi ute.
Pepa fibreE faʻaaoga e teuteu ai tua o le kapeneta. Faʻapipiʻi i le faʻavaʻa ma se fale teu oloa.
2 laupepa laupapa laupapa (susu)Manaʻomia e fausia elemeni oloa.
Uamea tulimanuE mafai ona faʻaaogaina e faʻaleleia ai fata i le maualuga o loʻo i ai nei.
Tapolo faasee meaafaleE sili atu le filifilia o ofu-tetee alumini oloa.
FaʻamauTuʻu faʻamautu puipuia o mea uma meaafale.

Aua neʻi faʻapipiʻiina ma fata umi i totonu o le kapeneta, e pei o le mamafa o avega e mafai ai ona latou loloʻu. Fata sikuea lautele e tatalia avega maualuga atu.

E mafai foi ona e musu e faʻaoga ni faʻatonuga tutoʻatasi, faʻaauupegaina i seisiisi auiliiliga faʻaopoopo, o se faʻamau malo. E faapipiiina i le va o vaeluaina vaeluaina i le nofoaga e te manaʻomia ai ona tuʻu tele mea.

O lona iʻuga, o le loka e faʻapipiʻi ai pupuni o le a taugofie, faia i mea masani, saogalemu, lautele ma faʻatuatuaina.

Fonotaga ata o se kapeneta ma fata fetuutuunai

Faʻaputuga filifiliga mo faaseʻe pupuni

Faʻaputuga vaʻavaʻai potopoto

Faʻafefea ona fai oe lava

E tele filifiliga mo le fofoina o le faʻafitauli o le faʻavasegaina o le poletito avanoa ma le fetuutuunai teuina o mea i totonu o se fale mautotogi. O nei fesili uma e lua o loʻo taliina e ofu mafanafana, avanoa, ma faʻaoga lelei e iai ofu faʻamoe. E mafai ona oka mai le fale gaosi oloa, i se fale faigaluega tumaʻoti, faʻatau i se faleoloa, pe faia e oe lava. O le filifiliga muamua ono i ai se tau maualuga, le lona lua ono fai si faigata, talu ai e mafai ona faigata ona maua se kapeneta ma faʻapitoa tapulaʻa, ma le lona tolu filifiliga mo le foiaina o le faʻamatalaga mataupu o le a manaʻomia ai se tagata e atiina ae mafaufauga, nisi tomai, taimi, musumusuga.

E le gata i lea, o le a manaʻomia e le matai le tele o mea faigaluega i le faʻagasologa o le faia o sea ituaiga fausaga:

  • samala;
  • hacksaw mo fafie;
  • faovilivili;
  • viliina ma faʻavasega mo laupapa ma sima luga;
  • fua fua, penitala faigofie;
  • tulaga fale.

Afai o mea faigaluega ua saunia, oe mafai ona faʻaauau i le fatuina o se ata, lea e te manaʻomia ai le faʻaalia uma elemene o le lumanaʻi kapeneta ma o latou fua.Ia mautinoa ia mautinoa o le pupula o le polotito na faia muamua. O lenei o le a teuina meaafale i tulaga mo le umi e mafai ai. E aoga foi le auʻiliʻiliina o le foloa luga mo vavaeʻesega mai le tulaga. Afai o le fola ei ai tele faʻaletonu, e tatau ona aveʻese i latou e ala i le faʻatinoina o le foloa sikoa. O puipui o le a tuʻufaʻatasia ai le kapeneta e tatau foi ona faʻalaugatasia ma le paluga palu.

Afai o le galuega na faia mo le taimi muamua, e aoga le muamua faia se faʻatulagaga o le faʻavaʻa faia i pepa malo. Lenei o le a faʻatagaina oe e fuafua le aofaʻi tonu o mea o le a manaʻomia.

Ina ia mafai e le oloa i le lumanaʻi ona maua le sao foliga geometric, siaki faʻalelei ia pa mo le afiafi faʻaaogaina le fale tulaga. Ma o le faasee pupuni o le a minoi saoloto i autafa ma o le a le tina. Faʻaaoga naʻo mea susu i le taimi o galuega. A maeʻa galuega sauniuni, alu i le faʻapipiʻiina o le faʻavaʻa.

Faʻapipiʻiina o le fausiaina kapeneta i latou lava e faia i le faʻasologa lenei o gaioiga:

  • fai ie mo le faʻalo, fola i le faʻatusa o le faʻatafaʻi, tuʻu faʻasolosolo tasi luga o le isi;
  • fausia se faʻavaʻa o le faʻataʻitaʻiga mai laupapa faʻamau 40x40 mm;
  • faʻapipiʻi itu puipui o le kapeneta i le loggia i luga faʻalava tuʻu;
  • faovilivili le pito i lalo ipu ma le ufiufi o le fausaga, ma ia i latou - le vaeluaina totonu;
  • faʻapipiʻi fata faʻataʻamilomilo luga o le nofoa faʻatulagaina o le faʻavaa;
  • Faʻamau afifi faʻaseʻe nai lo pupuni o le kapeneta i luga o le poletito, mulimuli i faʻatonuga a le kamupanī.

Manatua e mafai ona avea ma faʻafitauli le tipiina o laupapa laupapa lamepa laminated i ou lava lima. Lenei auaunaga mafai ona okaina mai polofesa ina ia chips ma faʻaletonu luga o le lumanaʻi kapeneta e le faʻavaivai.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Queen Darleen Ft Lava Lava - Bachela Official Video (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com