Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

E mafai, e tusa ai ma le feng shui, tautau se faʻata i luma o le faitotoʻa i luma

Pin
Send
Share
Send

E faigata ona mafaufauina se fale faʻaonapo nei e aunoa ma se faʻata, aua e le gata i lona aoga, e avea o se teuteuga teuteu lelei. A tuʻuina i totonu o se potu faapitoa, latou te taʻitaʻia e uiga ese o totonu ma le faigofie o tagata o loʻo nonofo ai iina. O le tele o taimi, o le oloa e faʻapipiʻi i luga o le puipui i le hall, ae toʻaitiiti tagata e mafaufau pe mafai ona faʻata se faʻata faʻafesagaʻi ma le faitotoʻa i luma, ae e tele lava manatu e uiga i lenei mataupu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le lauiloa Feng Shui aʻoaʻoga faʻavasega e le fautuaina le faia o lenei, ma i le aganuu a le tatou atunuʻu e tele lava faʻailoga ma faʻailoga e fesoʻotaʻi ma sea faʻatulagaina o atagia atavali. O a ia faʻatapulaʻa faʻavaeina i luga, ma e aoga le mulimuli tauaso ia i latou - fesili mananaia, e le mafai ona sili atu ona malamalama i ai.

Le natura faʻafuaseʻi o le mataupu

Talu mai aso anamuā, o tagata e talitonu i talitonuga faʻanuupō, ma le tele o mea, o mea totino o le fale ua faʻaee i ai mea faʻataulaitu. E leai se faʻataʻitaʻiga i faʻata, o lea la, ma le latou fesoasoani, na latou faia ai sauniga faʻalilolilo, o le faʻailoaina o le manuia i agaga ua faʻamaonia, o agaga o tagata ua feoti. O loʻo iai pea le talitonuga o le pupula luga e faʻatagaina ai le moni e faʻaletonu, fausiaina ni lalolagi eseese se lua. I se faʻaopopoga, e faʻasaoina le malosi o mea faitino ma tagata na atagia mai iina.

I taimi uma, tele faʻailoga ma talitonuga na fesoʻotaʻi ma le faʻata. E tusa ai ma tu ma agaifanua a Lusia, na manatu iai ose tiapolo, na fai mai na avatua e Satani lenei mea i tagata ina ia mafai ona latou fesoʻotaʻi ma le lona lua o le "I", ae le o le Atua. E masani ona faʻasāina le 'au Talitonu Tuai ona aumaia faʻata ile fale.

Tele o faʻailoga ma agaifanua e tele mea e tutusa ai i aganuʻu a atunuʻu eseʻese:

  1. O se tapoleni faʻata paʻe i totonu o le tele o atunuʻu o loʻo valoia le maliu o se tasi vavalalata, leiloa o se uo, poʻo le fitu tausaga o le faʻanoanoa ma le faʻalavelave.
  2. Scots, pei o tagata Lusia, tautau foliga faʻaalia pe a maliu se tasi o le aiga. O talitonuga faʻanuʻu tutusa e maua i sui o ituaiga Aferika ma Initia.
  3. E le tatau ona vaʻai faʻaipoipo i le faʻata. E iai le talitonuga o le a le manuia le faʻaipoipoga ma e puʻupuʻu le faʻaipoipoga. Ina ia faʻamamaina le le lelei, sa tatau ona aveʻese le totini lima mai le tasi lima.
  4. O se mataʻutia mataʻutia o se faʻata i le po. E talitonu e mafai ona atagia mai le uiga. O le mea lea, o le tele o tagata Slavic tagata sa faʻasa ona vaʻai i se faʻata poʻo luga o le vai pe a maeʻa le goto o le la.

Na i ai foi ia Lusia ana lava faʻailoga:

  1. O pepe i lalo ifo o le tasi le tausaga le matua le faʻatagaina ona tilotilo i le faʻata, faʻapea foi ma teineiti e toʻalua i le taimi e tasi, na talitonuina o le tasi e ave le faʻaipoipo mai le isi.
  2. O le umi o le vaʻai i totonu o le ata faʻaalia e ono mafua ai ona mou atu vave.
  3. Ina ia aua neʻi manifinifi ma aua le lafoa le latou lalelei i le isi lalolagi, na tatau ai ona aloese mai le 'ai i luma o le faʻata tapoleni.
  4. Ina ua tuua e se tagata le fale, na ia nofo i luma o le faʻata, tilotilo ifo ia te ia lava mai le ulu i vae, i le taimi lava e tasi ma le le iloa faʻatonuina le faʻatonuga i lana ata e puipui le fale.

O loʻo faʻaaogaina e le au fai galuega i Sasaʻe lenei mea ma le mafai e faʻatumu ai le fale i le malosi saʻo, fausia ai se siosiomaga mafanafana. E tusa ai ma le feng shui, o ata faʻaalia e mafai ona faʻatosina mai, tufatufaina atu o galu le vaaia, e aʻafia ai le soifua maloloina ma aʻafia ai le olaga. O le mafuaʻaga lena e le fautuaina ai e le aʻoaʻoga anamua tuʻu faʻata i luma o faʻata. E le mo fua fua le fai mai o le poto Saina: "Afai e te manao e sui se mea, liliu i le faʻata."

O le a le mea e tatau ona avea ma se faʻata i totonu

Ae e te leʻi iloa pe mafai ona tautau faʻata i luma o le faitotoʻa i luma, e tatau ona e malamalama pe o le a le lautele manaʻoga e mo lenei aitema. Mai le manatu o aʻoaʻoga Saina, mo le tufatufaina saʻo o le Qi malosi, e taua le amanaʻia o ia uiga o le faʻata pei:

  • le fomu;
  • nofoaga i vaega eseese o le fale;
  • o mea e atagia mai ai;
  • taulimaina o ia.

I Feng Shui, o le otootoga o le mataupu e muamua amanaʻia. O se lapoʻo, lapoʻo pe faʻataʻitaʻi foliga e lelei. O lamolemole lamolemole fesoasoani e faʻalelei ma faʻafilemu le malosi o le fale. Faʻatasi ai ma isi tulafono:

  1. O le tagata vaʻai e tatau ona vaʻaia e ia ana lava ata i le atoa i le maualuga atoa.
  2. E tatau ona iai se avanoa avanoa i luga aʻe o lou ulu.
  3. Aua le faʻaaogaina oloa o loʻo vaʻaia vaʻaia (faʻapea foʻi ma le vaega o le ulu) vaʻaia (tipi ese). Ua avea lea ma mafuaʻaga masani o maʻi.

Sili ona lelei mo talafeagai Qi tufatufaina o le i ai o le tasi atoa-tele ma le faʻatapulaʻa numera o tamaʻi faʻata.

E tusa ai ma tu ma agaifanua a Lusia, o manatu e uiga i le mea e tatau ona i ai ma se faʻata e le tatau ona faʻapea:

  1. O le oloa e le tatau ona gagauina pe taʻei, faʻapea foi ma le foaʻi - e aumaia le le manuia i le fale, e aofia ai feteʻenaʻiga i totonu o le aiga.
  2. O le mea e faʻaata mai ai i luga e tatau ona mamā i taimi uma - o le efuefu ma le palapala i luga e mafai ona faʻaleagaina ai lou malosi i le fale.
  3. E leai se mea e tautau ai se faʻata tuai ma se mauoa faʻasolopito i le fale. Uma le faʻaputuputuina le lelei o le a atagia mai i totonu o le aiga, oe masani ona vaʻai iai.

Ae sili ai ona leaga, afai e faʻatautau le faʻata i le mea na tupu ai le solitulafono, e tatau ona e lafoa ese loa i se taimi vave.

Mafuaaga mo le faasaina o le tuu i luma o le faitotoʻa o le fale

O le talitonuga faʻanuʻu e le masani ai le toʻatele o tagata, o lea e masani ai ona e maua ata faʻatauaina o loʻo tautau i luma o le faitotoʻa. Ae o le mataupu o le tuʻu faʻata i luma o le faitotoʻa i luma e manaʻomia le faʻatauaina faapitoa. O le alasavali (auala) e le mafai ona taʻua o le potu autu o le fale, ae e ui atu ai, e tusa ai ma le Feng Shui, o le faʻamalologa malosi e ulufale i totonu o le fale ma salalau i potu uma.

Aisea e faigata ai ona tuʻu luga faʻata faʻafesagaʻi i luma o le faitotoʻa o le fale:

  1. O le laki e asiasi i le fale e mafai ona vaʻaia lona atagia. O le a ia filifili o lona uso ua uma ona iinei ma o le a alu i isi tagata. Lenei o le a aafia ai foi le tamaoaiga, tupe o le a le toe maua i le au mautotogi.
  2. E ala i le matala matala o le faitotoʻa i luma, o le malosi lelei o tagata o loʻo atagia mai i le faʻata o le a tafe ese, o se faʻaiuga o le a amata ai ona latou tiga ma mamae taimi uma, mo le mafuaʻaga lava e tasi e le nonofo ai malo i le fale.
  3. O le oloa o le a amata e faʻaputuputu le leaga le malosi o tagata ese ulufale atu i le fale ma faʻasino ia latou e ona.
  4. O tagata o le a amata ona lagona le le mautonu, o atu i le alasavali ma ave le leaga malosiaga teuina i luga o le faʻata, ma mulimuli ane latou te le toe mananaʻo e toe foʻi i le fale.
  5. Afai o le oloa tautau i le pito o le auala, a o tu faafesagai le faitotoʻa luma, lea o se tagata na muamua ona umiaina le fale mautotogi ma ua uma maliu ono atagia mai ai.

E ui i lea, o se faʻata i le auala savali o se uiga taua mo le tele o tatou. O le tali e sili ona faʻamanuiaina i lenei tulaga o le faʻatau se faitotoʻa ulufale ma se faʻata. O se faʻata tuʻu i lenei auala, i se isi itu, o le a aoina malosi lelei ma le faʻatagaina i fafo o le fale. Afai e le mafai ona tuʻu se faʻata i luga o le faitotoʻa lava ia, ma e leai lava seisi nofoaga, e ese ai, e mafai ona e faʻatautau se faʻata i luma o le faitotoʻa i luma, ma maitau tulaga ia:

  1. E tatau ona tuu se tagata tuueseese i le va o le faitotoʻa ma le tapoleni faʻaata: o se pupuni, o se fugalaʻau ma se fale o loʻo totoe.
  2. E mafai ona e tautau se ie pupuni poʻo se pupuni opaque i luma o le faʻata.
  3. Faʻapipiʻi se tamaʻi mea faʻavaʻa i totonu o le faitotoʻa ulufale.

Mo tagata le talitonu, o loʻo iai foʻi se faʻamatalaga talafeagai pe aisea e sili ai le aua le tautau faʻata i luma ole faitotoʻa. O le taunuu i le fale i le leva po o le ala i luga i le po, oe mafai ona tautevateva i lou oe lava atagia i le pogisa, seseina mo se asiasi le fuafuaina, ma matua fefe.

Ae o faʻamatalaga aisea e le mafai ai ona faʻata se faʻata i luma o se faʻata, aemaise lava i le hall, o loʻo afua mai anamua. Lava e manatua ai i lalo o a tuutuuga na tatau ona vaʻaia e le teineititi na ia faʻaipoipo, e pei o, i le faʻatulagaina o faʻata i se auala na maua ai se tamaʻi auala. O se ituaiga o faitotoʻa e ala ai ona ofi totonu i totonu mai isi lalolagi..

E le taliaina le faʻatagaina o agaga leaga e faʻagaoioi i le faitotoʻa o le fale, o le mea lea, fautua mai le au atamamai ia aua neʻi sili atu ma le tasi faʻata i potu taʻitasi.

E mafai ona ou tautau i luma o le faitotoʻa i totonu

Ae faimai foi Feng Shui, o totonu auala o faitotoʻa mo le ofi atu o le faʻataulaitu Qi malosiaga. O le mea lea, e le fautuaina e tautau se faʻata i luma o faitotoʻa i le potu, aua o lenei o le a poloka ai le tafe. E le tatau ona lafoa atoa le tuʻuina atu o oloa i le vaega o le faitotoʻa i totonu, e naʻo lou manaʻomia le sailia o se nofoaga talafeagai mo ia.

Afai, pe a tuua le potu, o loʻo i ai se avanoa avanoa, taimi uma o le a faʻaita ai tagata nonofo, ma manatuaina le tauagafau fua o le fale. I lenei tulaga, faatasi ai ma le fesoasoani a se faʻata o mataʻina fua, o le a mafai ai ona vaʻaia lautele faʻalauteleina le avanoa, faia ia māmā. Afai o se avanoa avanoa o se vaega o se pogisa umi auala, tuʻuina o se atagia luga luga o le a talafeagai foi. O le faʻata o le a "sasaina" le saoasaoa o le malosi ma toe faʻafoʻi atu i totonu o le potu.

E tusa ai ma aʻoaʻoga Saina anamua, e tatau ona e tautau faʻata faʻata o le 30 cm i luga atu o le foloa, faʻapea foi ma le tuʻuina o avanoa avanoa i le va o ia ma le faʻalo, o le a maua ai se avanoa mo le tuputupu aʻe o galuega.

E fautuaina le lipeaina o mea e faʻaalia i faitotoʻa o le faleuila ma le faletaele (a o le tapunia pea), talu ai o le a tafe mai le malosi aoga mai le potu malolo e ala i le matala i totonu o le faleuila poʻo le faletaele, ma le isi itu, o le a mafai ona ati i totonu le potu le fale taele. O le faʻata o le a avea ma se faʻalavelave, saʻo le tufatufaina atu o le malosiʻaga tafe.

Toʻatele e fia iloa pe mafai ona tuʻu se faʻata i luma o le moega. E le fautuaina lea ile Feng Shui. O le atagia o le tagata moe i le taimi o moe, o le faʻata luga luga galue pei o se vampire: e aveʻesea malosi lelei ma toe faʻafoi ai le le lelei le malosi ia. Afai e le mafai ona suia lenei faʻatulagaina, ufiufi le faʻata i se ie opaque poʻo se pupuni, e faʻatagaina le tuʻuina o se tufatufa i le foliga o se pupuni.

Nofoaga talafeagai i le alasavali

O le manaʻo e faʻatautau se faʻata i le auala savali e mafai ona "le tiga" pe a e faʻatonu saʻo le filifiliga o le sone sili ona lelei. E tusa ai ma aʻoaʻoga anamua o le feng shui, lea e faʻavae i luga o le nofo fealofani o le tagata ma le natura, o le malosi lelei e tatau ona puleaina le lelei. Mo lenei mafuaʻaga, ua faʻatagaina e tautau se faʻata i autafa o le faitotoʻa i luma poʻo le tuʻu i se auala e atagia ai luga o faʻailoga o le manuia: faʻatagata o taʻa, vaipuna, matafaga, mea e manatua ai le elemeni o le vai. Ae ui i lea, o sea faʻatulagaina e mafai pe a fai o le faʻatulaga faʻatagaina, pe o le alatele lava ia e fai si lautele. I tamaʻi potu, e mafai ona e lipea le tapoleni i totonu o meaafale. O le itu puipui poʻo le kapeneta faitotoʻa ma se faʻata o le sili filifiliga.

O loʻo iai foʻi ma fesoasoani lauiloa ile faʻafetauina lelei o le faʻata i le alasavali, faʻafesagai ma le faitotoʻa ae le gata:

  1. I luga o soʻo se puipui nai lo le tasi tutusa i le faitotoʻa.
  2. Faʻasaga saʻo i luga o le faitotoʻa i luma, o le a atagia mai ai totonu o le auala savali, faʻaputuina malosiaga lelei.

Ina ia faʻateleina le malosi, e faʻatagaina i nisi taimi ona tuʻu le faʻata i le isi itu o le faʻata. Ae o loʻo iai foʻi le faʻatuʻesega manatu i lenei togi. Tele mystics manatu e mataʻutia le faia o le mea e taʻua o le auala faʻata, aemaise lava i le faitotoʻa o se fale nofomau, o lea o lenei faʻatonuga tumau finauga.

Faʻafefea pe a fai o le faʻata ua tautau i luma o le faitotoʻa

E leaga pe a fai o le faʻata ua tautau i luga o le puipui i le eria le manaʻomia. I lenei tulaga, e tumau naʻo le faʻaitiitia o lona leaga aʻafiaga. Nisi filifiliga aoga mai se feng shui vaaiga:

  1. Tautau se logo masani 'apamemea poʻo ni molimatagi teuteu i luga atu o le faitotoʻa e faʻailoa ai le ala o le malosi.
  2. Faʻamau se tamaʻi lapisi pepa i le pito i totonu o le faitotoʻa ulufale. O le a faia se faʻalavelave i le leakage o le malosi ma toe faʻafoʻi ia.
  3. Afai e faʻatagaina le avanoa, tuʻu se mea tuueseese i le va o le pupula o luga ma le avanoa, mo se faʻataʻitaʻiga, o se pupuni, o se pupuni ofe, o se pupuni faʻapipiʻi.
  4. Sandblast luga o le lau ie faʻata.
  5. Faʻatau se fou oloa pe faʻatulaga se tuai i le tulaga o le tele-lanu faʻamalama tioata faʻamalama.
  6. Faʻatulaga le faʻata i le 90 ° tulimanu ile foloa ina ia mafai ona mailei le malosiaga i totonu o fale.

E mafai ona e tautau se faʻata i totonu o le auala savali, faʻapipiʻi i totonu o se laupapa laupapa - o mea masani e masani ona faʻamamaina ai le faʻamaʻi.

E tele saienitisi e talitonu o le faʻata i le alasavali faʻafesagaʻi ma le faitotoʻa e le o se filifiliga sili ona leaga, talu ai e le gata o le lelei, ae faʻapea foi le le lelei o loʻo tafe mai le fale.

Metotia mo le faʻateleina o le fiafia ma le tamaoaiga

O se tasi o auala e tosina mai ai tupe, manuia ma le fiafia i le fale o se faʻata. Ua fautuaina e le au atamamai tagata talitonu pepelo ma le le talitonu i mea nei:

  1. O le faʻata e tatau ona teu mama, solo mamā ma aua le pisia, maosiosi pe masaesae.
  2. Saili se faʻavaʻa talafeagai mo ia. Lenei mafai ona avea o se laupapa teuteuina, o se faʻavae e faia i uamea poʻo isi mea.
  3. Filifili le sao foliga. Tulaga lelei, o le a avea ma se liʻo poʻo se oval. E tatau ona 'aloʻalo tulimanu maʻai.

Ma, ioe, oe manaʻomia le ataata i lau ata lafoia i soo se taimi e mafai ai ina ia luga e atagia ma faʻaputuputu naʻo le malosi lelei. Feng Shui o loʻo fautuaina foi le faʻatumuina o le tulaga saʻo o le faʻata ma le tele o isi metotia aoga na faʻaogaina e tagata mo le tele o tausaga:

  1. Filifili se tamaoaiga sone. E masani ona tu i le itu i sautesasaʻe o le potu. Tuʻu iina se laau tupe, lea e tatau ona faʻasusuina masani.
  2. Faʻatau talismans eseese. O nei e mafai ona faʻatusa: tamaʻi taʻele, vaipuna, o se pusa vai iʻa ma iʻa.
  3. Tautau se ata i luga o le puipui o se sami.
  4. Tuʻu se maʻi tolu-tamaivae poʻo se laumei luga o se laulau poʻo se ofu e fai, o ni mea taua ia mo le faatosinaina o tupe.

O le faʻata e masani lava ona vaʻaia o se mea lilo e aofia ai lalolagi e lua: mea moni ma faʻataulaitu. Afai o le talitonuga i faʻataulaitu ola i le agaga o tagata mautotogi o le fale mautotogi, oe le tatau ona tuʻu le oloa i luma o le faitotoʻa fale. O tagata le talitonu, i leisi itu, e mafai ona faapipiiina atavali sisitema i soo se mea latou te mananaʻo ai, ae le o mafaufau e uiga i a latou aʻoaʻoga lilo i tagata o le aiga. I le iuga, pe o se faʻata e mafai ona tautau i luma o le faitotoʻa i luma, e tatau i tagata uma ona filifili mo ia lava - e faʻalagolago lava i ou lava manatu ma talitonuga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: 20140228風水世家 Feng Shui Family-423 (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com