Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻafefea ona filifili se lanumoana sofa mo lou totonu, lelei lanu tuʻufaʻatasiga

Pin
Send
Share
Send

O le sofa e tatau ona mafaufauina o se tasi o sili ona lauiloa fasi meaafale ona o lona aoga ma faigofie. E faigofie le malolo i ai, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaalu se taimi ma se tusi, i luma o le TV, poʻo le moe. E tele lanu e talafeagai mo lenei fasi meaafale. O le tali sili ona lelei ma le le masani ai o le sofa lanumoana, e le masani ona maua i fale. O lona leo e fesoʻotaʻi ma le mausali, toʻafilemu. E taua le tuʻufaʻatasia lelei o meaafale nei ma le avanoa lata mai.

Foliga lanu

E tusa ai ma le mafaufau, o le lanumoana faʻatusa le faʻalapotopotoga ma le faʻamaoni, taofiofi ma le mautu. O lenei leo fesoasoani ia te oe e taulaʻi atu i sini taua. O le siʻosiʻomaga o le potu, o loʻo i ai ni lanu moana, e taumafai e saili fetuʻunaʻiga talafeagai ma faia faʻaiuga filifiliga. O lenei paolo e manava i le ogaoga ma moni masani.

I se faʻaopopoga, o le sofa lanumoana galue ofoofogia ma le avanoa ma le malamalama. E faʻatosina mai le mata e pei o se maneta, faʻafetai i tamaʻi potu vaʻai faʻateleina, amata ona foliga mama ma sili atu le lautele. Ae o potu tetele, o mea uma e matua faʻafeagai - e atili ai ona latou mananaʻo, laiti la latou vaai.

O lenei leo e tele ona paolo: mai le pogisa masani i le lanumoana, lavender ma le lanumoana lanumoana. O meaafale moli-lanu e foliga lelei i tamaʻi avanoa. Ae e sili atu le aoga e filifili se masani loloto loloto lanumoana sofa ma tuu i tafatafa o le aquamarine puipui. O aluga teuteu, faʻafetaui i le lanu, e tatau ona tuʻu i luga o meaafale, pupuni talafeagai e tatau ona faʻatautau. Lenei leo ei ai le lelei o le le-pisia ma o lea faigofie e faʻaaoga.

Paolo ma lanu tuufaatasiga

Lanumoana mafai ona faigofie tuʻufaʻatasia ma le tele o isi lanu. E mafai ona i ai uma i fasi meaafale ma i puipui, fola, ma mea faʻaaoga. E mafai ona e tuʻufaʻatasia se oloa o lenei lanu ma:

  1. Paʻu paʻepaʻe. Lenei tuʻufaʻatasiga o se masani a le ituaiga. O le mea taua o le leai lea o le tele paʻepaʻe, a leai o le potu o le a foliga leai se ola. E tatau ona faʻavaivaia ma mafanafana pupuni: moli, piniki, efuefu-lanumoana, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaogaina o ata vali.
  2. Lemon lanu. O le sofa lanumoana e faʻasaga i le pito i tua o mea i totonu ma se lanu e le masani ai e foliga matagofie, faʻavae, manaia ma faʻaonapo nei.
  3. Lanu mumu Lenei e tatau ona e faʻaeteete neʻi soʻona soona fai. E sili pe a naʻo nai tamaʻi mea faʻaaoga e susulu - vaʻa, aluga, fata, ae le o kapoti, kapeta poʻo laulau. O se tuʻufaʻatasiga lelei ma le mumu o laumei lanumoana sofas.
  4. Lanu uliuli. Ottomans, aluga mafai ona faia i lenei lanu. E sili atu le faʻamamaina o mea o totoe i totonu. E ui lava o loʻo i ai se uiga eseʻese: o lenei lanu tuʻufaʻatasia e fetaui lelei mo le maualuga-tekonolosi sitaili (o le tele o mea uma i le potu malolo), lea e tu mai fafo mo le tele o eseese chrome ma uʻamea elemeni.
  5. Lanu efuefu. E tatau ona tausisi i le tulafono lea: o le malamalama le paolo o le lanumoana, o le uliuli o le muamua lanu i le siʻosiʻomaga tatau ona. Afai e le mulimulitaʻia lenei mataupu faʻavae, o le siʻosiʻomaga o le potu o le a foliga faʻanoanoa.
  6. Lanu Lilac O le mea taua o le leo o le tutusa faʻatumuina. Afai o le oloa e mafanafana lanumoana, o lona uiga o le lilac elemene i totonu e tatau ona tutusa.
  7. Beige Lenei lanu, i le tuʻufaʻatasia ma le lanumoana, foliga sili ona lalelei ma faʻamalieina atili le potu. I totonu o se potu e puleaina e le beige, e mafai ona e tuʻu saogalemu se nofoa lanumoana poʻo ni ofu e teu ai.
  8. Lanu samasama E tatau ona e faʻaeteete i mea i totonu o lenei lanu - pe a tuʻufaʻatasia ma le lanumoana, e foliga faʻanoanoa. Ia mautinoa e faʻamumu le potu i moli malamalama.

O se potu lanumoana ma se sofa lanumoana e vave lava ona lelava mata, o lea o le teuteuina o le potu atoa i lenei leo e le o se lelei tele filifiliga. O le ata o le ata i beige poʻo papaʻe faʻavaa, pupuni lanumoana o le a faʻaleleia atili.

Filifiliga talafeagai mea

E taua foʻi le filifili o le mea saʻo e fai ai mea e faʻasoasoa ai mea i luga fale. Faʻamoemoeina i le nofoaga o meaafale, masani ma gaosia ie ma paʻu mafai ona faʻaaogaina. A filifilia se mea, e tatau ona e manatuaina manatu ia:

  1. Afai e te manaʻo i meaafale e manava ma le mafanafana, e sili atu le tuʻuina atu o le fiafia i ie vaivai o le veloveta ma faʻataʻamilomilo faʻasologa ma le maualuga i tua. O le a latou sologa lelei ma se potu teuteuina e tusa ai ma vasega masani. Pau lava le toe faʻafitauli o mea ia e manaʻomia ona fufulu masani. Ae le o se mafuaʻaga lea e tuʻua ai le potu malolo ma se sofa lanumoana velvet.
  2. Lafu, chenille poʻo fala e fetaui lelei mo le teuina o ie. O nei ituaiga ie e le faʻamatalaina, e faigofie ona mulumulu ma mama. E ui lava i si latou tau maualalo, latou te tumau i tulaga lelei mo se taimi umi. E sili atu pe a fai o le oloa teuteuina i faʻataʻitaʻiga - o lenei auala o le a foliga sili atu ona lanu. E sili le tuʻuina o meaafale i le potu malolo.
  3. Afai e te manaʻo i le potu e foliga faʻapei o ni pisinisi, ona e le mafai lea ona faia e aunoa ma se sofa paʻu lanumoana. E mafai ona tuʻu uma i le hall ma i le umukuka, poletito.
  4. Denim o le a ofi lelei i totonu o se potu tumu i fafie.

O le sofa lanumoana e sili ona lautele. O lona paolo e alu lelei ma le tele o ituaiga mea - paʻu, ie, denim ma veloveta. E foliga faʻaalia ma matagofie i ia mea faʻapipiʻi.

le ie

Paʻu

Veloveta

Lafu

Faʻafefea ona filifili le mea tonu mo totonu

E taua le alu lelei o totonu ma sitaili o le potu ma le sofa lanumoana. O le auala lea e maua ai le maeʻa tuufaatasiga. E tele manatu taua e teu i lou mafaufau:

  1. Afai o le lanumoana lanu ua faʻatumuina, ona mafai lea ona ofi lelei i totonu o se potu maualuga-faiga. Ae mo se potu malolo, e sili atu le filifilia o se sofa ma denim, lanumoana paolo.
  2. O meaafale e ofi faʻalelei i le taimi nei style, lea e faʻaalia e minimalism ma geometric le faʻatulagaina o fomu. E le mafai ona e faʻapipiʻiina le potu, a leai o le sofa lanumoana o le a leiloa i totonu o le potu malolo. E taua e le teuteuina i soʻo se faʻalelei foliga. O le sofa tulimanu ma pupuni o lanumoana o le a sili ona talafeagai. O moligaʻo saʻo ma fata o foliga masani o le a foliga mai e foliga lelei mai ia latou.
  3. O le monochrome totonu o se isi filifiliga lelei pe a faʻalanu ma lanu paʻepaʻe. E sili pe a fai o isi fasi meaafale e sili atu le malamalama i le faʻatusatusa i le lanumoana sofa.
  4. E talafeagai foi meaafale lanumoana i totonu o se potu teuteuina e tusa ai ma canons o maualuga-tech faiga. I le taimi lava e tasi, e tatau ona i ai ni elemeni uʻamea (vae, lima faʻapipiʻi).
  5. O se potu-e pei o se potu potu, o mea ua faʻamatalaina meaafale, i se isi itu, e mafai ona avea ia pei o se pisinisi, aveʻesea le sili atu o le fale. O lona paolo e le tatau ona faʻatumuina, o vae e tatau ona laupapa, ma le mea e faʻamama ai e tatau ona paʻu. A leai, o le a matua tele lava faʻatusatusa i le talaʻaga o le pastel vaivai kapeta ma pupuni masani i totonu o le atunuʻu sitaili.
  6. I totonu o se potu ma totonu o Italia i ona po nei, e mafai ona e tuʻuina meaafale ma laʻititi vae, faia i laupapa anagata ma matua teuteuina i teuteuga vaneina. E tatau ona e tuʻu i luga ni aluga i ni paolo malu, ma faʻapipiʻi le kapeta paʻepaʻe i luga o le foloa.
  7. I totonu o se potu fatufatu, felanulanuaʻi ata o ata pop, o lenei lanu e mafai ona foliga mai e matua laitiiti foi. O le mea lea, e manaʻomia ona teuteuina i le mea sili e mafai ai, mo se faʻataʻitaʻiga, tuʻu tele isi aluga i ni laʻau faigata ina ia le pupula foliga ofutino.
  8. O le safaira ma le lanumoana lanumoana paolo foliga foliga lelei i potu masani. E taua tele o le oloa ia i ai se maeʻa lelei. O se laʻau malosi e pei o le aluna poʻo le uoleni ma lona matagofie vaneina e sili ona lelei. Beige puipui ma mea mama lanu lanu e o gatasi lelei. E le afaina le faʻaopoopo o atavali samasama samasama ma ipu tuʻu o isi lanu susulu.
  9. O le lanumoana poʻo le lanumoana sofa o le a talafeagai i totonu o Scandinavian-style potu ma a latou faigofie o le mamanu ma le leai o ni faʻamatalaga le talafeagai. Mo ia potu, meaafale ma laʻititi manifinifi vae uʻamea e sili talafeagai. O le a mafai ona ofi faʻalelei o ia i totonu o le potu malolo, o le a manaia pe a tuʻufaʻatasia ma le mama avega o lanu o laʻau tisaini elemeni, e masani ai o le Scandinavian style.
  10. Mo se vasega pepe faia i se sitaili sika, e mafai ona e filifilia se ofu pupula-lanu mo se sofa lanumoana, faʻapea foʻi pupuni teuteuina ma se taula. Ae ui i lea, e le tatau ona teuteuina mea uma i se pirate-pei o se isi auala, a le o lea o sea potu o le a le fiafia ai le tamaititi. I totonu o le fale, o le sofa lanumoana foliga sili atu ona lelei.

E fautuaina e taumafai i taimi uma e faʻavaivaia le mamanu o le potu malolo ma se sofa lanumoana ma lanu eseese.... Ina ia faia lenei mea, oe mafai ona tuʻu aluga i lanu pupula - mumu, samasama pe lanumeamata. E le fautuaina ni filifiliga paʻu poʻo le viole, a leai o le faʻatusatusaga o le a tu matilatila tele atu.

A filifilia ni meaafale i mumu mumu, e tatau ona e vaʻaia lelei le malamalama faʻamalamalamaina.

A filifilia se sofa mo lou oe lava fale, oe tatau ona manatuaina e tatau ona mafanafana. E taua le teuteuina o le potu e meaafale, tuʻufaʻatasia ma isi mea i totonu. O nei mea uma e tatau ona amanaʻia pe a filifilia ni sofas i le lanumoana, lanumoana poʻo isi lanu.

O le sofa o se mea taua tele o meaafale mo se potu malolo, aʻoga, ma isi potu. E atili ai ona mafanafana ma aoga le potu. E le faigata ona tuʻufaʻatasia ia poloka sofas, lanumoana poʻo isi paolo ma isi mea i totonu, e naʻo lou manaʻo e filifili ia lanu saʻo.

Masani

Faiga Scandinavian

Tekonolosi maualuga

Pop Art

Maualuga

Atunuʻu

Tamaititi

Aso nei

Monochrome

Aso nei

Se ata

Tusitusiga faʻatulagaina:

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: How To Choose The Perfect Sofa. Ideas, Types, Fabrics and More. Quick Design Tips (Mae 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com