Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Initaneti microloans luga o se kata - faʻatonuga pe faʻafefea ona ave se microloan i le 5 minute e aunoa ma le siakiina o lau talaʻaga credit + TOP-7 kamupani mo le tuʻuina atu o microloans faʻanatinati e aunoa ma le teena

Pin
Send
Share
Send

Le aoauli manuia, au faitau pele o le Manatu mo le Olaga mekasini tupe! O aso nei o le a matou taʻuina atu ia te oe le mea ma faʻafefea ona maua se microloan faanatinati i luga o se kata lugalaina e aunoa ma le siakiina o lau aitalafu talaʻaga ma toetoe lava a aunoa ma le teʻena i le 5-15 minute.

Tusa lava, ua e vaʻai i le a le tele o le tala ua uma ona aoga? Amata maua tupe i luga o le eseʻesega o fesuiaiga o tau iinei!

A maeʻa ona faitau le tusi lolomi, o le ae iloa:

  • Faʻamata e mafai ona maua se microloan i luga ole laiga pe a fai o le igoa o le tagata aitalafu ua faʻaleagaina;
  • Ole a le auala e faʻatino ai le faʻavaveina o le microloan i se pepa e aunoa ma le teʻena ma le faʻamaonia o le CI;
  • Lisi o MFO o loʻo faʻasalalau ai microloans i le 5 minute, tusa lava pe i ai ni faʻafitauli i le tala faasolitulafono;
  • O a laʻasaga e tatau ona faia e faia ai se microloan vave e ala i le Initaneti;
  • Faʻafefea ona apalai saʻo mo se microloan lugalaina.

I se faʻaopopoga, i le faaiuga o le tusitusiga, matou te avatua tali i fesili e masani ona fesiligia.


I le auala, o kamupani nei e ofoina atu tuutuuga sili ona lelei mo nonogatupe:

TulagaFaʻatusatusaFilifili le taimiAofai maualugaAofai aupito maualaloTausaga
tapulaʻa
Aso ono
1

Oloa

3 minu.RUB 30,000
Siaki atu!
RUB 10018-657-21 aso
2

Oloa

3 minu.RUB 70,000
Siaki atu!
RUB 2,00021-7010-168 aso
3

1 minu.RUB 80,000
Siaki atu!
RUB 1,50018-755-126 aso.
4

Oloa

4 minuteRUB 30,000
Siaki atu!
RUB 2,00018-757-30 aso
5

Oloa

-RUB 70,000
Siaki atu!
RUB 4,00018-6524-140 aso.
6

5 minute.RUB 15,000
Siaki atu!
RUB 2,00020-655-30 aso

Ia tatou toe foi i le autu o la tatou tusitusiga ma faaauau.



I le auala, o kamupani nei e ofoina atu tuutuuga sili ona lelei mo nonogatupe:

TulagaFaʻatusatusaFilifili le taimiAofai maualugaAofai aupito maualaloTausaga
tapulaʻa
Aso ono
1

3 minu.RUB 30,000
Siaki atu!
RUB 10018-657-21 aso
2

3 minu.RUB 70,000
Siaki atu!
RUB 2,00021-7010-168 aso
3

1 minu.RUB 80,000
Siaki atu!
RUB 1,50018-755-126 aso.
4

4 minuteRUB 30,000
Siaki atu!
RUB 2,00018-757-30 aso
5

5 minute.RUB 15,000
Siaki atu!
RUB 2,00020-655-30 aso

Ia tatou toe foi i le autu o la tatou tusitusiga ma faaauau.


Faitau e uiga i le faʻavave ona ave se microloan i luga o se kata i luga ole laiga ma kamupani o loʻo faʻasalalau microloans i le taimi nei e aunoa ma le teʻena ma le siakiina o lau tala faʻasolopito i luga ole Initaneti - faitau i lenei lomiga

1. Mafai ona ou mauaina se microloan ma se leaga aitalafu talaʻaga ma tuai? 📉

Tele taimi i tagata faafuaseʻi e manaʻomia ni tupe. I le taimi e tasi, atonu e mamao le totogi, ma aiga ma uo e le maua i taimi uma le aofaʻi manaʻomia. I se tulaga faʻapea, o se sili lelei auala e foia ai le faʻafitauli mafai ona nonoga tupe mai faʻalapotopotoga microfinance (MFO)... I se isi tusitusiga, sa matou tusia ai foi le mea e maua ai ni tupe peʻa teena uma faletupe ma microloans.

Feutanaiga ma tagata aitalafu - faletupe ma IFI tuua se faʻailoga i luga o le aitalafu tala faʻasolopito aitalafu. Afai e te tausisi atoatoa i ou tiute, totogiina i le taimi tatau, oe mafai ona faʻamoemoe i luga o le faʻamaoniga pe a toe mauaina se nonogatupe, faʻapea foi ma sili atu tuʻutuʻuga aiaiga.

I le taimi lava e tasi, o le faʻafeagai mataupu faʻatatau e faʻaoga. O lona uiga, o le tuai totogiina o nonogatupe, faʻapea foi ma le musu e faʻatino ia noataga manatu ai, faʻaleaga ai le igoa taʻuleleia o le tagata nono tupe. Mulimuli ane, o le mauaina o se nonogatupe o le a sili atu ona faigata.

Liliu atu lena tala faasolopito o se faʻailoga e faʻaalia ai le igoa taʻuleleia o le tagata nono. E faalagolago ia te ia faletupe ma isi aitalafu pe a mafaufau i talosaga e tuuina atu mo le mauaina o tupe.

ae faaleagaina talaaga e le fiu i le ono mafai ona nonoina tupe. O le maketi tautua tau tupe e matua faatauva. I le tauiviga mo tagata faʻatau, o nisi tagata nonoina tupe e le mumusu e galulue faʻatasi ma tagata nono tupe tusa pe a fai e tuai ona totogi.

Faʻafitauli i le mauaina o microloans i le tulaga o le faʻaleagaina aitalafu talafaʻasolopito e masani lava ona le tulaʻi mai pe a o tulaga nei tupu.

Seʻi o tatou lisiina i latou:

  • na tuai le tuai;
  • a tuʻuina mai se talosaga, e leai se aitalafu o loʻo iai;
  • o le tuai na tupu mo mafuaʻaga mafuaʻaga.

E oʻo lava i ni tulaga ogaoga ma se tulaga taʻuleleia, e le tatau ona e manatu e le mafai ona maua sau nonogatupe. E ono mafai ona mafai ona nonoina ni tupe, ae ole aofaʻiga tele o aitalafu ole a faʻaititia.

Ma, e mafai ona maitauina IFI masani ona pupula mata i le i ai o faʻafitauli i le credit history. E faigofie lava ona faʻamatalaina lenei mea - microloans e iloga mai i le tau maualuga.

O lenei pasene e aofia ai, faʻatasi ai ma isi mea, lamatiaga o le le toe foi mai tupe na tuuina atu e le tagata nono. O le mea lea, o le tuʻuina atu o nonogatupe, e oʻo lava ia i latou e i ai faʻafitauli ma le latou igoa taʻuleleia, e le mafua ai afaina tele i le kamupani laumua.

O le tele o taimi, o tagata ono nonoina tupe e lafoina i ia kamupani pe a fai o faletupe ma isi tagata nono tupe ua uma ona mumusu e nonoina atu tupe ia latou.

Vaega ma faʻataʻitaʻiga mo le faʻailoaina o microloans vave i luga ole laiga e aunoa ma le teʻena ma aunoa ma le siakiina o tala faʻasolopito (CI)

2. Faʻatonu microloans luga ole laiga i le kata e aunoa ma le teʻena ma aunoa ma le faʻamaoniga 💳 - foliga ma faʻagaioiga mo le mauaina

Aua IFI malilie e tuʻuina atu se nonogatupe tusa lava pe i ai ni faʻafitauli ma o latou igoa taʻuleleia, o i tonu lava e iai latou e faanatinati tupe manaʻomia

O le lelei o lenei nonogatupe e faapea:

  • le pei o nonogatupe faletupe, oe le manaʻomia le aoina o se tele seti o pepa;
  • o le faiga o talosaga e faigofie pe a mafai;
  • e vave tele ona faia le faʻaiuga.

I se faʻaopopoga, e sili ona lauiloa le agavaʻa e tuʻuina atu microloans lugalaina... I lenei tulaga, e te le tau tuua lou fale poʻo le ofisa e maua ai tupe.

Ua lava le tuʻuina atu o se tusi talosaga ma, pe a faʻamaonia, faʻatali mo le mauaina o tupe i luga o le faletupe pepa i ni nai minute... O le aofaʻi o aitalafu o le a vaevaeina i ni totogi e tatau ona faia i masina uma.

Vaega o le mauaina vave nonogatupe i se pepa ala i le Initaneti:

  1. Muamua lava, tasi e tatau Vaʻai lelei ia maua se pepa faletupe. I aso nei, toeititi lava o tagata uma latou mauaina; i le tulaga o le toesea, oe mafai ona talosaga mo le lesitalaina i soʻo se faletupe. O le mea lelei, o le kata e tatau ona auai i se faʻavaomalo peimeni sisitema - Visa pe MasterCard... I lenei tulaga, tupe o le a aitalafu vave. E le gata i lea, o le kata tatau ona patino, ma i ai uiga e manaʻomia mo fefaʻatauaiga i luga ole laiga - masina ma le tausaga o le faʻamutaina i luma, faʻapea foi ma le CVC code (3 numera) i tua.
  2. O le vaitaimi mo le iloiloga o le talosaga e tele minute, masani lava e le sili atu ma le kuata o le itula. Muamua lava, lenei mafai ona faʻamatalaina e le leai o se faʻamalamalamaga ma auʻiliʻiliga o aitalafu talaʻaga. E le gata i lea, o le tele o taimi e faʻasoa ai e MFI ni nonogatupe i luga ole Initaneti otometi asiasiga faiga... I lenei tulaga, o le a nonoina tupe o le a mauaina le faʻaiuga pe a maeʻa ni nai minute talu ona lafoina le tusi talosaga.
  3. Pau lava le tulaga o le i ai o le Initaneti. Ina ia faia se nonogatupe luga o le initoneti, e leai se mea e te alu ai i le ofisa o se nonogatupe faʻaputuga. Tele o taimi, e iai lala ole MFO e naʻo taulaga tetele. Soʻo se Lusia, tusa lava poʻo le a le mea e nofo ai, e mafai ona faʻanatinati ona maua se nonogatupe laiti i luga ole laiga i luga o le card.
  4. Ole ono ono teʻena pe a apalai ile MFI e laʻititi. O le autu o ia kamupani o le tuuina atu o nonogatupe tagata uma e aunoa ma se tuusaunoa... Latou te le maua le agavaʻa e siaki vave ai a latou aitalafu talaʻaga, o lea e oʻo lava i se tasi e matua leaga lona igoa e mafai ona mauaina se nonogatupe.

A maeʻa ona mauaina le faʻamaonia, o le faʻataʻitaʻiga mo le faʻamauina o se faʻaopopoga o loʻo vave faʻaaogaina i luga ole laiga i luga ole faletupe o loʻo faia.

E aofia ai le tele o laʻasaga:

  1. Siakiina o le faletupe pepa mo le tausisia o aiaiga mo le faʻatupeina o se nonogatupe. Ua uma ona tatou talanoa e uiga i le mea moni e tatau ona faʻapitoa ma auai i se tasi o faʻavaomalo faiga. E le gata i lea, o ni isi o MFI o loʻo faʻamaonia mai le ituaiga pepa faletupe na latou tuʻuina atu ai nonogatupe. Faʻafanua o aitalafu (latou te teuina tupe e ana le ana), aitalafu (faamoemoe mo le nonoina o tupe), totogi (o le totogi o le falefaigaluega o loʻo faʻailoa atu ia latou). Afai, i lalo o tuutuuga o le microloan, e le mafai ona tuʻuina atu tupe i le client card, e tatau ona e tatalaina se tasi fou.
  2. E siaki e le MFI le faletupe. Ina ia faia lenei mea, a maeʻa ona tusia ana faʻamaumauga i avanoa talafeagai i luga o le pepa, o loʻo poloka se vaega tupe laititi (masani ona le toe 10 rubles). Le a maua e le tagata o tausia sms e uiga i lenei faʻagaioiga, o loʻo faʻailoa mai ai le aofaʻi tonu o poloka poloka. Lenei tau tatau ona tusia i luga o le MFI 'upega tafaʻilagi.
  3. Afai o le faʻamaoniga e alu e aunoa ma ni faʻafitauli i le laasaga muamua, aitalafu nono e faʻasino i le faletupe.

3. O fea e vave maua ai se microloan i luga o se kata e aunoa ma le teʻena ma se leaga tala o aitalafu i le 5 minute - o se aotelega o le TOP-7 MFOs

I aso nei i luga ole initaneti e mafai ona e mauaina se aofaʻi tele o ofo mo le tuʻuina atu o le vave nonogatupe. I se tulaga faʻapena, e faigofie ona e le mautonu, ma o le sailia o se MFI e mautinoa e nonoina tupe e tele se taimi e alu ai.

O le mea lea i lalo ifo ua tuuina mai fua faatatau 7 kamupanio ai e faia vave microloans, toeititi teʻena seisi.

Mo faigofie o le malamalamaaga, o le autu uiga o MFO o loʻo faʻaalia i le laulau:

MFO igoaAofai maualuga o aitalafuPasene i le asoIsi tulaga taua
1.

TupeMan

50,000 rubles1,8%Tapulaʻa maualuga nonogatupe 126 aso Aofiaina o le faʻaopopoina mo se vaitaimi o le 1 i le 4 vaiaso
2.

Tupe i le Fale

Mo le taimi muamua e oʻo atu i le 30 afe rubles, mulimuli ane - oʻo atu i le 50 afe2,59%O le musu e faʻapipiʻi se microcredit e tupu e aunoa ma le faʻamatalaina o mafuaʻaga e mafai ai ona faʻatagaina le Nonogatupe i le faletupe, QIWI, WebMoney, Yandex Money
3.Vivus 15,000 rubles1-1,5%Fuafua le aitalafu mai le 18 i le 70 tausaga

E mafai ona tuʻuina atu le nonogatupe pe a leai se ofisa aloaia o galuega

O le avanoa o le faʻalauteleina o le vaitaimi noatia i le totogiina o tului
4.SmartCredit 2 - 8 afe rubles Mo tagata faʻatau masani - e oʻo i le 200 afe rublesI le muamua nonogatupe 1.9%, ma isi nonogatupe mulimuli ane - 1.6-1.8%O le nonogatupe na tuuina atu ina ua aulia le tausaga o le 21
5.Turbo loan I le valaʻau muamua - 5,000 rubles Isi - e oʻo atu i le 15,000 rubles2,2%Nonogatupe vaitaimi 7-30 aso ma le ono faʻaopopoina E mafai ona e maua tupe i tinoitupe, luga o se kata, ala i e-atotupe
6.Nano-Tupe 50,000 rublesMai le 0.5% i le asoTamaiti aʻoga, penisiona, tagata le faigaluega e mafai ona maua se nonogatupe

Tapulaʻa maualuga vaitaimi - 26 vaiaso

E mafai ona maua sau loan mai le 22 tausaga
7.Nonogatupe Lime 35 afe rubles.2.34% i le aso, mo masani tagata faʻatau e faʻaititia i le 0.8%Iloiloina otometi o tusi talosaga Borrower tausaga mai le 23 tausaga

Tusa lava, o fea faletupe e tuʻuina atu nonogatupe ma tala leaga aitalafu ma tuai, vaʻai i se tasi oa matou lomiga.

Laʻasaga i lea laʻasaga faatonuga pe faʻafefea ona vave aveina se microloan i luga ole laiga i se faletupe e aunoa ma le teʻena

4. Faʻafefea ona fai se microloan i luga ole laiga i luga o le faletupe pepa faʻanatinati ma le galue e aunoa ma le teʻena - 5 faigofie sitepu 📝

E mafai ona e maua se loan mai le MFI i totonu o nai minute. Mo lenei LEAI e tatau foʻi ona e tuʻua le fale, alu i le ofisa o loʻo nonoina tupe ma tu laina. Ina ia maua tupe ua lava na o le maua pepa faletupe ma tusa o le 'afa itula taimi avanoa. I se tasi o tala o le tatou mekasini, na matou tusia ai foʻi pe faʻafefea ona faʻaalu se nonogatupe mo tagata faʻatau i se tau pau maualalo - faitau atili e uiga i lenei mea i le sootaga.

O taualumaga mo le mauaina o se nonogatupe e faigofie lava, e naʻo nai laʻasaga e tatau ona e uia. Lisi o faʻatonuga mo i latou e talosaga mo se nonogatupe mo le taimi muamua o loʻo taua atu i lalo.

Sitepu 1. Mauaina o se faletupe

O le a sili atu ona faigofie le mauaina o se microloan pe a fai o le tagata talosaga ei ai lana faletupe pepa. Ole tele ole microfinance Institutes ua malilie e faʻamatuʻu tupe i soʻo se ituaiga card.

Ae ui i lea, o nisi o latou naʻo taliaina nisi pepa. O le mea lea, e taua le malamalama pe o le a le kata ua uma ona avanoa ma pe e aoga le faʻafesoʻotaʻi o le faletupe mo se fou.

E tolu ituaiga o kata:

  1. aitalafu faʻamoemoe e teu tupe a le tagata maʻi;
  2. credit cards faʻaaogaina mo le tuuina atu o se nonogatupe e le faletupe;
  3. totogi - o loʻo tuʻuina atu i totonu o le faʻatulagaina o se totogi poloketi i tagata faigaluega o kamupani ua maeʻa ona faia se feagaiga talafeagai ma se faʻalapotopotoga faʻatupe.

Afai e nono mai le lumanaʻi toesea faletupe faletupe poʻo lona ituaiga e le faʻamalieina aiaiga o loʻo tuʻuina atu ni faʻaunegatupe i le MFO, e tatau ona e tuuina atu. Ina ia faia lenei, e le tau alu i le faletupe paranesi, aua o le tele o aitalafu faʻalapotopotoga nei ofo tuuina atu se kata lugalaina.

Ina ia faia lenei, ua lava le sailia o se talafeagai faletupe, faatumu i totonu fesili fesili... A maeʻa ona lafo atu, e faʻafesoʻotaʻi e le sui o le faletupe le tagata o tausia. E manaʻomia ona faʻailoa ia te ia le mea e tatau ona aumai ai le pepa ma le konekalate.

Tusa lava pe i tulaga e avatua ai se credit card masani, e tatau ona e faitau ma le totoʻa konekalate... Seʻi vagana ua faitauina, ona mafai lea ona saini se maliega. Faitau e uiga i le faʻafefea ona e mauaina se debit card ma maua fua lugalaina auaunaga i se isi tusitusiga i la tatou mekasini.

I lenei tulaga, oe tatau foi ona vaʻaia ma le faʻaeteete faʻamatalaga tusia e le faletupe i le pepa. A maeʻa lena, o le avefeʻau o le a tuua le tagata o tausia se faletupe pepa ma le tasi kopi o le maliega, o le a ia aveina le lua pepa mo ia lava.

A o le tuuina atu o se faletupe pepa, oe tatau ona faamasani oe lava i le tariff mo lana tautua. Muamua lava, e taua le faʻamaninoina pe iai totogifuapauina tau pulegae fia ma pe fia ona totogi.

E aoga foi le saili e uiga i tuʻutuʻuga mo le tosoina o tinoitupe - lea e mafai ai e ATM ona e faia e aunoa ma se komisi, ma pe o latalata mai. E le ono i ai seisi e manaʻo e totogi se pasene taua mo tagata toʻesea pe alu i le isi itu o le taulaga mo tupe.

Laʻasaga 2. Filifilia o se faʻaputugatupe faʻaaogatupe microfinance

O le filifiliga o le MFO o le a tuʻuina atu ai le nonogatupe e tatau ona faʻalatalata i ai maualuga tiutetauave

O le taʻutaʻua o lenei ituaiga o nonogatupe ua mafua ai le mea moni o aso nei i le maketi tautua tau tupe o le numera o scammers ua tupu tele... Latou te mailei tagata ia latou lava e ala i le folafolaina o ni aitalafu manaia. Mulimuli ane, iloa e le tagata nono tupe o faʻataʻitaʻiga o le nonogatupe e sili atu le aoga nai lo le mea na folafola atu ia te ia.

Ina ia aua neʻi avea oe ma tagata afaina i tagata taufaʻafefe ma aua le faia ni faʻafitauli mo oe lava, pe a filifilia se MFI, e tatau ona e mulimuli i nai tulafono faigofie:

  1. suesue totoʻa i ofo i luga o le maketi;
  2. galulue faʻatasi ma na o kamupani lauiloa ua leva na faʻagaioia;
  3. faitau ma le totoʻa le maliega ae e te leʻi sainia, maitau faʻapitoa le iai o totogi o nonogatupe;
  4. a filifilia se MFO, oe tatau ona feutagai ma ou aiga ma uo ua uma ona tuʻuina atu microloans;
  5. suʻesuʻe faʻamatalaga na faʻaalia i luga o autu autu, faʻapea foi ma iloiloga o kamupani microcredit.

I le auala, faletupe ma tagata taʻitoʻatasi e masani ona auai i le tuʻuina atu microloans. Ae a faʻafesoʻotaʻi se faletupe, o le mauaina o se faʻaiuga lelei i luga o se tusi talosaga e mafai ona faigata. Afai o se filifiliga e faia e nonoina atu i tagata taʻitoʻatasi, o le ono mafai ona tausuai i tagata taufaasese ua matua faateleina.

Sitepu 3. Faʻatumuina ole fesili

A faia le filifiliga o le MFO, e mafai ona e alu i lana 'upega tafaʻilagi ma amata faʻatumu fesili fesili... I nisi tulaga, e tatau ona e lesitala muamua.

Ile taimi nei, e tatau ona e ulufale tagata faʻamaumauga a le tagata nono... Muamua lava faaigoa, igoa ma le patronymic, tusi folau auiliiliga... Nisi MFI manaʻomia foʻi faʻamatalaga e uiga i le nofoaga o galuega, faʻafesoʻotaʻi tagata. O isi taimi, ua maeʻa i lenei sitepu, oe tatau ona faʻailoa le numera o le pepa faletupe.

O le mea muamua e manaʻomia mo le faʻatupeina o se nonogatupe o le mauaina o se telefoni feʻaveaʻi... O lona numera o le a manaʻomia foi ona ulufale i le tusi talosaga.

Toatele e fefefe e ulufale a latou faʻamaumauga i luga o le Initaneti, fefefe neʻi faʻaaogaina i latou mo faʻamoemoe faʻasolitulafono. Ina ia aloese mai lenei, oe tatau ona filifilia faʻatuatuaina nonōtupe. I lenei tulaga, oe mafai ona mautinoa o le tuʻufaʻatasia o le galulue faʻatasi o le a le solia ma le faʻamatalaga e le alu i isi vaega.

Sitepu 4. Faʻamaonia o le tusi talosaga

A maeʻa le faʻatumuina o le loan loan ma lafo atu, o le a lafoina se feʻau i le numera faʻapitoa telefoni feaveaʻi. O le tulafono faʻailoaina i totonu e tatau ona ulufale i le talafeagai fanua.

E tatau ona malamalama le tagata nono tupe pe a apalai mo se nonogatupe e ala i le Initaneti SMS code faʻatusa i se saini tusilima. O le faʻaofiina i fanua talafeagai e faʻamaonia ai le maliega a le tagata ma mea o loʻo nono.

Sitepu 5. Faʻagasologa o nonogatupe

Afai e faia se faʻaiuga lelei i le talosaga a le tagata nono, i ni nai minute o le a avanoa ia te ia maliega nonogatupe.

Nisi MFI lafoina i le i-meli, i isi - e mafai ona maua le pepa i lau lava teugatupe... O le maliega o le a faʻamatala auiliiliina uma aiaiga o le nonogatupe mauaina, e aofia ai le fua ma le vaitaimi.

I ni nai minute talu ona lafo le maliega, o tupe e lafo atu i le faletupe card. Afai o le kata e ana se tasi o faʻavaomalo faiga, o le lesitalaina e faia vave.


O le mea lea, o le taualumaga mo le talosaga mo se microloan ala i le Initaneti e faigofie lava. E le umi, tusa le lava 15 minute mo le tupe e tatau ona tusi i le pepa.

5. Faʻafefea ona faʻatumuina lelei se tusi i luga ole laiga mo se microloan e ala ile Initaneti - tulafono taua ma fautuaga 📋

Tele tagata e manatu i le microloans le auala sili ona lelei mai se tulaga faigata pe a latou manaʻomia faanatinati sina laʻititi o tupe mo sina taimi puʻupuʻu.

E i ai le tele o tulaga lelei o microloans:

  • Faʻatusatusa i nonogatupe faletupe e i ai a latou faigofie ma faʻavave auala resitalaina. Le tagata nonoina tupe e le tau aoina se tele afifi o pepa, vaʻai mo tagata e faʻamautinoaina, faʻamaonia le i ai o meatotino ma se mautu tupe maua.
  • I le taimi lava e tasi faatusatusa i le nonoina o tupe mai aiga poʻo uo a microloan o se tulaga masani fefaatauaiga ma le faataunuuina o se maliega ma taliaina o totogi totogi. O le vaega o amio mama i lenei tulaga e toesea, e te le tau lagona faʻamalosia i se mea.

Peitaʻi, ae e te leʻi talosaga mo se microloan, e tatau ona e suʻesuʻeina lou tulaga faʻaletupe. E taua le iloiloina pe tatau ona lava le tupe e faʻapalepale ai le lelei microloans. E aofia ai:

  • maualuga tului;
  • le manaʻoga e toe totogi le aitalafu i se taimi vave e mafai ai.

Ua aliali mai e talafeagai le maua o se micro loan naʻo i tulaga e manaʻomia ai se tupe laʻititi ma e iai le talitonuga e mafai ona toe totogi atu i aso a sau.

Aso nei lesitalaina o se nonogatupe i se MFO faafaigofieina i le tele e mafai ai. Ina ia nonoina tupe, e te le tau tuua le fale ma nofo i le laina i le ofisa o loʻo nonoina tupe.

Tele MFI ofo tagata faʻatumu se tusi talosaga mo se nonogatupe i luga ole laiga luga o le 'upega tafaʻilagi a le kamupani. O lenei auala e faʻafaigofie ai le faiga o nonogatupe e le gata mo le nonoina atu ma le nonoina atu.

A faʻatumuina se tusi i luga ole laiga, e mafai ona e filifilia le auala e maua ai ni nonogatupe.

  • tinoitupe i le lala o le MFO;
  • o se avefeʻau o le a aveina tupe i lou fale poʻo fale faigaluega;
  • Faʻaogaina o se tupe lafoina faiga (mo se faʻataʻitaʻiga, Faʻafesoʻotaʻi);
  • e ala ile fesiitaʻi ile kata faletupe;
  • tupe faaeletoroni i lau oe atotupe.

E tatau ona manatuaina o le a le mafai ona maua se nonogatupe mo se matua tele lava atoa ala i le Initaneti. Tele taimi e mafai ona e maua le sili atu 10-15 afe rubles.

I soo se tulaga, o se nonogatupe amata i le faʻatumuina o se tusi talosaga. E taua le malamalama o tagata lauiloa MFI e mauaina le anoanoaʻi o numera i aso uma, o lea e tatau ai ona e taumafai e faʻamaonia.

Ina ia faia se faʻaiuga pe faia se nonogatupe pe teʻena, MFO tagata faʻapitoa faʻatautaia auiliiliga o faʻamatalaga saunia i le tusi talosaga (sikoa).

Lenei faʻasologa aofia ai ni laʻasaga:

  1. O talosaga na mauaina mai tagata o loʻo iai i le lisi uli o le MFO o loʻo suʻea i fafo;
  2. O le saʻo o faʻamaumauga faʻamaonia i le talosaga ua siakiina;
  3. Faʻatusatusaga o palota filifilia o le nonogatupe (faʻapitoa lona aofaʻiga) ma le tali aitalafu faʻailoa mai e le tagata nono.

Ole toʻatele o MFI o loʻo faʻavasega tusi a tagata faʻatau e aunoa ma le aʻafia o le tagata i le faʻaaogaina o mea faigaluega. O le mea lea, ia pasi le siaki, o le mea autu o le faʻaeteete ulufale faʻamaumauga moni i totonu o le fesili fesili.

Polokalama sikoa faatino le galuega taua - ua latou lafoa ese ia tagata talosaga e le o iai se manaʻoga ma se tomai tau tupe e totogi ai le aitalafu ile taimi talafeagai.

Le tulafono faʻavae o le a fesoasoani ia te oe maua lelei o le tali o le faʻalatalata atu i le faʻatumuina o le fesili ma le sili atu le toʻafilemu ma le mafaufau.

Faʻavae fautuaga pe a faia se initaneti talosaga mo se microloan

I se faʻaopopoga, oe tatau ona taʻitaʻia e ni isi tulafono:

  1. Aua le aumaia ni faʻamatalaga sese. E le tatau ona ave i fafo nonogatupe mo dummies, aua o lenei e mafai ona faʻaiʻu i le toilalo;
  2. Aua le faʻalavelave i le taimi o le faʻatumuina, e taua le taulaʻi uma i le mea e mafai ai. O le laʻititi lava o mea sese ma faʻasaʻoga e faia, o le maualuga o le avanoa e maua ai se nonogatupe;
  3. Tuʻuina atu faʻamatalaga silisili. O le aofaʻi laʻititi o misi ma avanoa avanoa o le a faʻatagaina ai le tagata nonoina tupe ona faʻamasino le maualuga tatala o le tagata o tausia, faʻapea foi ma le leai o se faʻamoemoe e nana ai ni faʻamatalaga taua;
  4. Faamaoti sili maualuga fesoʻotaʻiga. Tuatusi, numera telefoni o aiga poʻo tagata masani e ono manaʻomia. E taua le faʻamautinoaina ua lava tagata ua filifilia e faʻafesoʻotaʻi tagata;
  5. Iloilo saʻo au mea tautupe gafatia. A faʻamaoti mai le aitalafu aofaʻi, oe manaʻomia le faʻamalamalama pe fia e tatau ona toe faʻafoʻi i le iuga. O le mea lelei, o le tele o le aitalafu, i le amanaʻia o le ova o totogi, e tatau ona faʻapea e mafai ona totogiina mai le tasi pe lua totogi.

E aoga le iloa o a faʻamatalaga e manaʻomia e faʻatumu ai le tusi talosaga. Atonu e eseʻese i MFIs eseʻese, peitaʻi, e iai faʻamaumauga e manaʻomia e aunoa ma le toilalo:

  1. oe lava faʻamaumauga - Igoa atoa, aso ma le nofoaga fanau;
  2. auiliiliga o tusi folau (faasologa ma numera, o anafea ma o ai na tuuina atu);
  3. fesoʻotaʻiga - tuatusi, numera o le telefoni, imeli;
  4. aitalafu tapulaʻa - aofaʻi, vaitaimi, auala o lisiti.

Oe ono manaʻomia foʻi faʻamatalaga e uiga i le mauaina o le lesitalaina, nofoaga o galuega, tupe maua tulaga. O ia faʻamatalaga e faʻatagaina ai matou ona fuafuaina le ono toe totogiina o aitalafu.

Taʻiala, i le i ai o le mea mautinoa o le ai ai se le lelei filifiliga i luga o le talosaga:

  • leai se sitiseni Lusia;
  • leai se lesitala i Lusia;
  • le ogatasi ma tausaga faʻatulagaina i MFOs.

A maeʻa ona lafoina le tusi talosaga, e masani ona faʻataunuʻuina telefoni mai se kamupani faʻapitoa ono mafai ona nono tupe. O le mafuaʻaga o le talanoaga e le gata faʻamanino manino manatu, ae faapena foi iloilo le tulaga faʻalagona nono tupe.

O fesili a le faʻapitoa e tatau ona taliina ma le toʻafilemu sili ma le faʻamaoni, ae o le taumafai e tuʻuina atu faʻamatalaga i se malamalama lelei mo ia lava.

Afai e fesili se tagata faigaluega a le MFI e uiga i le i ai o se tala o aitalafu, e leai se aoga o le pepelo. Afai e te masalosalo, e mafai ona latou faʻamalamalamaina le faʻamatalaga i ni nai minute.

E taua le taua o le alualu i luma alualu i luma o le galulue faʻatasi ma isi MFI. O ia faʻamatalaga o le a taʻalo foʻi i lima o le tagata o tausia, aua o le a faʻatagaina ai le faʻamasinoina o lona saʻo ma lona malamalama i le faiga o le galulue faʻatasi ma kamupani tutusa.

6. Faʻafefea ona faʻateleina le avanoa e maua ai se microloan - tagata atamamai fautuaga 📑

Tele o loʻo fia nonoina tupe o loʻo popole pe o le a le filifiliga o le a faia i la latou tusi talosaga. Oe mafai, ioe, faʻafesoʻotaʻi se isi kamupani. Ae ui i lea, o lenei e tumu i tau faʻaopopo o taimi ma neula.

O le mea moni, uma tagata talosaga maua le avanoa e faʻateleina ai avanoa o se filifiliga lelei. Ina ia faia lenei mea, ua lava le faʻalogo i fautuaga a tagata atamamai.:

  1. Filifiliga atoatoa - talosaga mo se microloan i le tele o faʻalapotopotoga i le taimi e tasi. Afai o se tali lelei e sau mai le tele o MFI, oe mafai i taimi uma ona teʻena i lalo le taugofie ofo.
  2. Faʻaloloa iloilo au mea tautupe gafatia. Nonogatupe totogi le tatau ona sili atu 30-35% o tupe maua i masina taʻitasi. Afai e te le mulimulitaʻi i lenei tulafono, e le gata o le ono ono taofia ai le faʻateleina o extradition, ae ono tulaʻi mai foʻi faʻafitauli tau tupe.
  3. Oe tatau ona faʻatumuina le tusi talosaga ma le faʻaeteete pe a mafai. A iai ni mea sese i faʻamatalaga ua saunia, ole a musu le MFO e tuʻu se nonogatupe.
  4. A iai au teuga tupe i luga o upega tafailagi, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻiina i lau teuga tupe i le MFO. Lenei o le a faʻateleina ai le ono ono o se lelei filifiliga. O le mea moni, e tasi le mea - faʻamatalaga ma ata i totonu e tatau ona moni ma lava. Afai i luga o le itulau o loʻo iai ata mataga ma fesoʻotaʻiga, atonu o le a teena le nonogatupe.
  5. E aoga le faʻapipiʻiina o se tusi faʻamaonia e faʻamaonia ai le maualuga o tupemaua i le talosaga. E oʻo lava i mataupu e le faʻamalosia ai lenei pepa, o lona i ai o le a taʻalo i lima o le tagata talosaga.

I le mulimulitaʻi i nei taiala faigofie, e mafai ona e faʻateleina atili ai le ono taliaina o le tusi talosaga.

7. Tali i fesili e masani ona fesiligia (FAQ) ile microloans 📃

Microloans ua sili ona lauiloa i aso nei. Peitai, o lenei metotia o le nonoina atu o loʻo tulaʻi mai ai pea le tele o fesili. O le sailiga o tali ia latou e alu ai le taimi. O le mea lea, ina ia faʻafaigofie le gaioiga mo a matou tagata faitau, matou te masani ona taliina fesili sili ona fiafia i le faaiuga o le lolomiga.

Fesili 1. Faʻafefea ona tuʻuina atu se microloan i le Sberbank card?

Sberbank o le faletupe sili ona lauiloa i Lusia. O le mea lea, tele tagatanuu o le tatou atunuʻu o loʻo iai pepa mai lenei faletupe. E fai lava si masani i se tulaga faʻapena e tele tagata talosaga e mananaʻo e avatu aitalafu ia te ia.

Ina ia maua se nonogatupe i le Sberbank pepa sa moni, e tatau ona patino ma auai i se tasi o lua faʻavaomalo faiga - Visa pe MasterCard.

E taua foʻi le iai o faʻamatalaga talafeagai i luga o le kata - vaitaimi aloaia ma CVC numera... Afai e faʻamalieina uma tuʻutuʻuga, pe a faʻamaonia le nonogatupe, o le a faʻaunegatupeina le nonogatupe i sea card lata mai lava.

Ina ia mauaina tupe e ala i le MFO i le Sberbank card, e le manaʻomia le alu i le ofisa o le kamupani. O le taualumaga atoa e mafai ona faia e aunoa ma le tuua lou fale poʻo le komipiuta faigaluega.

I lenei tulaga, oe o le a manaʻomia e ui atu i ni laasaga faigofie:

  1. Saili ni tagata faʻaaitalafu talafeagai i le search engine ma fai se lisi o latou;
  2. Asiasi i nofoaga o filifili MFO ma faʻamasani ia oe i tuʻuga o microcredit;
  3. Tusi lesitala i luga o 'upega tafaʻilagi e te fiafia i ai (e mafai ona e faʻaaogaina le tele o nofoaga i le taimi e tasi), alu e faʻatumu le tusi talosaga;
  4. Ulufale i faʻamatalaga manaʻomia;
  5. A filifilia se auala e maua ai se tupe, faʻailoa le "i le faletupe pepa";
  6. O loʻo tumau pea e faʻatali mo se tali a le MFI. E masani ona alu le 15 minute. Afai e lelei le faʻaiuga, e manaʻomia ona e tusia au auiliiliga pepa malo i se faʻamalama faʻapitoa;
  7. I ni nai minute oe mafai ona siaki lau pepa faletupe ma alu i le ATM mo tupe.

Lisi o sili ona lauiloa MFO ma le agavaʻa e fai aitalafu ai i se Sberbank card:

  • Faamaoni;
  • TupeMan;
  • Platiza;
  • Vivus.

Lenei lisi e le mafai ona taʻua faʻaatoa. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e mauaina le tele o isi kamupani tali tutusa i luga o le Initaneti.

Fesili 2. Faʻafefea ona tuʻuina atu se initaneti talosaga mo se microloan i Moscow?

Ole auala e maua ai se microloan e ala ile Initaneti e leʻo eseʻese ile tele o MFO. Oe o le a manaʻomia le faʻatumuina le tusi talosaga i le atoatoa ma le faʻatuatuaina mafai, lafo atu ma faʻatali mo se tali.

Faia o se lugalaina talosaga mo se microloan ala i le Initaneti

I le tele o kamupani, o talosaga e tai tutusa lava, ae o isi taimi e i ai ni uiga eseʻese. O le mea taua e manatua o oe e le tatau ona taumafai e ulufale i faʻamatalaga sese.

Ioe, e sili atu ona faigofie le le faʻatumuina o se tusi talosaga oe lava, ae ia faʻafesoʻotaʻi MFI faufautua... Ae ui i lea, i lenei tulaga, e tatau ona e alu i le lala a le kamupani, e le o taimi uma e talafeagai ai (aemaise i Moscow ma ona tele auala feoaʻi).

Ina ia maua sau nonogatupe i luga ole laiga, e te le tau alu i se mea. Ua lava na o le sailia o se komupiuta poʻo isi masini ma le Initaneti.

Tele o tagata mafaufau i le sili ona talafeagai auala e maua ai tupe luga o le microloan pepa faletupe... Ole tele o MFI e galulue ma pepa o totogiina faiga MasterCard ma Visa... I lenei tulaga, o tupe e totogiina i totonu o ni nai minute. Tele laititi, tele itula pasi mai le taimi na saini le konekalate seʻia maua le tupe.

E tatau ona manatuaina o lena e sili atu le laʻititi, ae mafai foi ona e mauaina kamupani e galulue faʻatasi ma pepa Maestro... Ae i lenei tulaga, o le a tatau ona faʻatali le nonogatupe 2-5 aso.

Mauaina o tupe i luga o le faletupe pepa e lauiloa, ae le na o le pau lava le auala. E mafai foi ona e faʻatupeina se nonogatupe:

  • faʻaliliu atu i le faletupe faʻamatalaga o le aitalafu aitalafu;
  • e ala i ato faaeletonika;
  • i se telefoni feaveaʻi;
  • e ala ile meli meli;
  • e ala i le totogiina o faʻafesoʻotaʻiga, Zolotaya Korona;
  • i tinoitupe ala atu i le kesi kesi i le lala a le MFO.

Ina ia aloese mai mea sese pe a faʻatumuina se talosaga nonogatupe luga o le Initaneti, e aoga le faʻalogo i fautuaga nei:

  1. Faʻamolemole aumai faʻamatalaga faʻatuatuaina. Aua le soona faʻamatalaina lau tupemaua tulaga. E foliga mai e leʻo siakiina e le kamupani totogi a le tagata nono. Ae o faʻamatalaga e uiga i le averesi totogi o nisi matata i se tasi itulagi o matala faʻamatalaga.
  2. Faʻailoa mai le aofaʻi manaʻomia o le nonogatupe. E masani ai, e le mafai ona maua se mea e sili atu nai lo le tapulaʻa ua faʻamaoti mai ile MFI. Ae aua le faʻaputuputuina le aofaʻi maualuga pe a fai e te tau laʻititi e foʻia ai faʻafitauli. E taua le iloilo faʻamalosi o lou mafai e totogi ai.
  3. Afai e i ai se "loan loan" fanua, aua le tuʻufua. O lenei faʻamatalaga e tuu i le faitalia. Ae a e faʻamaotiina se lava faʻamoemoe, o le avanoa o se lelei filifiliga faʻateleina.
  4. O le matua e tatau ona faʻaalia i mea moni. E tatau ona e mafaufau pe a maua le tupe, tuʻuina mo aso malolo ma faʻaiuga o vaiaso. A maeʻa lena, e fautuaina le faʻaopopoina o ni nai aso i le tulaga o tulaga le maalofia.
  5. E taua le manatua pea o le nofoaga o le lesitalaina ma le nofo ai e masani ona le faʻatasi. O le lesitalaina o se tuatusi e faʻamaonia e se faʻailoga tusi i le tusi folau.

Afai lesitala pei tagata fai pisinisi pe Ltd. o tuutuuga o microloans ma mo latou tatau ona suesueina. E masani ona sili atu le aoga nai lo na masani mo tagata taʻitoʻatasi.

I se tulaga lautele, e le faigata ona maua se loan i luga ole laiga i luga ole laiga. O le mea taua o le faʻalatalata lea i lenei mataupu. Aua neʻi galo e taua e le gata i le mauaina o se nonogatupe, ae ia mafai foi ona toe totogi atu ma le maualuga tulaga.

Fesili 3. O le a le mea e tupu pe a fai e te le totogia microloans uma?

E tele mataupu pe a, pe a le totogiina le microloan i le taimi atofaina, o le aitalafu ua faʻateleina faʻateleina taimi. Ioe, e leai se tasi e inisiuaina mai tulaga pe a le mafai ona toe faʻafoʻi tupe i le taimi saʻo.

Ae e aoga le manatuaina o nisi tulaga ina ia aloese ai mai faʻalavelave:

  1. Tului ile MFI e fuafua ile tau o aso uma. O le mea lea, o le tuai i ni nai aso e mafai ona tau ai se tau talafeagai.
  2. Oe tatau ona faitau ma le faʻaeteete le konekalate. E manaʻomia faapitoa le suʻesuʻe ma manatua ia manatu e faʻatatau i faʻasalaga mo le tuai o totogi.
  3. Fai se nonogatupe i tulaga ogaoga ma naʻo le aofaʻi manaʻomia. Lenei o le a faʻaititia ai le aofaʻi o overpayments.
  4. O le aitalafu e tatau ona totogi uma i le vave e mafai ai. Ole tele o MFIs toe faʻatulagaina le tului peʻa totogiina muamua se loan.
  5. Afai e le mafai ona toe maua lau tupe i le taimi saʻo, e sili le faʻafesoʻotaʻi o le tagata nonoina atu ma fesili mo se faʻaopoopoga. O le tele o taimi, e tatau ona e totogia se ituaiga tautua pe totogi se faʻasologa o tupe tului. Ae o le mea lea i soo se tulaga sili atu nai lo le sefeina o faʻasalaga faʻaopoopo.
  6. Nisi kamupani e ofaina totogi e ala i tupe totogi i mea faigata. I lenei tulaga, o le faʻaopoopoina o aia o loʻo taofia, ma o le aofaʻi o aitalafu ua vaevaeina i ni vaega.

E taua le malamalama pe a fai o le musu atoatoa e toe totogi le nonogatupe, e iai le aiatatau a le MFI e apalai ai i le faamasinoga pe i tagata aoina... Lenei o le a matua afaina ai se ua maeʻa tulaga. I se faʻaopopoga, o le aofaʻi o aitalafu i nei tulaga o le a tuputupu aʻe foi.

Masani ai, o le konekalate ua faʻapea mai o tau faʻatulafono uma e paʻu i tauʻau o le tagata na te solia ona aiaiga. Ma i le tulaga o le musu e totogi, lenei nono tupe.

Manatua o MFIs ua fuafuaina e fesoasoani e foʻia faʻafitauli, ae le o le atili ai ona latou leaga. O le mea lea, o tautua a ia kamupani e tatau ona faʻaaoga tatau.Na o le taimi lena o le a latou aoga ai ae le afaina ai le faʻaleleia o mea tau tupe.

Fesili 4. O fea e mafai ona ou mauaina ai se microloan e aunoa ma se tului ae leʻi totogiina?

Talu ai nei, o talosaga mai microfinance faʻalapotopotoga ua faʻateleina aliali mai maua se nonogatupe e aunoa ma se tului... I le tulaga lea, ua tuuina atu le tupe i sina aofaʻi ma mo sina taimi puupuu (o le a le mea e valaʻau ai ae le i totogia le totogi).

E lua auala e mafai ona e maua ai se nonogatupe.

  1. i le faʻafesoʻotaʻi o le ofisa o le MFI;
  2. e ala i le faʻatumuina o se tusi talosaga i luga ole initaneti.

O le auala lona lua e sili atu ona talafeagai. E manaʻomia tele le taimi mai le lumanaʻi nono. I se faʻaopopoga, oe mafai ona maua tupe e aunoa ma le tuʻua o lau komepiuta, o le mea autu o le i ai o le Initaneti.

Ina ia maua se nonogatupe leai se tului, oe o le a manaʻomia e alu i le tele o laʻasaga:

  1. Filifili MFIfaia o sea tautua;
  2. Suesue i tuutuuga o nonogatupe. Afai ua faia se faʻaiuga e lafo se nonogatupe e leai se tului, e tatau ona e suʻesuʻe ma le faʻaeteete i mataupu ia e le molia ai le tului. E taua foi le malamalama i mea taufaamataʻu pe a fai o nei tulaga ua solia. O le tele o taimi, i lenei tulaga, tului o le a molia i se siʻitia maualuga. E tatau foi ona manatuaina o microloans i le 0% e masani ona avea o se faʻasalalauga masani. O le mea moni, o le a tuʻuina atu le aitalafu noatia i le totogiina o faʻaopopo komisi.
  3. Faatumu se tusi talosaga. E masani lava, pe a talosaga mo se nonogatupe e aunoa ma se tului, e sili atu le maualuga o manaʻoga e faʻatosina i tagata nono tupe. Lenei atugaluga tausaga, i ai o se galuega, aʻoaʻoga... I se faʻaopopoga, e masani ona manaʻomia lesitala tumau i le itulagi o le nonogatupe.
  4. Faatali mo le faʻamaoniga. O le tele o taimi, e faʻasoa e le MFI ni faʻaunegatupe i le toʻatele o tagata, talu ai latou te le siakiina le latou talaʻaga o aitalafu E i ai foi faletupe latou te le siakiina le aitalafu talafaʻasolopito o tagata faʻatau.
  5. Maua tupe. O le auala sili ona faigofie e maua ai tupe o le filifili pepa faletupe pe tupe faaeletoroni... Ae e faʻamoemoe lava i mea e manaʻomia e le tagata nono.

O loʻo totoe pea e faʻafoʻi le tupe ile taimi e tatau ai ona aloese mai tau totogi. I le auala, e sili atu le faʻamalamalamaina o le auala o nonogatupe toe totogiina muamua. Masani ai, MFI ofoina ni filifiliga e filifili mai ai.

Aua le faʻatali seʻia oʻo i le aso mulimuli o le matua. O le a matua faʻanoanoa lava pe a fai i le taimi mulimuli ua aliali mai e le mafai ona faia se totogi i se auala talafeagai mo le tagata nono.

O se numera tele o microfinance faʻalapotopotoga faʻagaioia i totonu o le tatou atunuʻu. Peitaʻi, e le o tagata uma o loʻo faʻaalia ni aitalafu e aunoa ma se tului.

Lalo o se lisi o sili ona lauiloa MFI o loʻo faʻatupeina ni tului leai ni tului:

EZAEM ofa e maua se microloan i tagatanuʻu matutua 20-65 tausaga. O le aofaʻiga o nonogatupe e mafai ona i ai i le tulaga mai 2 muamua 20 afe rubles... E naʻo tagata fou e nonoina tupe e mafai ona mauaina se nonogatupe e leai se tului. I lenei tulaga, o le aofaʻi maualuga o aitalafu o 10 000 rubles... A toe apalai, e faʻapipiʻi atu nonogatupe i lalo 2% i le aso. Oe manaʻomia le totogiina o le aitalafu i totonu 14-30 aso... E tele auala e maua ai tupe ma faʻafoʻi le loan: faʻaaogaina o se faletupe, teuga tupe poʻo le Qiwi wallet. Faʻafefea ona fai se nonogatupe i luga o le Qiwi atotupe e aunoa ma le teʻena vave i luga ole laiga, na matou talanoa auiliili i le lomiga talu ai.

Viva Tupe ofa e maua ai se nonogatupe-leai se totogi faʻatatau i le lesitalaina i itulagi o loʻo i ai le ofisa o le kamupani. O le tausaga o le tagata nonoina tupe e tatau ona i ai i le va 21 muamua 70 tausaga. E mafai ona e maua se loan i le aofaʻi 1 000-40 000 rubles, faʻafoʻi ia mulimuli mai 7 aso... E mafai ona e mauaina se nonogatupe faʻamaonia i le ofisa o le MFI pe i luga o lau pepa faletupe. O le toe totogiina faʻasologa (aofaʻi ma aso o le totogiina) ua seti taʻitasi.

E mafai ona e mauaina se nonogatupe e leai se tului e le gata ile MFO, ae faʻapena foʻi i faletupe. Tele o latou ofo faʻatulaga credit card ma le alofa tunoa, i le taimi e le totogia ai le aia.

Credit cards sili atu talafeagai nai lo microloans. E mafai ona tusia i latou i luma atu, aunoa ma le faʻatali mo se tulaga faigata e tulaʻi mai, ma faʻaaoga pe a manaʻomia.

A o le tuuina atu o se kata ma se alofa tunoa vaitaimi, oe tatau faʻapitoa mauaina o komisi - mo le mataupu ma le toe faʻafouina, faʻapea foi ma le toʻesea ma le teuina o tupe.

O faletupe sili ona taʻutaʻua o loʻo faʻasalalau credit card ma le vaitaimi ole alofa tunoa.

  • Faletupe o le taumafanafana. Ua faapipii le kata tuuina komisi i le aofaʻi o 300 i le 500 rubles (faʻalagolago i le ituaiga o kata). O le tapulaa maualuga o aitalafu o 15 000 rubles... E tatau ona manatuaina pe a fai o le tupe e le toe faʻafoʻi mai i totonu o tuutuuga faʻamaonia i le konekalate, manuia... E mafai ona faʻagaoioi le SMS faʻailoa auaunaga i le faʻaaogaina o le card. A lafoina se tusi talosaga, e le manaʻomia le faʻamaonia le aofaʻi o tupemaua. Ua lava e faʻamalieina ai le faʻavae tausaga faʻatulagaina: mo fafine mai 18 muamua 70 tausaga, mo tamaloloa - mai 21 muamua 65.
  • Vanguard - CashBack. O le vaitaimi o le alofa tunoa mo le kata o 50 aso... Afai o le taimi lea e le i totogiina le nonogatupe, o le a faʻaopoopo le tului i le fua o le 21 muamua 30% i le tausaga Totogifuapauina o Auaunaga e 1 100 rubles. Ua molia komisi e talaina tupe 3-8%. O le pepa e mafai ona tuuina atu e tagatanuu matutua mai 19 muamua 58 tausaga.
  • Faletupe Alfa. Lenei o se tasi o vaitaimi sili ona umi o le alofa tunoa - 100 aso... O le pepa e tuʻuina atu e aunoa ma se totogi, ae o le tautua e 1,290 rubles i le tausaga. O le fua faatatau amata mai 26,99 muamua 39,99 % O le pepa e mafai ona maua e tagatanuu o le Malo o Rusia ua liliu 21 tausaga. Tuʻuina mai faʻamatalaga o tupe maua faʻatagaina oe e maua ai se maualuga tapulaʻa faʻatapulaʻaina.

Filifili poʻo le fea filifiliga o nonogatupe e leai se tului e te manaʻo ai, i soʻo se mataupu e naʻo le tagata nono. O le mea taua o le faʻalogo i le faʻataunuʻuina o aitalafu noataga faia.

Fesili 5. E aoga le aveina o microloans e ala ile fesoʻotaʻiga?

Mo i latou na talosaga e leai ni latou pepa faletupe pe e le talafeagai foi mo le lesitalaina o se loan, na tuʻuina atu e le MFI avanoa o le mauaina o tupe i lalo o se konekalate ala i le totogiina o fesoʻotaʻiga Faʻafesoʻotaʻi.

I lenei tulaga, o aiaiga o nonogatupe o le a tutusa ma le taimi o le teuina o tupe i le faletupe pepa. Pau lava le eseesega o le mauaina o tinoitupe. A lafo le faʻaliliuga, o loʻo nono le tupe i totonu sms e sau code pulea... Faʻatasi ma ia ma le tusifolau, e tatau ona e alu i le nofoaga fesoʻotaʻi lata ane ile tautua.

Fesili 6. Faʻafefea ona maua se microloan luga Yandex Tupe?

Ole tele ole tele o lMIs e le faʻaalia ni aitalafu faʻaalia i le atotupe Yandex tupe... E le tele ni kamupani o tuʻuina mai sea tautua. A faʻapea na le maua se latou nonogatupe, ma ua manaʻomia lenei tupe faʻapitoa, e tatau ona e suʻea nisi filifiliga mo le mauaina o tupe.

E tele auala masani:

  1. Tagata fesuiaʻi tupe faʻatagaina oe e faʻaliliu le tupe o le tasi totogiina faiga i le isi. O lona uiga, e mafai ona e apalai mo se microloan i isi tupe faaeletonika ma fesuiaʻi ma le Yandex. I lenei tulaga, o le tele o le komisi e tatau ona amanaʻia;
  2. Nonogatupe mai tagata taʻitoʻatasi. Lenei filifiliga mafai ona maua i luga tele faʻalapotopotoga fonotaga. E tatau ona e faʻaeteete i ia faʻaunegatupe i le mea e mafai ai. Ua salalau iinei pepelo... E moni lenei mea mo le totogiina mo le iloiloina o le tusi talosaga. Na matou tusia e faʻafefea ona faʻatulaga lelei se nonogatupe mai se tagata tumaoti faʻasaga i se lisiti i le tusitusiga talu ai.
  3. Tuuina atu o se kata fesoʻotaʻi i le Yandex Tupe teuga tupe. A tatala le ato tupe, e mafai ona e okaina pepa talatupe... A maeʻa le gaosiga, e lafo i le fale meli i le tuatusi o le teuga tupe. O sea kata e tasi lana teuga tupe ma le Yandex tupe atotupe. Ma oe mafai ona faʻaaogaina e pei o se masani faletupe pepa, e aofia ai le faʻalauiloaina o se microloan mo ia.

O le auala mulimuli lava e sili ona sefe. O le avanoa o le taufaasese e laitiiti ii. O le mea moni, e moni lea pe a faʻaogaina le tautuaina o MFIs faʻamaonia.

O le mea lea, microloans ala i le Initaneti mafai ona avea ma faʻaola i se faigata tulaga. O le mea taua o le faʻaaoga tatau lea, ave naʻo i matuia mataupu le aofaʻi laʻititi... E aoga foi le toe totogiina ia latou i se taimi vave e mafai ai.

Matou te fautuaina foʻi oe e maimoa i se vitio e faʻatatau i microloans - mea e tatau ona e iloa ae e te leʻi aveina:

Na iai se taimi na e faʻatulagaina ai microloans i luga ole laiga ma o a faigata na e feagai ai? [/ Sj_question]

Matou te moomoo i le aufaitau o a matou Manatu mo le mekasini Life manuia i a latou mataupu tautupe! Laʻititi faitioga tulaga mo oe pe a tatau ona e faʻavavevave tuuina microloans.

Matou te matua faʻafetai lava pe a e faʻasoa mai ou manatu, poto masani ma manatu i le mataupu o le lolomiina i manatu o loʻo i lalo.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Why You Should Not Invest in Peer to Peer Lending. BeatTheBush (Mae 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com