Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻafefea ona aveese mumu uaina pisipisia mai lavalava ma kapeta

Pin
Send
Share
Send

Tele taimi, pe a maeʻa asiasi uo poʻo talimalo malo, uaina stain ua tuua i luga o lavalava, meaafale ma kapeta. O le aveʻesega e le faigofie, ma o le tele o faletua e fiafia i le faʻamamaina lelei o le uaina ina ia leai ni faʻailoga o totoe.

O vailaʻau faʻaonapo nei e fai ai tagamea. O le a latou faia ofu papaʻe papaʻe ma sili atu lanu susulu. Ae o loʻo iai maila e le mafai ona latou feagai. Lenei e uiga i uaina pisipisia.

Faʻafefea ona fufulu le uaina mumu

Uma, e aunoa ma se tuusaunoa, faletua o loʻo feagai ma le faʻafitauli o le pisia o latou ofu, aemaise lava pe a maeʻa le Tausaga Fou. O le lafoa o palapala e matua faigata lava.

Afai o loʻo e feagai ma se faʻafitauli faapena, aua le faʻanatinati i le popole. O laʻu tala o le a fesoasoani ia te oe e fofo le faʻafitauli i se taimi vave ma sili atu i le mafai e mafai ai.

  1. Afai o le pisia e laititi ifo i le tolu itula le matua, togafiti i le acetic acid poʻo se gruel faapitoa faia mai le vai ma le masima.
  2. O se fofo sili ona aoga o se tali o le potassium permanganate. Faʻamama le vaega ua pisia i le vaifofo, ona togafiti lea i le hydrogen peroxide.
  3. A maeʻa sina taimi, o le pisia o le a maua ai se paolo mauoa. E mafai ona valivali le pisia i le fofo masima. A maeʻa loa le faʻagaioiga, o le a mou atu le faʻafitauli. O toega e fufulu lavalava i le vai mafanafana.
  4. Afai e maua se pisia uaina mumu i luga o se ie papaʻe, aua le toe faʻanatinati. "Persol" o le a faasaʻoina le tulaga. Aumai le vaifofo i se paluga ma fufui le ie afu i totonu. E toeititi lava ona mou ese atu le filogia. E totoe e fufulu le ie ufilafu.
  5. E faʻaaoga e le Sipaniolo le uaina paʻepaʻe. Ona liligi ifo lea o sina vai minerale ile faʻamama moli. Uma
  6. A faʻapea e mago le ila, e fesoasoani le glycerin ile fusuʻaga. Faafefiloi i le vai, solo ese le palapala i se fofo ma mulumulu le mea.

E tele auala e mulumulu ai le uaina. A i ai i le mitiafu ni pisia uaina, aua le faʻanatinati e fai se lapisi mai ia. Oe mafai ona toe faʻafoʻi le mea i lona amataga vaʻaiga.

Vitio fesoasoani

Aveʻese le uaina i ofu papaʻe

E aoga le uaina mumu peʻa faʻaaogaina i le feololo. O isi taimi, a o inu se vai inu lelei, e masani ona masaʻa e tagata i luga o latou ofu. O le iʻuga, e tumau pea le faʻaleagaina leaga.

Spots e fausia mai le ofi o pigment i totonu o le tino - anthocyanins, lea e gafa ma le lanu mumu. Aveʻese mea le mama ma vailaʻau e faʻamamaina pigment. Amoniuma, hydrogen peroxide, vineka, citric acid, ethyl ava e aoga.

E mafai ona e aveʻese mūmū sesega uaina mūmū mai laʻei papaʻe e faʻaaoga ai ni talavai taugofie.

Tauivi ma pisia fou

  1. Afai e aliali mai se ila mumu i lou ofutino paʻepaʻe, ia vave ona ufiufi i le vodka mafanafana poʻo le uaina paʻepaʻe.
  2. O le nofoaga faʻaleagaina e ufiufi i le mafiafia vaega o le masima i le tele o auala. O le susu mumu o le a mitiia e le masima, ma o le sodium vaega o le a taofia ai pigment mai mitiia i totonu o le ie. O loʻo totoe pea e faʻapuna le suavai pupuna i luga o le mea na togafitia.
  3. Oomi le sua o le tipolo i le mea ua masaa, ona faʻaputuputu lea o le vai i se solo pepa.
  4. Domestos. Fufulu maeʻa le ofu i ni nai minute pe a maeʻa ona faʻaalu i le ie.
  5. Amonia. Faʻasusu se lapisi i le amonia ma solo le vaega ua ufiufi i le uaina.

Tusa lava poʻo a auala o loʻo lisi atu, manatua ia fufulu maeʻa ofu pe a maeʻa ona faʻaaogaina. Faʻaaoga le vailaʻau pe a faʻatagaina e le ie.

Mamanu tuai

Faʻapolofesa e sili atu ma le ono itula le matua. E faigata ona aveʻese. Le mea e fai atu ai e uiga i uaina pisia e oʻo atu i le tausaga le matua.

  1. Fofo faʻapitoa o le acid citric acid. Faʻaoga fofo i le vaega pisia, faʻamama i le vai pe a maeʻa ni nai minute.
  2. Domestos. Fetaui lelei mo faigata, ie vailaʻau-teteʻe.
  3. Afai e te manatua le vasega kemisi aʻoga, faʻaaoga masima masima. Faasusu le nofoaga uaina i le uaina, sausau ma le sodium hydrogen sulfate, ina ua mavae sina taimi aveese le pauta i le hydrogen peroxide. Ona fufulu lea o le ie i le vaifofo vai.
  4. O se fofo tuai na taʻuina e loʻu tinamatua. Faʻafefiloi tutusa tutusa o moa moa ma glycerin ma faʻapipiʻi le paluga i le pisia. A maeʻa le 30 minute, fufulu le ie ile vai ma mulumulu ile pauta.

Afai e le o i ai i le lima fofo a tagata, alu i le faleoloa ma faʻatau se stain remover.

O nei metotia e talafeagai mo cotton ma lino lavalava. Synthetics, fulufulu mamoe ma ie vaivai e sili ona mago-fufulu.

Uaina i jeans

O isi taimi i le taimi o se pisapisao pisapisao, i le natura ma uo poʻo se cafe a o talanoa, foliga pupula i luga o lavalava e matua faigata lava ona fufulu. E iloa uma e tagata o le berry sua, gaʻo ma le uaina e faigata ona fufulu. O le aitema o lavalava e tigaina i le muamua nofoaga o ofuvae.

O le toe fufuluina ma le mamafa o le fufuluina o le a tipiina pe faʻalualu ai lou ofuvae. Lenei faʻafefea ona ave le uaina mai jeans e aunoa ma le faʻaleagaina.

E faigata le faʻateʻaina o le uaina, aua e toeititi lava a le mafai ona fufuluina masini. Fuafuaga faʻatino:

Aua le tolopoina le faʻamamaina o ofuvae pisia i le uaina. A leai, o le a le mafai ona e sefeina le oloa na o oe lava ma e tatau foʻi ona e faʻaaogaina tautua mamago.

  1. Lemon sua e le mafai ona faʻaaogaina e aveʻese ai le uaina mai jeans. I le nofoaga o faʻaleagaina, o le a susulu le ie. O le tuusaunoa o oloa o paʻepaʻe ma moli malamalama.
  2. O le fufuluina o lima i le vai mafanafana faʻataʻitaʻia i le taimi ma le maualuga o le fufulu pauta o le a aveʻeseina le uaina fou mai jeans.

Fautuaina o vitio

Matou te mulumuluina le uaina mai kapeta - 4 metotia

Tipi i luga o le ipu uaina mumu? Kapeta palapala? Aua le popole! E mafai ona tupu lenei mea i se tasi. Afai o le burgundy paolo o le mumu inu i luga o kapeta e le faʻatusatusa pupuni, o le a ou faʻaali atu ia te oe pe faʻafefea ona fufulu le uaina mai kapeta e faʻaaoga ai kapeneta oloa kapoti.

O metotia faʻamaonia ia e fa.

Metotia # 1 - vineka laulau

Ole auala muamua e aofia ai le faʻaaogaina o le vineka i luga o le laulau.

  1. Aveese le uaina mai kapeta ma se ie poʻo se solo pepa. Aua le olo malosi, a leai o le a ofi loloto pigment i totonu o le oloa.
  2. Faʻaputuputu ma se solosolo mai le pito i le ogatotonu. E le faʻateleina le faʻaleagaina.
  3. A e le maua se solo poʻo se solo solo, faʻaopopo sina masima i le vaega palapala. A mitiia e le masima le uaina, sasaa i luga.
  4. Fai se fofo faʻamama. Liligi lua ipu vai mafanafana i totonu o se tamai pesini, faʻaopopo se sipuni sipuni o vineka ma detergent. Susu. Tago le pisia i se ie mama ua faʻasusu i le fofo. Faʻaaoga se ie mago. Toe fai le faʻasologa i le tele o taimi. I le iuga, fufulu i le vai malulu ma faʻamago i se ie.

Metotia # 2 - fasimoli ma peroxide

Afai e le aoga le auala muamua, faʻalogo i le auala lona lua - faʻaaoga le fasimoli ma le hydrogen peroxide.

  1. Fai se tali mai le hydrogen peroxide ma le fasimoli masani. Ole aofaʻi e faʻamoemoe ile tele ole faʻaleagaina. O le paluga faʻaiʻu e fautuaina ina ia vave faʻapipiʻi i le kapeta i se nofoaga le mafaamatalaina. Lenei o le a mautinoa ai e le afaina le vali.
  2. Nonoa le vaega pisia i le tali i se ie mama. Ou te le fautuaina le olo, a leai o le a faateleina le tele o le filogia.
  3. Faʻaopopo ni fasimoli i se pakete vai malulu ma faʻasusu luga o le nofoaga. Sili atu le faʻaoga se fagu pasī. Ona toe tipi foi lea i se ie mama.
  4. Tago i le vai mafanafana. A faʻapea ua leiloa faʻailoga uaina, aveese toega fasimoli ma se ie mama. Ufiufi le mea na togafitia i se solo pepa mama ma oomi i lalo i se mea. A maeʻa le 2 itula, aveese le solo ma solo le kapeta.

Metotia # 3 - baking soda

Afai e le maua le hydrogen peroxide, ma e faʻafuaseʻi ona uma le vineka, e sau le baking soda e laveaʻi.

  1. Nonoa lelei le kapeta pisia i se solo solo poʻo se ie mama. Faʻaputuga tele o uaina pe a mafai.
  2. Liligi sina vai i luga o le palapala. Faʻaaoga na o ie mama.
  3. Liligi vaega e tolu o le vai i totonu o se tamaʻi koneteina ma faʻaopopo se tasi vaega vai kuka. Faʻaoga le paluga faʻatupu i le pisia ma faʻamamago.
  4. A maeʻa ona faʻamago, aveese le kapeta. Afai e tumau le faʻaleagaina i le maeʻa ai o le faʻataʻitaʻiga, o le a faʻatautaia e se fualaʻau kapeti masani.

Metotia # 4 - masima

  1. Faʻamama le pisia i le uaina paʻepaʻe poʻo le vai mama.
  2. Nonoa ma le omomi omomi e aveese le pito i luga o le uaina ma manifinifi sina. Aua le oomiina le omomi i luga o kapeta. O le oloina e faʻasa uma.
  3. Faʻaopopo le masima i le eria e togafitia. A mitiia, faʻaopopo atili masima.
  4. A maeʻa le 8 itula, faʻamama le masima. E tatau ona mou 'ese le uaina.

Ua ou saunia se auupega mataʻutia e tetee atu ai kapeta pisipisia. Afai e fesoasoani metotia, ia mautinoa ia faʻasoa ia latou uo.

Afai ua latalata mai le Tausaga Fou ma o loʻo e fuafuaina se tele gaioiga i le fale, e sili atu le teʻena o le Fou Taʻaloga tauvaga. A leai, e le mafai ona aloese mai i faʻalavelave e le lelei i kapeta.

O auala faʻamatalaina e masani lava ona fesoasoani ia te aʻu, ma e naʻo kapeta mama i potu uma. Ou te matua faʻamoemoe o le a e faia le mea lava e tasi. Manuia tele ma toe feiloaʻi!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Diamond Platnumz Ft Fally Ipupa - Inama Official Video (Mae 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com