Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

E iai faletupe e le siakiina tala faʻasolopito?

Pin
Send
Share
Send

Faʻafefea ona suʻe se faletupe e le siakiina le aitalafu talaʻaga ma o le a tuʻuina atu se nonogatupe i le tulaga o muamua faia soli i le nonoina?

Faletupe e le siakiina tala faʻasolopito seʻi vagana ua e manaʻo ai

Leai se faletupe siaki tala faʻasolopito aitalafu e aunoa ma le faʻatagaina a le tagata nono. E i ai le faʻapitoa vaega i totonu o le nonogatupe talosaga, lea a le o loʻo taua ai le aia a le faletupe e siaki le faila aitalafu, pe fesili i le tagata manaʻo le manaʻo e siaki. A aunoa ma se faʻamatalaga faapena, e leai se aia a le tagata nono tupe e talosagaina ai ana faʻamatalaga mai le Credit Bureau.

Afai e te le manaʻo le faletupe e eli i tua o lau taimi ua tuanaʻi, oe mafai ona teʻena i le makaina o le tali "leai" i le fesili: "e te manatu e fesili mo se aitalafu talaʻaga," pe tusi e ala i le lima e te le faʻatagaina lenei pe a faʻamaonia lou faʻailoga. O le teena tusitusia e siaki le talaʻaga aitalafu o le a le mautinoa ai o le faletupe o le a le siakiina au sootaga ma isi faletupe e ala ia latou lava auala, tuʻuina atu le siaki i le puipuiga auaunaga.

I le tele o tulaga, o lenei amioga faʻamataʻu i le mumusu e faia se nonogatupe, talu ai o le a manatu le faletupe o loʻo ia te oe se mea e nana, ma lou igoa taʻuleleia o se tagata nonoina e matua mamao ese mai atoatoa.

O le fea faletupe e tatau ona e apalai i ai ma se leaga aitalafu talafaasolopito?

Mo le faʻateleina o avanoa o le mauaina o se nonogatupe, oe tatau muamua filifilia se faletupe e le fiafia i taimi ua tuanaʻi faʻafitauli ma tagata nonoina tupe.

O le aupito faʻamaoni o faʻalapotopotoga o loʻo tuʻuina mai ni faʻaaliga manino i nai itula. O le tau mo ia nonogatupe e sili atu le maualuga nai lo oloa masani, pe a fai o le faaiuga e faʻavae i luga o faʻamatalaga atoa e uiga i le faʻailoga o le ono ono nonoina tupe. E mafai ona maua ni nonogatupe faanatinati i se tau maualalo pe a fai e te aoina muamua le pepa faʻamaeʻaina muamua ma tuʻuina atu se tusi pasi o tupemaua ma se kopi o le tusi galuega. O lenei faʻamatalaga o le a fesoasoani i le faletupe aʻoaʻo atili e uiga i le solvency ma faʻaititia le aʻafia, lea o le a i ai se aoga lelei i luga o le fuafuaina nonogatupe tuʻutuʻuga.

E i ai le isi auala e faʻaititia ai mea lamatia ma faʻateleina le ono mafai ona le siakiina lau aitalafu talaʻaga. Ina ia faia lenei mea, oe manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi o le faletupe e te maua ai se totogi o se leoleo poʻo archaeologist. Mo se faʻataʻitaʻiga, Sberbank o le a siakiina le talaʻaga o fegalegaleaiga ma ia pe a auai i se totogi galuega ma o le a mafaufau i se talosaga i ni nai minute. E tusa ai, matou te le o talanoa e uiga i se faʻamaoniga o talaʻaga ma se talosaga i le BKI.

O le tali i faʻafitauli tau tupe e mafai ona faʻafesoʻotaʻi le faletupe o loʻo faʻasalalau credit cards. O le aitalafu faʻatapulaʻa faʻatupeina mo le pepa o le a laʻititi, ae afai e masani ona e faʻaaogaina le kata ma totogi le aitalafu o loʻo ia te ia i se taimi faʻatulagaina, e mafai ona e talosaga e faʻatele le tapulaʻa.

I le avea ai o se tulafono, a maeʻa le 3-6 masina o le faʻaaogaina o le card, o le tapulaʻa mafai ona faʻateleina mai le fiasefulu afe i le 100 afe rubles pe sili atu.

O le faʻaaogaina o le nonogatupe e mafai ai ona faʻaaoga tupe nono mo le 1-3 tausaga ma e te le toe faʻaoga i le faletupe. Ole faʻaaogaina ole avanoa ole avanoa ole tupe ole a sefe ai lau totogi.

E aoga le talanoa e uiga i le leaga aitalafu talafaasolopito?

Afai e te le manaʻo e faʻaaoga tupe nonoina i se pasene maualuga atu, faʻafesoʻotaʻi le faletupe o loʻo sili atu ona lelei aiaiga o nonogatupe, ae ia e mautinoa e siaki lau tala faʻasolopito aitalafu.

Fautuaga aoga. Afai moni i taimi ua tuanaʻi sa i ai ni faʻafitauli ma le toe totogiina o aitalafu i aitalafu faʻalapotopotoga, faʻamaoni faʻaalia lea i le fesili pe i se talanoaga a le tagata lava ia ma se tagata ofisa nonogatupe ma faʻamatala mafuaʻaga mo le solia o aiaiga o le maliega. E ono aʻafia ai le faʻamaonia o le tusi talosaga, peitaʻi o le a faʻateleina ai le talitonuina o oe e le faletupe o oe o se tagata nono tupe.

O se faʻamaoniga taua o le faʻaaloalo o le a avea ma faʻamatalaga molimau o mafuaʻaga mo le tuai, mo se faʻataʻitaʻiga, o se tusitusiga i le tusi galuega o le faʻateʻaina, maʻi livi, se tusi faʻamavae o le teteʻa, o se tusi faʻamaonia e leai ni tagi mai le sa muaʻi nofo aitalafu ai i le aso.

Faʻamaonia o faʻafitauli na mafua ai le tuai na maeʻa, ma ua maeʻa ona e mauaina se galuega totogi-maualuga, toe maua mai, pe na sao mai faʻafitauli a le aiga. Afai o le sese o le le lelei ulufale i le faila aitalafu o loʻo taoto i le faletupe lava ia poʻo le tuai na tupu ona o mafuaʻaga faʻapitoa, e mafai ona e mauaina se faʻamaonia tusitusia mai le sa muaʻi nonoina atu.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Israels Lavi Fighter Jet Program - Full Details (Iuni 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com