Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻafefea ona faʻamama lelei le rimoni - 3 auala faigofie

Pin
Send
Share
Send

Pomegranates pupula, susua, suamalie ma maoaʻe maloloina i le tele o taimi e faʻatau atu. Fai mai le au fai meaʻai, o lenei fualaʻau e tatau ona iai i meaʻai a tagata uma. Ma afai e leai ni faʻafitauli i le faʻatauina o se meaʻai, e le mafai e tagata uma ona fufulugofie. Seʻi o tatou mafaufau pe faʻafefea ona faʻamama lelei le rimoni.

E tele auala e faʻamoeʻe vave ai le rimoni. O nisi e faigofie, o isi e aofia ai le faʻaaogaina o mea faigaluega faʻaleleia o loʻo i ai i umukuka uma.

Metotia tasi - faʻasaʻo ma vave faʻamama

Tipi ma le faaeteete le pito i luga o le rimoni fufulu. O le a e maitauina papaʻe faʻasologa i le tipi, faʻasolosolo papaʻu. Ona liliu lea o le rimoni, tipi i lalo, luga o se pesini saunia muamua ma faapipii le au naifi i luga o le paʻu. O fatu o le a amata pa'ū i totonu o le ipu e aunoa ma le mauaina o se mea faʻaleagaina.

Vitio olaga hack mo le muamua auala

Metotia lua - faigofie ona faʻamama e aunoa ma splashes

Pei o le tulaga muamua, fufulu fua, tipi ese le pito i luga. Tipi le rimoni i le afa. Fufui fualaʻau i totonu o se koneteina vai ma amata ona vaelua i ni fasi. Aveʻese le paʻu mai fasi taʻitasi, a maeʻa ona magoto lea o fatu i lalo, ma o le paʻu, faʻatasi ai ma vaega vaʻaia, o le a opeopea. Pau a le mea o le faʻamaligiina o le vai.

Metotia tolu - maualuga le saoasaoa faʻamama ile 30 sekone

Ufiufi se lautele pusa ma se masani dumpling faia ma tuʻu le rimoni tipiina i le afa ma saito i lalo luga. Faʻaaoga le samala umukuka, sasa le rimoni fatu i totonu o se pesini. Faʻataʻitaʻi ma le faʻaeteete gaioiga, a leai o le a pa le paʻu, ma faʻasusu sua o le sua o le a lele i itu eseese.

Kukaina o fua ma le rimoni

O le kalori mataupu o le rimoni ma fatu o 66 kcal / 100 g. Leai - 52 kcal / 100 g.

O le rimoni e faʻaaogaina mo sauniuniga o ipu eseese, e aofia ai sosisi puaa, pilaf, moa tao, papakiu, salati "Pomegranate taulima". O nisi kuka mafaufauina o se fualaʻau faamaneta mo lona tofo sili ona lelei ma sili aoga mo le tino.

O le kalori mea i totonu o le rimoni e tatau ona vaʻai totoʻa i ai. E naʻo le 66 kaloli i le 100 kalama o le oloa ma fatu. Afai e aveʻesea fatu, e paʻu le numera i le 52 kalori.

E le mafai ona faʻaleaga se ata ma se rimoni pe a faʻaaoga saʻo.

O le a ou alu i luga o ni fua o rimoni na maua i laʻu tusi kuka. Ou te faamoemoe o le a e talisapaia i latou ma faaaoga i lau kukaina masani.

Povi ate i le sukalati sosi

Ou te fiafia i meaʻai. Ina ua ou feiloaʻi i lenei fua i luga o le Initaneti, na ou filifili loa e faʻataʻitaʻia, aua e aofia ai le faʻaaogaina o aʻu mea e fiafia i ai oloa: ate ma le rimoni. O le iʻuga sa ofoofogia.

Vaega:

  • Ate povi - 500 g.
  • Pata - 2 sipuni.
  • Pati - 1.5 sipuni.
  • Vai - 0.25 ipu.
  • Rimoni sua - 1 tioata
  • Koriander eleele - 1 sipuni.
  • Pepa masima.

Sauniuniga:

  1. Ou te mulumulu le ate povi, aveʻese le ala ma 'otiʻoti i fasi feololo. Ou te falai fasi masima o le ate i le suauʻu i itu uma e lua mo le 5 minute.
  2. Ou te faʻamaʻapeina le masoa i le vai malulu, sasaʻa le sua mai le rimoni i totonu o se vaitafe manifinifi, faʻaopopo masima, pepa ma koriander. Liligi le paluga faʻaiʻu i totonu o le apa lea na saunia ai le meaʻai ma, faʻaoso, faʻapuna.
  3. Na ou faʻatulagaina lelei le ate ua maeʻa i luga o se ipu ma sasaʻa tele i le sosi manogi. Maʻeu le suamalie.

Pomegranate pai

O aoga taua o fualaʻau i saute e faʻalauteleina i fatu. O latou ia, ma le tofo suamalie ma le oona, e faʻaaoga e faia ai se pai, e fetaui lelei mo se taumafataga manaia o le taeao poʻo ni faʻatasiga manaia ma uo i luga o le ipu ti.

Vaega:

  • Rimoni - 2 pcs.
  • Pata malulu - 230 g.
  • Falaoamata - 200 g.
  • Suka - 150 g.
  • Fuamoa - 4 pcs.
  • Uaina uafu - 4 sipuni.
  • Meli - 1 sipuni.
  • Sua ma zest o lemoni tolu.

Sauniuniga:

  1. Ou vavaeina le rimoni i le afa, ave i fafo fatu, palu ma le uaina ma le meli. Ou teuteuina le pai pai i le sosi mulimuli ane.
  2. Ou te paluina falaoa ma 100 kalama pata, lua sipuni vai ma se kulimi masima. Ou te paluina le paluga, tuu i totonu o le ato ma lafo i le pusaaisa mo le itula.
  3. I totonu o se pesini uʻamea, sasa ia fuamoa ma le suka seʻia aliali mai le puta, faʻagaeʻe le kulimi oona, liligi i le sua o le tipolo ma faʻaopopo le pata o totoe Na ou tuʻuina le koneteina ma le paluga i totonu o le vai taʻele ma fai se kulimi mafiafia ma se mea palu.
  4. Ou te gaʻo le fomu ma gaʻo, salalau le paluga, fai se vaega o kulimi luga ma lafo i le ogaumu mo le afa itula. Ou te tao i le 200 tikeri.
  5. Ou te aveese le meaʻai ua maeʻa mai le ogaumu, faʻatali seʻi malu, aveese mai le mamanu ma teuteuina i le sima fualaʻau i laʻu pule faitalia.

O le rimoni lamolemole ma le kulimi

Smoothie faia mo le lelei atoatoa taeao. Faʻafetai i le sisi fale, e faʻatumuina ai le tino i le malosi, ma isi mea e aumaia ai le tele o le fiafia ma siʻi aʻe le lagona.

Vaega:

  • Fua fou pe faʻaʻaisa - 2 ipu.
  • Rimoni sua - 1 tioata
  • Sisi sisi - 0.5 ipu.
  • Faʻi - 1 pc.
  • Vai - 0.5 ipu.

Sauniuniga:

  1. Ou te lafoina fualaʻau, sisi fale, faʻasusu ma tipiina le faʻi i le ipu mafolafola, liligi i le sua ma le vai.
  2. Ou te kiina le masini i le malosi atoa ma aumai mea o le pesini i se homogeneous tele. Ou te tautua loa i le laulau.

Ua ou faʻasoa atu fua lelei e tolu. E faigofie uma ma e le manaʻomia ni mea taugata.

O le rimoni o se fualaʻau poʻo se fua?

I le olaga i aso uma, o le rimoni e taʻua o le fualaʻau, ma i saienitisi lolomi e masani ona taʻua o le fua. Lenei o le autu o le le mautonu o loʻo siʻosiʻomia le faʻavasegaina o lenei exotic oloa. Seʻi tatou mafaufauina.

Mai se manatu kuka, o le rimoni o se fualaʻau aua o ona fua e suamalie. I le botani, o le faaupuga "fualaʻau" e le oi ai. Ae sui le upu "fualaʻau". Ole igoa lea ole fasi fualaʻau e tupu aʻe mai se fugalaʻau ma e iai fatu. O le rimoni o se fualaʻau 'aina pei o se tamato poʻo se fualaʻau.

I le aotelega, ou te maitauina o le rimoni e le o se fua, ae o lona ituaiga. Ae afai e te mafaufau o le fua o se fualaʻau suamalie o se laʻau ma se manifinifi paʻu ma fatu, o le rimoni fualaʻau e mafai ona taʻua saʻo o fua.

Faʻafefea ona toto rimoni mai se maʻa i le fale

Afai e te totoina laʻau, taumafai e toto ni rimoni mai fatu i le fale. O lona iʻuga, o le ae mauaina se laʻititi, tele fugalaʻau ma fua ona fua. Tusa lava pe o fualaʻau e laʻititi ma leai se uiga, o le vaitaimi o fugalaʻau e tauia atoa mo lenei le lelei, ona o fugalaau o rimoni e manogi leaga ma e matua matagofie lava.

  • I le amataga o Mati, tanu ni fatu fou rimoni i se palu palu o le oneone ma peat, i le loloto o le 1 cm. A maeʻa lena, tapuni le koneteina ma pepa alumini pe ufiufi i le tioata. O le ufiufi o le a fausia ai se greenhouse aafiaga ma faʻamautinoa le sili ona lelei vevela. O laʻau muamua o le a aliali mai i le lua vaiaso talu ona totoina fatu.
  • O le taimi lava e aliaʻe ai laulaʻau, totoina ia laʻau i totonu o se koneteina ma meaʻai lelei eleele ma vai tele. Aua le faʻamamago le palapala. I le tautoulu, taumafai e ave le laʻau ma moli faʻaopopo i le tulaga o se moli-sefe moli.
  • O muamua fugalaʻau o le a aliali mai luga o se rimoni laau i le tausaga pe a maeʻa totoina. Ole numera ma le tele o fugalaʻau e faʻamoemoe tele ile tausiga o rimoni, moli, ma faʻasusu. I le taumafanafana, teu le ulo ma se laʻau laʻau i le ea fou, ma i le taimi o le fuga, fafagaina ia i le fetilaisa.

Faʻatasi ai ma se tausiga lelei, o se matagofie mita-maualuga laʻau o le a aliaʻe i lou fale i le tausaga, fuga tele taimi i le tausaga ma fuaina laʻititi fualaʻau. E ese le manaia o le tofoina o le tofo o se rimoni na tupu ma ou lava lima.

Vitio fesoasoani

Faʻafefea ona filifili se rimoni pula i le faleʻoloa

E le faigata le faʻatauina o rimoni. E sili atu ona faigata le filifilia o se suamalie, susua ma fua pula, ona o le maketi e tumu i fua e leʻi fua pe pala. O le mea e lelei ai, o loʻo i ai le laʻasaga i lea laasaga tekonolosi mo le filifilia o le sao vave.

  1. Iloilo le fofo... I fualaʻau pula, e mumu ma le lanu piniki poʻo le moli. O mea vaivai i luga o le fualaʻau e iloa ai ua pala. O le mea e tatau ai, e tatau ona ofi lelei le paʻe ma faʻamamafa pito.
  2. Faʻaleagaina... Soʻo se mea ua faʻaleagaina i luga o le faʻailoga o le mumusu e faʻatau se togafiti. O se rimoni pula ua i ai sina paʻu ma fai paʻu maaʻa. Manatua, o le faʻamago tele lapisi ua manatu o se faʻailoga o le faʻalauteleina teuina.
  3. Aua le faʻataua fualaʻau e lamolemole pe a paʻi iai... Rima rimoni - piki vave. O le fualaʻau pula, e ui i lona laʻititi, e fua lelei, ona o fatu na sasaʻaina i le sua. Faʻatau ni rimoni faigata ma mafiafia.
  4. Ponytail ma pale... I le filifiliga filifiliga, ia mautinoa e siaki le siʻu ma le pale o le fetus. E tatau ona lapataia oe e le paʻu lanumeamata ma le le mago ile fugalaʻau. O rimoni sa pula e le manogi.

I le mulimuli ai i nei faʻatonuga, e le faigata ona maua se rimati pula ma fatu suamalie ma sua. O le a aumaia le tele o tofo fiafia poʻo le a avea ma matagofie teuteuga mo salati ma meaai mama.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Crochet Cold Shoulder Mock Neck. Pattern u0026 Tutorial DIY (Mae 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com