Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Filifiliga tamaʻitaʻi loka tamaʻitaʻi filifilia, taʻiala filifilia

Pin
Send
Share
Send

A oʻo mai le taimi mo se tamaititi e asiasi ai i le aʻoga faʻataʻitaʻi, e manaʻo matua uma i lenei vaitaimi o le olaga e tuʻu naʻo lagona lelei mo le aoga faataʻitaʻi. O le mea muamua o le a vaʻaia e le tamaititi pe a feiloai i lana kulupu o le potu laʻei. O le lagona, o le manaʻo o le tamaititi e toe foʻi mai iinei e faʻamoemoe lava i lona mamanu. Talu ai o se taua vaega o le potu loka potu o loʻo nofoia e loka, latou tatau ona fuafuaina i se auala e faʻaoso ai le mafanafana ma le mafanafana. O le autu aitia i le mamanu o pepa faʻapipiʻi luga o loka mo le aoga faʻaleaʻoaʻoga, aua o la latou faʻatinoga e tatau ona tosina mai ma fiafia i ai le tamaititi.

Tofiga

O pepa faʻapipiʻi a le Kapeneta e le gata ina faʻamalieina ai se tulaga lelei, ae mafai foi ona tuʻufaʻatasia le igoa o le kulupu ma teuteuga o le potu. Aʻoga asiasi aʻoga fuafuaina i lenei auala o le a fiafia ma naunau.

Faʻatasi ai ma pepa faʻapipiʻi e mafai ona e:

  • fausia se matagofie siosiomaga;
  • ma le faʻatauaina o le mafaufau o le tamaititi i luga o lana loka faapitoa;
  • faʻaopoopo le ata o le siʻosiʻomaga o tamaiti;
  • fausia se potu loka autu;
  • fai se ataata a le tamaititi.

Faʻaaogaina o seti o pepa faʻapipiʻi, oe mafai ona filifilia le "autu meatotino" o le pepe. Faʻaaogaina o le ata tutusa i luga o latou, ae atonu o eseesega tele, o le a mafai ona filifilia:

  • loka a le tamaititi;
  • kapeneta ma lona solo;
  • moega

I aso muamua o le i ai i le aoga faataʻitaʻi, o le a le leiloa vave le pepe, aua o le a ia vaʻai poʻo fea o mea ma mea na ia manaʻomia o loʻo i ai. Afai o le potu laʻei o le kulupu e teuteuina e tusa ai ma le laina autu, ia sao filifilia decors luga o loka o le a faʻaopoopoina le ata o le potu. Ina ia faʻamamafaina le igoa o le kulupu, e taua le filifilia o le ata o le talafeagai foliga ma lanu lanu.

Ituaiga

E le mafai ona mafaufauina se faʻalapotopotoga a tamaiti e aunoa ma ni pepa faʻapipiʻi. Tamaititi aoga loka loka faʻapipiʻi fiafia, atiaʻe ma aʻoaʻo tamaiti. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, ua fausia ai se siosiomaga mafanafana ma le fiafia. Lavalava teuteuina ma atavili ata o le a faʻafiafiaina tamaiti uma.

Faʻapipiʻi faʻaaoga e teuteu ai kapoti i aʻoga aʻoga e mafai ona vaevaeina i ni vaega se lua:

  • aiga;
  • autu

Talafaʻasolopito

Aiga

O le vaega muamua aofia ai elemeni ma ata o soʻo se tagata, manu, natura, ae o le a latou maua se nofoaga e mafai ona e ulufale ai i le faʻamaumauga a le tamaititi lava ia. E faigofie mo matua ma faiaoga e faʻaaoga. Talu ai ua uma ona sainia loka taʻitasi, ma afai e te faia lenei ma lanu lanu, o le a foliga sili atu ona manaia.

Taʻitasi vasega aʻoga taumafai e faia se ituaiga mamanu mo le kulupu ina ia fiafia le tamaititi ma manaʻo e toe foʻi mai iinei. E tofu uma kulupu ma a latou lava igoa taʻitasi, ma latou taumafai e faʻamamafa lenei mea i le fesoasoani a le mamanu o le potu. O teuga teuteuina e talafeagai mo ia faʻamoemoe.

Mafaufau i ni nai filifiliga filifiliga mo le togalaʻalo loka potu:

  • "Manu o le Vaomatua" - o le potu laʻei e teuteuina i tulaga ma mea vaʻaia i lalo o le vaomama, lea na faʻaputuputuina ai manu vaomatua eseese. Faʻapipiʻi luga o kapoti i foliga o manu vaomatua o le a faʻaopopo ai mea moni ma maoaʻe;
  • "Merry Bees" - o le teuteuina o le hexagon foliga o le a fesoasoani i le fuafuaina o le potu loka loka;
  • autu o le sami - pepa faʻamau i luga o kapoti i foliga o vaʻa o le a fausia ai se siosiomaga o le sami, la ma le mafanafana. E mafai foi ona e faʻaopopoina ni pepa teuteu i kapoti fesoʻotaʻi.

O le mea lea, o le lautele o ituaiga o teuteuga teuteuina o le a faʻatagaina ai oe e filifili le mea sao mo vaega faʻapitoa faʻatoʻaga.

Faʻaputuga filifiliga

E faigofie ona faʻaoga pepa faʻapipiʻi a le Kapeneta. E leai se manaʻoga e toe vali valivali i taimi uma le lokaina e faʻafou ai le teuteuina o potu potu, na o le suia o pepa faʻamau ia latou.

E faigofie ona faʻaaoga pepa faʻapipiʻi pepe, o:

  • aua le tuʻuina faʻailoga luga;
  • faigofie e aveʻese ma suia;
  • tele mataupu eseese;
  • e le manaʻomia tele tau mea.

E mafai ona e faʻaogaina pepa ma voli i totonu o le togalaʻau. Taʻitasi i latou o le a susulu ma muamua, ae o le vinyl o le a sili atu ona teteʻe e ofuina ma loimata.

A faʻapipiʻi i latou i le loka, e tatau ona e:

  • fufulu lelei le faʻaputuga luga;
  • aveʻese uma maka ma faʻamaʻa gaʻoa;
  • faamamago luga;
  • filifili se tusa, aunoa ma le talatala, tuu i luga o le faitotoʻa;
  • aveese le lagolago mai le pepa faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi i le kapeneta;
  • faʻasaʻo lemu pito o le pepa faʻapipiʻi i se solo vaivai.

O le mea faʻapipiʻi luga e tatau ona mama ma mago, a leai o le sticker o le a vave paʻu ese. Teuteu faitotoʻa o kapeneta i le auala lava e tasi.

Vinyl

Pepa

Faʻafefea ona fai oe lava

Afai e te manaʻo e avea o se tisainiina o le fale aʻoga kindergarten, oe mafai ona taumafai e fai pepa faʻapipiʻi i ou lava lima. Lenei o le a manaʻomia mafaufauga, faʻapea foi ma le manaʻo e fausia se tulaga tulaga ese. Lalo oe mafai ona mauaina le tele o faʻataʻitaʻiga mo ata i itu eseʻese. Faʻapea foi, pe afai e i ai sau agavaʻa tofo, oe mafai ona faia ni ata mo lumanaʻi pepa faʻapipiʻi oe lava faʻaaogaina polokalame mamanu.

A sauni le faʻataʻitaʻiga, e tatau ona e lolomiina i luga o le lanu lolomitusi. I lenei tulaga, lolomiina mafai i luga o pepa faigofie poʻo luga o le lava faʻapipiʻi. A lolomi i luga o pepa faigofie, oe mafai ona faʻaaoga lua-itu lipine e faʻapipiʻi i luga o le kapeneta luga. A lolomi i luga o le pepa o le tagata lava ia, ia na o le faapipi lava o le teuteuga i le faitotoʻa.

Mo le umi-faʻaaogaina ata, ina ia latou le deteriorate mai le susu, tumau umi, e mafai ona latou laminated. Afai e laʻititi le faʻapipiʻi, lolomiina i luga o se pepa faigofie, e tatau ona e faʻapipiʻiina i luga ma se mea lautele. Lenei o le a puipuia mai le susū ma masini faʻaleagaina.

Faʻaaogaina o au pepa faʻapipiʻi mo teuteuga, oe mafai ona vave mafaufau i le autu o le potu. I le tuʻufaʻatasia o filifiliga eseʻese mo le autu tutusa, o le a mafai ai ona fausia se potu teuteuina fealofani i se aʻoga aʻoga, e le gata o le a matagofie, ae o le a faʻalauteleina ai foi fatufatuga a tamaiti, faʻasaʻoina le malamalamaina o lanu, ma fesoasoani i le faʻavaeina o faatufugaga tofo.

O se asiasiga i le vasega aʻoga o le a avea ma manaʻoga pe a fai o le aso o le tamaititi amata i se manu ataata fiafia i luga o le faitotoʻa o le loka poʻo se isi ata fiafia. Ina ia fausia se lautele siosiomaga, e tatau ona fetaui le teuteuga o le potu lautele i le lanu ma faʻapipiʻiina lana ata.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Dont Worry, Im a Ghost. 걱정마세요, 귀신입니다 2012 Drama Special. ENG. (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com