Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻafefea ona fai masima faʻataʻitaʻi paluga - laʻasaga i lea laasaga fua

Pin
Send
Share
Send

O le faʻafouina o paluga o se paluga e tai pei o le plasticine, ae e sili atu le lemu, e le pipiʻi, e le pisia, e leai sona manogi lelei ma e le mafua ai ni mea leaga. Faʻafefea ona fai masima faʻapipiʻi paluga i le fale? O le paluga falaoa e sili ona lelei na faia i le masima, falaoamata, ma le vai malulu.

O le galue ma palasitika tele e matua malie ma faʻamanuiaina mo le atiaʻe lelei o le taʻavale afi. Lenei fesoasoani e faʻagaoioia ai le manatu o le faiʻai nafa ma le faʻamaopoopoina o gaioiga, gaioiga gaioiga ma le tautala. Ma o nei mea e mamao mai uma lelei o se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi, o le:

  • Faateleina le finafinau.
  • Atiae mafaufauga talafeagai ma fatufatu mafaufauga.
  • Faʻaleleia le faʻatauaina ma le malamalamaaga.
  • Atiaʻe le agavaʻa e galue ai ma tamaʻi mea ma fesoasoani i le faʻafoeina o le subtleties o togafiti.

Soʻo se tina e mafai ona faia se maloloina maloloina, aua o le metotia e le matua ese mai le faia o paluga mo dumplings. I lenei tusitusiga o le a ou mafaufau ai i le sili ona lauiloa fua. O le a ou amata i tala masani, ma mulimuli ane suia i sili atu faigata filifiliga.

Le fua masani paluga masima fua mo faʻataʻitaʻiga

Ou te fautuaina se fua masani mo masima faʻataʻitaʻi paluga, faʻaaogaina o mea faigofie faigofie o loʻo maua i totonu o umukuka uma. E matua lauiloa lava i tufuga tomai, tagata e leai se poto masani, ma tagata amata.

Vaega:

  • Falaoamata - 300 g.
  • Masima - 300 g.
  • Vai - 200 ml.

Sauniuniga:

  1. Liligi le masima i totonu o se koneteina loloto, faʻaopopo nisi vai. Ou te fautua atu ia te oe e aua le faʻaogaina uma le suavai i le taimi e tasi, talu ai o le susū o le falaoa e eseese i tulaga taʻitasi.
  2. A uma ona faʻamama le masima, faʻaopopo le paluga falaoa. Piki muamua i se pesini. A maeʻa loa ona faia se faʻaputuga, faʻasolo atu le faʻaputuga i se vaega o galuega ma faʻamaeʻa le gaioiga. Faʻaopopo lemu le vai e faʻatele ai le maaleale.
  3. Tuu le paluga paleni i totonu o se taga palasitika ma lafo i le pusaaisa. A maeʻa le lua i le tolu itula, ua sauni le faʻaoga masima e faʻaaoga.

Vitio fua

E tele naua le paluga masima e maua mai i nei faʻatatauga. Afai e le fuafuaina le tele o mea taulima, tipi le aofaʻi o mea e fai i le afa pe fa taimi. Afai e tumau pea le vaega tele, teu i totonu o se ata i totonu o le pusaaisa, ona o le tele mo slime o loʻo teuina. I lenei pepa, o loʻo taofia ona uluaʻi uiga lelei mo le masina.

Faʻafefea ona fai paluga i le 5 minute

Afai o galuega taulima na faia mai le paluga masima ua liua ma mea fiafia i ai le aiga, ou te fautuaina lou faʻaauupegaina oe i se fua, faʻafetai o le ae faia ai se isi vaega o le eletise tele i le fale i le 5 minute.

Vaega:

  • Falaoamata - 1 ipu
  • Vai - 1 ipu
  • Soda - 2 sipuni ti.
  • Masima - 0.3 ipu
  • Suauʻu fualaʻau - 1 sipuni ti.
  • Valivali o meaʻai.

Sauniuniga:

  1. Liligi se paluga o masima, soda ma le falaoamata i totonu o se tamaʻi tanu, faʻaopopo vai faʻatasi ma le suauʻu fualaʻau. Tuu le koneteina i luga o le maualalo o le vevela ma le vevela mo ni nai minute, faʻaoso soʻo. Faʻaopopo le lanu ma faʻaoso.
  2. Matamata i le mafiafia o le paluga. Afai e pipii i le sipuni, ua e faia. Tuʻu luga o se ipu e faʻalili. A maeʻa lena, lalaga maeʻa ma ou lima.
  3. Teu le paluga masima i totonu o se taga poʻo se container meaʻai pe o le a mago. Afai ua mago le faʻaputuga, aua le faʻavaivai. Faʻaopopo sina vai ma mash.

Vitio sauniuniga

O le isi aoga o le vave paluga paluga o le ona umi fata ola. I lalo o tulafono uma, o le paluga taofia ana meatotino mo le tele o masina. Oe o le a le le fiafia i lenei mea.

Starch-Free Glycerin Recipe

O isi tufuga e ufiufi le laualuga i le ie varnish e faʻapupula ai a latou galuega taulima. Ae o sea faʻaiuga e mafai ona maua e aunoa ma le fesoasoani a vali ma varnishes, aua e i ai le glycerin, lea e faʻatau atu i fale talavai uma.

Vaega:

  1. Vai pupuna - 2 tioata.
  2. Falaoamata - 400 g.
  3. Glycerin - 0.5 sipuni ti.
  4. Suauʻu Sunflower - 2 sipuni.
  5. Tartar - 2 sipuni.
  6. Masima lelei - 100 g.
  7. Vali

Sauniuniga:

  1. Fai se faʻavae. I totonu o se tamaʻi koneteina, tuʻu iai le tartar, suauʻu fualaʻau, masima ma le falaoamata.
  2. I totonu o se tamai ulo, aumai le vai i se faʻapuna. Liligi i totonu o le falaoamata, faʻaopopo vali ma glycerin. Kuka seʻia maua se tutusa tutusa.
  3. Faʻalili le mea e maua mai ma palu faʻamama. Faʻaopopo falaoa pe a manaʻomia.

O le faia o se faʻatusa mai le paluga e aunoa ma se masoa, oe o le a vaʻaia ai o lona susulu manaia. Lenei vaʻaiga o le a avea ma lelei meaalofa mo tina ia Mati 8 poʻo se uo mo lona aso fanau.

Faʻafefea ona fai falaoa-leai se faʻataʻitaʻiga paluga

O le mea taua o lenei palasitika tele o le leai o le falaoa i le tuʻufaʻatasiga. O le tekonolosi mo le faia o masima paluga mo faʻataʻitaʻiga e talafeagai mo tufuga latou te le fiafia e galulue ma se paʻepaʻe, vave-gaioiga elemeni.

Vaega:

  • Pati - 1 ipu
  • Fagu tao - 2 ipu
  • Vai - 0.5 ipu.
  • Valivali meaai valivali.

Sauniuniga:

  1. I totonu o se pesini loloto, tuʻu faʻatasi le masoa ma le tao pia. A o faʻamalosi le paluga, sasaʻa i totonu le vai i se vai.
  2. Tuu le koneteina ma mea aoga i luga o le vevela maualalo ma kuka seʻia maua se polo.
  3. Tuʻu le faʻaputuga malulu i luga o le falaoamata ma palu. Ua sauni le paluga.

E leai se falaoamata i lenei paluga, ae e lelei mo le vaneina. Faʻaaoga lenei mea faigofie e fai palasitika e fausia ai ni ituaiga foliga e faʻaalia ai lau taleni i isi.

Le a se mea e mafai ona faia mai masima paluga - faʻataʻitaʻiga o galuega taulima

Na matou suʻesuʻeina le tekonolosi mo le sauniaina o paluga masima mo faʻataʻitaʻiga. Ua oʻo i le taimi e faʻaaoga ai le masima mea i lau galuega. Afai o oe o se amataga, ou te fautuaina amata i le faigofie ata. I le aluga o taimi, i le mauaina o taua poto masani, suia i sili atu faigata galuega taulima.

O tufuga tomai na faia ituaiga eseese ma fatuga mai paluga masima. O le iʻuga e faʻamoemoe i na o mafaufauga. I lenei vaega o le tusitusiga, o le a ou avatua ni lelei faʻataʻitaʻiga ma laʻasaga i lea laasaga faʻatonuga gaosiga. Latou te fesoasoani e oʻo foʻi i tamaiti e aʻoaʻo faʻavae.

Lauole

  1. Ina ia faia se pulou, afe se polo laʻititi ma tuʻimigi laʻititi i le tasi itu.
  2. Fai se sosisi. Fetaomi i lalo i le tasi itu a o taavale. Maua se vae.
  3. E tumau pea e aoina le fuainumera. Faʻaaoga se nifo e faʻaleleia atili ai le faʻatuatuaina.
  4. A uma ona mago le paluga, valivali le supa pe a manaʻomia.

Lopa

  • Lololo ni taseni e sefulu o le tutusa lapoʻa ma mai le paluga. Tuu polo i luga o nifo.
  • Tuʻu polo i fafo mo ni nai aso e mago. Ou te fautua atu ia te oe e liliu le lopa i le tele o taimi i le aso.
  • Aveese lemu ia nifo mai polo matutu. Nonoa manoa i luga o se lipine poʻo se manoa. Mo se sili atu matagofie fasi, vali le lopa ma faʻailoga.

Teuteuga o le Kerisimasi

  1. Lulu le paluga masima i totonu o se vaega. Faʻaaogaina o se pepa malo penitala poʻo ni kuki tipi, aveʻese mai foliga.
  2. Faʻaaoga se paipa kulimi e fai ai pu i fuainumera. Faʻamago le paluga.
  3. E totoe e teuteu teuteuina o le Kerisimasi laau ma pasi se lipine matagofie i totonu o le pu.

Fugalaau rosa

  • Fai se kone mai sina tamaʻi paluga.
  • Lulu se tamaʻi polo ma afe i totonu o se keke. Faʻapipiʻi le fasi pepa i le cone.
  • Faʻapipiʻi le tutusa elemeni i le isi itu. Maua se fuga.
  • Taavale ni polo ma faia ni petals. Faʻapipiʻi le fugalaʻau i se liʻo.
  • Faapipii teisi pito i luga o petals i tua, ma oomi pito.
  • A maeʻa le paluga palu, vali le faʻatusa i le mumu.

Jigsaw paso

  1. Fai se lapoʻa stencil mai le pepa malo, pei o se pusi. Faasolo le paluga i totonu o se vaega. Faʻaaoga se stencil, tipi ese se faʻatusa tele. Tuʻu le paluga i le po e mago.
  2. Faʻaaoga se naifi maʻai e tipi ai le pusi faʻatusa i vaega. Faatali seʻia e mago atoa.
  3. Faʻaoga ni faʻailoga poʻo se mea e vali ai le vaʻa. A maeʻa ona faʻamago, ufiufi vaega taʻitasi i se vaega o le varnish manino.

Vitio faʻataʻitaʻiga o ata

Pei ona e iloa atu, o paluga masima e lelei tele mo le fausiaina faigofie ma laʻitiiti foliga ma fatuga. Ma o ni nai manatu na. Faatasi ai ma le fesoasoani a ou mafaufauga faalemafaufau, e mafai ona e fausiaina le tele o meataʻalo, mea teuteu, mea faʻamanatu ma isi galuega taulima.

Fautuaga Aoga

I le faaiuga, o le a ou faʻasoaina lilo o le au atamamai tufuga o le a latou faia le galulue faʻatasi ma le mea sili atu ona aoga ma le taunuʻuga sili atu matagofie.

Ina ia mauaina le tele palasitika tele, tufuga suia vai ma jelly, aofia ai o le sipuni o maseti ma 0.5 ipu vai. Ma ina ia foliga pupula le ata vali, ufiufi le vaʻa ma se vaega o fao faʻapipiʻi poʻo papaʻe teuteu ao leʻi valivali.

O le faʻamamago e i ai sona aafiaga tele i le tumau ma foliga mai o le iʻuga. E saʻo ile faʻamaoniga o le paluga masima e mago ile ea, ae ole mea lea e tumu ile tau umi ole taimi. O le ogaumu e fesoasoani e foia le faafitauli. Ina ia sao, e fautuaina:

  • Liliu le maualalo o le vevela.
  • Tatala teisi le faitotoʻa o le ogaumu.
  • Tuʻu le faʻatusa i totonu o le ogaumu aʻo leʻi kiina ina ia faʻasolosolo ona vevela.
  • Aveʻese le uma pe a tape le ogaumu, ae a maeʻa ona faʻamalulu.
  • Faʻamago le oloa i laʻasaga. Ave le itula i le tasi itu ma se malologa puʻupuʻu.

Faʻataʻitaʻi faʻaalia o le taimi faʻamago e faʻamoemoe i le ituaiga paluga masima, le mafiafia o le oloa, le iai o kulimi ma suauʻu i le paluga. O galuega taulima na faia mai le paluga paluga masani e sili atu le faʻamago nai lo faʻatusa na faia mai i mea faigata.

Testoplasty o se manaia faʻatonuga o suʻi, o se sili ona lauiloa i tamaiti. E fiafia foʻi tagata matutua i le gaioiga, aua e saogalemu ae le taugata. Maimau pe ana manuia oe i lenei gaioiga fatufatu ma faʻamoemoe o galuega sili ona lelei na faia e oe lava o le a faʻatumuina ai lou fale i le mafanafana ma lagona faʻafiafia. Feiloai mulimuli ane!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Program for clinic (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com