Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻafefea ona aveʻese le lua auvae - faʻamalositino ma fesoasoani

Pin
Send
Share
Send

Faʻasaʻo foliga foliga o le muamua tulaga mo aulelei. Uma lauiloa sculptors ma sili atavali vali silasila totoa i lenei vaega. E le o se mea e ofo ai le fia iloa e tagata uma pe faʻapefea ona aveʻese le auvae alua i le fale, ina ia susulu foliga foliga ma le fealofani ma laina lamolemole, lea e matua fiafia i ai le au tusiata mataʻina.

Ae paga lea, o le natura e le masani ona popole i manaʻoga o tagata, o le mea lea o le le faʻamalieina o se tamaloa poʻo se fafine ma o latou foliga vaaia. O se tasi o mafuaʻaga masani i luga o le lisi o mafuaʻaga e taofia ai oe mai le aulelei o le lua auvae. O le mea taua ua auʻiliʻiliina mai se fomaʻi ma le aulelei vaaiga o le vaʻai.

E masani ona faʻasino e fomaʻi le faʻamaumauga o mea vaivai i se tasi nofoaga o le auvae lona lua. Lenei anatomical faaletonu o uiga o tagata matele i le toniga atinaʻe o le atoatoa.

E masani ona faʻaalia ia lava ile tagata laʻitiiti. I lenei tulaga, o le auvae lona lua ua leai se faamoemoe faʻaleaga foliga vaaia ma le maua ai le natura lalelei.

O le faʻafitauli e masani lava e le gata mo tagata matutua, ae faʻapena foi mo teineiti laiti ma tama talavou e le lava le mulimuli i meaai. O le le lelei e mafai ona faigofie ma vave faʻaumatia na o oe lava, pe a fai e te faʻalogo i ai i le taimi.

Aveʻese le auvae lua i le 7 aso

Sei o tatou vaʻai i se lisi o aoga ma faigofie faʻamalositino mo fafine ma aliʻi e le manaʻomia ni tulaga faʻapitoa ma le tele o taimi, ma o le a fesoasoani aveʻesea le lua auvae i totonu o 7 aso.

  1. Faʻasaʻo lou tua. Faʻasolosolo malie lou ulu i tua, fusifusi ou ua maso. Toe fai le faʻamalositino 15 taimi.
  2. Tu saʻo, loka lou ulu i le tulaga e tasi, ona tuu lea o le lima tusi o se tasi o ou lima i ou luma o se taiala. Vaʻai ia te ia, ma, e aunoa ma le suia o le tulaga faʻamau o le ua, pipii lou laulaufaiva 15 taimi i luma, e pei o aapa atu i lou tamailima.
  3. A aunoa ma le suia o le tulaga muamua, taumafai e faʻaloaloa lou laulaufaiva feʻaveaʻi, ona sili atu i le mea e mafai i luga ma lalo. Toe fai le faʻamalositino mo le 20 taimi.

O le seti o faʻamalositino e faigofie, ae e le afaina ai le aoga pe a fai e te toe faia e le aunoa. O isi faʻamalositino o le a avea ma mea faigaluega faʻaopoopo i le taua faasaga i le faʻafitauli.

  1. Faʻamalositino aʻo e nofo pe taʻoto i lalo. Tuu lou moto i lalo o lou auvae ma amata ona tatala ma moeiini lou gutu fesuiaʻi, lagona tetee.
  2. O le isi metotia e aoga mo se ua ua. Vaʻai saʻo i luma, ona tuu lea o le alofilima o le tasi lima i le itu o lou ulu i luga aʻe o lou taliga. Faʻamau lou lima i luga o lou ulu ma i le taimi lava e tasi teteʻe i le mamafa i lou ulu. Fai le faʻamalositino tutusa i le isi lima. Faʻamau i lalo tauʻau ma lou ua faʻasaʻo. Taimi faʻatinoina: 30 sekone i itu taʻitasi o le ulu.
  3. Taoto i luga o le moega poʻo le sofa ma lou ulu tautau i lalo mai le pito. Tulu malie lou ua i luga e vaʻai i ou luma. O le auvae e tatau ona faʻafesoʻotaʻi ma le pusa. Toe fai 20 taimi. Afai e te liliu lou ulu laʻititi mai le itu i le itu ma le faʻafesoʻotaʻiga o le auvae ma le pusa, o le faamalositino o le a avea faʻatele taimi sili atu le aoga.
  4. "Sivaafi". Faʻapaʻu i lalo ou tauʻau ma toso i luga le pale o lou ulu. O lima o le a fesoasoani e tuʻu i lalo ou tauʻau. Taumafai e nofo i lenei tulaga mo le afa minute.
  5. Gaugau ou lima i totonu o le "loka", tuu ou alofilima i lou muaulu ma amata e teteʻe i le mamafa o ou lima ma lou ulu. Tasi le auala - a itiiti mai 15-20 sekone.

O le lisiina faamalositino e matua saogalemu ma faigofie ona fai. O nisi e mafai foi ona faia i le galuega.

Vitio faamalositino

Fofo fofo faʻasaga i le auvae alua

O se metotia lauiloa i le taua faasaga i le auvae alua o le fofo faʻamalolo. Soʻo se fomaʻi agavaʻa fomaʻi poto e iloa: o le faʻavae o gaioiga e faʻapea ma le fesoasoani o talafeagai talafeagai, o le faʻateleina o le tafe ma le taʻamilosaga o le toto e faia i se vaega o le tino. E faʻapena foi le mea i le auvae. Seʻi o tatou vaʻai atu i nisi fesoasoani e fesoasoani ia te oe ia fofo oe lava.

  • Faʻasusu mulivae i lou auvae. Ufiufi i le sologa lelei o gaioiga mai le ogatotonu i autafa. Oe o le a lagonaina le manaia malulu. O lenei mafuaʻaga ona o le mea moni o le ua o le nofoaga e tele ai neura faʻaiʻuga e faʻalauteleina.
    Faʻaauau le faʻaosofia o le vaega o faʻafitauli ma le popoina i eseʻese malosiaga. Faʻaaoga togafiti i le tele o auala, 35 taimi taʻitasi, ia lagona ai le osooso o le toto i le auvae.
  • Ina ia faʻateleina le toto, faʻaaoga se palasi faʻapitoa e atili ai ona aoga le fofo. Manatua e faʻasusu lou paʻu i le kulimi faʻamalieina pe a maeʻa ou togafitiga.
  • O le suavai o le a avea foi ma fesoasoani sili ona lelei i le faʻafetauia o le faʻafitauli, ae maise lava - o se eseʻese taele. Faʻatonu se jet malosi i le auvae lona lua, feauauai i le va o le malulu ma le vevela vai.
  • Ave se solo ua faʻasusu i le vai malulu ma sina tamaʻi masima, ma sasa lelei i fafo pe a maeʻa. Fufulu lou auvae lona lua i le oloina i se ie susu. E mafai ona tupu se lagona tiga. A maeʻa solo, faʻasusu le paʻu i le kulimi. O le taualumaga ua fuafuaina mo le umi ma faʻaaoga metotia, faʻatasi ma fofō ma faʻamalositino. Umi umi - mai le 7 aso.

Vitio fesoasoani

Faʻafefea ona aveʻese le faʻalua auvae faʻaaogaina le metotia masani a tagata

E faʻafetauia masei i foliga vaaia, o metotia e faʻaaogaina na iloa e o tatou tuaʻa. O nei faiga e faigofie ma e masani ai.

  • Oona... Infusions o thyme, poto ma chamomile i ai se lelei tuʻufaʻatasia o aoga aoga. Ave ni koneteina se lua o malulu ma vevela infusions o se tasi o laʻau lisiina. Ona faʻasusu muamua lea o fua masani i totonu ole vevela vevela ma faʻaoga ile vaega ole faʻafitauli. Tuʻu mo 2-3 minute. Ona faʻaoga lea o se malulu malulu mo le 6-7 minute. O togafitiga masani e faʻaleleia ai le toto ma faʻamalosia ai puipui o le alatoto.
  • Momi faʻamalosi... Meli o se lelei fofo e aveʻesea puffiness ma faʻamalosi paʻu. Sausau se vaega laititi i totonu o le auvae seʻia aliali mai le mumu.
  • Masini fefete... Ave le 1 sipuni se sipuni o le fefete ma palu faʻatasi ma le vai mafanafana seʻia faʻatutuina se faʻaputuga tele. Faʻasusu le ufimata mo le 30 minute mo le fefete e faʻatulai mai. Faʻapipiʻi le paluga i le auvae, ufiufi i ata tifaga pipiʻi ma puipui i se fusi faʻamau. A maeʻa ona faʻamago, aveʻese le masini fefete ma fufulu ese toega i le vai malulu.

Lelei togafitiga faʻagasologa ma mea faigaluega

A leai se taimi poʻo ni fesoasoani i le fale e le fesoasoani ai, o le a sau le polofesa faʻaaulelei e laveaʻi, o lona ituaiga o tautua e tamaoaiga i taualumaga, pe a maeʻa ona e faʻagaloina atoa lea o le faʻafitauli.

  • Fofo LPG... O le taualumaga e faʻatatau i le faʻaleleia o le metabolism i le subcutaneous fat, faʻalauteleina le fausiaina o collagen ma maua ai le auvae "manifinifi".
  • Togafitiga o le Biocybernetic... Sili afaina ai le lautele leo o maso o le faʻaʻautagata eria, maua ai le paʻu faʻaopoopo elasticity.
  • Mesotherapy. Faʻaaofia ai le faʻaaogaina o vailaʻau faʻapitoa vailaʻau ma mea faʻaosofia e faʻamalosia ai le susunuina o gaʻo subcutaneus i se taimi puʻupuʻu.
  • Siʻi RF ma lipolisis RF... Aveʻese le sili atu paʻu ma gaʻo teu. Tasi o faʻasologa e masani ona fai ile faleoloa faʻalelei.

Ae le i faʻaogaina se tasi o auala o loʻo taua i luga, faʻafesoʻotaʻi ma se tagata lalelei e aloese mai le "pipi pipi".

Aisea e aliali mai ai le auvae lona lua

E talitonu fomai o genetics o se mea taua i le aʻafiaga o le auvae alua. Afai o se tama, tina, tamamatua poʻo tinamatua i ai ni faʻafitauli tutusa, o le aʻafiaga o latou faʻaali ma fanau e matua maualuga.

O le aliaʻe mai o le auvae alua e faʻatupuina foi e le auvae alalo o loʻo vaivai le faʻamatalaina, ose vaega foi lea o le kenera.

O le lona lua sili ona taatele mafuaʻaga o ituaiga eseese o orthopedic faaletonu. O le tulaga taʻimua ia latou o loʻo nofoia e i latou e fesoʻotaʻi ma le le tatau ona faʻatulagaina ma le osteochondrosis o le faʻaautagata. O se tulaga mataʻutia faapea ua faamataʻuina ai i latou o loʻo galulue i ni galuega le tumau. Fautuaina e fomaʻi le faʻamamaina o le monotonous galuega ma faʻamalositino faigofie mo le ua ma tua, lea o le a fesoasoani e teu ai nei vaega i foliga lelei ma faʻamama avega.

I le faʻagasologa o le matua o le tino, o suiga e tupu e le lelei ai le oval o foliga: o le paʻu o ua o le ua ma le leiloa o collagen e le paʻu, o le mafuaʻaga lea o le mimigi. Ina ia faʻatuai lenei faiga i le mea sili e mafai ai, e manaʻomia le faia o ni nai faigofie faʻamalositino i aso uma o le a tausia le paʻu o lenei sone i foliga lelei.

Fai mai le au fai meaʻai, o se tasi o mafuaʻaga e tutupu vave ai le auvae lua o le maʻai ma le paʻu o pauna. O faiga tiga e tupu i le tino e mafai foi ona mafua ai le le lava o foliga vaaia. E aofia ai ma faʻamaʻi ogaoga pei o le: diabetes mellitus ma le le lelei galue o lou kulouro. Faʻatasi ma le maʻai foliga o le auvae alua, e tatau ona feutagai ma se endocrinologist.

O le le faʻatamala o le aiga i nisi taimi e oʻo atu ai i lenei mea sese faʻasoesa. E le fautuaina e moe i luga o se aluga maualuga le tatau ai. Oe manaʻomia le mataʻituina o au meaʻai, aua le faʻamoemoe i mea suamalie, gaʻo ma meaʻai feu, aemaise lava ae e te leʻi moe.

E lava mafuaaga mo le faafitauli. Tasi le mea e faʻafiafiaina aʻu - o le faʻafitauli e mafai ona faʻaleleia i soʻo se tausaga, o le mea taua o le manaʻo.

Faʻalogo i le mafuaʻaga na mafua ai le foliga mai o le auvae faʻalua. Afai na tulaʻi mai i le po o le 'ai tele, faitau tusi aʻo taoto i lalo poʻo se aluga maualuga, aveʻese ma masaniga leaga, ona faʻatoa e aʻafia ai o gymnastics poʻo metotia masani a tagata. O lau sini o le faia ia paʻu ia paʻu, faʻatumuina i collagen, ma faʻamalosia maso.

O le polokalame mo le fofoina o le mataupu e faigofie: sailia le mafuaʻaga ➔ aveʻeseina le mafuaʻaga ➔ faʻaaogaina vailaʻau a tagata poʻo teuga foliga ➔ faʻaaogaina faʻamalositino faʻapitoa i le fale. Sefe ni metotia faigata e pei o taotoga mo leai se faamoemoe mataupu.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: 47 Fascinating Wedding Traditions From Around the World (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com