Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Aso malolo aloaia mo aso malolo o Me i le 2020

Pin
Send
Share
Send

E masani lava, o faʻaiuga o vaiaso e fesoʻotaʻi ma aso malolo o Me e vave lava ona pasi. O le taimi lenei e mafai ai e tagata faigaluega i le atunuʻu atoa ona faʻaalu taimi ma o latou aiga, malolo, ma faia ni mataupu e leʻi foia.

O se filifiliga poto a le malo, pei o le tolopoina o aso malolo, e fesoasoani e malolo ai i le auala sili e mafai ai. O se faʻaiuga lelei o le faaiuga o le vaiaso mo aso malolo o Me i le 2020 e maua ai le avanoa mo se malologa faʻaopoopo mo le aofaʻi o tagata faigaluega o le atunuʻu.

Aso malolo aloaia ia Me i Lusia

Aso malolo aloaia ia Me 2020:

  • Aso ole galuega ole lalolagi - Me 1;
  • Aso Manumalo - Me 9.

Faaiuga o vaiaso: Aperila 30 - o se aso puupuu, Me 1-5 aofia ai, ma Me 9-12

Seʻi o tatou vaʻavaʻai totoʻa i le kalena a le faaiuga o le vaiaso:

  • Me 1 o le Lalolagi Galuega Aso. I le 2020, e pa'ū i le Aso Faraile, e aloaia aloaia o se aso malolo. Ona sosoʻo ai lea ma Me 2 ma le 3 - faʻapea foi ma le faaiuga o le vaiaso - talu ai le tolopoina o le Tausaga Fou aso malolo (tolopoina Ianuari 5 ma le 6). Ma e le ona pau lena! E lua isi aso ua faʻaopopoina ia i latou - Me 4 ma le 5.
  • Me 9 e tusa ai ma le kalena pa'ū i le Aso Toona, o lea o le faaiuga o le vaiaso e 9, 10, 11, 12. Me 8 o le a faʻapuʻupuʻu aso, ma Me 13 o le amataga o le vaiaso faigaluega.
  • Ia Me 2020, e 9 aso malolo ai tagata faigaluega

E mafai ona faʻaiʻuina o tagata o le a malolo i aso e sosoʻo ai:

  • Me 1-5 aofia ai.
  • Me 9-12 aofia ai.

O le aoga o sea kalena o le galue rhythm e le leiloa, aua o le aofaʻi o aso faigaluega i Me o 18, ae le faigaluega aso - 13. E aofia ai 2 aso malolo.

E masani lava, ia Me 1, e o ai tagata i o latou dacha poʻo se fale o le atunuʻu. O iina latou te saunia ai togafiti mo le totoina o fualaʻau, toe faʻaleleia fale o le atunuʻu, teuteuina le teritori, o lea e taua ai le iloa po o le a le faʻaiuga o le vaiaso ia Me 2020.

I le 2020, o loʻo iai le kalena e faʻailogaina ai iʻu faʻaiuga o vaiaso, lea na faʻamalolo aloaia ona o aso malolo. Na faʻavae i luga o le faʻaiuga a le malo o le Malo o Rusia, lea na latou taliaina ai se faʻatonuga i le tolopoina o aso malolo.

E masani ona matauina i lenei kalena:

  • Mumu - pe a fai o iai se fesiitaʻiga ma / poʻo se fesoʻotaʻiga o faʻaiʻuga o vaiaso, faʻapea foi ma aso malolo o le a fesoasoani i tagata nonofo i Lusia e maua se lelei malologa.
  • O aso faigaluega puʻupuʻu aʻo lumanaʻi aso malolo e faʻailogaina i soʻo se isi lanu pe ala i le faʻaaogaina o se asterisk.

Faʻamatalaga ata vitio

Le mea e fai i le taimi o aso malolo mo tagata matutua

I aso malolo, o le toʻatele e masani ona o i fafo o le taulaga e faʻaalu ai taimi ma e pele. O aso malolo e sili ona talafeagai mo le totoina o fualaʻau, faʻafiafiaga i fafo, faʻaleleia pe a maeʻa le taumalulu.

142 'eseʻese atunuʻu faʻamanatuina ia Me 1st e faʻamamafaina le taua o le vasega galulue. Mo lenei, fonotaga ma faʻataʻitaʻiga e faʻatulagaina.

Me 9 - Aso Manumalo. Mo le sili atu i le fitusefulu tausaga, ua faamanatuina e le atunuu lenei aso malolo. I lenei aso, o faʻataʻitaʻiga a le 'au fitafita o loʻo faia, lea e tele' eseʻese ai meafaigaluega a le militeri e auai. O nei mea uma e aofia ai le taua o le faʻasaoina o le filemu i le Lalolagi.

Faʻafefea ona maua le fiafia mo tamaiti ma talavou

E mafai ona e maua se sili atu aso malolo o Me ma tamaiti i le filifilia o se polokalame aʻoaʻoga e fesoasoani ia latou e atiaʻe. Faʻaaofia asiasiga i falemataaga, fonotaga faʻaleaʻoaʻoga, faʻaaliga, fale ata ma fale tifaga i le polokalama.

Ina ia maua le fiafia, alu ma tamaiti i le pa manu, paka faʻafiafiaga, vai paka, tafaoga pe fai 'aiga i fafo fafo. Tamaiti o le a fiafia pe a fai e te avatua ia i latou le avanoa e auai ai i le sauniuniga o le taumafataga o le afiafi.

E fiafia talavou i tafaoga tutoʻatasi. E mafai ona e lafoina atu i latou i fafo pe i se maimoaga taamilo i taulaga Rusia. O le filifiliga sili ona lelei o le asiasi lea i faʻafiafiaga o musika, malolo faʻatasi ma uo masani.

I aso malolo o Me, e faia ai konaseti i luga o sikuea autu o soʻo se taulaga o Rusia ma ofaina ai ituaiga eseese o faʻafiafiaga, lea e vaeluaina ile tausaga vasega.

Fautuaga Aoga

Ina ia manuia lau aso malolo, mafaufau i fautuaga nei.

  • A fuafua e alu i se tafaoga, tausi le teuina o meaʻai. E le manaʻomia le feaveaʻi o ipu tioata, keramika poʻo uamea ma oe. E mafai ona e filifilia palasitika faʻatusa, pe a uma ona faʻaaogaina, ona tiaʻi lea i le lapisi.
  • Vaʻai lelei namu o loʻo osofaʻia ia Me. Faʻatau ni vailaʻau faʻapitoa pe fai sau oe fale i le fale, pei o tipolo ma le afu.
  • Afai o loʻo e alu i se tafaoga, aumai ni mea faʻamau poʻo se mea faʻamau. Ole mea lea e aoga tele e faʻamau ai lavalava masaesae, aveʻese faʻailoga, faʻalelei ni vaega.
  • Sauni mo kebabs e ala i le aʻoaʻoina o ni fua manaia o marinade. Mo se faʻataʻitaʻiga, o aano o manufasi i le pia poʻo le kofe marinade e foliga mai e le masani ai, ae matua suamalie lava.
  • Mafaufau muamua i le mea e te alu i ai. Afai o lenei o se malaga i fafo atu po o se Lusia taulaga i luga o se tafaoga, ona tusi tiketi ma le nofoaga o nofo ai muamua.
  • E mafai ona e alu mo se tiʻetiʻega vaʻa, o le a maua ai e oe le mafaagaloina lagona.
  • Taumafai e alu i totonu o faʻafiafiaga fou mo oe lava, mo se faʻataʻitaʻiga, asiasi i le sailiga potu.
  • Sopo i le po atoa e fiafia i le matagofie o le siosiomaga natura.

O aso malolo o Me, pei o aso malolo o le vaiaso ile 2020, e maua ai le avanoa mo tagata faigaluega e malolo ai. Mo le tele, o nei o savaliga i le ea fou, malaga i le dacha, fonotaga ma uo, gaioiga ma tamaiti. E masani ona o taʻitasi i paga: lua aso malolo e faʻamanatuina e tagata uma o le atunuʻu.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: MGA TSISMOSONG ASO (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com