Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻafefea tatou malolo mo le Tausaga Fou 2020 - le tausaga o le White Metal Rat

Pin
Send
Share
Send

E leai se manaʻoga e faʻamaonia i soʻo se tasi o le Tausaga Fou o le taimi saʻo e galo ai galuega mo sina taimi, malolo ma malolo. Tagata, taumafai e fuafua le latou tafaoga o loma, e fiafia i le auala tatou malolo ai mo le Tausaga Fou 2020. Lenei o le a talanoaina i le tusitusiga.

Tagata faigaluega a le malo faʻalapotopotoga ma pisinisi o le a malolo teisi sili atu nai lo le vaiaso - 8 aso. O le aso faigaluega mulimuli aʻo leʻi faia le tafaoga o le Tausaga Fou e paʻu i le Aso Lua Tesema 31st (puʻupuʻu aso faigaluega), ma le Tausaga Fou aso malolo faʻamuta ia Ianuari 8th. Nisi malo faʻalapotopotoga e ono faʻaopopo pe faʻaititia le numera o aso malolo.

I le lumanaʻi 2020 o le White Metal Rat, o tagata o le atunuʻu o le a maua le malologa mai Ianuari 1 i le Ianuari 8.

O Tesema 31 e paʻu i le Aso Lua, o lona uiga o le a puʻupuʻu le aso faigaluega, ma tagata lautele o le a maua le avanoa e mafaufau ai poʻo fea e faʻamanatu ai le Tausaga Fou.

Tausaga Fou o le sili ona pele ma leva ona faatalitali aso malolo mo le tele o tagata o Rusia. O le mea taua o le aloaʻia o le Tausaga Fou aso malolo i le 2020 e le faʻaleagaina le lagona. I le amataina o se aso fou ma se ataata, oe o le a mauaina se le mafaamatalaina aofaʻiga o lagona lelei.

I Lusia, i le 2020, o le a leai se malologa i le Tausaga Fou aso malolo i le tulaga o aso faigaluega, lea e le mafai ona fai mai e uiga i tuaoi setete. O le aso malolo ia Ianuari 4 na see i le Aso Gafua, Me 4, ma le Aso Sa, Ianuari 5, i le Aso Lua, Me 5.

O isi faaiuga o vaiaso mo aso malolo: Fepuari 22-24, Mati 7-9, Me 1-5 ma Me 9-11, Iuni 12-14, Novema 4.

Soʻo se tagatanuu o le a mafai ona fuafua se manaia ma manaia tafaoga. O aso muamua o tafaoga o le a tuuto atu i pisapisao tausamiga, asiasiga i aiga ma uo. Ina ia tumau le malologa o lau tafaoga malolo, fausia lau tafaoga faataamilo i le toaaga taʻaloga. Ou te fautua atu ia te oe e faʻaalu le Aso Malolo Tausaga Fou i le le itiiti ifo matagofie ma tagatanuu 'aʻai Rusia nai lo isi fafo.

Faʻafetai i le umi Tausaga Fou tafaoga, tagata faigaluega o le ai ai se le mafaagaloina tafaoga, malaga pe alu aisa faasee. I soo se tulaga, o le a aumaia le tele o penefiti i le tino. O le a se tatou tala e uiga i tamaiti o loʻo vaʻavaʻai atu i le matinee faʻapitoa mo le oʻo mai o le Tausaga Fou o le White Rat.

Tusa lava poʻo a ni gaioiga o loʻo avea ma vaega o polokalame faʻafiafiaga mo aso malolo o le Tausaga Fou, auai ma i latou ma le aiga atoa. Naʻo lenei lava auala e aumaia ai e le Po Fou o le Tausaga le tele o le fiafia ma le tele o le fiafia.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Ano Kapalaran Ko sa 2021? Horoscope Swerte, Malas, Hula Zodiac, Pag-ibig, Pera Negosyo Prediksyon (Iuni 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com