Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Bayok Sky Tower - o le faletalimalo e sili ona asiasi i Bangkok

Pin
Send
Share
Send

Faimalaga i le laumua o le Malo o Thailand, ia mautinoa ia eseʻese ma se asiasiga i Bayok Sky (Bangkok). E faigofie ona e maitauina le fausaga i soo se mea o e tafafao ai i Bangkok. O se faʻailo ua avea ma faʻailoga o le laumua, Baiyoke Sky, na fausia i le taulaga tutotonu o Ratchatkhevi.

Bayok Sky - sauniuni mo le malaga muamua

Bayoke Sky o loʻo aofia i le lisi o fale sili ona maualuluga i le laumua, o le maualuga o 309 mita o 88 fola, o se tamaʻi taulaga o loʻo maua lelei iinei.

  • faletalimalo lelei ma le gafatia o le 673 potu;
  • matamata tulaga faʻatulagaina ma fou metotia masini;
  • pa ma faleʻaiga.

O le fausiaina na maeʻa i le 1997. I le 2017, Baiyoke Sky mauaina le tulaga o le lona lua aupito maualuga fausiaina i Bangkok. O le pito i lalo o le fale o loʻo iai le fale taʻavale e tele fale.

Mea moni manaia! I fafo atu o le 'olo, o loʻo i ai se saoasaoa televave, ia mautinoa e alu i luga ma fiafia i le vaʻai a le taulaga faʻafetai i pupuni pupuni i le taimi o le aʻega.

Bayok Sky o le nofoaga sili ona asiasi i Bangkok, o tusitaʻifa uma e autasi e fautuaina e asiasi ile olo.

Baiyoke Sky mea moni:

  • o le maualuga o le faʻailoga e lata ile 310 m;
  • e faʻaputuputu faʻaputuga i le eleele i le 65 m;
  • 'auʻaunaga faletalimalo o loʻo tautuaina e fitu lifi, o fafo e maualuga tele le saoasaoa ma lautele;
  • o potu faletalimalo ua faʻaauupegaina mai le 22 i le 74 tulaga;
  • o le vaega mulimuli e faʻaauupegaina i se lauiloa vaʻaia matata, o le fausaga e faʻasolosolo sologa lelei, maua ai se sili lelei vaʻaiga;
  • ua faʻatinoina pupula pupula i faleaiga ma pa.

Bayoke Sky Hotel i le laumua o le atunuu o papaʻe elefane

O le Baiyoke Sky Hotel e le naʻo se faletalimalo tetele, ae o le faletalimalo maualuga i le laumua. O le maketi o loʻo tu i lalo tulaga maualalo, ma i le faitotoʻa o loʻo iai tagata tafafao maimoa e fia asiasi i le faleʻaiga, fiafia ile vaʻai mai le maualuga o le fogafale 88. O i latou e mananaʻo e faʻaalu o latou malologa i le faletalimalo e faʻaali se lifi malo i le tulaga 18, lea e faʻaoga ai le laulau e lesitala ai.

Nofoaga paka ma faʻafeiloaʻiga

E mafai ona e paka lau taʻavale i le paka taʻavale tele a Baiyoke Sky, mai le tulaga 5 e oʻo i le 17. A maeʻa le lesitalaina, maua e le turisi se magnetiketi pepa e mafai ona faʻaaogaina i uma lifi o le faletalimalo. E tatau ona faʻapipiʻi se faʻafanua i se faʻailoga faʻapitoa ma filifili se foloa.

E taua! O le faletalimalo e tele vasega o potu tu i luga o fola eseese, oe mafai ona oʻo atu i le fola manaʻomia e se lifi faapitoa.

I tafatafa o le taliaina o loʻo iai foʻi:

  • nofoaga faʻatali;
  • sone faʻavaomalo - o sui o atunuʻu eseʻese e nonofo i laulau ma fesoasoani i tagata femalagaaʻi;
  • faleoloa, faleʻaiga, faleoloa fualaʻau 'aina (o tau mo fualaʻau e maualuga tele);
  • tapolo tapolo, faleʻaiga ma le eseese lisi - iinei oe mafai ona okaina ipu mai 'eseʻese kuka o le lalolagi;
  • mea puʻeata e mafai ona e tuʻu ai ato - o le teuina o mea e oʻo i le 30 aso e leai se tau.

Lelei e iloa! I le tulaga 18th o le Baiyoke Sky Hotel Bangkok, e leai se totogi e ulufale ai, aua e te le tau nofo i le faletalimalo. Naʻo tagata o loʻo iai pepa magnet, faʻapea foi ma tagata o loʻo iai tiketi ile falemaʻi ole Bayok Sky, e alu maualuga.

Taʻaloga Sone

O le taʻaloga o loʻo tu i le tulaga 20 o Baiyoke Sky. Lenei i le tautua a turisi:

  • faleoloa lalelei - oe mafai, ioe, asiasi i ai, ae o tau mo auaunaga e fai si maualuga;
  • e mama le vaitaʻele, ae laʻititi mo se faletalimalo tele faapena;
  • faletaalo - mafanafana, lapoʻa, toʻaitiiti tagata asiasi.

Lelei e iloa! E mafai ona asia le vaitaʻele mai le 7-00 i le 20-00, e iai lava solo mama i tafatafa o le vai. E mafai ona asia le faletaalo mai le 7-00 i le 21-00.

Potu i le Baiyoke Sky Hotel

E tolu vasega o potu i le Bayoke Sky Hotel, e eseese le tau. O le maualuga o le numera, o le sili atu taugata o.

Nofoaga faletalimaloLaʻasagaFale mautotogiVaega:
Tulaga faatonuina22 i le 45Mai le 36 sq.m. oo atu i le 72 sq.m.O potu mautotogi e mafai ona ofi ai le toatolu tagata matutua pe toalua tamaiti ma le lua tagata matutua. O faamalama e masani.
Skye (lagi)46 i le 63Mai le 44 sq.m. oo atu i le 72 sq.m.O nisi fale mautotogi e i ai pupuni pupuni, o le poletito-terraces ma le sunbed poʻo le swing, ma se laulau 'ai.
Spice (avanoa)64 i le 74Mai le 32 sq.m. oo atu i le 50 sq.m.O fale mautotogi uma e iai pupuni pupuni, lua moega eseese.

Fea potu e filifili ai

Ioe, e sili atu le tusi tusi potu i le lona tolu sone - Sky poʻo le Avanoa. Nofoaga e tatau ona tusi 1.5-2 masina muamua, talu ai e muamua vavaeʻeseina. A i ai sau tiketi minute mulimuli ma o le mataupu o fale e manaʻomia e fofo faʻanatinati, filifili se fale mautotogi i le Standard Zone. Afai e te filifilia se potu i le Space Zone o le Bayok Sky Hotel (Bangkok), faʻamolemole vaʻai o nisi faʻamalama e ufiufiina e le tele faʻasalalauga na tuʻuina i fafo atu o le fale.

E mafai ona e sailia le tau saʻo o le soifuaga i soʻo se potu mo aso e te fiafia iai.

Taeao i le faletalimalo

Meaʻai e faʻatulagaina e tusa ma le "buffet" system. E valaʻaulia malo i le Faletalimalo o Bayok Sky (Bangkok), o loʻo tu i le fogafale 82 o le fale faisua. Taimi o taumafataga e amata mai i le 6-00 i le 10-00, e sili atu pe a oʻo mai i le taeao, i le 9-30 tele ipu ua uma, ma e toetoe lava a leai ni laulau leai se totogi.

Lelei e iloa! Ua filifilia se laulau, tuʻu iai se faʻailoga ma upu "Faʻatautaia", ma alu e filifili le meaʻai taeao mo oe.

Ae mo le tofo uiga, e leai se tasi tumau fia 'aʻai, ae e ono ono le mafai ai ona maua gastronomic fiafia. O le faleʻaiga o loʻo ofaina mai le tele o vai fou.

Nofoaga faletalimalo Baiyoke Sky

O le faletalimalo ua fausia i se nofoaga sili ona lelei mo turisi:

  • o le latalata lata mai Malae Vaʻalele Ratchaprarop e 300 mita mai le faletalimalo, mai iinei oe mafai ona oʻo atu i le malae vaʻalele faʻavaomalo i le 20 minute;
  • i totonu o le faataamilosaga o 1 km o loʻo iai le numera tele o faʻatauga faleʻoloa, faleoloa ma faleoloa;
  • i totonu o le savali savali e tele faleʻaiga, fale kofe, maketi, faleʻaiga.

O loʻo ofaina e le faletalimalo se fesiitaiga fua:

  • i le laumua malae vaʻalele Link Link - i aso uma mai 6-00 i le vaeluaga o le po;
  • i le nofoaga faʻatau "Siam Square" - aso uma mai le 10-00 i le 19-00, taimi - tasi itula;
  • i Chatuchak maketi - i faʻaiuga o vaiaso i le 11-00.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Faʻamanuiaga o Baiyoke Sky Hotel:

  1. potu mamā, faʻafouga fou;
  2. nofoaga talafeagai - ogatotonu o Bangkok;
  3. vaaiga matagofie mai faʻamalama o fale mautotogi ma faleʻaiga;
  4. lelei filifiliga o meaʻai o le taeao;
  5. o tagata nonofo i le faletalimalo o loʻo ia te i latou le lua vaʻaia vaʻaia, o taʻaloga taʻaloga;
  6. pe a okaina meaʻai ma vai inu i faleʻaiga uma, e mafai e malo o le faletalimalo ona faʻaaoga lelei tau paʻu;
  7. siaki e le faʻatonuina ae e leʻi oʻo i le aoauli, ae e te leʻi oʻo ile 14-00.

Le lelei:

  1. umi queues i le taliaina, i faleaiga, i tafatafa o le vaitaʻele;
  2. tamaʻi vai taele.

Lelei e iloa! A e siaki i Bayoke Sky, e totogi e le tagata faimalaga le $ 100, o le aofaʻi o le tupe teu e toe faʻafoʻi pe a e alu.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Faleaiga ma faʻamau i le faletalimalo o Bayoke Sky

O le tele o faʻapotopotoga a le Baiyoke Sky e taliaina malo i luga o le buffet system masani ma ofaina se lisi eseese, e aofia ai ipu mai le tele o fualaʻau a le atunuʻu. I nisi faʻalapotopotoga, o se ponesi manaia i le lisi o mea, o le vaaiga lautele lea o Bangkok, e sili ona matagofie i le po.

IgoaTulagaLisi, foligaFuafua le siaki tau
"Fua buffet"18E mafai ona faʻatau fua vaitau o Thailand, o le lisi e iai foʻi popsicles, sua suamalie, suamalie suamalie.
"Fale kofe i le lagi"18O se fesuiaʻiga o lisi i le atunuʻu ma Europa meaʻai, oe mafai ona filifilia se suamalie suamalie pe faʻataʻitaʻia se muamua cocktail.
"Baiyoke opeopea maketi"75E faʻatosina mai ma ona foliga le masani ai - i le tulaga o le maketi Thai o loʻo i totonu o vaʻa a le atunuʻu. Latou te faʻatau atu meaʻai Thai sili ona lelei ii.Tau faatemokalasi
Faleaiga i Bangkok lagiNofoaga e lua tulaga - 76 ma le 78O le lisi o loʻo iai se filifiliga lelei o ipu a le atunuʻu. Ua saunia le manaia o le sami.E tusa o le 1000 baht
"Maota o Stella"Galue i le 79 tulagaAuauna atu i le tele o meaai sami.E tusa o le THB 1300
"Faapaologa Bangkok"O loʻo faʻatali le faʻalapotopotoga mo malo i le tulaga 81Auauna ipu mai fualaʻau eseese o le lalolagi. O se ata matagofie o Bangkok e tatalaina mai iinei. E mafai ona e malolo i le hall poʻo luga o le terrace.800 i le 1500 Baht
"Grill Crystal"82Latou te saunia ni ipu vela suamalie, meaʻai suamalie i le sami.E tusa o le 800 baht
"O le taualuga o le fale"Galue i le tulaga 83Ulaʻi cocktails, meaʻai mama na tuʻuina atu, o se tele filifilia o uaina o loʻo tuʻuina atu.Ulufale i le pa 400 Baht

Lelei e iloa! O tau mo ipu e masani ona suia, o lea la ae e te leʻi asiasi i le upega tafailagi aloaia o le faletalimalo i Bangkok, siaki tau. O loʻo talia se ponesi ia i latou na vaʻaia fale mautotogi ile faletalimalo - paʻu pe a totogi se siaki i faleʻaiga.

Baiyoke Sky Hotel Mataʻituina Faʻaliga

Afai o loʻo e nofo i seisi faletalimalo, e mafai ona e aʻea tulaga peʻa iai sau tiketi. O le ofisa o le pepa e faigaluega latalata i le faitotoʻa autu. O le siʻi i le mea e taunuʻu ai o loʻo tu foi i le faitotoʻa. O se lifi faʻapitoa - e naʻo le nofoaga e vaʻai ai ma e oʻo lava i le foloa o loʻo tu ai le fale mataaga.

Talu ai o le lifi e faia i tioata, o Bangkok atoa e manino lava ona vaʻaia mai ai. Ae ui i lea, o loʻo i ai sina togafiti - e mafai ona e vaʻai atu i le taulaga i tua o pa - o le tioata. Ona o le toatele o tagata e fia o i le fogafale i luga, taumafai e ulu i le lifi i laina muamua ma o atu i le pito i tua, tioata pa.

Fale tapunia tapunia i le fogafale 77

Ae faʻapefea le nofoaga vaʻaia? O pupuni e palapala, ae le afaina ai le tulaga lelei o ata. O le taimi sili e te asia ai aʻo leʻi goto le la mo le ao ma le afiafi ata o Bangkok. Ia mautinoa e savalivali faataamilo i le nofoaga e vaʻai ai - e tele mea tuai o loʻo iai iinei, e iai foʻi ma se tuk-tuk, o faʻaaliga uma e mafai ona paʻi iai ma puʻe puʻe puʻe ia latou ata.

Tulau i le tulaga 88

Lenei ua tatou o atu i le isi tosinaga, o loʻo tu luga o le fogafale pito i luga o se fale teu fale, o se faʻavasega fale. E mafai ona e sau ii ile lifi poʻo luga o vae - i sitepu. O le mea moni, o le filifiliga lona lua e sili atu ona faʻafaigata ma faʻatagaina oe e oso i le siʻosiʻomaga o Bangkok.

O le isi togafiti o le faigata lea ona puʻeina o ata i faʻamalama o le pito i luga o le potu vaʻai, talu ai o pupuni o faʻamalama i se grid, i se faʻaopopoga, o le fausaga e alu pea i taimi uma, ma e faigata tele ona puʻe se ata lelei.

Lelei e iloa! O moli faʻavae e ola i le 18-00.

Faʻamatalaga aoga

O mataaga uma a le Baiyoke Sky skyscraper e tatala i aso uma mai le 9-00 i le 23-00, ae o tagata asiasi mulimuli e mafai ona o mai i le afa itula ae le i tapunia.

Tau tiketi:

  • mai le 9-00 i le 18-00 - 390 Baht, o le tiketi e avatua ai le aia tatau e asiasia ai le nofoaga e vaʻai ai, malolo i le fualaʻau 'aina o loʻo tu i le tulaga 18;
  • mai le 18-00 i le 23-00 - 400 Baht, o le tiketi e avatua ai le aia tatau e savali ai i luga o le potu e vaʻai ai, filifili se vai inu i le pa i le tulaga 83.

Lelei e iloa! O le pa e tatala se ia o le 2 i le taeao.

E mafai e tagata o le faletalimalo ona asiasi i mataaga o le faletalimalo ma latou fiafia i Bangkok i le tele o taimi. E mafai foi ona e asiasi i le Bayoke Sky e vaʻai ai peʻa iai sau tiketi i le faleʻaiga.

O siʻi uma e fitu e aveina oe ile fale vaʻai ma i le fogafale pito i luga, ae a e manaʻo e te maua se poto masani e le mafaagaloina, ave le laufanua, siʻi i fafo.

Manatu Moni

  1. O le Bayok Sky Tower i Bangkok na tatalaina aloaʻia i le 1997, ae na maeʻa le antenna i le lua tausaga mulimuli ane.
  2. I le taumalulu o le 2002, na osooso ai ni tagata faimalaga mai Nouei mai le fogafale 81 ma taunuu manuia i luga o le taualuga o se faletalimalo lata ane.
  3. O le maualuga o le skyscraper e tusa ma le 183 tagata.
  4. E i ai 2060 sitepu i le va o le muamua ma mulimuli fola.
  5. E 1,740 faʻamalama matala i le 'olo, o nei tioata ua lava e faʻamalamalama ai luga o le lua selau faletalimalo.
  6. O le vaega o le fale faʻataʻamilomilo e toeititi 179.5 sikuea mita, o le tolu taseni malae lakapi.
  7. O fafo o le faletalimalo, o le Spice area, o le pito sili ona maualuga mo faʻasalalauga.

Fautuaga fesoasoani

  1. O le taimi sili ona lelei e asiasi ai i le pito i luga o le potu vaʻai mai le 17-00 i le 18-00. Mai le 17-00 o se pa e tatalaina i tafatafa o le faleoloa vaʻai. E le gata i lea, a maeʻa le 18-00 tiketi e sili atu le taugata. I lenei taimi, oe mafai ona vaʻaia le taulaga i le ao ma faʻatali mo moli po e ola.
  2. Ina ia puʻeina ni ata lelei, e te manaʻomia se mea puʻeata malosi, o ata sili ona lelei e maua i le po, talu ai o le 'aʻai e ufitia i le asu i le ao.
  3. O le olo o loʻo tu i le ogatotonu o le nofoaga e faʻatau ai, o loʻo i ai foʻi le fale taalo papeti taʻutaʻua, o le dolphinarium ma le lapoʻa o le Malumalu Buddhist lata ane.
  4. O le auala sili ona faigofie e alu ai i le faletalimalo o le laumua i le malaevaʻalele. E te manaʻomia le laina "City Line", e tatau ona e alu i le "Ratchaprarop" taofi. Faletalimalo felauaiga tuʻua mai le nofoaga i aso uma mai 6-00 i le 24-00. Felauaiga e alu ese mai le potu i lalo.
  5. O potu maitau uma o le Bayoke Sky Tower o loʻo faʻaauupegaina i ona po nei - o tekonolosi faʻaonapo nei, mamana, faʻasalalau faʻalelei.
  6. Ia mautinoa e te asiasi i le fale mataʻaga - o se faʻaaliga lea e taʻu mai ai le fausiaina o le 'olo Baiyoke Sky. Faʻaliga mafai ona pikiina ma maimoaina.

A fuafuaina lau malaga i le laumua o Thailand, ia mautinoa ia seti se taimi e asiasi ai i Bayok Sky (Bangkok). Ae a, e te le tau nofo i le faletalimalo, ae ia manatua e i ai eseesega ponesi mo i latou e nonofo iinei.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Dinner Buffet @ Baiyoke Sky Hotel indoor balcony. Revolving Rooftop deck BANGKOK 24 August 2018 (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com