Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Spa complex Terme Catez i Slovenia

Pin
Send
Share
Send

E selau kilomita mai le laumua o Slovenia, le taulaga o Ljubljana, o loʻo iai se taulaga laʻititi lava, Čatež ob Savi. E lauiloa tele mo le Terme Čatež resort (Slovenia) - o se tasi o tele i le setete ma lauiloa i Europa.

O le mafuaʻaga autu o le soifua maloloina i Terme Čatež o le vai o vai vevela, lea e alu aʻe mai le loloto o 300-600 mita ma i ai le vevela o +42 - + 63 ° C. O lenei vai faʻamalolo e aofia ai uʻamea, sodium, chloride, hydrogen carbonate, potassium.

I luga o le teritori o Terme Čatež o loʻo iai se laʻau vevela tele faʻateleina ma le lautele o le 12,300 m². O se vaega o le 10,000 m² o loʻo nofoia e vaitaele i fafo o loʻo tumu i vai minerale - o le Summer Riviera lea. O totoe 2,300 m² o loʻo nofoia e le Winter Riviera ma vaitaʻele i totonu. O le faʻalavelave i le taulaga o atezh-ob-Savi e aofia ai faletalimalo, nofoaga faʻafomaʻi, fale faʻalelei, fale faʻamalositino, ma nofoaga malolo.

O Terme Čatež i Slovenia, e pei ona vaaia i le ata, o se nofoaga sili ona matagofie mo le toe faʻaleleia o le soifua maloloina. O le nofoaga, o loʻo siʻomia e le togavao o Goryantsy, o loʻo tu i auvai o le vaitafe o Sava, i le mea o loʻo tuʻufaʻatasia ai ma le vaitafe o Krka. O le tau o le tau i le lotoifale o le subalpine, ona e mafai ona latou mauaina tagata asiasi iinei i le tausaga atoa.

Faʻafefea ona togafitia i atezh-ob-Savi

Diagnostics ma togafitiga faʻagasologa i Terme Čatež o loʻo faʻatinoina i totonu o se nofoaga faʻafomaʻi ma mea fou. Fomai poto masani o eseese faʻapitoa e galulue i lenei nofoaga tutotonu.

O tagata faʻapitoa o le nofoaga faʻafomaʻi o loʻo tuʻuina mai le sili ona lelei togafitiga o faʻamaʻi i Slovenia ma le toe faʻafouina o totoga o le musculoskeletal system pe a maeʻa manuʻa ma gaioiga. Faʻavae i luga o faʻaiuga na maua i le taimi o le suʻega, o tagata gasegase ua tosoina i luga se polokalama o tagata taʻitoʻatasi pe toe faʻaleleia.

O polokalame ua mamanuina i se auala e toe faʻasolosolo ai ona toe malosi faʻatasi ma le laititi o le mafatiaga ina ia faʻaititia ai le ono toe sosolo mulimuli ane o le faʻamaʻi.

O loʻo faʻataʻitaʻia togafitiga e faʻaaoga ai metotia masani ma onapo nei o balneotherapy, thermotherapy, hydrotherapy, mechanotherapy, magnetotherapy, electrotherapy. Faiaʻoga aʻoaʻoga faʻamalosi tino ma kinesiologists, polofesa fofoa matai o loʻo aʻafia ma tagata mamaʻi.

O le Medical Center i Catez ob Savi i Slovenia faʻapitoa i le toe faʻaleleia o tagata mamaʻi ma rheumatological faʻamaʻi:

  • faʻasāsā
  • rumatika
  • rheumatoid ma metabolic gugu,
  • ankylosing spondylitis,
  • talavou polyarthritis.

O le togafitiga togafitiga, faʻamoemoeina i le toe faʻaleleia o le soifua maloloina o tagata ma faʻamaʻi rheumatological, maua ai faʻamalositino taʻitasi i faʻamalositino faamalositino, maneta ma ultrasound togafitiga faʻagasologa, balneotherapy i vaitaele, paraffin afifi, tusi lesona ma hydro fofō sauniga, galuega faʻamalositino. Ina ia ausia se iuga lelei ma tuʻufaʻatasia, o le vasega e tatau ona tumau a itiiti mai o le masina.

O Terme Čatež o se tasi o nofoaga sili ona lelei mo le soifua maloloina o tagata Slovenia o loʻo ofoina atu ai togafitiga aoga mo tagata mamaʻi e maua i faʻamaʻi o neura, cerebral palsy ma le tele o sclerosis na maua i le stroke O le toe faʻaleleia vasega aofia ai toaaga ma pasi pasi faʻaleaʻoaʻoga tino, auala e toe faʻaleleia ai maso maso (fofō, electro- ma bobath togafitiga), hydrotherapy faʻagasologa.

O le spa i Catez ob Savi o loʻo iai ni tuʻutuʻuga lelei mo le faʻamaloloina o tagata mamaʻi na faia se taotoga o latou susu. O le togafitiga polokalama faʻaaogaina hydrotherapy, faamalositino faamalositino, electrotherapy, fofō, lymphatic alavai - nei metotia faʻatagaina atinaeina ma faia le soʻoga soʻoga sili feaveaʻi, ma puipuia lymphedema. O le sini o le faʻamalositino togafitiga kosi e le gata i le toe faʻaleleia o le tino, ae faʻapea foi le faʻaleleia o le mafaufau tulaga o tagata mamaʻi.

Tau togafitiga

Ae mo le tau o le nofo ma togafitiga i le Terme Catez resort i Catez ob Savi, Slovenia, e matua eseʻese lava mo eseese ituaiga o auala. O lesi foi mea:

  • kinesiotherapy tau amata mai i le 10 € i le 50 €;
  • Hydrotherapy togafiti o le a tau sili atu - mai le 11 € i le 34 €;
  • le taugofie o le a avea ma taualumaga mo electro- ma thermotherapy: mai le 7 € i le 25 €.

Sili atu aoga tautupe o tulaga soifua maloloina ma soifua maloloina vasega, o lona tau e amata mai 150 €.

E mafai ona e suʻesuʻeina tau mo auaunaga ua ofaina i le nofoaga tutotonu i luga o le upega tafailagi www.terme-catez.si/ru/catez/2112.

Terme Catez Faletalimalo

I le teritori o Terme Catezh i le taulaga o Catez ob Savi, e 3 faletalimalo: Terme, Toplice ma Catezh.

Terme

O le faletalimalo sili ona manaia i le Savi o le Terme e 4-fetu o loʻo tu i le ogatotonu o le nofoaga faʻapitoa. O le tau o mea e nonofo ai i totonu e amata mai le 89 € i le 113 € i le aso. Mo lenei tupe, 'aiga o le taeao,' aʻau i le vaitaʻele, malologa i le sauna, faletaalo vasega, 2 faʻamaumauga i le aso i le taumafanafana po o le taumalulu Riviera e mautinoa.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Toplice

O le mafanafana 4-fetu Toplice Hotel e tu latalata i le taumafanafana ma Winter Riviera. Mo se aso o nofo i le "Toplitsa" oe manaʻomia le totogi mai le 82 € i le 104 €. O lenei aofaʻi e aofia ai le afa laupapa, ulufale i le faletaalo, 2 ulufale i le aso i le taumafanafana po o le taumalulu Riviera.

Chattezh

"Atezh" o se 3-fetu faletalimalo, fausia ma le amanaʻia gafatia o tagata ma faʻafitauli ma totoga o le musculoskeletal system. O le aso nofo i le faletalimalo o le a tau mai le 77 € i le 99 €. O lenei aofaʻi e aofia ai le afa laupapa, aau i le vaitaʻele, 1 ulufale i le taumalulu poʻo le 2 faʻasologa i le Summer Riviera. Ina ia aʻoaʻo atili e uiga i tautua uma na ofaina i Čatez-ob-Savi faletalimalo, ma tau mo latou, asiasi i le upega tafaʻilagi www.terme-catez.si/ru.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Le mea e fai i lou taimi paganoa

E o atu tagata i Slovenia, aemaise lava, i le taulaga o Čatež ob Savi, i le nofoaga malolo ia Terme Čatež, e le gata i togafitiga ae o se fiafiaga fiafia.

I luga o le teritori o le nofoaga faʻafitauli faigata, tafafao maua avanoa tele e faʻaalu taimi ma penefiti ma fiafia. E i ai le vaituloto fai e mafai ona e aau ai, alu ai i vaʻa, ma fagota. Tagata tafafao o le nofoaga e mafai ona faʻaaluina taimi i paka faʻafiafiaga, totonu faaseʻe rinks, eseese o vai tosina, latou mafai foi ona o atu i ai mo uila, tenisi, tenisi laulau, tapolo E mafai ona latou o i le kalapu a le "Thermopolis", e masani ona faʻatulaga ai afiafi o siva ma polokalame o konaseti.

Faʻapitoa mataituina tatau ona totogi atu i le "Park Saunas", o loʻo iai mea uma mo moni aufaʻafiafiaina o le malologa tafaoga. O le paka ei ai le manogi sauna, Finnish ma Initia saunas, ma se sauna ma infrared moli. O se mea moni lava o le tioata sauna, lea e faʻamalosia ai le tino i ion le lelei.

I le nofoaga o faʻatautaia le Terme Čatez (Slovenia), o loʻo iai le maota o Mokrice ma le potu e teu ai uaina, o le potu fono mo Barbara, o le tapolo, o le paka e 200 tausaga le umi, ma se potu mafanafana faʻalelei i luga aʻe.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Terme Village - Terme Catez - Slovenia (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com