Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Tulaga o suʻesuʻe suede mo meaafale, nuances o filifiliga

Pin
Send
Share
Send

O meaafale ufiufiina mo meaafale fale ma nofoaga faitele e masani lava ona fausia ai le faʻamafanafanaga i nofoaga lata ane. O se tasi o faʻailoga iloga o lona aoga, fealofani ma le agalelei i le siʻosiʻomaga o mea e teu ai ie. I aso nei, faux suede mo meaafale ua manatu o le sili ona lauiloa ituaiga o ie. O le ie, i se faʻaopopoga i ona foliga vaaia, e sili ona lelei masini, faʻaletino, vailaʻau meatotino, tele o lanu lanu pupuni, o le mea lea e masani ona foliga ofoofogia.

Lelei ma le lelei

O le tulaʻi mai o ituaiga fou o mea e faʻafou ai mea e fesoʻotaʻi ma le atinaʻeina o ona po nei gaosia gaosia, lea ei ai se tulaga ese faʻusaga ma tino, masini, geometric meatotino. Suʻesuʻe suede mo meaafale o se faʻataʻitaʻiga o se natura faʻatusa. O le autu mata mea o le ie o polyamide, polyester alava. I le taimi nei, o le suede e matua lauiloa lava, e faia mai i le tekinolosi maualuga-filo filo filo e pei o Taktel, Meryl, Lillion. O le autu faʻavae mo lo latou tulaga lelei o:

  • faateleina tetee i abrasion, pilling;
  • maualuga teteʻe atu i masini faʻafitauli;
  • maualalo eletise conductivity, kulimi teteʻe;
  • uila, tetee susu;
  • tetee atu i le filogia, ultraviolet ave.

Suede faia i faʻasologa filo o se oloa o loloto gaosiga alamanuia o malala, suauʻu ma kesi. O se polymer malosi ma faʻatuatuaina ma se tuʻufaʻatasi molemoli faʻalauteleina filo fausiaina ma tumau. I aso nei, o le polyamide ie mo meaafale e lautele faʻaaogaina i le fale ma le ofisa, mo tapega o sofa, nofoa faʻaletino, nofoa i le potu malolo poʻo le potu 'ai.

Tusa lava poʻo le a le lelei uma, suede solu manaʻomia faʻaeteete ma le faʻaeteete, o lona autu taua. O le ie mafai ona faigofie ona faʻaleagaina mai malosiaga feteʻenaʻi, pe a faʻataʻitaʻia ma le 'ava malosi-i ai fofo, o matiu o fagafao. Faux suede luga o le ie faavae e faigofie ona faʻamamaina ma e le manaʻomia faʻapitoa tausiga.

O le maʻaʻa ma le fetuutuunai o le ie e faʻamoemoe i le faʻavae o filo. O le mea e faia i fiva gaosi o loʻo i ai le maualuga tikeri o ofuvae elongation, maanuminumi laititi, ma e le faʻalauteleina i le taimi atoa o le olaga tautua.

Eseese

O le agavaivai, lamolemole, malosi o mea e faʻalagolago e le gata i mea masani o loʻo fai. O se faʻailoga taua e fuafua ai ona foliga vaaia, masini, faʻaletino, faʻatekinolosi meatotino o le lalagaina o filo. O le ituaiga o lalaga mo ie suede e fuafuaina i le faʻatonuga o le uumi ma faʻasolosolo filo, lea, e tusa ai ma le faʻavasegaina o le lalaga, o: faigofie, laʻititi, laʻititi foliga, lapoʻa-faʻataʻitaʻi.

Faavae ie

O le faʻavae o suede suede e masani lava o le fuataga o synthetic ma natural fibers mai cotton, knitwear. I le gaosiga o ie e le tutusa i tuutuuga o la latou filo, e faigofie uma ma lalaga lalaga lalaga. Mo faux suede, o se satin lalaga ma le maamaʻafu e lelei tele. O le ie e maua ma le lamolemole luga, lelei uila, faʻalauteleina, drapeability, e faʻailoaina e le faʻateleina le malosi ma le anagata. O le numera o filo, o latou uumi, lautele, o le faʻasologa o lalaga ma lalaga lavalava ua i ai se aafiaga tele i le tele o le ie.

O le faʻagasologa o le pito i luga o foliga o mea e faʻaalu taimi tele. O le fesuiaʻiga o le maʻafua, lalaga, ma faʻaputuga vulu fausia se ie malosi, lea e faʻaogaina ai le kelu PVA, ona faʻapipiʻiina lea o le ufiufi o le polyester poʻo le polyamide, faʻataʻitaʻi lelei i le faʻatulagaina o faʻaputuga masani.

I le faʻagasologa o le lalagaina, o soʻo se filo e mafai ona toe punou, feteʻenaʻi, ma feteʻenaʻi. Ina ia puipuia le ie 'auvaevae mai le leiloa lona malosiʻaga, agavaʻa, anagata, faʻaaoga maualuga-tulaga alava vailaʻau.

Le isi faʻavae

O le tekonolosi gaosiga o ie e le lalagaina e i ai lava ona uiga eseʻesega, mai le lalagaina faʻavae. O ie lalaga mo meaafale e faia mai filo tutusa, le ituaiga faigofie o lalaga. Ina ia maua se faʻaputuga, o filo o le ie e gaosi i luga o se faʻapitoa fufulu masini "Brashing. O filo, vaelua lelei i totonu o villi o le tele mafiafia ma maualuga, fausiaina e oʻo lava fluffy faʻaputuga.

Lenei ituaiga o taufaalili maua ai le mea se aulelei foliga, faʻateleina lona malu, ofuina teteʻe, ma vevela-puipuia puipuiga meatotino. O le electrostatic metotia o le fausiaina o le foliga vaega o le ie, aunoa ma se faʻavae, e tau atu i le vave ofuina o le ie. Mo lenei, filo gaosi ma gaosia e vevela pe malulu faʻapipiʻi i le pito i lalo o ie lalaga. Mausali taula, latou fausiaina se vaivai, leai-deforming mea.

O se vaega o le Teflon impregnation faʻapipiʻi luga o le mea e puipuia ai mai le palapala, pefu, susu e le o taimi uma e mautinoa ai se umi tautua ola o le oloa.

Lanu fusi o alaleo

O le faʻauigaina ma le le itiiti ifo o le taua faʻailoilo o le tulaga lelei o ie mo ie ufiufi o ona matagofie aitia e fetaui ma le gaosiga ma tagata faʻatau manaʻoga. O le faʻamatalaina faʻamatalaga o mea o loʻo faʻaalia mai i le tulaga masani, ogatasi ma foliga, ma faʻailoga. O le autu mafuaʻaga i le fausiaina o le tulaga lelei ma le matagofie o le suede suede o ituaiga, foliga, lanu malosi, susulu, lanu.

Faux suede ata vali o le vaega mulimuli i lona gaosiga. O le faʻaaogaina o le vali i se ie e le taua o se vave, faigata laʻasaga ma e aofia ai vaega e tolu:

  • adsorption (mitiia o vali e le laualuga luga);
  • tufatufaina (ofi o le vailaʻau i le loloto o le filo);
  • Faʻaleleia le vali (faʻasaʻoina le totoina o meaola).

Ae le i valiina, o le ie faia faʻateʻaina o eseesega eseese i lalaga, vevela ma ausa faʻaaliga. O ituaiga o vali e faʻaaoga mo suede suʻi o: acidic, chrome, straight, cubosols, active, dispersed. Lanu lanu e eseʻese i le pupula, malosi, teteʻe atu i eseese faʻamalosi tino ma vailaʻau, o loʻo iai se vali, faʻasalalauina, faʻasusu soʻose, tetee atu i susu susu.

I aso nei, o siliki-suʻesuʻega e masani ona faʻaaogaina e maua ai le tele o ituaiga o fofo lanu. O le metotia metotia aofia ai i le faʻaogaina o se faʻapitoa mamanu i le mea e faʻaaoga ai pepa malo template ma se fana fana, masini lolomiina, sologa lelei faʻasolosolo mai le tasi leo i le isi. O le vaega mulimuli o le faʻamaeʻaina o le ie o le mago, faʻalelei, avatu le mea i se foliga foliga foliga lelei.

Faʻaaoga mataupu

Suedeu o le suede, lea e faʻaaoga malosi mo le faʻaumaina o meaafale teuteuina, e talafeagai mo soʻo se ituaiga ofu i totonu, pe a ufiufi e faigofie ona ofi, pupuni, tausia lelei ona foliga. O se augatupulaga fou mea, iloga i lona manifinifi, agamalu, teteʻe i le fufuluina, saeia, maualuga vevela, o loʻo i ai aneti-faʻafitauli meatotino, ua mauaina lona faʻaaogaina i le gaosia o:

  • nofoa o tamaiti, taumafataga ma nofoa ma mea vaivai;
  • nofoa faigaluega, sofa mo nofo i le ofisa;
  • sofa - moega, nofoa, pou, nofoa mo malologa.

Vinyl-impregnated suede ma se toniga lalaga, o loʻo faʻaaogaina malosi mo tapulima o meaafale meafale i le umukuka. O le ie, e aunoa ma le faʻaaluina o le susu ma le manogi pe a tupu se paʻepaʻe sese, e matua faʻamamaina o pisia, e tetee i le suia. O le ie masani e aoga lelei mo se sofa i le potumoe. O alava o le tapoleni, e aunoa ma le mafua ai o se tali atu i se faʻaletonu, taofia lelei le vevela, fausia faʻamafanafanaga i le taimi o malologa ma moe.

O le fausaga o le ie ma le lanu fuafuaga faʻatagaina ia mafai ona faʻaaogaina mo upholster upholstered meaafale i le potu malolo. O se sofa, nofoa faʻataʻavalevale poʻo le pouf e ufiufiina i le fau-suʻi faux suede latou te maua ai se foliga matagofie ma matagofie. O mea, faigofie ona potopoto i lafu, tuʻuina mai ai meaafale tuusaʻo ma tulaga ese. O le ie veloveta, manaia i le paʻi i ai, faia i taimi uma se lagona o le mafanafana ma le mafanafana, foliga lalelei, leai se sili atu leaga nai lo le masani ai.

O le ie, ona o le eseʻese o paolo, e masani ona foliga fealofani pei o le teuteuina o lima o sofa ma nofoa faʻaletino. I aso nei, o mea e manaʻomia tele mo upholstery o ofisa upholstered meaafale, teteʻe atu i le ultraviolet radiation, atuatuvale, masini faʻafitauli, tumau lelei ona foliga vaaia, maua ai le aitema originality.

Tulafono tausi

Faʻasu suede, pei o soʻo se mea, manaʻomia faʻaeteete faʻaeteete. Mo se faʻataʻitaʻiga, ina ia mafai ona faʻatumauina le lalelei o ufiufi sofa mo se taimi umi, e tatau ona fufuluina i latou i le vai mafanafana ma le fasimoli. E faʻasa ona faʻamago le oloa i autafa o masini faʻavevela. Ina ia aua neʻi faʻaleagaina le faʻaputuga o ie, oe manaʻomia le fufuluina ma se omomi faapitoa faʻaaoga ai se tali o le vai ma le vineta, i le itu o le fulufulu mamoe.

Aveʻesea o suauʻu pisia, gaʻo e faʻatinoina naʻo le faʻamamago mago. E te manaʻomia le vaʻaia lelei o mea e faʻafefeteina ai meaafale i taimi uma, aʻo faʻaaoga se mea e faʻamama ai masini, se pulumu ma ni pulumu vaivai, ma se fasimoli. Ae e te leʻi faʻaaogaina uma mea tau tausiga, faʻataʻitaʻi i luga o se vaega e le maitauina o mea. I lalo o tulafono o le faʻagaioiga, o le suede suede o le a tumau mo le tele o tausaga, ma tausia lona amataga foliga mai.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Minnetonka Kilty Suede Loafer Moccasin (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com