Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻafefea ona tusia se pisinisi pisinisi - o se faʻataʻitaʻiga ma fuafua, o le faʻatulagaina ma mea o loʻo i ai pisinisi pisinisi + faʻataʻitaʻiga ua maeʻa faia (mafai ona download mai fua)

Pin
Send
Share
Send

Talofa, au faitau pele o le Ideas for Life lugalaina mekasini e uiga i tupe! O lenei tusitusiga o le a taulaʻi atu i le faʻafefea faʻafefea ona tusia se pisinisi pisinisi... Lenei lolomiga o se tuusao laʻasaga ma lea laʻasaga taiala e liliu se masani pisinisi manatu i se mautinoa mautinoa laʻasaga ma lea laʻasaga mo se manino galuega.

Tusa lava, ua e vaʻai i le a le tele o le tala ua uma ona aoga? Amata maua tupe i luga o le eseʻesega o fesuiaiga o tau iinei!

Matou te mafaufau:

  • O le a le fuafuaga pisinisi ma le mea e mo ia;
  • Faʻafefea ona tusia saʻo se ata pisinisi;
  • Faʻafefea ona fausiaina ma tusia oe lava;
  • Fuafua pisinisi fai pisinisi laiti - faʻataʻitaʻiga ma faʻataʻitaʻiga ma faʻatatauga.

I le faaiuga o le autu, o le a tatou faʻaalia ai le autu a sese o tagata amata. O le ai ai le tele o finauga e lagolagoina le faia lelei ma magafagafa se pisinisi pisinisi o le a aumaia lou manatu i le ola ma manuia mataupu i le lumanaʻi.

E le gata i lea, o lenei tusitusiga o le a maua ai ni faʻataʻitaʻiga o maeʻa galuega e mafai ona na o le faʻaaogaina, pe mafai foi ona avea oe ma faʻavae mo le atinaʻeina o lau poloketi. O sauniuniga faia o faʻalauiloa pisinisi pisinisi mafai ona download mo maua fua.

I se faʻaopopoga, o le a matou taliina fesili e masani ona fesiligia ma faʻamanino pe aisea e le tusia ai e tagata uma se fuafuaga faʻapisinisi, pe a manaʻomia.

Ma ia tatou amata i le faasologa!

Le faʻatulagaina o se pisinisi pisinisi ma mea o loʻo i totonu o ona autu vaega - o lea laʻasaga ma lea laʻasaga taiala i lana sauniuniga

1. Faʻafefea ona tusia se pisinisi pisinisi: auiliiliina faʻatonuga ile faʻafefea ona tusia oe ia oe lava 📝

I le manaʻo e tatala a latou lava pisinisi i se taimi vave e mafai ai, tele amataina pisinisi amataina vave, le iloa po oa latou gaioiga o le a aumaia i le lumanaʻi.

E i ai le isi tulaga pe a faʻaalu e se tagata le tele o lona taimi miti e uiga i miti matagofie, aunoa ma le faia o se mea, aua na te le iloa mai le itu e faʻalatalata atu i le faʻatinoina o le manaʻomia.

I tulaga uma ia e lua, ua aliali mai i lalo: le leai o se manino fuafuaga o le auala e faʻatino ai, o se tagata fai pisinisi tagata faʻasolosolo na leiloa i se lalolagi le mautonu o le tamaoaiga ma, o le iʻuga, leiloa taumafai mo se sini.

Ina ia mafai ona amata lau oe lava pisinisi, e taua tele le tusia o se agavaʻa pisinisi fuafuaga o le a avea le matafaioi o se kata i luga o le malae o le taua mo lau oe lava aitia.

1.1. Fuafuaga pisinisi - o le a (manatu ma le faʻamoemoe)

E ui lava i le le malamalama i le taimi o le pisinisi pisinisi, e mafai ona aveina i ai se sili manino faʻauigaina mo le na tuʻufaʻatasia:

Pisinisi fuafuaga - o se taʻiala lenei e malamalama i ai mo le tufuga o le pepa ma tagata faʻatau tupe, lea e faʻaaogaina ai auala o le pisinisi, e aumaia ai le manatu autu ua faʻamatalaina i le faʻatinoga i le lalolagi mea.

O se pepa tali tutusa ua fausia faʻavae luga tolu malamalama e uiga i lau aitia, lea o le a avea ma faʻavae o au gaioiga uma mulimuli ane. Naʻo se malamalama malamalama i nei mea e mafai ona maua ai le faʻalauiloaina pad o le a mulimuli ane taitai atu ai oe i lau sini.

O mea ia 3 malamalama o le autu autu manuia mo soʻo se poloketi:

  1. Le nofoaga o loʻo e iai nei. O lona uiga, afai o oe o se tagata faigaluega o loʻo manaʻo e tatalaina lau oe faleoloa, iloa po o a tomai e te le mauaina, o le a le aofaʻi e te teuina, o a meafaigaluega, nofoaga, fesoʻotaʻiga, ma isi.
  2. Iʻuga mulimuli E le tau faʻapea o se miti “Ou te fia mauʻoa”. E tatau ona e malamalama malamalama ile mea e tatau ona maua i lau pisinisi, le a le polofiti, le mea i le maketi ma mea uma ile agaga e tasi;
  3. E manaʻomia le faʻamatala manino ma malamalama poʻo a sitepu o le a taʻitaʻia oe mai le muamua manatu i le lona lua. O le mea moni, e le mafai ona fuafuaina mea uma, ae e aoga le malamalama e pei o le saʻo ma le auiliiliga e mafai ai, e tusa ai ma lou moni, faʻafefea ona e galue.

I le feagai ai ma nei tulaga tolu, e mafai ona e alu i le isi laʻasaga o sauniuniga mo le faʻatinoina o lau pisinisi aitia.

1.2. Aisea e tusi ai se pisinisi pisinisi ma mo le a - 2 autu sini

E lua sini autu mo le fausiaina o se pisinisi peleni. I tulaga taʻitasi, e manaʻomia le uaʻi totoʻa atu i nisi faʻamatalaga.

Manulauti # 1. Tusiina o se pisinisi pisinisi mo teutupe

I lenei tulaga, oe tatau ona malamalama o lau autu galuega, lea o le a taua pepa o le a faʻataunuʻuina, oo le aveina tupe mai tagata faʻatau tupe, e faʻamaonia ai o le a faʻaaogaina tatau.

E le afaina pe a e manaʻomia mulimuli ane toe totogi le nonogatupe pe o le tupe o le a avatua ia te oe le suia e pei o tupe foaʻi poʻo fesoasoani, e tatau ona e tuʻuina atu le faʻatinoina o lau aitia i le matagofie ma le mamafa e mafai ai.

Ina ia faia lenei, lau galuega tatau ona i ai ni uiga:

  1. Faʻatusatusaina o faʻamatalaga, lea e aofia ai i le manino, faʻamaoniaina o faʻamatalaina gaioiga uma, faʻagaioiga poʻo vaitaimi. A faʻapea e te masalosalo i se mea - aua le tusi pe suʻesuʻe faʻapitoa i lenei itu. E le gata i lea, e tusa ai ma lenei tusitusiga, e ono fesiligia oe i ni fesili le lelei, lea e faʻamoemoe iai le tali lautele.
  2. Le matagofie o tala. Mea uma e tatau ona faʻamatalaina sologa lelei ma le matagofie, aua le faʻaaogaina upu leagama le faʻaupuga "Aafiaga" e tatau ona tuʻu ese mai numera pe fai ia latou laʻititi. E mafai ona e teuteuina lemu pe faʻalelei i luga atu o lenei faʻafitauli e ono tulaʻi mai ai ni faigata, ae o oe, ma le manaʻoga tatau, e mafai ona e faʻataʻitaʻia. Ae ui i lea, e aoga le mafaufau e le manaʻomia ona e faia ni mea faigata e le mafai ona faia e oʻo lava i luga o pepa - o lenei e faʻatumuina.
  3. Faamatalaga mautinoa. E taua tele lou maua o le tautau o le faia o se talafeagai faʻamatalaga, saili lagolago fuainumera mai le faʻataʻitaʻiga o se isi atinaʻe, ma uma i le agaga e tasi. Taumafai e faʻatino ma tautala e pei o oe o fai mai mea manino. Tautala manino i mea uma, ia mafai foi e se tamaititi ona malamalama. Tagata faʻatau e mafai ona avea ma ulu ma tauʻau i luga ma sili atu le poto nai lo oe, ma taumafai e lafi i tua o le poto upu o le a faʻaalia le le mautonu ma le leai o se poto masani i pisinisi. Tagata e tatau ona malamalama ia te oe i le tele e mafai ai ma talia le agaga o le pisinisi aitia.

I le mulimuli ai i nei tulafono, oe o le a sili atu ono ono tosina mai ai le mafaufau o taua taua e ala i lau pisinisi fuafuaina.

I le auala, auala e mafai ai ona e maua se nonogatupe mo se pisinisi fuafuaga e amata ma atiaʻe lau oe lava pisinisi o loʻo faʻamatalaina auiliiliina i la tatou lomiga eseese.

Manulauti numera 2. Tusiina o sau pisinisi pisinisi mo oe

I lenei tulaga, o le pisinisi pisinisi ua tusia naʻo se taʻiala i gaioiga mo naʻo oe. E tatau ona fuafua mea uma e te manaʻomia ma, faʻavae i ou oe lava agavaʻa, amata ona e galue.

O lenei fuafuaga e tatau ona latalata i le mea e mafai ai i lou tulaga moni o le a e tatalaina ai se pisinisi.

E foliga uma lava: Oe manaʻomia le faʻatau meaafale e faʻavasega ai lou ofisa. E aofia ai 15 nofoa 1500 rubles taʻitasi, 5 laulau 7000 rubles taʻitasi ma 2 faila failao ai e tu 4 afe taʻitasi O le iʻuga o le aofaʻi tele... Ae ui i lea, i le taimi e tasi, oe manatua o loʻo ia oe chipboard i totonu o lau fale inisinia lea e mafai ona tuʻu faʻatasia ai pusa e manaʻomia, o lou tama e lima isi nofoa o loʻo taatitia, ma o sau uo ua sauni e foaʻi tasi le laulau ia te oe i luga o le alofa faʻavae. O lona iʻuga, o le paketi mo le faʻatulagaina o le ofisa "leiloa pauna" i luma o matou mata.

O ia teuga tupe, aemaise lava i le amataga laʻasaga, e taua tele mo soʻo se pisinisi. Lenei o le a iloa ai le vave ma le lelei o lou atinaʻeina.

O a ni mea sese e mafai ona faia iinei?

E masani ona i ai le le mautonu o nei fuafuaga e lua, pe a fai o se tagata, nai lo le faʻamalamalama manino i le tagata teu tupe faʻafaigaluega le mea tonu o le a alu i ai lana tupe, taumafai e sefe muamua. Afai mo galuega lelei e te manaʻomia ni avefeʻau e toʻa 10 ma le totogi faʻatulagaina, o le mea lea e tatau ona e tusia.

Taʻu atu o au uo e toatolu e mafai foi ona tamomoe pe a leai i la latou galuega autu, na o Fedya e masani ona maʻi, ma Lesha e tasi le tausaga le matua, leai ni tulaga... O loʻo faʻamoemoe le tagata faʻatau tupe i se tau manino mai ia oe, e faʻasoasoa tupe e manaʻomia ai ni faʻamaoniga, ae le o ni alofaga.

Ae e te leʻi faia se pisinisi pisinisi, e tatau ona e malamalama lelei o ai o loʻo e tusia ai. A e le i faia sau filifiliga i lenei mea, masalo e le toe aoga au galuega.

1.3. Matou te tusia saʻo se fuafuaga pisinisi!

Faʻafefea ona tusia saʻo se ata pisinisi? Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e malamalama manino i le tulaga o loʻo ei ai nei. O le suʻesuʻega o le tulaga o iai nei o le faʻavae mo le lumanaʻi gaioiga fuafuaina. Ina ia mafai ona faʻatautaia, oe manaʻomia le faʻagaeʻetia uma au faʻamatalaga o ia te oe.

Afai e le o manino se mea, e i ai ni papaʻe poʻo se mea e le o manino ia te oe - faʻamalamalama, i le lumanaʻi o le a tele fofo.

Le mafai ona e faʻatautaia oe lava? Lenei o se mafuaʻaga e suʻe ai se faʻapitoa i se faʻafitauli faʻafitauli. O le faʻamaonia tekonolosi mo auiliiliga e manatu e fai si faigofie, ae aoga. Suʻesuʻega SWOT.

1.4. Matou te faʻaaogaina se mea faigaluega fou - SWOT auiliiliga

A SWOT- faʻamaʻi O le metotia igoa moni aofia ai lona lautele uiga:

  • Malosiaga – tulaga lelei;
  • Vaivaiga – tapulaʻa;
  • Avanoa – avanoa (o le a le mea e mafai ona avatua);
  • Taufaʻamataʻu – taufaʻamataʻu (lamatiaga).

Faʻataʻitaʻiga o le suʻesuʻeina SWOT i se pisinisi fuafuaga mo se maina auro

O le manatu o le iloiloina uma o mea taua i luga, e le gata i totonu o le kamupani ma fafo atu aafiaga. E tatau ona avea ma autu pe a mafai ma tuʻuina mai le sili ona talafeagai ata o le amataina tulaga.

E tatau ona pei o lenei:

Penefiti (+) se tali faapena:

  • O le gaosiga tau e fai si maualalo;
  • O le 'au o le a naʻo tagata faʻapitoa;
  • E i ai le fou i le fatu o le aitia;
  • O le afifi o le ai ai se foliga matagofie, o le tautua o le ai ai se tagata valaʻaulia.

Leaga (-) aitia:

  • Leai se faleoloa faʻapitoa faleoloa;
  • O le faʻailoga e leaga ona faʻailoga.

E masani aitema agavaʻama taufaamataʻue tuʻufaʻatasia faʻatasi ona vaevaeina lea i ni tulaga se lua. O le muamua faʻailoa mai fafo mea, lea o le kamupani lava ia, ona taʻitaʻi ma e oʻo lava i le aufaipisinisi e leai se mea e fai ma ma e le mafai ona faʻaosofia.

Fetaui lelei mo lenei matafaioi:

  • Le tulaga faaupufai ma le tamaoaiga i lou eria, atunuu po o le lautele, i le lalolagi;
  • Vaega o le natura o le faitau aofai o lau itulagi, lona mafai e faʻatau ai;
  • Le a le alualu i luma o le tekinolosi itu i lau eria o faʻagaioiga;
  • O le a le demographic tulaga ma isi.

A maeʻa ona suʻesuʻeina nei mafuaʻaga, ona latou o ese loa mai ma aga o maketi ma faʻalatalata atu i mea moni o le aitia. E masani ona aliaʻe mai i suiga o le lalolagi.

Agavaʻa:

  • Afai o le tekonolosi i lau eria e le lava atinaʻe, oe mafai ona aumaia ni suiga fou iina ma maua ai se taua maketi faʻasoa mo oe lava;
  • Faitau i tupe faʻaopopo faʻaopopo mai le setete poʻo isi tagata faʻafaigaluega tupe;
  • Faʻautagia le tofo i le lotoifale i le faʻalapotopotoga o faʻasalalauga ma tisaini ma faʻateleina faʻatau e ala i lenei.

Taufaʻamataʻu:

  • Tele totogi o tiute mo le faaulufaleina mai o mea masani:
  • Tele tauvaga ile atinaʻe pisinisi.

O se suʻesuʻega SWOT e faʻatinoina faigofie ma vave, ae sili atu, aemaise mo le taimi muamua, aua le faʻanatinati, ae ia mafaufau loloto i manatu taʻitasi pe a mafai.

I le sauniaina o se eleele mautu mo le tusiaina o se lelei pisinisi fuafuaga, oe mafai ona amata suesue ma tusia ona vaega.

O se auiliiliga auiliiliga o auala e tusia ai se pisinisi fuafuaga oe lava faʻaaogaina se template

2. Faʻatulagaina ma mea o loʻo i totonu o le pisinisi pisinisi - o vaega autu 📃

I le maitauina poʻo ai le pisinisi pisinisi o loʻo tusia mo, mo le a le mafuaʻaga o loʻo faia ai ma faʻafefea ona suia faʻalagolago i le taulaʻiga ma isi nuances, oe mafai ona amata suʻesuʻe i vaega ma vaega o lenei pepa.

2.1. E amata uma i le ulutala itulau

O le sauniuni o le itulau faavaa saʻo e tutusa lava lona taua ma isi vaega o le fuafuaga. Ina ia mafai ona faia lelei lenei, oe manaʻomia e ulufale ai iina faʻamatalaga pei o:

  • igoa atoa o le poloketi o loʻo atiaʻe;
  • le igoa o le faʻalapotopotoga na fausia ai le pepa aloaia;
  • nofoaga o le faʻapotopotoga - atunuʻu ma taulaga e tatau ona faʻailoa;
  • numera telefoni uma e manaʻomia mo fesoʻotaʻiga;
  • faʻamaumauga a lē ana le faʻalapotopotoga ma le amataga o faʻamaumauga lava ia;
  • le aso na faia ai le pepa.

I se faʻaopopoga, o lenei itulau ono aofia ai ni faʻamatalaga o se tulaga faʻaletupe. E faia lea mea ina ia mafai ai ona vave faʻatosina mai tagata faʻatau tupe poʻo ni tagata nonotupe

I lenei vaega o le ulutala itulau, oe o le a manaʻomia le faʻailoa mai le taimi e totogi ai le poloketi, o le a le tupe maua fuafuaina pe a maeʻa le faʻatinoina o le aitia, o le a le manaʻoga mo le mauaina o tupe teu faʻafaigaluega punaoa ma pe fia latou o le a manaʻomia.

I le faʻailoaina o mea uma o loʻo taua i luga, e taua le iloiloina o faʻamatalaga e faʻatagaina pe le faʻatagaina isi vaega lona tolu e suʻesuʻe le pepa. Lenei e masani ona faʻavasegaina o se faigofie fuaiupu e le faʻaalia pepa i seisi.

2.2. Tusiina o le toe pepa

O le muamua faʻamatalaga vaega o le galuega, lea e sili ona taua. E ui ina ese a, e pei ona i ai i luga o nei itulau muamua o le tele o tagata faʻafaigaluega tupe ma tagata nonoina tupe faia latou muamua ma, e pei ona faʻaalia i le poto masani, o le tele lava o le mulimuli manatu.

O le mea moni o lena aotelega - o se faʻamatalaga puʻupuʻu lea e uiga i le galuega atoa, e uiga i ona vaega taʻitasi, e uiga i faʻaiuga na faia ia latou.

E le tau taʻu maia, o nei mea uma e tatau ona foliga aulelei pei ona mafai, ae e le tatau foʻi ona soona faia. Ole tele ole aufaipisinisi latou te malamalama lelei ile mea e moni ma le mea e leʻo, o lea e tatau ona faʻaopopo ai vali i se faʻatapulaʻa talafeagai.

Lenei vaega ua tusia pe a maeʻa isi uma, uma fuafua ma isi talafeagai faʻamatalaga ua sauni. I le aotelega, oe o le a faʻaalia ai galuega ma le aano o le atoa poloketi, o lea e tatau ai ona i ai parakalafa i luga o:

  • muamua o mea uma, o le taimi nei sini o le poloketi, ana galuega;
  • punaoa ua fuafuaina mo le faʻaaluina;
  • metotia o le faʻatinoina o le fuafuaga;
  • faʻafefea ona alualu i luma i lenei atinaʻe, ae o le faʻamatalaga e tatau ona amanaʻia le fou ma le talafeagai mo le faʻamoemoe aofia;
  • le aofaʻi e fia nonoina e le e ana le galuega, talu ai e le o ia te ia ni tupe;
  • o faʻamatalaga uma i le faʻafefea ma le taimi e toe faʻafoʻi ai le aufaʻatupe mai tagata teu tupe teu tupe ma tagata faʻatupeina;
  • faʻapuʻupuʻu, puʻupuʻu faʻamatalaga e uiga i faʻailoga o faʻatinoga.

I le toe amataina, oe le tatau ona vali mea uma matagofie. Lenei mautinoa mautinoa numera ma manino faʻamatalaga e tatau ona tautala mo oe.

O le mea taua o lenei vaega e tatau ona puʻupuʻu - tasi ma le afa - lua itulau ma "teteʻi", ina ia mafai ai ona faʻamalosia tagata e mafai ona avatua ia te oe tupe. Faʻaalia latou te fiafia foi i lenei poloketi.

2.3. Faatutuina o sini manino

Lenei vaega o le pisinisi fuafuaga taulaʻi i luga o le mea e te manaʻo e ausia. O le a avea ma se faʻapitoa gaioiga poʻo oloa poʻo tautua o loʻo fausiaina. E taua tele le faʻailoa mai o na taimi iinei:

  1. Ia mautinoa e taʻu mai gaioiga o loʻo e faʻamoemoe e faʻaaogaina. O le fai mai, e le tatau ona e alu i uma auiliiliga ma lisi uma auiliiliga. Ina ia faia lenei, e sili atu le atiaeina o se eseʻese talosaga o le a aofia ai uma le tumau ma auiliili faʻamatalaga e uiga i le atoa tekonolosi o le mauaina o le sini.
  2. Faʻamalamalama manino, faʻamalamalamaina ma tuʻuina mai se faʻavae faʻavae mo penefiti o le a mauaina e tagata faʻatau;
  3. E aoga foi le faʻamaonia o le mea o le ae faia e tutasi. O le a tonu le mea e le taua tele. E mafai ona avea ma tau maulalo tau o oloa i luga o le maketi e mafai ona e ausia faʻafetai i le taugofie sapalai poʻo tulaga faʻapitoa o le konekalate ma latou, poʻo le fausiaina o se faʻapitoa tekonolosi e le toe faia e se tasi;
  4. I le taimi lava e maeʻa ai lenei, e tatau ona e faʻailoa atu o le a e le tu iina, ae fuafua e atiaʻe atili le pisinisi. Faʻaalia auala talafeagai o le atiaʻeina o le tutusa tekonolosi poʻo le faʻateleina gaosiga lava ia, faʻatosina mai fou e faʻatauina pe atiaʻe ni auala fou e ausia ai le sini;
  5. Faʻapea foi, afai e ia te oe ni tulaga ese pateni poʻo ni puletaofia, o lenei e tatau ona faʻamaotiina ina ia mafai ai ona fausia le talitonuina i tagata e teu tupe i le amataga o le talosaga.

Mafaufau lelei ma maeʻa aitema i lenei vaega o le a fesoasoani e faʻatalitonu ai tagata nono tupe o lau lumanaʻi manatu o le a tumau folau ma e le taliaina e tagata tauva.

2.4. Iloiloina le alamanuia o le aitia ei ai

O lenei vaega e taua tele ma aoga tele maua le talitonuina o le aufaipisinisipe a tusia faʻamaoni ma auiliili i le mea e mafai ai.

O le mea muamua e tatau ona e faia o le suʻesuʻeina o le maketi o le a e galue ai. E taua le taʻu atu o le a lona tulaga, o le a le faʻatau faʻatau atu i luga, ma le a le le lelei tele, pe faʻapefea ona faʻaaupegaina meafaigaluega ma le mea na paʻu i tua i lenei. O le sili atu le fou ma sili atu ona talafeagai le faʻamatalaga o le, o le sili atu lea.

I le tusiaina o nei mea uma, o le ae maua ai se talaʻaga e faʻatino ai lau aitia. Lenei e mafai ona e taʻuina atu e faʻaali atu le a le ituaiga o lau poloketi o le a nofoia, poʻo le a lona atinaʻe faʻamoemoe o le ai.

I le faʻaopopoga i le tulaga i totonu o le maketi, fafo mea tatau ona tatau foi ona faʻamatalaina, faʻapea, lautele faʻalavelave pe leai se aʻoaʻoina tagata faigaluega i le itulagi. Soʻo se mea e ono aʻafia ai le aoga o lau aitia.

O le tele o auiliiliga e te amanaʻia, saili tali ma tali ia latou, o le sili atu le faʻafiafiaina o le poloketi o le a vaʻai i mata o tagata faʻatau tupe ma tagata nonoina tupe. Lenei o le a faʻateleina ai le tauvaga o lau atinaʻe ma tuʻuina atu i le ana ia lava ma saunia-faia algorithms mo le foiaina o le tele muamua-fuafuaina faʻafitauli.

Tagata tauva i lenei itu e le mafai ona le amanaʻiaina. Afai o lau poloketi e le atoatoa tulaga ese (mo se faʻataʻitaʻiga, e leai se tasi e faʻatauina fugalaʻau poʻo tusi i lenei itulagi), ona lisiina lea oa latou oloa, a latou penefiti, a latou pisinisi avanoa, o le a faʻateleina ai le faʻatuatuaina oe e tagata faʻatau tupe. Ioe, o lau oe lava manatu tatau iloa mamao atu luga o lenei talaʻaga.

O le a avea foi o se sili faʻaopopoga e fausia se ata o se masani faʻatauina o au oloa poʻo le tautua. Faʻailoa mai le au maimoa, o le mafuaʻaga e manaʻomia ai oe, o mafuaʻaga e sau ai le tagata ia te oe.

E le tatau ona valivali se gogolo eseese o tulaga. Fausia ma faʻavasega se ata lautele o le a aofia ai le autu aitia o au oloa. Masalo lava, o le a oʻo mai faʻatasi, ae e le taufaafefe. Ia, afai o le a tuʻufaʻatasia ma le poto o le itiiti ifo i le faʻavae mataupu autu o le mafaufau, poʻo ni fuainumera o le a tuʻuina mai.

2.4. Iloiloina o agavaʻa gafatia i totonu o le alamanuia

Lenei o se tasi o sili ona taua manatu, aua e moni faʻaalia ai mea e te mafaia ma lou aitia.

Faʻaaofia faʻamatalaga nei i lenei vaega:

  • auaunaga ma oloa o le a faʻatau atu e lau faʻapotopotoga, faʻatonuga o ana gaioiga;
  • uma pulega ma tulafono faʻatulafonoina: ina ua foafoaina le faʻalapotopotoga, e fia tagata faigaluega o ia, fia paʻaga, o ai latou, o le a le lautele fausaga, o ai le faʻapitoa pule, faʻamatalaga e uiga i le faʻalapotopotoga tulafono faʻatumu;
  • Tamaoaiga ma mea tau tupe faʻatinoina o le faʻalapotopotoga, aunoa ma auiliiliga, i tulaga lautele;
  • Faʻamatalaga e uiga i meatotino a le faʻalapotopotoga meatotino, lona tulaga faʻaletino, le tuatusi o lona nofoaga, i se tulaga lautele, mea uma e mafai ona vaaia i luga o le faʻafanua;
  • Faʻamatalaga e uiga i le filifilia gaoioiga, mo se faʻataʻitaʻiga, afai o faʻatoʻaga, lona uiga masani o galuega, pe afai o le momoliina o onana i latou fale, o lona uiga o lenei o se auala po ma isi.

Faʻapitoa mataituina tatau ona totogiina i lenei tulaga i le tulaga o tatalaina se fou pisinisi. I lenei tulaga, o le faʻamatalaga o aitema taʻitasi e tatau ona sili atu auiliiliina, ma le faʻamatalaga atili maeʻaeʻa. O le ai ai foi ni aitema fou i luga o le ono mafai o le alualu i luma manuia ma faʻamaumauga i luga o agavaʻa ma agavaʻa o lē anaina.

Lenei vaega o le autu tasi, talu ai o lana autu galuega o le faʻatalitonu tagata teu tupe ma aitalafu o le atoa aitia o le a matua aoga, e faʻatuatuaina ma folafola.

2.5. Faʻamatalaga atoatoa e uiga i mea o le a e faʻatau atu

Lenei e tatau ona e taʻuina uma faʻamatalaga e uiga i le oloa o loʻo tautua mai le manatu o ai o le a faʻatauina, o lona uiga, le tagata faʻatau. O se aitia lelei e faapipii se maualuga-lelei ma matagofie ata o le oloa i le vaega. Oe e tatau ona manino tusia le faʻamatalaga ma faʻapitoa tapulaʻa.

E tatau ona faʻataʻatia i le faʻasologa lenei:

  • Igoa oloa;
  • Faʻafefea ona e faʻaaogaina, o le a le mea e faʻamoemoe iai;
  • Faʻamatalaga o taua uiga, lisi o laiti;
  • Faʻailoaina lelei tulaga lelei, taulaʻi i lana tauvaga;
  • Afai o iai ni puletaofia poʻo ni pateni mo le oloa atoa poʻo se tasi o ana auiliiliga - maka ia;
  • Afai e te manaʻomia le mauaina o se laisene, le aia tatau e gaosi ai pe faʻatau atu - ia mautinoa ia faʻailoa lenei mea;
  • O tusi faʻamaonia o tulaga lelei o oloa e tatau foi ona aofia ai i lenei lisi;
  • Aʻafiaga i le soifua maloloina o tagata ma le siosiomaga;
  • Faʻamaea faʻamatalaga i sapalai, afifiina foliga;
  • O a ni faʻamaoniga mo le oloa, o fea ma faʻafefea ona e mauaina le tautua;
  • Faʻamatalaga i luga o le a le faʻatinoga uiga o le oloa;
  • Faʻafefea mafai ona lafoa se oloa pe a maeʻa lona aoga aoga ola.

Mafaufau uma i itu, oe o le a maua se faʻamatalaga lelei.

Fuafua maketiina i se pisinisi fuafuaga

2.6. Maketi fuafuaga ma ana sauniuniga

A maeʻa ona e suʻesuʻeina le iloiloga o le alamanuia, le oloa ma lona tulaga i lenei maketi, e aoga le alu saʻo i le fuafuaga o lona faʻalauiloaina. Ina ia faia lenei mea, oe manaʻomia fuafua le aofaʻi o taumafa ma ono ono faʻatau. I se faʻaopopoga, oe tatau ona faʻamatalaina le leverage i luga ole manaʻoga, lea e ono aofia ai tau fesuiaiga, faʻalauiloaina o se faʻasalalauga faʻalauiloaina, faʻaleleia le lelei o oloa ma mea uma i le agaga e tasi.

E te manaʻomia foʻi ona faʻailoa e uiga i auala o le a e faʻatau atu ai le oloa, le aofai o le tau, o le a le faʻavae faʻasalalauga ma isi faʻalauiloa faʻamatalaga o le ai ai.

Manatua lau au faʻatau, faʻailoa mai pe faʻafefea ona latou faʻatau le oloa, oloa siiatoa pe faleoloa, pe o le ae galue mo le iʻuga tagata faʻatau poʻo mo le toe faʻatau atu, le tulaga o tagata faʻatau, pe o le a le masani ai tagata poʻo faʻaletulafono kamupani, tagata taʻitoʻatasi.

Oe o le a manaʻomia le iloiloina o le tapulaʻa o le oloa i tulaga o ona foliga vaaia, tau, o a galuega o le a faia, tautua olaga, fata ola, lona saogalemu i le faʻagaioiga ma mo le soifua maloloina o tagata ma le siosiomaga.

Ina ia faia lenei mea, oe manaʻomia le tausisi i lenei fuafuaga:

  • Suʻesuʻe ma auʻiliʻili tagata faʻatau i le lumanaʻi;
  • Fuafua le tauvaga o se oloa poʻo se tautua;
  • O a ni mea e mafai ai mo lo latou faʻatinoina;
  • Le ala atoa o le oloa mai le amataga o lona gaosiga i lima o le iʻuga tagata faʻatau:
  1. Faʻamatalaga o le atigi pito i fafo;
  2. Teuina o nofoaga;
  3. Teuina o metotia;
  4. Tautua pe a maeʻa le faʻatau;
  5. I le a fomu e faʻatau atu ai;
  • Metotia o le tosina mai o tagata faʻatau:
  1. Faʻasalalauga kamupani ma faʻalauiloaina;
  2. Tufatufaina fua o le oloa mo suʻega;
  3. Faʻaliga eseese ma isi.

E taua le manino o le sootaga i le va o le tolu faʻavae: tau, tau-aoga ma lelei.

Le faia o lenei manatu o le pisinisi fuafuaga o le a tele taumafaiga. E tatau ona amanaʻia metotia ma mea e fesoʻotaʻi ma le amio amio a tagata maimoa, faʻasalalauga auala, matala ma nana, fuafuaina le faʻapitoa manaʻoga o le faʻatutu aofia, fausiaina o vaʻaiga ma le tele o isi, ae faigata togafiti.

2.7. Oloa Gaosia fuafuaga fausiaina

O lenei vaega e tuʻuina atu lava i laʻasaga o le gaosiaina o oloa e o mai faatasi ma lenei faʻataʻatiaga faʻapitoa. Faʻamatalaga e uiga i aseta o loʻo avanoa i au aseta e tatau ona faʻamaumauina iinei nofoaga, faʻapitoa masini, aʻoaʻoina ma agavaʻa tagata faigaluega, lea o le a poʻo ua galue i lalo o lau faʻatonuga. E tatau foi ona faʻamatala auala e mafai ai ona e faʻateleina pe faʻaititia le tele o mea na fausia e manaʻomia.

Afai i lau galuega e te faʻafesoʻotaʻia auala e te fuafua ai e faʻatuina se workflow ma uma gaosiga o se atoa, e tatau ona faʻamatalaina le atoa filifili o oloa gaosia... Lenei tatau ona faia mai le tau o mea masani ma elemeni i le afifiina o maeʻa oloa. Lenei e tatau ona e amanaʻia mea uma, e oʻo lava i tamaʻi faʻamatalaga.

Afai e iai sau paʻaga o loʻo avea ma vaega o mea e ao ona fai, o ana faʻamatalaga uma e tatau ona faʻaalia auiliili, o aofaʻi na te faʻaaluina i lenei mea ma le aofaʻi o galuega na te faʻatinoina. Oe tatau foi faʻamatalaina pe aisea na maeʻa ai le konekalate ma lenei kamupani faʻapitoa, lona lelei i lenei maketi, uma na faʻamatalaga.

Afai o se paʻaga faʻaavanoaina lau pisinisi ma le talafeagai mata mea poʻo masini, ona tatau lea ona faʻamatala eseese oloa poʻo ituaiga o mea faigaluega. Faʻapea foʻi ona fuafua pe fia le tau ia te oe ma pe faʻapefea foi ona aoga.

Lenei e taua tele le fuafua pe fia le tau o le oloa o le a. Lisi uma fesuiaiga tau e ono fesuisuiaʻi faʻavae luga o le aofaʻi o raw mea na faʻatauina pe tutusa mea taua, ma faʻamautuina tau e le suia i lalo o soʻo se tulaga.

Mo saʻo ma maeʻa tusitusiga o lenei vaega, mulimuli i manatu ia:

  • Faʻafefea ona atiaʻe le gaosiga, o a latou muamua pe fou inisinia fofo, faʻafefea ona atiaʻe le felauaiga auala, le a le lelei o sapalai o sapalai, o le a le lelei latou i ai;
  • O se auiliiliga faʻamatalaga o le tekonolosi faʻaaogaina, aofia ai le autu mafuaʻaga mo lenei filifiliga;
  • E iai se manaʻoga e faʻatau mai pe totogi seisi fale;
  • O le a le ituaiga aufaigaluega o loʻo manaʻomia pea mo lau aitia, ona uiga, aʻoaʻoga, galuega poto masani, le numera o tagata faigaluega manaʻomia, faʻaopopo faʻamatalaga;
  • E tatau ona e faʻamaonia i luga o mea moni o le oloa e te gaosia e saogalemu mo lautele faʻaoga ma o le a le afaina ai soʻo se tagata poʻo le lalolagi o siomia ai i latou;
  • Lipoti ile aofaʻi manaʻomia ole gaosiga gafatia, aʻo faʻamatalaina mea ua uma ona avanoa, pe a fai e iai;
  • Taʻu mai ia matou mea faʻaopopo fesoasoani poʻo mea masani e te manaʻomia, ma pe o le a le aofaʻi;
  • Faʻamatalaga o uma subkontraktor, mea e tuʻuina atu, kolisi vaega lona tolu ma a latou tuutuuga;
  • Taitasi oloa gaosia po o le tautua e tatau ona i ai a latou lava fuafuaina tau;
  • E tatau ona iai se tala faʻatatau e te manaʻomia ai le taʻua o tupe faʻaalu nei;
  • Fausia se auiliiliga e vaʻai i le faʻavae o le tau o gaosiga.

2.8. Fuafuaga faʻalapotopotoga

I lenei vaega, e manaʻomia le taʻuina atu pe taʻua ni faʻamaumauga mai tulafono poʻo tulafono faʻatonutonu e faʻatonutonu ai gaioiga a le aufaigaluega filifilia i le setete.

Faʻapea foi, oe tatau ona faʻamatala auiliiliina se manino taimi e tusa ai ma lea poloketi o le a faʻaogaina. E taua tele le faʻamatala auiliiliina o manaʻoga uma ii.

2.9. Fuafuaga tau tupe

Lenei vaega o le pisinisi fuafuaga o le a faʻalelei atoatoa pe a fai e te nofo iinei faʻamatalaga e uiga i mea o loʻo sosoʻo mai:

  • Fuafua o tupemaua ma tupe faʻaalu mo ni nai tausaga oi luma;
  • Mo le a le umi e te fuafua ai e faʻatino le aitia, aʻo faʻateleina le tausaga muamua, sili atu masina;
  • Aseta ma tupe faʻaliliuina fuafuaga;
  • Aoao, paleni faʻatusatusa paleni mo le tausaga muamua o le fuafuaga;
  • Malologa-e auiliiliga auiliiliga, lea vaʻaiga, siata o mea tautupe gaioiga, mauaina o se malologa-e oo lava tatau ona suesueina.

Oe tatau foi faʻamatalaina lau ono ono teu faʻafaigaluega, faataitaiga, lisi. Ua matou faʻamatalaina auiliili mai le uiga o le lisiina atu i ni upu faigofie i se tasi oa matou tusitusiga.

E manaʻomia le mafaufau totoʻa i mea e mafai ona faʻatupe ai, le avanoa e maua ai se tupe, e fuafua ai le aoga o le latou faʻaaogaina, ia e mautinoa foʻi e faʻamatala pe faʻafefea ona e totogia uma nei aitalafu.

I le faaiuga o lenei vaega, oe tatau ona saunia se auiliiliga o le aoga o le atoa galuega. Oe mafai ona faia soʻo se metotia mo le talafeagai togafiti, faataitaiga, auiliiliga o mea tau tupe ma tamaoaiga. O lenei e faia e fuafua ai le tupe mama, malosi tautupe o le atoa poloketi ma le tele o isi faʻailoga.

E aoga le mulimuli i le faʻavae o lenei vaega:

  • Lipoti faaletausaga o tupe mama ma tupe maua mauaina;
  • Faʻatulagaina o totogi lafoga;
  • O se fuafuaga e faʻamatala le malosi o mea tau tupe i le tausaga muamua;
  • Fuafua paleni paleni mo le tausaga muamua o le faʻatinoina fuafuaga pisinisi;
  • E fia le teu tupe e manaʻomia;
  • Tupe faʻaalu e mulimuli ile faʻaogaina o tupe faʻafaigaluegaina;
  • Faatasi ai ma le fesoasoani a se tasi metotia, o le auiliiliga o pepa uma o le pisinisi fuafuaga na faia.

2.10. Suesue ma auiliiliga o ono lamatiaga

Soʻo se mataupu lava o soʻo se faigata e tele faʻafitauli o loʻo sauni atu. E faʻapena foi mo le faʻatinoina o soʻo se fuafuaga pisinisi. Ole mea lea e taua tele ai lenei vaega. O se tusitala agavaʻa o le a totogiina le sili atu maitau le mafai i lenei vaega.

E taua le fuafuaina uma ono ono lamatia ma mafaufau ma le totoʻa e uiga i ni auala aoga e puipuia pe foʻia ai.

O ii e tatau ai ona tuʻuina atu ni metotia mo le fofoina o ni faigata ua vaʻaia. Lenei o le a avea ma sili faʻaosofia mo tagata faʻatau tupe ma o se talafeagai mea faigaluega mo lē ana le manatu, talu ai o le a ia ua uma ona saunia fofo e aveʻesea le tele faʻafitauli.

Fuafua le tikeri o tulaga lamatia uma ma le mautinoa, ma mea moni, faʻamaonia i latou. Malamalama i le faʻafitauli o se tasi o sili ona taua laʻasaga agai i le foiaina.

E talafeagai le faia o isi gaioiga e ufiufi ai leiloa, totogi mo ono ono leiloa. O le tele o au valoia muamua, o le itiiti ifo o le ae mauaina i luga o lou ulu i le lumanaʻi. Faʻaaoga se suʻesuʻega masani a SWOT poʻo se suʻesuʻega lelei mo lenei.

Afai matou te talanoa e uiga i le filifiliga mulimuli, o lea e mafai ona e fuafuaina e le gata i mea e ono aʻafia ai, ae faʻapea foi ma ono ono leiloa. Eseese metotia o le a talafeagai iinei, amata mai le poto i fuainumera fuainumera.

O se auiliiliga auiliili o mea lamatia, sauni-faia algorithms mo a latou tali, o le a ou tosina mai paaga ma inivesi i lou itu.

O nisi o faʻaiuga taua o:

  • Mauaina o le lagolago ma faʻamaoniga mai le pulega o 'eseʻese tulaga;
  • Inisiua;
  • Foafoaga o le faamalumaluga;
  • Faletupe mautinoa;
  • Le agavaʻa e faʻaliliu atu aiā;
  • Faʻamaea oloa faʻamaonia.

2.11. Le mea e aofia ai i polokalama

Atonu e eseese faʻamatalaga iinei, talu ai o lenei o se lautele "archive" o faʻamaumauga faʻaaogaina i vaega autu o le fuafuaga.

E mafai ona aofia ai:

  • Kopi o konekarate aloaia ma laisene;
  • Faʻamaonia le moni o uiga faʻaalia;
  • Tau ma faʻamaumauga mai ono ono faʻaaogaina;
  • Laulau ma faʻamatalaga tau tupe, aveʻese mai le autu tusitusiga, e faʻafaigofie ai manatu o le tagata faitau.

Taunuuga

Lenei le lautele lautele ituaiga o le tusiaina o se pisinisi fuafuaga. E tusa ai ma lau 'auʻaunaga poʻo le oloa, oe tatau ona suia mo oe lava, masalo faʻaopopo i se mea, ma i se mea faʻaititia le faʻamatalaga. Afai e te malamalama lelei i le mea o le a e faia, ona faigata la lea ona faia o se poloketi.

Maketi e ono faigata, ae o iinei e mafai ona e faʻafesoʻotaʻia se tagata poto i le matata.

Afai e te mamao mai le mataupu, ona faʻafesoʻotaʻi lea o polofesa ma, faʻavae i luga o a latou galuega, suʻesuʻe auiliili lau aitia, pe o oe foʻi ua amata ona e malamalama ma malamalama i le autu.

E naʻo le pau lea o le auala e ausia ai iʻuga maualuga i pisinisi.

3. O mea sese masani a o tusia se ata pisinisi 📛

I le fausiaina o se pisinisi pisinisi, pei o isi lava galuega faalemafaufau, e faigofie ona faia se mea sese e aunoa ma le tatau ai poto masani. E oʻo lava i le galueina o vaega manaʻomia uma ma lava le maeʻaeʻa, mulimuli i le fautuaga a tagata atamamai ma avea o se faʻavae sauni-faia filifiliga, e faigofie ona laa i luga o le auala sese. O a la mea sese masani ai i lenei mataupu?

Ua i ai nei tolu ituaiga autu o mea sese e te manaʻomia le vaʻavaʻai totoʻa i:

  1. Matauina i luga ole poto, lea e aofia ai le le lelei faʻagaioia faʻamatalaga, aoina o le saʻo o mea moni, le saʻo o le tuʻuina atu o faʻamaoni faʻamaumauga, togi ma mea sese i faʻatatauga, faʻaiuga le tusiaina ma faʻaiuga, le lava o faʻasino i punavai o faʻamatalaga;
  2. Sese mafaufauga aliali mai ona o le le lava o aʻoaʻoga i pisinisi, le lava le malamalama i faʻatau tekonolosi, faʻatinoina o le filifilia tekonolosi, ma isi;
  3. Metotia, lea, e oʻo lava i se fuafuaga lelei pisinisi, e mafai ona totoina se le faʻateʻia le fiafia mo oe, lea e matua leaga lava le leaga.

O le a matou talanoaina le mea mulimuli i se auiliiliga o loʻo i lalo.

Sese Nu. 1. Siʻi le faafitauli mai se ulu tiga i se maloloina

A o faia lana ia lava pisinisi poloketi, o lona tusitala e masani ona matua faʻaosofia e lona aitia, manatu e tulaga ese ma lelei mo le faʻatinoina. Atonu o le tulaga lea, peitaʻi, e oʻo lava i se suʻesuʻega atoatoa o le poloketi, oe ono maua se musu i le faʻatupeina pe a fai e te le manaʻo e faʻafaigaluega au oe lava tupe i le pisinisi.

E masani ona malamalama tagata teu tupe i le tulaga ma ua sauni e teu tupe i totonu 70% mai uma fuafuaina. Peitaʻi, e taua mo latou latou te malamalama o loʻo e manaʻomia foʻi mea tautupe i lenei mea, ua e sauni e tuʻu lau tupe e galue ai, ma faia taumafaiga uma e faʻatino ai le poloketi ma le maualuga uiga.

Tusa lava pe leai sau ma 30 % - vaʻai mo se paʻaga e mafai ona e maua mai ai i latou, isi faʻatupega ono mafai. Pau lava lea o le auala e te mautinoa ai o se poloketi fuafuaina lelei o le a suʻesuʻeina ma le faʻaeteete. O lenei sese metotia sese na tanu ai le tele o manatu folafolaina.

E sili atu le leaga pe a, i le pito i luga o lena, oe taʻu atu i tagata faʻapisinisi e naʻo lou faʻamoemoe e toe totogi tupe pe a faʻatino le poloketi ma amata ona maua se polofiti. E mautinoa e le aoga. Faʻailoa i tagata faʻaune atu ua e sauni e teu tupe i lau oe lava poloketi ma latou talitonu ai ia te oe.

Sese # 2. E tatau ona faʻaalia le tutoʻatasi i tagata e teu tupe teu tupe

I le loloto o le salamo o le tele o galuega fausiaina, o le tagata teu tupe teu aitalafu leai se mea i se tasi ma le fuafuaina e avatu ia te oe le aofaʻi manaʻomia na o lena.

O se tagata e puleaina pe anaina tupe, muamua lava, mafaufau e uiga i lona ia penefiti, lea e matua talafeagai. O le mea lea, i le mauaina o se ofa lea na te le o vaʻai manino ai pe fia le tele o tupe e manaʻomia mai ia te ia ma pe a latou toe foi mai ia te ia, o le a ia masani ona iloiloina le poloketi i le tele o taimi maualalo, e oʻo lava i isi sili ona matagofie isi taʻiala. Aisea?

O le tali e faigofie, oe tatau, i le avea ai ma se paʻaga, faatalitonu le tagata faipisinisi, e avatu ai faʻamaoniga o lana tupe o le a toe foʻi atu ia te ia ma o le a ia lava maua tupe maua i lenei mea ina ia aoga ai.

Afai e te leʻi faʻailoa mai le aofaʻi manaʻomia i le poloketi, ae na ona faʻamatalaina i luga o le auala o le poloketi mea o loʻo e misia iinei ma iina, e leʻo taʻuina tonu le taimi e te toe faʻafoʻi ai le tupe, pe o le a le pasene e te manatu e ave ai, ona le malamalama lea o le tagata faʻafaigaluega tupe i se mea mai lau aitia. Ua aliali mai ua e ofa atu ia te ia e faʻamaeʻaina lau pisinisi pisinisi mo oe ma a maeʻa ona avatu foi ia te oe tupe.

E mafai lava ona faʻasaʻo sea vaʻaiga. Ina ia faia lenei mea, oe manaʻomia le faʻamatala manino atu o le a le tupe lafoina e te manaʻomia, i le taimi faʻatulagaina e te fuafuaina e mauaina ai, taʻu le aso tonu pe a e fuafua e toe faʻafoʻi ia tupe, o le a se mea e te mautinoa ai ua e sauni e faʻatatau i le faʻatupeina na tuʻuina mai, ma isi.

Afai e te lagona e le mafai ona e gafatia lenei, faʻafesoʻotaʻi se tagata faʻapitoa, o le a ia manino faʻatulagaina ou manaʻoga e tusa ai ma le maketi talosaga.

Sese numera 3. O le faʻalapotopotoga ma tulafono faʻavae ua matuaʻi galo lava

Tagata teu tupe - o se tagata e manaʻo ia i ai le maualuga faʻamaoniga, lea e le o se mea ese, talu ai ua ia fuafuaina e avatu ia te oe ana tupe. O le mafuaʻaga lena o le le malamalama ma faʻanenefu ma le faʻavae faʻavae, faataitaiga, pepa aloaia faʻamaoniaina le umiaina o fale alamanuia ma fale teu oloa poʻo ni "subtleties" tutusa na tuʻuina atu ia te ia ma leoleo ma faʻamalosi ia te ia e alu ese mai sea galuega.

Ae maise lava o le mataupu e alu se sao i le tulaga o le auai i le tutusa faʻatupeina o le atinaʻe. Aua le sipelaina le fesili sili ona taua e uiga i le faʻatauina atu o lau faʻasoa e se tagata teu tupe teufaafaigaluega mo tupe mama o le a fefefe ai se tagata mai lau aitia. E leʻo vaʻaia se polofiti e ono maua, ae naʻo tuʻaiga faigata e maua ai. E leitioa a, na ia taumafai e alu ese mai se poloketi.

Lenei vaega o le fuafuaga tatau ona atiaʻe e se faʻapitoa. O le mea moni e tatau ona e iloa uma subtleties o le faʻalapotopotoga tulafono o gaosiga ma le auai i lenei gaioiga o inivesi ma nonogatupe, ina ia mafai ai e lenei vaega o le pepa faʻatatau i le moni.

Afai e te filifili e faia oe lava, sauni mo le tele o itula galuega suʻesuʻe tulafono ma tulafono faʻavae faʻavae.

Sese Numera 4. E pei ona masani ai, na galo ia i matou tagata atamamai

O le galue tutoʻatasi i luga o se poloketi o se mea lelei tele, talu ai o le tusitala na malamalama mulimuli ane i le tulaga nai lo se tagata mai fafo. Peitai, o loʻo i ai se rake lalo o le vai ii. O se tagata poto faapitoa i lenei mataupu o le a tusia se sili atu saʻo, mafaufau loloto ma lalelei fuafuaga mo le tagata faʻafaigaluega tupe.

Lenei o se tasi o sili ona taatele metotia mea sese, talu ai le tagata taumafai e sefe tupe i luga o lenei, mulimuli ane taʻitaʻia le atoa aitia, e oʻo lava i se lelei, ia maeʻa faʻaletonu.

Afai e te le lagonaina le malosi e faʻataunuʻu uma ai tulaga manaʻomia ma suʻesuʻe i manaʻoga manaʻomia, e sili atu le faʻafesoʻotaʻi o se tagata faʻapitoa, o le tupe faʻaalu o le a mautinoa totogiina.

Sese # 5. Tupe le fuafuaina

E masani ona i ai le tasi faʻasoesa faʻasoesa lea e galo ai i le tagata e faʻatautaia pisinisi nisi o tau. E mafua ona o le le atoatoa le malamalamaʻaga o le gaosiga gaioiga, le amanaʻiaina, faanatinati ma le tele o isi, atoa tagata, mea taua. O ia faʻaletonu e mafai ona iʻu ai i ni taunuuga ogaoga.

O tupe faʻaalu masani a o le:

  • Uloa i lalo poʻo le utaina o oloa;
  • Le totogiina o tupe e le tagata o tausia;
  • Leiloa o se pasene mautinoa o oloa gaosi ona o le faʻaipoipoga;
  • Komisi, lafoga, VAT ma isi totogi;
  • Leiloa i le taimi e teu ai oloa;
  • Faʻapipiʻiina o oloa;
  • Toleni tagata faigaluega i tomai faʻapitoa ma isi mea.

Afai e te le o mautinoa ou agavaʻa, faʻafesoʻotaʻi ma se tagata faʻapitoa i lau pisinisi filifilia ma se tagata tomai i mea tau tupe. O le a latou taʻuina atu ia te oe pe o le a le faʻamaimauga e te leʻi faʻaaogaina i lau lisi.

Sese numera 6. Amio faatamala i le suʻesuʻega o mea lamatia

Mo tagata fai pisinisi uma taua teleo lea na toe faʻafoʻi uma ai ana tupe ia te ia. O le mafuaʻaga lena, pe a teu tupe i se poloketi, na te fia iloa e uiga i uma ono ono lamatia.

O le parakalafa faamalosia o le fuafuaga, o loʻo iai nei faʻamatalaga, o le mulimuli, ae o se tasi o le sili ona taua vaega e manaʻomia e galueina muamua.

O le muamua vaʻai i lenei metotia sese o le mafaufau i le tagata faʻatau tupe o se vale. O se tagata e tele ana tupe e sili atu nai lo mea uma, e manaʻo e le faʻaaloalo ma faʻatamala mai ia te oe, o lea afai e te tusi e lelei mea uma, o mea e ono afaina ai i ni nai laina ma o le faʻaiuga lea o le vaega aua le faʻatali mo inivesi.

O se tagata faʻatau tupe i sea tulaga o le a ia malamalama i le taua o le faʻatinoina o se galuega maualuga mo oe. O le lona lua mea sese e le o le faʻapaleniina o le maualuga tulaga lamatia ma lelei tupe mama. Afai e te le faia, atonu e le mafai foi ona latou avatu ia te oe tupe.

O le vaega i mea e ono lamatia ai e tatau ona faʻaeteete ma faʻaeteete. E tatau ona faʻamautinoa e le tagata teu tupe e tusa lava pe sili atu ona lamatia le lalolagi, o loʻo ia oe se algorithm o gaioiga e faʻatagaina ai oe e faʻatoʻilalo ni faʻafitauli ma mea laiti e leiloa. I se tulaga faʻapena, o lenei faʻamatalaga o le a atili matagofie ai le poloketi atoa ona o le faʻamaoni, talitonuina ma le agavaʻa mo le manuia o le tagata faʻafaigaluega.

O le a sili atu foʻi pe a fai e te faʻamatalaina lamatiaga tetele i tala atu o lau pule, faataitaiga, o le paʻu maualalo o tupe poʻo se tamaoaiga i se faʻalavelave.

Faʻamatalaga 6 metotia sese e masani lava ma o se tagata na muamua nofo i lalo e atiaʻe se pisinisi fuafuaga o le a matua leai se manatu pe aisea lana galuega o le a faʻatamaia i le le manuia. Peitaʻi, e mafai ona faʻasaʻo mea uma, ua lava na e maua uma faʻamatalaga talafeagai ma, i le amanaʻia ai, faʻatalia se iuga lelei.

4. O se faʻataʻitaʻiga sauniuni o se pisinisi pisinisi cafe - o se faʻataʻitaʻiga ma fuafua 📒

Cafes o loʻo tu i tulimanu uma ma o le manaʻoga mo latou e le paʻu. E o tagata i nofoaga faʻapenei ona o le tele o mafuaʻaga, o lona uiga la o se tasi lenei o pisinisi e masani ona atiaʻe. Ma, seʻi o tatou vaʻai pe faʻafefea ona tusia se pisinisi pisinisi - o se faʻataʻitaʻiga o le cafe.

O le tupe maua faʻatatau i masina taʻitasi o se faʻavae e tusa ma 200 afe rubles, ma o le aofaʻi o tupe amata amata o le a manaʻomia i le aofaʻi 2 miliona... Peitaʻi, o lau gaioiga muamua e tatau ona tusia o se pisinisi pisinisi.

4.1. Suʻesuʻega o maketi

A filifilia se nofoaga e faʻatulaga ai se cafe fou, e tatau ona e savali ma le faʻaeteete i le itu ma le kuata ina ia maua ai tagata tauva.

O le numera tele o fale fai meaʻai, fale mafanafana i le taumafanafana, faleʻaiga, faleoloa fai keke ma fale kofe o le a fausia ai se siʻosiʻomaga le lelei, ona e tofu i latou ma le masani ai tagata faʻatau o le a muamua "'aina" se fasi o lau pai.

Le isi, e tatau ona e filifili le faʻatulagaina o lau cafe... E aoga le filifilia mai aitia e pei o:

  • Iti-faʻavaeina ma meaai mai le vave mea taumafa faʻasologa;
  • Kofe 'auʻaunaga;
  • Nofoaga vave tautua;
  • O se cafe ua fuafuaina mo le tilivaina o ana lava oloa.

E tatau foʻi ona e filifili poʻo le a tonu lau kuka. E mafai ona avea ma faʻalapotopotoga e tele ana ipu, pe mafai foʻi ona faʻapitoa mo faʻafiafiaga a tamaiti, se sushi bar poʻo ni Italia ipu.

I vaega nei, o fuafua ma faʻamatalaga amata o le a mulimuli mai e faʻapipiʻiina le faʻataʻitaʻiga. pizza.

4.2. Faʻavae autu o le lisi

O le pizza e umi se taimi e kuka ai, o lea e lelei ai ona taofi le mafaufau o le tagata faʻatau i meaʻai māmā ma salati e mafai ona vave tuʻu i luga ole laulau. E aoga foi le faia vave o meaai suamalie a Italia e vave faʻamalie ai le tagata asiasi ile iʻuga ole taumafataga.

E le tatau foi ona le amanaʻia le lautele o vaiinu. E mafai ona aofia ai ma ituaiga eseese o lauti, kofe, ituaiga inu uma, vai, pia e aunoa ma le 'ava malosi.

O le tuʻufaʻatasiga o le lisi autu e mafai ona aofia ai e le gata i ituaiga masani o pizza e iloa e tagata uma, ae faʻapea foi ma isi filifiliga. Atonu o lenei fualaʻau paluga fualaʻau, vegetarian version, e le masani ai tuʻufaʻatasia o suamalie ma masima tofo ma mea uma i le agaga e tasi.

A le o lea, e mafai ona e faʻatagaina au tagata asiasi e taʻalo i latou ma tuʻu iai latou pizza. O le faʻavae e mafai ona:

  • Uma o ituaiga o sisi ma sosisi;
  • Musele o 'eseʻese ituaiga ma metotia;
  • Tipi fualaʻau ma fualaʻau mata;
  • Meaʻai o le sami, ula ma ula;
  • Aniani pe a uma le marinade, olive o lanu eseʻese;
  • Meat o ituaiga eseese ma metotia o sauniuniga, bacon;
  • Fuafua fualaʻau, fualaʻau;
  • Sosi o tofo eseese.

4.3. Lesitalaina tulaga

O le mea muamua e faia e lesitala ai lau pisinisi o le filifili i luga o le nofoaga. A aunoa ma lenei, o lenei faiga e le mafai. O le fuafuaina taua o le moli, eria ma le nofoaga o le pizzeria.

Faʻaaliga! Afai na e filifilia se fale ese, e tatau ona sili atu ona e faʻagaioia pepa. Ae peitaʻi, afai o loʻo e lisiina se fale tele i se faleoloa, o le a matua faʻaititia ai le pepa. E mafua ona o le mea moni o le pulega o le fale ua uma ona tusia ni pepa i le SES, faʻamaopoopo le faleoloa faʻatau ma le auaunaga afi ma faʻamaonia le fausiaina galuega leva.

A maeʻa ona mautotogi fale i se nofoaga faʻatau faleoloa, e manaʻomia ona e tusia se maliega lisi, lesitala lau oe lava kamupani ma faʻailoa i le taulaga pulega e uiga i le tatalaina o se fou faʻavae.

O se filifiliga sili ona lelei o le lesitalaina o se Polokalame. I le faʻaogaina o lenei ituaiga resitaraina, e mafai ai ona e totogia lafoga i lalo o le faʻafaigofieina o lafoga (STS) poʻo6% o le aofaʻi o tupemaua o le pizzeria, poʻo 15% o "tupemaua toʻesea tupe faʻaalu".

Afai o le aofaʻi o le fale faʻatau (mall) o le a fesili ai mo le foliga mai e sili atu, ua lava lea e faʻatino ai suʻesuʻega ia mautinoa ai o le pisinisi o le a totogi.

I se faʻaopopoga, o le galulue faʻatasi ma le nofoaga autu o faʻatauga o loʻo i ai le tele o isi tulaga lelei:

  • O le numera o tagata asiasi o le a tumauona o le nofoaga faʻatau faleoloa o se lauiloa nofoaga e o atu i ai le toʻatele o tagata, oe faʻaaluina le tele o taimi iina, faʻaosofia o latou manaʻo ma feoaʻi solo i totonu o lou faʻatuina i lalo o le manogi o manogi o pizza;
  • O le taulaʻi faʻalogologo e fai si aoga tele, talu ai e masani ona o tagata i nofoaga faʻatau ma nisi aofaʻi o tupe ua latou sauni e faʻaalu, latou te leʻi filifili poʻo fea;
  • E iʻu ina sili atu-faʻalauiloaina oe lava, i le tau o le faʻatauga o ana lava mea totino, e faʻatagaina ai oe e sefe i luga o faʻatauga gaioiga.

Ua lava e fuafua pe o le a le paleni o le a e mauaina i masina taʻitasi ma le lelei ma mautu faʻagaioiga o le faʻalapotopotoga.

Totogi se potu i totonu 60 sq. m o le a tau e tau130<< rubles i le masina... O vaiaso o le a aumaia ai ia te oe tusa ma le 50 tagata i le aso, ma faʻaiuga o vaiaso o le a fiafia oe ma le 100 tagata asiasi i le averesi. O le mulimuli faʻasologa o tagata faʻatau e tusa ma 1700 tamaloa O le tau o le averesi oka i le pizzeria e tusa 530 rubles mo tagata taʻitasi, ma o lenei ua i le faʻailoga masani 250-300% o le a aumaia oe 900 - 915 afe rubles masina

4.4. Fuafuaga tau tupe

Ina ia mafai ona amata galue oe lava pizzeria e te manaʻomia sili atu 2 miliona rubles... O nei fuainumera e tauamiotonuina i le tau muamua.

Latou te aofia ai mea nei:

  1. Le totogi mo le sikuea talafeagai o nofoaga i le fale faʻatau, lea e tatau ona totogi atu i le lua masina ao le i toe faʻaleleia, tatalaina ma le muamua tupe mama o le a aliali mai - 260,000 RUB (i le ala, oe mafai ona malilie i le amataga o le lisi mai le aso o le faʻalauiloaina o lou faʻavaeina ma, lea, faʻaititia ai le amataga tau);
  2. O le lesitalaina o pepa talafeagai uma mo le lisiina o fale, o loia ma tautua ma faʻatupeina mo galuega faʻalapotopotoga 100,000 RUB;
  3. Foafoaga o le mamanu o le pizzeria lava ia, totogiina mo mea ma sili ona lelei maeʻa galuega - 460,000 RUB;
  4. O le tau o faʻasalalauga ma faʻalauiloaina le faʻatuina mo le 2 masina o le a tau 130,000 RUB;
  5. Faʻatauga o mea faigaluega ma faʻamatalaga e fausia ai le sili ona lelei ma vave pizza - 940,000 RUB;
  6. Foafoaga o mamanu ma atinaʻeina o lisi o mataupu - 40,000 RUB;
  7. Fausiaina o se oloa o oloa - 70,000 RUB;

O lona iʻuga, ua tatou maua Tutusa lava 2 milionana talanoaina i le amataga. O le sili ona tele ma sili atu tupe totogi aitema o mea faigaluega. Leai se mea e mafai ona e sefe ai i luga o lenei, talu ai o au tagata faʻatau o le a o mai tonu mo suamalie ma vave pizza, ae le faamemelo i totonu pe na o le faitau i le lisi.

Taua! A le lava au tupe, sefe naʻo mea e leʻo mo mea faigaluega.

O se lelei pizzeria o le a mautinoa manaʻomia mea nei: palu paluga, falaoa falaoa, vaelua paluga, otometi mo le faʻataʻamilomiloina le paluga o le lapoʻa manaʻomia, fetaomi ma ogaumu polofesa.

E te manaʻomia foi meafaigaluega mo le vave saunia o mea - kulisi sisi, tipi fualaʻau, suamalie.

O le aitema mulimuli i lenei vaega o meaafale ma pusaaisa iunite: faʻaaliga, kapoti, faʻapea foi ma kuka laulau ma fata.

Matou te ofoina atu ia te oe e download se maua fua sauni-faia faʻataʻitaʻiga o se pisinisi pisinisi pizzeria ma fuafua.

4.5. Fuafuaga tau maketiina

O le 'aʻai e silia ma le afa miliona tagata o le a iai se tauvaga taua i le lotoifale. O le mafuaaga lena taʻuamiotonuina o le a fausiaina se tele faʻasalalauga faʻalauiloaina e faʻailoa ai le tagata faʻatau i le auaunaga fou.

Mo maualuga-lelei faʻasalalauga gaioiga, oe e tatau ona amanaʻia tele manatu taua:

  • Le vaitausaga vasega, lea o le a aofia ai le tele o le autalavou maimoa, ma fesuisuiaʻi mai le 16 i le 45 tausaga le matua;
  • E i ai le sili lelei avanoa mo faʻasalalauga i totonu o tuaoi o le nofoaga autu o faʻatau;
  • Malosiaga faʻamalosi luga o le faʻatutu aofia o punaoa Initaneti e mafai ona faʻatosinaina ma faʻatosina tagata faʻatau.

Ae e te leʻi tatalaina lau oe lava pizzeria, oe tatau ona taumafai ia auala nei o faʻamasaniina le faitau aofaʻi o tagata ma lou faʻavaeina:

  • Foafoaga ma le tufatufaina o pepa faʻasalalau, pepa faʻasalalau;
  • Faʻasalalauga i fafo, lea e vaʻaia e le toʻatele o le faitau aofaʻi o tagata, e ala i le tuʻuina o fuʻa ma fuʻa i nofoaga tumutumu;
  • Faʻatulagaina o se poloketi e faʻalauiloa ai tautua i luga o Initaneti, ma aemaise lava i fesoʻotaʻiga lautele;
  • Tuuina atu le manatu o le tatalaina o se aso malolo, lea o le a aofia ai maua fua taumafataga, faalauiloaina ma le tele o isi manaia fiafia.

I le aso o le a maeʻa ona e faia le tatalaina o lau cafe, e taua le mafaufau i le ono mafai ona faia ni mea e pei o le:

  • Faʻapipiʻiina o se laupapa tusi volumetriclena o le a faʻaalia ai mea faʻaseseina o lau cafe i le tuʻufaʻatasia ma tau sili ona faʻamaoni ma faʻalauiloaina mo nisi vaega o tagata faʻatau;
  • I totonu o le nofoaga faʻatau lava ia, e tatau ona faʻalogo mai lea taimi i lea taimi faʻasalalauga mo se pizza matagofie, manaiao le a foliga mai e sili atu suamalie mo lelava tagata faʻatau o faleʻoloa eseese ma se faaputuga o faʻatau;
  • Tuʻu faʻasalalauga i fafo ile itu atoaina ia faʻapea ona lolofi ane tagata faigaluega lata mai ma tamaiti aʻoga ile faʻamanatuina o le tau amata ma tau maualalo i lau kamupani - mo se faʻataʻitaʻiga.

I aso e sosoʻo ai o le galuega, e tatau ona e mataʻituina poʻo fea o auala tau maketiga na maua ai le faʻaiuga sili, mo le aofaʻi laʻititi. Mulimuli mai musu mai fofo faʻasalalauga le aoga ma taulaʻi i mea e sili ona taua.

E le tatau ona galo ia tatou o le pisinisi e le gata i le numera o tagata faʻatau. E taua le faʻatumauina o se tulaga lelei o le tautua ma, o le mea e sili ona taua, o le sili ona lelei o le pizza.

E tatau ona lava le uaʻi atu i tagata masani faʻatau, sauniuni faʻalauiloa ma paʻu mo latou. O le tele o le faʻamalieina o le ea i le faʻavaeina, o le tele foi lea o tagata o le a oʻo atu ia te oe.

4.6. Tatala sauniuniga taimi

Le vaitaimi puʻupuʻu e ave oe i tatalaina ma lesitalaina o le cafe lava ia - tusa o le lua masina. Mea uma faʻalagolago i le vave e te maua ai le tatau ai tagata faigaluega, o le a le vave o le ae toe faʻaleleia ai ma tuʻuina nofoaga i se tulaga talafeagai, o le a le umi o le a fai e faʻamaeʻaina uma pepa resitalaina.

Mafaufau o loʻo e tatalaina se faleʻoloa meaʻai luga o le teritori o se faʻatauga nofoaga autu, lea ua uma ona i ai le tele o pemita ma pepa, oe mafai ona faʻamoemoe i luga o le mulimuli mai taimi faigaluega:

Masina muamua:

  1. Lesitalaina o le faʻalapotopotoga ma ofisa a le malo. Atinaʻeina o faʻamatalaga talafeagai uma;
  2. Fesoʻotaʻiga ma le faʻamaonia o pepa ma le auaunaga afi ma SES;
  3. Fuafuaina o totonu mamanu;
  4. Faʻatauina o mea uma talafeagai mo le fuafuaina fuafuaina;
  5. Amataga o faʻalauiloa gaioiga;

Masina lua:

  1. Faʻaleleia o nofoaga ma fale, lona teuteuga;
  2. Totogiina o tagata faigaluega, aʻoaʻoina i latou pe a manaʻomia;
  3. Faʻatau ma faʻapipiʻi mea faigaluega;
  4. Moli faapipiiina;
  5. Faʻaauauina o le faʻasalalauga;
  6. Faʻatauga o mea masani.

Masina lona tolu: tatalaina o se cafe.

4.7. Iloiloga o le tupemaua tulaga

Ina ia mafai ona fuafua le aoga o se atinaʻe foaʻi, e manaʻomia le amanaʻia o tupe faʻaalu uma, e le gata i le taʻitasi ma le masina.

Le muamua ua uma ona tatou iloa tulaga lua tatou avatu i le taimi nei:

  • Totogi mo tagata faigaluega galuega - 213,500 RUB;
  • Totogi o avanoa i le nofoaga autu o faʻatau - 130,000 RUB;
  • Totogi masani - 24,000 RUB;
  • Faʻalauiloaina fale, faʻasalalauga - 30,000 RUB;
  • Felauaiga auaunaga - 20,000 RUB;
  • Tausitusi tusi - 8,000 RUB;
  • Totogi i le teugatupe inisiua - 64,500 RUB;
  • Tupe le fuafuaina - 15,000 RUB;
  • Faʻatauga o oloa, mea masani - 160,000 RUB

Matou te faitauina mea uma i le aofaʻi ma i le iʻuga e taunuʻu mai 665.5 afe rubles... I lenei tulaga o mataupu, o le sili ona taugata aitema totogi o tagata faigaluega. O lenei na fuafuaina e amanaʻia le faʻafaigaluegaina o ia tagata faigaluega pei o:

  • Head chef;
  • Lima kuka masani;
  • Pule o falefaigaluega;
  • Faamama tamaitai;
  • Tolu ipu fufulu ipu;
  • 4 tagata mo le matafaioi o le waiter poʻo le kiliva tamaloa;
  • Totogiina mo le auaunaga o se tausitusi.

O lona iʻuga, mai tupemaua (∼ 915,000 rubles) fuafuaina i luga atu, matou toʻesea le masina faʻaaogaina (∼ 665,500 rubles) ma matou maua ∼249,000 rubles, ma afai e te toʻesea le talafeagai 15% o lafoga mai le 249,000 rubles (o le ~ 37,500 rubles), ona maua lea o le tupe mama ∼ 211 500rubles.

Ina ua maeʻa faʻalauiloa ma mausali 16 masina galuega o le a totogi le faʻavae, ma le aluga o taimi, tupe mama o le a tupu ona o foliga mai o le tele ma sili atu tagata fou faʻatau, tosina mai faʻasalalauga poʻo tala e uiga i lau sili ona suamalie pizza i le taulaga.

P.S. A faʻaogaina le faʻafaigofieina lafoga faiga, "tupe maua" i le tau 6%, o le tupe mama o le a ∼ 194 000 rubles (249,000 - 54,900).O le mea lea, o le faʻaaogaina o le faʻafaigofieina lafoga faiga "tupemaua toʻesea tupe faʻaalu" i le fua faatatau 15% e sili atu ona aoga ma, tusa ai, o le totogiina vaitaimi o le faʻavae o le a puʻupuʻu.

5. Laʻititi pisinisi pisinisi fuafuaga - oe mafai ona lalotosoina saunia-faia faʻataʻitaʻiga mo maua fua 📚

I lenei vaega o la matou tusitusiga, e mafai ona e faamasani ia te oe lava i pisinisi eseese fuafuaga o faʻalapotopotoga e fesoʻotaʻi ma pisinisi laiti.

Afai e te filifili e tusia sau oe lava fuafuaga, o lona uiga o le a matua aoga lava mo oe e faitau le sauniuni-faia atinaʻe ma auiliili ia latou.

Mai lenei faʻamatalaga, oe mafai ona maua manaia ma aulelei aitia, ina ia maitau le tolotolo lemu mea sese, faʻalogo i manatu lautele.

Afai e te filifili e oka le tusiina o se pisinisi fuafuaga mo se faʻapitoa, o sauni-faia faʻataʻitaʻiga i lalo o le a fesoasoani ia te oe iloiloina tulaga lelei ma faʻavasega lamatiaga ma tupe faasili o avanoa pisinisi laʻititi. O se avanoa sili lea e maua ai le poto masani ma le poto i luga o se isi galuega ma mea sese.

Oe mafai ona lalotosoina sauni-faia pisinisi fuafuaga atili i le tusitusiga

5.1. Fuafuaga pisinisi a cafe

O se cafeO se tasi o sili ona lauiloa faʻalapotopotoga lautele i soʻo se taulaga. O le mea moni e toeititi lava o aso uma tatalaina kamupani fou, tamaiti aʻoga o atu e suʻesuʻe, faletupe ma ofisa ofisa tulafono, ma latou manaʻomia uma e 'aʻai i se mea. O lea la, o kafe e ola pei o pulouaitu pe a uma timuga, ae leʻo uma na e manuia. Ina ia mafai ona amanaia uma nuances o le faʻatulagaina o sea faʻalapotopotoga, e tatau ona galue i auiliiliga uma faʻavae faigofie faʻamatalaga avanoa.

E iai sau sikaipi se sauni-faia faʻataʻitaʻiga o se cafe pisinisi fuafuaga, lea o le a e mauaina ai faʻamatalaga vaʻaia i auala e faitau ai tagata tauva, o le a le mea e fai ma se fuafuaga faʻakisinisi, faʻafefea ona tuʻufaʻatasia faʻamaumauga faʻamaumauga ma le tele o isi mea mananaia faʻamatalaga e fesoasoani ia te oe e tusia ai sau oe lava poloketi manuia o le a manumalo ai i le alofa ma le lauiloa o soʻo se aofia.

Sii mai fua le pisinisi pisinisi cafe (.zip 632 KB)

5.2. Pisinisi fuafuaga o le nofoaga autu o pisinisi

Pisinisi nofoaga i le taulaga O le faʻatauaina o le tamaoaiga ma le faʻatulafonoina olaga. E afe ma afe tagata e pasi ane iinei i aso uma mo 'eseʻese faʻamoemoe, ofisa, ofisa, faletupe tatala ma tapunia.

Ae o le mea moni, o le fale lea ua faʻatoa fausia mo le atinaʻeina o pisinisi. E tatau ona tu i se nofoaga talafeagai, faʻaavanoaina ma faʻaalia, ia matagofie i le tisaini, ia lava ana paka taʻavale, lifi - i se tulaga lautele, mea uma o le a fesoasoani i le tagata maʻi ia oʻo i le ofisa manaʻomia.

O le mafuaʻaga lena o le tatalaina o sea pisinisi e matua teteʻe lava i faʻalavelave ma faʻalavelave eseese. Ae ui i lea, e manaʻomia se tele muamua inivesi - tusa o le $ 5 miliona, ma naʻo le totogiina i le 5-6 tausaga... E manaʻomia foi le tele o tupe faʻaalu a le malosi mai le tufuga ma tele, tele faʻafitauli.

Ina ia mafai ona puipuia ono ono aʻafia ma fuafua uma avanoa ma lumanaʻi, e taua le iloiloina o se maualuga-lelei pisinisi fuafuaga. O se faʻataʻitaʻiga o se pisinisi pisinisi mo se pisinisi tutotonu ma se faʻasino i gaioiga e mafai ona maua i le sootaga i lalo.

Sii fua mai fua pisinisi o le pisinisi pisinisi (.zip 532 KB)

5.3. Fuafuaga pisinisi fai faleoloa matagofie

Tatalaina o se fou lalelei faleoloa o taimi uma lava lenei o se lata mai ma lata mai ma fofo tali. O le mea taua, e le toʻatele tagata eo atu i se isi eria poʻo seisi kuata 'eseʻese mo le tautua. E matua talafeagai pe a latalata lau oe lauluulu ma e mafai ona e tamoe i se manicure i le lima minute.

O nei mea taua uma e saofaga i le mea moni e faʻapea o se pisinisi e tatalaina soʻo, ae ui i lea, naʻo le lona fa faleoloa o loʻo i ai se tupe mama masani ma e le manaʻomia faʻaauau faʻaopopo i fafo atu aafiaga. O lea ua tupu le tulaga lea talu ai e masani ona aafia fafine i lenei pisinisi ma fai ona o le fiu pe ona na avatua e le tamaloa tupe ma fai mai aua le nofo i le fale.

O se sili atu lalelei faleoloa lalelei o se sili faigata pisinisi o le a manaʻomia ai e anaina ni taumafaiga e faʻavasega ia.

O le lelei o auaunaga ua saunia, o le faifai pea o le faʻalauteleina o le tagata faʻatau faʻavae, o le faʻateʻaina o uo teine ​​ma le faʻafaigaluegaina o polofesa i o latou nofoaga o le mea e tatau ona i ai i se faʻalapotopotoga o le a aumaia tupe.

Ina ia mafai ona mafaufau i nei laʻasaga uma, vaʻaia tulaga lamatia ma mailei i ona ala, fuafua tauvaga ma foia uma faʻafitauli ma le lesitalaina, o se faʻalapotopotoga manaʻomia tusia se manino pisinisi fuafuaga lea o le a lisiina ai togi o le a sipela auiliili mai. E mafai ona e aumaia maia se faʻataʻitaʻiga o le maeʻa o le pisinisi faʻalelei fale lalelei i lalo.

Sii fua mai se ata o se pisinisi fai pisinisi lalelei (.doc 966 KB)

5.4. Fuafuaga pisinisi faleʻaiga

Faletusi faleʻaiga manaʻomia se malamalamaʻaga o le faʻapitoa lavelave o le faʻatulagaina o se meaʻai faʻatuina. E tele nuances eseese iinei, faataitaiga, siosiomaga poʻo moli o le a aʻafia tonu ai le numera o tagata asiasi i le faʻatuina.

Manaomia ona e malamalama, o le a le mea e tatau ona e peti ai, o le a le vasega o le faitau aofaʻi o le faʻavaeina tulafono o le a fuafuaina mo, o a mea 'ai o le a tuʻuina atu i le lisi, faʻafefea ona faʻafaigaluegaina tagata tomai faapitoa ma faʻaali lelei, ma sili atu.

O le pisinisi pisinisi o lenei poloketi e tatau ona amanaʻia le amataga-o tupe teu faʻafaigaluega ma totogi taimi i le lua - tolu tausaga... I se faʻaopopoga, i le tulaga o se faleʻaiga, o le itu tau maketiina o le atinaʻe e sili ona taua, lea o le a faʻatau atu ai lau tautua, faia lau faʻavae faʻapitoa ma matagofie.

I luga o la matou 'upega tafaʻilagi oe mafai download se ata ua maeʻa faia o se pisinisi pisinisi faleʻaiga, lea o le a avatua ia te oe se manino manatu o le auala e te manaʻomia ai e tusia se pepa faʻapea e maua ai faʻatupeina.

Sii fua mai le pisinisi pisinisi faleʻaiga (.doc 219 KB)

5.5. Fuafuaga pisinisi faleoloa i luga ole laiga

A oe mauaina fou teritori mo le faia o pisinisi, oe tatau ona malamalama i ona tulafono. O le tamaoaiga i luga o le Initaneti ei ai ona lava uiga, e ui lava e le manaʻomia tele tele muamua tau.

Mo le fausiaina o sau oe lava faleoloa i luga ole laiga, e manaʻomia foi ona e suʻesuʻe i le tauvaga i se vaega ua taua, auala e faʻalauiloa ai lau punaoa, avanoa mo lona fausiaina ma faʻatumuina, ma o lenei e aunoa ma le amanaʻia o le itu tino o le mataupu - le faʻatauina ma le teuina o oloa. Ina ia faʻafaigofie mo oe, ua matou saunia mo oe se tusitusiga "Faʻafefea ona fausia se lugalaina faleoloa oe lava mo saoloto - laʻasaga i lea laasaga faʻatonuga", lea o le a e maua ai tali i le tele o fesili i lenei mataupu.

Mo le faʻatinoga sili ona lelei ile faʻagaioiga, ina ia puipuia ai tupe le talafeagai, ia fausia tonu le mea e te manaʻo ai, ina ia faʻatau lelei le oloa, e te manaʻomia fuafuaga pisinisi magafagafa mafaufau i le galuega i le Initaneti avanoa.

Afai e te manaʻo ai, e te mafaia download le maeʻa galuega o le faleoloa i luga ole laiga pisinisi fuafuaga luga o la matou 'upega tafaʻilagi faʻaaoga le sootaga i lalo ma avea ma se faʻataʻitaʻiga mo lau oe lava atinaʻe. E matua faigata lava ona maua faʻamatalaga faʻamatala maualuga i luga o le Initaneti, ae ui i lea, mulimuli i se faʻataʻitaʻiga, o mea uma o le a faigofie.

Sii mai fua le pisinisi pisinisi faleoloa i luga ole laiga (.doc 503 KB)

5.6. Fuafua pisinisi fufulu taʻavale

Tatalaina o sau oe fufulu taʻavale O se faigofie pisinisi e le manaʻomia ni tomai faapitoa ma agavaʻa. E toatele tagata e manatu faapena. O le mafuaʻaga lena e sili ai ona lauiloa i latou o loʻo manaʻo e tatala se tamai pisinisi.

Ina ia mafai ona amata galue le fufuluina o le taʻavale, e tatau ona e lisi pe faʻatau fanua, fausia se atigipusa, faʻatau meafaigaluega ua uma ona saunia, vailaʻau fufulu ma oe mafai ona maua tupe.

Peitaʻi, i le faʻaopopoga i nei mea uma, e tatau ona e filifili poʻo le fea taʻavale fufulu e te manaʻo e tatala, pe fia le tupe e te manaʻomia e faʻaalu ai, o a tagata faigaluega e faʻafaigaluegaina, o le a le aofaʻi e te manaʻomia e amata ai ma pe fia le totogiina.

Ina ia malamalama ma sese fuafua uma nei mataupu manaʻomia fausiaina o se agavaʻa pisinisi fuafuaga, lea o le a taʻu atu ai ia te oe i lea laʻasaga ma lea laasaga e uiga i vaega taʻitasi o le lumanaʻi taʻavale gaoioiga. O sea fuafuaga e taua mo le fuafuaina o tulaga lamatia ma se lelei auala faʻatautaia.

E mafai ona e aumaia maia se faʻataʻitaʻiga o se pisinisi fufulu taʻavale e aunoa ma se totogi i luga o la matou 'upega tafaʻilagi i le sootaga o loʻo i lalo. Lenei faʻamatalaga o le a avea ma sili lelei faʻavae mo lau oe lava taʻavale fufulu pisinisi.

Lolotoga e download ai le fufuluina o pisinisi pisinisi (.rtf 461 KB)

5.7. Fuafua pisinisi pisinisi kofe

I le tepa muamua, o lenei meaʻai meaʻai e leai se mea taua, ae na ona mafaufau, aisea e te alofa ai i na faʻavae? Mo le atemosifia, suamalie kofe, keke faʻapitoa, manatuaina tuai ma o lenei faʻasologa mafai ona faʻaauau e le gata.

O le fale kofe tatalaina fale e tatau ona mafaufau i mea uma - o se faatauvaga maketi, isi meaʻai faleoloa i le eria, o se nofoaga talafeagai, le mauaina o vave okaina mo ofisa tagata faigaluega poʻo tamaiti aʻoga, ma le tele o isi nuances.

I lenei tulaga, e taua tele le mafaufau totoʻa i le fuafuaga e tusa ma lea o le a e agaʻi atu ai i lau miti ae leʻi amataina gaioiga. E le gata i lea, o le fausiaina o se tulaga maualuga pisinisi fuafuaga o le a faʻatagaina ai oe e maua le leiloa faʻatupeina, lea e mafai ona fesoasoani ia te oe e amata sili vave nai lo le mea na e faʻamoemoeina.

I le avea ai o se faʻavae, oe mafai ona ave le lalo o se saunia-faia faʻataʻitaʻiga o se pisinisi fuafuaga mo le fausiaina o se kofe faleoloa, lea o le a matua amanaʻia uma nuances. I luga o lenei faʻavae, oe o le a mafai ona tusia lau faiga o gaioiga ma vave ma lelei faʻaoga lau fuafuaga.

Sii mai fua le pisinisi fai pisinisi kofe (.doc 228 KB)

5.8. Barber faleoloa pisinisi fuafuaga ma fuafua

Lelei lauulu O se faʻatuatuaina pisinisi laiti e maua ai se tupe maua tumau. Ina ia mafai ona tatalaina se maualuga tulaga lelei faʻavaeina o lenei natura, e tatau ona vavae ese mai a tatou tu ma aga o lenei o se "mama tamaitai pisinisi" ma "e le manaʻomia faʻapitoa vaʻavaʻaia."

O le galue i luga o se manatu le faʻavaivai, oe mafai ona vave toe maua lau tupe teu faʻafaigaluega ma amata maua tupe lelei, lea o le a faʻatagaina ai oe e atiaʻe i le aluga o taimi, faʻalauteleina ma saunia uma fou auaunaga. Ae ui i lea, i le atinaʻeina, e aoga le mafaufauina o le tele o nuances e mamao mai luga.

O se lauulu laulu e mafai ona maua ai se tupe maua tele ma mafai ona tupu vave pe a fai tatou te amanaʻia le aʻafia o polofesa masters ma faauo tautua. E tatau foi ona tuʻuina atu uluaʻi ma sili ona lelei meafaitino, oloa teuteu eseese ma isi nuances o le faʻagaioiga o sea faʻalapotopotoga.

Ina ia mafai ona mafaufau totoʻa i le atoa poloketi, oe o le a manaʻomia fuafuaga pisinisi lauluulu, lea o le a amanaʻia le tauvaga, avanoa ma uluaʻi tautua o lau faʻapitoa faʻavaeina, o se masani tagata faʻatau ma faʻasalalauga tau. E aoga foi le tusia o se tala faʻaletupe o le a fesoasoani ia te oe fuafua ma faʻapaleni polofiti ma amataga tau. O se faʻataʻitaʻiga o se galuega lelei e mafai ona maua atu i lalo.

Sii fua mai se pisinisi pisinisi mo se tagata lauluulu (.rtf 192 KB)

5.9. Fuafuaga pisinisi faʻatoʻaga

Faʻatuina se faʻatoʻaga o se faigata ma faʻaalu taimi-gaioiga o le a manaʻomia ni tupe teu faʻafaigaluega. I le taimi lava e tasi, faʻatasi ai ma le taua a le malo lagolago, o lenei ituaiga pisinisi ua faʻateleina ona lalelei i tausaga uma. Penefiti ma faʻaopoopo faʻatupeina o le a fesoasoani ia te oe e mauaina le aofaʻi e te manaʻomia e faʻatino ai lau poloketi.

Ina ia apili i le malo teutupe, e tatau ona e fausia se lelei pisinisi fuafuaga e faʻamatala manino ai au sini, faʻaali avanoa ma aitia, ma faʻaalia le manaʻoga mo nisi tupe faʻatosina. E faʻapea foi ona fesoasoani e faʻatalitonuina le tagata ofisa o lau aitia o le a mafai ona toe gafatia i mea lamatia ma mafai ona atiaʻe i lalo o lau faʻaeteete taʻitaʻi.

E mafai ona e aumaia mai lalo se faʻataʻitaʻiga o se faʻatoʻaga pisinisi pisinisi i lalo. O le a avea ma se magafagafa faʻavae mo le fausiaina o lau poloketi ma o le a fesoasoani ia te oe fuafua le aofaʻi talafeagai ma gaioiga.

Sii fua mai se pisinisi pisinisi o se faʻatoʻaga (.doc 182 KB)

5.10. Fuafuaga pisinisi a faletalimalo

Ina ia mafai ona fausia o se faletalimalo lelei ma aoga, e tatau ona e iloa le tele o nuances: le vaitau o le eria, le numera o tagata asiasi, o auala o la latou gaioiga, lelei tautua, potu mafanafana ma le faʻamaoni ae lelei tau faʻavae. I se faʻaopopoga, e manaʻomia le amanaʻia o le faʻalauiloaina o lau poloketi, lea o le a faʻaalia i le fuafuaga faʻatau maketi.

O le fuafua lelei pisinisi pisinisi o le faletalimalo o le a fesoasoani ia te oe e filifili i auiliiliga uma, filifili pe o le a le tele o se faʻalapotopotoga o lenei natura e mafai ona e gafatia, pe o le a le tele o lou naunau e teu faʻafaigaluega ai oe lava, ma pe fia tupe teu tupe e te manaʻomia.

Faʻapea foi, e tatau ona aofia ai tulafono tulafono, fuafua mea faʻafitauli ma auala e puipuia pe manumalo ai. O se sili lelei faʻavae mo lenei o le a avea le poloketi o loʻo i le sootaga i lalo.

Sii fua mai le laiga pisinisi pisinisi faletalimalo (.doc 153 KB)

5.11. Fuafuaga pisinisi faletaalo

Talu ai nei, ua avea sili ma sili atu teuteu e taʻitaʻia ai se soifua maloloina olaga. Aisea e le fesoasoani ai i tagata ia ausia a latou sini ma maua tupe mai ai. (I la matou tusitusiga "Mea e fai e maua ai tupe" o le ae mauaina auala sili ona lelei e maua ai tupe). Mo na mafuaʻaga, o se aitia lelei i tatala se faletaalo.

E taua le malamalamaO a teuga tupe e te manaʻomia e faʻatau pe mautotogi fale, faʻatau uma mea manaʻomia tatau i le tele o aofaʻiga, faʻafaigaluega ma faʻamautuina le aufaigaluega o tagata agavaa. E tatau foi ona fuafua le tauvaga i le fausiaina vaega ma le lelei o lau faapitoa hall.

Ina ia mafai ona faia uma calculations, oe o le a manaʻomia e vaʻai i le foafoaga lelei pisinisi pisinisi faʻamalositinoo le a fesoasoani e faʻatulaga au gaioiga uma ma fausia se moni sili ona lelei fuafuaga tusa ma lea o lau aitia o le a totogiina, maua ai se polofiti ma atiaʻe. O se faʻataʻitaʻiga lelei o le galuega maeʻa o loʻo tu i le sootaga i lalo.

Polokalame Faʻatau Pisinisi Faʻatau E leai se tau (.pdf 295 KB)

5.12. Fuafuaga pisinisi pisinisi faʻatupeina

Fausiaina o lau poloketi e faatosina mai ai teuga tupe ua lava faigata mea na tupulea o le a manaʻomia mautu malamalama mai ia oe o le tamaoaiga, Aia tatau ma maketiga.

Ina ia mafai ona faʻatalitonuina se tagata e avatua ia te oe a latou tupe, oe manaʻomia le faʻamautinoa atu ia te ia o le lamatiaga e laiti, ma faatasi ai ma ni faʻafitauli ono mafai ona e onosaia i taimi uma o le poloketi o le a mautinoa totogiina ma o le tagata faʻatau tupe o le a le gata toe faʻafoʻi ana tupe, ae maua foi

Oe manaʻomia le tuuina atu le autu aitia ina ia lou fili ua mu ia, na ou iloaina o oe lava e tatau ona teu faafaigaluega ai tupe.

Mo na mafuaʻaga, e tatau ona e faia auiliili ma agavaʻa se pisinisi pisinisi o le a faʻatalitonuina oe i manatu, fautuaga ma numera o loʻo e fuafuaina se aoga aoga manatu o le a toe totogiina atoa le tagata faʻatau ana popolega uma, popolega, ma o le mea autu - tinoitupe

O se faʻataʻitaʻiga o ia galuega e mafai ona maua i le fesoʻotaʻiga i lalo. I luga o lenei faʻavae, oe mafai ona fausia se matua lelei galuega faatino.

Sii fua mai le pisinisi pisinisi o le teuga tupe faafaigaluega (.rtf 501 KB)

5.13. Fuafua pisinisi pisinisi fugalaʻau

Amataina se laʻititi pisinisi e masani lava e le manaʻomia se tele faʻaputuga tupe i le amataga, ae o se tali atu ma le faʻaeteete auala e manaʻomia. Ina ia faʻaauupegaina lau oe faleoloa fugalaʻau, oe manaʻomia le mafaufauina o mea taua e pei o le filifiliga o se lelei nofoaga mo le faleoloa faʻatau atu. E tatau ona avea ma nofoaga tumu, e selau ma selau tagata e pasi ai i aso uma, na o le pau lava lenei o le auala e faʻatosina mai ai tagata faʻatau ma se faʻaaliga matagofie, e taua tele mo le pisinisi fugalaʻau.

I se faʻaopopoga, oe tatau ona mataala i le faʻatulagaga o nofoaga mautu lava ia. Lenei tele afaina ai le tagata faʻatau. Na faʻaaoga faʻamalositino faleoloa faʻatau, e leai ni auiliiliga le talafeagai o le faʻafiafia, lea e naʻo moli mo le teuina o fugalaʻau, e aʻafia tele ai le poto masani o le tagata o tausia.

Mafaufau i mea uma e mafai itu, lamatiaga ma agavaʻa atinae o le a fesoasoani i ai se lelei-faia pisinisi peleni. O se faʻavae lelei mo se pisinisi laititi o saʻo ma maeʻaeʻa fuafuaga, lea e le lauiloa tele i le tatou atunuʻu.

Ole mea lea e tupu ai se ata lapoʻa o mea e ono lamatia ai ma le teʻena e le aunoa o tagata nonoina tupe ma tagata teu tupe. O se lelei mafaufau loloto, maualuga-lelei fuafuaga o le a faia oe e lagona mautinoa i au gaioiga, i ai se sauni-faia ma lelei-mafaufau-lelei algorithm o gaioiga i le tulaga o se faʻapitoa faʻalavelave, ma o le a fesoasoani faʻatalitonu tagata teu tupe e faʻafaigaluega i lau poloketi.

O se faʻataʻitaʻiga o se pisinisi tusitusi lelei e mafai ona maua i le fesoʻotaʻiga i lalo. O le a avea ma se sili lelei faʻavae mo lau oe lava poloketi.

Sii fua mai se fuafuaga faapisinisi mo se faleoloa fugalaau (.doc 232 KB)

5.14. Fuafuaga pisinisi pisinisi taʻavale

I le lalolagi atoa, o le manaʻoga mo taʻavale ua faʻateleina. Lenei ua taumafai le aiga e faʻatau sili atu ma le tasi le solofanua uʻamea, ae lua pe faʻapena foi tolu... O lenei mea e fausia ai se sili sili ona lelei talaaga mo le atinaʻeina o se pisinisi o le a aofia ai i le tautua masini. O se aitia aoga lea e ono ono tuua ai ona e aunoa ma se tupe mama. A o faia se taʻavale tautua, e taua le mafaufau i le tele o faʻamatalaga.

O lesi foi meao le a le talaʻaga o le faʻalapotopotoga o le ai ai, le mea o le a tu ai ina ia soʻona pasi pasi pasi atu i luga o ia, le tele e te manaʻomia e teu faʻafaigaluega i ai e amata ai ma pe fia se tupe teu faʻafaigaluega o le a totogiina.

Ina ia mafai ona amanaia mea uma e te manaʻomia, oe le manaʻomia le tusi i lalo manatu mo gaioiga i luga o se fasi pepa. Mo agavaʻa fuafuaga, oe manaʻomia se pisinisi fuafuaga lena faʻavasega faʻavasega uma auiliiliga, tuu le manatu i luga o fata, fuafua uma ituaiga o tulaga lamatia ma faʻamalamalamaina le mea moni faʻaiuga - e aoga le faʻatinoina o sea manatu pe leai.

O se agavaʻa faʻataʻitaʻiga o se pisinisi fuafuaga mo se taʻavale tautua mafai ona maua i le sootaga i lalo. O le a avea ma sili lelei faʻavae mo le aʻoaʻoina o faʻavae o fuafuaga i lenei pisinisi.

Sii mai fua fua le pisinisi pisinisi tautua taʻavale (.doc 195 KB)

5.15. Fuafuaga pisinisi pisinisi

Soifua maloloina tagata o le sili taua taua i le olaga, o se iʻuga o lenei, le manaʻoga mo vailaʻau ma, o se faʻaiuga, i fale talavai o le a le mou ese, o le mea lea pisinisi fale talavai o le a avea ma se tasi o sili ona aoga o taimi uma.

E mafai ona e aumaia maia se faʻataʻitaʻiga ua maeʻa faia o se pisinisi pisinisi falemaʻi i le sootaga o loʻo i lalo.

Sii mai fua le pisinisi pisinisi fale talavai (.zip 81 KB)

Faʻaaoga le faʻamatalaga saunia i lenei tusitusiga, taumafai e fausia i totonu o lou ulu se sili atu saʻo foliga o lau aitia. Lenei o le a fesoasoani i le fausiaina o se pisinisi fuafuaga na o oe ma i le tulaga o le faʻafesoʻotaʻiina o se faʻapitoa. O le tele o faʻamatalaga o se sili lelei eleele mo mafaufau ma vaʻai mo le mea e te manaʻo moni e faia.

I se faʻaopopoga, i le suʻesuʻeina o filifiliga eseese mo galuega eseʻese, e mafai ai ona e maua se poto masani taua na tuʻuina e isi tagata iina. Mauaina o ia data empirically le a tau tele le tele o taimi ma tupe, e aofia ai le mea moni e faapea ina ia mafai ona faia ni fuafua ma algorithms o gaioiga, e tatau ona maua se tasi po o se tasi faʻatulafono, tamaoaiga poʻo faʻasalalauga aʻoaʻoga.

E le tatau ona fausia lau pisinisi peleni i le kopiina o tusitusiga e te faitauina upu. O le aoga o fuafuaga e taoto tonu i le fuafuaina o ituaiga uma o tulaga lamatia ma avanoa i ou tulaga tonu.

Pau lava lea o le auala e fausia ai se aoga lelei ma mafaufau lelei i ai, e le taitai taitai atu ai oe ile nau. Faʻasolosolo mafaufauga i le siʻosiʻomaga o lau pisinisi filifilia o le a sili iinei.

Taumafai e feiloaʻi ma fesoʻotaʻi ma tagata na taumafai pe o loʻo faia le mea lava lea e tasi, savali faʻataʻamilo i a latou faʻalapotopotoga, mafaufau i mea le lelei ma mea lelei, ma faʻavae i luga o lenei, maua mai lau lautele faiga. Pisinisi - o se galuega lea e sili ai le aʻoaʻo mai mea sese a isi tagata, e aunoa ma le faia o sau oe lava.

6. Fesili e masani ona fesili ❔

Fesili numera 1. O a mataupu e manaʻomia ai se fuafuaga faʻapisinisi, ma o a suʻesuʻega talafeagai?

E i ai le eseʻesega eseʻesega i le va o se pisinisi fuafuaga ma se feasibility study. O le mea moni o lena tulaga lua pepa (Suʻesuʻega talafeagai - Suesuega talafeagai) fai sina faigofie ma faʻamoemoeina mo aloaʻia, le faʻafaigataina taualumaga. O lesi foi mea, ma lana fesoasoani, oe mafai ona faʻatalitonu tagata faʻatau tupe o le faʻalauteleina o le faleoloa nofoaga o le a talafeagai mo oe ma lau pisinisi.

Pisinisi fuafuaga tusia mo poloketi ma sili atu lamatiaga. E moni lenei mea i tulaga pe a fai o se mea fou poʻo se mea fou ua faʻalauiloa mai i le gaioiga o lau atinaʻe. E tatau ona vaʻai le au faʻatau tupe poo a ni faʻalavelave ma ni faʻamanuiaga latou te mauaina o se faʻaiuga.

Ina ia malamalama tonu i le a le ituaiga o pepa e te manaʻomia e fausia, oe mafai ona ave mai le faʻalapotopotoga o le a avea ma se tagata teu tupe faʻafaigaluega, se lisi o puipuiga e manaʻomia mo le failaina o se talosaga.

Fesili numera 2. E fia le tau o le okaina o se pisinisi pisinisi?

O le tau o galuega e faʻatatau i le aofaʻi o galuega lava ia ma le aofaʻi fuafuaina o tupe teu faʻafaigaluega. Afai o pepa faʻapipiʻi aua le oʻo i le 20 miliona, leai se faʻamatalaga e manaʻomia e suʻe ai ma e le tele ni oloa faʻatau atu, e mafai ona maua lau fuafuaga mo le aofaʻi o 20 poʻo le 30 afe rubles.

Ma le isi, pe a fai o le aofaʻi o loʻo e faitauina o sau i le 300 miliona ma oe manaʻomia tulaga maualuga maketiina tulaga, o le pili e ono faʻateleina oo atu i le 100 afe... I se tulaga lautele, e faʻamoemoe lava i le faigata o le galuega lava ia.

Fesili numera 3. O le a le umi e fausia ai se pisinisi pisinisi?

E faʻamoemoeina uma i faʻamatalaga o faʻamatalaga. Afai e tusia e polofesa o loʻo iai uma faʻamatalaga manaʻomia, ona faʻamaeʻaina lea o taualumaga tusa o le 10 aso... Afai o nisi faʻamatalaga o loʻo misia, e mafai ona faʻalautele mea uma ma oo atu i le 20 aso... O le mea lea, o le mea e fiafia i ai le tagata faʻatau e tuʻuina atu le aofaʻi maualuga o veli manaʻomia i le taimi e tasi.

Afai e te fuafua e tusia sau oe lava fuafuaga, o lea la o le gaioiga o le fausiaina atoa faalagolago lava i ou tomai ma manaʻoga.

Fesili numera 4. Aisea e te alu ai i se kamupani faufautua e atiaʻe se pisinisi peleni pe a mafai ona ou faia aʻu lava?

E faatatau uma i lou iloa ma poto masani. Tusa lava pe e te leʻi faia ni fuafuaga faʻapenei, ae o loʻo ia te oe se poto masani i lenei itu, e te iloa ma mafai ona faʻatautaia suʻesuʻega tau maketi, ona mafai lea ona e tusia le tusi talafeagai.

O le mea moni o tagata faʻatupeina, faletupe, tagata nonoina tupe faʻaalia lau ofo naʻo le taimi muamua. O totoe o le ata o le a pei o gimmicks ma "fetaui numera". O le mafuaʻaga lena e tatau ai i lau aitia ona fana ma fasiotia le au maimoa. i sesi taimi.

Afai e te le o mautinoa o le a e faia na o se poloketi, faʻamaonia ia ma uma talafeagai suʻesuʻega, fuainumera ma isi faʻamatalaga, e sili atu le faʻafesoʻotaʻi o polofesa. Lenei o le a faʻatagaina le manatu e taunuʻu mai, ae le taoto i se mamao pusa seʻi sili atu taimi lelei.

Fesili numera 5. O a foliga vaaia o se fuafuaga faʻapisinisi mo le mauaina o se fesoasoani tau atinaʻe pisinisi?

Mauaina fesoasoani fesoasoani, o le fesoasoani mai le setete, manaʻomia nisi fetuunaiga. Talu ai o le tagata teu tupe i lenei tulaga o le setete. tala o le tupe, e aoga le vali uma o tupe faʻaalu i aitema e mafai ai ina ia mafai ai e tagata ofisa o le malo ona faia se faʻaiuga, latou te iloa tonu le mea e alu iai le tupe.

Faʻapea foi oe tatau ona faʻamaonia malepe e oʻo i lau pisinisi, laʻititi mea faʻafitauli... Lenei o le a faʻamamafaina una una ia te oe. I se faʻaopopoga, e tatau ona e aveina lau aitia ma le fiafia, tuʻu i totonu lau maualuga.

O le tele o tupe e te faʻaaluina oe lava, o le tele o le setete o le a avatua ia te oe.

O le aofai o galuega fausiaina o le a afaina foi. Afai e te atiaʻe se faʻamuamua alamanuia i le fanua, lea o lou avanoa o le a faʻateleina i le tasi le isi togi.

Fesili numera 6. Afai o fuafuaga e taua tele, aisea e le toʻatele ai na tusiaina se pisinisi peleni?

O lenei faʻamatalaga e le moni aʻiaʻi. Toetoe lava a tele kamupani tetele amataina soʻo se gaioiga fou ma le fausiaina o se pisinisi fuafuaga. E mafua ona o le mea moni o pule uma lava o mataʻitusi tetele malamalama o a lamatiaga ma avanoa o loʻo i ai i pisinisi, o le a le mea e sili atu e vaʻaia i nisi taimi nai lo le patipati ona lima i le le mautonu mulimuli ane.

Laʻititi pisinisi i Lusia o le atoa faʻafeagai o le manatu o le atiaʻe se pisinisi fuafuaga, aʻo galue i se tasi tulaga lamatia... E mafua ona o le mea moni o le faʻatautaia o ia entrepreneurship e fai si talavou i le atunuʻu ma le aganuʻu o fuafuaga e leʻi faʻalauiloaina i se tulaga talafeagai.

I le taimi lava e tasi, ua i ai le tulaga o faʻateleina atinae o pisinisi pisinisi, talu ai le leai o se taimi e amata ai se pisinisi, o se tagata fai pisinisi o le a suʻesuʻeina mataupu o le tapunia o le LLC poʻo le IE.

Mo tagata fai pisinisi uma e manaʻo e atiaʻe o ia lava ma atiaʻe lana pisinisi, o se pisinisi pisinisi e taua tele. Na te faʻatinoina le tele o galuega taua e le mafai e seisi tagata ona faia seisi faiga.

Faatasi ai ma lana fesoasoani, oe mafai ona lesitala fesoasoani tautupe ma tatala, atiina ae lau pisinisi muamua vave nai lo oe mafai ona aoina se taua tele mo le pisinisi.

O le toʻatele o le aufaʻatupe latou te tali lelei atu i se fuafuaga lelei a le pisinisi na tusia e aunoa ma ni mea sese, aua ua latou manatu o se auala e maua ai se tupe maua filemu ma mea uma na fatuina ma faʻamatalaina faʻafitauli.

I se faʻaopopoga, e oʻo lava i le tatalaina o le faʻavae, oe mafai ona vaʻaia mea o loʻo faʻatali mai ia oe. O a lamatiaga e mafai, o a fofo algorithms o le a talafeagai i se tulaga tuuina mai. E le gata o ni faamatalaga lelei mo le tagata faipisinisi, ae o le fuafuaga talafeagai pe a fai e te feagai ma se faʻalavelave oe lava. I le iʻuga, afai o le fuafuaina o mea lamatia liliu mai e sili atu taufaamatau, oe mafai ona toe faia sina mea, suia le aitia lautele e faʻaititia latou.

Fausiaina o se lelei pisinisi fuafuaga O se tali sili lelei mo le sailia o tupe teu faafaigaluega ma atiina ae a oe lava algorithms mo gaioiga e oo lava i le sili ona faigata tulaga, lea e sili atu nai lo le lava i pisinisi.

O le mafuaaga lena, i se faʻaopopoga i au oe lava taumafaiga, e aoga le faʻaaogaina o "faiʻai o isi tagata". O se pisinisi pisinisi faʻataʻitaʻia le tele o vaega ma fuafua, suʻesuʻega ma le poto, na o le manuia faʻagaioiga, lea e mafai ai ona e mauaina le manuia.

O le mea lelei o le suʻesuʻe o oe lava ia i itu uma. Mo lenei, e le lava le nofo ma faitau tusitusiga talafeagai. E aoga le suia o lau vaʻaiga lautele, faʻasino i vasega ma aʻoaʻoga, sailia o tagata faʻapitoa mo fautuaga i nisi o mataupu... Pau lava lea o le auala moni lava fuafuaina i le tulaga ma faʻateʻa uma ou masalosaloga ma mafaufauga sese.

O se pisinisi pisinisi e aoga le tusitusi mo le tele o mafuaʻaga fale O se manino algorithm o gaioiga e mafai ona e vave alu ese mai ai manatu A (lou tulaga i le taimi nei tumu i le faʻamoemoe ma le fefe) e tusi le B (lea o le a avea ai oe ma anaina o sau oe pisinisi alualu i luma o taimi uma ma masani ona maua ai tupe maua). Lenei o le muamua sitepu agai i le iloaina miti ma le mautinoa toʻotoʻo vasega vasega.

Afai o i ai pea au fesili, atonu atonu o le ae mauaina tali ia latou i le vitio: "Faʻafefea ona fai se pisinisi pisinisi (mo oe lava ma tagata faʻafaigaluega tupe)".

Pau na o mea mo tatou. Matou te moomoo ia manuia outou uma i lau pisinisi! Matou te faʻafetai foʻi mo ou manatu i lenei tusitusiga, faʻasoa ou manatu, fai fesili i le mataupu o le lolomiga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Brian McGinty Karatbars Gold Review Brian McGinty June 2017 Brian McGinty (Iuni 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com